Tak mi to přišlo. Ještě jednou moc díky Miku, dopis byl taky úžasněj. Ty obaly mi nevadí a tvůj škrabopis jsem přečetl
Jestli můžu, přiložím foto: (Když tak to smažu, jestli ti to vadí.)
Bez spoileru se seká stránka
Mopi: Ten blbej dabing si udělala Nova vlastní, na internetu určitě najdeš i původní českej dabing.
Upravil/a hRDLA dne 25.09.2012 16:28
hRDLA napsal:
Tak mi to přišlo. Ještě jednou moc díky Miku, dopis byl taky úžasněj. Ty obaly mi nevadí a tvůj škrabopis jsem přečetl
Mopi: Ten blbej dabing si udělala Nova vlastní, na internetu určitě najdeš i původní českej dabing.
Jsem rád, že to došlo v pořádku! Vzhledem k tomu, že jsem to včera poslal je to dobré, jak rychle to došlo.
hRDLA napsal:
MUHEHEHE!
Teď vím, jaký má Mike rukopis!
Další oběť na špehování
BTW, určitě musíš být strašně rád, když konečně máš ty Fallouty
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
nie nie nie! JA som tu príšera jasné?! aj s alexom po boku! to mi pripomína... natočila som dnes dalšie party z prototypu tešte sa bude to epické
SOM DIEVČA!! A AK TO NIEKOMU EŠTE RAZ UNIKNE TAK BUDETE LUTOVAŤ!!
Uctievam mopidu daedrickú pani spamerstva.
Zoznámte sa: Alex<3 Mercer, najcharizmatickejší vírus pod virtuálnym slnkom...
na to že je v podsate mŕtvy vyzerá podozrivo dobre, nemyslíte?
Nazdar Nago! Vždycky když vidím tvé jméno, tak se mi vybaví příšera z Heroes 3, Naga(takový had s rukama a meči)
Podivné...
Upravil/a Diego dne 25.09.2012 21:46
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.