Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

Pro prohlen se regni.
Číst diskuzi
Právě je zde: 1 host(ů)
 Tisk diskuze
Hrozba II.
Sarako
,,Já vím, Trevyn a vůbec nevypadal dobře." špitnu k Arveně, až legionáři s velitelem odejdou. ,,Situace se začíná čím dál tím víc komplikovat, ale dokud nebude venku tma, nemůžeme dělat vůbec nic." potom si sesednu z lavičky na zem, aby se na ní mohla Arvena opět natáhnout a zašeptám: ,,Teď se snaž usnout. Noc, která nás čeká, bude dlouhá."

https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
scorpioncz
"Máš pravdu, půjdem to hned nahlásit ... ale co jsi myslela tím, že nebudeme potřebovat koně?" zeptám se mezitím co půjdeme tedy ohlásit konec našeho pobytu.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg

BadWolf
"Myslím Ingmara."
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg

Aurelius
ScorpionCZ
„No.. když mám tohle..“ ukázala na brašnu přehozenou přes rameno. „..nebude problém to všechno odnést.“ usmála se. Jakmile jste opustili pokoj a vyrazili vyhledat někoho kdo zodpovídá za pokoje Laurana po chvilce chůze konstatovala „Pokoje bude mít na starosti asi Mirabelle..“ zastavila se a ihned poté zase rozešla. Sešli jste schodiště a stanuli před kabinetem Mirabelle. Zaklepali jste, ale odpovědi se vám nedostalo. Ani zpoza dveří se neline žádné světlo.

Adrian_S
Sešel jsi schodiště a prošel velkým sálem. V průběhu toho sis všiml imperiála a altmerky jak se snaží doklepat na Mirabelle, ale zatím bezvýsledně. Když jsi opustil sál a vyšel na čerstvý vzduch spatřil jsi magickými svícemi osvětlené kruhové hradby a také zcela poškozenou bránu u které postávala dvojice mužů v černých zbrojích. Během potulování po pozemcích univerzity, po hradbě a celkově po zahradách sis všiml skupinky noviců postávající u cvičiště.

Tondulín
„Nebuď hned tak morbidní..“ zamračila se Mirabelle, „..a teď pojď.“ vybídla tě poté co jsi zavřel oči. Chytla tě za ruku a vedla pryč z kabinetu. Kam jste kráčeli potom jsi netušil. Ozvalo se zaskřípání starších dveří a následné upozornění na schody. Ucítil jsi zápach, která ti velmi připomněl schodiště do sklepení po kterém jsi předtím šel s Arteriem. Zápach zmizel společně s cvaknutím dveří. „Můžeš je otevřít.“ zazněl Mirabellin hlas a pomaličku jsi otevřel oči.

Spatřil jsi přírodu uvnitř podzemí. Podlahu pokrytou krásnou trávou, mechem a menší vodopád jehož voda dopadala do malého jezírka. Také jsi spatřil strom, který se vypínal vzhůru a strop byl v barvách přicházející noci. Slyšel jsi zpět v ptáků a také spatřil menší dřevěný stolek u něhož se nacházely dvě ze dřeva vyřezané židle. Na stolku stála láhev vína a dvojice skleniček. „Vítej v kabinetu Silverwoodové..“ konstatovala s úsměvem, „..vypůjčila mi ho k téhle příležitosti.“ dodala s úsměvem a pootočila se k tobě. Pracovní stůl, knihovna a náčiní, které využívala Silverwoodová během výuky se nacházel v rohu místnosti a zpočátku nebyla tato část ani vidět. „Trvalo jí to léta než něco takového dokázala.“ dodala užasle a pomaličku tě vedla ke stolu. Usadila se.

Sarako
Sesedl jsi z lavičky a usadil se na zem. Arvena poděkovala a pomaličku se natáhla na lavičce. Po chvilce hledění do stropu zavřela oči a možná i konečně usnula. Velitel mezitím dokončil svůj rozhovor s žalářníky a společně se svým doprovodem se odebral ke schodišti. Po chvilce zůstali dole jen a pouze dva žalářníci, kteří trošku otráveně koukali po všech celách. „Doufám, že nepřijde..“ povzdech si nakonec hubený.

Leneren
Dorazil jsi do přilehlé vesnice, která se nacházela před městem Chorrol. Skládala se jen a pouze ze čtyř domů a předměstského hostince, který nesl název „Před Chorrolskou branou“ a oproti tomu městskému byl menší a málokdo z města do něj zavítal. Menší náměstíčko zdobila ze dřeva vytesaná socha tvého „otce“ kolem které se nacházelo několik zasazených okrasných květin. Většina místních byla již zalezlá ve svých domech nebo v hostinci. Stráže dokončovali obchůzku a vraceli se zpět do města. Před hostincem postával muž v kožené vestě pod kterou měl kroužkovou zbroj. Plášť jasně naznačoval, že se jedná o příslušníka Brumské stráže – doprovod hraběte Fjora. Stáje hostince byly téměř plné, ale jeden kůň by se snad ještě vešel.

Killieden09
Vytáhl jsi hnědý kabát (jako jediný vypadal nejnověji a nejméně obnošeně), novické roucho, brašnu a legionářský meč. Vše jsi položil na postel a po chvilce hledání našel čistý kus papírů, inkoust, brk a kalamář.

BadWolf
„Takže Ingmar je další kdo by mohl potvrdit, že se generál Valerius o něco takového pokoušel..“ zamyšleně pravil nahlas Nir a mnul si bradu, „..Šermíř navrhoval kvestora Wakitu na místo generála Valeria, když se oháněl jeho odvoláním. Nicméně díky tobě můžeme tohoto kandidáta vyškrtnout.“ dodal a promnul si ruce, „Tím pádem nám v případě odvolání generála zůstane jeden jediný navržený kandidát a to Elbert Arterius, syn generála Klarga Arteria..“ odmlčel se a chvilku opět přemýšlel, „..ještě mě zajímá jedna věc. Vražda císařovny – mohl bys mi podat nějaké svědectví?“

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Upravil/a Aurelius dne 24.03.2016 23:34

Adrian_S
Přijdu k novicům, "Co zkoušíte? Nová kouzla?"
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!"

7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka"

17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014
7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"

Přečtěte si také moje díla:
Adriho verše
Adriho povídky I - Ruka zloděje
Adriho povídky II - Temná smlouva
Adriho povídky III - Děti Skyrimu
Adriho povídky IV - Prokletí daeder
Adriho povídky V - Osvobození
Adriho povídky VI - Putování M'aiqa Lháře
Adriho povídky VII - Torna plná cukříku
Adriho povídky VIII - Zapřísáhlej

scorpioncz
"Raději stejně pojedeme na koních, bylo by nezodpovědný je tu nechat a navíc to bude rychlejší což?" řeknu ještě Lauraně, než zaklepeme. Potom co se nikdo neozve, tak poznamenám, "Nejspíš tu není ... tak můžeme jí to každopádně říct později že? stejně tu zítra ráno nejspíš oba budeme na nějakou přednášku ..."

Tondulin
Chvíli si budu užasle prohlížet toto na sklep dosti netradiční prostředí a poté se posadím naproti Mirabelle. "Vypadá to tu opravdu úžasně, člověk by ani nevěřil že je ve sklepě." Usměju se. Rozliji do obou skleniček vrchovatě vína a zaměřím svoji pozornost na jezírko. "Jestli to dobře chápu, je tohle všechno součástí nějaké iluze, znamená to, že ve skutečnosti v tom jezírku žádná voda není?" zeptám se zatímco usrknu trošku vína.
Upravil/a Tondulin dne 25.03.2016 01:27

Sarako
Na chvíli se zadívám na spící Arvenu, přitom mi hlavou proběhne: ,,O co se tu sakra snažím? Zmařil jsem tolik elfích a lidských životů a teď riskuji svůj, abych zachránil jednu zvrácenou dunmerku." potom se očima porozhlédnu, jestli se po naší cele neválí nějaké volné řetězy, okovy, plechové nádobí nebo kosti.
Upravil/a Sarako dne 25.03.2016 01:42

BadWolf
"Vražda Císařovny? Tam si toho moc nepamatuju... Vím, že jsem nikoho neodhalil. Přišlo mi podezřelé co dělala jedna agentka Penitus, ta samá co jsem dneska několikrát viděl, ale možná jen plnila rozkazy. Hmm... bylo tam taky něco s nějakýma spáleninama, když jsem hledal stopy ve městě, myslím... myslím že byly nějak u zdi nebo tak nějak. Jinak na místě činu jsem pokud vím nic nenašel, takže to asi byla teleportace. Ale hele, fakt nevím, už je to dávno, a já si záznamy nevedu - navíc jsem v podstatě nic nenašel."

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

Killiaden09
Posadím se ke stolu, přitáhnu si jednu ze svíček blíže, namočím brk a začnu psát:
List Slečně Lukrécii

Dokončím poslední slova a zkontroluji svůj peněžní obnos.

I dig
You dig
We dig
He dig
She dig
They dig

Now ... it's not very beatiful poem ... But it's quite deep...

Aurelius
ScorpionCZ
Laurana si povzdechla, „Co máš pořád s těma koněma?“ zeptala se s úsměvem, „Vždyť je to jen kousek a alespoň se po dlouhé době v klidu projdeme po nočním městě. Navíc u vili jste nejsou stáje takže bychom se s nimi museli trmácet zpět do stájí.“ dodala cestou z Velkého sálu. Mirabelle uvnitř není – neodpovídá na vaše klepání.

Adrian_S
Jeden z noviců se začal smát tvé otázce, ale druhý jej ihned umlčel přísným pohledem. „Ani ne.“ otočil se k tobě a začal vysvětlovat „Naše pětičlenná parta pořádá malé magické souboje. Samozřejmě dodržujeme bezpečnost takže se používají jen paralyzační kouzla a neoblomná ochrana. Uzavírají se sázky a ten kdo vyhraje v souboji si něco málo i vydělá.“ odmlčel se a koukl po svým společnících.
„Proč mu to říkáš?! Vždyť nás může naprášit!“ zdůraznila orčice, která nebyla příliš nadšená z toho jak se s tebou novic baví.
„Proč by to dělal? Víme jak vypadá a kdyby něco prásk zmalovala bys mu obličej.“ pousmál se „Každopádně o našich 'soubojích' profesoři nevědí a mělo by to tak zůstat, proto tě prosím o diskrétnost.“
„Klidně se můžeš zdržet. Procvičíš si tu paralyzační kouzla a obranné lépe než během výuky.“ ozvala se černovlasá novice a orčice na ní nevraživě koukla.

Tondulín
„Fascinující nemám pravdu?“ usmála se Mirabelle, když viděla jak si užasle prohlížíš sklep. Usedl jsi naproti ní, otevřel víno a pomaličku jej rozlil do jednotlivých skleniček. „Upřímně? Netuším. Magie Iluzí nikdy nebyla moje silná stránka.. takže nevím jak to tu funguje.“ odpověděla ti Mirabelle při pohledu na jezírko. „Počkej..“ zastavila tě rukou, když jsi se chtěl napít. „..nejprve si musíme na něco připít. Třeba na tvůj bezpečný návrat z Valenského lesa.“ dodala a pozvedla skleničku s vínem.

Sarako
V cele nejsou žádné kosti, kusy řetězů ani okovy, které by byly volné. Ze zdi sice trčí větší kovový kroužek ke kterému byly v minulosti přidělány okovy, ale ty časy už jsou dávno pryč. „Slyšel jsi jak dopadl sněm?“ ozval se náhle hubený a svalnatější přikývl. „Prý vyhrál generál Valerius.“
„Jojo.. toho kouzelníka poslali do háje. Ono je to tak lepší v čele legie by měl být někdo kdo je válečníkem a kdo má něco odslouženo jako legionář a ne nějaký mág co viděl život legionáře možná tak v knihách.“ pokračoval hubený.
„To sice ano ale ten mág je potomkem Decima. Generála Osmé legie, který zajal lorda Ravena a málem potlačil Altmerské vojsko ve Valenském lese.. nebýt té jedné osudné bitvy. Valerius zase na druhou stranu zadržel na krátko postup Thalmoru u Bravilu během války a pak sehrál společně s generálem Vici několik klíčových bitev, které Aldmerské vojsko oslabily.. jenže pak odešel dělat poradce Císaři a stal se velitelem Gardy, generál Vici složil vedení a odešel do důchodu..“ povzdech si „..nemělo se to vzdávat a bojovat dál. Určitě bychom vyhráli.“

Leneren
Dorazil jsi do přilehlé vesnice, která se nacházela před městem Chorrol. Skládala se jen a pouze ze čtyř domů a předměstského hostince, který nesl název „Před Chorrolskou branou“ a oproti tomu městskému byl menší a málokdo z města do něj zavítal. Menší náměstíčko zdobila ze dřeva vytesaná socha tvého „otce“ kolem které se nacházelo několik zasazených okrasných květin. Většina místních byla již zalezlá ve svých domech nebo v hostinci. Stráže dokončovali obchůzku a vraceli se zpět do města. Před hostincem postával muž v kožené vestě pod kterou měl kroužkovou zbroj. Plášť jasně naznačoval, že se jedná o příslušníka Brumské stráže – doprovod hraběte Fjora. Stáje hostince byly téměř plné, ale jeden kůň by se snad ještě vešel.

Killieden09
Usedl jsi k pracovnímu stolu, přitáhl svíčku a začal psát. Jakmile jsi dopsal dopis odložil jsi brk i kalamář a zkontroloval si svůj finanční obnos, který v tvém měšci dělal něco kolem pět-seti Septimů.

BadWolf
„To jste mi příliš nepomohl.“ konstatoval Nir po tvé odpovědi. „Agentka Livie pátrala po důkazech na můj rozkaz. Je to loajální agentka Penitus Oculatus.“ dodal a koukl z okna. „Překvapil jsi mě.. když vezmu v úvahu, že jsi byl vycvičen speciálním útvarem legie pro práci v utajení, trénován proto, aby jste vydržel dlouhá mučení a nic nevyzradil a teď? Teď jsi mi dal informace, které by vás i tu vaši rádoby partu mohli dostat na pěkně dlouho do lochu.“ založil si ruce usmál se.

„Jestli je to vše můžeš jít. Ale..“ řekl s důrazem „..nepouštěj město ani nikomu neříkej o tom o čem jsme se tu bavili. Mlčení o našem rozhovoru je lepší pro tvoji bezpečnost, protože někteří lidi se nesrovnají s tím, že jsi je potopil. Takže jestli nemáš něco na srdci můžeš jít.“

Sarako
V duchu si povzdechnu: ,,Kde jsou ty časy, kdy podle vyprávění bylo císařské vězení plné krys, které hodovali na mrtvých tělech. Není tu nic, co by se dalo použít jako provizorní zbraň, nebo se z čeho by se dala nějaká zbraň vyrobit." potom sklopím hlavu a pokusím se usnout. (probudím se až na večeři)

Adrian_S
Postavím se do obranného postavení (ruce skřížím na prsou) a ohlédnu se po mluvčím. Budu mluvit chladně.

"Jestli tomu říkáte "procvičování", tak bychom si mohli něco zkusit. I když... paralyzační kouzlo neznám. Ale.. od toho jsou přece ta cvičení, ne? Dám návrh, co takhle si zkusit nějaká kouzla a já vás naopak naučím něco z mého umění... Třeba něco ohnivého.. Kouzlo za kouzlo. Co vy na to?"

Upravil/a Adrian_S dne 26.03.2016 10:48

Adriho verše

scorpioncz
"Tak dobře, to bych ti mohl povyprávět příběh, který se tu před několikami desítek let stal. Ale to až budeme v noci procházet městem, ať to nasaje tu správnou atmosféru." No tak tedy vyrazíme k vile, ale příběh vyprávět budu!

Tondulin
"Nezlobíš se, že znovu odjíždím?" poněkud proviněně se zeptám Mirabelle a přiťuknu si s ní.
Upravil/a Tondulin dne 28.03.2016 23:27

BadWolf
"Zaprvý, k tý "partě" nemám žádnou loajalitu. Přidal jsem se k ní jen abych od Lucia něco dostal, ale teďka to stejně vypadá že by mi to ani nedal. Hádám, že jsme se navzájem chtěli využít.
Zadruhý, máš sice pravdu, že jsem tak byl vycvičenej, ale taky nejsem idiot, nebo aspoň ne kompletní pokud vím. Chtěl jsem abys prošetřil toho Šermíře a říct ti to tak, aniž bych ti řekl o těch ostatních věcech, nebo ti zalhal, by byla blbost. Nejsi žádnej amatér a poznal bys to. Pokud mě necháte zavřít tak to bude dost na pytel, ale říkám si, šance byly v obou případech stejný.
Zatřetí, možná tomu neuvěříš, ale já si myslím, že svoji funkci děláš dobře. A vzhledem k tomu, že mi většinou jde o blaho Císařství, nemám potřebu s tebou nějak vyjebávat.
Začtvrtý, co si budem povídat, nemám rád komplikace a nerad vymýšlím dobře promyšlený lži.
No, a nakonec, jsem člověk co má rád vzrušení. Z toho uzlu co se tu poslední dobou zamotává by mohlo vzniknout něco dost zajímavýho, tak jsem se rozhodl ho trochu utáhnout."

Aurelius
Počátek Hrozby III. - Kdy?

ScorpionCZ
„To zní zajímavě..“ začala Laurana, když jste mířili k vile. Pozvolna se již stmívalo a dvojice osob s loučemi procházela ulice a pozvolna zapalovali jednu louč za druhou, aby bylo vše dobře osvětlené. „..o čempak to bude?“ koukla na tebe cestou a chytla tě za ruku.

Adrian_S
„Snad mu na to nekývneš?!“ zvolala nahněvaně orčice, která ti očividně ani trošku nevěří. Novic její nesouhlas ignoroval „Platí..“ usmál se a natáhl k tobě ruku. Černovlasá novicka se usmála neboť tiše souhlasila s novicem. Orčice jen naštvaně založila ruce a zaskřípala zuby.
„Jestli nás napráší tak si to pěkně vypiješ.“ pohrozila nakonec orčice novici a následně i tobě „To platí i pro tebe.. pípneš jediné slovo a budeš se modlit, aby tě poslali zpět do Vysokoskalí!“
„Prosím tě Umaro už ho nech být!“ otočila se k ní černovláska, „Vždyť jsi zbytečně paranoidní. A i kdyby co by nám asi tak mohli udělat? Neděláme nic až tak špatného.“

Tondulín
„Trošku..“ přiznala Mirabelle, „..ale ta bosmerka mi vše vysvětlila a chápu to, akorát mi slib, že se vrátíš v pořádku.“ dodala během přiťuknutí a oba jste do sebe naklopili skleničku s vínem. Očima na tebe koukla a pokračovala „Já se tu mezitím pokusím nějak přežít s Palagánem.. a tu naši výpravu na krátko odložíme.“ pousmála se a odložila skleničku.

Sarako
Opřen o stěnu jsi sklopil hlavu, oba žalářníci mezi sebou ještě vedli nějaký rozhovor, ale ten jsi ignoroval a po chvilce hledění do země jsi přeci jen usnul..
(večeře započne za dva příspěvky)

Leneren

Killieden09
Usedl jsi k pracovnímu stolu, přitáhl svíčku a začal psát. Jakmile jsi dopsal dopis odložil jsi brk i kalamář a zkontroloval si svůj finanční obnos, který v tvém měšci dělal něco kolem pět-seti Septimů.

BadWolf
„'Něco dostal'? Buď trošku konkrétnější.“ vyzval tě Nir a přitom pokračoval „Zajímavé to bude zítra s informacemi od tebe a od Šermíře se dá už pracovat.“ spokojeně si založil ruce „Každopádně Vlku. Většina těch co se mnou jak ty říkáš 'vyjebat' skončila buď ve věznici a nebo na popravčím špalku, nebo ještě lépe v některém ze Skyrimských dolů. Markarth hledá neustále schopné horníky a kopáče.“

Adrian_S
"Jo.. už se ženu za arcimágem mu to všechno říct!" pousměji se a potřásnu si s ním rukou, "Čím začneme? Navrhoval bych nejdříve "paralyzační kouzlo", pak něco z mého umění."

Adriho verše

Tondulin
"Miluji tě Mirabelle a je to už naposledy co od tebe odjíždím takhle daleko, až se vrátím, budu stát při tvém boku jako správný přítel, to ti slibuji." dramaticky pronesu a chytnu Mirabelle za ruku. "A teď pojď mám pro tebe ještě jeden dárek a myslím že lepší místo na jeho předání už asi nebude." Usměju se, vstanu ze židle a povedu Mirabelle až na okraj jezírka, kde před ní s úsměvem na tváři pokleknu a vytáhnu snubní prstýnek. "Vezmeš si mě?" zeptám se, pokud bude souhlasit prsten jí ihned nasadím.
Upravil/a Tondulin dne 30.03.2016 17:57

scorpioncz
"Takže k příběhu ... Za dávných dob, ještě ze začátků oblivionské krize, se do Imperial City dostal ochránce Cyrodiilu, tehdy ale ještě nevěděl co na něj osud přichystal a tak netušil co na něj čeká. Bylo to po událostech, kdy byl zničen Kwatch, ale taktéž oním hrdinou i zachráněn! Do Imperial City přijel kvůli schůzce s jedním z řádu čepelí, aby se infiltrovali do tehdejšího nechvalně známého hnutí Bájného úsvitu. Hrdina z Kwatche, jak se mu občas říkalo, se chvíli znuděně poflakoval po jedné z části IC, jelikož měl do schůzky ještě slušnou dobu, když k němu náhle přiběhla jedna žena, která ho poznala a požádala, aby se setkal s jejím mužem v jednom z krásných tehdejších domů ... Náš hrdina samozřejmě neodmítl a okamžitě se vydal zjistit, co mu pan Seridur, jak ho jeho manželka představila chce ..." začnu vyprávět příběh a udělám napínavou odmlku. Mezitím se rozhlédnu po městě, jak krásné je a pak budu pokračovat (v dalším tahu Grin).

Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Hrozba III. Zdejší kobky 5146 27.01.2025 22:43
Hrozba • Diskuze Zdejší kobky 313 23.12.2016 21:15
Hrozba • Pilíře Vědění Zdejší kobky 4 15.05.2016 23:33
Hunterovi povídačky, Svazek 1.: Hrozba Onyxu » Skyrim - Váš svět 30 20.10.2012 23:48
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4440 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8782 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 6341 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 5393 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 13369 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7979 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 7089 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6695 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7916 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist