Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Pro prohlen se regni.
Číst diskuzi
Právě je zde: 2 host(ů)
 Tisk diskuze
Hrozba II.
Leneren
Než budu jakkoliv reagovat na dunmera tak se zeptám legionářů proč byl v té bitce, potom se otočím na něj, usměji se a "Arvena pozdravuje" Budu sledovat jestli bude reagovat
 
Tondulin
"Koukám že tu dneska někdo jedl vtipnou kaši." odpovím poté co mě Pelenin proslov upřímně rozesměje. "Větší nesmysl než že jsem vlezdoprdelka jsi si opravdu nemohla vymyslet, gratuluji." odpovím Peleně a dále budu čekat na svůj štít.
Upravil/a Tondulin dne 07.03.2016 21:31
 
Aurelius
ScorpionCZ a Adrian_S
@Škorpias: „Nic nového pod sluncem..“ pousmála se po tvé připomínce Xarie Vici a jakmile jsi ukončil kouzlo a optal se zdali by ti vám něco neprozradilo o „Stendarrově magii“ chvilku přemýšlela a nakonec povídá: „Moc jich neznám, ale jedno bych vám přeci jen mohla ukázat.“ vyzvala vás k odstoupení. „Je to velice intenzivní sluneční světlo, takže pokud vám bude nepříjemné zavřete oči.“ poté zamumlala zaklínadlo a utvořila gesto na ruce, kterou pozvedla nad hlavu. Směrem ke stropu vytrysklo z její ruky silné sluneční světlo, které bylo velmi intenzivní a rozhodně by nešlo použít k nějakého posvícení při čtení knihy. Když kouzlo přerušila koukla na vás a povídá „Když ho budete zkoušet nemiřte na žádného ze svých kamarádů.“ podrobně vám vysvětlila jak správně utvořit gesto na ruce a následně vám na nečisto řekla kouzelnou formuli.

○ Naučil jsi se kouzlo „Odhalení mrtvých“

@Fallen: Za soustředil jsi se a vyvolal kouzlo při správném gestu. Ačkoliv jsi jej uržoval jen krátce všiml sis, že modré světlo se mine jen a pouze z komnaty arcimága a pochopitelně z pozemků kam byly veškeré mrtvé těla odneseny. Přerušil jsi kouzlo a Globullus si zkontroloval jak jej provedly ostatní. „Výborně. Tak přejdeme k té neviditelnosti, ale musíte mi slíbit, že to nebudete zneužívat k srandičkám a průšvihům. Nerad bych pak něco takového řešil.“ upozornil vás a všichni přítomní kývli. Křídou napsal na tabuli kouzelnou formuli a následně vám na nečisto předvedl utvoření správného gesta. „Pamatujte si, že zkušenější mágové vás mohou odhalit i když jste neviditelný.“ upozornil vás a očekával, že se zneviditelníte.

○ Naučil jsi se kouzlo „Odhalení mrtvých“

Tondulín
„Nechytrač. Moc dobře víš, že to tak je. Proč jinak bys mu byl na blízko na každém roku? Heh?“ promluvila k tobě opět. „Proč jinak bys měl tyhle všechny pochvaly..“ ukázala prstem na papíry ležící na stolku „..povýšení na legáta, když jsi nic nedokázal a medaili za udatnost v boji, když jsi nic pořádného nevybojoval.“ pokračovala a přitom se ohlížela jestli náhodou nejde Gratus. „Sem zvědavá kolik jich budeš mít teď, když je u generálem Valerius.“ dodala se založenými rukami.

SuperHunterCZ
„Tak vysvětluj.“ vybídl tě ork se založenými rukami zatím co ostatní novicové koukali. Někteří se rozešli raději do svých pokojů a někteří hrdě stáli za orkem. Takových však bylo pramálo. Ucítil jsi jak tvůj amulet pomaličku vibruje. Jako by se k tobě blížil nějaký zdroj magie a amulet se jej snažil vyrušit. „Univerzita je stejně beztak zamčená, takže se ven nedostaneš.“

Leneren
„Netuším..“ oznámil hlavní legionář. „..ostatní zdrhli jakmile nás viděli přicházet.“ dodal a jakmile jsi promluvil na dunmera pozvedl k tobě hlavu, ale nijak se nevyjádřil. Jen sklopil hlavu a nesouhlasně zakroutil hlavou. „Chcete ho vyslechnout ihned? Nebo mám sehnat nějakého léčitele a odložit výslech na zítřek? Až bude schopnější mluvy a celkově v lepší zdravotní kondici?“ optal se legionář.

BadWolf
Vzpomínáš si, že patřil jednomu z tvých bývalých nadřízených. Jméno si zrovna nevybavíš, ale jsi si jist, že se jedná o muže, který ti několikrát vydal rozkaz za časů kdy jsi ještě působil u tajné jednotky Císařství. (mrkni si pak inventář na úvodní stránce) Anthe ponechal Arvenu a dvojici legionářů u tebe a vyrazil s legionářem z Vysokoskalské legie identifikovat dunmera.

Sarako
Podepsal jsi listinu a poté jsi předal Nirovi, který jí doplnil o podpis. „To bychom měli. Alespoň jedna věc je vyřešená..“ pousmál se a schoval papír do desek aniž by ti do nich umožnil alespoň na krátkou nahlédnout. „..nyní vyřešíme generála Valeria.“ položil desky zpět na stůl „Projdeme si postupně vše co máme k dispozici. Pokud chcete dosáhnout jeho odvolání potřebujete mít nějaký hmatatelný důkaz. Dohady a slova na prázdno nikoho zajímat nebudou. Takže začneme..“ následovala krátká odmlka.

„Dopis který podle vás obsahoval náznak spolupráce mezi generálem Valeriem a Bothiel nemáte..“ začal Nir a přitom pomaličku počítal na prstech „..tvrdíte, že generál Valerius po vás chtěl únos Arteriovi sestry. Důkaz? Žádný.“ zvedl druhý prst „Aby jste mu jak vy říkáte 'oplatil' medicínu sledoval jste a zvažoval únos jeho dcery. K čemuž jste se přiznal.. ale přesto to je fakt, který hraje jednoznačně proti vám. Nikoliv proti němu. Takže opět žádný důkaz.“ přidal další prst „Bothiel. Mohla být klíčovou svědkyní k usvědčení generála Valeria? No.. její mrtvé tělo nám asi jen tak nemůže. Takže opět nic.“ přidal čtvrtý prst. „Tvrdíte, že generál Valerius chtěl napadnout univerzitu a legát Nigidius jednal na jeho rozkaz. Důkaz? Žádný. Vrchní mág se zaručil, že v jeho přítomnosti generál Valerius žádný rozkaz opravňující legáta Nigidia k útoku nevydal.“ měl natažené všech pět prstů a pokračoval na druhé ruce, „Tělo Leyovi ženy shořelo společně se zbytkem legionářských a žoldáckých těl. Nevím, který imbecil vydal rozkaz ke spálení, ale podám si ho. To slibuji..“ pravil mírně rozohněně a „..takže Ingmar v tomto ohledu moc úspěšný být nemohl. Co se týče Lorda Rulla o jeho výpověď mám docela strach. Už na sněmu nepůsobil jako důvěryhodný zbroj, alkohol z něj táhl na míle daleko. Takovýto svědek je velmi lehce ovlivnitelný a jeho důvěru zpochybní téměř kdokoliv. Takže si nejsem jist jestli se mi chce oddalovat vyšetřování o jeden den.. jen abych ho mohl vyslechnout.“ následovala odmlka. „Nigidius je mrtvý, Arterius je v prachu a jediný koho jsem ještě nevyslýchal je Kvestor Aedan, ale ten údajně dostal propustku z legie a má na dobu neurčitou volno od svých legionářských povinnosti. Takže netuším jestli ho tu zastihnu.“ Nir koukl na přítomného agenta a poté opět na tebe.

„Upřímně. Nemáte-li žádný hmatatelný důkaz proti generálovi Valeriovi radím vás, aby jste to nechal být. Ušetříte tím svůj čas i můj a já se budu moci věnovat dalším vyšetřováním, které mají alespoň nějakou budoucnost.“ promluvil k tobě opět „Nebo máte nějaký hmatatelný důkaz, který by šlo přednést před Císařem a jeho poradci? Vrchní generál nikdy nebude odvolán na základě nějakých dohadů a domněnek.“

Killiaden09
Co nejtišeji jsi se zvedl od stolu. Legionář sebou sice mírně trhl, ale hlavu udržel a neprobudil se. Dal sis záležet, aby celý pohyb po místnosti a dřevěném schodišti proběhl co nejtišeji a přitom se dostal až ke dveřím Lukréciina pokoje. Zpoza dveří se ozývá jen a pouze tichý zpět nějaké melodie. Že by Lukrécie uměla zpívat?


Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..
 
Adrian_S
"Hmm... Neviditelnost. Kouzlo ze školy Iluzí." prohodím do vzduchu, "Tuhle magii sice nemám v krvi... ale tohle se naučím rychle... a snadno!"

Se zkušenostmi z Vysokoskalí (kde jsem se musel mimochodem učit i jiná "nedůležitá" kouzla) provedu ony pohyby a zaklínadla, jak předvedl Globullus. S vervou se dám do čarování. Pokud se mi to podaří, obejdu Globulla a pak se přemístím k Erisovi, jemu poklepu po rameni.

Upravil/a Adrian_S dne 07.03.2016 22:28
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!"

7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka"

17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014
7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"

Přečtěte si také moje díla:
Adriho verše
Adriho povídky I - Ruka zloděje
Adriho povídky II - Temná smlouva
Adriho povídky III - Děti Skyrimu
Adriho povídky IV - Prokletí daeder
Adriho povídky V - Osvobození
Adriho povídky VI - Putování M'aiqa Lháře
Adriho povídky VII - Torna plná cukříku
Adriho povídky VIII - Zapřísáhlej
 
scorpioncz
Tak samzřejmě že to hned zkusím, budu mířit tak nějak do zdi."Tohle mě baví." řeknu s úsměvem při učení se nových kouzel a svícení na zeď.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Sarako
,,To, proč jsem Bothiel zabil, namísto toho, abych jí vydal Luciovi, jsme si tedy ujasnili. Lucius vám určitě při zmínce o těch dvaceti tisících řekl, že jsem si v průběhu sněmu řekl o zaplacení za svůj hlas, takže zlato, které leží na podlaze v sálu této věže opět není možné považovat za důkaz, tudíž je i zbytečné posílat pro Chorrolského komořího, protože jsou to opět má slova, proti Luciovým. Takže můžeme pokračovat."
Upravil/a Sarako dne 07.03.2016 22:38
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Tondulin
"Popravdě ani nevím, ale rozhodně ne za to že bych mu lezl do řiti, Nevím co ti k tomu více povědět, jak už jsem říkal nezáleží mi na nějaké dementní hodnosti ani medaili. O co ti vlastně jde Peleno? Snažíš se mě vyprovokovat, nebo mi snad jen prostě závidíš? Abych pravdu řekl, nejspíše se ze svojí malé "dovolené" ani nevrátím, pravděpodobně tě povýší na legáta místo mě, za dnešní "hrdinský výkon" probodnutí Nigidia zezadu. Získáš tím slušnou výplatu, odsloužíš si pouze pár let v legii mno a potom si určitě se svojí postavou najdeš nějakého slušného mladého fešáka a budeš žít šťastně až do smrti v jakékoli zapadlé vesnici tvého výběru v celém Tamrielu, s trochou štěstí o mě už nikdy ani neuslyšíš."
Upravil/a Tondulin dne 07.03.2016 23:56
 
Leneren
Otočím se zpět k legionáři "Našli jste u něj stříbrné zbraně či nějáké jiné věci? Cokoliv? a Mimochodem podívejte se na jeho břicho. Má tam ránu? Pokud ne enní to náš člověk
 
Killiaden09
Potichu se opřu o stěnu a budu naslouchat písni přičemž se budu snažit rozpoznat jednotlivá slova
I dig
You dig
We dig
He dig
She dig
They dig

Now ... it's not very beatiful poem ... But it's quite deep...
 
Aurelius
ScorpionCZ a Adrian_S
@Škorpias: Za soustředil jsi se utvořil gesto a poté kouzlo vyvolal směrem ke stropu. Nechal jsi chvilku kouzlo působit a poté jej přerušil a koukl na Xarii, která se usmívala. „Řekla bych, že jsme toho natrénovali dost. Tři kouzla a všechna vám víceméně šla..“ začala a postupně si vás očima prohlížela „..takže bychom to dneska mohli ukončit. Já bych si ještě ráda v klidu ubytovala.“ dodala. Obě novicky nevypadaly moc nadšeně, že je konec trénování, ale přesto poděkovaly a společně se odebraly pryč z učebny.

„Škorpiasi šlo ti to..“ pochválila tě, „..tobě taky Laurano.“ otočila se k Lauraně. „Než zapomenu.. Škorpiasi Světlana by si s tebou o něčem ráda promluvila.“ ohlédla se opět na tebe „Říkala, že se za tebou k večeru zastaví ve vile. Takže jí nikde shánět nemusíš.“

○ Naučeno „Denní světlo - kouzlo“

@Fallen: Globullus se po tvých slovech jen pousmál a vyčkával jestli se ti to povede. Soustředil jsi se, utvořil gesto na ruce tak jak vysvětloval a poté zašeptal zaklínadlo. Ucítil jsi jak tě obalilo fialové světlo. Podle úsměvu profesora a pocitu neviditelnosti jsi dospěl k názoru, že se kouzlo povedlo. Obešel jsi novicku a dunmera. Jakmile jsi položil ruku na Erisovu ruku pocítil jsi jak sebou mírně cukl. Byl totiž uprostřed svého snažení vyvolat kouzlo a nedařilo se mu. Globullus jen tiše poznamenal „Už to začíná..“ a zakroutil hlavou „..každý rok je to stejný.. a stejný.“ všiml sis, že druhý skupina už trénování rozpustila. U profesorky Vici zůstala akorát Altmerka s Imperiálem.

○ Naučeno „Neviditelnost“

Tondulín
„Nezávidím ti nic..“ odpověděla ti Pelena „..bodla jsem ho do boku!“ opravila tě ráznějším tónem „Takže si nevymýšlej a někdo zasáhnout musel, když jsi se válel na podlaze a hladil si bebíčka.“ pokračovala „Za koho mě vůbec máš?! Myslíš si, že mi jde o prachy? Já sloužím říši, protože jí chci sloužit a protože když nebude legie nebude mít kdo chránit naše domovy před Thalmorem.“ odmlčela se a opřela o dřevěný stůl „Jen s iten svůj výlet pěkně užij s tou tvou elfkou.. třeba tě přiměje změnit stranu a za pár let staneme proti sobě.“ domluvila a jakmile zaslechla cvaknutí dveří a příchod legáta vrátila se zpět na své stanoviště. Gratus nesl menší jezdecký štít a se slovy „Doufám.. že už je to všechno.“ ti jej předal.

Leneren
„Zbraň u sebe neměl.. ale nevylučuji, že jí sebrali útočníci.“ odpovídal ti hlavní legionář zatím co druhý prohledával muže. „Oděv je potrhaný na břichu a boku.. možná je i poraněný podle krve.. nějaké bodné zranění tu je.“ konstatoval legionář během prohledávání. „Takže jak?“ optal se hlavní legionář.

Nezapomínej na to co sis domluvil s Fjorem a Luciem.. abys pak stihl zavčasu dorazit k Chorrolu.

Sarako
„Mluvil jste o nějakém kamenu duší..“ začal po chvilce „..říkal jste, že je v něm uzavřena duše Bothiel a mohlo by se skrze něj nahlédnout do jejích vzpomínek. Co jste s ním udělal?“ zeptal se. „Kdybychom ho získali a pak sehnali někoho kdo je schopen nahlédnout dovnitř a vytáhnout nějakou vzpomínku s generálem Valeriem měli bychom usvědčující důkaz. Jenže..“ odmlčel se „..nenapadá mě momentálně nikdo kdo by se vyznal v paměťových kouzlem a nebo kamenech duší. Jeden profesionál v oporu padl během obléhání a doposud se mi ho nepovedlo nahradit.“ promnul si bradu zamyšleně a agent stojící opodál jen přešlápl z místa na místo. Asi už ho nebaví stát na místě.

Killiaden09
Doplním editem..


Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..
 
Adrian_S
"Bezva!" pronesu si v duchu.

Jakmile kouzlo pomine, dojdu za Globullem, "Co nyní, mistře? Rozpustíme hlouček a pustíme se do našich každodenních povinností? Zda-li ano, rád bych si chtěl promluvit. V soukromí, prosím."

"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!"

7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka"

17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014
7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"

Přečtěte si také moje díla:
Adriho verše
Adriho povídky I - Ruka zloděje
Adriho povídky II - Temná smlouva
Adriho povídky III - Děti Skyrimu
Adriho povídky IV - Prokletí daeder
Adriho povídky V - Osvobození
Adriho povídky VI - Putování M'aiqa Lháře
Adriho povídky VII - Torna plná cukříku
Adriho povídky VIII - Zapřísáhlej
 
Tondulin
"Omlouvám se za to že jste mi musel věnovat tolik času, ale už by to mělo být všechno, takže díky a ať se daří legáte." odpovím mu a konečně si s ním potřesu rukou. "Vám přeju také hodně štěstí do života kvestorko, budete ho potřebovat." s úsměvem zavolám na Pelenu a konečně se vydám na příjemnější část dnešního výletu do IC - nakupování květin.
 
scorpioncz
"Děkuji za vyřízení. Nashledanou." poděkuju a rozloučím se. Nakonec se otočím k Lauraně "Takže upíři, zajímavé ... s těmi jsem se snad ještě ani nesetkal za celé svoje bytí. Asi by bylo lepší to neměnit." (kolik je mimochodem hodin? nebo denní doba?)
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Sarako
,,A má to cenu? Když doporučím někoho z Morrowindu, nebo z univerzity, Lucius namítne, že hovoří pouze v můj prospěch. Navíc by měl mít ten kámen u sebe Arterius a ten je jak jste říkal v prachu. Raději mi řekněte, jak vyvázne Corientis z Theřiny vraždy. Její tělo máte, a všechna její zranění nasvědčují na rychlé zabití bleskovým kouzlem. Jak a proč k tomu došlo, jsem Vám už vyřídil."
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Leneren
"Vemte ho, promluvím si s ním o samotě ve výslechové místnosti. Výslech samotný začne zítra" Potom je povedu k té místnosti kde je Arven a nechám je okolo sebe projít. Budu sledovat jejich reakci pokud se uvidí
 
Aurelius
ScorpionCZ
Poděkoval jsi, rozloučil se a jakmile jste zůstali s Lauranou sami uvnitř učebny promluvil jsi na ní. „Doufám.. že to sem nikdo nenatáhne.. přeci jen tu teď není nikdo z profesorů co s nimi má nějaké zkušenosti z boje.“ poznamenala trošku nejistě „Ještě, že je naše vila střežená legionáři.“ dodala a rozhlédla se po učebně. „Já si asi skončím pro nějaké věci na pokoj.. nebo.. to chceš zůstávat přes noc? Já jen.. že by bylo lepší bydlet ve vile než tu. Sice je tam Scipio, Lyra a Flavius.. takže tam úplně soukromí není, ale zase je tam větší klid pro Merril.“

Adrian_S
„Ano.“ přikývl Globullus na tvoji otázku s rozpuštěním a ukončil trénování. Všichni se postupně vydali pryč z učebny a mířili ke svému pokoji. „Pojď za mnou.“ vybídl tě poté. Opustili jste učebnu a mířili ke schodišti. Globullův kabinet se totiž nachází hned u něj. Sáhl do hluboké kapsy u rouchu a po chvilce lovení vytáhl starší klíč s jehož pomocí otevřel dveře a vešel.

Jakmile otevřel dveře ucítil jsi slabší vůni bylinek, které byly zavěšené u stropu. „Připravuji je na přednášku.. kterou budu pozítří.“ oznámil, když jsi procházel chodbou. Uvnitř jeho pracovny (kabinet se dělí do tří místností: chodby, pracovny a ložnice) jsi spatřil pracovní stolek, který byl pečlivě uklizený a veškeré písemnosti byly srovnané do jednotlivých dřevěných přihrádek. Také jsi spatřil na jedné ze stěn několik ručně malovaných portrétů – všichni vypadali jako mágové. Na menší skříni leželo několik knih v obalu se symbolem Ničivé magie. Knihy vypadaly nově a nepoužívaně. „Takže už přišly..“ pousmál se spokojeně při pohledu na knihy. „..zásoby knih pojednávajících o magii ničení se nám začaly rapidně tenčit. Ono není divu, když každému třetímu studentovi kniha buď blafne během učení a nebo ji vrátí v tak dezolátním stavu, že je nepoužitelná.“ vysvětloval a opatrně vzal jednu z knih do ruky, zalistoval do ní a poté ji spokojeně vrátil k ostatním. „Nechceš jednu? Nejsem si jistý jestli jsi jí dostal během nástupu..“ zeptal se a přitom šátral v paměti zdali ti knihu dal nebo ne.

Tondulín
„Nemáte zač..“ napřáhl ruku k potřesení a přitom dodal „..já sloužím už jen v Imperial City. Mě tu žádné pořádné dobrodružství nečeká. Takže si to štěstí šetřete pro sebe.“ usmál se a poté co jste si potřásli rukou jsi spatřil jak na tebe kouká Pelena. „Mějte se. Kvestore.“ řekla na konec a zadívala se do mapy. Gratus si možná všiml, že vypadá trošku načuřeně, ale nijak to zatím nekomentoval.

Tvoje kroky z kasáren vedli až do čtvrti plné obchodů – některé jsou bohužel zavřené kvůli opravám, některé jsou otevřeny, ale mají omezené zboží a provozní dobu – k dispozici se ti naskytlo květinářství, kovárna u které se hromadil zástup legionářů čekajících na vyzvednutí dodávky zbrojí a zbraní. Dále tu byl zbrojíř, alchymista a obchod se smíšeným zbožím. Ihned vedle něj byla zastavárna u které to zrovna žilo.

„Říkal jste, že si to po válce budeme moci vyzvednout!“ promlouvala rázně bretonská žena.
„Ach.. ano..“ uškliboval se tlustší obchodník, „..po válce sice je, ale tohle je zastavárna! Zastavíte věc a dostanete prachy. Pak dáte prachy a dostanete věc zpět. Pokud ovšem o věc nepřijdete.. tím, že si jí koupí někdo jiný.“
„Můj manžel byl zatčen! Nemám ani na zaplacení jeho propuštění.. potřebuji, alespoň ten náhrdelník!“ nedala se zoufalá žena a obchodník jen mával prstem.
„Ne – ne a neneneneeeéé.“ uškleboval se opět „..a budu to muset zopakovat ještě jednou a ty Tlapa vás osobně vyhodí.. z náměstí.“ zasmál se a koukl na ozbrojeného orka, který na tváři měl nespočet jizev a nahněvaný výraz. Oděn byl do potrhané kožené zbroje a rukavice měl vyztužené kovovými kousky. „Alespoň víš, že se nemáte paktovat s elfiskami. Hehehe.. jdeme Tlapo.“ dodal a otočil se ke dveřím obchodu.
„Prosím! Alespoň ten náhrdelník! Je to na dceřiny narozeniny!“ zvolala znovu a obchodník se zastavil.
„Ona se prostě nepoučí. Tlapo.. vraz jí jednu ať máme klid.“ rozkázal a ork s vražedným výrazem vyrazil k ženě, která začala zoufale ustupovat, ale nakonec spadla na kamennou podlahu a ork se na ní zadíval. „Neslyšela jsi?!“ obchodník mezitím zmizel za dveřmi svého obchodu.

Leneren
Legionář přikývl a rozkázal přesun dunmera. Jakmile jste vešli do chodby a kráčeli k Vlkovi a Arveně všiml sis menšího překvapení na její tváři. Dunmer se snažil působit bez emocí. „Výslechová místnost je plná. Musíte chvilku vydržet.“ oznámil opět agent stojící u dveří do výslechové místnosti.

Sarako
„To záleží jen na vás. Já s tímhle nezačal. Odvolání zkušeného generála jako je Valerius může mít následky.. a jestli má kámen Arterius tak je nám to naprosto k ničemu.“ oznámil Nir. (kámen má u sebe Silverwoodová nikoliv Arterius) „Jak dopadne Corrientis? Nijak. Snad si nemyslíte, že by nějaký soud potrestal nejvyššího mága a obzvláště Corrienta.“ odmlčel se „Řekne, že chtěla ta vaše Thera prchnout s temným artefaktem a soud bude mít v kapce pokud by k němu vůbec došlo. Snažíte se ulovit příliš velké ryby Scinie a nemáte dostatečně pevný prut, aby jste to dokázal.“ povzdech si „Za chvilku se bude stmívat a já se skoro nikam nepohnul.. máte ještě něco na srdci? Nebo můžeme výslech ukončit? Vás pochopitelně odvedeme do vězení, protože na základě obvinění, které jste na sebe vzal vás nemůžeme nechat běhat na svobodě. Soud by mohl proběhnout hned zítra. Obhájit se chcete sám.. takže vám žádného obhájce nemusím přidělovat, mám pravdu?“ koukl na tebe a očekával odpověď. Agent stojící v rohu se napřímil a očekával důstojníkův příkaz na odvedení.

Killiaden09
Opřel jsi se o stěnu a zaposlouchal se do písně. Píseň je o legionáři, který cestoval světem dokud se nevrátil domů. Je to vcelku smutná píseň neboť po návratu na něj nikdo nečeká. Zpěv utichl společně s bouchnutím skříně.


Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..
 
BadWolf
Podívám se na Antheho jak výjde ze stanu "Tak co?"
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Adrian_S
Ukloním se a přijmu knihu. Jestli mi nabídne sezení, posadím se.

"Mistře, rád bych vás požádal o neodkladnou věc. Víte... před několika hodinami jsme čelili velkému nepříteli, jenž nás chtěl zničit a... zahubit. Nemám tušení, jestli bych měl do toho plést "štěstí", ale... to teď není podstatné." nadechnu se, "Univerzita se sice ubránila této hrozbě, ale mám pocit, že studenti budou uvažovat od odchodu, protože tu právě chybí to bezpečí, na které byli zvyklí. Někteří lektoři mi říkali, že jen trochu přeháním... ale co když se to stane? A co když se k nim přidají i učitelé, kteří nebudou moct nijak vyučovat své žáky?" počkám si na jeho reakci, pak budu pokračovat.

"Nikdy jsem se nebál... teda, během příjezdu sem na univerzitu ano. Ale mám spíše obavu, aby některé ty "důležité" věci neodešly s důležitými lidmi, kteří by nás tohle mohli naučit. Proto bych Vás chtěl požádat, zda byste mi ve svých volných chvílích neposkytl soukromé lekce ze školy Proměn a Ničení. Ptám se Vás proto, že teď někteří kantoři jsou od pohledu "zralí" na odchod... jen se chci zkrátka pojistit." celou řeč budu pronášet chladně.

Upravil/a Adrian_S dne 09.03.2016 00:23
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!"

7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka"

17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014
7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"

Přečtěte si také moje díla:
Adriho verše
Adriho povídky I - Ruka zloděje
Adriho povídky II - Temná smlouva
Adriho povídky III - Děti Skyrimu
Adriho povídky IV - Prokletí daeder
Adriho povídky V - Osvobození
Adriho povídky VI - Putování M'aiqa Lháře
Adriho povídky VII - Torna plná cukříku
Adriho povídky VIII - Zapřísáhlej
 
Tondulin
"Hm vypadá to že v tomhle obchodě se umí o zákazníka postarat." s úsměvem poznamenám. Rozeběhnu se a budu se snažit využít momentu překvapení a štítu k prudkému nárazu do orka a jeho svalení na zem. Pokud budu úspěšný, zakleknu na něj a přiložím mu dýku k hrdlu.
Upravil/a Tondulin dne 09.03.2016 00:25
 
Sarako
,,Dobře, přiznávám, že jsem při svém vyšetřování udělal několik chyb, včetně rozkazu k odpovědi silou, pokud dojde k napadení našeho stanoviště. Členové mého týmu by nikdy na nikoho bezdůvodně nezaútočili, proto předpokládám, že k tomuto incidentu došlo, protože spatřili Lucia s legionáři nad Theřiným tělem. Ke vloupání sice nedošlo, neboť ten dům byl již opuštěný, ale měl jsem si nechat vystavit u legie potvrzení o zřízení stanoviště. Sám jste řekl, že se bude za chvíli stmívat a já bych rád dokončil svou práci s výlovem upírů ve stokách, než se mi za soumraku rozletí pryč po okolí. Bdící utrpěli značné ztráty a nevím, jestli to budou schopni sami dokončit. O Arveně jste říkal že jí po mém podpisu propustíte, takže to beru jako vyřízené. Jak vysokou pokutu bych musel splatit, abyste mi nechal vrátit zbraně a nechal mě dokončit mou práci s upíry ve stokách? Těch pět tisíc, co se válí na zemi v síni by mělo bohatě stačit. K soudu se pochopitelně dostavím hned ráno, to už by měl být Ley střízlivý a když přihlédneme k tomu, že je Ley naživu jen díky mému včasnému zásahu, stejně jako jeden z vašich agentů, tak předpokládám, že by jste mi se zaplacením pokuty na místo vězení mohl vyhovět. V opačném případě nechte rozestavět kolem místa propadu dvacet svých mužů, protože bdící to takhle početně oslabení nedokáží sami udržet." a po chvíli dodám:,,Hájit se budu sám."
Upravil/a Sarako dne 09.03.2016 02:18
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Hrozba III. Zdejší kobky 5098 22.06.2024 00:26
Hrozba • Diskuze Zdejší kobky 313 23.12.2016 21:15
Hrozba • Pilíře Vědění Zdejší kobky 4 15.05.2016 23:33
Hunterovi povídačky, Svazek 1.: Hrozba Onyxu » Skyrim - Váš svět 30 20.10.2012 23:48
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4199 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8228 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5697 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4850 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12720 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7504 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6631 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6364 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7556 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist