Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Pro prohlen se regni.
Číst diskuzi
Právě je zde: 1 host(ů)
 Tisk diskuze
Hrozba II.
Adrian_S
Vyčaruji středně velkou svítící kouli a vypustím jí do středu místnosti. Chvíli na ní budu hledět, pak se přemístím ke svému stolu a z truhlice si vytáhnu deník.

Zápis do deníku - 1. Krbec, 4E 175 - Císařské Město, Mágská univerzita

Jakmile dopíšu řádky v deníku, zavřu knihu a vydám se na chodbu a pokusím se najít kabinet mistryně Mirabelle.
Upravil/a Adrian_S dne 27.02.2016 20:51
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!"

7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka"

17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014
7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"

Přečtěte si také moje díla:
Adriho verše
Adriho povídky I - Ruka zloděje
Adriho povídky II - Temná smlouva
Adriho povídky III - Děti Skyrimu
Adriho povídky IV - Prokletí daeder
Adriho povídky V - Osvobození
Adriho povídky VI - Putování M'aiqa Lháře
Adriho povídky VII - Torna plná cukříku
Adriho povídky VIII - Zapřísáhlej
 
scorpioncz
Budeme cestovat potichu, když se najednou do ticha zeptám. "Co si myslíš o Tandilovi? Věříš mu?"
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Aurelius
ScorpionCZ
Cestou tě Laurana chytla za ruku a mlčky jste kráčeli uličkami až k Univerzitě. Když jste míjeli Bělo-zlatou věž optal jsi se jí na Tandila. „Asi jo..“ odpověděla ti tiše a po chvilce přemýšlení pokračovala „..pomohl nám přeci najít mého otce a byl to jeho kamarád.. kdykoliv jsme za ním přišli s nějakým problémem ochotně nám pomohl a vyřešil ho. Nehledě na to, že byl fakt skvělý profesor.“ když domluvila míjeli jste chrám kolem kterého zůstalo jen a pouze několik málo pozůstatků po obléhání univerzity. Většina byla už odklizena. Když jste prošli bránou a směřovali po mostě k věži univerzity, spatřili jste zničenou hradbu s bránou jejíž trosky odklízela skupinka pověřených. Mezi nimi jsi spatřil i dvojici válečníků v černých zbrojích se symbolem univerzity. Ani jednoho jsi však neznal. První válečník byl černovlasý muž s velkou jizvou a druhý válečník byla žena. Všiml sis také velké díry ve stěně prvního patra.
„To je strašná spoušť..“ pronesla zděšeně Laurana při pohledu na univerzitu. „..doufám, že jsou všichni v pořádku.“ dodala urychleně.

Tondulín
Políbil jsi Mirabelle na tvář a následně se odebral k odchodu. Když jsi za sebou zavíral dveře spatřil jsi její tvář jak se na tebe dívá. „Zastav se pak prosím.. alespoň na chvilku.“ poprosila nakonec a po těchto slovech jsi zavřel dveře. Prošel jsi Velkým sálem hledajíc kohokoliv kdo by mohl vědět kde se nachází Belius či Serana. Pelenu jsi už nepotkal. Nejspíš odešla s legionáři pryč z pozemků univerzity.

Prošel jsi celé přízemí, první patro a v rychlosti i ubikace noviců. Pokoj ve kterém se předtím nacházela Serana byl zamčený a žádné hlasy či zvuky se z něj nelinuly. Vyrazil jsi k odchodu cestu po prvním patře jsi potkal skupinku noviců a novicek, kteří postupně směřovali k jedné z učeben – zjevně na přednášku. Jako poslední možnost tě napadl kabinet Arteria, který sním sdílel i Belius. Rozhodl jsi se vyrazit k němu. Arcimágův kabinet se nachází ihned vedle komnaty arcimága. Ze dveří vyšla Xarie a tiše poznamenala: „Blbec jeden zabedněnej..“ poté koukla na tebe kývla na pozdrav a zamířila chodbou směrem ke sborovně profesorů. Jako další z komnaty vyšla Silverwoodová a následně i Globullus. Tvář Silverwoodé si držela neutrální výraz a její kroky směřovaly ke schodišti. Globullus se usmíval od ucha k uchu a směřoval ke svému kabinetu.

Zabouchal jsi na dveře kabinetu a zatím co jsi vyčkával na vyzvání ke vstupu sis prohlížel dvojici tabulek se zlatavým písmem na jedné stálo celé jméno Arteria a jeho hodnost a na druhé Beliovo jméno a jeho hodnost. Když se dveře otevřeli spatřil jsi Belia, „Aedane.. pojď dál.“ vybídl tě ke vstupu a otevřel dveře dokořán. Vešel jsi a stanul v menší místnosti, která se dělila do dalších dvou – ložnice Arteria a pravděpodobně ložnice Belia. Uvnitř menší místnosti se nacházela dvojice pracovních stolů a skříň. Menší knihovna s knihami a také umyvadlo. Na jednom z pracovních stolků stála otevřená flaška piva a korbel ze kterého se ihned po tvém příchodu Belius napil. Usedl na židli a tobě pokynul, aby sis vypůjčil židli od druhého stolku. Poté se očima zahleděl do flašky. Bylo na něm vidět, že není zrovna dvakrát ve veselé náladě. „Stavila se tu Carwen a řekla mi to o Arteriovi..“ začal a jakmile si povzdech krátce se odmlčel „….teď je u Serany.. ta Palagánovi moc nevěří a však víš.. byl to její bratr. Je na tom dost špatně.“ opět následovala odmlka napil se z korbele „Doufám, že se náš arcimág nemýlí a skutečně je na živu.“

Leneren a BadWolf
„Jsme uskupení pátrající po upírech, vlkodlacích a všemožné havěti co obtěžuje obyčejné občany měst a vesničany.. k čemu by nám byli hodnosti? Přezdívky bohatě stačí..“ odpověděla Arvena a Ingmar se jen ironicky ušklíbl a Arvena pokračovala s odpovědí směřovanou na Nira. „Je to dobrý bojovník a vůdce proč by nás nemohl vést?“ přitom na něj koukla očekávajíc jeho odpověď. „Vy dunmeři jste příliš pyšní..“ koukl na Antheho „..s prominutím Anthe není to myšleno jako urážka...“ opět svůj zrak přesunul na vyslýchanou „..docela se mi nezdá, že by jste všichni trpěli císařského v čele.. bez nějakého smyslu hodností.“
„Řekla jsem, že je to dobrý bojovník a vůdce.“ znělo z úst Arveny a přitom ostře sledovala Nira.
„Já vám zase tvrdím, že vy dunmeři jste příliš hrdí na to, aby jste následovali císařského. Obzvláště ve své domovině.. i když ono je fakt, že vám argoniani ten váš hřebínek pořádně srazili..“ pokračoval Nir a očekával reakci vyslýchané. Ta to však nijak nekomentovala a zůstala z počátku mlčet. Svůj zrak přehodila na Antheho „Copak dovolíte, aby urážel naši domovinu? Naši rasu?“ zeptala se jej.

Adrian_S
Provedl jsi zápis do deníku. Odložil jsi brk a deník zavřel. Poté jsi vyšel a chodbu a zamířil ke schodišti neboť sis vzpomněl kde se kabinet profesorky Mirabelle nachází. Sešel jsi schodiště a prošel Velkým sálem, který byl prázdný jediné co v něm bylo bylo několik soch předchozích arcimágů – jen těch slavných – také sis všiml, že jeden podstavec je zbrusu nový a chybí na něm postava arcimága.
Jakmile jsi stanul u dřevěných dveří do kabinetu profesorky obnovy spatřil jsi na nich menší destičku se zlatavým písmem, které obsahovalo její jméno a také její zaměření:

Profesorka Mirabelle Sarric
Magie Obnovy, Historie Tamrielu, Bojový výcvik


SuperHunterCZ
Novicové a novicka spokojeně a hlavně mlčky pokračují ve hraní kostek. Zjevně je to zatím dost baví a nemají v brzké době v plánu opustit pokoj bez nějakého vážného důvodu.

Killiaden09
„No.. tak nám povězte něco o sobě mágu. Třeba vaše jméno.. už jsem ho zapomněl. Nebo jestli jste mi ho vůbec řekl.“ optal se starý legionář. „Dojdu se převléknout.“ oznámila Lukrécie a vyrazila ke schodišti a následně k pokoji.

Sarako
Prošli jste ulicemi až jsi konečně s doprovodem agentů stanul před Bělo-zlatou věží. Legionáři opět hlídali vstup, ale jakmile spatřili v tvé přítomnosti dvojici agentů ihned ti uhnuli s tím, že můžeš vstoupit. „Co teď?“ optal se agent. „Upřímně už mě to běhání po městě nebaví. Jsem promočený a unavený.“ postěžoval si.

Těsně před tvým příchodem sis všiml, že ji opustila blonďatá agentka Penitus Oculatus – Livie – jejíž kroky směřovali k táboru Luciovi legie a držela v ruce nějaké desky s dokumenty.


Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..
 
Adrian_S
Zaklepu na dveře a počkám, až se otevřou. Jestli tam bude i mistryně Sarric, spustím, "Promiňte, že vás ruším, mistryně. Smím vstoupit dovnitř? Mám něco na srdci..."

Budu doufat, že mě pustí dovnitř, "Chápu, že se to teďka nehodí. Obzvlášť poté, co se tady před několika chvílemi stalo. Ale jde o budoucnost univerzity... a mne."

"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!"

7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka"

17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014
7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"

Přečtěte si také moje díla:
Adriho verše
Adriho povídky I - Ruka zloděje
Adriho povídky II - Temná smlouva
Adriho povídky III - Děti Skyrimu
Adriho povídky IV - Prokletí daeder
Adriho povídky V - Osvobození
Adriho povídky VI - Putování M'aiqa Lháře
Adriho povídky VII - Torna plná cukříku
Adriho povídky VIII - Zapřísáhlej
 
Sarako
,,Ještě si stěžuj. Nebýt mě, tak tě sem neseme nohama napřed." pronesu k agentovi, tak aby to slyšela i Livie, zatímco půjdu rovnou za ní. Až jí dojdu, zeptám se:,,Agentko, dorazil už důstojník Nir? Dokončil Ingmar ohledání těla Leyovi ženy, ohledně známek vampyrismu? Já se zrovna vracím z přístavu, kde jsem právě s pomocí vašich agentů zachránil život lorda Rulla mladšího a následně i život jednoho z vašich agentů, rád bych se převlékl do něčeho suchého, ale mám pro důstojníka Nira velké množství informací, které jistě budou zajímat, proto mi přijde, že rozhovor s ním má větší prioritu. Jinak, jsou Arterius a Kvestor Aedan v pořádku? Jejich výpovědi by mohli objasnit celou situaci s Bothiel a přepadením Luciova konvoje, ve kterém byla Leyova žena držena jako rukojmí."
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
scorpioncz
"Půjdeme to zjistit." krátce odvětím a vejdeme dovnitř. Zkusíme najít nějakého profesora nebo kamaráda. Jinak budu bedlivě sledovat okolí, abych si odvodit co se stalo atd.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
SuperHunter
Budu znuděně čekat dál.
 
Leneren
Mírně se zasměji "Tu samou domovinu ze které nepocházím. A tu samou rasu, jenž se o mne nestará." Mírně se odmlčím a podívám se na ni s úšklebkem ve tváři "Nezajímá mě rasa, nezajímá mě domovina, nezajímá mě Císařství, ani nic podobného. Zajímají mě jen 2 věci slečno. Tou první věcí je mé město. Je to mé hřiště, kde si můžu stavět houpačky tak, aby působily co nejlépe. A ta druhá věc je zábava.
Proč by mě měla zajímat rasa, která není soudržná? Proč bych měl mít raději nějáké dunmery než-li bretonce či další? Jenom kvůli barvě kůže? Kvůli pohledu prokletých očí, které neseme? Není ani jeden důvod."
Odmlčím se a otočím se k Nirovi "Mimochodem ta poznámka mě docela ranila"
Otočím se zpět na elfku a budu pokračovat "Každopádně, další otázka má milá, co mi můžete říct o Arteriovi? Váš vůdce s ním spolupracoval, že?"
 
Tondulin
"Jo byl to celkem masakr, hodně zbytečně zmařených životů jen kvůli Nigidiovi....Ale o Arteria bych se nebál, ten chlap má zatraceně tvrdej kořínek, určitě to nějak zvládl. Řekneš mi prosím kde má Serana pokoj, na chvíli bych se tam zastavil."
Upravil/a Tondulin dne 28.02.2016 17:23
 
BadWolf
Pří Antheho řeči se usměju a pak vyslýchané pravím: "A teď si vem holčičko, že tenhleten nemorální bezcita je z nás dvou ten andílek. Pokud to z tebe nedostane on, dostanu volnou ruku já. Asi bych teď měl říct něco ve smyslu, že bys to měla vyklopit, ale víš co? Výslechy my docela chyběj, tak si to spolu užijem." zakřením se tím nejodpornějším úsměvem.
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Leneren
Zatvářím se smutně a potichu zašeptám "já mám morálku a city "
 
Aurelius
ScorpionCZ
Laurana přikývla. Vešli jste do velkého sálu, který zřel prázdnotou. Jediné co cvaklo byly dveře od Mirabellina kabinetu. Po chvilce kráčení směrem ke schodišti jste narazili na profesorku Silverwoodovou. Její výraz na tváři byl přísný až nevraživý. „Dobrý den paní profesorku..“ pozdravila ihned Laurana.
„Dobrý den Laurano.“ přikývla jí zdvořile na pozdrav.
„Co se tu prosím vás stalo?“ optala se ihned Laurana.
„Profesor Globullus vám řekne více. Za pár minut bude začínat jeho přednáška v prvním patře. V učebně číslo pět.. já vám k tomu více neřeknu.“ po těchto slovech a Lauranině poděkování se s vámi rozloučila a pokračovala Velkým sálem až ke sklepení.
„Tak pojďme!“ zvolala Laurana a opět tě chytla za ruku. „Co na ní říkáš.. to byla Silverwoodová.. víš jak jsem ti o ní říkala v rezidenci.“ špitla potichu.

Tondulín
„Hmm.. doufejme.“ odpověděl ti a opět upil z korbele, „Serana je vedle s Carwen..“ ukázal na na dveře vedoucí do vedlejší místnosti. „..stačí když vezmeš za kliku a vejdeš.“ dodal. Poté se krátce odmlčel. Dolil pivo do korbele vstal přistoupil k oknu, otevřel jej a flašku vyhodil z okna bez toho aby se rozhlédl zdali pod oknem nikdo není. „Mimochodem slyšel jsem, žes s Palagánem rozjížděl byznys..“ začal náhle a vypadal už trochu veseleji „..'Džemínk a výrobna na oříšky'.. no nezní to fantasticky?“ pokračoval a přitom tě chytl jednou rukou za rameno a druhou ukazoval do dálky.

Leneren a BadWolf
„Pravda někdy bolí. Je mi líto.“ pravil Nir k Anthemu. Dunmerka pohotově dopověděla: „Neznám žádného Arteria.. nikdy jsem žádného neviděla, nepotkala ani o něm neslyšela. Dnes je to poprvé. Jestli s ním spolupracoval tak to já nevím.“ přitom koukla na Nira, který se nadechoval ke slovu „Stále trvám na své otázce. Proč následujete imperiála?“
„Už jsem vám to jednou řekla.“ řekla ráznějším tónem Arvena.
„Jak myslíte.. ono je totiž trošku podezřelé celé to vaše uskupení. Všechno bojovníci, kteří jsou ruční v boji a mají osvojený určitý styl boje.. a kupodivu si nechávají rozkazovat od císařského.“ začal opět Nir a pozoroval očima Arvenu. „Na lovce upírů a všemožné havěti jste přeci jen trošku pěkně oblečení.. jak vy tak všichni vaši kolegové válečníci co už bohužel zařvali až na jednoho a to toho vašeho šermíře. Nehledě na to, že jste ihned napadli legionáře prohledávající dům, který vám nepatřil.“ pokračoval Nir, „Prve jsem vám řekl vaše možnosti. Spolupracující si jen a pouze přilepšíte.. takže? “ očekával odpověď.

„Nechtěli jsme znervózňovat občany města.. kdyby nás někdo potkal ve zbroji asi by ihned začal šířit různé fámy a byly by zbytečné obavy..“ začala Arvena, „..a ten dům byl opuštěný.“
„To na tom nic nemění.“ zvolal Nir.

Můžete se klidně ptát na víc otázek v jednom tahu.. abychom se pohnuli rychleji jestli chcete Wink


Adrian_S
Zaklepal jsi na dveře a ihned jak se otevřeli a spatřil jsi profesorku Mirabelle spustil jsi. Všiml sis, že má trošku zarudlé oči – jako by krátce před tvým příchodem plakala. „Pojďte dál..“ vydala ze sebe s mírným úsměvem a pokynula ti, abys vstoupil. „..to je v pořádku. Jen pojďte.“

Její kabinet není příliš velký. Je to menší obdélníková místnost s větším oknem, postelí, knihovničkou a pracovním stolem na kterém krom několika knih a papírů se zápisky ležel menší kotlík ze kterého se linula slabší vůně bylinek. Na sobě již neměla černou zbroj se symbolem univerzity nýbrž červenou magickou róbu v které jsi jí spatřil procházet po univerzitě již nespočetně-krát. Kolem krku měla náhrdelník stříbrný náhrdelník se smaragdovým kamínkem.

„Nevím jestli vám dokážu pomoci s budoucností univerzity od toho je tu spíše arcimág a nebo jeho zástupci..“ začala a pokynula ti ať se posadíš na její židli u pracovního stolku zatím co se snažila trošku poklidit na stolku. „..tak povídejte. Copak máte na srdci?“

SuperHunterCZ
Novicové s novickou v kostkách ještě nějakou dobu pokračovali. Dokud byl znám vítěz. Poté se oba novicové sebrali a opustili pokoj s tím, že se jdou projít po univerzitě a možná zavítají na přednášku. Novicka zůstala v pokoji sama. Vstala od stolku a zamířila k zrcadlu, které natočila směrem ke skříni. Různě si začala pohrávat s vlasy a poté vytáhla nějaké to líčení ze své brašničky.

Sarako
Agentku jsi odchytl několik kroků před táborem. Otočila se k tobě a následně ti zodpověděla otázky slovy: „Univerzita seznam padlých doposud nedodala.. ale Arterius se údajně na Univerzitě nenachází. Co jsem měla možnost zaslechnout tak opustil univerzitu krátce po boji společně s Edwin Monet. Bývalou důstojnicí Penitus Oculatus. To je vše co vám k tomu mohu říci.“ odmlčela se, „Důstojník Nire výslech dunmerky uvnitř stanu.. jdu mu právě předat několik dokumentů a listin. Každopádně vy musíte počkat až výslech skončí.. a kvestor Aedan je myslím na živu, ale nepamatuji jak vypadal.“


Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Upravil/a Aurelius dne 28.02.2016 18:32
 
Tondulin
"Naser si Belie." zasměju se a přátelsky ho lehce odstrčím. "Jsem rád že z tebe nevyprchal všechen smysl pro humor, ale stát se veverkou opravdu není nic příjemného, věř mi." Usměju se a prozatím se s Beliem rozloučím, vyjdu z kabinetu a zamířím do vedlejší místnosti.
Upravil/a Tondulin dne 28.02.2016 17:45
 
Adrian_S
"Víte, jak jsem říkal.. když se tak dívám na vaši tvář, nebudete mít jistě náladu na můj návrh a na celkovou prosbu, kterou vám chci sdělit. Ale už jsem tady, tak... přejdu k věci." nadechnu se a podívám se jí do očí, "Před malou chvílí jsme ubránili univerzitu před legionáři. Je to jistá výhra, důkaz, že s magií si není radno zahrávat. Ale obávám se, že díky této události vyšlo najevo, že tu není bezpečno. Že studenti... budou jistě uvažovat o odchodu či pořádat tajná setkání, kde by se učili. Namísto univerzitní půdy." vydechnu, počkám, co řekne Mirabelle.

"Protože se obávám i o některé kantory a vedení dalších hodin, řekl bych, že nastane čas, kdy se univerzita změní a bude se podstatně méně učit a více političit... Což je absurdní." sepnu si ruce, "Nepřijel jsem z Vysokoskalí pro politiku, ale pro cit k magii. A jestliže někteří kantoři budou chtít více hovořit o politice a machinacích, namísto školám magie... rád bych vás požádal o soukromé hodiny magie Obnovy." budu předpokládat, že jí to vyrazí dech (ať už překvapením nebo obavou).

"Vím, je to tak.. "narychlo", ale asi mi nic jiného nezbyde. Byl jsem na každé vaší přednášce, ohledně léčení a... jsem si naprosto jist, že byste měla ze mě skvělého asistenta." položím ruku na srdce, "Jednám z čistě magického hlediska... vztah do toho nechci tahat."

"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!"

7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka"

17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014
7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"

Přečtěte si také moje díla:
Adriho verše
Adriho povídky I - Ruka zloděje
Adriho povídky II - Temná smlouva
Adriho povídky III - Děti Skyrimu
Adriho povídky IV - Prokletí daeder
Adriho povídky V - Osvobození
Adriho povídky VI - Putování M'aiqa Lháře
Adriho povídky VII - Torna plná cukříku
Adriho povídky VIII - Zapřísáhlej
 
SuperHunter
Chvíli počkám a pak s dýkou vyskočím ze skříně směrem k novicce a zakryju jí dlaní ústa, aby nemohla křičet a přiložím jí ke krku nůž.






"Pššššt."

Upravil/a SuperHunter dne 28.02.2016 19:33
 
scorpioncz
"Zatím nevím co si o ní mám myslet ... To hodiny normálně pokračují? Je to divné když vztyčili bariéru a pak jí zase sundali ..." řeknu zadumaně a budu následovat Lauranu na přednášku.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Aurelius
ScorpionCZ
Laurana pokrčila rameny. Vyšli jste schodiště a zamířili do učebny s číslem pět. Uvnitř bylo vcelku rušno. Zbývalo jen několik málo volných míst k sezení a proto se někteří novicové dohadovali kro má větší právo sedět vzadu a kdo vepředu. Usadili jste se na nejbližší volné místnost a vyčkávali. Krátce po vašem příchodu přišlo několik dalších noviců, kteří zaplnili poslední volné místa a další příchozí se začali řadit už za židlemi s tím, že budou stát. Mezi nimi vešla do učebny i Xarie, která měla mírně popálený obličej, ale jinak vypadala relativně v pořádku.

Požádala jednoho z noviců o židli a ten jí ihned vyhověl. Odsunula si židli ke kraji učebny, usadila se a vyčkávala na příchod dalších. (přednáška započne za dva příspěvky)

Tondulín
„Já ti věřím.. obzvláště v přítomnosti Palagána. Kdybys byl mazlíčkem u nějaké krásné slečny.. nebo arcimágině. Tak by to bylo určitě něco jiného..“ zašklebil se Belius poté co jsi jej odstrčil. Zamířil jsi ke dveřím do vedlejší místnosti. Už jsi téměř sahal na klidu, když se ozvalo zaklepání na hlavní dveře kabinetu. „..kdopak to asi bude?“ ozval se znovu Beliův hlas a jeho kroky směřovaly ke dveřím. Než však otevřel rukou si upravil účes a oblečení také si přičichl k podpaží a se slovy „Není to tak strašný..“ otevřel dveře. Jediné co jsi po vstupu do místnosti s Carwen a Seranou zaslechnul bylo „Jé.. Světlano! Vás bych tu opravdu nečekal.. jen pojďte dál.“ zavřel jsi dveře a rozhlédl se po místnosti.

Jako první jsi spatřil větší postel na níž seděla Carwen a Serana ležela - spala. Carwen nevypadala příliš nadšeně. „Konečně usnula.. vůbec nevěří v naději, že je její bratr na živu.“ poznamenala sklesle a přitom tiše, aby ji nevzbudila. V místnosti byl dále pracovní stůl na kterým byl značný nepořádek a také šatní skříň.

Leneren a BadWolf
„Pravda někdy bolí. Je mi líto.“ pravil Nir k Anthemu. Dunmerka pohotově dopověděla: „Neznám žádného Arteria.. nikdy jsem žádného neviděla, nepotkala ani o něm neslyšela. Dnes je to poprvé. Jestli s ním spolupracoval tak to já nevím.“ přitom koukla na Nira, který se nadechoval ke slovu „Stále trvám na své otázce. Proč následujete imperiála?“
„Už jsem vám to jednou řekla.“ řekla ráznějším tónem Arvena.
„Jak myslíte.. ono je totiž trošku podezřelé celé to vaše uskupení. Všechno bojovníci, kteří jsou ruční v boji a mají osvojený určitý styl boje.. a kupodivu si nechávají rozkazovat od císařského.“ začal opět Nir a pozoroval očima Arvenu. „Na lovce upírů a všemožné havěti jste přeci jen trošku pěkně oblečení.. jak vy tak všichni vaši kolegové válečníci co už bohužel zařvali až na jednoho a to toho vašeho šermíře. Nehledě na to, že jste ihned napadli legionáře prohledávající dům, který vám nepatřil.“ pokračoval Nir, „Prve jsem vám řekl vaše možnosti. Spolupracující si jen a pouze přilepšíte.. takže? “ očekával odpověď.

„Nechtěli jsme znervózňovat občany města.. kdyby nás někdo potkal ve zbroji asi by ihned začal šířit různé fámy a byly by zbytečné obavy..“ začala Arvena, „..a ten dům byl opuštěný.“
„To na tom nic nemění.“ zvolal Nir.

Můžete se klidně ptát na víc otázek v jednom tahu.. abychom se pohnuli rychleji jestli chcete ;)


Adrian_S
„Ne.. to je v pořádku. Jen pokračuje ráda si vás vyslechnu.“ odpověděla ti, když ses podíval do jejích modrých očích. „O tom popravdě trošku pochybuji. Když neodešli kvůli arcimágovi tak neodejdou ani kvůli tomto incidentu. Zlomek jich sice může odejít, ale cech mágů tady v Cyrodiilu zanikl a málo komu se bude chtít cestovat mimo provincii.“ opět promluvila a poté poslouchala co budeš říkat dále.

„O kantory bych se na vašem místě nebála. Profesorka Silverwoodová je jedna z nejlepších učitelek magie Proměny a Iluzí.. politika jí nikdy nezajímala a pochybuji, že by opustila univerzitu když tu má vybudované zázemí a přátele. Na to jí znám až moc dobře. Já se k trvalému odchodu také nechystám.. tedy alespoň pro zatím. Profesor Globullus je taktéž kvalitní učitel a magie je prakticky jeho život, takže ten politice rozhodně přednost nedá i když se jí kvůli svým povinnostem musí zabývat.. ale nevšimla jsem si, že by jí někdy tahal do výuky. Jediné o koho bych měla asi obavy bude Dro'Barri tomu se prý v Morrowindu nějak zalíbilo a moc se mu zpět nechce..“ pousmála se, „..není se čemu divit. Během útoku na město ztratil ženu.. takže u něj je to docela pochopitelné.. ale toho nejspíš neznáte.“ odmlčela se a opět tě nechala mluvit.

Dro'Barri vyučoval magii Obnovy a Iluzí. Do Morrowindu odešel se svojí skupinou kvůli obléhání města a také kvůli expedici a výzkumu. Odešel ještě předtím než jsi nastoupil na univerzitu. Stále je však veden jako profesor, který zde učí a arcimág počítá s jeho návratem.

Po tvém návrhu zůstala překvapeně koukat „Takové odhodlání ke studiu se zase až tak často nevidí..“ začala a stále si na tváři držela překvapený výraz na tváři. „..se soukromými hodinami problém nemám, alespoň se tu nebudu nudit. Jak by jste si to asistování konkrétně představoval?“ poté ukázala prstem na židli. „Posaďte se ať nemusíte stát.“ po těchto slovech se mírně pousmála.

SuperHunterCZ
Chvilku jsi vyčkal. Poté vyrazil ze skříně s dýkou připravenou v ruce. Novicka se prudce pootočila neboť tě spatřila v zrcadle. Chtěla vykřiknout, ale to už jsi jí tisk ke krku dýku. „Prosím… neubližujte mi!“ zvolala se strachem a ihned upustila líčidla na zem. „Já.. já.. dám vám vše! Jen mě prosím nechce být.. já nechci umřít! Prosím!“ pokračovala a do očí se jí draly slzy.

Sarako
Agentku jsi odchytl několik kroků před táborem. Otočila se k tobě a následně ti zodpověděla otázky slovy: „Univerzita seznam padlých doposud nedodala.. ale Arterius se údajně na Univerzitě nenachází. Co jsem měla možnost zaslechnout tak opustil univerzitu krátce po boji společně s Edwin Monet. Bývalou důstojnicí Penitus Oculatus. To je vše co vám k tomu mohu říci.“ odmlčela se, „Důstojník Nire výslech dunmerky uvnitř stanu.. jdu mu právě předat několik dokumentů a listin. Každopádně vy musíte počkat až výslech skončí.. a kvestor Aedan je myslím na živu, ale nepamatuji jak vypadal.“


Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Upravil/a Aurelius dne 28.02.2016 20:33
 
Leneren
"Teď vám řeknu najednou několik otázek, potom na ně prosím odpovídejte v jakémkoliv pořadí chcete:
Zaprvé: Potkala vaše skupina či na něčem někdy spolupracovala s Luciem Valeriem?
Zadruhé: Porušila vaše skupina někdy zákon při boji proti upírům a nemrtvým?
Zatřetí: Proč jste zaútočili, když jste nás našli v tom domě?
Začtvrté: Povězte mi něco o vašich společnících"
Jakmile si ujasníme tohle tak budeme už jen krůček od konce výslechu"
 
Tondulin
Opatrně, abych nevzbudil Seranu, vezmu židli a přesunu jí poblíž postele. "Chudák holka, bratr pro ní znamenal všechno." Potichu poznamenám a soucitně kouknu na Seranu. "A čemu věříš ty Carwen?" Odtrhnu zrak od Serany a pohlédnu na elfku.
 
SuperHunter
"Omluvám se za....nečekané vyrušení. Neboj nemám v plánu ti ublížit." řeknu potichu.
"Jediné co od tebe potřebuju je být zticha a zůstat na místě." budu pokračovat a volnou rukou se jí pokusím podat líčidla.
"A pokud tě mohu požádat, žádná kouzla."

Počkám až to všechno zpracuje a budu potichu pokračovat.
"Já teď odejdu a chci po tobě aby si tu zůstala a nepřivolávala pozornost. Tak zaručíme že se nikomu nic nestane, ano ?"

Upravil/a SuperHunter dne 28.02.2016 21:08
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Hrozba III. Zdejší kobky 5098 22.06.2024 00:26
Hrozba • Diskuze Zdejší kobky 313 23.12.2016 21:15
Hrozba • Pilíře Vědění Zdejší kobky 4 15.05.2016 23:33
Hunterovi povídačky, Svazek 1.: Hrozba Onyxu » Skyrim - Váš svět 30 20.10.2012 23:48
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4199 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8228 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5698 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4850 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12720 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7504 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6631 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6364 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7556 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist