clown333 napsal:
najlepsie su daedry ...keby tak boli boje s daedrymi panmi ...a taktiez draci knazi (huste je ked ste 2.lvl ...20 minutovy battle mate zaruceny)
Já když mám lvl 2 a bojuji s Dračím knězem tak to je naopak hoodně krátky... končím smažený.
A je škoda že tu je tak málo Daeder To byly potvory které byly snad v každé TES, skoro stejné druhy a vždy to byla výzva (v Morrowindu je obyčejnou zbraní nezabijete) a oni sem dají jen Atronachy
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Mám radši boje s drakem ,pač se mi líběj ty animace,ale i někteří nemrtví nejsou špatní hlavně když bojujete proti těm nejsilnějším,který vás jsou schopní zabít na dvě rány .
Gandalf:
Řev do nebe,výkřik do mraků,jenž probudí sílu skyrimských blesku
Ještě dobře, že tam už nejsou zombie, těch já se bojím I když taková nekromancie mě táhla vždycky...
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Hlasuji pro Daedry, konkrétně Dremory, asi proto, že jsou ve Skyrimu ohrožený druh a po jejich sípavém řevu se mi tak trochu stýská.
Jinak nechápu, jak může někdo všechna ta hodná lesní zviřátka řadit mezi „příšery“.
Draci - s ocelovou sekerou a ocelovým štítem v obyčejné plátovce s 15 lvl. je to opravdu výzvaale když už jste na nějakým 40 lvl. prastaří draci budou jenom kamínky v botě
A Alduina jsem taky čekal mnohonásobně silnějšíhoještě ho nalíčit a dát mu šatičky a bude z něj Mánička z Hurvíka
Jsem háklivej na Grafiku - je to má vrozená schopnost.
sláva Ufrikovi,největšímu blbečkovi ze Skyrimu!
12.9.2012 21:50 - mích prvních 1000 příspěvků
Já si tohodle smajlíka nikdy neodpustím -
Jsem povýšen na Falmera takže trochu úcty... :-D!!!
Čepele se zbaběle schovávají před Thalmorem a pak Drakorozeného ukecaj k tomu aby ve Skyrimu hájil jejich zájmy!!!
Thalmore!Usekej jim hlavy a napíchni je na kopí před Thalmorskym velvyslanectvím
Já mám rád asi vše do čeho se dá seknout ale nejradši mám určitě "Matku bludiček".
Draci jsou ale taky parádní.
Jinak co ale fakt nesnášim je TOHLE!!:http://desmond.im...es=landing .. celkově pavouci ve Skyrimu jsou nechutný ale tohle mě dodělalo T_T.
Open your mind before your mouth.
učite draky. s módom ktorý mi umožní premeniť sa na draka a ako bonus lietať je to užasný boj. (alebo nahánačka?)
SOM DIEVČA!! A AK TO NIEKOMU EŠTE RAZ UNIKNE TAK BUDETE LUTOVAŤ!!
Uctievam mopidu daedrickú pani spamerstva.
Zoznámte sa: Alex<3 Mercer, najcharizmatickejší vírus pod virtuálnym slnkom...
na to že je v podsate mŕtvy vyzerá podozrivo dobre, nemyslíte?
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.