Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Pro prohlen se regni.
Číst diskuzi
Právě je zde: 2 host(ů)
 Tisk diskuze
Hrozba II.
scorpioncz
"Chráněná legionáři ..." potichu si pro sebe řeknu a usměju se když si vzpomenu na toho flákače. "Jistě, budeme ve vile, tady to je ... nevím ... nezdá se mi to tu bezpečné jako dřív. Půjdu s tebou a pomůžu ti, měl bych tam mít taky několik rouch." Půjdu do pokoje s Lauranou.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Leneren
Nakážu legionáři s Dunmerem, aby si stoupl kousek od nás a čekal " Podle všeho je plno, na mého přítele vzadu (ukážu na dunmera) mám pár otázek, takže si budeme muset promluvit."
Opět se odmlčím, nadechnu a budu pokračovat "Měl bych na tebe prosbu. Obávám se, že se zdržím takže, mohl by jsi slečnu (ukážu na Arvenu" nakonec odvést do nějáké hezké cely?"
 
Killiaden09
Chvíli počkám jestli neuslyším tiché zakletí. Potom zaklepu se slovy :"Paní Lukrécie děje něco?" a počkám na odpověď
I dig
You dig
We dig
He dig
She dig
They dig

Now ... it's not very beatiful poem ... But it's quite deep...
 
Aurelius
ScorpionCZ a SuperHunterCZ
@Nadarr: „Tak vysvětluj.“ vybídl tě ork se založenými rukami zatím co ostatní novicové koukali. Někteří se rozešli raději do svých pokojů a někteří hrdě stáli za orkem. Takových však bylo pramálo. Ucítil jsi jak tvůj amulet pomaličku vibruje. Jako by se k tobě blížil nějaký zdroj magie a amulet se jej snažil vyrušit. „Univerzita je stejně beztak zamčená, takže se ven nedostaneš.“

@Škorpias: „Super..“ usmála se cestou z učebny a chytla tě za ruku. Společně jste pokračovali po chodbě až k ubikacím noviců. V kruhové místnosti bylo však poměrně rušno. Skupinka noviců postávala kolem argoniana v kožené zbroji. Orkský novic stál se založenými rukami a vyčkával na odpověď.

„Že by nějaká rvačka?“ optala se překvapeně Laurana a vyrazila ke schodišti jenž vedlo do vyššího patra ve kterém se nacházel váš pokoj. „Snad jsem nezapomněla klíč..“ poznamenala trošku nejistě.

Adrian_S
Uklonil jsi se, převzal knihu a na vyzvání se usadil na volnou židli. „Studenti a profesoři odcházejí a přicházejí.. je to jako koloběh života.“ odmlčel se „Když se rozhodnou odejít tak odejdou.. ale kam? Cech mágů se v Cyrodiilu rozpadl a nevidím to na nějaké znovu sestavení i když se o to pár bývalých členů snažilo. Ledohrad? Daleko.. chlad a na každém rohu něco co vás chce zabít. Učil jsem tam dlouhá léta takže to moc dobře vím..“ usedl ze stůl „..tady se ti nemůže nic stát když nebudeš vymýšlet nesmysli a experimentovat se zakázanými předměty a magií. Město je pečlivě hlídáno legií a ten dnešní útok se dozajista již nikdy nezopakuje.“ povzdech si a poté koukl za sebe na stěnu s portréty „Všechno jsou to moji studenti. Ty 'nadanější' a 'výjimečnější'..“ pousmál se a vstal „..tohle je například – profesorka Mirabelle Sarric a profesor Aurelius Arterius.“ prstem ukázal na dvojici mladých tváří, které se k sobě tiskli a na první pohled vypadali jako by se měli velmi rádi. „Oba jsem je učil magii destrukcí, tvorbu svitků a pár dalších předmětů, ale to je zbytečné vyprávět. Je fakt, že Arterius byl nadanější co se destruktivní magie týče a Mirabelle zase excelovala v magii Obnovy, konec konců jí tu teď také učí.. ale co jsem tím chtěl říct. Oba se vyučili v Ledohradu, oba tam pak několik let dokonce vyučovali a než přišli sem. Mirabelle na žádost předchozího arcimága a Arterius přišel kvůli runové magii. Chci tím říci, že tu momentálně máte tři profesory, který v minulosti učili v Ledohradu a nyní jsou tady s Arteriem bychom tu byli čtyři. Silverwoodová a Dro'Barri učili před příchodem sem jinde, ale jejich minulost neznám takže vám neřeknu kde. Nyní by se měl brzké době vrátit profesorka Benochová. Takže si myslím, že nás tu brzy bude opět dost.“ usmál se spokojeně.

„To se nebojte. Já ani Palagán se rozhodně nikam odejít nechystáme. To vám mohu říci s čistým svědomím.. já tedy musím doufat, že mi zdravý vydrží přeci jen už nejsem nejmladší, ale dokud budu moct budu přednášet a předávat zkušenosti mladým novicům a novickám.“ odmlčel se a když jsi zmínil soukromé hodiny opět promluvil „Talentovaný určitě jsi a velmi rád bych rozvíjel tvé vědomosti a magické umění, ale bohužel nemám zas tolik času..“ povzdech si „..zítřek budu mít plný přednášek a volno budu mít až při večerních hodinách.. a to už budu docela unavený a ty asi nebudeš mít taky náladu se v pozdních hodinách vzdělávat, nebo snad ano?“ pousmál se „Pozítří mám sice jen pár přednášek, ale zase bude ta oslava, takže budu muset být po ruce arcimágovi. Je toho teď dost tenhle týden a hlavně musím urovnat věci, které profesor Arterius během zastupování arcimága nedotáhl do konce. Zkrátka mám čas jen kolem večerních hodin.“ opět si povzdech „Kdyby ti moje večernější soukromé hodiny nevyhovovali tak můžeš zkusit oslovit profesora Belia Arteria.. je to bojový mág a legionář, takže se toho od něj můžeš také mnoho naučit i když je mladší než ty. Magii proměny na tu by jsi se mohl zase optat Silverwoodové a nebo profesorky Benochové až se vrátí, ale Silverwoodová je lepší. A nebo..“ odmlčel se a koukl na svůj pracovní stolek „..bys mohl zkusit oslovit kolegyni Vici. Byla na přednášce je to taková černovlasá dunmerka velice zkušená a všestranná kouzelnice. Když bys jí poprosit určitě by ti také dala nějaké soukromé přednášky.. ale nešiř to mezi novici. Ona tu je hlavně kvůli té runové magii.“

„Takže mám s tebou od zítřka počítat? A mimochodem.. kdo je podle tebe zralí na odchod?“ zeptal se ihned poté. „Samozřejmě si to nechám pro sebe.. takže se nemáš čeho bát.“

Tondulín
Ork ženu chytl za ruku a vytáhl zpět na nohy. „Neslyšelas?!“ zvolal znovu a hrozivě na ní zíral. Jakmile si všiml, že se k němu blíží nebezpečí pootočil hlavu a žena jej stihla kopnout do rozkroku a uvolnit se z jeho sevření. Ork zaskučel a prudce rozmáchl svojí rukou čímž ženu udeřil a srazil jí k zemi. Tvůj úder štítem odrazit nedokázal a svalil se k zemi. Chtěl jsi jej zakleknout, ale ork sebou vztekle mlel až tě setřásl a shodil k zemi. „Jen počkej! Kožešináči!“ křikl a připravoval se k dalšímu úderu. Než však stihl udeřit žena jej udeřila čímsi po hlavě a ork se na tebe skácel omráčen.
„Jste v pořádku?“ zvolala zděšeně žena a pomáhala ti na nohy. Všiml sis, že krom tržné rány na čele žádné jiné viditelné zranění nemá. „Co vám děkuji.. on by mě asi.. zabil.“

Leneren a BadWolf
Legionáři se na chodbě s dunmerem postavili o trochu dál. „Já to převezmu..“ oznámil jeden z agentů Penitus Oculatus a převzal dunmerku Arvenu. „..důstojníkovi to pak oznamte, že ji tu vězníme.. aby ji zbytečně nehledal v táboře.“ dodal poté a vedl ji chodbou ke schodišti. Z vyslýchací místnosti vyšel agent a zamířil do vedlejší místnosti, když se vracel držel v rukou kovové pouta. „Už budeme končit.“ poznamenal než sáhl na kliku a zmizel opět v místnosti.

Sarako
„Těch chyb opravu bylo trošku více. Kdyby jste to nechal na mě nemusel jste tu vůbec sedět.“ konstatoval Nir zpočátku a poté tě nechal domluvit. Při poznámce o penězích se pousmál „Jak znám našeho kancléře tak nechal všechny ty peníze pěkně posbírat a uložil je na bezpečné místo ve své kapse.. nicméně i na něj v brzké době dojde.“ poté koukl z okna a oznámil „Bude něco kolem páté hodiny.. možná už po páté. A jediná pokuta, kterou já preferuji a jsem její zastánce je minimálně jedna noc v Císařském vězení. Finanční vykoupení je jen a pouze pro nějaké ženušky z řad šlechtických rodů a nebo ubrečených synáčků vlivných, kteří se bojí tmy a krys. Vy nejste ani jedno. Takže pro vás platí ta první možnost.“ odmlčel se „Jak jsem řekl prve. Záchrana šlechtice a agenta císařství vás šlechtí a mělo by vás být více takových. Nicméně nejsem to já kdo by vám měl děkovat, ale oni.“ poté koukl na agenta a kývl. Agent mu kývnutím odpověděl a urychleně odešel z místnosti. „Nemůžu svými agenty takto plýtvat. Mám rozjetých mnoho operací a nebudu riskovat životy svých mužů v boji proti něčemu na co nebyli vycvičeni. Předám to legátovi Gratovi a ten se o to s legií postará.“ jakmile domluvil dveřmi vešel agent a v ruce držel kovové okovy. „Ještě něco co nám chcete dneska říct? Nebo to můžeme odložit na zítřejší ráno..“ vstal od stolu Nir a sevřel v ruce dokumenty přitom tě očima sledoval a očekával tvoji reakci. Agent se mezitím přiblížil ke stolku držíc v ruce kovové pouta.

Killiaden09
„Auvajs.. krucinál..“ zvalo se tlumeně z pokoje. Zaklepal jsi a vyčkával na odpověď. „Jo! Jsem v pořádku. Jen jsem se trošku udeřila při převlékání.. nic vážného.“ ozvalo se z pokoje a poté následovala chůze ke dveřím. Jakmile se ozvalo cvaknutí klíče dveře se otevřeli a ty jsi spatřil převlečenou Lukrécii. Vlasy měla mokré, ale ne vlivem deště nýbrž koupele některou očividně před chvilkou podstoupila. „Trošku jsem se opozdila.. otec už přišel? A klidně pojďte dál.“ vyzvala tě poté a ustoupila ti stranou. „Mě se tam moc nechce sedět s tím legionářem.. nemám ho ráda.“ dodala s úsměvem a postavila se k zrcadlu. „Achjo.. to jsou příšerný šaty. V tomhle přeci nemůžu jít na tu oslavu.. co bude pozítří.“ konstatovala tiše.

Oblečená je do červených šatů s menším výstřihem. Šaty dobře vykreslují její štíhlou postavu, ale přesto působí trošku těsněji a právě to se Lukrécii nejspíš nelíbí. „Sice jsem byla vychována přepychu.. ale raději dávám přednost pohodlnějšímu oděvu.“ oznámila ti.



Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Upravil/a Aurelius dne 09.03.2016 22:15
 
scorpioncz
"Jsou i jiné způsoby jak se dostat dovnitř. Kdyžtak počkáme na nějakého učitele nebo údržbáře. Nebo vymyslíme něco lumpáčtějšího." ujistím Lauranu s úsměvem a doběhnem ke dveřím.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Adrian_S
Jaká je to kniha, když se podívám na obal?

"O mistryni Benochové jsem doposud neslyšel... A co se týče těch odchodů. Nebudu chodit kolem horké kaše... Někteří studenti tu jsou kvůli runové magii, kterou, jak my víme, učil HLAVNĚ mistr Arterius. Ten tu ale není.. Kdo jiný dokáže učit takovou magii? A kantoři, zralí na odchod..." trochu zmírním hlas, "Nejsem si jistý, ale aspoň podle pohledu bych řekl, že právě mistryně Silverwoodová bude chtít odejít. Už jen, když se na ní podíváte, můžete si přečíst, jak je tu se vším nespokojená. Je to jen má domněnka, ale... něco podobného jsem zažil v minulosti. Taky se takhle tvářil jeden čaroděj, co neustále tvrdil, že nemá v plánu odejít a nakonec za tři dny odešel."

Nechám opět mluvit Globulla, pak pokročím v řeči, "Radši bych se učil od vás. Přeci jen, máte více zkušeností a naučil jste nadané žáky. Profesora Belia Arteria neznám, doposud jsem nebyl na žádné jeho přednášce.. Možná tak na jedné, během prvních dnů, co jsem dorazil. Klidně bych se učil i ve večerních hodinách, já bych si na to čas a chuť jistě našel... Ale záleží na vás, jestli nebudete chtít, pochopím to."

"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!"

7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka"

17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014
7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"

Přečtěte si také moje díla:
Adriho verše
Adriho povídky I - Ruka zloděje
Adriho povídky II - Temná smlouva
Adriho povídky III - Děti Skyrimu
Adriho povídky IV - Prokletí daeder
Adriho povídky V - Osvobození
Adriho povídky VI - Putování M'aiqa Lháře
Adriho povídky VII - Torna plná cukříku
Adriho povídky VIII - Zapřísáhlej
 
Tondulin
"To nestojí za řeč, když jsem slyšel to jeho debilní jméno Tlapa, dostal jsem chuť párkrát si praštit." Zasměju se, zatímco se budu zvedat ze země. "Chvilku strpení, ještě vám zajdu pro ten náhrdelník." oznámím ženě, jednou si kopnu do orka, jen tak pro radost a s rukou na meči se vydám do obchodu.
Upravil/a Tondulin dne 09.03.2016 22:41
 
Aurelius
ScorpionCZ
„Nebo můžeme zkusit vylézt oknem..“ zažertovala Laurana, když jste stanuli před dveřmi do vašeho pokoje. Zasunula klíček a odemkla. Dveře cvakli a vy jste vešli. Pokoj vypadal přesně tak jak jste jej opustili. „..přijde mi to jako by to byla celá věčnost co jsme tu spolu byli naposled.“ konstatovala při pohledu na tmavý pokoj. Vyvolala světélkující zdroj světla a přistoupila ke stolku. Na skříni a trojici truhel ležel prach. Postele byly ustlané a knihy vyrovnané v menší knihovničce zaprášené.

SuperHunterCZ
„Tak vysvětluj.“ vybídl tě ork se založenými rukami zatím co ostatní novicové koukali. Někteří se rozešli raději do svých pokojů a někteří hrdě stáli za orkem. Takových však bylo pramálo. Ucítil jsi jak tvůj amulet pomaličku vibruje. Jako by se k tobě blížil nějaký zdroj magie a amulet se jej snažil vyrušit. „Univerzita je stejně beztak zamčená, takže se ven nedostaneš.“

Adrian_S
Kniha podle obalu pojednává o všeobecné magii ničení, takže zahrnuje většinu základních a pokročilejších ze všech druhů ničivé magie (blesková, ohnivá a ledová). Kompletní seznam získáš po nalistování obsahu.

„Řekl bych, že je to jedna z mála hodně dobře popsaných knih na destruktivní magii. Všechno je tam velmi dobře vysvětleno.“ pochválil knihu Globullus, když si všiml jak si prohlížíš její obal. „Benochová tu učila už před mým příchodem, ale osobněji neznám, protože byla zraněna během obléhání města a nedokázala dlouho dobu vzpamatovat z toho co tu spatřila.. prostě měla nějaké zdravotní problémy.“ zakončil nakonec řeč o profesorce a pokračoval k novému tématu pojednávajícím o runové magii. „Morrowindská mistryně Xaria Vici. Právě ona ho naučila runovou magii, takže se nemusíš vůbec bát, že bys byl o něco připraven. Navíc si to s ní domluvil sám Arterius.. takže bude seznámena se stavem jeho přednášek a bude vědět co s vámi probrat a co ne.“ oznámil poté co jsi zmínil Arteria a nechal tě pokračovat až při poznámce o Silverwoodové se pousmál „Ona už je taková.. má to v povaze. Někdy se usmívá je ochotná a jindy zase metá blesky na míle daleko..“ odmlčel se „..ale je to hodně dobrá profesorka. Nesmíte mít moc za zlé. Už několik měsíců je tu na přednášky o magii Iluzí a Proměny sama a ještě je často navštěvována zákazníky kvůli očarování předmětu. Takže toho musí mít také dost.. ale až se vrátí profesorka Benochová bude to zase ve starých kolejích. Já jsem si přednášky střídal s oběma Arteriovcema takže jsem tak zatížený nebyl.“

Když jsi zmínil, že se chceš přesto učit od něj usmál se a povídá „Dobrá! Tak zítra kolem šesté tě budu očekávat. Budu se snažit být tu v kabinetu a nebo budu ve sborovně a při poslední možnosti u arcimága.. ale měl bych být tu.“ odmlčel se „Akorát nečekej, že polezeme do nějakých starých zřícenin, aby sis vyzkoušel kouzla v praxi.. na to jsem už trošku starý.“ dodal s úsměvem.

Tondulín
„Děkuji vám!“ zvolala ještě jednou starší žena zatím co jsi naposled kopl do omráčeného orka. S rukou na meči jsi vešel do obchodu. Uvnitř se nacházelo velké množství harampádí – šperků, starého oblečení, knih i všemožných figurek a kusů nábytku. Tlustý obchodník stál za pultem a počítal septimy. Všiml sis připraveného náhrdelníku o kterém nejspíš mluvila žena. „Přejte si?“ optal a pozvedl hlavu.

Leneren a BadWolf
Legionáři se na chodbě s dunmerem postavili o trochu dál. „Já to převezmu..“ oznámil jeden z agentů Penitus Oculatus a převzal dunmerku Arvenu. „..důstojníkovi to pak oznamte, že ji tu vězníme.. aby ji zbytečně nehledal v táboře.“ dodal poté a vedl ji chodbou ke schodišti. Z vyslýchací místnosti vyšel agent a zamířil do vedlejší místnosti, když se vracel držel v rukou kovové pouta. „Už budeme končit.“ poznamenal než sáhl na kliku a zmizel opět v místnosti.

Sarako
„Těch chyb opravu bylo trošku více. Kdyby jste to nechal na mě nemusel jste tu vůbec sedět.“ konstatoval Nir zpočátku a poté tě nechal domluvit. Při poznámce o penězích se pousmál „Jak znám našeho kancléře tak nechal všechny ty peníze pěkně posbírat a uložil je na bezpečné místo ve své kapse.. nicméně i na něj v brzké době dojde.“ poté koukl z okna a oznámil „Bude něco kolem páté hodiny.. možná už po páté. A jediná pokuta, kterou já preferuji a jsem její zastánce je minimálně jedna noc v Císařském vězení. Finanční vykoupení je jen a pouze pro nějaké ženušky z řad šlechtických rodů a nebo ubrečených synáčků vlivných, kteří se bojí tmy a krys. Vy nejste ani jedno. Takže pro vás platí ta první možnost.“ odmlčel se „Jak jsem řekl prve. Záchrana šlechtice a agenta císařství vás šlechtí a mělo by vás být více takových. Nicméně nejsem to já kdo by vám měl děkovat, ale oni.“ poté koukl na agenta a kývl. Agent mu kývnutím odpověděl a urychleně odešel z místnosti. „Nemůžu svými agenty takto plýtvat. Mám rozjetých mnoho operací a nebudu riskovat životy svých mužů v boji proti něčemu na co nebyli vycvičeni. Předám to legátovi Gratovi a ten se o to s legií postará.“ jakmile domluvil dveřmi vešel agent a v ruce držel kovové okovy. „Ještě něco co nám chcete dneska říct? Nebo to můžeme odložit na zítřejší ráno..“ vstal od stolu Nir a sevřel v ruce dokumenty přitom tě očima sledoval a očekával tvoji reakci. Agent se mezitím přiblížil ke stolku držíc v ruce kovové pouta.

Killiaden09
„Auvajs.. krucinál..“ zvalo se tlumeně z pokoje. Zaklepal jsi a vyčkával na odpověď. „Jo! Jsem v pořádku. Jen jsem se trošku udeřila při převlékání.. nic vážného.“ ozvalo se z pokoje a poté následovala chůze ke dveřím. Jakmile se ozvalo cvaknutí klíče dveře se otevřeli a ty jsi spatřil převlečenou Lukrécii. Vlasy měla mokré, ale ne vlivem deště nýbrž koupele některou očividně před chvilkou podstoupila. „Trošku jsem se opozdila.. otec už přišel? A klidně pojďte dál.“ vyzvala tě poté a ustoupila ti stranou. „Mě se tam moc nechce sedět s tím legionářem.. nemám ho ráda.“ dodala s úsměvem a postavila se k zrcadlu. „Achjo.. to jsou příšerný šaty. V tomhle přeci nemůžu jít na tu oslavu.. co bude pozítří.“ konstatovala tiše.

Oblečená je do červených šatů s menším výstřihem. Šaty dobře vykreslují její štíhlou postavu, ale přesto působí trošku těsněji a právě to se Lukrécii nejspíš nelíbí. „Sice jsem byla vychována přepychu.. ale raději dávám přednost pohodlnějšímu oděvu.“ oznámila ti.



Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Upravil/a Aurelius dne 09.03.2016 23:04
 
Sarako
,,Dobrá, ale vážně jsou ta pouta nutnost? Půjdu i bez nich, nerad bych utržil tu ostudu, až mě lidé venku uvidí s okovy na rukou. Kdybych chtěl utéct, byl bych už dávno na cestě do Morrowindu." na chvíli se odmlčím a pokračuji: ,,Říkal jste, že Arvenu propustíte, jen co podepíši a já věřím, že své slovo dodržíte. Rád bych byl při jejím propuštění, ještě než mě odvedete do cely. Když je Lucius stále generálem, mohl by jí nechat mučit, jenom proto, aby se mi pomstil, nebo abych stáhl veškerá obvinění vůči němu. Chci se jen ujistit." potom se zvednu ze židle a počkám na na obě Nirovi odpovědi.
Upravil/a Sarako dne 09.03.2016 23:06
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Tondulin
"Chci se vdávat a sháním zásnubní prsteny, nenašlo by se tu něco?" zeptám se obchodníka, přejdu blíž k náhrdelníku a začnu si ho přohlížet. "Celkem pěkný nahrdelník, ten je taky na prodej?"
 
Killiaden09
"Ne ještě nepřišel, jen jsem slyšel ránu tak jsem se šel podívat co se děje ..." řeknu a pomalu vztoupím dovnitř. při poznámce na legionáře se letmo usměju. Po té si prohlédnu Lukrécii : "... podle mě vám sluší nicméně přijdou mi od pohledu trochu těsné..." konstatuji a potom jakoby žertem dodám "... no jo není nad jezdecké boty, kalhoty a volnou košili."
I dig
You dig
We dig
He dig
She dig
They dig

Now ... it's not very beatiful poem ... But it's quite deep...
 
Adrian_S
"Jsem tady krátkou dobu, na to, abych osobně poznal všechny kantory, mistře." zvednu se ze židle, "Jakou očekáváte platbu za soukromé hodiny? Nepředpokládám, že si na mě vyhradíte čas "zadarmo"."

Počkám, co řekne, přitom v duchu si pronesu: "Ta kniha se mi bude určitě hodit!"

"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!"

7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka"

17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014
7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"

Přečtěte si také moje díla:
Adriho verše
Adriho povídky I - Ruka zloděje
Adriho povídky II - Temná smlouva
Adriho povídky III - Děti Skyrimu
Adriho povídky IV - Prokletí daeder
Adriho povídky V - Osvobození
Adriho povídky VI - Putování M'aiqa Lháře
Adriho povídky VII - Torna plná cukříku
Adriho povídky VIII - Zapřísáhlej
 
Aurelius
ScorpionCZ
„Nebo můžeme zkusit vylézt oknem..“ zažertovala Laurana, když jste stanuli před dveřmi do vašeho pokoje. Zasunula klíček a odemkla. Dveře cvakli a vy jste vešli. Pokoj vypadal přesně tak jak jste jej opustili. „..přijde mi to jako by to byla celá věčnost co jsme tu spolu byli naposled.“ konstatovala při pohledu na tmavý pokoj. Vyvolala světélkující zdroj světla a přistoupila ke stolku. Na skříni a trojici truhel ležel prach. Postele byly ustlané a knihy vyrovnané v menší knihovničce zaprášené. (mimochodem je něco málo po páté hodině)

SuperHunterCZ
„Tak vysvětluj.“ vybídl tě ork se založenými rukami zatím co ostatní novicové koukali. Někteří se rozešli raději do svých pokojů a někteří hrdě stáli za orkem. Takových však bylo pramálo. Ucítil jsi jak tvůj amulet pomaličku vibruje. Jako by se k tobě blížil nějaký zdroj magie a amulet se jej snažil vyrušit. „Univerzita je stejně beztak zamčená, takže se ven nedostaneš.“

Adrian_S
„Tohle není cech Fallene. Sem se chodí především kvůli vzdělání a vědění, které spolu následně sdílíme a rozšiřujeme jej mezi sebou. Nechci od vás žádné finance..“ zamítl Globullus ihned, „..ale mohl by jste pro mě pak udělat jednu laskavost.. ale na to je ještě času dost.“ pousmál se „Nebude to nic složitého, ale dneska vás s tím ještě zatěžovat nebudu.. možná to pro vás bude zároveň i odměna. Těžko říct.“ odmlčel se zamyšleně „Plán zítřejších přednášek jste už viděl? Já jen.. že jsem musel udělat jednu drobnou změnu.“

Tondulín
„Všechno je na prodej. Jediné co musíte mít jsou prachy. Dluhopisy nebo čestná slova, že mi to zaplatíte později mě nezajímají..“ hlásil předem obchodník zatím co sahal do jedné z přihrádek „..nebo dopadnete jako Monetová. Nejprve kvůli kauci na svého zrádného manžílka zastaví tohle.. pak málem přijde o střechu nad hlavou a ne konec sem přijde s prosíkem. Co ku*va jsem?! Charita?“ mumlal zatím co vyrovnával jeden prstýnek za druhým „Stříbrný jsou jeden kus po sto padesáti.. zlatý jsou za rovných tři sta opět jeden kus. Tak vybírejte. Je úplně fuk co na něm je za šutrák.“ mávl rukou a očekával, že si vybereš.

Před tebou leží pětice druhů prstýnků. Stříbrný s červeným kamínkem, modrým a následně zeleným. Zlatý měl červený a zelený. „Nebo tu mám nějaký zbytky támhle v tom šufleti.“ ukázal prstem k přihrádce pohozené na stolku v níž se nacházela hromada prstenů a náhrdelníků. Těžko říci jestli budou po dvou kusech. „Sou použitý.. takže za pade a nezaručuji vám, že ho měl na sobě někdo kdo zařval během boje. A tohle?“ ukázal na náhrdelník „Ten je za pět set Septimů.“

Leneren a BadWolf
Legionáři se na chodbě s dunmerem postavili o trochu dál. „Já to převezmu..“ oznámil jeden z agentů Penitus Oculatus a převzal dunmerku Arvenu. „..důstojníkovi to pak oznamte, že ji tu vězníme.. aby ji zbytečně nehledal v táboře.“ dodal poté a vedl ji chodbou ke schodišti. Z vyslýchací místnosti vyšel agent a zamířil do vedlejší místnosti, když se vracel držel v rukou kovové pouta. „Už budeme končit.“ poznamenal než sáhl na kliku a zmizel opět v místnosti.

Sarako
„Půjdete až do věznice to je poměrně daleko od téhle věže. Bez pout to nepůjde ať už jsou vaše úmysly jakékoliv..“ odpověděl ti Nir a agent ti mezitím připnul pouta. „..na základě podepsaného papíru vás nemohu nechat jít po městě bez pout a už vůbec bez dozoru. Kdyby jste tam neměl ten incident s generálem tak by to šlo. Takhle nikoliv. Navíc už je pozdě.. hádám, že většina slušných lidí bude touhle dobou už večeřet a nebo odpočívat po náročném pracovním dni.“ dodal a pokynul agentovi, aby tě převzal „Já své slovo držím Šermíři. Řekl jsem, že ji propustím stejně jako propouštím každého nevinného. Ona však nevinná není.“ oznámil ti Nir „Nebude trestána za zločiny spáchané v Cyrodiilu. Ty jste vzal na sebe. Bude trestána za zločiny spáchané v Morrowindu. V nejlepším případě bude vydána a test jí stihne tam. V horším případě bude souzena podle Císařského zákoníku. Její dopadení by totiž mohlo vylepšit vztahy Císařství a Morrowindu.“ vysvětloval „Koneckonců bych vám mohl udělat tu laskavost a dát vám společnou celu.“ dodal a naznačil agentovi, že tě může odvést.

Killiaden09
„Děkuji..“ poděkovala s upřímným výrazem a poté si povzdychla „..právě.. jsou moc těsné. Celou noc bych v nich nevydžela.“ mezitím jsi vešel a zavřel za sebou dveře koukla na tebe a tvému žertu se mírně pousmála. „Jenže to si já bohužel nemůžu dovolit..“ dodala. „..volnou košili můžu mít akorát tak na spaní.“ poté koukla zpět do zrcadla. „Podal by jste mi prosím hřeben? Měl by být někde hození.. asi u skříně.“ Hřeben je skutečně položený u skříně na nočním stolku společně s dalšími nástroji na zkrášlování.

Zespoda se začaly linout hlasy, které patřili více než jednomu legionáři. Že by konečně dorazil Lukréciin otec?


Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..
 
Sarako
Chvíli budu mít v obličeji překvapený výraz, jako bych se chtěl zeptat, co vlastně Arvena udělala, ale nakonec řeknu: ,,Děkuji za laskavost." a nechám se odvést za Arvenou.
Upravil/a Sarako dne 10.03.2016 00:16
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Tondulin
"Myslím že se dohodneme na přijatelnější ceně, co třeba že si vezmu tyhle 2 prsteny a náhrdelník za to, že vás na místě nezatknu za pokus o napadení bezbranné ženy, následované prohledáním celého obchodu legií a ověřením zda jsou tyhle vaše kšefty zcela legální o čemž silně pochybuji. Jo a taky vám vrátím toho vašeho Tlapku, zrovna si dává šlofíka venku na chodníku." s úsměvem odpovím obchodníkovi a v klidu si vezmu 2 zlaté prsteny s rubínem i onen náhrdelník. Celou dobu se budu mít na pozoru, kdyby se náhodou o něco pokusil.
Upravil/a Tondulin dne 10.03.2016 15:25
 
Killiaden09
"Co je nechat trochu povolit ? Pokud je to tedy možné..." řeknu a pomocí levitace si mezitím přivolám hřeben a podám ho lukrécii.. "Vypadá to že se váš otec již vrátil..."konstatuji a budu čekat co se bude dít dál.
I dig
You dig
We dig
He dig
She dig
They dig

Now ... it's not very beatiful poem ... But it's quite deep...
 
Adrian_S
"Ne, ještě jsem se nepodíval. Kde najdu vývěsku s přednáškami?" pak se zamyslím, "Ale, dobře. Ať je po vašem, jak říkáte, mistře." v duchu si pronesu, "Aspoň nebudu muset prosit rodiče, aby mi poslali nějaké zlaťáky!".

Protože se budu chýlit k odchodu, natáhnu mu ruku k potřesení, "Pokud byste mě chtěl nějak zaúkolovat, jak jste tady nabízel jistou "laskavost", budu vám k dispozici. A ještě jednou, děkuji za soukromé lekce. Přijdu k vám na šestou večerní." po gestu odejdu ven z kabinetu do svého pokoje.

"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!"

7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka"

17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014
7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"

Přečtěte si také moje díla:
Adriho verše
Adriho povídky I - Ruka zloděje
Adriho povídky II - Temná smlouva
Adriho povídky III - Děti Skyrimu
Adriho povídky IV - Prokletí daeder
Adriho povídky V - Osvobození
Adriho povídky VI - Putování M'aiqa Lháře
Adriho povídky VII - Torna plná cukříku
Adriho povídky VIII - Zapřísáhlej
 
Leneren
Pokynu na díky oboum agentům a počkám
 
scorpioncz
"Mně také, ale také se mi vrací příjemné vzpomínky na to když jsme tu byli my dva." pronesu laškovně a přistoupím k ní a dám jí ruku na jeden bok. "Myslím že toho tady až tolik nemáme, vejde se to v pohodě na koně ... Docela by mě zajímalo co mi Světlana chce, i když nějakou představu mám." pronesu zamyšleně a podívám se ke skříním.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
BadWolf
Zatámco budeme čekat, sednu si a začnu psát dopis, který se mi v hlavě už nějakou dobu rozkládá. Pokouším se ho napsat čitelně a co nejlépe. Poté, co usoudím, že dopis je napsaný, ho přehnu či schovám do obálky pokud nějakou mám a podám ho Anthemu: "Anthe, teďka mně čeká výslech s Nirem a po něm už asi odjedu, než se tu začne ještě víc připalovat. Odjedu nejdřív do Chorrolu, zkusím tam zařídit kontakty, aby ses se mnou pak mohl spojit. Prosímtě, dej tenhle dopis Arteriově sestře, Seraně. A pokud bude někdy potřebovat, buď tak rád a vyhov ji za mně. Měl bych se o ni postarat, ale nevím jak možné to bude když budu v Hammerfellu..."
předám dopis a dodám
"Jo a pokud si ten dopis přečteš, vypálím ti město."

Poté si sednu a dál čekám, než nás předvolají k výslechu.

------------------------
Dopis pro Seranu

XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Hrozba III. Zdejší kobky 5098 22.06.2024 00:26
Hrozba • Diskuze Zdejší kobky 313 23.12.2016 21:15
Hrozba • Pilíře Vědění Zdejší kobky 4 15.05.2016 23:33
Hunterovi povídačky, Svazek 1.: Hrozba Onyxu » Skyrim - Váš svět 30 20.10.2012 23:48
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4199 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8228 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5697 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4850 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12720 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7504 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6631 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6364 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7556 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist