Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Pro prohlen se regni.
Číst diskuzi
Právě je zde: 1 host(ů)
 Tisk diskuze
Hrozba II.
Adrian_S
"Bezva!" v duchu si pomyslím, vytáhnu si knihu a najdu si základní bleskové kouzlo, "Když se mi ještě tohle povede seslat, pro dnešek skončím. Bude to velice úspěšný den!".

Připravím se podle instrukcí na seslání a opět z okna vyzkouším.

"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!"

7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka"

17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014
7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"

Přečtěte si také moje díla:
Adriho verše
Adriho povídky I - Ruka zloděje
Adriho povídky II - Temná smlouva
Adriho povídky III - Děti Skyrimu
Adriho povídky IV - Prokletí daeder
Adriho povídky V - Osvobození
Adriho povídky VI - Putování M'aiqa Lháře
Adriho povídky VII - Torna plná cukříku
Adriho povídky VIII - Zapřísáhlej
 
scorpioncz
"Chtěl jsem ti popovídat o tom, jak jsem tady nebyl a záhadně zmizel. Požádal mne o to Tandil, aby jsme neztráceli čas. Teleportovali jsme se daleko do Skyrimu na univerzitu, kde jsme se připravili na výpravu ... a víš kam ta výprava byla?" zeptám se řečnicky a nakloním se k ní "Vydali jsme se do potopené části Ledohradu, kde jsme hledali ztracený artefakt." pošeptám jí, což zakončím polibkem.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Sarako
,,Jeden mám, ale doufám že se nám ty pitomce povede přimět, aby otevřeli celu sami. Teď si odpočiň. Dokud nezapadne slunce, budeme na hladině jezera vidět na míle daleko." potom vstanu a přijdu ke dveřím od cely a pronesu k legionářům: ,,Dnes se toho v Imperial city odehrálo docela dost. Zajmutí Bothiel, Nigidiův vpád do tábora bdících, když se jí pokoušel osvobodit, sněm, na kterém jsem rozhodoval o budoucnosti Tamrielu, Bothielin výslech a následná poprava, rozházení pěti tisíc zlatých po podlaze Bělo-zlaté věže, Nigidiův útok na univerzitu, která stále stojí jen díky mému včasnému varování, záchrana Lorda Rulla a jednoho z agentů, kteří na mě měli dle Nirova nařízení dohlížet a zajímavá konzultace s důstojníkem Nirem. Jen mě mrzí, že to vyčištění zdejších stok od upírů už asi dneska nestihnu. Za jediný den jsem pomohl císařství víc, než většina zdejších legátů za celou svojí službu a jaké se mi za to dostalo odměny? Páru okovů a chladné kobky s nejkrásnější dunmerkou v celém Tamrielu, která skončila zavřená jen proto, že byla členkou mého týmu. Jak moc o mě byla sdílná ta načančaná blondska ve zbroji císařských agentů? Řekla vám skutečný důvod proč to sedím?"
Upravil/a Sarako dne 18.03.2016 23:12
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Leneren
Nechám Dunmera odvést do cely a nechám mu přinést šachy. Potom se vydám sehnat koně a pošlu nějákého posla k mým legionářům aby zůstali ve městě dokud nedostanou další rozkazy a vydám se setkat s Hrabětem
 
BadWolf
Neudržím se ale zasměju se když Nir domluví; "Jestli tohle je náhoda tak já jsem Svatý."
Vytáhnu složku o Arteriovi a Nirovi ji předám "Ale ale, Nire, si zapomněl? Penitus má přece složku na KAŽDÉHO. Vem si to, já už to stejně asi nebudu potřebovat."

"Co se týče osvobození Boethiel, v tom prsty měl tedy Lucius, já a Anthe. Pak ještě ten Luciův mág, zapomněl jsem jak se jmenuje, ale ten nevěděl že ji chceme osvobodit, jinak by Lucia pravděpodobně sám zabil, takže ten je vlastně nevinný. Jestli do toho Lucius přimluvil ještě někoho nevím, je to samozřejmě možný."

"Jinak jestli Lucius zůstane generálem nebo ne... no, neřekl bych, že je mi to ukradený, a je to oříšek, jak říkáš, ale musel bych nad tím trochu popřemýšlet."

XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Aurelius
ScorpionCZ
Po zakončení s polibkem se usmála „A co jste přesně hledali na dně ledového moře?“ optala se. „Jestli to není tajné.. pokud jo.. tak si to nech pro sebe, aby se Tandil nehněval.“ dodala, ale přesto na ní bylo znát, že přímo hoří zvědavostí.

Adrian_S
Zalistoval jsi v knize. Chvilku studoval a následně odložil knihu a pokusil se kouzlo vyvolat. Šlo to o dost hůř než ledové kouzlo, ale přeci se nakonec povedlo a nejzákladnější kouzlo Bleskové magie sis osvojil. Gaturn se opět jen převalil a spal dál.

Tondulín
„Asi tak..“ přikývla s úsměvem Serana ke tvé poznámce o Beliovi. Prošli jste chodbou až na ubikace a následně ke dveřím Seranina pokoje, který nesl číslo šest. „Z toho si vrásky nedělej. Ona to pochopí.. hlavně jí nesmíš zbytečně lhát jako to dělal můj bratr..“ ujišťovala tě „..navíc květinu už léta nedostala. Když nepočítáš její svátek a narozeniny.. “ odemkla dveře „..tak děkuji za doprovod.“ opět se pousmála mezi dveřmi. „Žádného otravného novice jsme nepotkali.. takže já si teď s klidem zabalím a půjdu vyhledat Xarii. Měj se Aedane.“ letmo tě objala „A dávej na sebe pozor.“ poté se opět napřímila a odsunula do přátelské vzdálenosti.

Sarako
Jeden z žalářníků na tebe koukl. „Nejsi první ani poslední co si stěžuje jak k němu byl život nemilosrdný..“ druhý mu mlčky přikývl zatím co štrachal pytlíček s kostkami, aby si mohli zahrát. „..někdo tvrdí, že je členem speciálních jednotek Císařství, někdo zachráncem Tamrielu před neviditelnou hrozbou a dokonče se najdou i takový co tvrdí, že jsou levobočky našeho Císaře.“ zasmál se a druhý na něj křikl „Kašli na něj a pojď hrát.“
„No jo.. už jdu.. vydrž, ale ještě.“ koukl na tebe opět hubenější žalářník „Agentka zase až tak sdílná nebyla. Sdílnější bude náš velitel během noční a večerní kontroly.“ po těchto slovech se otočil ke svému společníkovi a vysázel na stůl svoji sázku v Septimech.

Leneren
Přivolal jsi legionáře a nechal Dunmera dovést do Císařské věznice. Poté jsi pověřil jednoho z volných legionářů zprávou pro své legionáře a následně vyrazil pro koně. Seběhl jsi po schodišti dolů a pokračoval pryč z věže. Před sebou jsi akorát spatřil skupinku legionářů vedoucí Dunmera k věznici. Byla to početná skupinka takže jeho útěk jen tak nehrozí.

Přidal jsi do kroku. Jakmile jsi stanul u stájí vyzvedl sis svého koně. Vyhoupl se na něj a pobídl jej k běhu. Legionáři ti ihned otevírali brány a jakmile jsi stanul na mostě a prohnal se kolem tábora u vypáleného hostince spatřil jsi legionáře jak ti salutují. (cesta k Chorrolu bude trvat 1/3 příspěvků)

BadWolf
„Jak? - I když to je jedno. Nepotřebuji vědět všechno..“ pravil a převzal od tebe složku. Zatím co jsi mluvil tě poslouchal a přitom listoval ve složce. „..už jsem četl a viděl obsáhlejší. Zajímavé informace.“ konstatoval se zaklapnutím složky a jejím odložením stranou. „Poslední zápis byl od Monetové..“ pousmál se „..řekl bych, že její snaha o vyplutí napovrch Arteriových činů během 'Anorské plavby' moc úspěšná nebyla. Ale to už je mnoho let kdo by se v tom chtěl vrtat, když je minimum svědků.“ Poté si promnul ruce a se zeptal „Koho myslíš tím 'Luciovým mágem'? Ingmara nebo Corrienta?“

Killieden09
Dorazil jsi ke svému domovu. Klíčem otevřel dveře a vešel do malé chodby. Dům je již potemnělý, ale přesto je v něm ještě relativně dobře vidět i bez zapálené svíčky. Dveře za sebou jsi ihned zamkl, protože večer se to přístavem hemží kdejakou zlodějskou havětí.

Při svém příchodu domů sis všiml přítomnosti hned několika lodí. Císařských a také jedné co nesla barvy onoho nechvalně proslulého obchodníka z Anvilu, který je znám pod přezdívkou „Caesar“.


Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..
 
Adrian_S
Usměji se nad povedeným kouzlem, zavřu knihu a přemístím se ke stolu, kde vytáhnu deník, brk a kalamář. Zapíšu si...

Zápis do deníku - 1. Krbec, 4E 175 - Císařské Město, Mágská univerzita - odpolední zápisky


Jakmile dopíšu slova, půjdu se ven projít, na mágskou promenádu, abych se nadýchal "čerstvého" vzduchu.

Upravil/a Adrian_S dne 20.03.2016 20:32
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!"

7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka"

17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014
7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"

Přečtěte si také moje díla:
Adriho verše
Adriho povídky I - Ruka zloděje
Adriho povídky II - Temná smlouva
Adriho povídky III - Děti Skyrimu
Adriho povídky IV - Prokletí daeder
Adriho povídky V - Osvobození
Adriho povídky VI - Putování M'aiqa Lháře
Adriho povídky VII - Torna plná cukříku
Adriho povídky VIII - Zapřísáhlej
 
Tondulin
"Jo, ty taky a díky za radu, snad se brzo zase uvidíme." rozloučím se a s modlitbou k Osmičce na rtech se vydám k Mirabellinu kabinetu. Nervózně si pročísnu vlasy, s kyticí za zády zaťukám a vejdu.
Upravil/a Tondulin dne 20.03.2016 20:22
 
scorpioncz
"Myslím že mu nebude vadit když to budeš vědět, navíc by sis zvědavostí nedala spát co tak koukám." zasměju se "Artefaktem byla část hole chaosu ... snad bude v jeho rukou v bezpečí. Jak si tak říkám tak na nás na vile čekají že? Asi bychom měli vyrazit." dodám tónem, že se mi nikam nechce.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Sarako
,,Jestli mi nevěříte, důstojník Nir vám to potvrdí. Jen škoda, že se snaží Luciuse jako generála udržet jen proto, aby nebylo císařství pro srandu Thalmoru. Stejně všechno vyjde najevo, až Ley vystřízliví." odstoupím od mříží, vrátím se k Arveně, sednu si zpátky k ní a po chvíli zašeptám: ,,Jen tak ze zvědavosti, jak dlouho už sloužíš naší paní Mefale?"
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Aurelius
ScorpionCZ
„Čekají.. obzvláště tvoje tetička.. aby nebyl naštvaná.“ přikývla Laurana a pomaličku vylezla z postele. Sáhla po své brašně a vytáhla lektvar (zabraňuje těhotenství). Byla to menší tmavá lahvička. Pootevřela ji a trošku se napila, poté jej opět ukryla do brašny. „Zvedej se..“ šťouchla do tebe s úsměvem „..polehávat budeme moc ve vile.“ dodala a začala se pozvolna oblékat.

Adrian_S
Jakmile jsi provedl zápis do deníku (bude přidán na úvodní stránku jakmile budu provádět aktualizaci inventářů) vstal jsi od stolu, zaklapl deník a vyrazil na procházku po univerzitě. Chodby byly ve směs prázdné. Málokdy jsi narazil na nějakého novice vracejícího se do svého pokoje či bloudícího po chodbách. Většina těch co jsi potkal však odcházela z jednoho místa z knihovny univerzity. Ve večerních hodinách bývala prázdná a opuštěná a mnozí toho využívali. Při procházce kolem oken jsi spatřil profesora Belia jak v doprovodu světlovlasé mágyně v modrých šatech opouští univerzitu.

Tondulín
Rozloučil jsi se a jakmile za sebou Serana zavřela pokoj zamířil si s tichou modlitbou ke kabinetu Mirabelle. Sešel jsi schodiště a opět potkal Belia se Světlanou. Opět se oba něčemu chichotali a přitom zakusovali sušenky. „A tak jsem se vlastně dostal k magii v legii..“ zaslechl jsi akorát z jejich rozhovoru.
„U všech bohů.. to už je, ale hodin..“ pronesla na jedou Světlana při pohledu ven. „..chtěla jsem ještě mluvit se svým synovcem.“ dodala a když dojedla sušenku.
„Škorpiasem?“ optal se Belius a jakmile souhlasně přikývla ihned se nabídl, že jí bude dělat společnost. Přitom zmínil hrozící upíří hrozbu a trval na doprovodu až do chvíle než s úsměvem souhlasila. Poté se společně odebrali pryč z Univerzity.

Mezitím jsi dokončil rychlou úpravu účesu a natáhl se k zaklepání. Dveře se však prudce otevřeli a ty jsi jen tak tak na poslední chvíli uhnul stranou. „Promiň!“ zvolala překvapená Carwen a ihned poodstoupila, aby ti umožnila průchod. „Bolel mě hrudník.. tak jsem se nechala ošetřit. Každopádně..“ naklonila se k tobě, „..neměj obavy, Mirabelle jsem všechno o tvé misi vysvětlila. Není nutné jí cokoliv říkat.“ špitla tiše „A když se zdržíš za zlé ti to mít nebudu.. ale nejdéle do sedmi.“ s těmito slovy ti přenechala otevřené dveře a kráčela pryč ze sálu.

Vešel jsi dovnitř s květinou za zády. Mirabelle byla upravená do červených šatů a vlasy měla rovněž trošku poupravené hřebenem. Usmívala se na tebe zatím co seděla na posteli. Všiml sis zakrvácených obvazů a nástrojů na pracovním stole, ale Mirabelle měla ruce čisťoučké. „Aedane..“ koukla na tebe a ztrápeně sklopila hlavu „..omlouvám se.. mohl bys mi prosím odpustit? pozvedla hlavu a nadějí očekávala tvoji odpověď.

Sarako
Žalářník jen mávl rukou a převzal kostky, aby je mohl vrhnout. Společně s tím však přišlo i jeho zklamání neboť nehodil tak jak chtěl a naštvaně bouchl do stolu. Vrátil jsi se zpět k Arveně, která se mezitím natáhla chladnou lavičku a pomaličku se snažila usnout - bezvýsledně.
„Už to pár let bude..“ promluvila k tobě a uvolnila ti posazením místo. „..kdysi jsem to počítala, ale pak jsem toho nechala. Nejsem zas tak mladá jak vypadám.“ dodala a přitom se mírně pousmála. „Svůj první kontrakt si však pamatuji naprosto přesně.. a ty? Ty sloužíš jak dlouho?“

Leneren
Přivolal jsi legionáře a nechal Dunmera dovést do Císařské věznice. Poté jsi pověřil jednoho z volných legionářů zprávou pro své legionáře a následně vyrazil pro koně. Seběhl jsi po schodišti dolů a pokračoval pryč z věže. Před sebou jsi akorát spatřil skupinku legionářů vedoucí Dunmera k věznici. Byla to početná skupinka takže jeho útěk jen tak nehrozí.

Přidal jsi do kroku. Jakmile jsi stanul u stájí vyzvedl sis svého koně. Vyhoupl se na něj a pobídl jej k běhu. Legionáři ti ihned otevírali brány a jakmile jsi stanul na mostě a prohnal se kolem tábora u vypáleného hostince spatřil jsi legionáře jak ti salutují.
(cesta k Chorrolu bude trvat 2/3 příspěvků)

BadWolf
„Jak? - I když to je jedno. Nepotřebuji vědět všechno..“ pravil a převzal od tebe složku. Zatím co jsi mluvil tě poslouchal a přitom listoval ve složce. „..už jsem četl a viděl obsáhlejší. Zajímavé informace.“ konstatoval se zaklapnutím složky a jejím odložením stranou. „Poslední zápis byl od Monetové..“ pousmál se „..řekl bych, že její snaha o vyplutí napovrch Arteriových činů během 'Anorské plavby' moc úspěšná nebyla. Ale to už je mnoho let kdo by se v tom chtěl vrtat, když je minimum svědků.“ Poté si promnul ruce a se zeptal „Koho myslíš tím 'Luciovým mágem'? Ingmara nebo Corrienta?“

Killieden09
Dorazil jsi ke svému domovu. Klíčem otevřel dveře a vešel do malé chodby. Dům je již potemnělý, ale přesto je v něm ještě relativně dobře vidět i bez zapálené svíčky. Dveře za sebou jsi ihned zamkl, protože večer se to přístavem hemží kdejakou zlodějskou havětí.

Při svém příchodu domů sis všiml přítomnosti hned několika lodí. Císařských a také jedné co nesla barvy onoho nechvalně proslulého obchodníka z Anvilu, který je znám pod přezdívkou „Caesar“.


Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..
 
scorpioncz
Budu jí se zájmem sledovat, ale pak se také zvednu. Obléknu se do nějakého ze svých rouch a nakonec poberu co můžu a co nám náleží. S tím potom půjdeme ke koním a vyrazíme zpět k vile Vici.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Adrian_S
Ohlédnu se po nějaké "volné" lavičce, jestli tedy nějaká zůstala po oné bitvě v celku a sednu si na ní. Chvíli budu rozjímat, třeba v naději, že za mnou přijde někdo z učňů si popovídat...

Po pár minutách vstanu a do vzduchu (nad sebe) vyčaruji "Omrzliny" a "Jiskření", abych si lépe zapamatoval ony formule.

"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!"

7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka"

17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014
7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"

Přečtěte si také moje díla:
Adriho verše
Adriho povídky I - Ruka zloděje
Adriho povídky II - Temná smlouva
Adriho povídky III - Děti Skyrimu
Adriho povídky IV - Prokletí daeder
Adriho povídky V - Osvobození
Adriho povídky VI - Putování M'aiqa Lháře
Adriho povídky VII - Torna plná cukříku
Adriho povídky VIII - Zapřísáhlej
 
Tondulin
"Potřebovala jsi být chvilku o samotě, já to chápu, není za co se omlouvat. Mezitím jsem stihl vyřídit pár záležitostí ve městě a něco jsem ti i přinesl." Usměju se a předám Mirabelle květinu, následovanou polibkem.
 
Killiaden09
Zapálím několik svíček a půjdu se porozhlédnout do ložnice po nějaké brašně a cestovním kabátu.
I dig
You dig
We dig
He dig
She dig
They dig

Now ... it's not very beatiful poem ... But it's quite deep...
 
Sarako
,,Čtrnáct let, z toho jsem první rok jenom čistil mučírnu, cvičil a občas asistoval při mučení. Ani si nedovedeš představit, jak jsem se na svůj první kontrakt těšil. Zažil jsem několik let pohrdání, než se mi podařilo získat uznání od většiny členů Morag Tong. Nikoho z nich by tehdy ani ve snu nenapadlo, že bych sám dokázal zabít císařovnu na Kvatchském náměstí střeženém nespočtem stráží a legionářů a ještě přitom vyváznout živý." na chvíli se odmlčím a pokračuji v šepotu: ,,Jestli chceš, můžeš se ke mě přitulit, položit si hlavu na mé rameno a já tě vezmu pod kabát, aby ti nebyla zima, nebo si můžeš položit hlavu na moje stehno a přikrýt se koncem mého kabátu a udělat si pohodlí. Je to jen na tobě."
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Aurelius
ScorpionCZ
Pobral jsi nějaká roucha a lepší kabáty (většinou venkovní - do deště, atp.). Laurana udělala to samé téměř každou věc, která jí patřila sebrala do své brašny a občas se až zdálo, že je její brašna bezedná. Neboť v ní zmizelo téměř cokoliv. „Koně potřebovat nebudeme..“ začala Laurana, když od tebe převzala věci a uložila je do své brašny. „..dárek od Scipia. Tedy.. spíš patřil mé matce, kterou jsem nikdy pořádně jako matku nepoznala, ale je nesmírně užitečná - ta brašna.“ vysvětlovala zatím co ukládala do brašny poslední věc.
„Akorát přemýšlím komu bychom měli nahlásit, že už tu bydlet nebudeme.. nevíš?“ optala se.

Adrian_S
Posadil jsi se na nejbližší lavičku a zůstal sedět v potemnělé chodbě univerzity. Dlouho chodbou nikdo neprošel. Už jsi chtěl vstát a zopakovat si kouzla, ale zaslechl jsi hlasy přicházející z chodby a svůj plán jsi nakrátko přerušil. Přeci jen by profesoři nebyli příliš nadšení z toho, že čaruješ kouzla na chodbě místo toho v místech přímo určených na trénování.
„Bude se jednat o relativně nestabilní kouzlo, které použiji k otevření kamene duší..“ zněl Silverwoodin hlas od schodiště. „..je to trošku odlišný postup než u běžných kamenů duší. Nemohu riskovat předstoupení před Vrchního mága aniž bych ten kámen duší patřičně prověřila. Snad mne chápete.“ pokračovala a jakmile vyšla na chodbu a magická světelné koule ozářila jí i doprovod spatřil jsi válečníka Univerzity v černé zbroji. Měl výraznou jizvu na obličeji a krátké černé vlasy upravené do vojenského sestřihu.
„Chápu. Udělám si čas a budu vám dělat společnost během tvorby toho vašeho speciálního kouzla. Nemějte obavy..“ pousmál se válečník. „..v kolik mám být nastoupený u vás v kabinetě?“
„Během obědové pauzy. Profesor Belius Arterius by měl také vypomoci, ale budu ráda když vás bude více. Přeci jen to nebude snadné kouzlo.“
„Arcimág o tom ví?“ informoval se válečník.
„Samozřejmě. Arcimág ví o všem co se na Univerzitě děje. Jeho zraku neunikne nic kapitáne.“ ujistila ho Silverwoodová a kapitán válečníků jen s úsměvem přikývl. „Tak se mějte.“ rozloučila se a s klíčem v ruce zamířila ke dveřím sborovny profesorů. Odemkla a s bouchnutím dveří zmizela ve sborovně. Kapitán klidnou chůzí mířil ke komnatě Arcimága. Kývl na pozdrav, když procházel kolem tebe a nakonec se zaklepáním vešel do komnaty Arcimága.

Tondulín
Po předání květiny se Mirabelliny oči rozzářily upřímnou radostí. Než si stihla pořádně prohlédnout obdržené květiny věnoval jsi jí polibek, který byl však jejím zásahem o něco prodloužen. „Děkuji!“ zvala s radostí a prohlížela se květiny. Obešla svůj stolek, vytáhla zdobenou vázu a následně do ní vyčarovala studenou vodu do níž umístila květinu. Očima si jí chvilku prohlížela a pak se přesunula zpět k tobě. Chytla tě za ruku a tiše povídá „Zavři oči a pojď za mnou..“ pomaličku je pohladila druhou rukou po tváři „..a hlavně nekoukej dokud ti neřeknu.“ dodala s menším důrazem a usmála se.

Sarako
„Prozatím zůstanu takhle..“ odmítla Arvena, „..ale díky za nabídku.“ následovalo ticho. Zamyšleně sledovala dvojici žalářníků. Už se téměř nadechla ke slovu, když se ozvaly dveře na schodišti a řinčení legionářských zbrojí. Skupinka legionářů v čele s velitelem posádky věznice – byl to starý zjizvený muž s prošedlou hlavou a knírkem, který mírně kulhal na pravou nohu.
„Toho Dunmera hoďte do nějaké volné cely..“ rozkázal a poté očima sledoval vězně v jednotlivých celách. „..tu argonianku si už konečně odvedli?“ optal se a jeden z žalářníků přikývl. Přitom nenápadně schovával kostky v ruce. „Alespoň o jednoho parazita méně.“ pousmál se a koukl směrem k vám.
„To je jeden z nás..“ špitla tiše Arvena při pohledu na zraněného Dunmera.
„Sežeňte nějakého felčara ať nám tu nezařve. By byl zase řev z vedení.“ konstatoval velitel a promnul si branu, „Touhle jsou ty od Nira?“ optal se a hubený žalářník souhlasně kývl. „Krucinál. Jednou ho jmenujou znovu do funkce a hnedka nám začne plnit věznici jak o život kdejakou verbeží..“ pokračoval s povzdechem „..to, abych zase posílil hlídky, kdyby přišel na půlnoční prohlídku.“
„Půlnoční prohlídku?“
„Samozřejmě. Zažil jsem to celkem pětkrát za tu dobu co jsem tu velitelem. Tehdy si sem napochodoval s dvaceti agenty a jediné co ho zajímalo byli vězni. Prošel si cely, shlédl zabezpečení, provedl výslech a strhl žold každému kdo neplnil z hlídky svojí povinnost.“ začal vypravovat a přistoupil ke stolu žalářníků. „Jednou si dokonce přivedl i Vrchního mága.. ale to bylo jen jedou. Takže ty vaše kostky schovejte, protože když jsou tu oni.“ prstem ukázal na vaší celu „Je jen otázka času kdy nebude mít klidné spaní a přijde očíhnout situaci.“

Leneren
(cesta k Chorrolu bude trvat 3/3 příspěvků)

Killieden09
Prošel jsi domem a postupně zapálil většinu připravených svíček. Jakmile ozářili jednotlivé místnosti přesunul jsi se k šatní skříni uvnitř tvé ložnice. Otevřel jí a krom pětice různě barevných kabátů, jednoho novického roucha (nosíval jsi jej jako novic na Univerzitě) a starší kožené brašny jsi nic zajímavého nenašel.

SuperHunterCZ
Během tvé neodůvodněné nepřítomnosti se Nadarrovi nepovedlo dostat z ubikací noviců a byl okamžitě odveden Orkem a početnější skupinkou noviců do komnaty Arcimága. Nevzdoroval a mlčky stanul před Arcimágem. Sedíš na židli a hledíš přímo na Arcimága, který sedí na proti tobě a pojídá jeden oříšek za druhým zatím co tě očima sleduje a očekává jak svůj čin vysvětlíš. Je to starší Dunmerský mág, který však bezpochyby vládne velkou magickou mocí. Stejně tak jeho zástupce, který stál po jeho levém boku a se založenými očima tě sledoval. Po levici Arcimága postávala Bosmerská válečnice, která byla oděná do černé zbroje Univerzity. S cvaknutím dveří vešel i válečník v černé zbroji, který ti byl ihned podle výrazné jizvy na tváři povědomí - byl u karavany, kterou jsi s Gorem a Leyiem přepadl. Přítomni byli i novicové kteří tě přivedli.
„Takže..“ začal Arcimág, když dojedl oříšky v ústech, „..co jste dělal na ubikacích noviců, když bylo jasně řečeno, že VŠICHNI válečníci opustí Univerzitu?“



Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Upravil/a Aurelius dne 21.03.2016 21:26
 
Adrian_S
"Kameny duší? Nestabilní kouzlo?" zamyslím se, "Tohle zní... trochu divně."

Avšak, protože nemám tušení, do čeho se chtějí pustit, vrátím se k původnímu plánu a to jít ven na promenádu a tam čarovat. Dobrou hodinu tam chci takto strávit.

"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!"

7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka"

17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014
7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"

Přečtěte si také moje díla:
Adriho verše
Adriho povídky I - Ruka zloděje
Adriho povídky II - Temná smlouva
Adriho povídky III - Děti Skyrimu
Adriho povídky IV - Prokletí daeder
Adriho povídky V - Osvobození
Adriho povídky VI - Putování M'aiqa Lháře
Adriho povídky VII - Torna plná cukříku
Adriho povídky VIII - Zapřísáhlej
 
Tondulin
"Copak jsi přichystala za překvápko? Nic by mě nepotěšilo víc než mrtvola Palagána, ale to je celkem nedostatkové zboží." zazubím se a budu postupovat podle pokynů od Mirabelle.
 
Killiaden09
Vyndám jeden z kabátů, novické roucho a brašnu. Položím je na postel, položím vedle nich i meč který jsem sebral legionáři a rozhlédnu se jestli neuvidím nějaký brk, inkoust a papír.
I dig
You dig
We dig
He dig
She dig
They dig

Now ... it's not very beatiful poem ... But it's quite deep...
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Hrozba III. Zdejší kobky 5098 22.06.2024 00:26
Hrozba • Diskuze Zdejší kobky 313 23.12.2016 21:15
Hrozba • Pilíře Vědění Zdejší kobky 4 15.05.2016 23:33
Hunterovi povídačky, Svazek 1.: Hrozba Onyxu » Skyrim - Váš svět 30 20.10.2012 23:48
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4199 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8228 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5697 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4850 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12720 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7504 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6631 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6364 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7556 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist