Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Pro prohlen se regni.
Číst diskuzi
Právě je zde: 1 host(ů)
 Tisk diskuze
Hrozba II.
Aurelius
ScorpionCZ a Breza77
Dav začal opět tleskat, Scipio poděkoval a poté odešel. Posadil se ke stolu (Škorpion: Posadil se vedle tvého otce.), ihned poté převzal slovo arcimág. "Když jsme se tu tak všichni sešli, chci oznámit několik zásadních změn na Univerzitě. První velkou změnou bude změna profesorského sboru, profesoři kteří útok přežili zůstanou na svých pozicích a budou nadále vyučovat. Řady doplní několik dalších, někteří už se stihli dostavit. Proto vám je teď představím. Velitel Legionářské posádky na Univerzitě a nový profesor na bojoví výcvik Severio Rufus." z řady vystoupil starší muž v legionářské zbroji. "A další profesor, který byl ochotný ihned nastoupit na Univerzitu je profesor Icarius Globullus." z řady vystoupil starší profesor malého vzrůstu. "To je jedna věc, druhá věc. Nejasnosti ohledně pozice zástupce arcimága." řekl Dremwus a odmlčel se. Následovala chvilka ticha, on jen očima prohlížel přítomné a pak promluvil "Do pozice zástupce Arcimága pro věci kázeňské a teoretickou i praktickou výuku nastupuje s okamžitou platností Aurelius Arterius, do pozice zástupce Arcimága ve věc společenskou a ekonomickou, nastupuje Icarius Globullus." oba mágové zamířili k Arcimágovi, poděkovali za svůj titul a poté si vzal slovo opět arcimág a prohlásil "Jako další věcí, kterou je důležité říci. Že Univerzita vyhlašuje nezávislost.. už nebude lpět na politických problémech Říše, které akorát bránili kvalitní výuce našich noviců!". Dav chvíli mlčel a pak část začala tleskat ale někteří včetně bretonské profesorky (Mirabelle) netleskali a mlčeli. Někteří dokonce začali i nesouhlasně vyřivovat.

Škorpion: "Sakra! No, nic tady máš ty prachy.." řekl otec a podal Scipiovi několik septimu, ten se usmál a povídá "Znám Dremwuse už nějakou dobu, opravdu. Ale musím uznat s tím jmenováním Arteria jsem počítal, ale že vyhlásí nezávislost jsem netušil.. velká změna, ale má pravdu to se musí uznat, Univerzita byla v minulosti příliš ponořena do politiky a to není dobré pro novice."

(Může cokoliv napsat a nebo jakkoliv reagovat. Pokud nic nechcete provést nic nepište, akce bude pokračovat)

S3cR3
Zalehl jsi ve stanu, kolem tebe byli ještě bedny se zbožím, nevíš co se uvnitř skrývá. Po chvilce zírání, jsi usnul...


http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
scorpioncz
,,o kolik jste se vsadili ?"(zeptám se s úsměvem)
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Breza77
Rozhlídnu se po místnosti kolik tam vlastně je lidí
 
Aurelius
ScorpionCZ a Breza77
ScorpionCZ: "Jen o dvacet Septimů." poznamenal otec s úsměvem, "Co bude teď?" zeptal se otec směrem k Scipiovi. "Ať už udělal Garrus jakýkoliv pozdrav, jeho odvolání způsobilo nestabilnost a velmi zhoršili morálku osmé legie. Obávám se, že do bitvy proti Císařství půjdou legie z Imperial City nejednotný..." potom poklesl hlasem a povzdechl si. "No, to je špatný. Vzhledem, že jediný kdo z důstojníků z Osmé legie žije je Kvestor Amragor. Kdo ji teď povede?" povídá otec, "Netuším, osmá legie utrpěla značné ztráty při obraně legionáři z této legie prolili tolik krve, ztratili tolik přátel a teď jim hrozí rozpuštění. V celku se nedivím, že mají špatnou morálku." Arcimág ještě promluvil "Nyní se můžete dát do jídla, zásoby nám zajistil zde přítomný Severio Rufus. Kdyby z vás měl jakýkoliv dotaz můžete profesory navštívit ve sborovně, kam se právě teď nejspíše odeberou."


Breza77: V místnosti je několik noviců a novicek, nachází se zde i legionáři, několik přeživších občanů. Kteří odmítli opustit město, nebo byly příliš zranění, aby ho mohli opustit. Lidí je tam tedy opravdu hodně. Na stole je připravený oběd, někteří se už dali do jídla. Zřejmě se jedná o nějakou hostinu na počest Vítězství a záchrany města a na uctění padlích. Arcimág ještě promluvil "Nyní se můžete dát do jídla, zásoby nám zajistil zde přítomný Severio Rufus. Kdyby z vás měl jakýkoliv dotaz, můžete profesory navštívit ve sborovně, kam se právě teď nejspíše odeberou."

S3cR3
Spíš...


http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
Breza77
Trochu toho snim a počkam jestli se nebude dít ještě něco
 
scorpioncz
(kouknu co je na stole ... a po chvíli se omluvím s tím že se vrátím a odejdu ... nenápadně ... Grin)
Upravil/a scorpioncz dne 13.08.2013 19:22
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Aurelius
ScorpionCZ:
Na stole jsou kuřecí steaky a hovězí steaky. Potom nějaká polévka, která tě ale moc nezaujala. Po chvíli jsi se omluvil a odešel z velkého sálu, zastavil jsi se až před Univerzitou.

Breza77:
Začal jsi jíst, vzal sis kuřecí steak. Chvilku jsi jedl a pak se rozhlédl. Všiml sis, že k tobě míří Generál Scipio. Posadil se naproti tobě a povídá "Díky za to, že jsi pomohl s odhalením toho podvodu. Myslím, že by to se mnou nedopadlo dobře kdyby Garrus uspěl."

S3cR3
Spíš...


http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
scorpioncz
(zavzpomínám kde byli ty nějaké ... obchody se šperkama ... nebo klenotnictví a vydám se k nejbližšímu)
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Breza77
"To nestojí zařeč Scipio, po pravdě to byla tak trochu náhoda že sem ten dopis našel, ale v tomhle městě je málo důvěryhodnejch lidí a byla by škoda kdyby jsme o jednoho přišli kvůli podvodu nějakýho za ambicovanýho magora. Máte tušení proč vám tohle vůbec udělal ?"
Upravil/a Breza77 dne 14.08.2013 00:19
 
Aurelius
ScorpionCZ
Vzpomněl sis na jeden větší obchod se šperkama, prošel jsi táborem legionářů. V části tábora, který patřila Osmé legii byla velmi pochmurná nálada. Všiml sis Kvestora Amragora a seděl u stolu zíral do dokumentů. Pokračoval jsi dál, procházel jsi poničenou ulicí, občas jsi narazil na hromadu mrtvých těl o které se starali legionáři. Když jsi došel až k ulici kde se měl nacházet obchod, uviděl jsi kamenný dům, byl značně zničený. Naštěstí byl patrový a tak přízemí zatím drželo pohromadě. Dveře byly zničené, vešel jsi dovnitř. Spatřil jsi tělo majitele obchodu. Měl na těle několik řezných ran. Rozhlédl jsi se po místnosti, vitríny se šperky byly zničené. Sem tam někde něco chybělo, ale pár pěkných šperků tam stále zůstalo.

Breza77
"To opravdu netuším. Jsem zvědav co řekne na svou obhajobu u soudu, i když musí vědět že u něj nemá šanci." řekl Scipio, potom chvilku mlčel. "Ale obávám se, že šance na výhru se nám snížila. Osmá legie toho hodně obětovala při obraně města, plně věřili svému Generálovi a teď ho ztratili... jejich morálka je teď velmi nízká." dodal s trochu smutným tónem.

S3cR3
Uslyšel jsi hluk, pomalu jsi vstal. A vykoukl ze stanu, uviděl jsi osm thalmorských justiciářů plně oděných do zlatavých zbrojí. Vedl je jakýsi mág v černém thalmorském rouchu. "Hledáme khajiita, nedávno přešel hranice." řekl mág. "Není tu." řekl starší khajiit. "Vím, že lžeš! Červe, okamžitě nám ho vydej nebo skončíte jako ti legionáři!" křikl mág a justiciáři vytasili zbraně.

Lord Rade
Tvé putování tě zavedlo až k Kvatchu, projel jsi bránou a zamířil ke stájím. Nacházeli se ihned u hlavní brány, ustájil jsi svého koně (jméno si můžeš zvolit podle sebe, pokud ho chceš nějak pojmenovat) a vyrazil jsi do města. Ačkoliv byly zesílené stráže, kvůli válce. Město žilo poměrně normálním životem. Zastavil jsi se až u Chrámu, před chrámem stála socha Martina Septima. A o kousek dál se nacházeli městské trhy.
Upravil/a Aurelius dne 14.08.2013 00:05


http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
scorpioncz
(přikreju majitele nějakou dekou ... a zavřu mu oči ... pak se podívám po nějakém náhrdelníku který by se mohl Lauraně líbit a také hlavně nějaký krásný prstýnek prstýnek)
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Lord Rade
Vejdu do chrámu a vyhledám oltář Talose. U něho pokleknu, pronesu modlitbu a požádám ho o jeho přízeň na mých budoucích cestách.
http://oi59.tinypic.com/2ag3kaf.jpg

"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
 
Breza77
"I když je Garrus takovej jakej je, ztratit velitele, nebo prostě někoho komu věříte neni snadný. Máte pravdu osmá legie to teď bude mít těžký"
 
Aurelius
ScorpionCZ
Vyhledal jsi v domě nějakou deku, poté se sehnul k mrtvému obchodníkovi a zavřel mu oči. Zakryl jsi jeho tělo dekou a odebral se k vitrínám, pozorně sis prohlédl co v nich bylo. Vzal jsi do ruky zlatý náhrdelník schoval ho do kapsy u roucha a hledal dál, našel jsi zlatý prstýnek s malým diamantem, byly u sebe dva kusy. Chceš je vzít?

Breza77
"To bude, jediný důstojník co je stále na živu z osmé legie je Kvestor Amragor. Je to dobrý válečník a já osobně mu věřím, ale někteří Generálové mu mají za problém s jeho minulost a nedůvěřují mu. Ale na druhou stranu legie ho má ráda." řekl Scipio.

Lord Rade
Vešel jsi do chrámu, v chrámu bylo poloprázdno, krom kněze který spravoval chrám a nějaké ženy v smutečních šatech uvnitř nikdo nebyl. Ihned jsi vyhledal oltář Talose a poklekl. Začal jsi pronášet modlitby a žádal jsi o přízeň, když jsi se do modlil ucítil jsi mírný chlad na zádech, který po chvilce pominul.


http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
Lord Rade
,,No, zde jsem hotov," řeknu tiše a odvrátím se od oltáře. ,,Starče! Tady máš něco na správu!" zavolám a hodím mu minci. Potom vyjdu ven. No když už jsem tu, tak se rovnou podívám na tržiště. Třeba tam bude něco zajímavého... Poškrábu se na zarostlé hlavě a vyrazím.
http://oi59.tinypic.com/2ag3kaf.jpg

"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
 
S3cR3
("Jde po mě Thalmor ?") pomyslím si a okamžitě šáhnu po svém luku. ("Musím odsud rychle zmizet") Vyřezal jsem na druhém konci stanu díru abych mohl útéct, když v tom jsem uslyšel jak Thalmor vyhrožuje tomu staříkovi. ("Ale notak, nemůžeš ho tam jen tak nechat poté, co ti nabídl nocleh") řekla hodná část mého já."Achjo, že já se vždycky dostanu do potíží" řeknu si potichoučku pro sebe, plíživým krokem se vydám k východu a pomaloučku tasím svůj luk.
https://i.imgur.com/hpyDdyh.png
 
scorpioncz
(porozhlédnu se jesti tam nejsou se safíry ... pokud ne tak vezmu tyhle a vrátím se na univerzitu)
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Breza77
"No snad se jim podaří si ho vybojovat za velitele a nebudou se muset rozpustit"
 
Aurelius
ScorpionCZ
Začal jsi prohledávat další vitríny, v jedné z vitrín ve které se nacházeli prsteny se smaragdem jsi našel i několik stříbrných prstýnku se safírem.

Breza77
"Uvidíme jak to dopadne, nejspíš si sním půjdu promluvit a pokusím se zjistit jak bych mohl zvednout jejich morálku." poznamenal Scipio. "Když jsem teď ten Vrchní Generále... tak budu muset jmenoval nějaké legionáře do hodnosti legáta. Protože v boji budou potřeba."

Lord Rade
Odvrátil jsi se od oltáře, hodil jsi minci knězovi. Kněz ti poděkoval a zamířil jsi k východu, otevřel jsi dveře a vyšel ven. Poškrábal jsi se na zarostlé hlavě a vyrazil jsi na tržiště. Procházel jsi mezi stánky, objevil jsi dva stánky se šperky, jeden stánek s lektvary a bylinkářstvím, nějaký stánek s masem který měl ovšem nejméně zákazníku. Vedle stánku s masem byl velký stánek se zbraněmi a zbrojemi, provozoval ho ork. Ihned na proti němu byl další stánek se zbraněmi, patřil nordovi. Úplně na konci byl stánek s potravinami.

S3cR3
Prořízl jsi díru ve stanu a proklouzl ven, náhle sis cosi uvědomil a vrátil se k východu, sáhl po luku. Uviděl jsi Thalmorského mága, zíral na starce. Ostatní Justiciáři měli připravené zbraně a čekali jen na signál, který jim dá mág. Náhle se ovšem ozvalo "Ty khajiiti z karavan držíme při sobě!" uviděl jsi ozbrojeného khajiita s velkým obouručným mečem jak se rozeběhl proti Justiciářům jednoho z nich probodl a pustil se do dalšího. Na pomoc mu přiběhli ještě dva ozbrojení khajiiti a i ty se pustili do boje, starý khajiit hlídal děti a ženy.


http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
Lord Rade
,,Hm..." zabručím. ,,To maso mi nějak smrdí..." Jdu tedy ke stánku s masem. ,,Dobrý den, pročpak asi nejsou zákazníci?" zeptám se prodavače/prodavačky. Přitom si prohlížím maso, jestli není skažené.
http://oi59.tinypic.com/2ag3kaf.jpg

"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Hrozba III. Zdejší kobky 5098 22.06.2024 00:26
Hrozba • Diskuze Zdejší kobky 313 23.12.2016 21:15
Hrozba • Pilíře Vědění Zdejší kobky 4 15.05.2016 23:33
Hunterovi povídačky, Svazek 1.: Hrozba Onyxu » Skyrim - Váš svět 30 20.10.2012 23:48
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4199 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8228 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5699 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4851 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12720 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7505 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6633 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6365 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7556 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist