Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Pro prohlen se regni.
Číst diskuzi
Právě je zde: 2 host(ů)
 Tisk diskuze
Hrozba II.
Killiaden09
"Za dnešek jste již druhý člověk který nemá rád mágy ať už jsou obyčejní nebo bojový." řeknu mezitím co pujdu ke dveřím. Až k nim dojdu otočím se svůj pohled nejříve upřu na Lukrécii a potom na jejího otce: "Je velmi talentovaná ať už v kouzlení nebo v boji s mečem ... bez urážky ale bylo by hloupé nechat takový talent nevyužitý." řeknu a budu čekat jeho naštvanou odpověď.
Upravil/a Killiaden09 dne 13.03.2016 21:17
I dig
You dig
We dig
He dig
She dig
They dig

Now ... it's not very beatiful poem ... But it's quite deep...
 
Sarako
,,Ještě jsme neselhali. Když dokončíme svůj úkol, dokážeme Mefale svou cenu a budeme se moci vrátit zpět do Morrowindu. Jenže se odsud nejdřív musíme dostat." na chvíli se odmlčím a dodám: ,,Mám značné pochyby o tom, jestli se toho ranního soudu dožiju." potom pomyslím na to, že by bylo dobré nechat svůj kabát Arveně (počítám s tím, že v téhle staré věznici bude opravdový chládek), ale se spoutanýma rukama to pochopitelně nebude možné.
Upravil/a Sarako dne 12.03.2016 20:23
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Adrian_S
"Nic proti, ale máloco se vyrovná mocnému "ohni".." pousměji se, "Blesky a mráz se mohu naučit kdykoli a třeba i od tebe... Ale sílu tohodle živlu." kouknu zasněně, ale přitom se vrátím do textu. Než se vrátím na rozečtené řádky, tak dodám, "Gaturnovi by se hodila trocha "iluzí". Přeci jen, byl by z nás tří jediný, kdo by to ovládal.. i když špatně."

Nalistuji si na elementární kouzla, hlavně na mráz a blesky.. Rád bych se chtěl z knihy naučit nějaké základy, pokud tam budou popsané postupy.

"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!"

7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka"

17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014
7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"

Přečtěte si také moje díla:
Adriho verše
Adriho povídky I - Ruka zloděje
Adriho povídky II - Temná smlouva
Adriho povídky III - Děti Skyrimu
Adriho povídky IV - Prokletí daeder
Adriho povídky V - Osvobození
Adriho povídky VI - Putování M'aiqa Lháře
Adriho povídky VII - Torna plná cukříku
Adriho povídky VIII - Zapřísáhlej
 
Leneren
Budu už Nira ignorovat a pokynu Dunmerovi směrem ke dveřím. Potom ho vezmu dovnitř a budu tam s ním sám.
 
Aurelius
ScorpionCZ
(romance - 3/4 příspěvků)

Adrian_S
„Uvidíme zítra..“ usmál se Eris a pohlédl na spícího Gaturna. „..já osobně preferuji bleskové kouzla a ledová také nejsou k zahození, ale blesk je prostě blesk.“ dodal a přitom opět zalistoval v knize a podobně jako ty se i on krátce začetl.

Nalistoval jsi stránku na které byly obsaženy nejzákladnější kouzla Ohnivé magie. Mezi prvními se nacházelo kouzlo Plamen a k němu byl ihned uveden krátký popis průběhu kouzla (myslím, že u některých kouzel, které se přímo objevili ve Skyrimu je zbytečné je detailněji popisovat pokud si to sám nevyžádáš) a několik kreseb se správným gestem. Jaké další následovalo kouzlo Ohnivá střela a na konci protější strany byl počátek kouzla Ohnivá koule, když jsi pootočil na další stránku spatřil jsi další kouzla: Plamenný plášť, Ohnivý kruh, Ohnivá runa.

Tondulín
Serana se pousmála po tvých slovech a s poděkováním převzala květinu. „Čím jsem si to zasloužila?“ zeptala se když od tebe převzala i květinu. „Ale neměl jsi utrácet.. přeci jen musela být drahá a já nemám nic na oplátku.“ dodala při pohledu na knihu. Květinu od Mirabelle jsi opatrně položil stranou, aby se jí nic nestalo.

Sarako
„Viděl jsi jak moc dobře je tohle vězení střežené.. útěk bude sebevražda bez pomoci zvenčí.“ šeptla tiše Arvena, aby jí neslyšela dvojice agentů u stolku. „Jsi ve vězení. Mučit nás snad nebudou a zabít se nás snad nikdo nepokusí. Alespoň v to doufám.“ dodala po chvilce Arvena. „Navíc jen co přijde žalářník oba agenti odejdou a on na nás bude civět celou noc.. jednou možná dvakrát zvedne zadek a půjde se projít. Nevidím to moc nadějně.“

Ze schodiště se ozvala dvojice hlasů. Jakmile sešli schodiště spatřil jsi blonďatého člena gardy. Měl na sobě bílý plášť a několika rysy na tváři ti připomínal velitele Cala, ale nebyl to on. Druhý hlas patřil legionáři, který mu dělal doprovod. „Čemu pak vděčíme za vaši návštěvu. Pane?“ zeptal se Teo a v jeho hlase bylo znám mírně pohrdání oním mužem.
„Nejsem tu služebně.“ odvětil mu muž. „Jdu si jen a pouze pro ženu, která byla neprávem uvězněna a v tomto spisu stojí její nevinna. Sice ji podepsala důstojnice Monetová.. nikoliv současný důstojník, ale to nic na její platnosti nemění. Neměl jsem prostě s předložením písemnosti otálet.“ dodal a oběma agentů ukázal písemnost. Agenti nic nenamítali a legionář jej vedl k poslední cele ze které osvobodili argonianskou ženu.
„Děkuji.. konečně jste pro mě přišel..“ zvolala vysíleně a muž přikázal legionáři by jí odvedl do propouštěcí místnosti. „Poděkuješ mi později.“ pronesl muž a vrátil se k dvojic agentů.

Když kolem vaší cely procházel legionář a vedl ženu bylo na ní vidět, že ve vězení strávila už nějaký ten týden možná měsíc. Měla podvyživené tělo a byla celá špinavá. Muž se za legionářem ještě chvilku díval, ale nakonec upřel svůj zrak na dvojici agentů. „Agentka Livie tu je?“ zeptal se.
„Možná. Pane.. proč se ptáte?“ ozval se Teo.
„Osobní důvody. Tak je tu nebo ne?“ zdůraznil muž.
„Je u velitele věznice.“ oznámil mu na konec Teo.
„Díky. Něco s ní chci prokonzultovat.“ poznamenal a mizel na schodišti.
„Debil jeden arogantní..“ zvolal Teo a muž jej nejspíš na schodišti slyšel, ale nijak se nevyjádřil.

Killiaden09
„Mám k tomu dobré důvody..“ zvolal Lucius „..až ti nějaký zasraný mág zabije všechny tvé syny budeš vůči nim chovat stejnou zášť jako já. Obzvláště k těm, které neznáš.“ odůvodnil a opět prstem ukázal na dveře. „A teď vypadněte nebo vás nechám vyprovodit.“ řekl rázně a přitom koukl na staršího legionáře, který se pomaličku začal zvedat od stolu.

Leneren
Pokynul jsi Dunmerovi směrem ke dveřím a legionář jej odvedl, usadil na židli k menšímu stolku a poté odešel na chodbu přičemž za sebou zavřel dveře. „Jestli čekáte, že vám něco řeknu tak se mýlíte..“ promluvil k tobě Dunmer. „..klidně mě šoupněte do nějaké kobky, ale ze mě nic nedostanete.“ dodal s vážnou tváří.


Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Upravil/a Aurelius dne 14.03.2016 23:05
 
Killiaden09
"V tom případě vaši ostražitost chápu. Přeji vám dobrou noc Generále i vám Slečno Lukrécie." řeknu, ukloním se a vyjdu ven. K svému domu půjdu kolem bílozlaté veže prohlédnout si majestátní stavbu v nočním světle.
I dig
You dig
We dig
He dig
She dig
They dig

Now ... it's not very beatiful poem ... But it's quite deep...
 
BadWolf
"Nire, jak dlouho ještě tohle všechno bude trvat? Mám nějaký věci o který bych se rád postaral, ale nemůžu dokud nebudeme svědčit."
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Adrian_S
"Tohle všechno znám.. až na tu kouli a runu." dodám potichu, "To se naučím za pět minut" začnu se z knihy učit "Ohnivou kouli", což nebude problém (vzhledem ke zkušenostem ohnivé magie).

"Tak.. a nyní ta ledová a blesková kouzla!" usměji se.
Upravil/a Adrian_S dne 14.03.2016 23:54
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!"

7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka"

17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014
7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"

Přečtěte si také moje díla:
Adriho verše
Adriho povídky I - Ruka zloděje
Adriho povídky II - Temná smlouva
Adriho povídky III - Děti Skyrimu
Adriho povídky IV - Prokletí daeder
Adriho povídky V - Osvobození
Adriho povídky VI - Putování M'aiqa Lháře
Adriho povídky VII - Torna plná cukříku
Adriho povídky VIII - Zapřísáhlej
 
Tondulin
"Nemusím mít žádný zvláštní důvod, jen jsem ti chtěl zpříjemnit den, od toho tu přátelé přece jsou ne?" Usměju se.
 
Sarako
Zašeptám: ,,Vraždu císařovny na náměstí Kvatchu plném legionářů a stráží mohu přirovnat k sebevražedné misi, přesto jsem odtamtud vyvázl bez jediného škrábnutí. Ani tohle není nemožné. Když tu zůstaneme, budeme Luciovi vydáni na milost a nemilost. Společně se odtud dokážeme dostat. Vím že na to teď není zrovna nejvhodnější chvíle, ale uvědomil jsem si, jak moc mi na tobě záleží, proto jsem neutekl a nepokračoval v našem úkolu. Měl jsem i potom dostatek příležitostí k útěku, ale nedokázal jsem tě tu nechat. Měl jsem strach, že tě potom budou mučit, aby se o mě dozvěděli cokoliv dalšího. Jistě se o tebe ucházelo spoustu mužů, opěvovali tvou neskonalou krásu, takže bych teď asi jenom opakoval to, co už jsi od nich slyšela." pomalu (a nenápadně, aby to nestrhlo pozornost agentů) přitom vezmu Arvenu za ruku a šepotem pokračuji: ,,Přísahám, že udělám všechno, aby jsi zase byla na svobodě, i kdyby mě to mělo stát život."
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Leneren
Nevinně se na něj usměji "A copak by jste mi měl říkat? Ještě jsem se ani nestihl zeptat."
 
Aurelius
ScorpionCZ
(romance - 4/4 příspěvků)

Adrian_S
Začal jsi se učit kouzelnou formuli a na nečisto sis trénoval gesto na ruce. „Doufám, že nemáš v plánu to tu zkoušet?“ zeptal se Eris a pomaličku se přesunul od stolu k posteli. Knihu schoval pod polštář a se slovy „Půjdu se umýt..“ se přesunul k šatní skříni a hledal nějaké čisté roucho a ručník. Mezi sis zapamatoval kouzelnou formuli pro kouzlo i gesto (k plnému naučení budeš muset kouzlo skutečně vyzkoušet). Poté pomaličku nalistoval stranu s obsahem a ihned poté nalistoval první stránku s kouzli Ledové magie, která pojednávala o nejzákladnějším kouzlu jenž je nutné pro ovládnutí ostatních pokročilejších kouzel této magie jednalo se o Omrzliny. U magie blesků to bylo totožné, akorát se základní kouzlo jmenuje Blesk.

Jakmile se naučíš ovládat tyto základní kouzla budeš schopen pokročit k dalším kouzlům ledové magie či bleskové. K 'plnému' ovládnutí kouzla je nezbytné kouzlo doopravdy vyvolat.

Tondulín
„Jo.. to jo..“ pousmála se Serana, „..děkuji.“ znovu poděkovala a poté na tebe koukla „Kdybys někdy něco potřeboval klidně se zastav. Buď tu na univerzitě a nebo v rezidenci. Tam už to znáš a můj pokoj také.“ porovnala si roucho neboť ho měla trošku pomačkané od toho jak ležela a poté se tě optala „Asi bych se měla vrátit do svého.. třeba tu bude mít Belius nějakou dámskou návštěvu.“ bylo již vidět, že se ze smutku alespoň částečně dostala. „I když Rikke je prý ve Skyrimu a Světlanu asi jen tak neuloví na ty své řeči..“ dokončila úpravu a koukla na tebe „..nedoprovodil by jsi mě na pokoj? Prosím.. já jen, že bych nerada potkala nějakého vlezlého novice, který by se chtěl vetřít do přízně tím.. že by mi no.. přál upřímnou soustrast.“ sklopila hlavu očekávajíc tvoji odpověď. „Ale jestli spěcháš.. tak to pochopím.“

Sarako
Agenti vaší řeči příliš pozornosti nevěnují. Občas na vás střídavě kouknou, ale jinak vedou rozhovor mezi sebou. Arvena tě vyslechla a jakmile jsi stisk její ruku pousmála se „Moji krásu opěvovalo mnoho mužů než jejich hrdlem neprojelo ostří mé dýky..“ očima se ti podívala do tváře „..přijímám tvoji přísahu.. ale pamatuj si, že v Kvatchu jsi měl čas na promyšlení a přípravu. Tady nemáš nic.“ poté koukla na dvojici agentů. „Zvážil jsi i možnost, že když utečeme do několika dnů budou naše portréty viset na každém rohu v každém městě a naše plnění vůle Mephaly se výrazně zkomplikuje?“

Killiaden09
Po úkloně a pozdravu tě generál Valerius odbyl strohým pozdravem a Lukrécie ti zamávala a pak zarmouceně zmizela kdesi v pokoji. Než jsi zcela opustil dům zaslechl jsi ještě hlas jejího otce, který na ní křičel kam odchází, když sní ještě nedomluvil. Zabouchl jsi dveře a vydal se ulicí zpět k věži. (stále ještě není noc je jen a pouze něco málo kolem 17:25 - 17:35 tudíž ještě úplná tma nebude) Jakmile jsi kráčel kolem věže z Bílého zlata věnoval jsi jí pohled a přitom se rozhlédl po svém okolí. Stanů výrazně ubylo. Thalmorský tábor již nebyl tak početný a tábor legionářů Osmé legie či Luciovi legie jak se jí taktéž říká chyběl zcela úplně.

Tvé kroky tě vedli dál k tvému domu v přístavu. Cestou jsi míjel trojice či dvojice legionářů hlídkující ulice města. Cestou jsi také narazil na početnou skupinku agentů Penitus Oculatus, které podobně jako ty směřovali k přístavu. (do přístavu dorazíš za 1/2 příspěvky)

Leneren
Dunmer ti nevinný úsměv oplatil a položil ruce i s železnými pouty (stále je připoutaný - já jen, aby nedošlo k nějaké mýlce) na stůl a mlčky na tebe hleděl. „Jestli vás baví ztrácet čas..“ poznamenal a pokrčil rameny, „..tak se klidně ptejte, protože tohle byly moje poslední slova v této místnosti.“ opět se nevinně usmál a lépe se usadil na židli.

BadWolf
„Pojďte se mnou. Vyslechnu si vás v kanceláři.“ vyzval tě Nir a vedl tě do jedné z vedlejších místností. Klíčem odemčel dveře a poté ti pokynul, abys se posadil. Místnost byla podobná té Luciově. Větší pracovní stůl, několik skříní a velká mapa Cyrodiilu vyvěšená na stěně všiml sis, že v ní bylo zakresleno několik bodů včetně Chorrolu, Brumy a Anvilu. Stolek byl pečlivě uklizený a všechno bylo do puntíku srovnané. Na jedné straně byly vyrovnané zprávy od zvědů mezi nimi sis všiml i symbolu Hammerfellu a na druhé straně byla nějaká drobnější knížka obalená do kožešiny. Nir zavřel dveře a usadil se na svoji židli. „Nuže.. začneme.“ zvolal, odložil desky které držel v ruce stranou a poté opět promluvil. „Jak jistě víte povolal jsem vás k výslechu kvůli situaci zde v Imperial City. Univerzita a generál Valerius o tyto dvě konkrétní věci se mi jedná. Tu první krátce vypustíme a přesuneme se k druhé. Generál Valerius jsou lidé, kteří si přejí jeho odvolání. Jaký je váš názor na tohle a celkově mě zajímá váš názor na generála Valeria?“ poté se odmlčel „Generál Valerius se nikdy nedozví co jste mi tu řekl.“



Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Upravil/a Aurelius dne 16.03.2016 10:42
 
Adrian_S
Kývnu na Erise, když ohlásil, že se půjde vykoupat. Až odejde, slezu z postele a podívám se ke stropu. (Jak je vysoko? Kdybych vyčaroval ohnivou kouli, nezraním někoho?)

Pokud bude strop nízký, nebo by došlo k nějakému zranění, přesunu se k oknu a otevřu ho. Kouzlo zamířím kamsi do nebes tak, abych nikoho nezranil a netrefil se do zdi.

"Je na čase si to vyzkoušet..." pronesu potichu a vyčaruji "ohnivou kouli". Pokud se podaří, pokročím a zkusím "Omrzliny".

"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!"

7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka"

17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014
7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"

Přečtěte si také moje díla:
Adriho verše
Adriho povídky I - Ruka zloděje
Adriho povídky II - Temná smlouva
Adriho povídky III - Děti Skyrimu
Adriho povídky IV - Prokletí daeder
Adriho povídky V - Osvobození
Adriho povídky VI - Putování M'aiqa Lháře
Adriho povídky VII - Torna plná cukříku
Adriho povídky VIII - Zapřísáhlej
 
Killiaden09
Půjdu dále ke svému domu ignorujíc skupinku agentů. Až budu doma poohlédnu se po něčem malém k jídlu.
I dig
You dig
We dig
He dig
She dig
They dig

Now ... it's not very beatiful poem ... But it's quite deep...
 
Sarako
,,Ještě že jsi měla ta pouta na rukou, když jsem hrál na loutnu." zašeptám s úsměvem a pokračuji: ,,Cestu ven jsem si zapamatoval a s čerstvými rekruty by neměl být problém. Žalářníkovu pozornost by mohlo strhnout tvý krásný tělo, a kdyby ne, vím jak ho s tvojí pomocí vyprovokovat, aby otevřel celu, jinak se budeme muset spolehnout na paklíče. Jestli se nám povede proplížit se z cely až na hradbu a následně seskočit, poběžíme ke břehům jezera Rumare a budeme plavat na pryč z městského ostrova, ale v půlce změníme směr a poplaveme směrem k Mágské univerzitě, přitom se zbavíme několika kusů oblečení, aby si po jeho nalezení mysleli, že jsme se utopili. Mágové by nám mohli pomoci, protože jsem stihl přivolat císaře předtím, než univerzita padla, navíc jsem vzal celou Arteriovu záležitost s Bothiel na sebe, takže by nám mohli pomoci s teleportací do Chorrolu. Trevyna s sebou vzít nemůžeme, jeho zranění by nás příliš zpomalovala a nepočítám s tím, že by v tomhle stavu tu cestu zvládl. Jak moc jsi zdatné plavkyně?"
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Leneren
"Škoda, co tedy říkáte na šachy? Nemusíte odpovídat stačí jen kývnout či ne. V případě, že nepříjmete asi budeme muset ukončit nás milý rozhovor " a neštastně se na něj podívám
 
Tondulin
"Nevěš hlavu Serano, bratr je určitě v pořádku a dříve či později se ozve....Každopádně moc času už nemám, ale že jsi to ty, tak tě doprovodím." Usměju se a nabídnu jí rámě, do druhé ruky vezmu kytici pro Mirabelle, abych jí tu nezapomněl. "Navíc odhánění dotěrných noviců je práce pro kterou jsem byl zrozen." znovu se zasměju a poté již půjdeme do Seranina pokoje.
Upravil/a Tondulin dne 16.03.2016 20:01
 
BadWolf
Chvíli se zamyslím...
"Nu, dobrá. Generál Valerius je podle mě upřímně vůl, ale tebe asi spíš zajímaj fakta. Tohle mě dost možná dostane před soud, ale co. 'Obléhání' Univerzity nebylo proto abychom předvedli před soud tu upírku, ale abychom ji osvobodili. Samozřejmě tohle byla první část, naplánoval jsem to tak aby nepadlo podezření. Lucius ji chtěl pod svoje služby, já že mágy nerad, ale co, vždycky můžu jít kopat za svůj vlastní provaz nebo celou akci sabotovat, tak jsem do toho šel. Tak, vím že to je to hlavní co tě zajímá, ale tady trochu odbočím, protože tu podle mně jsou důležitější věci. Na Univerzitu jsem došel normálně, ať si ten šermíř říká co chce, pustili mě tam. No a tam jsem ho viděl. Podruhý. Poprvý to bylo ještě před akcí, kde to vypadalo, že nám nabízí pomoc. I když těžko říct, mluvil s Anthem, se mnou ne. Na Univerzitě prováděl výslech na tý upírce. To, že ji mučil, je mi ukradený, nicméně něco se z ní zoufale snažil dostat. Hlavně je ale divný, že když jsem Arteria varoval, že k němu táhne Legie, tak se víc soustředil na to mučení. A já znám Arteria. Pokud ho něco takhle zaujalo, tak to podle mě je hodně zlý. O to zlejší že se o to zajímá ten šermíř, protože věř mi, ten bude mít prsty v něčem hlubokým. Potom se moc zajímavých věcí nestalo, dokud nezačlo to bombardování a tak. Já jsem tam už moc nebyl, protože jsme šli pronásledovat toho šermíře potom co měl potřebu se před náma tak předvést. Šli jsme za ním do stok. Tam jsme narazili na Bdící, kteří byli velice znepokojeni z toho, že si ten šermíř s sebou odvedl jejich velitele zatímco se připravovali na útok proti upírům. Jedno tedy můžu říct jistě, ten šermíř a jeho banda vůbec nejsou lovci upírů. Ten týpek je dobrej. Lepší jak já, dost možná lepší než ty a má nějakej plán. Nevím za čím stojí - a možná to ani není něco co bych považoval za špatný, ale nelíbí se mi.
Jo, a co Lucia, ty obvinění proti němu podle mě nejsou pravdivý. Nesnáší Arteria a Univerzitu ale pochybuju že by vydal tenhle rozkaz. Zaprvý mu moc záleží na pověsti a zadruhý je podle mě moc blbej aby ho napadlo, že něco takvýho může udělat.
Tak. Nějaký otázky?"

XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Aurelius
ScorpionCZ
„Co jsi mi vlastně chtěl říci?“ zeptala se Laurana zatím co tě sledovala očima a rukou hladila po tváři.

Adrian_S
Strop není příliš vysoký, ale neměl bys nikoho zranit ani nic zapálit pokud nebudeš tvořit nějaké extrémně velké ohnivé koule. Sázka na jistotu je však zkoušení kouzla z okna. Otevřel si jej, mírně se vyklonil a začal tvořit kouzlo Ohnivá koule (díky tvým zkušenostem s touto magií ti kouzlo nedělalo sebemenší problém). Z tvé ruky vylétla menší ohnivá koule, která explodovala na obloze. Ačkoliv byl výbuch daleko Gaturn sebou cukl a nakrátko jsi jej vyrušil ze spánku. Zmateně koukl kolem sebe a následně opět zabořil hlavu do polštáře a po chvilce bylo slyšet tlumené chrápání.

Pokud o kouzlo Omrzliny se z počátku dařil o něco hůře, protože se jedná o tvé první kouzlo z této kategorie. Nakonec se však povedlo a tvé ruky vytryskl chlad s kousky ledu.

Tondulín
„To doufám!“ zvolala s nadějí. Pobrala dárečky od tebe a s květinou pro Mirabelle v ruce jsi jí následoval pryč z kabinetu. Zamkla dveře a zasmála se tvým slovům, „To by řekl Belius taky.. i když jak on to říká: 'On byl zrozen proto, aby šířil poznání mezi novickami.' těžko říct co tím přesně myslel, ale raději to nebudeme více rozebírat.“ začala cestou a poté konstatovala „Pěkná květina. Mirabelle se určitě bude líbit.“

Sarako
„Plavání mi jde. Neměj obavy.. sice v tomhle..“ koukla na špinavé šaty, „..to nebude nic extra, ale neutopím se.“ dodala. Během vašeho rozhovoru po schodišti sešla agentka Livie v doprovodu dvojice žalářníků. Prohodili se s agenty sedícími u stolu a na rozkaz agentky ji následovali pryč. Jeden z žalářníků je hubenější a druhý vypadá svalnatěji. Oba jsou to Imperiálu odění do lehké kožené legionářské zbroje. Vybaveni jsou krátkým legionářským mečem a dýkou. „Další noční šichta..“ povzdechl si hubenější a pohrával si s klíči od cel.

„Je to dobrý plán. Doufám, že nám vyjde.. jeden šperhák jsem si dobře schovala..“ otočila se k tobě opět Arvena, „..ale ty máš svůj nebo snad, ne?“

Killiaden09
Pokračuješ v chůzi..
(do přístavu dorazíš za 2/2 příspěvky)

Leneren
Dunmer pokrčil rameny a napodobil tvůj výraz na tváři. Poté koukl z okna a s úšklebkem schoval ruce opět pod stůl. Tímto způsobem z něj asi moc informací nedostaneš.

BadWolf
Nir tě mlčky poslouchal a místy se i usmíval. Jakmile jsi domluvil zamračil se a s vážným výrazem si mnul bradu. „To je velmi zajímavé..“ vydal přitom ze sebe a jakmile se ozvalo zaklepání pokynul ke vstupu. Vešel starší již šedivějící agent Penitus Oculatus, zasalutoval a postavil se do pozoru. „Vyřízeno?“ zeptal se Nir a muž kývl. „Skvělé. V tom případě se odeberte k vyplnění rozkazu šest. Vezměte si dvanáct agentů a zasáhněte pakliže to bude nutné..“ pokračoval Nir a přitom pozvedl prst „..nechci, aby někdo přišel k úhoně nebo nedejosmičko přišel o život. Rozuměl jste?“ muž kývl. „Odchod.“ mávl rukou a opět se podíval na tebe. Roderick odešel z místnosti a zavřel za sebou dveře.

„Tvé obvinění vůči generálovi jsou závažné. Spolupráce s temnou mágyní – čarodějnicí – Bothiel je velmi závažný prohřešek. Vzhledem k tomu, že jste už dva co něco takového tvrdí mohl bych to přednést a možná i uspět s odvoláním. Jenže..“ odmlčel se „..je tu to 'jenže', když odvolám generála Valeria bude Osmá legie opět bez generála a Cyrodiil bez vrchního generála. Prostý lid si položí otázku a my všichni co jsme byli přítomni na dnešním sněmu budeme za naprostý idioty, protože nejsme schopní zvolit ani pořádného generála, který by tam konečně vydržel.“

„Co se týče Šermíře nechal jsem prověřit jeho rod a jméno, kterým se prokazuje svoji totožnost. Jsem zvědav co moji agenti vyčmuchají. Dva jsou v terénu, ale ty se bohužel do zítřejšího soudu vrátit asi nestihnou i když občas umí velmi příjemně překvapit.“ začal po chvilce „Každopádně tě ujišťuji, že lepší jak já rozhodně není. Já jsem tu od toho, abych chránil Císaře, Císařství a jeho zájmy a především vše co je mi v mé vlasti tah drahé. Já sedím zde kdežto on sedí ve vězení a jak znám vězně každému i úplnému amatérovi se honí hlavou jedna věc – útěk. “ následovala odmlka „I když jen idiot by utíkal z Císařského vězení v Imperial City.“ dodal a položil ruku na stůl.

„Ale dost o Šermíři.. alespoň na krátko. Kdo všechno byl zapletený do osvobozování Bothiel a kdo všechno o něm věděl? A také mě zajímá jedna věc.. přátel by sis odstoupení generála Valeria z postu generála? Ta druhá otázka je taková vedlejší. Jde mi především o tu první.“ založil si ruce a opět tě sledoval. „Arteria vyslechnout nemohu a jeho složku bohužel shodou okolností v archívech Penitus Oculatus nemáme. Takže o jeho minulosti, životě toho vím skutečně jen pramálo. Ale ten mě momentálně nezajímá a jestli je pravda co se za drby šíří tak už se zodpověděl lopatě hrobníka.“



Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..
 
Tondulin
"To je celý Belius, na nic jiného než na ženský snad ani nemyslí." Usměju se. "Mirabelle ještě neví, že odjíždím, nebude se jí to líbit a květina situaci nejspíš nezachrání." odpovím a nadále pokračujeme v cestě.
Upravil/a Tondulin dne 18.03.2016 23:06
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Hrozba III. Zdejší kobky 5098 22.06.2024 00:26
Hrozba • Diskuze Zdejší kobky 313 23.12.2016 21:15
Hrozba • Pilíře Vědění Zdejší kobky 4 15.05.2016 23:33
Hunterovi povídačky, Svazek 1.: Hrozba Onyxu » Skyrim - Váš svět 30 20.10.2012 23:48
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4199 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8228 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5697 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4850 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12720 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7504 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6631 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6364 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7556 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist