nagasadowcz napsal:
@Johnny: prosím tě, zajímalo by mě, jestli jsi vlkodlak nebo sis to odstranil. já osobně jsem, už to jdu do postavy dopsat, ale prakticky vůbec to nevyužívám. Nechal jsem si to jen kvůli odolnosti vůči nákazám, to se hodí.
No jo, to je něco za něco. Když si vlkodlak tak se zase nevyspíš a nemáš z toho bonusy. Já osobně následuji cestu Ysgramora a Kodlaka Bělohřivého a zbavil jsem se toho. Když mám chuť si trochu zablbnout tak načtu starý save, ale jak říká Parrot, na velmistra je vlkodlak k prdu. Chtělo by to celou smečku, když už. :-D A hlavně, já chci do Sovngardu ;-)
Upravil/a Johny dne 26.02.2012 19:05
Victory or Sovngarde ! ! !
Přesně tak Jak začal Kodlak kecat o tom, že vlkodlaci se nedostanou do Sovngardu, ale do loviště a já jsem velkej Ekolog a milovník zvířat, takže tam by se mi moc nelíbilo, tak jsem se toho zbavil.
Jo a taky kvůli tomu, aby mi lidé přestali nadávat, ale...dělají to stále... :-/
Pravda, když jsem navštívil Sovngarde, málem jsem hned letěl do Ysgramorovy horbky a házel hlavu do ohně. Ale pak jsem si řekl, že si to nechám na později. Pravda ale je, že zrovna teď na takhle vysokém lvl by se mi výhoda k rychlosti skillování hodila... možná je čas
Upravil/a nagasadowcz dne 26.02.2012 21:11
Vitek222: Super postavy. Koukám, že jsi zaměřený vyloženě na dual. Jian kzajímavá kombinace ten Legát vyznávající Talose. To chce koule :-D ;-)
nagasadowcz: Nj, jak říkám, je to něco za něco ;-)
Upravil/a Johny dne 26.02.2012 23:31
Victory or Sovngarde ! ! !
Základní údaje
teprve lvl 10 takze vyzbroj a vystroj asi nevydrzi dlouho a vezmu lepsi.. oproti prvni postave (lucistnik lvl 40) se opravdu bavim a neni to tak snadny.. (plizeni+luk na max a nemate problem)
Screenshot: http://imageshack...71701.jpg/
Screenshot2: http://imageshack...46500.jpg/
(sorry za kvalitu.. njn ps3 a mobil )
fotky zatim jen ze tvoreni postavy.. prijdou dalsi
Jméno: Kuua Wote
(pri vyberu jmena pomohl google prekladac.. Kuua Wote je svahilsky "zabiju vsechny)
Rasa: Ork
Pohlaví: M
level: 10 (zatim)
Styl hry: Kuua Wote
Doplňující údaje:
Menhir:
Povolání: Valecnik
Příslušnost: na volne noze
Výzbroj: komplet trpaslici zbroj
Výstroj: trpaslici 2h mec
Magie: restoration
Rodinný stav: na volne boze
Oblíbený společník: Lydia
Povaha: necekane agresivni se sklony k bezduvodnemu napadání elfů.
Vyznává: hrubou silu
oblibeny shout: ledovy dech,
ale jeste radsi mam orkuv Berserker Rage
Upravil/a Barryfon dne 27.02.2012 10:36
Bouřné havy !!!!!!!!!!!! Nejlepší je masakrovat ty lamy od cisařskejch co maj jenom lamskou zbroj + ocelovej meč ty davam na jednu ranu a thalmory to samy sou slabí
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.