človek sa snaží celý deň šprtať, nič sa nenaučí, a nakoniec v správach povedia, že dnes má byť najdepresívnejší deň roka... to ma pos*r... a vy sa tu hádate stále, nemáte tu zo seba cez net ponorkovú chorobu?
fulo77 napsal:
človek sa snaží celý deň šprtať, nič sa nenaučí, a nakoniec v správach povedia, že dnes má byť najdepresívnejší deň roka... to ma pos*r... a vy sa tu hádate stále, nemáte tu zo seba cez net ponorkovú chorobu?
No vida. Proto se tu o některé pokoušela depka a hádavka.
Diego já jsem to řekl ze srandy a nebyl jsme to já kdo hned vytahoval argumenty, nebo snad ano? a víš co klidně se budu hádat jak malý děcko, protože sem děcko.
Hm. Nejspíš by se tu měl brzo objevit nějaký troll, aby vzal všechnu zlobu fóra na sebe Sice jsem i já občas na někoho hnusnej, ale když se víc lidí shlukne proti jednomu a pak proti druhýmu, tak se mi to nelíbí. Každej pak chce bejt chytrej a mít nejlepší stěr a tak z toho vznikaj tyhle zbytečný polemisace.
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Čau lidi. Jsem unavený a nemám teď čas, ale jen vám napíšu o zkoušce z autoškoly - písemný test na 100%, z jízdy mě vyhodil po osmi minutách, takže za nedlouho repete
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
nagasadowcz napsal:
Čau lidi. Jsem unavený a nemám teď čas, ale jen vám napíšu o zkoušce z autoškoly - písemný test na 100%, z jízdy mě vyhodil po osmi minutách, takže za nedlouho repete
Hele bro, dobrý. Já měl 98% z testů a z jízdy mě asi čtyřikrát vyhrožoval, že mě vyrazí, ale nakonec jsem to okecal... (ale NIKDY bych to nechtěl zažit znova!) ... jo a furt mi ještě nadával, tady je jeden z nejobávanějších komisařů...
(ale naštěstí je todle malý město a né Ostrava, tam bych fakt jezdit nechtěl)
hRDLA: S hRDLou v čele!
Upravil/a Mike dne 20.01.2014 22:30
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.