Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Pro prohlen se regni.
Číst diskuzi
Právě je zde: 1 host(ů)
 Tisk diskuze
Hrozba II.
BadWolf
"No nazdar!
Už ti ani nevím co všechno se stalo, jen samý komplikace. Ale už definitivně končím. Jenže jsem se zaplet do nějaký věci a musel tady Nirovi podat svědectví. A dokud to nevyřeší, nemůžu opustit město. Snad už zítra budu moct odjet...
A co ty? Jak se máš?"

XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Aurelius
ScorpionCZ
Jakmile jsi vešel a pozdravil uviděl jsi u stolu hned několik známých tváří. Scipio, který seděl vedle své manželky Lyry na které už bylo taktéž znát, že prožila několik desetiletí. Její vlasy už byly podobně jako Scipiovy trošku více prošedlé a tvář byla taktéž zdobena několika méně výraznějšími vráskami. Krom manželů se v místnosti nacházel i Belius se Světlanou taktéž seděli vedle sebe, aby nebyly rozprostření po celém stolu a nemuseli mluvit zbytečně na hlas. Před každým ležel pohárek s čajem a před Beliem a Scipiem lahve s pivem.
„Lyro..“ otočil se Scipio ke své ženě a pomohl jí od stolu. „Lyro. Dovol mi, abych ti představil Škorpiase. Manžela Laurany.“ začal s představováním jakmile před tebou oba stáli. „Škorpiasi toto je Lyra Vici má milovaná manželka.“ po těchto slovech napřáhla Lyra ruku s přátelským výrazem na tváři.

Belius mezitím upil trošku piva a poté koukl na tvoji tetičku a něco jí tiše zašeptal. Ta se jen mírně pousmála a pokračovala v prohlížení vybavení místnosti a sledování tebe. (všechny svatební dary jsi ještě neviděl)

Adrian_S
Všichni tři se rozestoupili do bezpečných vzdáleností a očekávali tvé předvedení. Kouzlo se ti vyvolat povedlo. Černovláska i novic zatleskali poté co pominulo a pečlivě sledovali a poslouchali když jsi vysvětloval jak na to. Jakmile byly dostatečně seznámení sledoval jsi jak se jim kouzlo povede.

Orčice s kouzlem neměla sebemenší problém. Vyvolala jej mezi prvními a snad i s nejsilnějším efektem ze všech tří. Černovláska kouzlo vyvolala krátce po ní a Novic až na druhý pokus. „Ledová kouzla mi jdou lépe.“ konstatoval poté co kouzla pominula. „Ty mám v krvi od narození. Matka i otec byli mágové a specializovali se na ně.“ vysvětloval a Černovláska mu jen s úsměvem přikývla.

Tondulín
Vysvlíkl jsi se a pomaličku sešel do jezírka. „Ta voda musí být křišťálově čistá.. Silverwoodová by se v nějakých splaškách nekoupala.“ usmála se Mirabelle zatím co tě sledovala ze břehu, posadila se a za pomoci magie si přitáhla skleničku s vínem. Upila trošku a opět ti věnovala svůj pohled. Do vody se jí očividně moc nechce. Jezírko je dost hluboké a v místě kde se Mirabelle nachází obzvláště i u břehu.

Sarako
Arvena pomaličku vstala čímž ihned vzbudila podezření svalnatého legionáře, který už hodlal vypustit ze svých úst varovné slova nicméně tak neučinil. Jakmile Arvena odkryla své tělo odlákala na krátko i pozornost hubenějšího čehož jsi využil. V saltu jsi jej skopl a jakmile dopadly dřevěné talíře na zem a legionář byl zastaven druhým Arvena zakryla své tělo. Přiložil jsi ruku na legionářský meč a chytl jej vytáhnout, ale tvoji ruka byla uchopena vzdorujícím legionářem - do bezvědomí byl však poslán kopnutím od Arveny. Ruka povolila, přiložil jsi meč k neomráčenému legionáři (hubenějšímu) a zastavil tak jeho pokus o zavolání pomoci. Kuchař se zděšeně pootočil, nechtěně převrhl hrnec s večeří a se slovy „U devítky!“ vyrazil urychleně ke schodišti.

BadWolf
„Takže stále všechno při starém.“ usmál se tvým slovům, „Já? Já sem mám relativně dobře. Nechal jsem se převelet k námořnictvu ke Karmínové flotile, takže sloužím přímo pod Admirálem Corndwalldem na jeho vlajkové lodi Septimii. Je to pohodička.. pokud nenarazíš na piráty nebo na bouři.“ opět se pousmál. „Každopádně to není nic pro lidi s mořskou nemocí. Kam máš v plánu se vytratit?“ optal se opět a přitom naznačil jestli nebudete pokračovat v rozhovoru cestou z věže.

Killieden09
(spíš - probuzení závislé na tazích ostatních)



Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Upravil/a Aurelius dne 03.04.2016 16:08
 
Adrian_S
"Vida! Nebylo to vůbec špatné!" tlesknu rukou, "Teď, když už jsme se něco naučili... co máte dále v plánu? Noční souboje? Nebo se už vydáte na odchod na ubikace, připravit se na nový den?" opět se postavím do obranného, "Záleží na vás, klidně tu dál s vámi budu. Mimochodem, jak dlouho už jste zde, na univerzitě?"
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!"

7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka"

17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014
7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"

Přečtěte si také moje díla:
Adriho verše
Adriho povídky I - Ruka zloděje
Adriho povídky II - Temná smlouva
Adriho povídky III - Děti Skyrimu
Adriho povídky IV - Prokletí daeder
Adriho povídky V - Osvobození
Adriho povídky VI - Putování M'aiqa Lháře
Adriho povídky VII - Torna plná cukříku
Adriho povídky VIII - Zapřísáhlej
 
Tondulin
"Tak už pojď, voda je krásně teplá Mirabelle, přece se nenecháš přemlouvat." prosebným tónem promluvím a chvilku si budu s jen tak pro radost plavat sem a tam, občas se ohlídnu zda už se Mirabelle konečně odhodlá skočit do vody.
 
scorpioncz
Políbím ruku jak se na šlechtičnu patří se slovy "Rád poznávám osobu o které jsem již mnoho slyšel." Potom se obrátím na Scipia, "Díky za uvítání, jsem rád že jsi mě představil svojí ženě. Mám taktéž pár informací z univerzity, za tamější útoky jak se zdá mohou nějací nesnášeči mágů, kteří se rozhodli na nás zaútočit. Jinak je ve městě ještě zvýšené riziko upírského útoku. Propadla se nějaká stoka nebo tak něco."
Upravil/a scorpioncz dne 03.04.2016 16:23
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Sarako
Uštědřím neomráčenému legionáři kopanec, který ho dostane do bezvědomí, doběhnu postaršího obtloustlého kuchaře (což asi nebude problém) a zezadu mu poklepu plochou stranou meče na rameno, tak aby čepel meče směřovala k jeho krku:,,Zastav a nic se ti nestane."
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
BadWolf
Vykročím spolu s ním.
"Mám víc možností. V Hammerfellu bych mohl dělat něco s tou válkou, ve Skyrimu to dost dobře znám... v Morrowindu by se dalo dobře vytratit. Asi teda ne nikam na jih, bůh ví co by tam na mně čekalo."

XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Leneren
Přikývnu Fjorovi "Výborně děkuji. Doufám, že nebude potřeba vůbec použít násilí. Co myslíte vy Delmusi?"
 
Aurelius
ScorpionCZ
Lyra se po polibku na ruku pousmála a poznamenala pochvalně „Má velmi dobré vychování.“ usmála se Scipio taktéž s úsměvem přikývl. Jakmile jsi promluvil k Scipiovi pokynul ti, aby jsi usedl ke stolu a sám svoji manželku doprovodil k židli a usadil se zpět do čela. „Nesnášeči mágů.“ zaznělo se smíchem z Beliových úst a Scipio se mírně pousmál. „Konkrétně ten útok na Univerzitu vedla Osmá legie, která spadá pod generála Valeria a jeho údernou silou byl legát Nigidius Amatius..“ doplnil tě Belius. „..sice jsem tam nebyl, ale mám info od Palagána a Globulla.“ pokračoval a koukl na Scipia, který přikývl.
„Podstatné je, že jste všichni v bezpečí a naživu.“ řekl Scipio a upil trochu piva.
„To ano.. akorát Arterius a Monetová jsou nezvěstný. Palagán věří, že žijí ale těžko říct co je na tom pravdy.“ ozval se opět Belius.
„Nezvěstný?“ podivil se Scipio.
„Co jsem zaslechl tak byl během útoku zraněn a od teleportoval se společně s Edwin neznámo kam. Od té doby je nikdo neviděl ani o nich nikdo neslyšel.“ odpovídal Belius a napil se piva, „Já se držím naděje, kterou nám dává Palagán. On se až tak často nemýlí, ale Serana to bere dost těžko.“
„To.. to je mi moc líto.“ povzdechl si Scipio a sklonil hlavu, „Ale abych se přiznal nesedí mi ten jeho odchod. Jak znám Arteria tak by bojoval do posledního dechu. Útěk z boje mi nepřijde jako jeho styl.“ dodal a mnul si bradu. Zatím co jeho opička vyskočila po jeho zádech na stůl a přesuna se na jednu ze židlí, která se nacházela vedle tebe. „To mi připomíná, že se tu nedávno zastavil a přinesl mi dřevěnou truhlu se slovy: 'Zvol dědice Daria Viciho.' myslím, že ty Belie moc dobře víš oč jde.“

Belius přikývl „Vím oč jde, ale tohle jde víceméně mimo mě. Asi by jsi se měl rozhodnout kdo ponese břímě Daria Viciho a truhlu mu předat. Arterius určitě nechal nějaké bližší informace uvnitř.“
„Hodlám to udělat hned zítra. Jen co dorazí můj syn a Flavius.“ odvětil Scipio. Lyra jen mlčky hleděla po obou mužích a Světlana dělala to samé. Když se dlouho nikdo o slovo nepřihlásil teprve promluvila „Škorpiasi mohl bys mi potom prosím věnoval chviličku? Třeba na zahradě. Něco bych s tebou chtěla probrat.“

Adrian_S
„Už bude táhnout na šestou hodinu..“ poznamenal Novic, „..bude začínat večerka. To bychom se kvůli upíří hrozbě neměli potloukat venku. Takže to pro dnešek zabalíme. Navíc se vrátil Arcimág, takže ho nebudeme dráždit hned první den.“ dodal a koukl po dvojici svým kamarádů. Umara nevypadala nadšeně, ale ta byla vytočená už jen z tvojí přítomnosti a Černovláska jen souhlasila. „Mohli bychom se přesunout dovnitř. Jídelna bude možná ještě otevřená.“ navrhla ihned poté.
„S ním?“ koukla na tebe ostře orčice Umara „Možná až budu mít jistotu, že se mu dá věřit.“ dodala a sama odkráčela pryč, těsně před svým odchodem na tebe však hodila naštvaný pohled.
„To by šlo. Uvnitř si v klidu můžeme promluvit o našich letech na Univerzitě.“ přikývl novic.
„My dva jsme tu už třetím rokem, Umara je tu pátým.“

Tondulín
„Nechám.“ zvolala na tebe se smíchem a sledovala tě ze břehu upíjejíc přitom skleničku s vínem. Nakonec však přistoupila blíže k okraji, sehnula se a rukou sáhla do vody. Skleničku přitom odložila na rovnou plochu, aby se jí víno nevylilo. „Opravdu je teplá..“ konstatovala překvapeně.

Sarako
Kopnutím jsi omráčil hubenějšího legionáře a vyrazil jsi za kuchařem, který byl už téměř v polovině schodiště, když jsi jej dostihl. „Poplach!“ stihl jednou vykřiknout než jsi mu poklepal mečem na rameni. Těžko říci zdali jej někdo slyšel. Kuchař se mírně pootočil a poznamenal „Do-Dobře..“

Arvena se mezitím ozbroje legionářským mečem a pečlivě prohledala oba legionáře. Jakmile našla několik klíčů - pravděpodobně i od dalších cel - postavila se na nohy a opustila celu. „Dunmerko!“ ozval se hlas jednoho z trestanců. „Posťte mě! Pomůžu vám! Tobě i tomu Imperiálovi!“ pokračoval v hlasitém volání.

BadWolf
„Do Hammefellu teď shodou okolností mířím. Admirál tam má přepravit nějakou skupinku legionářů s cílem vyzvednout velvyslance dřív než mu někdo z místních rozbije hlavu o kámen..“ začal cestou a při posledních slovech se pousmál. „..redguardi nám tohle nikdy neodpustí.“ Následovala krátká odmlka. Marsus mlčel po celou dobu co jste scházeli schodiště promluvil až v přízemním patře „Skyrim by nemusel být špatný. Nordové budou mít vztek na Thalmor a situace tam by mohla být dost vyostřená. Do Morrowindu bych nešel ani za prachy. Co jsem slyšel je to tam po výbuchu Rudé hory bída a utrpení.“

Killieden09
(spíš - probuzení závislé na tazích ostatních)


Leneren
„Netuším pane. I když jsem to byl především já kdo řešil účty a vyplácel žold strážím vypadá to, že si je hraběnka - nebo spíš regentka hraběte - získala jiným způsobem a kapitán jí jde docela na ruku.“ začal vysvětloval Delmus. „Což znamená, že změnu hraběte asi jen tak podporovat nebudou a na její rozkaz vás nechají zatknout dřív než stihne vyslovit pozdrav..“
„Je to prosté. Stráže stojí především za Kapitánem, protože si to s ním málo kdo chce rozházet už jen kvůli jeho laskavé povaze..“ začal Gergio, „..většina plně loajálních stráží bude strážit hrad. Zbytek bude různě rozdělen do města. Bratr je ženatý, žena ho miluje, ale on jí přesto potají podvádí s hraběnkou - teda regentkou. Teď dokonce čekají dítě druhé. Tímhle bychom ho mohli trošku přitlačit stranou a zbavit se tak loajální stráže v hradě.“ napil se. „Gilfe oblíbená není ani její rozmazlený synáček. Jediný kdo jí v tomhle městě zbožňuje jsou obchodníci, kteří zní akorát vytřískají prachy.“



Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Upravil/a Aurelius dne 03.04.2016 19:51
 
Adrian_S
"Ta Umara je nějaká nervní.. Heh.." pousměji se a doprovodím novice do jídelny, "Já tu jsem teprv půl roku. Přijel jsem z Daggerfallu sem.. na doporučení mého cechmistra." na chvíli se zastavím, "To mě napadá.. nepředstavovali jsme se, že? Jsem Fallen. A vy?"

Až se dostaneme do jídelny, zeptám se jich, "Proč tu vlastně jste, na univerzitě? Kvůli magii to chápu, ale... přeci jen. Nemáte nějaké vyšší cíle?" oči zaměřím na onu černovlásku.

"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!"

7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka"

17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014
7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"

Přečtěte si také moje díla:
Adriho verše
Adriho povídky I - Ruka zloděje
Adriho povídky II - Temná smlouva
Adriho povídky III - Děti Skyrimu
Adriho povídky IV - Prokletí daeder
Adriho povídky V - Osvobození
Adriho povídky VI - Putování M'aiqa Lháře
Adriho povídky VII - Torna plná cukříku
Adriho povídky VIII - Zapřísáhlej
 
Tondulin
"Nedáváš mi na výběr,doufám, že umíš plavat." usměju se pod fousy, potopím se pod vodu, dokud nedoplavu až k Mirabellině ruce. Pevně jí chytím a vší silou zatáhnu. "Vypadá to, že se nakonec nějakým nedopatřením vykoupeš i proti své vůli." nevinně se usměju a budu si od Mirabelle držet menší odstup pro případ že by se mi chtěla odvděčit nějakou fackou.
Upravil/a Tondulin dne 04.04.2016 17:14
 
scorpioncz
"Jistě, pokud máš čas, tak bychom mohli vyrazit hned. Mám totiž také něco k probrání." odejdeme do soukromí. "Nejprve bych začal já, podařilo se mi oživit ten meč, mohla bys mi říci čeho je tedy vlastně schopen?" vytasím meč a dám juí ho do rukou.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Sarako
Odvedu kuchaře do cely k legionářům a omráčím jej ranou do zátylku. Potom nechám Arveny zamknout naší bývalou celu a se slovy:,,Teď bude většina legionářů na večeři (trestanci většinou dostávají jídlo až po strážích), takže na nádvoří budou jen ti, to mají zrovna hlídku." potichu vyrazím s Arvenou po schodech k východu. (trestance s sebou neberu, čím víc by nás bylo, tím větší by byla šance, že nás někdo odhalí)
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Leneren
"Dokázal by jste zařídit aby byl hrad co nejvíc vyklizený?" zeptám se ho "třeba fingovat s malou skupinou nějáký útok a potom se rychle stáhnout, zatímco bych já a pár dalších mužů vzal hrad? Za předpokladu, že se dostaneme dovnitř"
 
BadWolf
"Hmm... jestli mě pustí, asi se s vámi svezu do Hammerfellu, když je ta možnost."
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Aurelius
ScorpionCZ
Světlana přikývla a odešla s tebou bočními dveřmi ven na zahradu. Pomaličku se již schylovalo ke stmívání a legionáři zaujímali pozice ze kterých měli nejlepší výhled na kamenný plot vily. Jakmile jsi předal tetě svůj meč přejela opatrně rukou po čepeli a následně po jílci v průběhu na tebe koukla „Jakpak se ti ho povedlo 'oživit' a jak se poprvé projevilo jeho očarování?“

Adrian_S
„Ani ne.. až jí lépe poznáš uvidíš, že má i světlé stránky.“ pravil novic když jsi zmínil Umaru. „Hlavně je hodně nedůvěřivá. Její důvěru si získáš docela obtížně.“ doplnila ho Černovláska cestou k dveřím do Velkého sálu. Zastavil jsi se až u dveří a pootočil se k dvojici noviců.
„Andreas“ představil se novic a potřásl ti rukou, následovala dívka „Mariana“ usmála se rovněž ti potřásla rukou. Andreas mezitím otevřel dveře do Velkého sálu a držel je otevřené až do chvíle než jste oba vešli. Posledních pár kroků proběhlo v tichosti. Uvnitř jídelny, která se nacházela ihned Velkého sálu bylo poloprázdno, krom několika starších noviců sedících v rohu jste nikoho jiného nespatřili.

Usedli jste k volnému stolu pro čtyři a Andreas se ihned opal, „Už je moc pozdě. Dáte si něco došel bych to připravit.“ navrhl ještě předtím než jsi stihl položit otázku. „To bys byl hodný.. dala bych si nějaký čaj.“ novic kývl a koukl na tebe. „Já vysoké cíle zatím nemám.. život mi třeba přichystá nějaké překvapení.“ odpověděl ti s úsměvem.
„Vyšší cíle? Snad jen dostudovat nějakou školu magie a pak zkusit objevit něco zajímavého.. možná sepsat nějakou knihu a nebo být jako profesorka Silverwoodová - i když bez té její náladovosti.“ odpověděla ti Mariana.

Tondulín
Ponořil jsi se pod vodu a urychleně doplaval k okraji jezírka. Vynořil se a chytl Mirabelle za ruku. Nemohla ti vzdorovat a brzy spadla za tebou do vody. Jakmile se její noha dotkla dna zaznamenal jsi malé zachvění a dno jezírka začalo mírně stoupat až do chvíle než jsi alespoň trochu dosáhl nohou na zem. Mirabelle vypadala dost vyděšeně a jen sebou plácala až do chvíle než se dostala k tobě a v rychlosti tě objala se slovy „Zbláznil jsi se?“ zvolala s vyděšeným výrazem na tváři a její dlouhá vlasy byly ponořené pod vodou „Já- já neumím plavat..“ vyhrkla a koukla kolem sebe.

Sarako
S mečem přiloženým na kuchařově rameni jsi jej dovedl až do cely. Úderem omráčil a jakmile jeho tělo dopadlo na zem vedle dvojice legionářů Arvena zamkla celu. „Jde to až příliš snadně..“ konstatovala, když vytahovala klíč ze zámku. Volajícího vězně jste zcela ignorovali.
„Na tak! Přeci mě tu nenecháte! Jsem mág pomůžu vám!“ řval na vás po celou dobu co jste lezli po schodišti a Arvena jen tiše pronesla jak ráda by jej umlčela. Vyšli jste schodiště a stanuli u dveří. „Jaký je plán teď?“ optala se tě tiše. „No tak! Pomozte mi!“ ozval se opět vězeň.

BadWolf
„To by bylo fajn.. alespoň bychom si pořádně v klidu pokecali a zavzpomínali na staré časy..“ usmál se Marsus jakmile jste opustili věž. „..Admirál by určitě s tvojí přítomností problém neměl, ale budeš muset dodržovat jeho pravidla na lodi. Nejsou moc těžké, ale přesto docela přísný.“

Killieden09
(spíš - probuzení závislé na tazích ostatních)

Leneren
„O tom už jsem uvažoval..“ přikývl Gergio, „..má to jedno velké ALE. Musel bych vyhlásit celkový poplach čímž bych povolal všechny stráže do zbraně a ještě pár svých legionářů. Stráže uvnitř hradu mají za úkol střežit hrad a bezpečnost hraběte a jeho rodiny. Takže ty by město s ostatními bránit nešli.“ vysvětloval. „Co vaše dcera?“ otočil se náhle ke komořímu. „Je dvorním mágem, ne? Stejně jako vy komořím.“ Delmus přikývl ačkoliv netušil kam Gergio mířil. „Mohla by nás tam teleportovat, nebo snad ne?“ optal se.
„Nemohla. Zas tak zkušená v magii teleportace není. Je mi líto.“ povzdech si Delmus.
„Tak by jste mohl Gilfe vylákat. Přimět jí, aby opustila hrad a město.. mi bychom jí 'unesli' a v průběhu její nepřítomnosti jste regentem mladého hraběte vy, ne? Bez své matky je to děcko ztracené. Vy by jste mezitím připravil půdu pro příchod pravého hraběte a všechno by šlo hladce.“ domluvil s úsměvem Gergio.
„Já měl za to, že vy legionáři hájíte zákony a spravedlnost.“ podivil se Fjor.
„To ano. Jenže v tomto případě je lepší zákon porušit a tím zbavit prostý lid neschopného vladaře a jeho rozhazovačné matky, která slyší jen na blištíjící se mince a šperky. Než jen mlčky přihlížet jak zvedá daně a odírá lidi, které máme my legionáři chránit.“ oznámil mu Gergio.



Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Upravil/a Aurelius dne 05.04.2016 20:00
 
Adrian_S
Prvně, než odejde Andreas, požádám ho, "Taky bych si dal trochu čaje. Je jedno, který přineseš. Díky." poté se ohlédnu na Marianu.

"Nikdy ses nezamyslela nad tím, co budeš dělat, až vystuduješ onu magii? Jak ji budeš chtít použít?" trochu přihmouřím okem, "Bude to znít sobecky, jsem si toho vědom... Ale mám vyšší cíle, než napsat knihu. Neřeknu konkrétně, co je onen cíl, jen zmíním, že prvním krokem bude vystudovat aspoň rok tady, v Cyrodiilu. Pak se uvidí.. přeci jen, svět se mění každým dnem a nikdo neví, co ho čeká zítra."

Až přijde Andreas s čajem, poděkuji mu, "Odkud oba pocházíte? Omlouvám se, že to vypadá jako výslech, ale doposud jsem neměl moc příležitostí se s někým seznámit. Kromě Erise a Gaturna.. spolužáci, kteří obývají se mnou společný pokoj."

"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!"

7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka"

17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014
7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"

Přečtěte si také moje díla:
Adriho verše
Adriho povídky I - Ruka zloděje
Adriho povídky II - Temná smlouva
Adriho povídky III - Děti Skyrimu
Adriho povídky IV - Prokletí daeder
Adriho povídky V - Osvobození
Adriho povídky VI - Putování M'aiqa Lháře
Adriho povídky VII - Torna plná cukříku
Adriho povídky VIII - Zapřísáhlej
 
scorpioncz
Odkašlám si "No ehm ... zahrnuje to oživení obrovskýho golema či atronacha ... meč několikrát zabodnutej do jeho těla a tak podobně ..." Nevinně se usměju a dodám "No a projevilo se to prostě ... jako síla, nevím jak to popsat, žádné efekty prostě jen ... projela tím síla no."
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Tondulin
"No někdy se to naučit musíš ne?" zazubím se. "Jen žertuji, nemáš se čeho obávat, přece tě nenechám se tu utopit." Usměju se a začnu Mirabelle líbat, aby přišla na trochu jiné myšlenky, přitom jí budu jednou rukou rozepínat šněrování na šatech.
 
Sarako
Jestli se Arveně mezitím podařilo najít na svazku klíčů ten od pout a odemknout je, požádám jí, aby mě pout taky zbavila. Dále zavzpomínám, jestli z venku před těmito dveřmi nestáli stráže, když mě sem agenti dovedli. Pokud ano, zaťukám na znamení, že už jsem zpátky. V opačném případě (nebo pokud se po zaťukání nic nestane) se pokusím dveře potichu otevřít. Pokud budou zamčené, nechám Arvenu vyzkoušet svazek, popřípadě paklíč.
V případě, že mi otevřou stráže, a dveře se otvíraví směrem ke mě zasadím strážnému omračující ránu do obličeje jílcem meče dřív než stihne sáhnout po zbrani a rychle stejný postup zopakovat i u druhého. Otvírají-li se dveře směrem ven zprudka do nich vrazím až se budou otvírat, abych srazil otevírajícího strážného a následně přiskočit ke druhému, než stihne vytáhnout zbraň a zasadit mu omračující ránu do obličeje jílcem meče.
Pokud se mi to povede zdolat stráže, těla schováme za dveře a za předpokladu, že se Arveně podařilo najít klíč od pout, si oblečeme jejich uniformy, nebo se Arveně povede odemknout (klíčem, nebo paklíčem), zavřeme dveře a pokusíme se rychle proplížit (nebo nenápadně odejít - pokud budeme mít uniformy stráží) k východu (cestu kudy mě vedli si snad pamatuji)
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Hrozba III. Zdejší kobky 5100 21.07.2024 22:12
Hrozba • Diskuze Zdejší kobky 313 23.12.2016 21:15
Hrozba • Pilíře Vědění Zdejší kobky 4 15.05.2016 23:33
Hunterovi povídačky, Svazek 1.: Hrozba Onyxu » Skyrim - Váš svět 30 20.10.2012 23:48
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4238 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8335 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5793 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4959 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12860 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7601 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6719 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6430 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7623 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist