Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Pro prohlen se regni.
Číst diskuzi
Právě je zde: 1 host(ů)
 Tisk diskuze
Hrozba II.
Adrian_S
"Jsem ve trojce." natáhnu mu ruku k potřesení, "Kdyby ses chtěl naučit něco nového nebo s něčím pomoct, klidně přijď. A snad na mne narazíš..." až si s ním potřesu rukou, dodám, "Zítra budu mít nabitý den, možná se ti povede mne někde zastihnout.. Ty a Mariana, bydlíte ve společném pokoji? Který to je?"
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!"

7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka"

17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014
7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"

Přečtěte si také moje díla:
Adriho verše
Adriho povídky I - Ruka zloděje
Adriho povídky II - Temná smlouva
Adriho povídky III - Děti Skyrimu
Adriho povídky IV - Prokletí daeder
Adriho povídky V - Osvobození
Adriho povídky VI - Putování M'aiqa Lháře
Adriho povídky VII - Torna plná cukříku
Adriho povídky VIII - Zapřísáhlej
 
Tondulin
Vezmu červené šaty a pár spodního prádla, poté moji pozornost zaujme papírová krabice a tak věci odložím na židli. Co nejšetrněji se jí pokusím otevřít, abych mohl provázky vrátit zpět na původní místo.
Upravil/a Tondulin dne 20.04.2016 19:44
 
Sarako
Naznačím Arveně, aby si pospíšila a na chvíli se zaposlouchám do jejich rozhovoru, přitom budu připraven stáhnout se za dveře s mečem v ruce a dát Arveně znamení, aby se někam schovala, v případě, že uvidím jak sahají na kliku. Jakmile Arvena otevře, vyrazím rychle a potichu za ní.
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
scorpioncz
"Upřímně ... moc nezajímá. Neurazte se, ale od politiky jsem se vždy snažil spíše stranit než se do ní zaplétat. Studium magie je pro mě tudíž mnohem vhodnější." Vezmu si chlebík a začnu ho pojídat. "Mám rád historii, hašteření ve velké síni plné lidí, kteří si stejně stojí za svým a dokázali by za svoje názory pomalu vysílat temné bratrstvo ... ne, raději zůstanu na univerzitě a podíval se do nějaké tajemné ayleidské ruiny plné prastarých znalostí a artefaktů."
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Leneren
Nasoukám se do zbroje a připojím se k Hraběti a jeho doprovodu
 
Aurelius
ScorpionCZ
„Aha.. aha..“ vydal ze sebe s povzdechnutím Scipio nejspíš očekával opačnou odpověď i když trošku už tušil, že u tebe s politikou moc neobstojí podle tvých předchozích vyjádření. „..tím se nám relativně dost komplikuje to o čem jsem tu mluvil s Beliem. Ale to teď řešit nebudeme. Počkáme až budeme kompletní.“ dodal a napil se čaje, který si průběhu rozmluvila nalil.

Adrian_S
Potřásli jste si rukou na rozloučenou. „Já jsem na jedničce s Umarou a ještě jedním místním novicem.“ začal a zasunul židličku „Mariana bydlí o patro výš. a číslo? Eh..“ začal šátrat v paměti „..myslím, že devět. Já tam upřímně chodím po paměti a na číslo nekoukám. Na pokoji je se Seranou a jak se jmenuje ta druhá si už nevzpomenu.“

Tondulín
Vytáhl jsi ramínko s červenými šaty měli o trošku větší výstřih než ostatní šaty, ale přesto vypadaly nenošeně dále jsi vytáhl spodní prádlo a obojí odložil stranou na židli. Sáhl jsi po menší papírové krabičce. Opatrně z ní sundal slaboučký provázek a otevřel ji. Spatřil jsi několik pečlivě uschovaných dopisů a náhrdelník, který si však na Mirabelle nikdy neviděl. Namátkou jsi projel dopisy a napočítal jich celkem šest. Čtyři vypadali velmi staře a odesílatel na obálce chyběl vypadá to, že jsou do obálky zastrčeny dodatečně. Dvojice dalších dopisů pocházela ze zdejší univerzity. První rovněž neměla odesílatele na obálce a druhý pocházel od Arcimága, který zde působil před Palagánem.

Sarako
Zaposlouchal jsi se do jejich rozhovoru a nakonec zaslechl jen, „Myslíte si, že by byl někdo schopen utéct?“ zeptal se legionář muže od Penitus Oculatus. „Pár sebevrahů už to zkusilo. Jak říká Důstojník Nir nejlepší způsob jak prověřit nevinnost člověka, který se vám nezdá je nechat ho jeden den ve věznici.“ začal hovořit muž otočený k legionáři, „Pokud se pokusí o útěk je vinen. Neviní lidé se totiž nebojí nadcházejícího soudu. Navíc Vrchní mág už posledních pár měsíců neustále sleduje magické anomálie, výchylky či jak se tomu říká.. prostě jakékoliv silnější uvolnění magické energie. Takže i kdyby se nějaký z vězňů pokusil utéct za pomoci magie a odteleportoval se někam od alelůja Corrientis bude první kdo se to dozví.“ následovala odmlka, „Navíc tohle je jedno z nejbezpečnějších a nejlépe střežených vězení v Cyrodiilu.“ dodal sebevědomě a založil si ruce.

„Povedlo!“ zvolala Arvena a ihned utichla neboť si uvědomila, že by jí mohl někdo z nově odemčené části věznice slyšet. Přesunul jsi se k ní a ztratil tak přehled o dění venku. „Z té chodby vedou hned schody nahoru. Musíme našlapovat potichu schodiště je dřevěné a určitě bude vrzat.“ upozornila tě tiše. „Na uniformy bych být tebou moc nesázela. Přece jen se budeme motat v části kam můžou jen ti 'známější' legionáři..“ dodala a vrátila ti paklíč.

Killieden09
(spíš - probuzení závislé na tazích ostatních)

Leneren
Převlékl sis zbroj a legionářskou nechal uschovat v hostinci. Následně jsi s hrabětem Fjorem vyšel z hostince a nasedl na koně. Početná skupinka zbrojnošů byla již připravena a dvojice se snažila působit zraněně a co nejrealističtěji. „Je to zvířecí krev, ale to půjde v téhle tmě blbě rozlišit a regentka s malým budou stejně vědět kulový.“ oznámil ti jeden ze zbrojnošů v průběhu jízdy k přední bráně Chorrolu.

„Dobrý večer!“ křikl Fjor na stráže vykukujícího z bezpečí hradeb. „Hrabě Fjor Farseer z Brumy! Rád bych požádal o přístřeší na jednu noc. Mám dva raněné muže přepadla nás skupinka místních banditů.“ křikl opět hrabě a koukl na tebe.
„Otevřu vám bránu!“ křikl stráž z hradby a po několikaminutové pauze se brána konečně otevřela. Jen co se tak stalo čekala za bránou čtveřice připravených stráží a nastoupený Delmus, který vás měl pravděpodobně na rozkaz regentky přivítat. „Celou dobu se drž u mě a příliš moc nemluv dokud se nedostaneme až do sídla a nestaneme před tvou tetou.“ řekl tiše a pobídl koně.


Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..
 
scorpioncz
"Ale pokud je to samozřejmě vaše přání, tak jakožto člen rodu asi budu muset převzít nějaké ty povinnosti že ano." řeknu rychle, abych nevypadal jako nevděčník. "Jen říkám že doteď jsem politiku moc nemusel, asi to tak sice zůstane, ale neřkám že se chci zavřít do jeskyně a nevycházet dokud nezavládne chaos."
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Adrian_S
"Díky. Přeji klidnou noc." rozloučím se s ním a vydám se do svého pokoje.

Opatrně otevřu dveře (předpokládám, že mí spolubydlící budou spát), přesunu se ke stolku, vyčaruji nad sebe malé "světlo svíce" a ze stolku si vytáhnu pergamen, brk a kalamář. Chvíli budu přemýšlet, co napíšu.

(Je ve stolku i pečetidlo (Vysokoskalské) s voskem?)
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!"

7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka"

17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014
7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"

Přečtěte si také moje díla:
Adriho verše
Adriho povídky I - Ruka zloděje
Adriho povídky II - Temná smlouva
Adriho povídky III - Děti Skyrimu
Adriho povídky IV - Prokletí daeder
Adriho povídky V - Osvobození
Adriho povídky VI - Putování M'aiqa Lháře
Adriho povídky VII - Torna plná cukříku
Adriho povídky VIII - Zapřísáhlej
 
Tondulin
Jelikož nemám moc času tak si přečtu pouze ty dva poslední a poté vše vrátím na původní místo, skříň zavřu a urychleně se vrátím s oblečením za Mirabelle.
Upravil/a Tondulin dne 20.04.2016 21:58
 
Sarako
Vyjdeme schody po kraji u stěny a cestou sroluji kus papíru a nechám si jej v ruce. Jakmile vyjdeme do výšky hradby, Arveně naznačím aby se držela za mnou. Potom vyrazíme tichým, a zároveň hrdým krokem některou z chodeb, která bude mít přímo na konci dveře mi přijde a bude mi připadat jako nejkratší cesta na hradbu (případně bych tě poprosil o plánek, nebo přibližný náčrt situace).
V případě, že nás cestou zastaví některý z legionářů, zasalutuji a představím se dřív, než si nás začne prohlížet, jako Octavius Grachus z Daggerfallu, a že nesu důležitý vzkaz. Bude-li sám, podám mu srolovaný papír a omráčím ho.
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Aurelius
ScorpionCZ
„Já to břímě, které musí minimálně jeden člen našeho rodu nést před lety také odmítl. Appius byl tehdy ještě moc mladý a tak otec vybral jako svého nástupce otce Laurany..“ odmlčel se, „..v den kdy jsem odmítl nést to břímě sem dost možná zpečetil osud rodu Arteriů a přispěl tak k jejich vyvraždění.“ následovala opět odmlka.
„Myslím, že změníme téma.“ ozvala se opět Lyra, „Přeci se nebudeme vrtat v minulosti.. obzvláště v této černé minulosti.“
„Máš pravdu Lyro.. tak nám povídejte něco veselého vy.“ usmál se Scipio a koukl na tebe a Lauranu.

Adrian_S
Rozloučil jsi se a vrátil se zpět ke svému pokoji. Andreas je ještě chvilku zdržel, ale když jsi vcházel do pokoje spatřil jsi ho přicházet na ubytovnu noviců. Opatrně jsi zavřel dveře, vyčaroval malou světelnou kouli. Po chvilce hledání jsi nalezl i své pečetidlo, které se ti nějakým způsobem zatoulalo mezi Erisovi knihy, které měl porovnané na okraji stolu. Z přihrádky ve stolku jsi vytáhl kalamář a brk se smotaným papírem. Vše potřebné sis položil na stůl a zamyslel se.

Tondulín
Vytáhl jsi první dopis z obálky a začetl se do relativně dobře napsaného (čitelného) dopisu, který pocházel od Palagánova předchůdce.


Vážená kolegyně,
byl jsem zvolen novým arcimágem na Cyrodiilské magické univerzitě. Rád bych Vás tímto požádal o připojení se k přesunu na tuto univerzitu. Společně jsme měli již tu čest nějakou dobu spolupracovat a dle mého úsudku jste velmi talentovaná a je vás pro Ledohrad škoda. Cyrodiil nabízí mnohem lepší perspektivu pro rozvoj magického vědění a celkově se zde setkáte s mnohem známějšími mágy.

Jak jste již v posledních týdnech sama pocítila návrat Kovadlinkových se negativně podepsal na vašich přednáškách. Novicové dávají přednost starším a dle jejich názoru 'zkušenějším' mágům. Upřímně si však dovolím říci, že vaše kvality zdaleka přesahují Fenrana.

Nabízím Vám místo profesorky magie Obnovy. Cyrodiilská univerzita nyní ztratila jednoho z kvalitních profesorů, kterým byl Valindor Benoch a Vy by jste byla skvělá náhrada. Rovněž vám chci nabídnout místo zástupce Arcimága. Ačkoliv je Tandil zkušený mág a říká se o něm, že je napojený na Psijický řád rád bych měl po ruce někoho na koho se mohu spolehnout a léta jej znám.

S pozdravem,
Solus Wictus, Arcimág Cyrodiilské univerzity


Po přečtení si dopis opatrně vrátil do obálky a vytáhl druhý dopis. Byl o dost kratší a do hůře čitelný neboť byl příšerně načmáraný.


Mirabelle,
doufám že jsi nezapomněla na dnešní večerní schůzku. Povedlo se mi zamluvit jedno vystoupení bardů v Samotě. Vím, že je to trošku dál od Ledohradu ale už vím jak aktivovat ten teleportační kruh uvnitř Palagánova kabinetu. Nebudu rozepisovat jak se mi to všechno povedlo podstatné je, abys byla kolem desáté večerní hodiny připravená a nastoupená na vašem tajném místě.

PS: Nezapomeň nechat v pokoji kabát. V Samotě je teplo a všichni by tam na nás pak čučeli divně..

A.


Dočetl jsi dopis a opatrně jej vrátil zpět do obálky. Jen co jsi vše vrátil na své místo zavřel jsi skříň a vyrazil pryč z kabinetu. S cvaknutím zámku ve dveří jsi klidně kráčel s čistými a suchými věcmi ke sklepení. Velký sál zřel prázdnotou a byl osvětlován jen a pouze několika drobnými světelnými koulemi. Když jsi konečně vešel do kabinetu Silverwoodové spatřil jsi Mirabelle jak sedí na okraji jezírka a máčí si vody ve vodě.
„Červené?“ podivila se, když si začala prohlížet co jsi jí přinesl. „Ještě jsem je na sobě pořádně neměla.“ dodala a ponechala ti je zatím co si oblékala spodní prádlo. Jakmile byla oblečená sáhla po šatech a začala se pomaličku oblékat i do nich.

Sarako
Vyšel jsi schodiště a zastavil se v patře, které se nacházelo v úrovni hradeb. Schody sice pokračovali dál, ale dveře s velkým kovovým zámkem na jejich konci naznačovali, že to zas tak snadno nepůjde. Odbočil jsi doprava a pokračoval úzkou chodbou zdobenou obrazy s nákresy legionářů a všelijakých slavných generálů. Jakmile jsi tiše prošel chodbou spatřil v rohu stát legionáře. Než se stihl jakkoliv ozvat představil jsi se mu, ale omráčit si jej nemohl neboť se na opodál nacházel další. A jeden zrovna vyšel z nedalekých dveří. S bouchnutím dveří se otočila k tobě a s oddechem vstala a zamířila k tobě.

„Jo? Odkdy chodí agenti Penitus Oculatus ve zbroji legie a neklepou na zamčené dveře?“ zvolal hlasitě legionář s úsměvem a přiložil svoji levou ruku na jílec meče. „A ta její zbroj je pokud vím mužská, ne? S ní by asi těžko pohodlně cestovala z Vysokoskalí až sem.. nemám pravdu?“ dodal a koukl na přibližujícího se legionáře očekávajíc jeho podporu. Arvena nervózně přešlápla z místa na místo.

http://skyrim.4fan.cz/forum/attachments/mapka_1.png


Killieden09
(spíš - probuzení závislé na tazích ostatních)

Leneren
Převlékl sis zbroj a legionářskou nechal uschovat v hostinci. Následně jsi s hrabětem Fjorem vyšel z hostince a nasedl na koně. Početná skupinka zbrojnošů byla již připravena a dvojice se snažila působit zraněně a co nejrealističtěji. „Je to zvířecí krev, ale to půjde v téhle tmě blbě rozlišit a regentka s malým budou stejně vědět kulový.“ oznámil ti jeden ze zbrojnošů v průběhu jízdy k přední bráně Chorrolu.

„Dobrý večer!“ křikl Fjor na stráže vykukujícího z bezpečí hradeb. „Hrabě Fjor Farseer z Brumy! Rád bych požádal o přístřeší na jednu noc. Mám dva raněné muže přepadla nás skupinka místních banditů.“ křikl opět hrabě a koukl na tebe.
„Otevřu vám bránu!“ křikl stráž z hradby a po několikaminutové pauze se brána konečně otevřela. Jen co se tak stalo čekala za bránou čtveřice připravených stráží a nastoupený Delmus, který vás měl pravděpodobně na rozkaz regentky přivítat. „Celou dobu se drž u mě a příliš moc nemluv dokud se nedostaneme až do sídla a nestaneme před tvou tetou.“ řekl tiše a pobídl koně.


Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Aurelius přiložený následující obrázek:


[6.15kB]
Upravil/a Aurelius dne 23.04.2016 23:43
 
scorpioncz
"No .. co povědět veselého, všechno je skvělé." vezmu Lauranu za ruku. Nejprve mne napadne říct o meči, ale pak se zarazím a raději o tom neřeknu. Nevím co to ještě bude dělat a také by se mě vyptávali na toho golema. "Což mi připomíná, že jsem, nebo jsme ... nevím jak LAurana, neviděli všechny svatební dary. Pokud jste je viděli tak by jste mi mohli říct alespoň kráceně co v nich bylo ... umírám již notnou chvilku zvědavostí."
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Tondulin
"Říkala jsi, ať vezmu první co uvidím a taky jsem to tak udělal." odpovím a popřípadě pomůžu Mirabelle se zapnutím šatů. "Měli bychom už pomalu jít, nebylo by moudré Carwen zbytečně rozhněvat."
 
Sarako
Uštědřím legionáři kopanec do rozkroku ve chvíli, kdy bude sahat po meči, strhnu jej před sebe a následně mu přiložím špičku meče ke krku. Arveně naznačím, aby se držela stranou a k legionářům pronesu:,,Zatím jsem nikoho z vaší legie nezabil, a vy určitě chcete, aby to tak zůstalo. Kudy na hradbu?" přitom budu doufat, že si uvědomí, že uniformy co máme na sobě nejsou od krve, a že nebudou riskovat život jednoho z nich.
Pokud legionáři spustí poplach, pokusím se s Arvenou stáhnout do dveří za námi. "Nakopnutého" legionáře ještě předtím omráčím kopancem do obličeje.

Upravil/a Sarako dne 24.04.2016 01:48
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Adrian_S
Nadechnu se a začnu psát...

Dopis


Až dopíšu, vytáhnu pečetidlo s voskem, ten nahřeji a zapečetím dopis. Psaní dám stranou a vytáhnu si další pergamen, nad kterým se opět zamyslím.

Upravil/a Adrian_S dne 24.04.2016 11:07
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!"

7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka"

17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014
7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"

Přečtěte si také moje díla:
Adriho verše
Adriho povídky I - Ruka zloděje
Adriho povídky II - Temná smlouva
Adriho povídky III - Děti Skyrimu
Adriho povídky IV - Prokletí daeder
Adriho povídky V - Osvobození
Adriho povídky VI - Putování M'aiqa Lháře
Adriho povídky VII - Torna plná cukříku
Adriho povídky VIII - Zapřísáhlej
 
Aurelius
ScorpionCZ
„No.. já je ještě nerozbalila všechny. Čekala jsem na tebe.“ oznámila ti Laurana zatím co jsi jí držel za ruku. Scipio s Lyrou se jen pousmáli, ale v tom momentu jako by si Scipio na něco vzpomněl.
„Jak jste vlastně vyřešili tu parcelu s Arteriem?“ zeptal se a Laurana pokrčila rameny.
„Vím.. že je to trošku komplikovanější teď když 'zmizel', ale architekti jsou po válce vždy nedostatkové zboží. Tak abychom stihli nějakého pořádného sehnat.“ promluvil opět a jeho žena mlčky přikývla. „A taky bychom mohli zrenovovat fasádu vily.“

Adrian_S
Dopsal jsi dopis, vytáhl pečetidlo, rozehrál a následně zapečetil dopis. Odložil jsi jej stranou a vytáhl nový čistý pergamen. Ze zamyšlení tě na krátko vyrušil pád tlustší knihy na zem. Eris sní zjevně usnul v posteli a jak se pootočil vypadla mu na podlahu. Gaturn rovněž spokojeně spal a jeho chrápání utichlo.

Tondulín
„Jo.. v pořádku..“ začala v průběhu oblékání, „..já jen, že mě trošku překvapuje tvůj výběr.“ pokračovala zatím co jsi jí pomáhal se zapínáním. „Přeci jen tyhle mají trošku větší výstřih než všechny moje ostatní šaty.. a očekávala bych, že budeš chtít abych během tvé nepřítomnosti nosila něco méně okázalé.“ zakončila s úsměvem a koukla na své bosé nohy. Ihned přesunula zrak k mokrým látkovým botám a s povzdechem dodala „Na tohle jsme zapomněli.. no to nevadí.“ mávla rukou a přitáhla si modré oblečení do ruky, „Snad do ničeho nešlápnu.. tak teda vyrazíme.“ opět se usmála a pokynula ti volnou rukou ke dveřím.

Sarako
Než stihl legionář tasit zbraň kopl jsi jej do rozkroku a úspěšně přehodil před sebe. Jen co se mu u krku ocitlo ostří tvého meče hlasitě polkl a dvojice legionářů se zastavila několik metrů od vás a vytasenými zbraněmi. Stejně tak Arvena svírala ve své ruce legionářský meč.
„Na to ti seru parchante!“ křikl jeden z legionářů, „Za mé hlídky nikdo neuprchne!“ dodal a pokynul druhému, aby vyhlásil poplach. Jen rozkázal tak se také stalo. Druhý legionář začal z plných plic křičet a bylo jen otázkou času kdy přiběhnou další legionáři.

Ústup za dveřmi za vámi se povedl. Dveře byly odemknuté. Kopancem jsi omráčil legionáře a jen co se svalil k zemi rozhlédl jsi se po místnosti do které jste se dostali. Byla to obyčejná ubytovna pro vyšší členy žalářní stráže. Bouchnutí s dveřmi probudilo trojici mužů ani jeden z nich nebyl zprvu nijak ozbrojen, ale své meče měli uložené u postele a je jen otázko času kdy se urychleně vyzbrojí alespoň zbraní.
„Nějaký další plán?“ zvolala Arvena a snažila se přitáhnout nejbližší těžkou věc, aby zatarasila dveře zatím co dvojice legionářů na chodbě rozhlašovala poplach.

Killieden09
(spíš - probuzení závislé na tazích ostatních)

Leneren
Převlékl sis zbroj a legionářskou nechal uschovat v hostinci. Následně jsi s hrabětem Fjorem vyšel z hostince a nasedl na koně. Početná skupinka zbrojnošů byla již připravena a dvojice se snažila působit zraněně a co nejrealističtěji. „Je to zvířecí krev, ale to půjde v téhle tmě blbě rozlišit a regentka s malým budou stejně vědět kulový.“ oznámil ti jeden ze zbrojnošů v průběhu jízdy k přední bráně Chorrolu.

„Dobrý večer!“ křikl Fjor na stráže vykukujícího z bezpečí hradeb. „Hrabě Fjor Farseer z Brumy! Rád bych požádal o přístřeší na jednu noc. Mám dva raněné muže přepadla nás skupinka místních banditů.“ křikl opět hrabě a koukl na tebe.
„Otevřu vám bránu!“ křikl stráž z hradby a po několikaminutové pauze se brána konečně otevřela. Jen co se tak stalo čekala za bránou čtveřice připravených stráží a nastoupený Delmus, který vás měl pravděpodobně na rozkaz regentky přivítat. „Celou dobu se drž u mě a příliš moc nemluv dokud se nedostaneme až do sídla a nestaneme před tvou tetou.“ řekl tiše a pobídl koně.

Vjeli jste branou do města a zranění zbrojnoši směřovali společně s vámi do sídla hraběnky. Ostatní byli odvedení do kasáren, aby si odpočinuli čemuž Fjor nemohl nijak vzdorovat, aby nevzbudil podezření. Delmus vaši čtyřčlennou skupinku vedl přímo k sídlu v doprovodu jednoho z členů městské stráže, která jen zběžně obhlédl raněné a konstatoval, že se nejedná o žádná smrtelná zranění.

Jen co jste projeli mohutnou hradbou Chorrolského hradu vybavily se ti v paměti vzpomínky na dětství. Nádvoří hradbu bylo dobře osvětlené neboť šestice členů stráže postávala s loučemi a očekávala váš příjezd. Slezli jste z koně a několik stráží ihned vyrazilo k vašim raněným a ochotně je odvádělo do sídla k dvornímu mágovi. „Nečekal jsem takové rychlé přivítání..“ konstatoval překvapeně Fjor a hrdě se napřímil.
„Mladý hrabě a jeho regentka vás přijmou. Můžete pokračovat sídla.“ vybídl Delmus a Fjor na tebe jen koukl a vyrazil do sídla. Následoval jsi jej a jakmile jsi stanul uvnitř podlouhlého sálu jenž končil až u dvojice trůnu na nichž seděl ospalí mladý hrabě a jeho matka oděná do drahého oděvu se zlatým řetězem kolem krku zdobeným několika safíry. Na obou stranách schodiště stála dvojice stráží s hrdě vypnutou hrudí a po boku regentky stál samotný kapitán.

„Eh.. než nás přivítá asi bys měl pokleknout.“ šeptl tiše Fjor a Delmus nenápadně přikývl. Předešel vás a zařadil se ke svému panovníkovi. „Hrabě Fjor Farseer a jeho osobní stráž.“ promluvil a regentka přikývla očekávajíc tvé pokleknutí. (odkazy obsahují grafická náhled postavy)


Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..
 
Adrian_S
Nadechnu se a zrak vrátím nad čistý pergamen. Začnu psát druhý dopis.

Dopis II


Až dopíšu a zapečetím ho, na zadní stranu dopisu trochu obarvím růžek, aby se od druhého dopisu rozlišil. Obě psaní pak schovám do stolku a přesunu se k oknu. Budu z něj vyhlížet na pomalu-klimbající město.

"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!"

7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka"

17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014
7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"

Přečtěte si také moje díla:
Adriho verše
Adriho povídky I - Ruka zloděje
Adriho povídky II - Temná smlouva
Adriho povídky III - Děti Skyrimu
Adriho povídky IV - Prokletí daeder
Adriho povídky V - Osvobození
Adriho povídky VI - Putování M'aiqa Lháře
Adriho povídky VII - Torna plná cukříku
Adriho povídky VIII - Zapřísáhlej
 
Tondulin
"To je na tobě, nebudu tě přece omezovat v tom co bys měla nosit, nejsme v pravěku." Usměju se. "Nechceš vzít na záda? Možná budeme vypadat jako trotlové, ale furt lepší než si stoupnout do něčeho nepěkného."Znovu se zasměju a skrčím se, aby na mě mohla Mirabelle vylézt.
 
scorpioncz
"Tak to bychom se na ně mohli společně podívat! S tou vilou to asi nevyřešíme jen takhle u stolu ... jdeme Laurano?" pozeptám se.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Sarako
Popadnu Arvenu za ruku a rozběhnu se s ní k nejbližšímu oknu (další dveře tu asi nebudou, protože vyšší stráže asi nebudou žít v "průchoďáku" ), rozrazím ho a naznačím Arveně, aby přešplhala k hradbě
Pokud Arvena nebude nijak zdatná v akrobacii a bude pod oknem (nebo vedle okna) jeden z těch dlouhých červených praporů se symbolem císařství, naznačím jí, aby se po něm spustila a zbytek seskočila. V obou případech půjdu hned za ní.
Kdyby nebyly v ubytovně vyšších stráží žádná okna, rozběhnu se zneškodnit zdejší ospalce dřív, než se stačí ozbrojit. Nemám v úmyslu je zabíjet, jen omráčit jílcem meče, ránou pěstí, nebo kopancem do obličeje.
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Hrozba III. Zdejší kobky 5098 22.06.2024 00:26
Hrozba • Diskuze Zdejší kobky 313 23.12.2016 21:15
Hrozba • Pilíře Vědění Zdejší kobky 4 15.05.2016 23:33
Hunterovi povídačky, Svazek 1.: Hrozba Onyxu » Skyrim - Váš svět 30 20.10.2012 23:48
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4199 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8228 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5695 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4849 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12719 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7503 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6630 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6364 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7556 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist