BadWolf napsal:
Nordi jsou dobyvatelé, ne právoplatní obyvatelé. Vycpávka je můj termín pro Bouřné Hávy, zapomněl jsem se zmínit. Elfové jsou skvělá kultura, NEPLÉST ELFY S THALMORY!
Elf nebo Thalmor.. je to špína určená k vyhlazení a my Nordi jsme byli ktomu údělu předurčeni!
Každý Nord který bude mít opačný názor, skončí jako oni! Tak pravil Ulfrik a já stím plně souhlasím
Aha. To si měl říct na začátku, když jsme se začali bavit, že nemáš mozek!
Každej má názor Tak si nech urážky pro sebe Kdo uráží jiného kůli názoru je ten kdo nemá mozek a potlačuje jeho myšlení a svobody, čímž je sám on ten zlý
BadWolf napsal:
Nordi jsou dobyvatelé, ne právoplatní obyvatelé. Vycpávka je můj termín pro Bouřné Hávy, zapomněl jsem se zmínit. Elfové jsou skvělá kultura, NEPLÉST ELFY S THALMORY!
Elf nebo Thalmor.. je to špína určená k vyhlazení a my Nordi jsme byli ktomu údělu předurčeni!
Každý Nord který bude mít opačný názor, skončí jako oni! Tak pravil Ulfrik a já stím plně souhlasím
Aha. To si měl říct na začátku, když jsme se začali bavit, že nemáš mozek!
Každej má názor Tak si nech urážky pro sebe Kdo uráží jiného kůli názoru je ten kdo nemá mozek a potlačuje jeho myšlení a svobody, čímž je sám on ten zlý
Samozřejmě já jsem zlý, to ví každý . A myslím že ty tu utlačuješ svobodu.
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
hRDLA napsal:
Lol, stejně si počkejte až vás dobyje Hammerfell - kdo by to byl čekal, a právě proto se to stane
Na to se těším Já se jenom zastávám ostatních ras, a Hammerfell opravdu uvítám
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Lunthatcoss napsal:
Tak neříkaj že jsem bez mozku.. mám jen svůj názor a ty máš zase svůj .. a nenadávám ti
Sorry, no. Ale zajímá mě, proč je vlastně nemáš rád?A neříkej že kvůli Ulfovy.
No, to podle mě není pravda. Ale což. Ale Nordi udělali ohromný skok, v Morrowindu byli hlavně nazí barbaři které zaklely čarodějnice. A orci též. Takže teď jsou všechny rasy vyrovnané - akorát je pořád diskriminují. Takový Větrný Žleb mi příjde jako nejsmutnější místo. Argoniani v docích ale... ne, to ti neřeknu, náš plán ti nevyzradím, kecnul bys to Ulfovy.
Nekecnu Ulfovi, ten je slabej a jakmile půjde zabít, zlikviduji ho. Stanu se poté velekrálem a komu se to nebude líbit, půjde sním do hlíny. Je to přirozené, nemít v lásce jiné rasy I HATE ALL ELF!
BadWolf napsal:
No, to podle mě není pravda. Ale což. Ale Nordi udělali ohromný skok, v Morrowindu byli hlavně nazí barbaři které zaklely čarodějnice. A orci též. Takže teď jsou všechny rasy vyrovnané - akorát je pořád diskriminují. Takový Větrný Žleb mi příjde jako nejsmutnější místo. Argoniani v docích ale... ne, to ti neřeknu, náš plán ti nevyzradím, kecnul bys to Ulfovy.
BadWolf napsal:
Můžem taky? Redguardi jsou pro každou špatnost
Fuj redguardi! Takové blbečky pobijem hned Jo nevíte proč dva válečníci jiné rasy stojí u brány v průsmyku?? celou dobu co hraji tak tam stojí a ani se nehnou..
Oni ti dají quest. A Redguardi jsou lepší bojovníci než Nordi, to ví každý.
Všichni padnou díky Nordům, my se nevzdáme a když už tak zemřeme čestně!! v boji!
No nevím jestli sem odnich dostal quest.. jestli ten stou ženou jak hledaj to jsem udělal ale jinej asi ne.. nepamatuju se a když už tak by poté měli zmizet ne??
Lunthatcoss napsal:
Všichni padnou díky Nordům, my se nevzdáme a když už tak zemřeme čestně!! v boji!
No nevím jestli sem odnich dostal quest.. jestli ten stou ženou jak hledaj to jsem udělal ale jinej asi ne.. nepamatuju se a když už tak by poté měli zmizet ne??
1) Už to nekuř
2) Už to nepij
3) Už to nekuř a nepij
4) Nordové jsou nedisciplinovaní barbaři a nebýt Říše, tak by nebyli vůbec.
5) Každá rasa má něco do sebe co se týče válečnictví.
Imperiálové jsou dobří taktici a stratégové.
Nordové..eh...ehm... to je něco mezi....
Redguardi jsou zase silní jak prase ( nebo dvě ? )
Upravil/a Parrot dne 11.04.2012 21:08
Lunthatcoss napsal:
1) Už to nekuř
2) Už to nepij
3) Už to nekuř a nepij
Nordové..eh...ehm...
a rychle se učí, proto z nich jsou skvělí legionáři - tedy z těch co odpustili impériu za zradu
Lunthatcoss napsal:
1) Už to nekuř
2) Už to nepij
3) Už to nekuř a nepij
Nordové..eh...ehm...
za 1 až 3 ( nejsem na základce nebo na střední )
4. Nordové nejsou barbaři, nýbrž hrdí a úžasní válečníci.
5. Elfové jsou podrazáci a stojí při Thalmorech a sou povrchní trapáci
Imperiálové jsou slaboduchý jedinci ovládaný Thalmorem
Khajiti sou pouze feťáci kteří vymysleli skoomu
A náš ještěří národ jsou celkem fajn.. ale stejně zemřou
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.