hRDLA napsal:
Tak mi to přišlo. Ještě jednou moc díky Miku, dopis byl taky úžasněj. Ty obaly mi nevadí a tvůj škrabopis jsem přečetl
Jestli můžu, přiložím foto: (Když tak to smažu, jestli ti to vadí.)
Bez spoileru se seká stránka
Mopi: Ten blbej dabing si udělala Nova vlastní, na internetu určitě najdeš i původní českej dabing.
MUHEHEHE!
Teď vím, jaký má Mike rukopis!
Další oběť na špehování
BTW, určitě musíš být strašně rád, když konečně máš ty Fallouty
No, můj rukopis stojí za prd.
Ty fallouty mi tu ležely děsně dlouho, ono přeci jen asi to není nejmladší hra, a já to nikdy nehrál... A proč nepotěšit našeho přítele hRDLu?
tak hodinu píšu, dám poslat ááááá nazdar, odpověď neodeslána, text v hajzlu huráááá...
Španělskou inkvizici nikdo nikdy nečeká!!! K naší výzbroji patří tak rozmanité prvky, jako je strach,
překvapení, brutální efektivita, téměř fanatická oddanost papeži a pěkné červené mundúry!
tak jsem si došel pro vínečko a jdu psát opět... tak druhý pokus...
Španělskou inkvizici nikdo nikdy nečeká!!! K naší výzbroji patří tak rozmanité prvky, jako je strach,
překvapení, brutální efektivita, téměř fanatická oddanost papeži a pěkné červené mundúry!
Já se osobně za člověka nepovažuji, i když ve špatném světle a pokud se umyju a učešu, můžou si mě s ním někteří nepozorní splést Španělskou inkvizici nikdo nikdy nečeká!!! K naší výzbroji patří tak rozmanité prvky, jako je strach,
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.