Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Pro prohlen se regni.
Číst diskuzi
Právě je zde: 1 host(ů)
 Tisk diskuze
Hrozba II.
Sarako
,,Jestli jste se nedovtípil, ten zákeřnej kouzlomrsk lhal i při poslední audienci před císařem. Tvrdil, že se o Bothiel dozvěděl od Lucia, přitom na sněmu slyšel o Nigidiově pokusu o její vysvobození, tudíž mě mohl požádat o účast na mém výslechu. Nezmínil jsem to hned, protože by to jen oddálilo záchranu univerzity a měl jsem v plánu s tím vyrukovat až před císařem, aby ten kouzlomrsk ztratil jeho důvěru. Ten žlutej ušák zkrátka úmyslně kryje Luciuse, aby si zachránil svojí prašivou kůži, Vy detektive. Dobře ví, že až bude Lucius usvědčen, udělám všechno proto, aby za Theřinu vraždu visel vedle něj. Vždyť Thera na nikoho neútočila, ani nikoho neohrožovala! Neměl právo jí zabít!" zhluboka se nadechnu a pokračuji: ,,Kdybyste byl přítomen při Bothielině výslechu, v čemž Vám nikdo nebránil, dozvěděl byste se o Luciovy mnoho zajímavých věcí, kvůli kterým by Vás nechal radši zavraždit, stejně jako členy mého týmu, než aby se o tom dozvěděl císař. Být na mém místě, jednal byste stejně a nesnažte se mi tvrdit, že Vy byste vydal vraha císařovny zpátky do Dagerfallu, kdybyste věděl, že má dostatek přátel v městské radě, aby jej propustili, i kdyby jste k tomu měl dekret s přímým rozkazem od Thalmorských hodnostářů. A když už jsme u držení rukojmích, ještě jsem se nedozvěděl váš názor na propuštění stopařky." na chvíli se odmlčím a pokračuji: ,,K čemu by mi ta hůl asi byla, když neumím kouzlit? Nejdřív jsem jí chtěl nechat ocenit a prodat, ale nakonec jsem jí dal Theře, jako jeden z mnoha malých dárků." na chvíli se pokusím vybavit si, jak se Thera usmívala cestou do síně, kde se konal sněm ,,Promiňte, snažil jsem se vybavit si její poslední úsměv, který mi oplatila. Ať už závěr Vašeho vyšetřování dopadne jakkoliv, chtěl bych Vás poprosit o Vaše slovo, že budu moci alespoň Theru řádně pohřbít. I vaši muži Vám mohou dosvědčit, že se s vámi snažím maximálně spolupracovat a myšlenka, že by její tělo skončilo v inventáři toho kouzlomrska, aby na něm mohl provádět nějaké pokusy, nebo pohozené někde za městem, či ve stokách mi rve srdce z hrudi."
Upravil/a Sarako dne 05.03.2016 01:38
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Adrian_S
"Jen pokračujte, mistře!" pronesu hlasitě a postavím se do obranného postavení (ruce překřížím nad hrudí).

Tiše budu poslouchat přednášku.

Upravil/a Adrian_S dne 05.03.2016 09:07
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!"

7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka"

17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014
7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"

Přečtěte si také moje díla:
Adriho verše
Adriho povídky I - Ruka zloděje
Adriho povídky II - Temná smlouva
Adriho povídky III - Děti Skyrimu
Adriho povídky IV - Prokletí daeder
Adriho povídky V - Osvobození
Adriho povídky VI - Putování M'aiqa Lháře
Adriho povídky VII - Torna plná cukříku
Adriho povídky VIII - Zapřísáhlej
 
Killiaden09
"Oh dobrá " řeknu trochu provinile a budu v tichosti čekat na nigidia
I dig
You dig
We dig
He dig
She dig
They dig

Now ... it's not very beatiful poem ... But it's quite deep...
 
Leneren
"Omluvte mou paměť na jména. Každopádně tímto jsme skončili. Půjdeme najít Šermíře ano? Jsem si jistý, že vás rád uvidí." Domluvím a zavolám 2 legionáře aby nás doprovodili k Bílozlaté věži. Nir by tam teď měl provádět jeho výslech
 
BadWolf
Jdu s Anthem za Nirem.
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Lord Rade
,,Ne. Jsem rozhodnutý... Velitele stráží můžeš udělat z mého zástupce, nebo vrátit toho minulého. Doufám, že ti to nevadí. Jde jen o to, že jsem zjistil, že to není práce pro mě."
Popadnu flašku a napiju se.

http://oi59.tinypic.com/2ag3kaf.jpg

"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
 
Aurelius
ScorpionCZ a Adrian_S
@Oba: „No..“ pousmál se Globullus „..řekl bych, že vše co jsem považoval za důležité jsem vám sdělil. Tělesnou stavbu upírů a nějaké konkrétnější informace o nich myslím není nutné na této přednášce mluvit. Jak jsem totiž řekl.. dozvíte se to od profesorky Mirabelle Sarric a mě šlo především o to vás varovat před těmito tvory a možným nebezpečím. Nyní se tedy můžete odebrat do svých pokojů..“ pokračoval a přitom se usmíval ke všem přítomným „..a jak jsem sliboval zájemci mohou zůstat a vyzkoušíme si pár kouzel..“ koukl na dunmersku sedící stranou „..kolegyně Vici mi určitě ráda pomůže, nemám pravdu?“ optal se očekávajíc kladnou odpověď a taktéž se dočkal. „Samozřejmě, že vám pomůžu. Alespoň se seznámím s novici a novickami, které budu vyučovat runovou magii.“ po těchto slovech vstala a připojila se ke Globullovi.

Několik noviců se zvedlo a vyrazilo k odchodu. „Jo a nezapomeňte na to omezení! Stále platí!“ křikl ještě Globullus a poté očekával kolik zájemců o praktické pokračování přednášky se najde.

Tondulín
Carwen se zasmáním okomentovala celé tvé divadlo slovy „Šašku.. za tohle tě nikdo v Řádu nebude brát vážně..“ položila ti ruku na rameno „..hlavně si pamatuj co jsem ti řekla.“ koukla na tebe modrými očima a následně zvolala „Pohov válečníku. Máš rozchod.“ zasmála se a vydala se svou cestou.

Tvé kroky rychle směřovali ke kasárnám Osmé legie. Bez klepání jsi vešel dovnitř a krom dvojice legionářů stojících v pozoru se symboly Osmé legie jsi spatřil Pelenu a onoho staršího legáta jak stojí opření o stolek s mapou a cosi spolu řeší.
„Osmá legie má značnou část legionářů poblíž Chorrolu. Jsou na cestě již před půl dne – alespoň podle starých zpráv z rozkazů generála Arteria. Vede je legát Amragor..“ vysvětloval Antonius a přitom prstem ukazoval po mapě. „..jejich přesný úkol neznám, ale generál Valerius jejich přesun nezrušil. Každopádně bychom si měli dát pozor na bandity v okolí Anvilu. Se slábnoucí mocí hraběte roste popularita a sláva toho argoniana jménam Caesar. To nevěstí nic dobrého.. jeho obchody nejsou úplně legální. Alespoň podle informací od Penitus Oculatus.“ pokračoval a přitom ukázal prstem na Anvil.
„Vyrazím tam a očíhnu tamní situaci sama..“ pravila Pelena. „..vezmu si jen menší skupinku legionářů co můžeš postrádat, abych zbytečně nebudila rozruch a nezalarmovala všechny tamní bandity.“ dodala. Jakmile jsi za sebou zavřel dveře všichni přítomní se k tobě pootočili a Pelena se zamračila.

Leneren a BadWolf
Arvena nic nenamítla. Jen a pouze se pousmála. Po Antheho přivolání přiběhla dvojice legionářů. Obklopili ženu a vdli vás k Bělo-zlaté věži. Legionáři střežící vstup vám ve vstupu nebránili. Vyšli jste schodiště a pokračovali do vyššího patra. Vlk poznával tyto chodby, dříve jimi taktéž chodil.

U vyslýchaní místnosti postával agent Penitus Oculatus, který vás gestem zastavil. „Probíhá výslech. Důstojník Nir si nepřeje, aby ho někdo krom agentky Livie vyrušoval.“ oznámil. Z vedlejších dveří vyšel postarší agent Penitus Oculatus přes svoji lehkou zbroj měl přehozený bílí plášť a jednu rukavici měl špinavou od krve. Pozdravil a nohou zabouchl dveře. Jeho kroky směřovali k protějším dveřím. Zabouchal a jakmile se mu otevřeli dveře vešel. „Jen pojďte..“ znělo z místnosti a hlas přišel Vlkovi povědomí.

SuperHunterCZ
Uschoval jsi prsten do brašny a rozhlédl se po místnosti. Možná by ti pomohl stůl vyrazit dveře, ale dozajista způsobíš hluk, který by mohl někdo slyšet.

Sarako
„Dejte si pozor na jazyk..“ řekl s důrazem Nir, „..v mé přítomnosti nebudete urážet žádného člena poradců císaře. A obzvláště ne vrchního mága o kterých absolutně nic nevíte.“ dodal a nechal tě domluvit. „Vaši členové týmu si začali. Nikoliv legionáři pod vedením generála Valeria.“ upozornil tě „Generál Valerius je loajální muž k Císařství. O jeho věrnosti jsem nikdy pochybnosti neměl a nejspíš ani mít nebudu. Neexistuje žádný rozumný důvod proč bych si měl myslet, že je zapojen do vraždy císařovny. Takže si laskavě tyto teorie nechce pro sebe.“ žádost o podání informací s propuštěním tvé stopařky zcela zazdil a nevyjádřil se k nim. Seděl a rukou poklepal na desky dokumentace, kterou si přinesl sebou „Neustále mi tvrdíte jak byla Bothiel nebezpečná a smrt bylo jediné řešení, protože jste nechtěl riskovat její osvobození, ale hůl – HŮL – kterou napáchala nespočet zlých a pokřivených kouzel jste chtěl PRODAT a nakonec jste ji dal jako DAR vaší družce. Tohle mi rozhodně nepřijde jako profesionální chování lovce upírů a všelijaké havěti. Nechat cestovat po světě takto mocnou a zlou magií pokroucenou hůl..“ zakroutil hlavou. „Pochování těla vám slíbit nemohu. Momentálně se jedná o možný důkaz v tomto vyšetřování. Dokud nebude vyšetřování uzavřeno nebude tělo pohřbeno a zůstane přítomno v této části věže pod dozorem mých agentů a vyšetřovatelů.“ domluvil a koukl na agenta stojícího opodál.

„Hůl se nám naštěstí podařilo zajistit. Nicméně mi tahle vaše neprofesionalita dělá vrásky na tváři. Co vám teda řekla Bothiel tak důležité nebo strážného o generálovi Valeriovi, že bychbych při tom zjištění mohl přijít o svůj život?“

Killiaden09
„Bych se musel pak ožrat do němoty, abych na to všechno zapomněl.“ přiznal legionář a mlčky s tebou očekával příchod svého generála. Lukrécie se zatím ze svého pokoje nevrátila.

Lord Rade
„Tak dobrá.. jen co se vrátíme domů vyřeším to.“ odpověděla ti hraběnka a nezněla příliš nadšeně. Popadl jsi flašku a napil se. „Mohli bychom dopít a vyrazit k domovu. Nebo máš nějaké soukromé plány ve městě?“ optala se a rovněž se napila z flašky.



Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Upravil/a Aurelius dne 05.03.2016 23:01
 
SuperHunter
Pokusím se s ním vyrazit dveře.
 
Tondulin
"Ehm, mohl by jsi mi prosím ukázat, kde se tady dá vyfasovat žold?" zeptám se nejbližšího legionáře a budu pokračovat podle jeho instrukcí.
Upravil/a Tondulin dne 05.03.2016 23:08
 
Adrian_S
Vydám se za Globullem a tou dunmerkou.

"Mistře Globulle, nabízel jste nová kouzla k učení. Rád bych se je chtěl naučit. Máte chvíli?" až mi sdělí svou odpověď, přidám ještě, "Potřeboval bych s vámi mluvit.. později a soukromě."

"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!"

7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka"

17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014
7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"

Přečtěte si také moje díla:
Adriho verše
Adriho povídky I - Ruka zloděje
Adriho povídky II - Temná smlouva
Adriho povídky III - Děti Skyrimu
Adriho povídky IV - Prokletí daeder
Adriho povídky V - Osvobození
Adriho povídky VI - Putování M'aiqa Lháře
Adriho povídky VII - Torna plná cukříku
Adriho povídky VIII - Zapřísáhlej
 
Sarako
,,Jen se toho kouzlomrska zeptejte, na loď, která se potopila před čtrnácti lety poblíž Blacklightu. Její vrak se nikdy nenašel a z posádky přežil jen jediný muž, který ztratil paměť. Jen se vrchního mága zeptejte, co tak důležitého vezla, že o ní nebylo ani zmínky v přístavních záznamech. Ať Vám poví po čem z jejího nákladu, nebo po kom z jejích cestujících tolik prahne. Bothilel tvrdila, že je mezi tím vším nějaká souvislost, že znala skutečný cíl téhle lodi a že ví o tom muži. Proč by jinak zabíjel Theru, kdyby pro něj nebyly tyhle informace tak důležité." na chvíli se odmlčím a pokračuji: ,,Každá zbraň napáchá jen tolik zla, kolik s ní napáchá ten co jí drží, krom toho, i bez té hole byla Bothiel schopna zabít dva bdící a ovládnout Talarovu mysl. Pestře pomalovaný kejklířský vrhací nůž nebyl žádnou temnou a zvrácenou zbraní, přesto ukončil život Tamrielské císařovny, takže zmínky o nějaké neprofesionalitě při lovu upírů už nechci slyšet. Navíc mým cílem lovu mágové nejsou. Co se Theřina těla týče, důkaz o tom, že jí zavraždil Corientis bleskovým kouzlem tak, že neměla šanci na jeho podlý útok ani zareagovat, jste si jistě zapsali, tak v čem je problém? Myslíte si snad, že jsem použil Bothielinu krev ze svého meče, abych jí přivedl zpět k životu? Dal bych cokoliv za to, aby opět mohl vidět její úsměv, ale k něčemu takovému bych se nesnížil. Kdybych z ní udělal nemrtvou stvůru, přineslo by jí to jen utrpení a já bych svým činem jen popřel vše, za co jsem bojoval a i kdyby, vampyrismus umí vzít zpět jen Daedrický pán Molag Bal a ten by nikdy nepomohl někomu, kdo lovil jeho věrné služebníky." zhluboka se nadechnu a pokračuji: ,,Veškerou zodpovědnost za činy své stopařky jsem vzal na sebe, tudíž nemáte žádný důvod držet jí pod zámkem. Jestli chcete abych Vám odpověděl na Vaší poslední otázku, chci znát váš názor na její propuštění, nebo alespoň na její vyšetřování na svobodě. Co by mohla způsobit mladá dunmerka, která ani neumí pořádně bojovat?"

Upravil/a Sarako dne 06.03.2016 11:09
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
scorpioncz
"Několik nových kouzel by se hodilo. Poslední dobou jsem neměl moc možnost se nějaká dozvědět. Počkáš tu také?" zeptám se Laurany a nebudu se zvedat abych dal najevo že chci kouzla!
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Killiaden09
Chápavě pokývnu hlavou a budu dále čekat na nigidia a generála valeria
I dig
You dig
We dig
He dig
She dig
They dig

Now ... it's not very beatiful poem ... But it's quite deep...
 
Aurelius
ScorpionCZ a Adrian_S
@Škorpias: „Jo. Zúčastním se s tebou..“ usmála se Laurana „..přeci tě tu nenechám samotného.“ dodala a ohlédla se kolem. Zatím vás tu moc nezůstalo. Nějaký imperiál, dva dunmerové a trojice dívek, které mohly být o něco pár let mladší než ty a Laurana. Imperial přistoupil k profesorům a krátce vedl rozhovor s Globullem.

@Fallen: „Samozřejmě, že vám chvíli..“ přátelsky se pousmál „..později si v klidu pomluvíme, ale teď se k někomu přiřaďte, abychom si vás mohli s kolegyní rozdělit.“ dodal a koukl na Dunmerku, která mlčky přikývla. Krom tebe zůstala v učebně ještě trojice novicek jsou o dost mladší než ty může jím být něco málo po dvacítce. Eris a nějaký dunmer se kterým zrovna o něčem diskutoval a imperiál sedící za lavicí společně s altmerku.

@Oba: „Přátelé!“ zvolal nahlas Globullus, „Rozdělíme se do dvou skupin. Jednu si vezmu na starost já a druhou kolegyně Vici. Tak se prosím nějak rozumně rozdělte. Ti z vás co chtějí výklad ode mě se shromáždí zde a ostatní na druhém konci učebny. Tam si vás převezme kolegyně.“ Profesorka Vici po jeho slovech vyrazila za lavice a očekávala příchod nějakých zájemců o praktické vyzkoušení kouzel.

Tondulín
„U velícího důstojníka.“ odvětil ti jeden z legionářů a odkázal tě na legátem Antoniem Gratem, který stál u mapy společně s Pelenou. Jak řekl tak jsi učinil zamířil k dvojici důstojníků a zeptal se na svůj žold.
„Vaše jméno prosím..“ začal Gratus a vytáhl z jedné ze skříní „kartotéku“ plnou dokumentů se jmény legionářů. Přehraboval jí až do chvíle než mu Pelena oznámila tvé jméno. „..ach ano. Tady to je.“ pousmál se a vytáhl tvoji složku, která byla oproti těm ostatním trošku objemnější. Pelena na tebe s naštvaným výrazem hleděla. Gratus mezitím otevřel tvoji služku a vytáhl několik papírů na kterých jsi spatřil podpis Arteria. Byla to nehorázná čmáranice, ale když si vzpomeneš na vzpomínky z jeho minulosti vypadá ten podpis ještě relativně dobře.

„Máte tu poměrně pěknou sumičku..“ pousmál se Gratus „..dokonce i doporučení na povýšení do pozice legáta. Těžko říct jestli to současný generál podepíše.“ Pelena zpozorněla když zaznamenala tvé možné povýšení a s vykulenými očima nahlížela do dokumentů. „Nebuďte zvědavá Kvestorko. Jak by se vám líbilo, kdyby se Kvestor Ervine hrabal ve vaší složce.“ odbyl jí a opět pokračoval směrem k tobě „Dokonce tu máte i medaili za udatnost v boji. Ta patří vám.“ položil ti do ruky medaili se symbolem udatnosti v boji a jakmile vytáhl další obálku „Celkem to pro vás mám žold, který činí následující sumu: Pět tisíc Septimů a Pět-set padesát je jako bonus za obdrženou medaili. Činil jste se Kvesotre a nebo vás měl generál Arterius docela v oblibě.“ usmál se Gratus a předal ti obálku s tučnou výplatou.

Leneren a BadWolf
Arvena nic nenamítla. Jen a pouze se pousmála. Po Antheho přivolání přiběhla dvojice legionářů. Obklopili ženu a vdli vás k Bělo-zlaté věži. Legionáři střežící vstup vám ve vstupu nebránili. Vyšli jste schodiště a pokračovali do vyššího patra. Vlk poznával tyto chodby, dříve jimi taktéž chodil.

U vyslýchaní místnosti postával agent Penitus Oculatus, který vás gestem zastavil. „Probíhá výslech. Důstojník Nir si nepřeje, aby ho někdo krom agentky Livie vyrušoval.“ oznámil. Z vedlejších dveří vyšel postarší agent Penitus Oculatus přes svoji lehkou zbroj měl přehozený bílí plášť a jednu rukavici měl špinavou od krve. Pozdravil a nohou zabouchl dveře. Jeho kroky směřovali k protějším dveřím. Zabouchal a jakmile se mu otevřeli dveře vešel. „Jen pojďte..“ znělo z místnosti a hlas přišel Vlkovi povědomí.

SuperHunterCZ
Vzal jsi stůl a několikrát s ním v rozeběhu udeřil do dveří. Zpočátku se ti to zdálo marné, ale nakonec se ti to povedlo. Dveře se s rachotem otevřeli a ty jsi stanul v kruhové chodbě. Zděšeně na tebe hleděla skupinka noviců – přednáška nejspíš už skončila. „Co tu děláte?!“ zvolal na tebe jeden z noviců. Byl to svalnatější ork a vypadal docela děsivě. „Doběhněte někdo pro nějakého profesora! Že jsem chytil zloděje.“

Sarako
Nir si hlasitě povzdech. „Začínáte mě velmi nudit Šermíři. Velmi nudit.“ přiznal a svůj zrak upřel k oknu. „Čemu jste ve větě: v mé přítomnosti NEBUDETE urážet žádného člena poradců císaře. Nerozuměl?“ zeptal se a opět na tebe koukl. „Mluvím snad cizím jazykem, že mi nerozumíte? Stejně tak jako jste nerozuměl mé otázce ohledně Bothiel a Valeria.“ odmlčel se. „A nemluvte laskavě oněm jako o 'muži' ale o sobě. Věřte, že nejsem debil a vím moc dobře kam míříte. Přeci jen už mám nějaké zkušenosti a v Morrowindu jsem také krátce sloužil v utajení. Také mi trošku přijde podezřelí váš původ a o té lodi jsem něco málo zaslechl.“ pousmál se „Ale ze všeho nejvíce mě fascinuje skutečnost, že dokážete takto neobvykle přesně popsat vražednou zbraň. Kejklíři zpravidla sice mají pomalované nože, ale není to vždy pravidlem. Elf nejste, aby jste měl dokonalejší zrak a místo vraždy bylo ihned zajištěno.. zajímavé nemyslíte?“ prsty bubnoval o desky dokumentů a následně tě nechal domluvit. „O vrchním mágovi se již více bavit nebudeme.“ zamítl.

„Takže na sebe berete veškeré zločiny co způsobila dunmerka během dnešního dne v Imperial City. Chápu to dobře?“ zeptal se Nir „Jedná se o následující prohřešky: Vloupání do domu a následné nezákonné pobývání v něm a samozřejmě útok na Císařského důstojníka, který byl generál Lucius Valerius a jeho doprovod.“ poté požádal přítomného agenta, aby všechno co právě řekl sepsal na čistý papír a položil jej před tebe.
„Podepište to a já vám slibuji, že tu dunmerku propustím stejně jako propouštím každého nevinného na svobodu.“ pravil Nir a jakmile ti agent podal brk na močený v inkoustu očekával tvůj podpis.
„Ten papír je nutný kvůli mým nadřízeným. Nemohu si dovolit všechno a obzvláště si nemůžu dovolit propustit podezřelou z útoku na generála aniž by na ní byl vykonán nějaký trest. Bez toho, aby byl veden nějaký důkaz s pádným odůvodněním. Dozajista to chápete.“ odůvodnil.

Killiaden09
Mlčky čekáte na příchod generála Valeria a nebo legáta Nigidia Amatia, ale doposud nikdo nepřišel.

Lord Rade
„Tak dobrá.. jen co se vrátíme domů vyřeším to.“ odpověděla ti hraběnka a nezněla příliš nadšeně. Popadl jsi flašku a napil se. „Mohli bychom dopít a vyrazit k domovu. Nebo máš nějaké soukromé plány ve městě?“ optala se a rovněž se napila z flašky.


Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Upravil/a Aurelius dne 06.03.2016 15:23
 
Adrian_S
Postavím se ke Globullovi a budu čekat, až začne s předváděním kouzla. Je mi jedno, koho dostanu do dvojice.
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!"

7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka"

17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014
7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"

Přečtěte si také moje díla:
Adriho verše
Adriho povídky I - Ruka zloděje
Adriho povídky II - Temná smlouva
Adriho povídky III - Děti Skyrimu
Adriho povídky IV - Prokletí daeder
Adriho povídky V - Osvobození
Adriho povídky VI - Putování M'aiqa Lháře
Adriho povídky VII - Torna plná cukříku
Adriho povídky VIII - Zapřísáhlej
 
SuperHunter
"No ták to snad nebude nutné...všechno se to jistě nijak vysvětlí." Řeknu a zvednu obranně ruce.

Pokud budou trvat na svém vytasím oba meč a vyrazím nejbližším východem pryč z univerzity. Pokud mi bude stát někdo v cestě pokusím se ho odstrčit. Pokud se mě pokusí zastavit ork zaútočím na něj mečem, ale budu se snažit neudělit mu žádné smrtelné zranění, stejně tak to platí i pro ostatní novice.

Jestli se dostanu do šarvátky budu se snažit aby mě novicové neobklíčili.
 
Tondulin
"Díky legáte." převezmu žold a medaili a vše si uschovám do vaku. "No po dnešním útoku máme o dva legáty méně, takže nějaká šance tu určitě je." Usměju se. "Mimochodem, chtěl bys vás požádat ještě o jednu laskavost, mohl by jste mi vydat nový meč, o ten svůj jsem přišel v boji."
 
scorpioncz
Půjdu k soudružce učitelce.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Leneren
"No nic, zatím si půjdeme někam dát svačinu!" a udělám tak jak jsem řekl
 
Aurelius
ScorpionCZ a Adrian_S
@Škorpias: Vyrazil jsi společně s Lauranou za Xarií u které se už shromažďovala dvojice dívek. Tudíž jste byly ihned čtyři. „Všechna potřebná zaklínadla máte vypsaná na tabuli, ale pro jistotu si je ještě jednou zapakujeme.“ začala směrem k vám a přitom zopakovala jednotlivá zaklínadla na kouzlo 'Odhalení života' a 'Odhalení nemrtvých' přitom také nanečisto ukázala jak správně utvoříte gesto potřebné k seslání kouzla. „Pokud se budete na kouzlo pořádně soustředit a jste o něco pokročilejší mág umožní vám odhalit mrtvé nebo živé i skrze zdi.. ale to se většině hned na poprvé nepovede. Zkuste nejprve to Odhalení života.“ při těchto slovech vyřkla zaklínadlo a její pravá ruka se zbarvila rudě červenou barvou. Její oči se mírně zvýraznily a bylo vidět, že kouzlo jí již odhaluje všechny živé. „Občas vám to dokáže odhalit i malý zárodek v ženském těle, ale to musíte být opravdu pozorní.“ dodala s úsměvem.

@Fallen: Zůstal jsi stát u Globulla a po chvilce se k tobě připojila jedna dívka a oba dunmeři. Eris se posumál a tiše k tobě promluvil „Myslel jsem, že jsi sem nechtěl jít?“. Ostatní se připojili k profesorce Vici. Tudíž jste se dokázali dokonale rozdělit po čtyrech. „Tak začneme přátelé..“ usmál se Globullus a prstem poklepal na tabuli, „..pozorně si všimněte správného gesta, které musíte během kouzlení dodržet. Když ho nedodržíte kouzlo nebude tak účinné. Což je pochopitelně škoda.“ přitom znovu ukazoval názorně jak gesto na ruce správě utvoříte. „Utvořím správné gesto na ruce a vyvolám kouzlo.“ dodal a ještě jednou na nečisto zopakoval. Poté následovalo zopakování obou kouzelných formulí. „Připraveni?“ zeptal se na konec. „Ještě jedna věc. Kouzlo by vám mělo umožnit spatřit život i skrze zdi, ale to jen za předpokladu, že jste pokročilejší mág a máte správně vytvořené gesto v ruce. Tak do toho přátelé.“ vybídl vás k vyzkoušení a poté se založenými rukami vyčkával komu se to povede jako prvnímu.

Tondulín
„Šance je vždycky.“ usmál se Gratus a poté dal pohov oběma legionářům a ty vyrazili po schodišti nahoru. „Vy jste preferoval obou-ručný nemám pravdu?“ zeptal se, ale bylo vědět, že si podvědomě odpověděl sám. „Ten tu nejspíš mít nebudeme, ale dám vám jízdní meč ten je také další. Vydržte chvilku.“ dodal a zamířil dveřmi do menší kasární zbrojnice. Jakmile za sebou zavřel dveře Pelena na tebe ostře koukla.
„Takže ty jsi mě měl jen jako 'holku na jednu noc'?“ řekla co nejtišeji, aby jí nikdo v kasárnách neslyšel a přitom se k tobě přiblížila s nahněvaným výrazem na tváři „Odkopl jsi mě a místo toho se muchluješ s nějakou vyhublou štětkou od Thalmoru. A netvrď mi, že to tak není. Tyhle elfové k sobě mají blíže než si myslíš!“ pokračovala s důrazem. „Doufám, že ti v tom Valenském lese nebo kam to díky té propustce jedeš něco ukousne ptáka a budeš mít po legraci.“

SuperHunterCZ
„Tak vysvětluj.“ vybídl tě ork se založenými rukami zatím co ostatní novicové koukali. Někteří se rozešli raději do svých pokojů a někteří hrdě stáli za orkem. Takových však bylo pramálo. Ucítil jsi jak tvůj amulet pomaličku vibruje. Jako by se k tobě blížil nějaký zdroj magie a amulet se jej snažil vyrušit. „Univerzita je stejně beztak zamčená, takže se ven nedostaneš.“

Leneren a BadWolf
Arvena nic nenamítla. Jen a pouze se pousmála. Po Antheho přivolání přiběhla dvojice legionářů. Obklopili ženu a vdli vás k Bělo-zlaté věži. Legionáři střežící vstup vám ve vstupu nebránili. Vyšli jste schodiště a pokračovali do vyššího patra. Vlk poznával tyto chodby, dříve jimi taktéž chodil.

U vyslýchaní místnosti postával agent Penitus Oculatus, který vás gestem zastavil. „Probíhá výslech. Důstojník Nir si nepřeje, aby ho někdo krom agentky Livie vyrušoval.“ oznámil. Z vedlejších dveří vyšel postarší agent Penitus Oculatus přes svoji lehkou zbroj měl přehozený bílí plášť a jednu rukavici měl špinavou od krve. Pozdravil a nohou zabouchl dveře. Jeho kroky směřovali k protějším dveřím. Zabouchal a jakmile se mu otevřeli dveře vešel. „Jen pojďte..“ znělo z místnosti a hlas přišel Vlkovi povědomí.


@Anthe (Vlk): Už jsi se chtěl pootočil a vyrazit obstarat si něco k svačině, když jsi před sebou viděl kráčet dvojici mužů, legionáře a agenta. „Kvestore..“ začal k tobě jeden z legionářů z Vysokoskalské legie. „..povedlo se nám zadržet toho dunmera. Alespoň teda myslíme, že je to on. Mohl by jste ho prosím jít s námi identifikovat?“ pokračoval legionář.


Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Upravil/a Aurelius dne 06.03.2016 16:55
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Hrozba III. Zdejší kobky 5098 22.06.2024 00:26
Hrozba • Diskuze Zdejší kobky 313 23.12.2016 21:15
Hrozba • Pilíře Vědění Zdejší kobky 4 15.05.2016 23:33
Hunterovi povídačky, Svazek 1.: Hrozba Onyxu » Skyrim - Váš svět 30 20.10.2012 23:48
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4199 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8228 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5697 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4850 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12720 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7504 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6631 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6364 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7556 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist