Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Pro prohlen se regni.
Číst diskuzi
Právě je zde: 2 host(ů)
 Tisk diskuze
Hrozba II.
S3cR3
Nadechl jsem se čerstvého Cyrodiilského vzduchu a porozhlédnul jsem se po okolí. Všiml jsem si Khajiitské karavany a vydal se k ní. "Zdravím vás" řekl jsem potichu, ovšem tak, aby to bylo slyšet.
 
Aurelius
ScorpionCZ
"Počkám tu s Merril, pokud by to trvalo moc dlouho. Půjdu zabrat nějaké místa na tu akci na Univerzitě." řekla Laurana. Rozeběhl jsi se za otcem.. (více viz. tah BW a Breza77)

BadWolf a Breza77
Vlk zahodil to co Garrusovi uřízl a pomalu zamířil k Rikke, všiml si že se Rikke zrovna objímala s Arteriem. Thorus poodstoupil od mrtvoly a přenechal jsi ostatním. Legionáři však nic neděli jen na Generála zírali. Po chvilce z řady vystoupil starší imperiál ve zbroji Kvestora legie. Arterius mezitím došel ke Garruvosi, naklonil se a bylo zřetelně vidět jak mu sundává z prstu jaký si prsten. Potom povídá "Generále, je čas se vyzpovídat..", Garrus který byl v tu chvíli opět přismyslech ze sebe vydal "Táhni do háje... Ar.." potom opět omdlel. "Já už to převezmu." řekl Kvestor a přikázal legionářům, aby Generála odnesli do sklepení (které sloužilo jako provizorní vězení) a aby jej udržovali při životě.
BW: Když Arterius odešel od Rikke a zamířil k Garrusovi. Povídá ti Rikke "Potřebuješ něco?"

S3cR3
Zamířil jsi ke karavaně khajiitů. Když jsi přišel blíž uviděl jsi dva velké stany a tři malé. Uprostřed bylo rozdělané ohniště a vypadlo to, že zrovna připravují oběd. Zpozoroval jsi tři ozbrojené khajiity, kteří byly neustále v pozoru. Viděl jsi také několik malých khajiitů i khajiitek jak pobíhají kolem a hrají různé hry. U ohně seděl velmi starý khajiit, měl šedivé vlasy i srst. Usoudil jsi že se jedná o vůdce karavany. Dvě khajiitky mezitím připravovali jídlo. Pozdravil jsi. "Zdravím tě příteli.." řekl přátelsky starý khajiit a na tváři měl úsměv a po chvilce ti nabídl "Pojď a odpočni si s námi určitě musíš být unavený.. jsi jeden z nás, v těchto těžkých chvílích si musíme pomáhat."


http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
BadWolf
"Jen bych rád věděl co se tu poslední dobou dělo. Musím zůstat informovaný."
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
scorpioncz
,,co se tu stalo ? ... ups ... jo ... je mi všechno jasný ... "
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
S3cR3
"Děkuji vám" pronesl jsem, a sedl jsem si k ohni naproti starému khajiitovi. Uvědomil jsem si, jak moc jsem unavený po té dlouhé cestě bez přestávek. Odvrátil jsem oči od ohně, podíval jsem se na staříka a pronesl jsem "Odkud jste ?"
https://i.imgur.com/hpyDdyh.png
 
Breza77
Odejdu před stan a počkám tam
Upravil/a Breza77 dne 01.08.2013 18:17
 
Aurelius
ScorpionCZ
Otec k tobě přišel a povídá "Vypadá to že Generála delší dobu neuvidíme, bude pěkně chladnout ve sklepení Univerzity. Můžeme zase vyrazit k Univerzitě ať stihneme tu akci."

BadWolf
"No, nic moc. Až na to že dneska bude rozloučení s padlími. A před několika minutami jsi oficiálně zničil osmou legii." řekla Rikke. Vypadalo to že s tebou moc mluvit nechce.

Breza77
Zamířil jsi ke stanu, když jsi k němu došel všiml sis že se u Univerzity začínají scházet novicové ale i legionáři. Zřejmě bude akce brzy začínat.

S3cR3
"Z Elsweyru, dlouhá léta jsem putovali Skyrimem a nedávno jsme zamířili sem do Cyrodiilu.. nečekali jsme, že nás tu zastihne válka." řekl starý khajiit. "Budeš chtít polévku?" zeptala se jedna z khajiitek a podávala ti dřevěnou misku s polévkou. Poznal jsi, že se jedná o zeleninovou polévku.


http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
scorpioncz
,,no ... to co mu udělali ... dokonce bych ho i litoval ... ale půjdeme ... ať to stihneme"(půjdeme a kdyžtak kývnu na Lauranu aby šla ... jestli teda už nevyšla napřed Grin )
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Breza77
Půjdu se podívat na tu akci
 
S3cR3
"Jístě,díky" vzal jsem si od té khajiitky polévku a pustil jsem se do ní. Podíval jsem se na staříka který mě neustále pozoroval, spolkl jsem poslední sousto polévky a zeptal se "A jak to vypadá ve Skyrimu?"
https://i.imgur.com/hpyDdyh.png
 
Aurelius
ScorpionCZ
Došli jste Lauranu, vešli jste společně do Velkého sálu. Podlouhlé stoly byly už plné jídla. Sedli jste si k volným místům, Laurana seděla po pravé straně a otec seděl na levé straně, naproti tobě seděla novicka a vedle ní novic. Zbytek si teprve chodil sednout, všiml sis že Dremwus má na sobě honosné arcimágské roucho. Postává na vyvýšeném místě a o čem si diskutuje s Mirabelle, také jsi zpozoroval Dro´Barriho. Postával na straně vedle jakého si císařského v legionářské zbroji, byl už starší a na hlavě měl pár vlasů. Otec povídá "To je Severio Rufus, slyšel jsem že vás bude mít na Bojový výcvik a že bude údajně dělat zástupce arcimágovi, ale doví co je na tom pravdy."

Breza77
Zamířil jsi k Univerzitě, vešel jsi. Ve velkém sále byly podlouhlé stoly, několik míst bylo volných. Všiml sis arcimága. Byl to starší dumner, na sobě měl honosnou arcimágskou róbu. Mluvil s mladou bretonskou profesorkou, o kus dál postával khajiitský profesor a nějaký císařský v legionářské zbroji.

S3cR3
"Netuším, když je válka všecko se mění.. ale obchody tam šli poměrně dobře." řekl starý khajiit. Zadíval se do ohně a poté povídá "A odkud přicházíš ty?"


http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
scorpioncz
,,Severio Rufus ? ... bojový výcvik?"(kouknu na něj udiveně),,a to jako bojová kouzla nebo nás bude přecvičovat na bojovníky ? ... a hlavně jsem myslel že zástupce bude spíš někdo odsud než někdo úplně nový ne ? ... i když Dremwus ... ten si dělá co chce"
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
S3cR3
Zahleděl jsem se do ohniště a povídám "Jsem z Elsweyru, zatoužil jsem po dobrodružství, a putuji světem..."
Upravil/a S3cR3 dne 12.08.2013 18:13
https://i.imgur.com/hpyDdyh.png
 
Aurelius
ScorpionCZ
"Takhle, Severia dosadil do funkce Garrus. Arcimág se může zařídit podle sebe, tudíž Severia nemusí vůbec přijmout jako profesora a už vůbec mu nemusí být jeho zástupce. Jen říkám co jsem slyšel." řekl otec, "Ale vždyť Arterius říkal něco v tom smyslu, že Palagán vybere někoho z původních učitelů." povídá Laurana. "Ale copak Palagán si může dělat co chce. No však brzy se uvidí jak to všechno bude. Pokud Severio zůstane bude vyučovat bojoví výcvik takže něco s holema, prostě boj."

S3cR3
"Zajímavé, takto je dobře že jsi v Cyrodiilu. Přeci jenom je válka a pro dobrodruha je to velká příležitost, pro nás obchodníky možnost velkého zisku ale také velké nebezpečí. Ale teď zvažujeme návrat domů.. je to už přeci jenom doba, co jsme tam nebyli. Změnilo se to tam hodně?" zeptal se starý khajiit.


http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
scorpioncz
,,hole ... aha ... doufám že bude vyučovat i meče ... přece jen meč mám ... myslím že se výcvik přece jen bude hodit ... když ten thalmor zlobí"
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Breza77
Sednu si na nějaký volný místo pokud možno dál od většiny lidí a budu sledovat co se bude dít
 
S3cR3
"Thalmor se v Elsweyru chopil moci, je to tam dosti zmatené, a to byl také jeden z důvodů proč jsem z té země odcestoval" Rozhlédl jsem se po tábořišti, a uvědomil jsem si jak moc jsem unavený. "Pokud by vám to nevadilo, rád bych si u vás v tábořišti odpočinul, jsem strašně unavený"
https://i.imgur.com/hpyDdyh.png
 
Aurelius
ScorpionCZ a Breza77
Breza77: Posadil jsi se a vyčkával, sedíš kus od noviců.

ScorpionCZ: Chvilku sedíte a poté vidíš jak si vedle tvého otce sedá Flavius a Serana.

Oba: Chvilku vyčkáváte, bretonská profesorka (ScorpionCZ: Mirabelle) ukončila rozhovor s arcimágem a postavila se vedle profesorů. Arcimág se podíval po místnosti, a mlčel. Vyčkával než se dostaví i zbytek profesorského sboru. Po několika minutách, jste uviděli jít Arterius. Už na sobě neměl černé roucho, ale červeno-zelené roucho. Vedle něj pochodoval o dost menší muž byl Arteriovi téměř po pas, měl velký nos. Dlouhé šedé vousy, které končili až téměř u kolen. Krátké šedivé vlasy, na tváři měl přátelský úsměv. Měl smaragdové roucho. Když oba došli k profesorům a zařadili se, ještě se chvíli čekalo na Generála Scipia. Ihned zamířil k Arcimágovi a začal s projevem "Vážení občané, novicové, legionáři a všichni ostatní kteří jste toto město bránili, nebudete zapomenuti, vaše jména budou zapsána... ti kteří padli, ať už to byly novicové, profesoři, občané, legionáři nebo ostatní co bránili město dostanou řádný pohřeb, navíc bude na uctění jejich památky vystavěn památník.." potom vytáhl dlouhou listinu a začal číst. "Legát Pava, Legát Anduládus...." postupně až přečetl všechna jména a potom povídá "Tyto osoby, položili životy za toto město! A za jeho obyvatele, aby byly v bezpečí.." řekl a ukončil proslov a povídá "Uctíme jejich památku minutou ticha..", následovalo ticho a po nějaké době se Scipio opět promluvil "Mnozí si říkáte, co bude asi teď? Imperial City je naše.. ale válka zdaleka nekončí, Císař volá veškeré legie k poslední velké bitvě ve které se rozhodne o osudu Císařství! Thalmor bude poražen to vás ujišťuji!". Všichni v sále začali jásat, vstali a začali tleskat. Utišil je až příchod Tribuna. Všichni ustali s potleskem, Tribun předstoupil před Scipia a povídá "Garrus Valerius byl zbaven hodnosti, ačkoliv soud ještě neproběhl. Důkazy hovoří jistě proti němu, nyní se vás ptám Generále Scipio Vici. Přijímáte hodnost Vrchního Generála?" pozvedl ruku ve které držel jaký si pergamen smotaný do rule a podával jej Scipio. Na Scipiovi bylo vidět zaváhání, rozhlédl se a potom vzal do ruky pergamen a povídá "Přijímám..". Tribun se usmál.

(Může cokoliv napsat a nebo jakkoliv reagovat. Pokud nic nechcete provést nic nepište, akce bude pokračovat)

S3cR3
"Nevadí, pokud si budeš chtít jít lehnout do stanu klidně můžeš. My tě tu nedržíme." řekl a usmál se starší khajiit.


http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
scorpioncz
(zatleskám ... což by mělo teoreticky strhnout dav a všichni by měli tleskat ... Grin)
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
S3cR3
"Ještě jednou díky" Uklidil jsem se do stanu a zalehl jsem
https://i.imgur.com/hpyDdyh.png
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Hrozba III. Zdejší kobky 5098 22.06.2024 00:26
Hrozba • Diskuze Zdejší kobky 313 23.12.2016 21:15
Hrozba • Pilíře Vědění Zdejší kobky 4 15.05.2016 23:33
Hunterovi povídačky, Svazek 1.: Hrozba Onyxu » Skyrim - Váš svět 30 20.10.2012 23:48
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4199 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8228 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5698 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4850 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12720 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7505 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6632 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6364 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7556 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist