Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Pro prohlen se regni.
Číst diskuzi
Právě je zde: 1 host(ů)
 Tisk diskuze
Hrozba II.
Aurelius
ScorpionCZ
„A nenecháme je spíš na ráno?“ zeptala se Laurana, „Když je teď rozbalíme tak si je neužijeme.. protože půjdeme za chvilku do postele.. vím zní to trošku jako z našich dětských let, ale je to pravda.“ usmála se a pohladila Merril po tváři. Scipio s Lyrou mezitím v klidu večeřeli a do vaší konverzace nepřispívali.

Adrian_S
Dopsal jsi dopis a zopakoval pokus s pečetidlem. Jakmile bylo vše hotové obarvil jsi růžek a oba dopisy uschoval do přihrádky u stolku. Vstal jsi od stolu a tiše se přesunul k oknu. Rozhrnul závěsy a podíval se na noční město. Uličky svítili rozsvícenými loučemi. Nejvíce jich bylo v místě propadlé části města u níž se mimo jiné nacházeli i magické záře nejspíše nějakých ochranných zaklínadel proti upírům. Hradby Univerzity byly osvětleny magickými koulemi levitujícími nad cimbuřím.

Tondulín
Mirabelle se tvé poznámce s pravěkem zasmála. Když jsi jí však nabídl odnesení na zádech trošku zvážněla a chvilku přemýšlela jestli to myslíš skutečně vážně. Když sis, ale třepl abys jí umožnil vylezení. Pozvedla obočí „No.. neodnesl bys mě raději v náručích?“ zeptala se pomaličku jakoby sháněla odvahu.

Sarako
Věž nemá žádné velké okna, kterými by jsi se byl schopen bez problému protáhnout aniž by hrozilo uvíznutí. Rozeběhl jsi se k nejbližšímu mžourajícímu legionáři a udeřil jej pěstí dříve než se stihl vzpamatovat. Jeho hlava klesla a udeřila se o kus dřevěné postele. Druhý už byl téměř sehnutý pro zbraň když jsi k němu přiběhl a uštědřil mu kopanec do hlavy. Jeho tělo se rozvalilo omráčené na posteli a poslední měl dostatek času tasit meč a připravit se k obraně.

„Vzdejte se! Nemáte žádnou šanci!“ ozvalo se zpoza zatarasených dveřích. Zatím co Arvena oddechovala a ustupovala kus stranou od dveří. „Brzo budete obklíčeni! Jestli si myslíte, že odtud jen tak uprchnete tak se šeredně pletete!“ zněl dále hlas velícího legionáře a za dveřmi bylo znát rachotění zbrojí. „Vyrazte ty zasrané dveře!“ zněl rozkaz velitele žaláře.

Killieden09
(spíš - probuzení závislé na tazích ostatních)

Leneren
Převlékl sis zbroj a legionářskou nechal uschovat v hostinci. Následně jsi s hrabětem Fjorem vyšel z hostince a nasedl na koně. Početná skupinka zbrojnošů byla již připravena a dvojice se snažila působit zraněně a co nejrealističtěji. „Je to zvířecí krev, ale to půjde v téhle tmě blbě rozlišit a regentka s malým budou stejně vědět kulový.“ oznámil ti jeden ze zbrojnošů v průběhu jízdy k přední bráně Chorrolu.

„Dobrý večer!“ křikl Fjor na stráže vykukujícího z bezpečí hradeb. „Hrabě Fjor Farseer z Brumy! Rád bych požádal o přístřeší na jednu noc. Mám dva raněné muže přepadla nás skupinka místních banditů.“ křikl opět hrabě a koukl na tebe.
„Otevřu vám bránu!“ křikl stráž z hradby a po několikaminutové pauze se brána konečně otevřela. Jen co se tak stalo čekala za bránou čtveřice připravených stráží a nastoupený Delmus, který vás měl pravděpodobně na rozkaz regentky přivítat. „Celou dobu se drž u mě a příliš moc nemluv dokud se nedostaneme až do sídla a nestaneme před tvou tetou.“ řekl tiše a pobídl koně.

Vjeli jste branou do města a zranění zbrojnoši směřovali společně s vámi do sídla hraběnky. Ostatní byli odvedení do kasáren, aby si odpočinuli čemuž Fjor nemohl nijak vzdorovat, aby nevzbudil podezření. Delmus vaši čtyřčlennou skupinku vedl přímo k sídlu v doprovodu jednoho z členů městské stráže, která jen zběžně obhlédl raněné a konstatoval, že se nejedná o žádná smrtelná zranění.

Jen co jste projeli mohutnou hradbou Chorrolského hradu vybavily se ti v paměti vzpomínky na dětství. Nádvoří hradbu bylo dobře osvětlené neboť šestice členů stráže postávala s loučemi a očekávala váš příjezd. Slezli jste z koně a několik stráží ihned vyrazilo k vašim raněným a ochotně je odvádělo do sídla k dvornímu mágovi. „Nečekal jsem takové rychlé přivítání..“ konstatoval překvapeně Fjor a hrdě se napřímil.
„Mladý hrabě a jeho regentka vás přijmou. Můžete pokračovat sídla.“ vybídl Delmus a Fjor na tebe jen koukl a vyrazil do sídla. Následoval jsi jej a jakmile jsi stanul uvnitř podlouhlého sálu jenž končil až u dvojice trůnu na nichž seděl ospalí mladý hrabě a jeho matka oděná do drahého oděvu se zlatým řetězem kolem krku zdobeným několika safíry. Na obou stranách schodiště stála dvojice stráží s hrdě vypnutou hrudí a po boku regentky stál samotný kapitán.

„Eh.. než nás přivítá asi bys měl pokleknout.“ šeptl tiše Fjor a Delmus nenápadně přikývl. Předešel vás a zařadil se ke svému panovníkovi. „Hrabě Fjor Farseer a jeho osobní stráž.“ promluvil a regentka přikývla očekávajíc tvé pokleknutí. (odkazy obsahují grafická náhled postavy)


Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Upravil/a Aurelius dne 25.04.2016 22:49
 
scorpioncz
"Myslím že nebude vadit, když se podíváme, umírám zvědavostí! Stejně jako když jsem byl mladej. Alespoň na některé nahlédneme, užít si je můžeme zítra! Přece jen ponocovat můžeme ... mám v tom praxi z dob učení do dlouhých večerních hodin." pokusím se ukecat Lauranu.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Adrian_S
"Kdo ví, co se teďka děje v Daggerfallu..." pronesu tiše.

Přemístím se k posteli, ale nepůjdu spát. Světelnou kouli u stolku zruším a vyčaruji ji znova u lóže, tentokrát slabší. Lehnu na postel a vytáhnu si knihu s destruktivní magií. Budu si pročítávat nová kouzla, však nebudu je zkoušet.

"Snad po tomhle ještě neusnu..." řeknu si, jakmile najedu na první stránky.

"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!"

7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka"

17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014
7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"

Přečtěte si také moje díla:
Adriho verše
Adriho povídky I - Ruka zloděje
Adriho povídky II - Temná smlouva
Adriho povídky III - Děti Skyrimu
Adriho povídky IV - Prokletí daeder
Adriho povídky V - Osvobození
Adriho povídky VI - Putování M'aiqa Lháře
Adriho povídky VII - Torna plná cukříku
Adriho povídky VIII - Zapřísáhlej
 
Tondulin
"Jak si milostivá dáma přeje." s úsměvem provedu mírnou poklonu, popadnu Mirabelle do náručí a vydáme se do kabinetu.
 
Sarako
Pomalu půjdu s taseným mečem k poslednímu legionáři, plivnu mu do obličeje, nakopnu ho do rozkroku a přiložím mu meč ke krku se slovy:,,Pálenka, flín, Cyrodiilská brandy, nebo nějaký jiný pořádný chlast, kterým bych si spravil náladu, než budu opět dole v cele. Nic nemáme, neberu jako odpověď a bude to tě stát život."
Až ukáže prstem, kde mají muži z téhle ubytovny schovaný proviant, omráčím ho jílcem svého meče (i v případě, že by neměli, nebo nevěděl), půjdu za Arvenou, podívám se jí do očí a řeknu: ,,Jestli se protáhneš tím okénkem potom co si sundáš zbroj (přeci jen je o dost drobnější než já), pokus se přešplhat k hradbě a zmizet podle našeho plánu. Zvládneš to?"
Pokud mi Arvena potvrdí, že to zvládne, pokračuji: ,,Na univerzitě by tě mohli na nějakou dobu schovat jako studentku z Morrowindu, hned potom, co řekneš mágovi, který to tam bude mít na starost, když je teď Arterius pryč, že jsem vzal na oplátku celou záležitost s Bothiel na sebe. Požádej je o lektvar, který ti trvale změní barvu vlasů, nejlépe rudou, jako obloha při západu slunce nad Velothskými horami a pokus se tam osvojit si několik kouzel z magie Mysticismu. Já se je zatím pokusím zdržet. Moc mi na tobě záleží, takže se nenech zabít." vezmu Arvenu za ruku, políbím jí na zápěstí a nechám jí jít. Potom se pokusím najít nějaký tvrdý alkohol dle popisu posledního legionáře (nespolupracoval-li, tak na vlastní pěst), přitom budu dávat pozor na dveře a očekávat příchodu dalších legionářů.
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Aurelius
ScorpionCZ
„No tak dobře.. ono jich už stejně moc není.“ nechala se nakonec přesvědčit Laurana a koukla na Merril, „Uložíme tě do postýlky a s tatínkem půjdeme prohlédnout dárky.“ pronesla k ní tichoučkým hlasem a přitom jí hladila po hlavičce. „Uložím jí do postýlky a pak se k tobě připojím.“ a jak pravila tak učinila s malou v náručích zamířila ke schodišti.

Adrian_S
Odčaroval jsi světelnou kouli nad stolem a přesunul se k posteli. Usedl na okraj sundal si látkové boty a ulehl na postel s knihou v ruce. Nalistoval jsi úvodní stránky a začetl se do naprostého úvodu do destruktivní magie, který ti byl poměrně dost znám.
„Eh.. promiň, ale nevíš kolik je hodin?“ zeptal se Gaturn, který se probudil a posadil na okraj postele. „Asi ještě málo.. když jsi vzhůru.“ dodal a promnul si oči se kterými na tebe mžoural.

Tondulín
„Dáma?“ zasmála se Mirabelle když jsi jí bral do náručí a pomaličku vynášel pryč z kabinetu. Opatrně jsi našlapoval na místy kluzkém schodišti až jsi konečně stanul ve Velkém sále. Po několika krocích ti Mirabelle vypomohla s odemknutím a otevřením dveří do jejího kabinetu. Jen co za vámi bouchli dveře opatrně jsi jí pomohl se postavit se opět na nohy. Odložila mokré věci do proutěného koše a koukla na tebe. „Vydrž chviličku.“ poprosila tě a rychle se přesunula ke svému stolu. Namátkou otevřela a očima shlédla každou přihrádku ve stole až nakonec našla co hledala. Předmět sevřela v pravé ruce a sunula přihrádku. Pomaličku se k tobě došla a chytla tě za ruku. Rozevřela a vložila ti do ní pozlacený řetízek se smaragdovým kamenem.
„Bude tě chránit na každém kroku. Neztrať ho a nikdy ho nesundávej.“ poradila ti tiše a pomaličku na své tváři vykouzlila úsměv ačkoliv z tvého odjezdu nadšená nebyla.

Sarako
Pomaličku jsi dokráčel k legionáři. Svojí pomalou chůzí jsi mu dodal trochu času na přípravu. Připraven o obraně očekával tvůj útok. S flusnutím však nepočítal. Jen co jsi tak učinil křikl na tebe „Ty nečestnej parchante!“ a než stihl cokoliv dalšího říci skončil odzbrojený.
„Trhni si! Nic tu nemáme! Tohle není žádná nalévárna tohle je věznice!“ křikl na tebe rozhořčeně jen co se opět vzpamatoval a hleděl do tvé tváře. Po úderu jílcem meče klesl k zemi. Otočil jsi se k Arveně a sdělil jí svůj plán. Legionáři za dveřmi mezitím pokračovali v přípravách na vtrhnutí do místnosti.
„Pokusím se..“ vydala ze sebe Dunmerka a začala si odepínat jednotlivé části zbroje. „..vymyslím nějaký plán jak tě zachránit.“ poznamenala když ze sebe shodila poslední část zbroje. „S tou univerzitou nevím jestli je to dobrý nápad.. ale budiž.“ řekla nakonec, když si jí políbil ruku. Její tělo prolezlo oknem a zmizelo ve tmě.

„Dělejte! Ty dveře!“ řval velící legionář na skupinku legionářů za dveřmi a rády provizorním beranidlem sílily je jen otázkou času kdy zátaras postavený Arvenou podlehne a dveře se rozlétnou dokořán. Prolezl jsi každou skříň v místnosti, ale přesto se ti nevedlo nalézt nějaký tvrdý alkohol. Až teprve když jsi začal šacovat malé dřevěné stolky u postelí povedlo se ti nalézt cosi co vypadalo jako alkohol. Neochutnal jsi, ale podle zápachu to vypadá na nějakou podomácku dělanou pálenku.

Killieden09
(spíš - probuzení závislé na tazích ostatních)


Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..
 
Leneren
Zachovám se stejně jako zbytek doprovodu a pokleknu
 
Adrian_S
"Hádám, že se bude blížit k půlnoci..." řeknu tak, aby mě slyšel, ale abych zároveň nevzbudil Erise, "Abych ti řekl, moc se mi nechce spát. Klidně zavři oči, celá univerzita už spí." otočím stránku v knize, "Dočtu dvě kouzla a taky půjdu..."
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!"

7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka"

17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014
7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"

Přečtěte si také moje díla:
Adriho verše
Adriho povídky I - Ruka zloděje
Adriho povídky II - Temná smlouva
Adriho povídky III - Děti Skyrimu
Adriho povídky IV - Prokletí daeder
Adriho povídky V - Osvobození
Adriho povídky VI - Putování M'aiqa Lháře
Adriho povídky VII - Torna plná cukříku
Adriho povídky VIII - Zapřísáhlej
 
Sarako
,,A nějaký čas se vyhýbej Mefalině svatyni za jezerem, Corientis, ten čaroděj co zabil Theru, je schopný odhalit každou teleportaci ven z vězení, takže se to tam bude nějakou dobu hemžit legionáři." pronesu k Arveně až bude prolézat oknem a zbroj, co měla předtím na sobě hodím pod postel, aby hned nepadla příchozím legionářům do oka.

,,Nikdy se nevzdáme!" zvolám a přitlačím jednu z postelí přede dveře a pokračuji v barikádování dalšími kusy nábytku. Potom zapálím jednu z loučí na stěně, poliji pálenkou čepele dvou legionářských mečů a zbytek pálenky barikádu přede dveřmi (nad barikádou budu polévat i meče). Oba meče si připravím o kus dál na noční stolek a s loučí v ruce a improvizovaným šátkem na obličeji (vyrobeným z kusu látky z deky, abych se hned nenadýchal kouře), budu vyčkávat příchodu legionářů. Jakmile začnou dveře povolovat, zapálím čepele svých mečů a hodím louči na barirádu. Potom se s meči s planoucími čepelemi postavím legionářům, ale nebudu na ně útočit meči, jen je využiji k obraně a k útokům pro odvrácení jejich pozornosti, zatímco se je budu snažit nakopnout do kolen, nebo rozkroku, abych je uzemnil a dle možnosti, budu-li mít k tomu prostor, následně omráčil jílcem meče. Hořící kusy nábytku z barikády by mi měli zajistit, že se na mě nenahrnou všichni najednou.

Upravil/a Sarako dne 27.04.2016 02:00
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
scorpioncz
Taktéž se zvednu od stolu a pokynu oběma spolevečeřícím. "Rád jsem vás poznal Lyro, děkuji za večeři." odejdu k oněm dárkům, které tak nějak seřadím a sednu si před ně do tureckého sedu. Potom vyčkám příchodu Laurany.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Tondulin
"Díky, určitě se bude hodit." s úsměvem převezmu řetízek a nasadím si ho. "Málem bych zapomněl, ještě jsem ti chtěl předat tohle." vytáhnu ze svojí brašny 5000 septimů v několika větších váčcích. "Byl jsem pro výplatu je to přesně 5000 septimů, mohla by jsi je tu uschovat na nějakém bezpečném místě?" zeptám se. "S trochou štěstí bych z Valenwoodu mohl přivézt ještě něco navíc a snad nám to dá na nějaký malý domek." Usměju se.
 
Aurelius
ScorpionCZ
„Já jsem vás také ráda poznala.“ usmála se Lyra, když jsi za sebou zasouval židličku a směřoval do místnosti s dárky. Scipio a Lyra zůstali v jídelně osamotě. Místnost do které byly svatební dárky přeneseny nebyla nikterak velká. Nacházely se zde pouze nerozbalené dárky. V tureckém sedě jsi vyčkával na příchod Laurany.
„Myslela jsem, že jich je méně..“ zvolala když vešla do místnosti a zavřela za sebou dveře. Jednotlivé dárky si roztřídil podle velikostí na malé a větší ty největší jste už dávno rozbalily. „..tak kterým pak začneme?“ optala se klekla si k tobě.

Adrian_S
„Aha..“ zamumlal zmateně Gaturn, znovu si promnul oči a vstal. „..si ještě odskočím.“ vydal ze sebe a začal štrachat v kapse svého roucha klíče. Když je našel zmizel na chodbě ubytovny. Opět jsi se začetl do úvodu v knize. Několikrát zde padlo kouzlo sloužící k zrušení veškeré magie použité na některou z blízkých postav a nebo základní kouzla. Vše odkazuje na kapitolu 'Obranná kouzla'.

Tondulín
Mirabelle se spokojeně usmívala, když sis připevňoval řetízek kolem zápěstí. Jen co jsi ale vytáhl finanční obnos její tvář ztratila úsměv a zvážněla. „Nevím.. tohle není moc bezpečné místo Aedane. Proč si to neuložíš do banky?“ odpověděla ti a prohlížela si měšce. „Malý domeček? S tímhle bychom už měli skoro na nějaký větší domeček, alespoň ze větší části.“ usedla za stolek a vytáhla jednu ze zásuvek. Odsunula stranou hromadu popsaných papírů a vytáhla menší kovovou truhličku. Položila jí na stůl a vytáhla svazek klíčů ve kterém zvolila nejmenší klíček. Jakmile jím odemkla truhličku spatřil jsi stříbrný prstýnek s řetízkem. „Ulož to sem. Dám ti jeden z klíčů a bude to v největším možném bezpečí.“ pravila a začala se svazku sundávat malý klíč. „A tohoto..“ koukla na dvojici stříbrných předmětů a zaváhala, „..toho se prosím někde zbav.“

Sarako
„Tak zemřete!“ odvětil velící legionář zpoza dveří, když rány zesílily a tvoje připravená bariéra se pomaličku začala hroutit. „Tak dělejte krucinál! Kolik nás je tu a kolik jich je uvnitř! DVA!“ pokračoval jeho rozčilený hlas. Připraven jsi vyčkával až se dveře a rozletí a legionáři vtrhnou dovnitř.

Po několika silných úderech dveře přeci jen povolily. Se zapáleným ostřím mečů a loučí vrženou na politou bariéru jsi vyčkával na vrhnutí legionářů. Kouř pozvolna plnil místnost a tvou tvář skrýval šátek. „Vpřéééd!“ křikl znovu velící legionář a šestice legionářů v plné zbroji (ozbrojení štítem a krátkým mečem, těžkou zbrojí a uzavřenou přilbou) vrhla dovnitř. Méně ozbrojení legionáři zůstali stále ještě na chodbě. První legionář se na tebe vyřítil kryt štítem. Uskočil jsi a věnoval se dalšímu, který se proti době řítil. Ostří vašich mečů se střetli a po úderu do nechráněného kolene sklonil hlavu a s dalším úderem spadl k zemi. Omráčen však zcela není. Legionářova přilba tvůj úder do hlavy částečně utlumila. Třetí a čtvrtý se drželi u sebe a štíty tvořili menší formaci. Zbylí tři překonávali hořící bariéru, aby se k tobě dostali z boku. „Přineste vodu! A vyhlížejte císařské mágy.“ zazněl opět hlas z chodby a bylo slyšet řinčení zbrojí. Taktéž se rozezněl poplašný zvon.

Killieden09
(spíš - probuzení závislé na tazích ostatních)

Leneren
Jen co jsi poklekl hrabě i jeho matka pokynuli hlavou. Kapitán stráží z vás nespouštěl oči stejně tak skupinka stráží. Tvá teta přivítala hraběte jak se patří a vstala z trůnu, aby mu podala ruku. „Komoří mi již sdělil vše potřebné. Můžete zůstat jak dlouho budete chtít. Chorrol je vám k službám hrabě.“ pravila s úsměvem, když jí Fjor věnoval polibek na ruku.
„Jedna noc bude stačit. Moji muži se zotaví a já zase vyrazím k domovu. Máme v plánu hostit s manželkou menší politický sněm soustředěný na nižší vazaly našeho hrabství.“ odpověděl jí Fjor a napřímil se. Gilfre jen přikývla hlavou.
„V tom případě jí pozdravujte.“ Gilfre svůj zrak přesunula na tebe a chvilku si tě prohlížela. „A vy se jmenujete jak?“ zeptala se na konec.



Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..
 
scorpioncz
"Co takhle začít nejmenšími a poté se zjistit co se skrývá pod těmi největšími!" odpovím s úsměvem a podám jí jeden z malých dárků, přičemž sám jeden také otevřu. (kolik jich tam je?)
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Adrian_S
Protože mi budou jistě už mžourat oči, zavřu knihu a položím ji na stolek. Upravím si polštář, přikryju se a pokusím se usnout.

"Vzhůru do snového světa..." pronesu tiše a zavřu oči.

"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!"

7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka"

17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014
7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"

Přečtěte si také moje díla:
Adriho verše
Adriho povídky I - Ruka zloděje
Adriho povídky II - Temná smlouva
Adriho povídky III - Děti Skyrimu
Adriho povídky IV - Prokletí daeder
Adriho povídky V - Osvobození
Adriho povídky VI - Putování M'aiqa Lháře
Adriho povídky VII - Torna plná cukříku
Adriho povídky VIII - Zapřísáhlej
 
Sarako
,,Co takhle kdybys místo křičení a schovávání se za ostatními přistoupil k férovému souboji jeden na jednoho, ty zbabělče!" zavolám z plných plic na velitele a provedu kotoul stranou tak, aby ti dva, co se kryjí štíty navzájem, na chvíli stáli za sebou. Planoucí meč vyhodím do vzduchu tak, aby dopadl na plocho shora na hlavu legionáře, abych odvrátil jeho pozornost, ale ještě předtím, než meč dopadne, nakopnu legionáře vší silou z boku do stehna a až půjde s výkřikem k zemi, zasadím mu ránu jílcem meče ze strany do krku (bolest by ho měla na chvíli vyřadit) a připravím se na obranu. Pokud budu mít čas a prostor, meč se zapálenou čepelí si zase vezmu zpět.

Upravil/a Sarako dne 29.04.2016 11:45
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Tondulin
"Lepší bude když budeš mít ty peníze u sebe, přece jen nikdy nevíš kdy je budeš potřebovat." odpovím Mirabelle a převezmu si klíček k truhle. "Půjdeš mě vyprovodit ven?"
 
Aurelius
ScorpionCZ
Malých dárků je celkem pět a větší jsou pouze tři. Laurana souhlasně kývla a začala rozbalovat první dárek, který si jí podal. Sám si jeden uchopil a po otevření nalezl menší zdobený džbánek. V Lauranině dárku se nacházela čtveřice tenkých knížek. „Tak teď já..“ promluvila a jen co odložila knížky stranou podala ti dárek. Dárek obsahoval podivnou exotickou rostlinu, kterou zde v Cyrodiilu růst nikdy neuvidíš. Ačkoliv si chodil krátce na přednášky o rostlinách víš toho o této rostlině velmi málo.

Tondulín
Nechal jsi peníze uschovat v truhličce a zamčenou ji vrátila zpátky do přihrádky u stolku. Klíček sis připevnil k ostatním a optal se Mirabelle zdali tě kousek nedoprovodí. Souhlasila a s dvojicí stříbrných předmětů v ruce tě vyvedla ven z kabinetu, aby mohla zamknout. Následně jste prošli sál a pokračovali po pozemcích univerzity, přes most a uličkami města ke stájím kde jsi se měl setkat s Carwen.
(tohle jsou dost možná tvé poslední okamžiky kdy s Mirabelle v Hrozbě II. mluvíš.. takže je nepromarni Wink)

Sarako
Odpovědi od velícího legionáře jsi se nedočkal. Místo toho odpověděla skupinka lehce oděných nováčků, která vrhla dovnitř s vědry plnými vody a začala hasit vše co hořelo. Jakmile byla vědra prázdná stáhli se zpět a přenechali boj lépe oděným spolubojovníkům.

Kotoulem jsi se přiblížil k dvojici legionářů tvořící formaci za pomoci štítů. Nepovedlo se ti jejich malou formaci narušit úplně, ale přesto jsi je mírně rozhodil. Provedený kopec do krytého místa legionáře nakrátko vyřadil a s dalším úderem padl k zemi částečně omráčen. Než si však stihl provést cokoliv dalšího byla u tebe trojice legionářů a čtvrtý na něhož dopadl meč se pomaličku zotavoval. Všichni tři byli bojeschopní a zaujímali obraný postoj z chodby se řítila další skupinka legionářů a se zábleskem modrého světla stanul za trojicí legionářů samotný Vrchní mág oděn do svého těžkého bojového roucha v zářivé červené barvě s kápí zakrývající tvář. V ruce svíral magickou hůl a u pasu měl připnutý meč.
„Poslední možnost se vzdát. Zvol moudře!“ křikl jeden z legionářů před tebou.
„Buď zhebneš hnedka a nebo až po rozsudku. Vyber si.“ doplnil ho druhý s úderem mečem o svůj štít.

Adrian_S
(spíš - probuzení závislé na tazích ostatních)

Killieden09
(spíš - probuzení závislé na tazích ostatních)


Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Upravil/a Aurelius dne 29.04.2016 22:58
 
Tondulin
Chytnu Mirabelle za ruku a celou cestu se budu akorát usmívat a užívat si poslední minuty její přítomnosti.
 
Sarako
,,Sám Corientis, ten vraždící kouzlomrsk. Nejdřív kouzlí a pak se snaží zjistit, koho vlastně zabil." pronesu a přitom pomalu položím svůj meč na zem ,,Nir mi toho řekl dost na to, abych se dovtípil, jak moc jsi toužil po Bothielině holi." pokleknu na zem a dám ruce tak, aby je mohli spoutat. ,,Kdybys mi po sněmu řekl, že o tu bezcennou hůl máš takový zájem, klidně bych ti jí nechal, ale nemusel si kvůli té holi zabíjet Theru!" přitom v mém hlase zní žal ,,Nebo jsi jí zabil z jiného důvodu? Proč?" zhluboka se nadechnu a nechám Corientisovi čas na odpověď. Potom budu pokračovat: ,,Víš jaký je mezi námi rozdíl? Zachránil jsem agenty, kteří nade mnou měli dohlížet a v případě pokusu o útěk mě zabít. Ušetřil jsem legionáře, kteří se mě snažili zabít, když jsem se z téhle věznice pokoušel dostat dívku, která tu byla neprávem držena, protože Nir porušil své slovo a vycucal si z prstu nepodložená obvinění. Navíc jsem zachránil mnoho dalších životů a těch pár co jsem ukončil, patřilo jenom krvežíznivým upírům. Takhle za mě mluví mé dnešní činy, zamyslel jsi se nad tím, co jsi dnes udělal ty?"
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
scorpioncz
"Zajímavé ... tahle rostlina tu neroste, asi bude potřebovat speciální péči ... hmmm." Prohlédnu si detailněji rostlinu. "Co jsi nalezla ty?" optám se a potom co to zjistím tak podám Lauraně velký dárek a sám otevřu poslední malý.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Hrozba III. Zdejší kobky 5098 22.06.2024 00:26
Hrozba • Diskuze Zdejší kobky 313 23.12.2016 21:15
Hrozba • Pilíře Vědění Zdejší kobky 4 15.05.2016 23:33
Hunterovi povídačky, Svazek 1.: Hrozba Onyxu » Skyrim - Váš svět 30 20.10.2012 23:48
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4199 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8228 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5695 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4849 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12719 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7503 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6630 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6364 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7556 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist