Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Číst diskuzi
Právě je zde: 2 host(ů)
 Tisk diskuze
Naprosto nezávazná a nekonečná konverzace: Dějství druhé
Mopidu
Bré Ráno Grin
BTW: NO ESCAPE je EPIC
Upravil/a Mopidu dne 28.09.2012 08:57
https://s10.postimg.org/i9098u5a1/glit.gif
 
Aurelius
Konečně svátek, už jsem se ho nemohl dočkat Grin


http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
Leneren
Fuuuuj.Je jen svátek Sad já chci letní prázdniny Grin
 
Mopidu
Gratuluju! No Escape se stal oblíbenou hrou mého malého brášky! Dokonce oblíbenější než Útok 50ti stopového robota Grin
https://s10.postimg.org/i9098u5a1/glit.gif
 
hRDLA
Lord Rade napsal:
!@#%§ teď jsem zažil něco strašnýho.. uplně mě to rozklepalo.. dnes se už nevyspim. Jedna z těch věcí který čtete na duchovskejch portlech..


Co?

https://s25.postimg.org/o42h2pf5b/ezgif_2_11ca8ddcc3.gif
 
Whirt
Mopidu napsal:
Gratuluju! No Escape se stal oblíbenou hrou mého malého brášky! Dokonce oblíbenější než Útok 50ti stopového robota Grin

Hoho! Jsme poteseni! Smile
Az se za kamaradem stavit, tak mu zdelim ten uspech Grin
Ze je to silene navykove!
 
nagasadowcz
Lord Rade napsal:
!@#%§ teď jsem zažil něco strašnýho.. uplně mě to rozklepalo.. dnes se už nevyspim. Jedna z těch věcí který čtete na duchovskejch portlech..


Co? Já si hrozně rád hraju na borce, co se těmhle věcem směje a pak se v noci bojí Grin Povídej, prosím.
Upravil/a nagasadowcz dne 28.09.2012 13:02
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga Grin
 
Ligos
Lord Rade napsal:
!@#%§ teď jsem zažil něco strašnýho.. uplně mě to rozklepalo.. dnes se už nevyspim. Jedna z těch věcí který čtete na duchovskejch portlech..


No, jelikož jsi to napsal sem na fórum, dá se předpokládat, že by ses s tím zážitkem rád podělil, nebo ne? Tak se nenech prosit a napiš co se ti stalo....
Viděl jsi ducha, nebo co? Mě takový věci dost zajímaj...
-KRLEŠ-

Skyrimský průvodce:
 
SuperHunter
HELLO MY FRIENDS !!!
 
Diego
SuperHunter napsal:
HELLO MY FRIENDS !!!

HELLO SUPERHUNTER!Grin
 
Leneren
Diego napsal:
SuperHunter napsal:
HELLO MY FRIENDS !!!

HELLO SUPERHUNTER!Grin

HELLO SUPER HUNTER FRIENDS!
 
Lord Rade
Už jsem to psal na facebook ... když jsem se z toho dostal, to jsem se úplně třás, ale nebral jsem to jako strach.. spíš šok.. Teď mi to zas přijde trochu vzdálený než v době co jsem to psal.. jako by se lidskej mozek snažil nevěřit věcem který opravdu zažil, jako by se proti tomu bránil, nebo tomu nemoh uvěřit.
Na to co se mi stalo je spousta názorů: někdo to může přikládat k duchům, ale zde nikdo neumřel. Někdo to prikládá k vaprirismu, ale to je jedna z věcí který nevěřim vůbec. Mohli mě unýst ufouni, lol, nebo to bylo něco co se dá vysvětlit lidsky.
Probudil jsem se kolem 2:00 ráno. V hlavě jsem slyšel takovej.. no někdo to přikládá k šumění, pile, atd. mě to připadalo spíš jako můj krevní objeh (ale tohle jsem nikoho psát neviděl) Najednou jsem se začal cejtit úplně divně. Byl jsem probuzenej v posteli. To vim určitě bylo to reálný. Teď nevím jestli jsem si všimnul nejdřív té ... lebky v rohu.. jako by na ni někdo svítil, tak byla dobře vidět. Snažil jsem se od ni odvrátit zratk a snažil se ji myšlenkama třeba spálit v ohni, jako bych si myslel že je to jen sen a můžu ho ovládat. Potom jsem uslyšel střelbu. Což mě dost překvapilo. A potom záblesk. (všude bílo) jen na vteřinu. Připadalo mi jako bych se celou dobu díval skrz víčka. Dokonce jako by moje duše opouštěla tělo. Moje tělo se najednou začalo strašně třást. Pak jsem se snažil pohnout ale nešlo to. Vůbec jsem se nedokázal pohnout. Ale byl jsem vzhůru, ale jakoby paralyzovanej. Pak mi někdo/něco/nebo mi to jen připadalo začalo zvedat nohy. Snažil jsem se je dostat dolů, ale moc to nešlo a zase se zvedali. Řekl jsem si že budu asi za blbce, ale chtěl jsem zakřičet, aby mi někdo pomohl. Nešlo to. Jen jsem zachraptěl. Nemohl jsem dělat vůbec nic.. Pak až jsem se z toho dostal.. nevím jak dlouho to trvalo možná 2 minuty, ale byla to jako věčnost. A říkám že tohle nebyl sen, já byl opravdu vzhůru a paralyzovanej! A to co jsem cítil a viděl jsem popsal. Očím člověk nemůže věřit, takže jsem po probuzení v ruhu zahlédl i žebra.. Třeba patřili té lebce, ale zrak mě mohl mílit a mohla to být má fantazie. Nebo jsem měl nějakou vidinu něčeho co se stane.. Někdo buď zemřel, když ho někdo střelil a nebo to mám zažít já a tohle bylo varování.. nevím. Ale tomu co jsem viděl a slyšel věřím nejmíň. Ale to co sem píšu bylo opravdu reálné a zaručuju se za to, co jsem zažil! I když to můj mozek o hodinu po tom co se to stalo, přestával brát vážně.. Jak jsem zjišťoval.. nejsem sám komu se to stalo! Lidí, kterří zažili to samé je dost a každý to přičítá k něčemu, čemu dokáže věřit. Narazil jsem na neuvěřitelné vysvětlení i ta díky kterým mi to přišlo úpln normální. Ale nevím kde je pravda. Rozhodně bych tu nepříjemnost nechtěl zažít znova.

http://oi59.tinypic.com/2ag3kaf.jpg

"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
 
Diego
Hustý
 
Lord Rade
Zaručuju se, že říkám pravdu. Co si o tom myslíte? A hodím sem i několik odkazů lidí, co zažili něco podobného:
http://www.esoter...hp?id=1802
http://www.esoter...hp?id=3334
http://oi59.tinypic.com/2ag3kaf.jpg

"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
 
nagasadowcz
Tohle se stalo kamarádovi. Resp. měl jen paralýzu a naposledy viděl u postele ženskou jak z 18. století. Pak najednou šíleně zařval a vše skončilo. To bylo to poslední, co se mu stalo - asi před půl rokem. Poslední zážitek trval asi půl minuty. Určitě bych to nepřikládal žádným tajemným silám, ale spíš zkratu v psychice. Mám zážitek podobného rázu, ale bez halucinací. Nikdy jsem nemohl spát na zádech - vždy jsem při tom měl po těle strašně divný pocit a po chvíli jsem se překulil na bok/břicho. Až jednou jsem byl tak unavený, že jsem prostě na zádech usnul. Když jsem se probudil, nemohl jsem se pohnout. Snažil jsem se, ale bylo to, jako by byly moje končetiny šíleně těžké. Hrozně jsem se vyděsil, začal se mi zrychlovat tep, myslel jsem si, že umírám nebo tak něco. Měl jsem i pocit, že nemůžu dýchat. Chtěl zakřičet o pomoc, ale vyšlo ze mě jen tiché zasýpání. A pak jsem si řekl: "Dost !@#%§, já jsem pán svojí hlavy! Takhle snad neskončím, ne?" Uklidnil jsem se, začal zhluboka dýchat, pevně jsem zavřel jsem a když jsem je otevřel, vše už bylo normální. Tento stav je sice celkem výjimečný, ale nijak nadpřirozený. Je to ochablost svalů po spánku, při kterém se krásně uvolní. U mnoha lidí je takto popisován stav po probuzení se z astrálního cestování. Co se těch vidin týče, to je další věc. Pokud jsi se právě probudil, je dost dobře možné, že jsi měl velmi reálný pocit, že se jedná o skutečnost, šlo ale přitom o halucinaci způsobenou doznívajícím spánkem. Vše dohromady tě vyděsilo a přesvědčilo o paranormálním zážitku. Já třeba jednou zřetelně viděl psa, který na mě štěkal. Za chvilku zmizel. Bylo to těsně po probuzení. Takže nemyslím, že se máš čeho bát a neměl by ses tím příliš trápit. Leda, že by se to začalo často opakovat, pak bys měl zajít za doktorem (neurologie, psychologie). Určitě jako první řešení nehledej nějakého mága, esoterika, exorcistu a podobné. Taky to ale mohlo být něco mezi nebem a zemí... Musím valit, takže se omlouvám za případné chyby Wink
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga Grin
 
Leneren
Hele Rade tímto tě nchci zpochybnit. Ale nemohla to být jen halucinace?Spoměn jsi jestli jsi neco nepil nebo něco.
Já už podobné halucinace zažil a to několikrát.
Popřípadě nebouchl jsi se do hlavy?
 
Whirt
O tomhle jevu jsem slysel uz hodnekrat. Ted luvim o tom, ze tvoje telo byli paralizovane. Nevim jak se tento stav po probuzeni nazyva, ale vim ze ve velkem poctu pripadu se to pripisuje unosu mimkzemstany. Mluvilo se o tom v nekolika dokumentech o UFO a unosech.

Ted mozna moje vysvetleni zacne trochu fantazirivat, ale ta lebka muze byt trebas i zkresleny obraz. Nejaky zkresleny zazitek. Proste ty formy zivota nechteli aby sis na ne pamatoval.

Ted dalsi fantaskni vysveeni - nejaka tajna organizace se te snazila nejak ovlivnit, jelikoz videla jak si velice zazrany do zkoumani mimozemskeho zivota.

Moje posledni vzsvetleni je to, ktere zminujes. A to ze to mohl byt nejaky duch, ci dokonce castecny pohled do minulosti, ci budoucnosti.

Neberte me vazne, ale pokud by to tak nejak opravdu bylo tak je to primo desive. A samozrejme dost husty Grin.
 
Whirt
To co pise Naga zni rozhodne vice logicky nez to co jsem napsal ja. Mne se to ale nikdy jeste nestalo.
 
Leneren
Ještě mě napadlo.Rade může to být i výjev z minulosti.Nějáké zapomenuté trauma či něco........
 
Diego
Nic podobného jsem nezažil, alespoň už o tom nevím. Možná si to mozek nechtěl zapamatovat. Ale zní to více než zajímavě, chtěl bych to taky zažít.
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Naprosto nezávazná a nekonečná konverzace: Dějství osmé Pokec 801 04.03.2024 22:02
Naprosto nezávazná a nekonečná konverzace: Dějství sedmé Archív fóra 6000 09.09.2015 22:02
BUG nekonečná válka, spadlý z oblohy, osvobození skyrimu Skyrim - dotazy, návody,.. 2 22.06.2015 15:35
předměty nezůstávají tam kde by měli Skyrim - dotazy, návody,.. 11 18.10.2014 16:46
Nekonečné questy? Archív zodpovězených dotazů 4 26.07.2014 17:24
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4199 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8228 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5698 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4850 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12720 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7504 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6631 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6364 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7556 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist