Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Pro prohlen se regni.
Číst diskuzi
Právě je zde: 2 host(ů)
 Tisk diskuze
Hrozba II.
Killiaden09
přikývnu a rozhlédnu se po místnosti jestli tam není nějaké okno. Jestli ano přistoupím k němu a podívám se jestli někdo nepřichází.
I dig
You dig
We dig
He dig
She dig
They dig

Now ... it's not very beatiful poem ... But it's quite deep...
 
BadWolf
Zůstanu abych poslouchal zbytek Antheho výslechu, leda že by mě Nir volal k výslechu. Na Nira zareaguji: "Myslím, že ani jeden z nás by to nechtěl. Ono bude lepší když Penitus zůstane tím symbolem Císařské spravedlnosti, a tím já nikdy být nemůžu. Nehledě na to, že už máte možná moc vysoký standarty na to abych vám k něčemu byl" zasměju se.
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Aurelius
ScorpionCZ
„Přátelé.. jak všichni moc dobře víme obléhání města mělo za následek poškození mnoha domů a města celkově. Došlo však i k propadu půdy u jednoho vstupu do stok, který byl shodou všech nešťastných náhod napojený na část stok obývanou upíry. Ti toho pochopitelně ihned začali hojně využívat a dokud nepřišli bdící a neutlumili jejich útoky a nezajistili propadliště došlo k velkému rozšíření vampirismu mezi občany. Ti slabší podlehli ti silnější přežili a brzy u nich tato nemoc vypukne..“ odmlčel se. „..jak se tato nemoc projevuje? Jednoduše. Postupně budete čím dál více trpět na slunci a budete dávat přednost temným koutům. Každé ráno se budete budit v bolestech, které jsou jedním z hlavních příznaků této nemoci. Drtivá většina tyto bolesti při kterých dochází k postupné změně vašeho složení orgánů v těle nepřežije.. a nemoci podlehne. Tyto příznaky zpravidla trvají tři dny.“ zastavil se za katedrou a otočil se k vám. „Přátelé..“ začal opět a přel se o katedru „..tato nemoc je léčitelná jako každá jiná pouze v těchto prvních dnech. Proto pokud na sobě pociťujete tyto příznaky navštivte ošetřovnu ještě dnes a nebo si zažádejte o lektvar na léčení nemocí. Pokud tuhle nemoc nepodchytíte včas bude již pozdě. Druhotná léčba je velmi náročná..“ opět se odmlčel. „Apeluji na každého kdo byl ve styku s upírem nebo má tyto příznaky.. aby se neprodleně vyléčil.. protože pokud by se vampirismus rozšířil i zde museli bychom povolat bdící a věřím, že nikdo z vás nechce skončit sežehnutý jejich smrtelnými kouzli. Nechci vás strašit jen varovat.“
(přednáška bude pokračovat následující tah)

„To nezní moc dobře..“ špitla tiše Laurana „..doufám, že sem ten vampirismus nikdo nezatáhne.“ dodala a přitom se rozhlédla na reakce ostatních noviců. Za tebou sedí akorát nějaká partička mladších noviců.

Tondulín
Beliovi postupně mizel s tvými slovy úsměv z tváře. Světlana se mírně usmívala a přitom koukala na Belia. „Vymýšlet dárky pro příbuzenstvo mi nikdy moc nešlo..“ přiznal Belius a začal přemýšlet „..asi bych jí koupil nějakou květinu a knížku zabývající se magii Obnovy. Co myslíte Světlano?“ koukl na světlovlasou ženu.
„Já Seranu neznám, ale řekla bych.. že to není špatný nápad.“ otočila se na tebe. „Akorát bych možná pohnula, aby jste ještě něco vůbec stihl koupit. Přeci jen ten čas neúprosně běží.“ dodala. Poděkoval jsi za radu a odebral se pryč z kabinetu. Už jsi zavíral dveře, když je chytla Carwen se slovy „Vydrž chvilku..“ prošla dveřmi na chodbu a poté je tiše zavřela. „..nechceš společnost?“ optala se. „Já tu stejně nemám co na práci a co nejdříve bych se vrátila do Valenského lesa.. což jaksi bez tebe momentálně nejde. Každopádně bych ráda vyrazila nejdéle po šesté, abychom dorazili do Valenského lesa ještě před svítáním.“ pokračovala zatím co jste kráčeli chodbou k schodišti.

Leneren a BadWolf
„Když se do pozice důstojníka dostal někdo jako Natalius tak ty standarty zase až tak vysoké být nemůžou, aby jste je nezvládl.“ konstatoval Nir a nejspíš by i býval pokračoval, kdyby se zvenčí neozval šermířův hlas volající Nirovo jméno. „Heh.. asi se nemůže dočkat výslechu.“ pousmál se Nir a zamířil v doprovodu Ingmara a Livie pryč ze stanu. Jakmile zmizel Arvena svůj zrak upřela na Antheho.
„Proč vás zajímá jací byli? Stejně jste je zabili..“ zvolala a přitom sklopila svůj zrak do stolu „..nehodlám se o nich bavit. Zeptejte se toho důstojníka.. beztak o nich mnohé ví.“

Adrian_S
„Zítra bychom mohli. Mám akorát naplánovanou jednu přednášku o historii Tamrielu kolem deváté hodiny ranní, ale pak v průběhu dne už nic v plánu přednášet nemám..“ začala Mirabelle „..leda by se ještě něco změnilo ze strany vedení a bylo by nutné nějakého profesora zaskočit.. ale to snad nebude. Zítřek bude žít spíše přednáškami o Elementové magii [i](předmět pojednávající o magii destrukci, magii obecně a výrobě svitků) a magii Iluzí a Proměny no a to já neučím.“[/i] pousmála se, „Silverwoodová bude mít zítra vcelku náročný den.. Globullus s Arteriem si přednášky elementové magie mezi sebou rozdělí, aby to neměli příliš náročné, ale ona je tu na to momentálně sama.“ odmlčela se „Moc jí to nezávidím.“

SuperHunterCZ
Vytrval jsi schovaný uvnitř skříně. „Vy dva..“ otočil se dunmer na novice s novickou „..pojďte se mnou na chvilku.“ vyzval je poté k následovaní a všichni tři následně opustili pokoj.
„Zamykat nebudete?“ zněl udivený dunmerův hlas.
„Ah- Ano.. málem bych zapomněla.“ zněl hlas novicky a následně bylo slyšet cvaknutí zámku u dveří a následné chrastění klíčů. „Teď pojďte oba se mnou.“ rozkázal dunmer zpoza zavřené dveře. Zůstal jsi v pokoji sám. Zamčený, schovaný uvnitř šatní skříně.. čuchající smrádek z látkových bot noviců.

Sarako
Poté co jsi zvolal na celý tábor se několik kolem jdoucích legionářů pootočilo a ze stanu po malé chvilce vyšel Nir v doprovodu Ingmara a Livie. Zamířili k tobě. Nir v ruce držel dokumenty, které předtím držela Livie a ta nesla palcát, který jsi jí předal. „Vidím, že se nemůžete dočkat až na vás přijde řada..“ začal a přitom sledoval tvoji tvář. „Maro, Teo! Odveďte jej do vyslýchací místnosti Penitus Oculatus ať máme klid na výslech a soukromí na rozhovor.“ rozkázal a Maro ihned přiklusal. Koukl na tebe stejně tak i druhý promočený agent Teo.
„Livie vy mi mezitím laskavě přiveďte bdícího Talara. Rád bych ho také podrobil výslechu. Lucia a zbytek si podáme později.“ domluvil Nir k Livii a ta s kývnutím vyrazila splnit rozkaz. Ještě předtím jí však sebral palcát. Vzal jej do ruky, prohlédl si jej a s úsměvem povídá „Tak pojďte Šeřmíři.. ať zjistíme co máte na srdci a uzavřeme celý tenhle dnešní incident s univerzitou.“ s těmito slovy jsi v doprovodu dvojice agentů a důstojníka Nira vyrazil k k Bělo-zlaté věži.

Killiaden09
Vstal jsi a zamířil k oknu. Chvilku jsi sledoval dění na ulici, ale nikdo se k domu neblížil. „Ten jen tak nepřijde. Víte jaké bude mít vysvětlování s celým tím dnešním incidentem u univerzity? Řekl bych, že se vrátí až po setmění..“ oznámil ti starý legionář. „..ta to jsem možná ještě optimista.“


Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Upravil/a Aurelius dne 02.03.2016 22:32
 
Leneren
Podívám se jí do očí a tentokrát budu mluvit seriózně "Právě o to jde. Jediné co po mrtvých je odkaz. Odkaz přežívá tak, že se šíří z jedné bytosti na druhou. Ať už ústně, v podobě vyprávění, písemně v podobě kroniky či knihy. Na formě nezáleží, záleží na obsahu. Proto se ptám. Nechcete-li odpovídat, budiž. Byli to vaši společníci ne moji. O jejich odkazu teď rozhodujete jen a jen vy. Naložte s ním jak uznáte za vhodné" Domluvím, zhluboka se nadechnu a odmlčím se
Potom budu pokračovat "Nemáte-li tedy nic na srdci budeme pokračovat ve výslechu. Jeden z vaší skupiny přežil. Kam by se mohl uchýlit?"
 
Adrian_S
"S Arteriem? Kterým, smím-li se zeptat?" protože znám pouze jednoho Arteria a to právě vyučující runovou magii (ten, co zkrátka není na univerzitě). "Já měl za to, že... tu není. Nebo snad ano?"

Ale pak se vrátím k dohodě, "Dobrá... kdybych přišel v poledne sem, do kabinetu, můžeme se vrhnout do učení."

Jestli nic nenamítne, nabídnu jí ruku k potřesu a rozloučím se s ní. Pak odejdu z kabinetu a zamyslím se, který učitel mě vlastně vyučuje školu Ničení a Proměn.

"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!"

7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka"

17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014
7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"

Přečtěte si také moje díla:
Adriho verše
Adriho povídky I - Ruka zloděje
Adriho povídky II - Temná smlouva
Adriho povídky III - Děti Skyrimu
Adriho povídky IV - Prokletí daeder
Adriho povídky V - Osvobození
Adriho povídky VI - Putování M'aiqa Lháře
Adriho povídky VII - Torna plná cukříku
Adriho povídky VIII - Zapřísáhlej
 
SuperHunter
Vylezu ze skříně, dojdu ke dveřím a budu poslouchat jestli za nimi někdo není.

Jak pevné jsou ty dveře ?
 
Sarako
,,Doufám, že Vás můj malý dárek přesvědčil o mých čestných úmyslech. Víte, dnes v noci jsem zachraňoval Imperial city před upíry, ráno jsem zabraňoval v útěku Botliel, účastnil se sněmu, vyšetřoval jsem a vyslýchal, proto bych byl rád, aby se celá situace co nejdříve vyřešila, ještě dnes mám v plánu dokončit vyčištění zdejších stok od upírů, ale když Lucius nechal povraždit lidi z mého týmu, bude to složité, přesto věřím v úspěch. Krom toho, jsem už docela unavený a nebaví mě zachraňovat vaše agenty." přitom ukáži palcem přes rameno na Tea ,,Jak si ceníte svých mužů Vy? Co by jste řekl na propuštění mé stopařky za záchranu Teova života? Za záchranu lorda Rulla mladšího nic nežádám, protože on mi to svou pravdivou výpovědí mnohonásobně oplatí. Vzhledem k vážnosti jeho stavu, bude schopen výpovědi až příští ráno, pokud ho ovšem Lucius nenechá do té doby zavraždit. Tak co?" zeptám se Nira ještě předtím, než opustíme tábor. Poté jej budu (i v případě odmítnutí) následovat do věže.
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Tondulin
"Dobrá společnost je vždy vítána." usměju se na Carwen zatímco zamíříme nejkratší cestou pryč z univerzity a následně do kasáren Osmé legie. "Šestá hodina mi celkem vyhovuje, jak už jsem říkal potřebuji si jen vyzvednout žold, koupit nějaké květiny pro Seranu a Mirabelle, rozloučit se a můžeme vyrazit.
Upravil/a Tondulin dne 02.03.2016 23:42
 
Killiaden09
"Hmm asi máte pravdu..." řeknu a opět si sednu ke stolu "... tak mě napadlo povězte mi o té modré noci ... moc jsem toho o ní neslyšel nebo jsem to přeslechl ... "
I dig
You dig
We dig
He dig
She dig
They dig

Now ... it's not very beatiful poem ... But it's quite deep...
 
Aurelius
ScorpionCZ
„Myslíte, že by se nějaký upír mohl potulovat po univerzitě? Nebo.. že by snad někdo mohl být z univerzity nakažený?“ zvolal kdosi ze zadních lavic. „Pevně doufám, že ne. Jak jsem řekl. Pokud by tu opravdu někdo takový byl.. bylo by nutné povolat bdící a myslím, že by nás nečekalo moc krásných okamžiků.“ odmlčel se.
„Nějaké další dotazy?“ optal se znovu očekávajíc další dotazy, ale ty se nedostavily. „Jak jistě víte sluneční světlo je smrtelné pro každého upíra..“ začal opět přednášet a přitom pochodoval z jedné strany na druhou „..stejně tak oheň. Jak denní světlo tak oheň můžeme vyčarovat za pomoci magie. Kouzlům zabývajícím se denním světlem se občas také říká 'Stendarrova magie' neboť ji převážně praktikují Bdící a kněží boha Stendarra. Pár kouzel ovládám, ale je vás tu příliš na to, abychom si je mohli prakticky vyzkoušet..“ očima si prošel přítomné „..ale pokud nám zbude nějaký čas při zítřejší přednášce o elementové magii nebo ke konci téhle přednášky kdyby byl nějaký zájemce můžeme si jích pár ukázat a vyzkoušet. Oni nejsou kupodivu nijak zvláště těžké a pokročilejší mág si je rychle osvojí.“ pousmál se „Ohnivá kouzla jako je Ohnivá střela, Ohnivá runa, Plameny.. ty jsme si říkali v minulých přednáškách, když jsme začínali kouzla z 'magie Ohně' a myslím, že každý minimálně jedno umí. Pak podle pověstí pomůže, když zarazíte upírovi kůl do srdce.. ale to bych nedoporučoval, protože se k němu musíte přiblížit a to není moc dobré.“ zastavil se a usadil za katedru. Profesorka Vici se pousmála.

„Jak se liší běžný upír od normálního člověka, elfa, orka a khajiita nebo argoniana?“ zeptal se a koukl po třídě. „Třeba Škorpias.“ zvolal když svůj zrak přesunul na tebe a přátelsky se pousmál.

Tondulín
Po tvé poznámce se mírně pousmála a následovala tě po schodišti dolů. „Já jen pevně doufám, že nenarazíme na tu rozzuřenou kvestorku.“ poznamenala tiše, když jste procházeli velkým sálem. „A měl by sis koupit společenské šaty.. budeš je potřebovat na zítřek.“ dodala po chvilce. Otevřel jsi dveře a nechal projít Carwen. Když jste se rozhlédli po pozemních univerzity spatřil jsi odklizené trosky části hradby a brány. Také jsi spatřil Loru, která se sklopenou hlavou hleděla na tělo položené na černé látce – přikryté bylo šedivou. Nad tělem klečela nějaká novicka a plakala. Finn postával vedle Lory a rovněž smutně hleděl na mrtvé tělo. Když jste procházeli kolem konečně jsi poznal komu ono tělo patří – patřilo Hanzovi.
(chceš pokračovat – pokud ne můžeš jakkoliv reagovat na situaci)

Leneren a BadWolf
Arvena opět odmítla mluvit o svých společnících „Nepotřebujete je znát. Jejich odkaz bude žít v lidech co je znali a v srdcích jejich nepřátel.“ pravila a odmlčela se. Vyslechla další Antheho otázku. „On přežil?“ zněla překvapeně, „Ne.. nevím kde by mohl být. Naši skrýš jste pokud vím objevili a tam nás zmasakrovali.“

Adrian_S
„S Beliem Arteriem..“ odpověděla ti pohotově Mirabelle „..to je ten mladší. Oni jsou to bratranci a vzhledově jsou si docela podobní, ale povahou a chováním vůbec. Určitě jste ho potkal buď ve zbroji a nebo ve společenském oděvu – on roucho nenosí.“ dodala po chvilce. „Tenhle tu je.. přišel sem z Vysokoskalí. Ale těžko říct jak dlouho tu pobude než si ho legie povolá zpět.“

Vrátil jsi se k dohodě a Mirabelle souhlasně kývla „Jo to by šlo. Budu vás očekávat..“ usmála se „..potřebovat asi nic nebudete.. možná jen nějaký zápisník na poznámky. Ono si to vcelku rychle vryjete do paměti.“ poté jste si navzájem potřásli rukou a rozloučili se. Jakmile jsi za sebou zavřel dveře kabinetu zamyslel jsi se kdo tě učil Destruktivní magii a magii Proměny.

V době tvého nástupu vyučoval Elementovou magii (tento předmět zahrnuje všechnu obecnou magii, základní magii, destruktivní magii, atd..) Icarius Globullus a Aurelius D. Arterius – ten je momentálně nepřítomen. Nyní ji vyučují opět dva profesoři Icarius Globullus a Belius Arterius. Zdali jsi dával přednost přednáškám Globulla nebo Arteriovým je na tobě. Doposud jsi, ale nebyl na žádné z přednášek Belia Arteria.

Magii Proměny v době tvého nástupu vyučovala jen a pouze profesorka Alawen Silverwoodová, takže jsi neměl možnost navštěvovat jiného profesora. Nicméně se univerzitou říká, že i profesor Globullus je velmi zručným v této magii, ale oficiálně přednášky o magii Proměny nemá.


SuperHunterCZ
Vylezl jsi ze skříně a pečlivě poslouchal zdali nezaslechneš hlasy za dveřmi. Nikoho jsi však nezaslechl. Dveře vypadají pevně a určitě se ti je jen tak nepodaří vyrazit. Minimálně ne bez použití nějakého kusu nábytku.

Sarako
„Lucius nechal povraždit vaše společníky?“ otočil se na tebe Nir v průběhu cesty. „Já se zase dozvěděl, že to oni napadli legionáře sami od sebe.“ opět se otočil a vedl tě do části věže, která náležela agentům Penitus Oculatus. Klíčem otevřel dveře do výslechové místnosti a vešli jste. Posadil jsi se k menšímu čtvercovému stolku. Jeden z agentů – Teo zůstal stát v rohu a Maro zmizel za dveřmi. „Propuštění vaší stopařky nepřipadá v úvahu.. alespoň pro zatím..“ oznámil jakmile se usadil naproti tobě. Palcát předtím hodil Teovi, aby jej podržel „..záchrana šlechtice vás šlechtí a měla by to být každého povinnost. A teď k tomu hlavnímu.“ koukl na tebe „Budu vám pokládat otázky vy budete odpovídat. Žádné proti otázky. Rozumíte?“ ani jsi nestihl kývnout či jakkoliv jinak zareagovat a už pokládal první otázku „Tak mi teda povězte něco o té vaší stopařce. Rád bych o ní věděl něco více pokud bych jí měl pustit výměnou za záchranu svého agenta.“

Killiaden09
„O té se v dnešní době moc nemluví..“ začal legionář, když jsi usedl ke stolu. „..a ono je to jenom dobře. Taky se mi k tomu moc vracet nechce.“ dodal a pohrával si s korbelem na stolku. „Sice si to svým způsobem rod Arteriů zasloužil a bez nich je městu lépe.. ale i tak.. je lepší tuhle noc nechat za námi.“



Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Upravil/a Aurelius dne 03.03.2016 21:02
 
Adrian_S
"Hmm... teď má ale Globullus přednášku na upíry." zklamaně vydechnu, "Tak jo.. půjdu se tam podívat." a zamířím do komnat, kde se koná přednáška.

Otevřu dveře, vstoupím a ukloním se, jako naznačení "omluvy" za vyrušení. Pak se usadím nebo postojím u stěny a počkám, až jeho přednáška skončí.

"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!"

7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka"

17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014
7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"

Přečtěte si také moje díla:
Adriho verše
Adriho povídky I - Ruka zloděje
Adriho povídky II - Temná smlouva
Adriho povídky III - Děti Skyrimu
Adriho povídky IV - Prokletí daeder
Adriho povídky V - Osvobození
Adriho povídky VI - Putování M'aiqa Lháře
Adriho povídky VII - Torna plná cukříku
Adriho povídky VIII - Zapřísáhlej
 
SuperHunter
Pokusím se najít něco s čím by šli dveře vypáčit nebo vyrazit, ale před tím zkontroluji jestli novic zamkl truhlu, kterou před tím odemkl.
 
Tondulin
"Taky doufám, do kasáren půjdu radši sám, kdyby nás viděla spolu nedopadlo by to dobře. Snad mi na ty všechny věci vystačí peníze, ale žold jsem nevybíral dva roky takže by z toho nějakej ten zlaťák mohl cinknout." Usměju se, hlouček kolem Hanze bude ignorovat, kdyby si nás všimli pouze vyjádřím upřímnou soustrast a budu pokračovat v cestě.
 
Leneren
"Výborně, poslední otázka. Co víte o Boethiel?"
 
Sarako
,,Byla s námi kvůli jednání s ostatními dunmery. Dunmeři nejsou k ostatním rasám tak důvěřivý, proto by v mnoha situacích byli mé diplomatické schopnosti k ničemu. Přiznávám, že jsem nikdy její schopnosti náležitě neocenil. Stále jsem byl na blízku Theře, přitom jsem se snažil skrývat svůj zájem o ní, aby mé city nenarušili mé tažení proti Temnému bratrstvu a když jsem jí uviděl ležet mrtvou vedle sebe, hořce jsem litoval toho, že jsem jí nestihl říci, co k ní cítím. Já vím, že jsem teď odbočil, ale ještě jsem se nevyrovnal s její smrtí." zhluboka se nadechnu a pokračuji: ,,Co se stopařky týče, popravdě toho o ní moc nevím. V boji sice za moc nestojí, ale umí být nenápadná i středem pozornosti, což z ní dělá ideálního špeha. Možná, že jste se od ní dozvěděl, že měla s lučišníkem za úkol sledovat Luciovu dceru. Počítal jsem s tím, že po Nigidiově neúspěšném pokusu o Bothielino osvobození z tábora bdících pošle Lucius někoho dalšího. Kdyby se mu osvobození Bothiel povedlo, přineslo by to jen zkázu celému Tamrielu a to jsem nemohl připustit. Únos jeho dcery a její propuštění výměnou zpět za Bothiel, byl plán, který by byl malou pojistkou pro tento případ. Každý člen mého týmu jednal na mé rozkazy, tudíž za jejich jednání přebírám veškerou zodpovědnost. Předpokládám, že jste nenechal popravit, nebo alespoň uvěznit všechny legionáře, co se podíleli na útoku na univerzitu, tudíž byste mi měl s jejím propuštěním vyhovět. Navíc mě dnes všude doprovázela Thera a ta byla chladnokravně zavražděna Corientisem. Výpověď stopařky o dnešním incidentu Vám zkrátka k ničemu nebude."
Upravil/a Sarako dne 04.03.2016 00:35
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
scorpioncz
"Obvykle se protáhnou špičáky, tak aby mohl nakousnout tepnu a pít krev. Změní se taktéž oči, takže se podle nich dají docela dobře v mnoha případech poznat. Bledé tváře a svraštělá kůže je pak příznak u dlouho nenakojeného upíra. Když se upír napije, tak dokáže docela slušně splynout s davem, jelikož vypadá v brzkých hodinách velice stejně jako předtím. Umí dobře ovládat iluze, očarovávají své oběti, aby se nevzpouzeli. A tak dále ..." řeknu nenuceně.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Aurelius
ScorpionCZ a Adrian_S
Fallen Merle z Daggerfallu

Škorpias

@Oba: „Existují samozřejmě kouzla, které tyto nemrtvé dokáží odhalit. Nejzákladnější kouzlo nazýváme 'Odhalení života'. Upíři jsou nemrtvý tudíž na ně toto kouzlo nereaguje a nerozzáří je do ruda. Kouzlo se vyučuje v magii Obnovy a tuším, že drtivá většina z vás by jej měla už v této chvíli ovládat.“ krátce se odmlčel. „Pak existuje kouzlo s opačnou funkcí. 'Odhalení nemrtvých' se nazývá. Všechny nemrtvé obalí modrým světlem a vše živé ignoruje. Tohle kouzlo se myslím také vyučuje v magii Obnovy. Ale vzhledem k tomu, že žijeme v těžkých časech.“ vstal od katedry a zamířil k tabuli, uchopil křídu a do několika sekund z paměti napsal obě zaklínadla potřebná na vyvolání jmenovaných kouzel. „Pro případ, že by je někdo z vás neovládal.“ otočil se k vám a pousmál se „Vyzkoušet si je bohužel prakticky nemůžeme, protože nás je tu příliš. Takže opět dostanou zájemci možnost po přednášce.“ pokračoval zatím co dokresloval ruku a správné rozložení prstů během čarování. „Ale jak jsem řekl.. obě kouzla buď už umíte nebo teprve budete umět z přednášek magie Obnovy. I když je tedy fakt, že profesor Aurelius Arterius tu momentálně není a zpravidla to byl on kdo vyučoval prevenci proti nemrtvým stvořením.. ale profesorka Mirabelle Sarric vás to dozajista také naučí.“ odložil křídu a zamířil zpět ke katedře. „Po případně profesor Dro'Barri.. jestli se vrátí.“ z jedné lavice se ozval dunmerský hlas (@Fallen: Erisův) „To tu bude neustále takový podstav profesorů?“ Globullus jej vyhledal v davu noviců a poté s úsměvem povídá „Podstav nás tu rozhodně není. Máme tu minimálně jednoho profesora od každého kruhu magie. Takže jsme schopni vyučovat všechny druhy magie což třeba takový Ledohrad říci nemůže. Jim chybí profesor na runovou magii. Profesor Arterius tam musel dodatečně dojíždět a přednášet, aby ji vůbec měli. Krom toho by se měli v průběhu následujícího měsíce vrátit dva staronový profesoři. Takže se naše řady opět rozšíří.“
„Kdo se vrátí?“ zeptal se jiný novic.
„Kdybych vám to řekl nebylo by to takové překvapení.. takhle budete mít alespoň nad čím přemýšlet.“ usmíval se Globullus. „Nějaké další dotazy? Nebo mohu opět pokračovat v přednášení?“
(můžete reagovat a nebo mlčet, pokud budete mlčet bude přednáška normálně pokračovat)

Fallen Merle z Daggerfallu

Tondulín
Hlouček kolem mrtvého těla jste ignorovali. Kráčeli jste po mostě. Všimli jste jak byl poničený jako by do něj několikrát udeřila střela z katapultu. Kolem chrámu to nebylo o moc lepší. Několik náhrobků bylo poničenou během stěhování obléhacích strojů a jiné byly zbarveny krví padlých. Prošli jste bránou a mířili k Bělo-zlaté věži. Zrovna přijížděla početná skupinka jízdních legionářů v čele s černovlasým generálem Klargem Arteriem. Seskočil z koně pohlédl směrem k věži a následně povolal jednoho z legionářů. „Legáte Optie..“ zvolal a koukl na muže, který k němu ihned naklusal. „..vyrazte ihned k univerzitě a sežeňte mi soupis padlých. Prioritou je pro vás zjištění stavu mé rodiny. Jestli komukoliv zní byl zkřiven jediný vlásek na hlavě bude se generál Lucius Valerius zodpovídat. Odchod.“ dodal při pohledu na prošedivělého legáta a následně zamířil v doprovodu šesti legionářů do věže. Legionáři hlídající vstup zasalutovali a zvolali jeho jméno. Legát pobídl koně a vyrazil prudce k univerzitě.

Carwen se zastavila u brány směřující do čtvrti ve které se nacházela kasárna Osmé legie. „Tady tě opustím. Kdybychom se náhodou už nesetkali tak v šest hodin budeš nastoupený u stájí. Rozuměl jsi? Plně vybaven vším co nemůžeš postrádat..“ začala pomalu „..to znamená i hygienické nezbytnosti. Tu budeš dodržovat obzvláště. Náš strom je voňavé místo.“ pousmála se a očekávala tvoji odpověď.

Leneren a BadWolf
„Myslíte tu deadru?“ optala se Arvena, „Boethiel.. nebo jak se jmenuje..“ dodala zamyšleně. „Tu znám jen z povídaček a klepů. Ani její sochu jsem osobně nikdy neviděla. Což je škoda.. prý je pěkná.“ namítla poté. Následně se jí došlo, že odpověděla špatně a ihned se opravila „Vy jste řekl Bothiel.. to se omlouvám. Tu neznám.. osobně. Jenom jsem o ní slyšela od Šermíře. To je vše..“

SuperHunterCZ
Naklonil jsi se k truhle a opatrně ji otevřel. Uvnitř jsi spatřil krom hromady podivných úlomků kamenů duší a podobných zbytků z magických předmětů nějaký prsten. Opatrně jsi jej vzal do ruky a blíže si ho prohlédl. Spatřil jsi na něm lebku. Zdali je očarovaný netušíš, aby začalo působit jeho očarování musel bys jej nasadit.

Sarako
„Sledování a smýšlení o únosu je proti zákonům Tamrielského císařství. Nehledě na tom, že jste měl v plánu ohrozit život nevinného děvčete, kterým jeho dcera bezpochyby je..“ začal Nir. „..za tohle bych vás mohl ihned zatknout a předvést před soud. Sice by to na popravu nestačilo a krátký pobyt v žaláři by vám to přineslo. Na druhou stranu oceňuji, že jste se k tomu sám přiznal.“ následovala krátká odmlka. Během celého tvého mluvení tě pečlivě sledoval. Jako by snažil odhalit náznaky lhaní. „Vrchního mága sem netahejte. Kdyby jste dodržel to co po vás bylo požadováno nikdo nemusel umřít a Bothiel mohla být podrobena soudu, odhaleny její zločiny a následně popravena. Nechápu jak vám mohl Arterius svěřit její předání, ale to už se bohužel od něj nedozvím. Corrientis mi říkal, že u mrtvého těla Thery nalezl Bothielinu hůl. Nač jste ji potřeboval?“

Killiaden09
„O té se v dnešní době moc nemluví..“ začal legionář, když jsi usedl ke stolu. „..a ono je to jenom dobře. Taky se mi k tomu moc vracet nechce.“ dodal a pohrával si s korbelem na stolku. „Sice si to svým způsobem rod Arteriů zasloužil a bez nich je městu lépe.. ale i tak.. je lepší tuhle noc nechat za námi.“



Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Upravil/a Aurelius dne 04.03.2016 22:17
 
Tondulin
"Provedu pane!" vykřiknu zatímco se postavím do pozoru a zasalutuji. Zasměju se, rozloučím se s Carwen a půjdu dále do kasáren.
 
scorpioncz
Budu pohodlně sedět a sledovat dění. Poté se otočím na Lauranu a budu po ní se zájmem pokukovat. "Až se dostaneme někam do soukromí, tak ti povím kde jsem vlastně byl. Šel by z toho udělat docela zajímavý příběh." pousměju se.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
SuperHunter
Schovám prsten do brašny. Nemám za potřebí na sobě zkoušet neznámé, možná začarované, artefakty.

Nachází se v místnosti něco co by mi pomohlo vyrazit/vypáčit dveře ?
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Hrozba III. Zdejší kobky 5098 22.06.2024 00:26
Hrozba • Diskuze Zdejší kobky 313 23.12.2016 21:15
Hrozba • Pilíře Vědění Zdejší kobky 4 15.05.2016 23:33
Hunterovi povídačky, Svazek 1.: Hrozba Onyxu » Skyrim - Váš svět 30 20.10.2012 23:48
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4199 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8228 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5697 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4850 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12720 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7504 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6631 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6364 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7556 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist