Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Pro prohlen se regni.
Číst diskuzi
Právě je zde: 1 host(ů)
 Tisk diskuze
Hrozba II.
Aurelius
ScorpionCZ
„Opravdu?“ pousmála se Laurana, když jsi zmínil minulost a přiložil jí ruku na bok. Očima se podívala po místnosti a následně „Můžeme chvilku společně vzpomínat..“ navrhla tiše „..přeci jen času máme dost.“ dodala s úsměvem a položila ruku tvůj na kabát.

SuperHunterCZ
„Tak vysvětluj.“ vybídl tě ork se založenými rukami zatím co ostatní novicové koukali. Někteří se rozešli raději do svých pokojů a někteří hrdě stáli za orkem. Takových však bylo pramálo. Ucítil jsi jak tvůj amulet pomaličku vibruje. Jako by se k tobě blížil nějaký zdroj magie a amulet se jej snažil vyrušit. „Univerzita je stejně beztak zamčená, takže se ven nedostaneš.“

Adrian_S
„Mám to tu.. opravenou verzi.“ vydal ze sebe Globullus a sáhl do jedné ze zásuvek stolku. Vytáhl ručně psaný rozpis a podal ti jej. Prohlédl sis jej:

Přednáška

„Měj se Fallene a nemáš zač.“ zvolal, když jste si potřásli rukou a vrátil mu rozpis. Poté tvé kroky směřovaly přímo do pokoje. Prošel jsi chodbou a taktéž kruhovou místností kde byl hlouček noviců sledující orka a nějakého argoniana, kteří spolu měli očividně nějaký malicherný spor.

Když jsi otevřel dveře do pokoje spatřil jsi Erise jak sedí za stolem a pročítá si knihu. Mírně se pootočil, aby se ujistil, že jsi to ty a poté se opět začetl do knihy. Gaturn stále ležel v posteli a spal.

Tondulín
Obchodníkovi mírně cuklo oko a zkřivil ústa. „Fajn! Poslužte si!“ zvolal na štvaně a praštil do stolu. „I když jsou moje obchody zcela legální nestojím o žádný čmuchali co mi to tu budou 'uklízet'.“ dodal rozčileně. Mezitím sis vybral prsteny a uschoval je do své brašny společně s náhrdelníkem. „A teď vypadnete z mého obchodu!“ zvolal rázně a prstem ukázal na dveře.

Leneren a BadWolf
Z výslechové místnosti vyšel Šermíř s železnými pouty na rukou agent jej vedl pryč z věže a druhý stojící u dveří se k němu připojil. „To bychom měli.“ konstatoval Nir a koukl na Dunmera, které jste drželi jako zajatce. „Další podezřelí?“ optal se „U výslechu být nepotřebuji. Akorát bych byl informován o tom co jste se dozvěděli.“ oznámil Nir a očekával souhlas. Vlk mezitím napsal dopis.

Sarako
Nir už nic nenamítl. Jen a pouze nechal projít agenta vedoucího tebe jako prvního a poté sám opustil vyslýchaní místnost. Na chodbě jsi spatřil Dunmera, který vypadal jako jeden tvůj člen party. Agent ti nedal možnost k němu nějak promluvit a v doprovodu Mara tě vedl pryč z věže. Také jsi na chodbě viděl Vlka a Antheho. Cestou z věže se k vám připojila ještě Livie, která kráčela před vámi a držela opět nějaké desky. Když jste vyšli z věže ucítil jsi čerstvý vzduch a spatřil uklízející se tábor Luciovi legie. „Arvena už byla odvedena. Takže tam na vás bude čekat.“ hlásila Livie aniž by se k tobě otočila. (cesta k věznici bude trvat 2 příspěvky, můžeš vést volný rozhovor se všemi členy tvého doprovodu)

Killiaden09
„Obávám se, že už to více povolit nepůjde..“ odpověděla ti Lukrécie a přitom sledovala svůj odraz v zrcadle. „..děkuji.“ poděkovala s úsměvem a převzala od tebe hřeben. Když jsi zmínil možný příchod jejího otce pootočila se k tobě, ale přesto nepřestávala s česáním „To by jste měl jít asi dolů a počkat na mě tam.. aby jste si zbytečně nezadělal na problém.“



Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Upravil/a Aurelius dne 11.03.2016 00:01
 
Adrian_S
"Nemáte někdo tušení, co se to děje tam na chodbě?" zeptám se obou spolužáků, pokud mi Eris, ani Gaturn neodpoví, vydám se tam a pokusím se zjistit, o co jde.
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!"

7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka"

17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014
7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"

Přečtěte si také moje díla:
Adriho verše
Adriho povídky I - Ruka zloděje
Adriho povídky II - Temná smlouva
Adriho povídky III - Děti Skyrimu
Adriho povídky IV - Prokletí daeder
Adriho povídky V - Osvobození
Adriho povídky VI - Putování M'aiqa Lháře
Adriho povídky VII - Torna plná cukříku
Adriho povídky VIII - Zapřísáhlej
 
Sarako
Mlčky půjdu s agenty, přitom se cestou budu nenápadně a pouze očima rozhlížet po okolí, kdyby se mi cestou naskytla nějaká příležitost k útěku. (Třeba souboj, nebo rvačka v blízkosti. Hlídají mě cestou jenom Maro a Teo?)
Upravil/a Sarako dne 10.03.2016 21:38
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Tondulin
"Bylo mi ctí s vámi obchodovat." ušklíbnu se a půjdu zpět za ženou, předat jí náhrdelník.
 
Killiaden09
"Jo to asi bude nejrozumnější..." řeknu a při odchodu z místnosti naznačím mírný ůklon směrem k Lukrécii. Potom se vydám tam do místnosti kde jsem zanechal starého legionáře.
I dig
You dig
We dig
He dig
She dig
They dig

Now ... it's not very beatiful poem ... But it's quite deep...
 
scorpioncz
"To je pravda, budeme na tohle místo mít ještě více krásných vzpomínek." Pošeptám a dlouze a vášnivě jí políbím. Potom se rychle odtrhnu a zamknu dveře do pokoje, přičemž se za ní hned vrátím s dalším polibkem.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Leneren
"Ne, pouze kamarád" usměji se na Nira " Jak to šlo s přítelem támhle?" ukážu na Šermíře
Dopis od Vlka si vezmu a schovám do nějáké kapsičky, či něčehol. Snad něco takového na sobě mám.
 
Aurelius
ScorpionCZ
Po dlouhém vášnivém polibku jsi se odtrhl. Přiskočil jsi ke dveřím a se zamknutím se vrátil ke své drahé Lauraně. Opět jsi jí vášnivě políbil. Pozvolna ti rozepnula knoflíky na hnědé kabátu. „Abychom neprošvihli tvoji tetičku..“ špitla tiše a přerušila polibek. „..ale ona snad počká.“ dodala s úsměvem a rukou ti přejela po tváři.

Adrian_S
„Ále.. ten orčák načapal toho ješťářáka jak vychází z jeho pokoje..“ začal Eris aniž by se otočil „..netřeba si jich všímat. Buď si to vyřeší v klidu a nebo to vyřeší někdo z profesorského sboru. Obyčejné novicovské spory. Nic zajímavého.“ dodal začal listovat v knize jako by něco hledal.

Tondulín
Obchodník tvé nadšení nesdílel. Nevraživě na tebe zíral a cosi si mumlal pod vousy. Jakmile jsi přešel přes práh domu ozvala se jeho zběsilá rána pěstí do stolu. Venku se toho moc nezměnilo. Ork – Tlapa stále ležel omráčen na zemi a žena jej mezitím stihla nějakým kusem lana svázat tak, aby se na ní nemohl po probuzení zběsile vrhnout.

„Děkuji!“ zvolala radostně, když spatřila náhrdelník. „Ani nevíte jakou pro mě má cenu.. teď mám alespoň něco pro svoji dcerušku..“ pokračovala a prohlížela si náhrdelník „..co jsem dlužna?“ optala se následně.

Leneren a BadWolf
Nir se při Antheho poznámce neusmál. „Relativně dobře. Zítra bude předveden před soud za zločiny té Dunmery. Vzal je na sebe. Jí zase předvedeme za zločiny v její domovině. Oba je pěkně sevřeme a následně z nich dostaneme veškerou pravdu.“ začal Nir. „Každopádně si hodlám ověřit jeho původ a pár dalších souvislostí. Toho Dunmera..“ koukl na tvého vězně „.pak odveďte taktéž do věznice, ale izolujte ho od ostatních.“

Sarako
Cesta probíhá klidně. Na příliš mnoho potulujících se lidí jste zatím nenarazili. Sem tam jste potkali dvojici či trojici hlídkujících legionářů a nebo dělníky vracející se práce domů nebo do hostince. „Dneska je tu klid.“ konstatoval překvapeně Teo. „Asi si všichni vzali doporučení od bývalého generála k srdci a raději při pozdějších hodinách neopouští dům, když to není nezbytně nutné.“ odpověděla mu Livie aniž by se otočila.
„Většina pobudů a zlodějíčků je touhle dobou nalezlá v přístavu. Ten Anvilský argonian tam má loď takže mu buď prodávají kradený zboží a nebo jen očumují a chlastají.“ doplnil Maro.

Teo tě vede a Maro kráčí po tvém pravém boku. Livie jde kousek před vámi. To jsou všichni co tě vedou k věznici.
(cesta k věznici bude trvat 1 příspěvky, můžeš vést volný rozhovor se všemi členy tvého doprovodu)


Killiaden09
„Doufám, že bude souhlasit.“ konstatovala Lukrécie a při tvém úklonu se usmála. Zavřel jsi dveře a zamířil chodbou ke schodišti. Cestou jsi zaslechl několik hlasů jeden patřil starému legionáři, druhý nejspíš Lukréciině otci a třetí osobě, kterou jsi doposud ještě nepotkal.

„Ten zatracený Šermíř..“ zněl hlas Lukréciina otce, „..co si o sobě ku*va myslí?! Že si sem přitáhne z Morrowindu a začne moralizovat a srát se do věcí, kterým ani za ho*no nerozumí?! “ pokračoval rázně a přitom udeřil do stolu. „NE! NE a NE!“ znělo s každým úderem „A ten magor se slepičím mozkem co měl převzít moje dědictví a rod si to se vší parádou naštrůdlí k univerzitě a otevřeně ji napadne! DEBIL.. prostě DEBIL! Co nepochopil na jednom zku*veným rozkazu, který zněl: 'Nikoho nepouštěj dovnitř ani ven.'?“ následovalo ticho.
„A jako bonus zabil Platoria..“ pronesl druhý muž.
„Starý Platorius je mrtvý?“ optal se udiveně legionář.
„Jo.. ten slepičí mozek ho zapíchl a následně hodil z hradby dolů..“ oznámil Lukréciin otec.
„U devítky..“
„Muselo mu do čista přeskočit.“ konstatoval muž.
„Ale na druhou stranu jsme se zbavili Arteria a té jeho děvky. Doufám, že jsou zvěsti pravdivé a oba zdechli. Klargus bude sice zuřit jako za Modré noci, ale jeho hněv bude něco jak prd do flašky.. takže nemáme čeho bát.“ poznamenal Lukréciin otec.
„Jen, aby Lucie..“ ozval se náhle nový hlas. „..jen aby. Nezapomínej, že nyní vládne v Northpointu a jeho druhá manželka brzy zdědí Shornhelm, protože je jen otázka kdy její matka natáhne brka. Potom bude ovládat celí Riverspire a jeho moc bude daleko větší než ta tvoje.“ pokračoval nově příchozí.
„To teď není podstatné. Jediné co teď chci je hlava toho zku*vence z Morrowindu. Chci jí mít tady.. přímo tady na tomhle stolku. Odměna stále platí. Sežeňte mi Baraquiera nebo kohokoliv! Kdo toho s*áče sundá.“

Tvé kroky se zastavili se zavrzáním na schodech. Všichni čtyři muži se na tebe podívali. Všichni byli již starší. Lukréciin otec bude, ale bez pochyby nejstarší z nich společně s mužem po jeho pravici. „A ty seš sakra kdo?!“ zvolal otec Lukrécie a nepříčetně se na tebe podíval. Všiml sis jeho naleštěného háku místo levé ruky. Poslední muž pro měl pro změnu pásku přes oko.


Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..
 
Adrian_S
Přijdu k Erisovi a dám mu před ruce rozpis přednášek, "Mistr Globullus poupravil trochu zítřejší harmonogram... Podívej se!"

Zuju si boty a lehnu do postele, rukama si budu opírat hlavu v polštáři a dívat se ke stropu (případně i na Erise).

"Už mám vybráno, na kterou přednášku zítra půjdu. Jak to vidíš ty?"

"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!"

7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka"

17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014
7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"

Přečtěte si také moje díla:
Adriho verše
Adriho povídky I - Ruka zloděje
Adriho povídky II - Temná smlouva
Adriho povídky III - Děti Skyrimu
Adriho povídky IV - Prokletí daeder
Adriho povídky V - Osvobození
Adriho povídky VI - Putování M'aiqa Lháře
Adriho povídky VII - Torna plná cukříku
Adriho povídky VIII - Zapřísáhlej
 
Tondulin
"Nic po vás nechci, snad jen byste mohla pozdravovat Edwin od Aedana Ervineho a teď mě prosím omluvte, musím ještě spoustu věcí vyřídit." odpovím paní Monetové a poklusem se vydám nakoupit květiny pro Seranu a Mirabelle, nějakou knihu o obnově, nové společenské oblečení. Nějak to všechno poberu a co nejrychleji půjdu zpět k univerzitě.
 
Killiaden09
"Já jsem pouze náhodilá osoba kterou vaše dcera požádala o hodiny šermu." řeknu a lehce se ukloním přičemž si zkontroluju vzdálenost mezi mnou a skupinkou čtyř přítomných.
I dig
You dig
We dig
He dig
She dig
They dig

Now ... it's not very beatiful poem ... But it's quite deep...
 
scorpioncz
"Ta určitě nikam neuteče ..." odpovím tiše a začnu jí svlékat roucho ... no ok myslím že dost popisu ... nebo se popis zvrhne v zakázaný věci Grin
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Sarako
,,Moc šancí u soudu asi nemám, ale počítám s tím, že vyváznu jenom s pěkně vysokou pokutou." promluvím směrem k Livii a s hlasem plným falešné lítosti pokračuji: ,,Můžu se zeptat, jak zemřel Nigidius? Nejprve jsem ho měl v plánu vyzvat k souboji za pokus o Bothielino vysvobození, který bych si obvzlášť vychutnal, ale živý mi byl užitečnější. Když pomyslím na to, že kvůli němu bylo dnes zmařeno tolik životů, je škoda, že jsem to neudělal."
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Aurelius
ScorpionCZ
(romance - 1/4 příspěvků)

Adrian_S
Zatím co jsi ulehal do postele si Eris pečlivě pročítal rozpis přednášek. „Stoprocentně půjdu na přednášky Silverwoodový.. budu doufat, že se probudí dobře naladěna..“ začal a mírně se pousmál „..historii asi vynechám. Možná. Ještě uvidím.“ pootočil se s papírem k tobě „Po obědě půjdu na přednášku o Elementové magii. Ráno se tam na chvilku taky zastavím.. ale nebudu tam dokonce, protože bych nestihl začátek Silverwoodiný a na ty poslední dvě přednášky nepůjdu.“ otočil se zpět ke stolku. „A ty?“

Tondulín
Žena by nejspíš něco namítla neboť se tvářila docela překvapeně, že znáš jméno její dcery. Chvilku na tebe ještě koukala a pak se vydala svoji cestou. Tvé kroky směřovali ke květinářství. Vešel jsi a koupil dvojici kytic, které měla prodavačka již připravené a svázané. Zaplatil jsi několik Septimů a poté vyrazil o obchod dál. Jakmile se ti povedlo sehnat knihu pojednávající o magii Obnově a následně nějaký lepší společenský oděv, vydal jsi se zpět k univerzitě. Cesta ti ubývala rychle. Cestou jsi míjel válečníky ve zlatých zbrojích v čele s nějakým velitelem v černém oděvu. Povýšeně kráčel a očima o tebe nezavadil.

Když jsi konečně míjel chrámovou čtvrť spatřil jsi věž univerzity. Přešel přes most a stanul na pozemcích univerzity. Spatřil jsi Finna, který stál opodál Lory a o čem si spolu diskutovali.

Leneren a BadWolf
Nir se při Antheho poznámce neusmál. „Relativně dobře. Zítra bude předveden před soud za zločiny té Dunmery. Vzal je na sebe. Jí zase předvedeme za zločiny v její domovině. Oba je pěkně sevřeme a následně z nich dostaneme veškerou pravdu.“ začal Nir. „Každopádně si hodlám ověřit jeho původ a pár dalších souvislostí. Toho Dunmera..“ koukl na tvého vězně „.pak odveďte taktéž do věznice, ale izolujte ho od ostatních.“

Sarako
„Mečem Arcimága.“ odpověděla ti krátce Livie a jakmile jste stanuli na mostě a přešli jej až k bráně spatřil jsi menší věž obklopenou kruhovou hradbou po níž pochodovali legionáři a bedlivě ji střeli. Livie mávla na legionáře a ten vám po chvilce otevřel bránu. Uvnitř vězeňské části se nacházeli kasárny legionářů a stráží Imperial City. Před nimiž se rozprostíralo několik figurín do kterých horlivě budila skupinka nováčků. U vstupu do vězeňské věže postávala dvojice válečníků v kovových zbrojích.

Bez váhání vás pustili dovnitř. „Odveďte ho do cely. Přesně jak řekl důstojník. Já si ještě skočím něco domluvit s velitelem Ratem a pak si vás dole vyzvednu.“ oznámila jim Livie a poté i s dokumentací zamířila po schodišti nahoru. Tebe vedl Teo a Maro dolů k celám. „Z téhle věznice údajně utekl samotný Cyrodiilský šampion a pak zachránil Cyrodiil..“ konstatoval Maro „..dneska jsem tu poprvé.“ přiznal s úsměvem. Sešli jste schodiště a poté ti byla otevřela cela s Arvenou, která seděla na dřevěné lavičce a ztrápeně hleděla do země. Teo za tebou ihned zavřel dveře a se slovy: „Zítra si tě vyzvedneme. Jídlo přinesou v šest a neboj tohle je císařské vězení. Znásilnění tvé společnice tu nehrozí.“ poté otočil klíček a předal jej Marovi, který ho položil na stolek. „Teď budeme čekat než přijde Livie.“ poznamenal a usedl za stůl.

Žalářníka jsi při vstupu nikde neviděl. Zbylé cely jsou z většiny plné akorát vedlejší cela po tvé pravici je prázdná. V cele po tvé levé ruce stojí imperiál a sleduje dění kolem sebe. Naproti vaší cele se nachází stolek s dvěma židlemi.

Killiaden09
„Skutečně?!“ zvolal rázně Lucius a očima si tě prohlížel, poté koukl na legionáře očekávajíc nějaké hlášení či potvrzení. „Učil jí šerm a pak krátce magii.. po celou dobu jsem byl v jejich bezprostřední blízkosti a žádné nebezpečí jí nehrozilo.“ hlásil ihned legionář a přitom sledoval jak se ho generál zachová. Mlčky přikývl a poté pokynul dvojici starším mužům, aby se usadili na stůl.
„Jen tohle dořeším a budeme pokračovat..“ oznámil „..ty!“ opět koukl na tebe „Pojď sem dolů a laskavě se mi představ.“ vyzval tě poté.


Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..
[/quote]
 
Tondulin
Zamířím rovnou do Seranina pokoje.
 
Adrian_S
"Určitě na pokročilejší Proměny... a potom bych to viděl až na tu poslední přednášku o základech Očarovávání." pronesu klidně, "Jistě ti to teďka zní, že budu mít celý den volno, ale neboj.. budu mít plně nabitý den."

Kouknu na spícího orka, "Jsem zvědav, na co se vrhne on!"

Pak, až tohle dopovím, vytáhnu si knihu, kterou jsem dostal od Globulla a začtu se do ní.

"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!"

7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka"

17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014
7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"

Přečtěte si také moje díla:
Adriho verše
Adriho povídky I - Ruka zloděje
Adriho povídky II - Temná smlouva
Adriho povídky III - Děti Skyrimu
Adriho povídky IV - Prokletí daeder
Adriho povídky V - Osvobození
Adriho povídky VI - Putování M'aiqa Lháře
Adriho povídky VII - Torna plná cukříku
Adriho povídky VIII - Zapřísáhlej
 
Killiaden09
Sejdu až uplně dolů a nenápadně kývnu na legionáře ve znamení díku. Potom přijdu k Luciovy budu od něj držet alespoň 3 kroky odstup, ukloním se a představím. "Mé jméno je Edward."
I dig
You dig
We dig
He dig
She dig
They dig

Now ... it's not very beatiful poem ... But it's quite deep...
 
Sarako
,,Děkuji za ujištění." odvětím ironickým tónem Teovi. Potom si přisednu k Arveně a zašeptám: ,,Všechno, co se dneska stalo v Imperial city, jsem vzal na sebe. Kolik jsi vlastně vykonala zabití bez následného předložení čestného kontraktu, že nechtěl o tvém propuštění ani slyšet? Počítal jsem s tím, že když všechno vezmu na sebe, tebe propustí, a já vyváznu s pokutou." na chvíli se odmlčím a pokračuji: ,,Jenže dneska se stalo víc věcí, se kterýma jsem nepočítal. Kdybych počítal s tím, že u předání bude čaroděj, který ví o mém původu před čtrnácti lety víc než já a navíc mu všechno projde, nemuselo to takhle dopadnout. Bothiel musela zemřít, protože o mě věděla příliš mnoho a to by ohrozilo dokončení našeho úkolu. Tím útokem v našem stanovišti jste akorát nahráli Luciovi s Corientisem. Proč jste nezmizeli, když jste uviděli legionáře, a kdo z vás vlastně zaútočil jako první?"
Upravil/a Sarako dne 12.03.2016 12:35
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Aurelius
ScorpionCZ
(romance - 2/4 příspěvků)

Adrian_S
Eris se při tvých slovech usmál. „Žádná pokročilá elementová magie?“ zeptal se poté a opět se k tobě otočil. „Ten..“ koukl na orka „..ten půjde beztak na elementovou magii pro začátečníky, ale chlubit se tím nebude.“

Tondulín
Vešel jsi do velkého sálu a prvního koho jsi spatřil byl Belius a Světlana. Seděli pod jednou ze soch a o čem si spolu hovořili. Jakmile tě Belius spatřil usmál a zvolal „Serana je pořádně v kabinetu.“ a opět se věnoval Světlaně. Všiml sis, že měla vedle sebe na lavičce několik tlustších knih.

Vyšel jsi schodiště a zamířil ke kabinetu Belia. Zaklepal jsi a vešel dovnitř. Uvnitř pracovny se nikdo nenacházel a tak jsi vešel pootevřenými dveřmi do ložnice. Serana seděla a posteli a smutně hleděla do země. Obě květiny jsi schoval za záda, aby je neviděla. „Ahoj.. Aedane. Potřebuješ něco?“ podívala se na tebe.

Sarako
Přisedl sis k Arveně. Chvilku mlčela než ti odpověděla. „Nechci o tom mluvit. Taky se tě neptám koho jsi zabil.“ zahleděla se na dvojici agentů Penitus Oculatus sedících za stolem. „Původní plán bylo obhlédnout situaci a pak zmizet.. ale když jsme spatřili mrtvé tělo Thery a spatřili skupinku legionářů. Popadla nás chuť pomstít naši družku.“ odmlčela se. „Už ani nevím kdo zaútočil jako první.. jestli já nebo Ralyen. Každopádně jsme je podcenili a zaplatili za to..“ následovala krátká odmlka. „..zaútočila jsem proti jednomu legionáři, ale překvapil mě paralyzačním kouzlem. Prostě jsme selhali.. přežila jsem já a Trevyn.. ale toho se jim povedlo taky dostat.“ povzdechla si se sklopenou „Tohle nám Mephala neodpustí.“

Killiaden09
Sešel jsi schodiště a přitom si byl sledován všemi přítomnými. Několik kroků od Lukréciina otce jsi se zastavil. Děkovně kývl na legionáře a poté se uklonil a představil se. Otec Lukrécie se pousmál „Vrchní generál Lucius Valerius, Osmá legie..“ představil se a poté zvolal „..teď se sbal a vypadni.“ prstem ukázal na dveře. „Když budu chtít svoji dceru učit šermu tak si k tomu najdu někoho specializovaného a ne kouzlomrda.“ dodal býval by i pokračoval, ale na schodišti se objevila jeho dcera.
„Otče! To je můj nový trenér.“ zvolala.
„BYL. Právě sem ho propustil z našich služeb.“ zvolal na ní.
„Na to nemáš právo! Já si ho najala!“
„Najala za MÉ prachy. Dokud žiješ pod MOJÍ střechou tak budeš dělat přesně co ti řeknu!“ zvolal rázně Lucius. „Mé konečné rozhodnutí. VY se sbalte a vypadněte. Už nikdy vás nechci vidět v MÉM domě. Ještě jí tou svojí magií poblázníte hlavu a odsoudíte náš rod k záhubě!“ dodal a opět ukázal na tvře.
„NE! Nikam nepůjde!“
„Nehodlám o tom s tebou diskutovat Lukécie! NEHODLÁM!“ křikl na ní, „Pokud se chceš vzdělávat v šermu najmu ti někoho s legie. Někoho loajálního císařství a ne vadráckého kouzelníka.“ dodal a svůj zrak upřel na tebe a očekával tvůj odchod.



Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Upravil/a Aurelius dne 12.03.2016 18:59
 
Tondulin
"Přišel jsem se rozloučit, asi za hodinku odjíždíme s Carwen do Valenského lesa. Tady jsem ti přinesl něco na zlepšení nálady." vytáhnu zpoza zad žlutou květinu a předám jí Seraně. (zabalenou květinu pro Mirabelle si kdyžtak odložím na nejbližší stolek)"A ještě něco na čtení, vůbec se v té vaší magii nevyznám, ale snad to bude něco smysluplného." mírně se pousměju a dám Seraně knihu o obnově.
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Hrozba III. Zdejší kobky 5098 22.06.2024 00:26
Hrozba • Diskuze Zdejší kobky 313 23.12.2016 21:15
Hrozba • Pilíře Vědění Zdejší kobky 4 15.05.2016 23:33
Hunterovi povídačky, Svazek 1.: Hrozba Onyxu » Skyrim - Váš svět 30 20.10.2012 23:48
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4199 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8228 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5697 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4850 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12720 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7504 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6631 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6364 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7556 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist