Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Pro prohlen se regni.
Číst diskuzi
Právě je zde: 2 host(ů)
 Tisk diskuze
Hrozba II.
Breza77
"Hodně štěstí s tim vybíráním snad jim to povýšení nestoupne do hlavy"
 
S3cR3
Namířil jsem Thalmorskému mágovi na hlavu a vystřelil
Upravil/a S3cR3 dne 14.08.2013 14:48
https://i.imgur.com/hpyDdyh.png
 
Aurelius
Breza77
"Díky, budu vybírat obezřetně. Ale, pokud se nudíš, nebo nevíš co máš dělat. Můžeš jít se mnou, pokud budeš chtít." dodal Scipio.

Lord Rade
Majitel stánku s masem, je tlustší císařský. "Tady v Kvatchu to bylo vždycky bídný.." poznamenal majitel stánku. Prohlédl sis maso, zpočátku se ti zdálo že maso je v pořádku, ale pak jsi spatřil jedno zkažené.

S3cR3
Zamířil jsi a thalmorskému mágovi na hlavu a vystřelil, šíp mága zasáhl. Padl na zem, což ovšem vyprovokovalo Justiciáře k zběsilému útoku. Dva se dostali ke staršímu khajiitovi, ten na jednoho seslal blesk a poté vytasil malou dýku. Rozeběhl se proti ochromenému justiciářovi, druhý ho však srazil k zemi štítem. Starší khajiit se ale bránil a několikrát ho udeřil pěstí, altmerovi spadla přilba čehož využila jedna z khajiitek a praštila altmera pánví. (Altmerů je už jen 6.)

Máš už jen 26 šípu.


http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
S3cR3
Vytasím své dva meče a přiběhnu ke staříkovi "Jste v pořádku ?" zakřiknu na něj. Postavím se před něj, abych ho mohl krýt před Thalmory.
https://i.imgur.com/hpyDdyh.png
 
Breza77
"Půjdu rád. Já tyhle akce nikdy nemusel"
 
Lord Rade
,,Vida! A copak je tohle? Vždyť z toho za chvíli vyroste prašivka!" podotknu a přiblížím se k prodavači. ,,Tohle byste mi prodal? Co?!"
http://oi59.tinypic.com/2ag3kaf.jpg

"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
 
scorpioncz
(tak si vezmu ty stříbrný ... a pak se vrátím na univerzitu)
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Aurelius
Breza77
"Výborně." řekl Scipio, vstali jsi a následoval ho ven z Univerzity, procházeli jste táborem a Scipio mezitím povídá "Nejprve najdeme Kvastora.". Prošli jste táborem co patřil Legionářům čtvrté legie, když jste vešli do táboru který patřil legionářům Osmé legie, spatřil jsi Garrusův stan. Seděl u něj bosmerský kvestor. "Kvestore Amragore!" řekl Scipio a zasalutoval, Kvestor byl ihned v pozoru a také zasalutoval "Generále!". "Thorusi, toto je Kvestor Amragor." řekl Scipio.

Lord Rade
"Ee.. to.. já vůbec, nevím jak se to tam dostalo." vykoktal ze sebe majitel a začal se ohlížet zdali tě někdo neslyšel. "To.. je opravdu poprvé co se mi to stalo.. o-omlouvám se." pokračoval.

S3cR3
Vytasil jsi meče a přiběhl ke starému khajiitovi, odrazil jsi útok který chtěl Justiciár provést a ihned jsi provedl jsi výpad. Probodl jsi ho, "To je on! Dostaňte ho!" křikl jeden z Justiciářů a rozeběhl se proti tobě. "Jsem v pohodě.." poznamenal starý khajiit.

ScorpionCZ
Sebral jsi prstýnky a vyrazil směrem k Univerzitě, prošel jsi táborem Legií až k Univerzitě. Vešel jsi a rozhlédl jsi se, sál už se začal vyprazdňovat a Mirabelle měla opět konflikt s Arteriem, prozatím ale probíhal poměrně klidně.

2x Stříbrný prsten se safírem.
1x Zlatý náhrdelník



http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
scorpioncz
(a je tam ještě Laurana s tátou ? Grin)
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Breza77
"Těší mě Kvestore."
 
S3cR3
Upřel jsem pohled na Justiciáře který se ke mě rychle blížil. Ohlédl jsem se přes rameno abych se ujistil že stařík je v bezpečí. Pevně jsem sevřel své meče, a rozeběhl jsem se k Justiciářovi. Vyskočil jsem, a namířil oba meče na Justiciářův krk.
Upravil/a S3cR3 dne 15.08.2013 00:58
https://i.imgur.com/hpyDdyh.png
 
Lord Rade
,,A tomu mám jako věřit? Pak se divte, že tu nemáte žádné zákazníky, když tu prodáváte tohle! Měl bych to nejspíš jít ohlásit..."
http://oi59.tinypic.com/2ag3kaf.jpg

"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
 
Aurelius
Breza77
"Kvestore, chtěl jsem si promluvit o vašem jmenování do pozice Generála." řekl Scipio, "Generále, musím odmítnout. Měl jsem problémy získat tuto hodnost. Chci zůstat i nadále Kvestor, navíc ostatní Generálové by mě nerespektovali." řekl Kvestor. "Kvestore, vaši oddanost jste už prokázal takže..." řekl Scipio, ale Kvestor ho přerušil "Ne! Prostě si ji nezasloužím, tady máte jména možných legionářů na povýšení.. a teď mě omluvte, musím si něco zařídit." řekl Kvestor. "No, to nešlo podle plánů.. povzdychl si Scipio, když Kvestor zašel do stanu, po chvilce byl ale zpět v ruce držel dokumenty (pravděpodobně s padlími).

Lord Rade
"Ne, ne pane.." ztišil hlas majitel a potom začal prohrabávat kapsy vyndal měšec, nebyl moc objemný. "Prosím.. tady berte, hlavně nic neříkejte.. prosím.." a podával ti měšec.

S3cR3
Stařík byl opravdu v pořádku, rozeběhl jsi se proti Justiciářovi a mečem ho sekl přímo do krku. Justiciář se chytl za krk a pokusil si zranění vyléčit kouzlem, druhým mečem jsi jej ale probodl. Otočil jsi se a uviděl jsi jak Jeden z Justiciářů zrovna palcátem rozdrtil koleno jednomu z ozbrojených khajiitů, další ránou se připravoval ukončit jeho život.

ScorpionCZ
Pouze Laurana, sedí na stejném místě a baví se Seranou. Tvůj otec zřejmě někam odešel. Náhle jsi uslyšel zvýšený hlas Mirabelle "Jak jsi mohl?! Tandil ti věřil!" podíval jsi se co se děje, Mirabelle měla konflikt s Arteriem, sál byl už poloprázdný. "Tandil odešel sám od sebe, proč z toho obviňuješ mě?" řekl Arterius, "Protože jste to udělali schválně! Ty a Dremwus! Chtěli jste ovládnout Univerzitu a tak prostě když umřel starý arcimág tak jste se chopili šance!" řekla rázně Mirabelle. "Cože?! Tandil prostě odejde a ty z toho obviňuješ mě?" bránil se Arterius, "Jasně! Protože jsi věděl že on nikdy nebude zastupovat Dremwuse!" křikla Mirabelle. "Jistě.. jistě.. takže nakonec jsem ten špatný já, já jsem ten sobec a zmetek.. jasně a teď dokonce můžu za to že odešel Tandil. Jsi prostě naivní!" řekl už rázným tónem Arterius. "Je to pravda Arterie! Já jsem váš plán prokoukla! Globullus je tu jen proto, aby to nevypadalo tak podezřele!"


http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
scorpioncz
(pomalu půjdu k těm dvěma),,no tak ... nemohli by jste se přestat hádat aspoň dnes? dnes přece jen má být noc oslav ne? vyhnali jsme Thalmor z Imperial City ... aspoň dnes"(dořeknu klidným hlasem)
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Breza77
Budu jen sledovat co se bude dít
 
S3cR3
"Hej !" zakřičel jsem na toho Justiciáře, abych jeho pozornost upoutal na sebe. Hned jak jsem to dořekl, vyndal jsem ze zadního pouzdra na mém opasku vrhací nůž, Zamířil jsem mu na obličej, a rychlým pohybem jsem na něj hodil vrhací nůž.
https://i.imgur.com/hpyDdyh.png
 
Lord Rade
,,No... tak dobrá. Ale jen pro tentokrát," vezmu měšec, strčím ho do kapsy a půjdu si udělat obchůzku podél tržnice.
/Co mám za vybavení? Kolik mám peněz?/

http://oi59.tinypic.com/2ag3kaf.jpg

"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
 
Aurelius
Breza77
"První osoba kterou by jste měli navštívit se jmenuje Caita. Je to císařská, velmi loajální legionářka. Ale většina legionářů ji zrovna moc respekt neprojevuje. Další vhodnou osobou je nord Thorek, velmi dobrý legionář. Který má respekt legionářů ale velmi často se uchyluje k pití ve službě. A asi poslední vhodný kandidát na Legáta je Nermus, je to už sice starší muž, ale prožil mnoho bojů a má mnoho zkušeností. Ale spíš si snimi promluvte sami, hlavně dávejte pozor, né všichni mají náladu na povídání." řekl Kvestor. "Díky, za informace." poděkoval Scipio, potom se otočil směrem k tobě a povídá "Koho oslovíme?"

Lord Rade
"Děkuji.. děkuji." opakoval majitel. Vzal sis měšec schoval ho do kapsy a vyrazil na obchůzku po tržnici. Udělal jsi obchůzku a všiml sis, že ork který prodává zbroje a zbraně si zřejmě přijde na pěknou tržbu, protože je u něj poměrně velká fronta. Jeden z majitelů stánku se šperky už začínal pomalu sklízet zboží.

Velký ocelový meč (Obouruční zbraň)
Kvalitní kožená zbroj
Ocelový nátepník (Na pravé i levé ruce)
Kožené boty

490 Septimů
Léčiví lektvar (1x)
Vak s vodou (1,5l)
Chleba


S3cR3
Upozornil jsi na sebe, Justiciář se proti tobě rozeběhl. Vzal jsi dýku a vrhl ji po něm, ale netrefil jsi se. Justiciář se k tobě doběhl, provedl útok palcátem ten jsi však vykryl. Pohotově však zaútočil znovu, udeřil prudkou ránou. Málem ti z ruky vyrazil meč, ihned jsi po něm druhým mečem sekl, ale tvůj útok sjel po brnění a žádné zranění jsi nezpůsobil.

ScorpionCZ
Přišel jsi blíž, klidním hlasem jsi promluvil ale Arterius a Mirabelle tě ignorovali. "Že ti tak najednou záleží na Tandilovi, pokud vím tak ti dělal problémy, když jsi tu začínala." řekl Arterius, "To.. to už je minulost. Jo! A můžeš za to že odešel!" řekla Mirabelle. "Najednou je to minulost.. ty jsi se sním vyspala! No jistě! Proto ti na něm najednou tak záleží." zvolal Arterius. "Cože?!" křikla Mirabelle a vlepila Arteriovi facku. "Ty.. ty.. ty jsi takový." vydala ze sebe a potom se otočila a odešla. "Fajn.." zamumlal Arterius. "Ta ti sedla bratře." řekla Serana a začala se smát, "Ještě ty se přidávej.." řekl Arterius naštvaně.

handa999
Projíždíš malou vypálenou vesničkou, která se nachází nedaleko od Leyawiinu. Všechny domy jsou zničené a vypálené, u jednoho podlouhlejšího zřejmě se kdysi jednalo o hostinec postává několik Justiciářů. Neví o tobě, neboť jsou zaměstnaní prohledáváním domu. (Jedná se o čtyři Justiciáře.) Pozorně si se na ně zaměřil, nebyly ozbrojení. Zřejmě se tedy jedná o dezertéry, protože nemají ani přilby.

(Jméno svého koně si můžeš vymyslet, a nebo ho nemusíš vůbec pojmenovávat)
Upravil/a Aurelius dne 16.08.2013 21:22


http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
S3cR3
Odhodil jsem své meče, a vrhnul jsem se na něj aby jsme mohli bojovat tělo na tělo.Vytasil jsem své drápy, a pokusil jsem se ho srazit na zem
https://i.imgur.com/hpyDdyh.png
 
scorpioncz
,,já nevím že vás to řvaní na sebe tak strašně baví"(řeknu udiveným hlasem),,ale ta facka byla dobrá"(usměju se)
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Hrozba III. Zdejší kobky 5098 22.06.2024 00:26
Hrozba • Diskuze Zdejší kobky 313 23.12.2016 21:15
Hrozba • Pilíře Vědění Zdejší kobky 4 15.05.2016 23:33
Hunterovi povídačky, Svazek 1.: Hrozba Onyxu » Skyrim - Váš svět 30 20.10.2012 23:48
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4199 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8228 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5699 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4851 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12720 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7505 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6633 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6365 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7556 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist