Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Pro prohlen se regni.
Číst diskuzi
Právě je zde: 2 host(ů)
 Tisk diskuze
Hrozba II.
Adrian_S
Vzhledem k mým lepším zkušenostem školy Obnovy, vytvořím co nejdříve a co nejlépe ono kouzlo. Budu si během oněch gestikulací připomínat lekce s matkou, která mě kdysi učila podobným kouzlům.
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!"

7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka"

17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014
7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"

Přečtěte si také moje díla:
Adriho verše
Adriho povídky I - Ruka zloděje
Adriho povídky II - Temná smlouva
Adriho povídky III - Děti Skyrimu
Adriho povídky IV - Prokletí daeder
Adriho povídky V - Osvobození
Adriho povídky VI - Putování M'aiqa Lháře
Adriho povídky VII - Torna plná cukříku
Adriho povídky VIII - Zapřísáhlej
 
BadWolf
Pokusím jestli si rozpomenu komu patří hlas, ale pokud ho neschledám důležitým, asi si na chvíli někam sednu a odpočinu než si to Anthe vyřeší.
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Tondulin
"V době co jsme se potkali jsem přítelkyni ještě neměl, myslel jsem že to oba bereme jako záležitost na jednu noc. Měl jsem ti to říct na rovinu, ale taky už jsem měl něco vypito a moc jsem nad tím nepřemýšlel. Jestli jsem ti ublížil tak se omlouvám." potichu odpovím Peleně.
 
Sarako
,,Ty nože viděl kde kdo, když byli zabodnuty do terče. Legionáři co hlídkovali u brány Vám mohou potvrdit, že jsem do Cyrodiilu dorazil dnes v noci a k Imperial city jsem přijel směrem od Cheydinhalu, pokud ovšem nepadli při útoku na univerzitu. Potvrdí Vám, že u mě nenašli nic podezřelého (přece se neudají, že mě neprohledali), i mé sjednání audience u generála Lucia. Od spolupráce s Luciem jsem nakonec upustil, protože mi nabídl pouze účast na únosu Arteriovi sestry, takže tím únosem jeho dcery bych mu dal jenom ochutnat jeho vlastní medicínu. Až Ingmar ohledá tělo Leyovi ženy ohledně vampyrismu a uslyšíte Leyovu výpověď, uděláte si o nastalé situaci dostatečný přehled. Lucius slíbil Bothiel za její spolupráci naprostou beztrestnost, četl jsem i jeho rozkazy pro ní, ve kterých stálo, že má dohlédnout na převoz Leyovi ženy. Lucius mohl Bothiel zaručit beztrestnost jen tak, že by vyvraždil lektory ze zdejší univerzity a dosadit jí do pozice arcimága, nejen že by nezbyl nikdo, jí mohl z něčeho obviňovat, ale získal by pro svou legii i bojové mágy, nehledě na to, že by se Bothiel dostalo do rukou hned několik částí hole chaosu, které zdejší univerzita ukrývá."

Pečlivě si přečtu papír, aby na něm nestálo třeba doznání k vraždě císařovny, zkrátka aby tam bylo jen to, co řekl Nir a pronesu: ,,Není tam nic, co bych si před soudem nedokázal obhájit. Pokud převezmu zodpovědnost za činy stopařky a vy jí po mém podpisu následně propustíte, tak mi nic nebrání v tom, abych to podepsal." naposledy se podívám na Nira, počkám až mi potvrdí, že jí po mém podpisu propustí a podepíši.

Kdyby tam stálo něco jiného, zakroutím hlavou:,,Řekl bych, že jste mi úmyslně předložil něco úplně jiného."
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
scorpioncz
Zkusím si zaklínadlo a rozhlédnu se po okolí a prohlédnu si vše možné zajímavé ... zkusím pohlédnout na Lauranu, ale také zkusím zahlédnout něco skrze zdi.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Aurelius
ScorpionCZ a Adrian_S
@Škorpias: Jakožto zkušenějšímu mágovi ti toto kouzlo nedělalo žádné problémy. Se správným gestem jsi vyvolal kouzlo a ihned spatřil světélkující koule u každé živé osoby. Zprvu jsi se ohlížel po místnosti. Poté jsi pohlédl na Lauranu, která se zrovna podobně jako době povedlo vyvolat kouzlo. Kouzlo u ní zářilo červeně jakou u každé jiné živé bytosti (náznak těhotenství tam není pokud ti šlo o tohle :D). Poté jsi posílil kouzlo a spatřil živé postavy pochodující téměř po celé univerzitě. Nejvíce jich bylo přítomno na ubikacích a právě tam jsi spatřil osobu, která kouzlo svým způsobem narušovala neboť její červené světlo se objevovalo pouze chvilkami.

„Umožňujte vám to vidět i neviditelné a to bez výjimky zdali použijete lektvar nebo kouzlo jménem 'neviditelnost'.“ oznámila Xarie. „Nějaké dotazy k tomu kouzlu? Pokud ne budeme pokračovat k tomu opačnému. Akorát u něj to bude horší, protože tu nemáme žádné mrtvé tělo.“ Kouzlo stále udržuješ aktivní.

@Fallen: Využil jsi své dosavadní zkušenosti magie Obnovy a vše na co sis vzpomněl od své matky. Kouzlo se ti povedlo vyvolat i se správným gestem a působilo dostatečně silně, abys mohl pohlédnout skrze zdi. Skrze zdi jsi viděl nejvíce červených 'koulí' na ubikacích noviců. Také jsi tam spatřil něco narušovalo tvé kouzlo. Jedna osoba světélkovala červeným světlem přerušovaně. Když jsi se rozhlédl po svém okolí spatřil jsi každou živou bytost obalenou červenou světélkující koulí.

„Výborně..“ pochválil tě Globullus s úsměvem a poté sledoval jak se daří ostatním. Erisovi se kouzlo povedlo a dívce taktéž akorát onen poslední dunmer na tom byl trošku hůře. Ale podle Erisových slov byl zase tento novic velmi nadaný na lektvary. Nakonec se mu přeci jen povedlo kouzlo vyvolat. „..nějaký dotaz?“ optal se Globullus „Každopádně se zaměřte na mě a kouzlo přerušte.“ vyzval vás poté. Kouzlo zatím udržuješ aktivní.

Tondulín
„Právě žes myslel!“ zvolala rozčileně „Já jsem to myslela upřímně.. jenže tys ze mě udělal obyčejnou děvku na jednu noc.“ pokračovala ztišeným hlasem a mávala ti prstem výhružně před očima. „Na alkohol se vůbec nevymlouvej. Ráno už jsi byl při smyslech!“ Gratus se zatím z vedlejší místnosti nevrátil zjevně stále hledá nějakou obou-ruční meč. „I když.. upřímně nevím co na ní vidíš.“

SuperHunterCZ
„Tak vysvětluj.“ vybídl tě ork se založenými rukami zatím co ostatní novicové koukali. Někteří se rozešli raději do svých pokojů a někteří hrdě stáli za orkem. Takových však bylo pramálo. Ucítil jsi jak tvůj amulet pomaličku vibruje. Jako by se k tobě blížil nějaký zdroj magie a amulet se jej snažil vyrušit. „Univerzita je stejně beztak zamčená, takže se ven nedostaneš.“

Leneren a BadWolf
Arvena nic nenamítla. Jen a pouze se pousmála. Po Antheho přivolání přiběhla dvojice legionářů. Obklopili ženu a vdli vás k Bělo-zlaté věži. Legionáři střežící vstup vám ve vstupu nebránili. Vyšli jste schodiště a pokračovali do vyššího patra. Vlk poznával tyto chodby, dříve jimi taktéž chodil.

U vyslýchaní místnosti postával agent Penitus Oculatus, který vás gestem zastavil. „Probíhá výslech. Důstojník Nir si nepřeje, aby ho někdo krom agentky Livie vyrušoval.“ oznámil. Z vedlejších dveří vyšel postarší agent Penitus Oculatus přes svoji lehkou zbroj měl přehozený bílí plášť a jednu rukavici měl špinavou od krve. Pozdravil a nohou zabouchl dveře. Jeho kroky směřovali k protějším dveřím. Zabouchal a jakmile se mu otevřeli dveře vešel. „Jen pojďte..“ znělo z místnosti a hlas přišel Vlkovi povědomí.


@Anthe (Vlk): Už jsi se chtěl pootočil a vyrazit obstarat si něco k svačině, když jsi před sebou viděl kráčet dvojici mužů, legionáře a agenta. „Kvestore..“ začal k tobě jeden z legionářů z Vysokoskalské legie. „..povedlo se nám zadržet toho dunmera. Alespoň teda myslíme, že je to on. Mohl by jste ho prosím jít s námi identifikovat?“ pokračoval legionář.

@Vlk: Vzpomínáš si, že patřil jednomu z tvých bývalých nadřízených. Jméno si zrovna nevybavíš, ale jsi si jist, že se jedná o muže, který ti několikrát vydal rozkaz za časů kdy jsi ještě působil u tajné jednotky Císařství. (mrkni si pak inventář na úvodní stránce)

Sarako
„Jak můžete vědět, že byly právě z tohoto terče..“ pokrčil rameny Nir „..ověřování by zabralo příliš času a toho mi moc momentálně nemáme. Nehledě na to, že městem prošlo mnoho lidí a hlídači brány určitě nebyli schopní si zapamatovat každou tvář.“ dodal zatím co sis prohlížel papír na kterém stálo:


Já Šermíř z Morrowindu beru na sebe veškeré zločiny, které způsobila dunmerka označovaná jako „stopařka“ vlastním jménem představena jako Arvena zde v Imperial City (Cyrodiilu). Veškeré zločiny spáchala na můj rozkaz nikoliv ze svého osobního popudu.

Konkrétně se jedná o následující prohřešky: Vloupání do domu a následné nezákonné pobývání v něm, útok na Císařského důstojníka (generál Lucius Valerius) a jeho doprovod.

Stopařka je tím shledána z výše zmíněných prohřešku – zločiny jako nevinná a nemůže být za tyto prohřešky již nadále trestána ani se již nadále nebude považovat za podezřelou v tomto vyšetřování.

Podpis Šermíře z Morrowindu zde:

Podpis Důstojníka vedoucího výslech zde:




„Já své slovo držím Šermíři. Jsem Císařský důstojník nikoliv hrdlořez, kterých se po světě potuluje stovky.“ oznámil Nir „Podepište to a následně to podepíši i já a je vyřízeno. Budeme mít jednu věc z krku a budeme se moci posunout dál a promluvit o setrvání generála Valeria ve funkci a důkazech hovořících proti němu.“ dodal a agent jen doplnil „Musel jsem to napsat formálněji. Naši nadřízení by nějakou hovorovou slátaninu číst nechtěli.“


Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Upravil/a Aurelius dne 06.03.2016 19:49
 
scorpioncz
"Co když vidím někoho, jehož životní aura poblikává?" zeptám se a podívám se přesně směrem, kde se tak děje.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Adrian_S
"Ehm... mistře Globulle? Povedlo se mi to seslat lehce... ale zahlédl jsem skrze zdi něco, no.. neobvyklého. Je možné, abych viděl nějakou postavu "zeleně"? A jestli ano, co to znamená?" přestanu kouzlit, "Spatřil jsem onu postavu na novických ubikacích!"
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!"

7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka"

17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014
7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"

Přečtěte si také moje díla:
Adriho verše
Adriho povídky I - Ruka zloděje
Adriho povídky II - Temná smlouva
Adriho povídky III - Děti Skyrimu
Adriho povídky IV - Prokletí daeder
Adriho povídky V - Osvobození
Adriho povídky VI - Putování M'aiqa Lháře
Adriho povídky VII - Torna plná cukříku
Adriho povídky VIII - Zapřísáhlej
 
Tondulin
"Jenže ráno už bylo pozdě na to něco změnit, navíc jsem to nebyl já komu byla zima a chtěl rychle zalézt do nějakého stanu, možná by k tomu ani nemuselo dojít. No ale teď už to stejně nezměníme, co se stalo, stalo se. Nejde o to že by Carwen byla hezčí či chytřejší nebo bůhvíco, ale ty i já sloužíme v legii, jako kvestoři máme každý svoje povinnosti úplně někde jinde, myslíš že by nám to klapalo kdybychom se vídali jednou, maximálně dvakrát do roka?"
 
Killiaden09
Dále budu mlčky čekat a při tom se soustředím na dění okolo
I dig
You dig
We dig
He dig
She dig
They dig

Now ... it's not very beatiful poem ... But it's quite deep...
 
Aurelius
ScorpionCZ a Adrian_S
@Škorpias: „Tak má s největší pravděpodobností nějaký předmět co vyrušuje magii. Například prsten nebo amulet co dokáže snížit sílu kouzla nebo jeho účinky zcela dokaží svého nositele ochránit před veškerou magií.“ odpověděla ti Xarie na tvoji otázku. Ostatní mezitím zkoušeli druhé kouzlo. Včetně Laurany, která už také hledala za pomoci magie mrtvé.

○ Naučeno kouzlo „Odhalení života“ ve Skyrimu: „Rozpoznání života“

@Fallen: Jakmile jsi přerušil kouzlo zjistil jsi, že svého mistra nevidíš. Přitom jeho tělo ještě před zrušením kouzla svítilo v tvé blízkosti. „Správně. Kouzlo dokáže odhalit i neviditelné.“ ozval se jeho hlas a poté se opět zviditelnil. „Má mnoho využití.“ spokojeně se pousmál a koukl směrem k tobě. „Zeleně?“ zopakoval zamyšleně. „Je to doba co jsem tohle kouzlo použil pořádně.. ale nepamatuji si, že bych někdy někoho viděl zeleně. Zkus se optat profesorky Silverwoodové nebo profesorky Sarric určitě ti k tomu řeknou více. Oni tyto kouzla přeci jen využívají častěji než já.“ odpověděl ti. „Každopádně říkáš, že to šlo z ubikací..“ zamumlal zamyšleně a Eris dodal „Mě tam naopak někdo 'problikával' chvilku svítil červeně a pak zase ne. Jako by mizel a znovu se objevoval.“ Profesor se na něj pootočil. „To je způsobeno očarovaným předmětem..“ začal „..pokud má někdo u sebe předmět, který nějakým způsobem negativně ovlivňuje magii může se tohle stát.. samozřejmě se, ale musí jednat o nějaký neobvykle silný předmět.“

○ Naučeno kouzlo „Odhalení života“ ve Skyrimu: „Rozpoznání života“

Tondulín
„Stačilo se jen domluvit s generálem a mohli jsme sloužit spolu. Což tys očividně nechtěl..“ začala opět Pelena a poté prohrábla papíry, které nechal Gratus na stole „..Arterius by ti určitě rád vyhověl. Jen se podívej jak si tě předcházel. Pochvaly.. návrh na povýšení.. vlastní pevnost. Jiní na něco takového dřeli léta a roky a možná nikdy neuspěli.“ pokračovala a přitom zírala na tebe. Už se nadechovala k dalšímu proslovu, ale navrátil se Gratus i s jezdeckým mečem.

„Obou-ruční nebyl. Kontroloval jsem to pro jistotu dvakrát, ale žádný jsem nenašel. Bude vám muset stačit tenhle.“ pravil a podával ti delší legionářský meč. Když jsi jej převzal koukl na Pelenu a povídá „Nehrabejte se mi krucinál v těch dokumentech..“ zamračil se na ní a Pelena se ihned vrátila na své stanoviště společně s rychlou omluvou. „..a hodně štěstí kvestore.“ otočil se opět k tobě a podal ti ruku „Užijte si volno.“

SuperHunterCZ
„Tak vysvětluj.“ vybídl tě ork se založenými rukami zatím co ostatní novicové koukali. Někteří se rozešli raději do svých pokojů a někteří hrdě stáli za orkem. Takových však bylo pramálo. Ucítil jsi jak tvůj amulet pomaličku vibruje. Jako by se k tobě blížil nějaký zdroj magie a amulet se jej snažil vyrušit. „Univerzita je stejně beztak zamčená, takže se ven nedostaneš.“

Leneren a BadWolf
Arvena nic nenamítla. Jen a pouze se pousmála. Po Antheho přivolání přiběhla dvojice legionářů. Obklopili ženu a vdli vás k Bělo-zlaté věži. Legionáři střežící vstup vám ve vstupu nebránili. Vyšli jste schodiště a pokračovali do vyššího patra. Vlk poznával tyto chodby, dříve jimi taktéž chodil.

U vyslýchaní místnosti postával agent Penitus Oculatus, který vás gestem zastavil. „Probíhá výslech. Důstojník Nir si nepřeje, aby ho někdo krom agentky Livie vyrušoval.“ oznámil. Z vedlejších dveří vyšel postarší agent Penitus Oculatus přes svoji lehkou zbroj měl přehozený bílí plášť a jednu rukavici měl špinavou od krve. Pozdravil a nohou zabouchl dveře. Jeho kroky směřovali k protějším dveřím. Zabouchal a jakmile se mu otevřeli dveře vešel. „Jen pojďte..“ znělo z místnosti a hlas přišel Vlkovi povědomí.


@Anthe (Vlk): Už jsi se chtěl pootočil a vyrazit obstarat si něco k svačině, když jsi před sebou viděl kráčet dvojici mužů, legionáře a agenta. „Kvestore..“ začal k tobě jeden z legionářů z Vysokoskalské legie. „..povedlo se nám zadržet toho dunmera. Alespoň teda myslíme, že je to on. Mohl by jste ho prosím jít s námi identifikovat?“ pokračoval legionář.

@Vlk: Vzpomínáš si, že patřil jednomu z tvých bývalých nadřízených. Jméno si zrovna nevybavíš, ale jsi si jist, že se jedná o muže, který ti několikrát vydal rozkaz za časů kdy jsi ještě působil u tajné jednotky Císařství. (mrkni si pak inventář na úvodní stránce)

Sarako
„Jak můžete vědět, že byly právě z tohoto terče..“ pokrčil rameny Nir „..ověřování by zabralo příliš času a toho mi moc momentálně nemáme. Nehledě na to, že městem prošlo mnoho lidí a hlídači brány určitě nebyli schopní si zapamatovat každou tvář.“ dodal zatím co sis prohlížel papír na kterém stálo:


Já Šermíř z Morrowindu beru na sebe veškeré zločiny, které způsobila dunmerka označovaná jako „stopařka“ vlastním jménem představena jako Arvena zde v Imperial City (Cyrodiilu). Veškeré zločiny spáchala na můj rozkaz nikoliv ze svého osobního popudu.

Konkrétně se jedná o následující prohřešky: Vloupání do domu a následné nezákonné pobývání v něm, útok na Císařského důstojníka (generál Lucius Valerius) a jeho doprovod.

Stopařka je tím shledána z výše zmíněných prohřešku – zločiny jako nevinná a nemůže být za tyto prohřešky již nadále trestána ani se již nadále nebude považovat za podezřelou v tomto vyšetřování.

Podpis Šermíře z Morrowindu zde:

Podpis Důstojníka vedoucího výslech zde:




„Já své slovo držím Šermíři. Jsem Císařský důstojník nikoliv hrdlořez, kterých se po světě potuluje stovky.“ oznámil Nir „Podepište to a následně to podepíši i já a je vyřízeno. Budeme mít jednu věc z krku a budeme se moci posunout dál a promluvit o setrvání generála Valeria ve funkci a důkazech hovořících proti němu.“ dodal a agent jen doplnil „Musel jsem to napsat formálněji. Naši nadřízení by nějakou hovorovou slátaninu číst nechtěli.“

Killiaden09
Mlčky vyčkáváš. Stále se nic neděje. Ani Lukrécie se navrací ze svého pokoje. Legionáři pomaličku klesá podložená hlava a vypadá to jako by se měl každou chvilku udeřil o dřevěný stůl. Ani sis nestihl všimnout jak pozvolna usínal. (Příchod Lucia Valeria závisí na tazích ostatních hráčů)


Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..
 
Leneren
Otočím se k Arveně, legionářům a Vlkovi "Tak svačina musí počkat. Počkejte tu prosím. Ať slečna hlavně nikam neodejde ano?" Otočím se zpět k těm co přišli a půjdu s nimi
 
Adrian_S
"Áha.." dodám k vysvětlení "zelené postavy", "Jenom, mistře, nejsem si jist, zda jste teďka mluvil správně. Ale není náhodou kouzlo "Odhalení živých" nebo "mrtvých" ze školy Proměn? Obnova s tím asi nebude mít mnoho společného..."

Jakmile mi na tohle odpoví, zeptám se, "A naučil byste nás teďka tu "Neviditelnost"? Tohle by se také pro příště jistě hodilo..." otočím se na všechny blízké studenty a budu od nich očekávat, že se ke mně přidají s prosbou.

"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!"

7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka"

17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014
7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"

Přečtěte si také moje díla:
Adriho verše
Adriho povídky I - Ruka zloděje
Adriho povídky II - Temná smlouva
Adriho povídky III - Děti Skyrimu
Adriho povídky IV - Prokletí daeder
Adriho povídky V - Osvobození
Adriho povídky VI - Putování M'aiqa Lháře
Adriho povídky VII - Torna plná cukříku
Adriho povídky VIII - Zapřísáhlej
 
Tondulin
"Promiňte že přidělávám tolik starostí, ale když jste mi dal jednoruční meč, našel by se tu i nějaký štít?" zeptám se Grata a budu doufat že znovu odejde, abych mohl pokračovat v rozhovoru s Pelenou. "V tom je možná ten problém, já se nikdy o žádná vyznamenání či povýšení nežádal, dával jsem mu dost jasně najevo co si o něm myslím i když jsem byl prachsprostý legionář." Při těchto slovech si vzpomenu na svoje první setkání s Arteriem, které jsem málem nepřežil a usměju se. "Jinými slovy nikdy bych se Arteria o nic neprosil na to jsem moc velký paličák."
Upravil/a Tondulin dne 06.03.2016 23:14
 
Sarako
Vezmu brk a do podpisu napíši:Scinius
Upravil/a Sarako dne 06.03.2016 23:14
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Killiaden09
Pomalu a potichu abych nevzbudil legionáře se zvednu a vydám se k dveřím které vedou do Likréciina pokoje. Přitom se budu snažit si rozpomenout na nějaké kouzlo kterým by se daly zostřit smysly (dost pravděpodobně takovým kouzlem nedisponuji)
I dig
You dig
We dig
He dig
She dig
They dig

Now ... it's not very beatiful poem ... But it's quite deep...
 
scorpioncz
"Dobře, to by mohlo tak být." odpovím a zruším kouzlo. Potom hned vyčaruji druhé na odhalení nemrtvých.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Aurelius
ScorpionCZ a Adrian_S
@Škorpias: Přerušil jsi kouzlo. Počkal až ti Xarie zopakuje kouzelnou formuli pro kouzlo a následně jej vyzkoušel. Zpočátku jsi nic neviděl, ale jakmile jsi se začal dívat skrze zdi zdálo se ti, že cosi modrého světélkuje v arcimágově komantě.

@Fallen: Globullus si tě vydechl a poté chvilku přemýšlel. „Máš pravdu..“ zamumlal „..máš pravdu!“ zvolal s úsměvem a koukl na tebe „Děkuji, že jsi mě opravil. Alespoň vím, že jsi mě pozorně poslouchal a nepouštěl to jedním uchem dovnitř a jedním uchem ven. Jako to mají někteří zvykem..“ pokračoval „..neviditelnost?“ optal se poté mírně zamračeně „To mi nepřijde jako dobrý nápad.. už jen kvůli tomu, že to někteří využijí spíše pro vymýšlení kravin než nějak užitečně. Nemám pravdu?“ koukl na Dunmera stojícího vedle Erise a ten jen mlčky stál a pousmál se. Když se ale přidali ostatní s prosbami nakonec se nechal přesvědčit a souhlasil. „Ale nejprve dokončíme to druhé kouzlo. Tak mi ho názorně předveďte.“ vyzval vás k provedení kouzla „odhalení mrtvých“.

Tondulín
„K jezdeckému mezi štít?“ pozvedl trošku překvapeně obočí Gratus, ale nakonec vyrazil zpět do místnosti najít nějaký štít vhodný ke tvému meči. „Opravdu? Co jsem slyšela tak jsi byl v jeho přítomnosti pečený a vařený. Někteří dokonce tvrdili, že jsi byl skoro jako řiťolez co už ani nevylézal ven.“ promluvila k tobě opět Pelena. „A k tomu, že by to nějak nešlo zkoubit.. viděl jsi někdy Arteria a Monetovou?“ odmlčela „On sloužil v legii ona u Penitus Oculatus. A očividně jim to klapalo, když spolu vydrželi až do posledního dechu. Je fakt, že mu údajně krachl vztah s nějakou profesorkou a následně legátkou Rikke kvůli odloučení, ale u Monetové to společně nějak dokázali. A s Monetovou to dost dlouho tajil, protože by jejich nadřízení něco takového neakceptovali..“ odmlčela se a koukla ke dveřím od zbrojnice. Zdali se Gratus nevrací a nevracel.

SuperHunterCZ
„Tak vysvětluj.“ vybídl tě ork se založenými rukami zatím co ostatní novicové koukali. Někteří se rozešli raději do svých pokojů a někteří hrdě stáli za orkem. Takových však bylo pramálo. Ucítil jsi jak tvůj amulet pomaličku vibruje. Jako by se k tobě blížil nějaký zdroj magie a amulet se jej snažil vyrušit. „Univerzita je stejně beztak zamčená, takže se ven nedostaneš.“

Leneren
„Je to kousek..“ odpověděl ti legionář a vedl tě ke schodišti na které nebylo příliš dobře vidět z chodby ze které jste vyšli. „..je to on?“ optal se a ukázal na Dunmerského muže, který měl několik krvácejících poranění - provizorně ošetřených obvazem. Potlučený obličej a také potrhané honosné šaty. Všiml sis, že má i vyražené zuby. „Je možné, že k některým zraněním přišel později.. protože jsme ho našli na poslední chvíli. Čelil dvojici bouchačům, kteří mu vcelku dali co proto.“ Zranění na tváři ti znemožňuje přesnou identifikaci.

BadWolf
Vzpomínáš si, že patřil jednomu z tvých bývalých nadřízených. Jméno si zrovna nevybavíš, ale jsi si jist, že se jedná o muže, který ti několikrát vydal rozkaz za časů kdy jsi ještě působil u tajné jednotky Císařství. (mrkni si pak inventář na úvodní stránce) Anthe ponechal Arvenu a dvojici legionářů u tebe a vyrazil s legionářem z Vysokoskalské legie identifikovat dunmera.

Sarako
Podepsal jsi listinu a poté jsi předal Nirovi, který jí doplnil o podpis. „To bychom měli. Alespoň jedna věc je vyřešená..“ pousmál se a schoval papír do desek aniž by ti do nich umožnil alespoň na krátkou nahlédnout. „..nyní vyřešíme generála Valeria.“ položil desky zpět na stůl „Projdeme si postupně vše co máme k dispozici. Pokud chcete dosáhnout jeho odvolání potřebujete mít nějaký hmatatelný důkaz. Dohady a slova na prázdno nikoho zajímat nebudou. Takže začneme..“ následovala krátká odmlka.

„Dopis který podle vás obsahoval náznak spolupráce mezi generálem Valeriem a Bothiel nemáte..“ začal Nir a přitom pomaličku počítal na prstech „..tvrdíte, že generál Valerius po vás chtěl únos Arteriovi sestry. Důkaz? Žádný.“ zvedl druhý prst „Aby jste mu jak vy říkáte 'oplatil' medicínu sledoval jste a zvažoval únos jeho dcery. K čemuž jste se přiznal.. ale přesto to je fakt, který hraje jednoznačně proti vám. Nikoliv proti němu. Takže opět žádný důkaz.“ přidal další prst „Bothiel. Mohla být klíčovou svědkyní k usvědčení generála Valeria? No.. její mrtvé tělo nám asi jen tak nemůže. Takže opět nic.“ přidal čtvrtý prst. „Tvrdíte, že generál Valerius chtěl napadnout univerzitu a legát Nigidius jednal na jeho rozkaz. Důkaz? Žádný. Vrchní mág se zaručil, že v jeho přítomnosti generál Valerius žádný rozkaz opravňující legáta Nigidia k útoku nevydal.“ měl natažené všech pět prstů a pokračoval na druhé ruce, „Tělo Leyovi ženy shořelo společně se zbytkem legionářských a žoldáckých těl. Nevím, který imbecil vydal rozkaz ke spálení, ale podám si ho. To slibuji..“ pravil mírně rozohněně a „..takže Ingmar v tomto ohledu moc úspěšný být nemohl. Co se týče Lorda Rulla o jeho výpověď mám docela strach. Už na sněmu nepůsobil jako důvěryhodný zbroj, alkohol z něj táhl na míle daleko. Takovýto svědek je velmi lehce ovlivnitelný a jeho důvěru zpochybní téměř kdokoliv. Takže si nejsem jist jestli se mi chce oddalovat vyšetřování o jeden den.. jen abych ho mohl vyslechnout.“ následovala odmlka. „Nigidius je mrtvý, Arterius je v prachu a jediný koho jsem ještě nevyslýchal je Kvestor Aedan, ale ten údajně dostal propustku z legie a má na dobu neurčitou volno od svých legionářských povinnosti. Takže netuším jestli ho tu zastihnu.“ Nir koukl na přítomného agenta a poté opět na tebe.

„Upřímně. Nemáte-li žádný hmatatelný důkaz proti generálovi Valeriovi radím vás, aby jste to nechal být. Ušetříte tím svůj čas i můj a já se budu moci věnovat dalším vyšetřováním, které mají alespoň nějakou budoucnost.“ promluvil k tobě opět „Nebo máte nějaký hmatatelný důkaz, který by šlo přednést před Císařem a jeho poradci? Vrchní generál nikdy nebude odvolán na základě nějakých dohadů a domněnek.“

Killiaden09
Co nejtišeji jsi se zvedl od stolu. Legionář sebou sice mírně trhl, ale hlavu udržel a neprobudil se. Dal sis záležet, aby celý pohyb po místnosti a dřevěném schodišti proběhl co nejtišeji a přitom se dostal až ke dveřím Lukréciina pokoje. Zpoza dveří se ozývá jen a pouze tichý zpět nějaké melodie. Že by Lukrécie uměla zpívat?


Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Upravil/a Aurelius dne 07.03.2016 22:04
 
scorpioncz
"Zdá se, že arcimág dělá zase pokusy na mrtvolách." poznamenám "Takže budeme si ukazovat i nějaká za sluneční kouzla?"
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Adrian_S
Zaměřím se na starší zkušenosti ze školy Proměn a vyčaruji "odhalení mrtvých". Budu jej držet v rukách deset vteřin, pak přestanu a kouknu na Globulla.
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!"

7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka"

17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014
7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"

Přečtěte si také moje díla:
Adriho verše
Adriho povídky I - Ruka zloděje
Adriho povídky II - Temná smlouva
Adriho povídky III - Děti Skyrimu
Adriho povídky IV - Prokletí daeder
Adriho povídky V - Osvobození
Adriho povídky VI - Putování M'aiqa Lháře
Adriho povídky VII - Torna plná cukříku
Adriho povídky VIII - Zapřísáhlej
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Hrozba III. Zdejší kobky 5098 22.06.2024 00:26
Hrozba • Diskuze Zdejší kobky 313 23.12.2016 21:15
Hrozba • Pilíře Vědění Zdejší kobky 4 15.05.2016 23:33
Hunterovi povídačky, Svazek 1.: Hrozba Onyxu » Skyrim - Váš svět 30 20.10.2012 23:48
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4199 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8228 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5697 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4850 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12720 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7504 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6631 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6364 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7556 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist