Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Pro prohlen se regni.
Číst diskuzi
Právě je zde: 1 host(ů)
 Tisk diskuze
Hrozba II.
Adrian_S
Posadím se na židli.

"Máte pravdu s těmi odchody. Ještě jsem se dostatečně dobře neseznámil s profesory osobně... výjimkou Vás, mistryně." usměji se lehce, "Ale přeci jen, řekl bych, že pár studentů bude určitě hlásit, jak univerzita ztratila bezpečnost... A toho se obávám. Protože asi můžete tušit, co se později stane, pokud tohle někdo rozhlásí nejen po těchto pozemcích... ale hlavně ve městě!"

Jakmile se zeptá na představu soukromých hodin, nadechnu se, "Vzhledem k tomu, že není škola Obnovy pouze o léčení, ale také vytváření různých aur, navrhoval bych návštěvy budov s nemocnými nebo zraněnými lidmi. Případně... exkurze na místo, kde se prováděla nekromancie, by byla skvělou zkouškou na odvracející kouzla." zamyslím se, "Určitě tu něco takového bylo, ne? U nás.. ehm, v Daggerfallu, jsem s mou matkou chodil jednou týdne na místo, kde v minulosti páchali zlí kouzelníci tyto ohavnosti. Tam jsem se pomalu učil těmto aurám..." pustím tvář k zemi, "Bohužel, nestačil jsem se naučit žádné kouzlo... cechmistr mě pak poslal sem."

Počkám si na reakci.

"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!"

7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka"

17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014
7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"

Přečtěte si také moje díla:
Adriho verše
Adriho povídky I - Ruka zloděje
Adriho povídky II - Temná smlouva
Adriho povídky III - Děti Skyrimu
Adriho povídky IV - Prokletí daeder
Adriho povídky V - Osvobození
Adriho povídky VI - Putování M'aiqa Lháře
Adriho povídky VII - Torna plná cukříku
Adriho povídky VIII - Zapřísáhlej
 
Sarako
,,To je vše co vám k tomu mohu říci?" zopakuji s hraným úžasem ,,Proč mám najednou pocit, že toho nevíte ani polovinu, co já. Ještě mi řekněte, že jste selhali při zadržení Nigidia, takže ho již nebude možné vyslechnout, aby potvrdil, že jednal na Luciův rozkaz." (což by ve snaze zachránit si vlastní kůži nejspíš potvrdil) přitom se půjdu do tábora osušit k jednomu z ohňů ,,Mimochodem, předejte tohle, na důkaz mé dobré vůle důstojníku Nirovi ..." pomalu podám palcát Livii rukojetí napřed:,, ... a vzkažte mu, že na něj čekám v tomhle táboře, tak ať mi mou dobrou vůli co nejdříve oplatí. Jó a jestli uslyším, jak někdo ubližuje té dunmerce, přijdu si pro něj rovnou do stanu. Tady ti dva vám mohou potvrdit, že k tomu nebudu potřebovat žádnou zbraň." přitom ukáži palcem přes rameno na oba agenty. Jaká škoda že neuvidím, jak se Nir bude tvářit, až mu Livie předá palcát a vyřídí můj vzkaz.
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Killiaden09
"Mé jméno je Edward a vystudoval jsem školu magie destrukce tady v Imperial City ... Mám malý domek v přístavu. Původně jsem v něm žil s rodiči ale ti zemřeli a tak dům přešel na mě ..."
I dig
You dig
We dig
He dig
She dig
They dig

Now ... it's not very beatiful poem ... But it's quite deep...
 
scorpioncz
Podívám se tázavě na xarii, ale jinak budu vyčkávat.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Aurelius
ScorpionCZ
Xarie ti neodpověděla. Očima si sice prohlížela studenty ale nijak slovně nereagovala. Když už byla učebna téměř plná vešel Globullus, který měl na tváři úsměv. Hlasitě pozdravil a postavil se před tabuli „Vás tady, ale je..“ pronesl užasle „..takovou účast jsem nečekal.“ přiznal a usadil se za stůl. S úsměvem na tváři pomalu procházel očima tváře všech přítomných jakoby někoho hledal. Když odešel očima až na konec opět vesele zvolal: „Mno.. měli bychom začít až za deset minut jestli mě paměť neklame. Když vidím ty počty tak někdo další asi už nepřijde nemá to tudíž smysl nějak odkládat. Nemám pravdu? Ale nejprve si tu něco dopíšu.. abych na to nezapomněl. Jestli máte nějaké dotazy před přednáškou klidně se ptejte.“ sáhl do zásuvky ve stolu a vytáhl kalamář s brkem a nějaké listiny do kterých začal po namočení brku do kalamáře cosi zapisovat.
(přednáška započne za jeden příspěvek, pokud máš nějaký dotaz můžeš jej položit)

Tondulín
Po tichu jsi přesunul židli a usadil se na ní. „Nevím.. Palagán se většinou nemýlí, ale víš jak se to říká: Vše je jednou poprvé.“ odmlčela se a koukla na spící Seranu, „Arterius v minulosti utrpěl mnoho zranění. Některá se mu údajně doposud nezahojila a tak nevím jestli by byl po tom všem schopný něco takového přežít.. po všech těch mocných kouzlech co předvedl.“ opět následovalo ticho a její obličej mírně zesmutněl. „Doufám, že je na živu. Byl to skvělý učitel, přítel a pro rodinu a přátele byl ochotný udělat cokoliv. Obzvláště pro tu rodinu.“

Leneren a BadWolf
„Ne. Alespoň já jsem nikoho z jeho rodiny neviděla.“ odpověděla Arvena na první otázku. Nir ji pozorně sledoval a pravděpodobně mu stejně jako Vlkovi neuniklo, že se Arvena zatvářila trošku jinak než při předchozích odpovědích.

„Ne vždy jsme byly schopni bojovat podle zákona. Nicméně nikdy jsme neohrozili život nevinného. Tím myslím třeba využívání jako skrýše opuštěné domy.. co důstojník považuje za porušení zákona.“ při posledních slovech koukla na Nira, který zní nespouštěl oči.

„Viděli jsme mrtvé tělo naší sestry.. a početnou skupinku legionářů..“ odpověděla na třetí otázku a po krátké odmlce pokračovala „..měli jste zbroj, vybavení nemohli jsme si být jisti, že nás nepotká stejný osud.“

„U čtvrté otázky nevidím důvod proč bych vám měla donášet na své společníky.“ znělo z jejích úst a přitom střídavě koukla na všechny přítomné. Ingmar mlčky sledoval situaci a Nir své oči otrhl od dunmerky až po vstupu blonďaté agentky Penitus Oculatus – Livie. Předala mu desky s dokumenty a také palcát. „To posílá šermíř, důstojníku.“ pravila přitom. Dunmerka se usmála, když spatřila Nirův udivený výraz na tváři.
„On vás smích přejde.“ otočil se chladně zpět k dunmerce. „Váš velitel byl vcelku sdílný co se týče vás..“ začal a pomaličku rozevřel dokumenty „..nevěřila by jste jaké věci nám o vás řekl. Nechtěl jsem to vytahovat již zprvu, ale nyní nemám jinou možnost. Také jsem si vzpomněl na tohle – vaše tvářové rysy mi totiž přišli dost povědomé.“ po těchto slovech vytáhl pět kreseb s obličejem dunmerky, který byl náramně podobný Arveně ne-li totožný. „Všechny jsou z Morrowindu.. tahle první..“ ukázal na první kresbu „..dunmerka jménem Beneve. Víte co provedla? Zabila jednoho hodnostáře vcelku zajímavým způsobem – nejprve jej svedla a následně otrávila jedem ve víně. Druhá?“ ukázal druhý obrázek „Verara. Působila jako služebná u vyššího šlechtice v Morrowindu. Zabila jej ve spánku – dýkou. Třetí.“ odkryl třetí obrázek „Tahle se pro změnu jmenovala Sovali.. podobný postup. Přestrojení a následná vražda. Tentokrát si hrála na přítelkyni nějaké šlechtičny.. dlouhé měsíce se sní přátelila využívala a následně ji zabila. Způsob smrti byl vcelku zajímavý a přesto ohyzdný.“ odmlčel se a dunmerka jej jen a pouze sledovala její úsměv již dávno zmizel z tváře „Melisi..“ začal Nir a ukázal další kresbu. „Tahle se proměnu vydávala na kouzelnici. Docela nešikovně, ale přesto se jí povedlo svůj cíl zabít. Opět použila přestrojení a trpělivost. Poslední?“ ukázal s vážnou tváři poslední obrázek „Čerstvá smrt.. postup totožný. Převlek, trpělivost a snaha o přátelství.. následně však v nečekanou chvíli tiše zamordován. Víte co mají všichni společného? Ani jeden z nich nebyl proklet nějakou chorobou, která by vás opravňovala jej zabít.“ sbalil všech pět obrázků a koukl s úsměvem na Arvenu „Hádám, že jste se sama poznala. Tvář bez pochyby patří vám a kdybych požádal vrchního mága Corrienta o nějakého paměťové kouzlo dozajista by se mi tohle vše potvrdilo. Takže?“ koukl po přítomných „A kdyby jste mi i přesto nevěřila, že jste skočili vy i ten váš šermíř.“ poté sáhl do dokumentů a vytáhl dopis nerozbalil jej nýbrž jen položil na stůl „Penitus Oculatus již poměrně dlouhou dobu není omezeno jen na ochranu císaře. Dozráli jsme k bodu kdy působíme tajně ve všech provinciích. Shromažďujeme informace, portréty hledaných a ve správný moment je využijeme. Nyní jeden z momentů nastal.“ dokončil svůj monolog. Arveně se jen a pouze zachvěly ústa a zůstala zírat na důstojníka, který proti ní seděl a ruku měl položenou na dopisu.

Adrian_S
„Myslím, že málokdo si něco dovolí, když je přítomen arcimág. Je totiž spousta lidí co se našeho arcimága dost bojí a raději se mu vyhne než, aby se s ním museli střetnout. Arterius a Globullus jakožto jeho zástupci zase až taký respekt nebudili.. vše se postupem času zlepší. Nebojte i ta bezpečnost.“ domluvila Mirabelle a nechala tě mluvit. „To první bych vám splnit mohla. Čas od času navštěvuji místní a pomáhám jim s různými nemocemi a nebo oni navštěvují mě. Akorát mám teď omezené působiště..“ odmlčela se a koukla po místnosti „..když tu není Dro'Barri nemůžu si dovolit nějaké delší výlety mimo město, protože mě nemá kdo zastoupit na přednáškách a na ošetřovně.“ svůj zrak přesunula k tobě „..na magii vyvolávání je tu expert náš arcimág. Po pádu cechu mágů tu není nikdo kdo by ji zakazoval a tak se volně šíří dál – sice to není pravá nekromancie, ale jisté aspekty jsou stejné. Já se v tohle ohledu odvracení nekromancie vyhýbám a raději ji přenechávám mágům, kteří se v tom vyznají více než já a živí se tím. Pár kouzel na odvrácení samozřejmě znám.. takže bych vás je pak mohla naučit.“

SuperHunterCZ
Novicka vyjeveně zírala a když jsi jí vrátil do rukou líčidla trošku se uklidnila, ale jen trošku. Mlčela a poslouchala. „Já chci jen žít.. prosím.. nic jsem nikomu neudělala.“ spustila opět se slzami v očích. Po chodbě jsi zaslechl hlas „Já hlupák jeden.. jak jsem mohl se to mohl nechat na pokoji..“

Sarako
„Zmlkněte šermíři!“ zvolala Livie, „Buďte rád, že vám vůbec byl povolen odchod z věže.“ dodala a uraženě se vydala ke stanu. Když jsi usedl k ohni a zvolal na ní vrátila se. Naštvaně převzala palcát a vyslechla si co máš na srdci. Poté zmizela uvnitř stanu.
„Ta byla ale nasoptěná.“ pousmál se Maro u ohně.

Killiaden09
„Aha..“ vydal ze sebe legionář a následovalo dlouhé ticho.



Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Upravil/a Aurelius dne 29.02.2016 17:31
 
Leneren
Budu mlčet a čekat až bude Nir pokračovat, na Arvenu se jen mile usměji
 
Tondulin
"O tom není pochyb, nikdy bych si nemyslel že to řeknu, ale bude mi chybět." sklesle odpovím a na chvíli zmlknu. "No pokud mě není na nic potřeba, tak se vydám zas o dům dál, měl bych si ještě vyzvednout žold." sdělím Carwen a po jejím svolení se vydám zpět za Beliem.
 
SuperHunter
Natočím hlavu ke dveřím a potichu jí řeknu
"Zůstaň v klidu a nikomu se nic nestane." pak se zavřu zase do skříně.
 
scorpioncz
Předpokládám že bude alespoň chvilku mluvit o tom co se stalo takže budu mlčet a bedlivě čekat na to až začne.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Sarako
,,To byla." přikývnu Marovi:,,Myslíš, že Ingmar stihl ohledat tělo Leyovi ženy?"
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
BadWolf
Uznaně kývnu hlavou "Musím uznat, že od mých "mladých" let se Penitus docela činili."
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Killiaden09
"Přiznávám se že nevím o čem bych povídal ... zatím jsem toho moc nedokázal a jak už jsem řekl přemýšlím kam teď když jsem dokončil universitu... "
I dig
You dig
We dig
He dig
She dig
They dig

Now ... it's not very beatiful poem ... But it's quite deep...
 
Adrian_S
"Když to říkáte o té bezpečnosti..." přeruším řeč a zahledím se na ní.

"To chození za "nemocnými" je skvělá příležitost a zkušenost. Ledacos poznáte, že? A s tím druhým návrhem... No.. nemám na mysli školu Vyvolávání, byť... nějaké to kouzlo by se určitě hodilo, ale měl jsem hlavně na mysli třeba odvracení duchů nebo tak něco." kouknu se z okna ven, "předpokládám, že i město má svůj hřbitov s neklidnými dušemi, ne?"

Však, jak spustí, že by se nechtěla do toho pustit, "Ehm.. dobrá tedy. Tak aspoň to léčení nemocných..." usměji se, "Ale rád bych věděl, jakým způsobem byste chtěla po mně platbu? Asi to zadarmo nechcete dělat, že?"

"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!"

7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka"

17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014
7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"

Přečtěte si také moje díla:
Adriho verše
Adriho povídky I - Ruka zloděje
Adriho povídky II - Temná smlouva
Adriho povídky III - Děti Skyrimu
Adriho povídky IV - Prokletí daeder
Adriho povídky V - Osvobození
Adriho povídky VI - Putování M'aiqa Lháře
Adriho povídky VII - Torna plná cukříku
Adriho povídky VIII - Zapřísáhlej
 
Aurelius
ScorpionCZ
Jakmile Globullus zapsal vše co potřeboval. Pozvedl hlavu směrem k vám a vstal ze židle. „Tak přátelé..“ začal s přátelským výrazem na tváři „..nejprve vám se známým s menšími změnami zde na univerzitě a pak si něco povíme o upírech a celé té jejich hrozbě zde v Imperial City.“ krátce se odmlčel a přesel před katedru.
„Důvod dnešního evakuačního manévru je myslím každému dost jasný. Nerad bych, aby se šířili nějaké fámy s více verzemi o tom proč k tomu došlo. Proto vás s ním seznámím. Útok na univerzitu má na svědomí legát Nigidius Amatius, který ze srdce nesnášel nás mágy a naší magii. Nějakým způsobem se mu povedlo přimět Osmou legii k útoku. Jak to se můžeme jen domnívat. Nutné je však říci, že viník byl patřičně potrestán a Císařství se postará o to, aby se něco takového nepakovalo. Nutno podotknout, že evakuace byla úspěšná. Ani jeden novic nebyl zabit během útoku na univerzitu.. ale dost tohoto.“ krátce se odmlčel. „Přátelé.. jaké to bude mít následky na chod univerzity? O bezpečnost se nyní bude starat bývalí legionář Finn a jeho sbor univerzitních bojovníků ke kterým se může každý v z vás dobrovolně přidat. Dále je nutno zmínit, že se vrátil náš Arcimág Dremwus Palagán a opustil nás profesor Arterius. Jeho návrat z jeho výpravy není přesně stanovený. Veškeré jeho přednášky o runové magii převezme profesorka a mistryně z Morrowindu Xarie Vici.“ ukázal na Xarii a ta zdvořile vstala a sama se ještě jednou představila a následně opět sedla na židli. „Profesorka bude přednášet jen a pouze runovou magii proto ji kvůli s ostatními problémy neotravujte. S odchodem profesora Arteria se taktéž pozměnilo složení vedení univerzity. Arcimága budu zcela zastupovat já, takže jakékoliv problémy budete nejprve řešit se mnou a teprve až pak s arcimágem. Není nutné ho otravovat s věcmi, které nemají pádný důvod.“ následovala odmlka. „Nějaké dotazy? Nebo se můžeme konečně přesunout k přednášce?“ optal se a opět nasadil přátelský úsměv jak už u něj bylo zvykem.

„To je skutečně vše? Za útok stál jeden jediný muž, který nás napadl jen a pouze kvůli tomu, že nás 'neměl' rád?“ zvolal kdosi z davu. „Je to smutné.. ale bohužel pravdivé.“ odpověděl mu Globullus bez úsměvu. „Jestli mi nevěříte můžete se zajít optat arcimága. Jistě vám rád zopakuje to co jsem vám teď řekl.“

„Takže se vrátil?“ zněl tichý hlas za tebou, „A já už doufal, že zhnebl..“ přiznal jiný hlas a první jen dodal „Já taky.“

Tondulín
Carwen mlčky přikývla. Odebral jsi se k odchodu, sáhl na kliku a odešel z místnosti. Jakmile jsi vešel do chodby, která byla spojená s pracovnou spatřil jsi Belia a Světlanu. Oba seděli na židlích a o čem si spolu hovořili. Světlana na sobě měla tmavě modré roucho. „Když tak straně nemáte ráda Savose.. chcete se přidat k nám?“ optal se jí zrovna Belius.
„To bych si asi moc nepomohla. Zaslechla jsem, že s Palagánem to také není procházka růžovým sadem.“ odpověděla mu a s pozdravem se pootočila směrem k tobě, Belius na tebe jen kývl. „Dokud má dostatečný přísun svých oříšků tak je nadmíru spokojen..“ začal s úsměvem Belius a koukl na Světlanu, „..a když mu náhodou najde. Vždy přivolá svého věrného veverčáka Aedana, aby mu obstaral nové.“ pokračoval s úsměvem od ucha k uchu a přitom koukl na tebe „Že mám pravdu Aedane?“. Světlana se taktéž chvilku smála „Alespoň tu máme nějakou legraci.“

Leneren a BadWolf
„Činili se převážně období kdy jsem byl ve velení já..“ začal Nir směrem k Vlkovi, „..když jsem odešel do utajení a převzal velení Vatus a po jeho smrti Natalius a nakonec Monetová.. všichni to byli důstojníci za dvě věci. Vatus byl trošku schopný něco málo dokázal to se musí nechat, ale Natalius? Protekční idiot. Monetová? Ta zase dovolila, aby zemřela Císařovna. Teď jsem zpět, abych Penitus Oculatus opět vedl a předvedl vraha císařovny před soud.“ pokračoval vážným tónem hlasu „A vy..“ koukl na Arvenu. „..vy drahá mi v tom pomůžete.“
„A když odmítnu?“
„Stále mám v těchto deskách dostatek materiálu k tomu, abych vám zajistil brzkou popravu.. moudře se rozhodněte..“ poklepal rukou na deskách a schoval dopis. „..kvestore Anthe můžete pokračovat ve výslechu v celém rozsahu.“ vstal od stolu i s deskami. „Až skončíte s výslechem přesunete zajatkyni do Císařského žalaře. Také doporučím vašemu generálovi zvýšení vašeho žoldu a přidání jednorázové odměny za službu své vlasti..“ pokračoval a svůj zrak upíral k Anthemu „..hodně štěstí.“ popřál a koukl na Vlka. „Vám mohu jen poděkovat a nebo nabídnout místo u agentů Penitus Oculatus. I když předpokládám, že to druhé odmítnete.“

Můžete i nadále pokračovat ve výslechu. Nir do něj již zasahovat nebude. Stejně tak Ingmar.

Adrian_S
„Platbu?“ optala se s překvapeným výrazem na tváři, „Nevím jak ve Vysokoskalí, ale tu se nic za soukromé přednášky neplatí.. alespoň já nikdy nic nepožadovala.“ dodala s úsměvem.

SuperHunterCZ
„Dobře..“ špitla novicka otřela si slzy. Zalezl jsi do skříně a tiše jí za sebou zavřel. Právě včas. Dveře do pokoje se otevřeli a vešel novic. „Vydržte.. hned to bude. Já – jen nevím kam jsem to přesně dal.“ zvolal ihned po svém příchodu na osobu, která zůstala stát u vchodu. Ze skříně na prostor u dveří nevidíš. Novic zašel ke své truhle a rychle ji klíčkem otevřel. Začal jí přehrabovat. Novicka stála a téměř vůbec se nepohnula.
„HA! Tu to je!“ křikl radostně novic a cosi nesl v rukou k osobě u dveří. Když došlo k předání opět jsi zaslechl hlas novice, který tentokráte směřoval k novicce „Jsi v pořádku?“
„Jo - “ vydala ze sebe, ale nezněla příliš přirozeně „ - jen.. jo jsem v pořádku.“ vydala ze sebe opět. Novic k ní přistoupil blíže. Osoba mezi dveřmi si neznámí předmět prohlížela. „Vždyť jsi brečela.. co se stalo?“ optal se starostlivě novic. Osoba u dveří to ignorovala. Pohrávala si předmětem až do chvíle než jej magicky aktivovala a jeho působení cosi narušilo.
„Je rozbitý?“ optal se ihned novic a přitom položil ruku novicce na rameno, která mu spustila svoji hlavu do náruče. Očima však novic sledoval osobu u dveří.
„Ne. Něco narušilo průběh kouzla..“ konstatovala osoba a vešla do pokoje. Spatřil jsi dunmera v černém rouchu, které měl na hrudi mírně poškozené. „..něco co už jsem někde viděl.“ pravil se zájmem a opřel se svoji hůl. Předmět schoval do brašny se slovy „Děkuji novici za upozornění na tento předmět.“ očima se přitom díval po pokoji.

Sarako
„Těžko říct. Až vyleze z toho stanu nebo se tu objeví můžeš se ho zeptat.“ odpověděl ti Maro. „Skočím si nabrousit meč. Hlídej ho.“ promluvil k druhému a vyrazil ke stanu, který byl vybaven nástroji na údržbu zbraní a zbrojí. Promočený agent přikývl a pokračoval v ohřívání se u ohně.

Killiaden09
„Legie je pro vás asi nejlepší možností. Bojových mágů je v legii pomálu.“ pronesl opět starý legionář. „Nebo můžete zkusit práci hraničáře, ale ta se pro mágy moc nehodí..a nebo souboje v aréně. Slyšel jsem, že ji opět otevřeli. V brzké době půjdu zjistit co je na tom pravdy.“


Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Upravil/a Aurelius dne 01.03.2016 23:34
 
Adrian_S
Usměji se na ní, "Dobrá tedy.. Kdy začneme s výukou? Samozřejmě, že po vás nebudu dneska chtít nové lekce." ujistím ji, "Mohli bychom začít třeba zítra? Co vy na to?"
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!"

7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka"

17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014
7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"

Přečtěte si také moje díla:
Adriho verše
Adriho povídky I - Ruka zloděje
Adriho povídky II - Temná smlouva
Adriho povídky III - Děti Skyrimu
Adriho povídky IV - Prokletí daeder
Adriho povídky V - Osvobození
Adriho povídky VI - Putování M'aiqa Lháře
Adriho povídky VII - Torna plná cukříku
Adriho povídky VIII - Zapřísáhlej
 
Tondulin
"Samozřejmě Belie, jsem rád že tu historku šíříš dál, jsi opravdový přítel." Usměju se. "Mimochodem, za chvíli si to povalím do města, nevíš jaký dárek by udělal Seraně radost a myslím to vážně, neberu dementní odpovědi jako oříšky či veverka." Zasměju se, počkám na Beliovu radu a poté se vydám pryč z univerzity.
Upravil/a Tondulin dne 01.03.2016 22:25
 
SuperHunter
Budu dále vyčkávat ve skříni.

Pokud se jejich pozornost začne obracet ke skříni vyskočím ven a zaútočím dýkou na dunmerův krk.
 
Leneren
Nadšeně zatleskám "Výborně, ta odměna nebude nutná, ať je Legie raději věnuje Chorrolu, bude-li to možné" Jakmile to řeknu, přestanu Nirovi věnovat pozornost a obrátím se k Arveně.
"Výborně, každopádně, abych se vrátil k poslední otázce: Vaši společníci. Já nechci, aby jste donášela. To mě nezajímá. Řekněte mi, jací byli?"
 
scorpioncz
Jen okem pohlédnu za sebe a budu mlčet a poslouchat.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Sarako
Přiložím do ohně se slovy:,,Ještě že jsem si před tím sundal kabát, alespoň ten je suchý."
Potom ještě párkrát přiložím a až trochu oschnu, zavolám na celý tábor:,,Hej Nire! Už je na čase, abys mi mou malou laskavost oplatil, protože já čekám hrozně nerad. Mám Vás snad ještě poprosit, nebo mám přijít rovnou za Vámi?"
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Hrozba III. Zdejší kobky 5104 24.09.2024 09:54
Hrozba • Diskuze Zdejší kobky 313 23.12.2016 21:15
Hrozba • Pilíře Vědění Zdejší kobky 4 15.05.2016 23:33
Hunterovi povídačky, Svazek 1.: Hrozba Onyxu » Skyrim - Váš svět 30 20.10.2012 23:48
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4347 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8549 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 6078 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 5176 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 13126 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7791 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6929 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6579 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7794 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist