Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Pro prohlen se regni.
Číst diskuzi
Právě je zde: 1 host(ů)
 Tisk diskuze
Hrozba II.
Tondulin
"Aha tak to jsem rád, poté za nimi na chvilku skočím." Usměju se. "Pochybuju že se tady Arterius ještě někdy vůbec ukáže, právě teď je na cestě do Riftenu, slyšel jsem jak se o tom před bitvou bavili s Globullem. Nejspíš to měl v plánu už delší dobu a oba víme proč tam jede." vážně se podívám na Mirabelle.
Upravil/a Tondulin dne 25.02.2016 00:11
 
Sarako
Posadím se a pronesu:,,Už věříš mým slovům, nebo jsi stále přesvědčený, že chci utéct?" přitom budu doufat, že se dovtípí, že jsem ho tam mohl nechat utopit, v klidu odplavat pryč a ztratit se někde v chudinské čtvrti za přístavištěm. Potom počkám, až agent chytí dech, vstanu a s lapkou přes rameno vyrazím s agentem na loď za Erinou, Marem a Leyem. Až tam dorazíme, zeptám se Eriny:,,Jak je na tom Ley? Zvládne přesun k Bílo-zlaté věži?"
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Leneren
"Začněte prosím vy, pokud budu mít nějákou otázku položím ji. Doufám, že to není problém?"
 
BadWolf
Mlčky čekám.
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Killiaden09
"Děkuji za nabídku porpřemýšlím o ní... " řeknu, pomalu dojím a počkám co se bude dít dále.
I dig
You dig
We dig
He dig
She dig
They dig

Now ... it's not very beatiful poem ... But it's quite deep...
 
Aurelius
ScorpionCZ
Opustil jsi pokoj a sešel schodiště. Scipio zrovna vedl rozhovor se služebnou ale příliš se ti toho nepovedlo zachytit. Legionář střežící vilu byl již vzhůru a pečlivě obcházel plot. Laurana byla u tebe během chvilky i s kabátem. Ačkoliv již dopršelo stále je venku docela chladno a občas zavane studenější vítr.
„Nechceš si raději skočit pro něco teplého na sebe? Abys mi nenastydl.“ promluvila na tebe starostlivě Laurana.

Tondulín
Její oči se odvrátily. Mlčela a chvilku sledovala dění za oknem. Skousla spodní ret a následně se sklopenou hlavou povídá: „Takže.. ty o tom víš?“ odmlčela se a pomaličku vstala a postavila se k oknu. Hleděla z něj a přitom si hrála s přívěškem „No.. já..“ začala nejistě, „..jak jsi se to vůbec dozvěděl? To ti řekl on.. nebo to prostě jen tak řekl před Globullem?“ koukla na tebe.

Leneren a BadWolf
„Fajn..“ kývl Nir a vešel do stanu. Uvnitř stanu se nacházela černovlasá dunmerka ve společenských šatech. Neměla na sobě téměř žádné stopy boje či nějaké zranění. Mlčky seděla za stolem a na ruce měla kovové pouta. Nir pozdravil, představil se a následně usadil na židli u stolku. Koukl na Ingmara, který stál opodál se založenými rukami. Mlčky kývl na pozdrav a poté hleděl co se bude dít.

Každá postava má jinou míru výdrže. Některé postavy jsou schopné změnit stranu (či něco prozradit) za peněžní obnos jiní vám to vyklopí ihned jen aby si zachránili život a jiní jsou zase příliš hrdí a jazyk jim rozváže až mučení.

„Rád bych znal vaše jméno.. slečno..“ začal Nir s výslechem, „..já jsem se vám představil. Teď bych rád, aby jste v rámci slušnosti udělala to samé.“ odmlčel se očekávajíc odpověď a přitom sledoval tvář vyslýchané. Odpovědi se však nedočkal.
„Je to zbytečné.. nic jsem zní nedostal. Ani to podělaný jméno.“ oznámil Ingmar a Nir jen mlčky na jeho slova kývl. Opět koukl na vyslýchanou „Měla by jste si uvědomit, že několik vašich přátel už nežije. Napadla jste legionáře a jednoho dokonce usmrtila – pokud jsou moje informace správné. Navrhuji vám, aby jste spolupracovala jinak vás čeká soud a následně buď dlouhý pobyt za mřížemi a nebo rovnou poprava. Ve vašem případě myslím, že hrozí to první. Takže? Jaké je vaše jméno?“ opět očekával odpověď. Dunmerka pozvedla hlavu a s váháním se představila: „Arvena..“
Nir se spokojeně pousmál a pohodlněji se usadil na židli. „Takže.. spolupracujete s Morrowindským šermířem. Nemám pravdu?“ optal se a opět koukl na dunmerku. Mlčky přikývla. „Když nad tím teď tak uvažuji..“ pootočil se Nir na židli směrem k Anthemu, „..je to vaše zajatkyně. Pojďte si to převzít. Já totiž potřebuji jen hrstku odpovědí k poskládání skládačky..“ poté stal na naznačil Anthemu, že se může ujmout výslechu. „..a nebo vy Vlku. Rád bych viděl bývalého kolegu opět v akci.“ pousmál se a očekával odpovědi.

Pokud se rozhodnete oba odmítnout Nir opět převezme výslech a vy se budete kdykoliv moc přihlásit o slovo a zasáhnout. Pokud se rozhodněte převzít výslech oba můžete se střídat a na výslechu spolupracovat – Nir občas může něco namítnout a nebo přidat svoji otázku. Volba je na vás.

Adrian_S
Na tvoji zmínku o včerejším učení Eris jen a pouze kývl a více se k ní nevyjadřoval. Vyjádřil se teprve tehdy když jsi zmínil upíry. Vykuli oči a následně ze sebe vydal: „Upíři jsou skuteční Fallene.. opravdu. Proč jinak by tu bylo ve městě tolik bdících? “ upil trošku vína „Na přednášku jdu hlavně kvůli tomu, že se možná něco dozvím o celém tohle dnešním incidentu.. však znáš Globulla. Stačí nadhodit správné téma a když se chytne rázem je jeho přednáška o něčem úplně jiném.. třeba by nám mohl prozradit i něco víc o dnešku.“

SuperHunterCZ
Trpělivě jsi zůstal skryt ve skříni a poslouchal rozhovor. „Mohli bychom jít sehnat něco k snědku, ne?“ pravil jeden z noviců a koukl na druhého. „Obchod bude asi taky zavřenej.. co město?“
„To nemáme opouštět.“
„To je fakt.. sakra. To tu do zítřka umřu hlady.“
„Zkusíme ten obchod tady.. a uvidíme. Za pokus nic nedáme.“
„To je fakt.. jen můžeme jít zbytečně všechny ty schody co tu jsou.“
„Pravda.. pravda. Zůstaneme tady a budeme čekat na přednášku a přitom budeme odpočívat. Hele co kostky? Nedáme si?“ zvolal novic a vstal od stoku. Jeho kroky směřovali k truhle, kterou jsi předtím navštívil.
„Že váháš!“ zvolal druhý a začal štrachat Septimy z kapes u roucha.

Killiaden09
„Času na promyšlení je vždycky dost..“ řekl starý legionář a spokojeně se uvelebil na židli. „..teď nás čeká zase nudné čekání.. ale zato dobře placené.“ dodal a rozkázal svým mužům zaujmout své pozice, které byli nuceni opustit kvůli pochodu k univerzitě.

Příchod Lucia Valeria (otce Lukrécie) je ovlivněn tahy ostatních hráčů. Tudíž může čekání na něj trvat velmi dlouho.. můžeš tedy buď čekat bez psaní tahů a nebo si to čekání nějak zpříjemnit konverzací s ostatními přítomnými postavami a nebo jinou aktivitou či návštěvou města, atd..

Sarako
„Ne..“ odvětil ti agent. „..tohle nic nezměnilo.“ dodal a postavil se na nohy. Přehodil sis muže přes rameno a vyrazil na císařskou loď. Vyšel jsi na palubu a spatřil menší hlouček námořníků, který byl kolem Eriny a zpočátku ti bránil ve vstupu.
„No tak chlapy! Uhněte a raději se věnujte svým povinnostem!“ zvolal Maro a námořníci se pozvolna vrátili ke své práci. Sklonil jsi se k Erině, která svými kouzli ošetřovala Leyovi rány – stále není při vědomí.
„Ne.. rozhodně bych přesun nedoporučovala. Jednak není ještě při vědomí a hlavně bude mít pravděpodobně dost vypito. Takže by vám jako svědek moc nepomohl – za předpokladu, že ho jako svědka potřebujete.“ poté se odmlčela a dokončila léčivé kouzlo. Rány na Leyově těle se zacelily ale z bezvědomí se neprobral. „Nechám ho uložit v jedné z kajut.. bratr má v plánu vyplout až zítra. Do té doby by se měl plně uzdravit a vystřízlivět.“ dodala. Do tváře jí opět moc vidět není neboť má přes hlavu přehozené kápě od svého fialového roucha.


Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Upravil/a Aurelius dne 26.02.2016 21:18
 
scorpioncz
"Jo asi máš pravdu." řeknu a trochu se zatřesu. Vyrazím tedy hned zpátky a vezmu si nějaké svrchní oblečení, nějaký kabát nebo něco podobného. Poté už vyrazíme s Lauranou do Imperial City na univerzitu!
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Tondulin
"Na Škorpově svatbě, chtěl jsem Arteria zabít za to co provedl Atiovi a jak se k tobě choval. Použil na mě jakousi runu, která mi umožnila nahlédnout do jeho vzpomínek. Pochopil jsem jak moc jsem se v Arteriovi mýlil a co je to vlastně za člověka. Samozřejmě udělal několik špatných rozhodnutí, hlavně během Anorské plavby, ale věřil že všechno co dělá, je pro dobro jeho rodiny a milovaných. I když jsi mu téměř každý den nadávala do ochlasty a budižkničema, stejně se tě vždy zastal, když tě Palagán chtěl vyhodit z univerzity za to že ho nazýváš "zkurveným dunmerem" či "Džemíkem" a nemáš k němu žádný respekt, což mimochodem naprosto chápu, ale teď když tu Arte není nebude ti to nadále procházet. Nechci ti to vyčítat, měla jsi na to právo potom co ti provedl a já se k němu choval mnohem hůře a to mi nic neudělal. Odsuzoval jsem ho i když jsem nevěděl čím vším si prošel, nespočetněkrát jsem ho napadl jak slovně tak fyzicky,za ten poslední útok mě klidně mohl nechat popravit nebo nechat shnít v lochu a jednoduše se mě tím zbavit, ale on si vybral těžší cestu,věřil v to že mě dokáže změnit a snad se mu to i částečně podařilo." Na chvíli odmlčím. "No tenhle proslov sice nebyl moc k tématu, ale jen jsem chtěl, aby sis uvědomila co pro nás pro oba Arterius udělal a neviděla na něm jen to špatné." přejdu k oknu, na chvíli se zahledím do dáli a poté se podívám Mirabelle do očí. "Proč jsi nezůstala se svojí dcerkou Mirabelle?"
 
Adrian_S
"Nic proti, Erisi, ale neodešel jsem z rodné země kvůli upírům. Jsem tu hlavně kvůli vědění a touze po magii!" chladně se na něj zahledím, "Je mi jedno, kdo za zdmi univerzity řádí... upíři, lotři nebo legionáři. Všichni chtějí jen jedno: Moc. Ale když nevědí, jak jí mají použít... To máš jako s magií, ti, co se jí chtějí naučit, udělají vše proto, aby jí dosáhli. Ale pomyslel některý z nich na to, co s ní udělá, až jí získá?" podívám se zpět do okna, "Upíří a další havět tu bude vždy.. ať už teď, nebo po naší smrti. Nehodlám ztrácet čas nad něčím, co řeší už někdo jiný."

Podrbu se na bradě a otočím tvář na Dunmera, "Jestli chceš jít na tu přednášku, klidně jdi. Já si tu budu trénovat kouzla." jestli Eris odejde, dodám "Zeptej se mistra, jestli by nás nenaučil nějaké nové kouzlo. Díky!" Pak si připravím do rukou "Mágovu lucernu" a vyčaruji jí do místnosti.

Upravil/a Adrian_S dne 27.02.2016 13:01
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!"

7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka"

17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014
7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"

Přečtěte si také moje díla:
Adriho verše
Adriho povídky I - Ruka zloděje
Adriho povídky II - Temná smlouva
Adriho povídky III - Děti Skyrimu
Adriho povídky IV - Prokletí daeder
Adriho povídky V - Osvobození
Adriho povídky VI - Putování M'aiqa Lháře
Adriho povídky VII - Torna plná cukříku
Adriho povídky VIII - Zapřísáhlej
 
SuperHunter
Budu nadále vyčkávat ve skříni a doufat že nic co je ve skřínni nebudou potřebovat k hraní kostek.
 
Leneren
Naznačím Nirovi, že se toho ujmu. Otočím se k Arveně "Můžete mi říct jeho jméno?"
 
Sarako
,,Hlavně ať ho hlídá alespoň dvoučlenná stráž. Jakmile se Lucius dozví, že Ley bude moci nezávazně vypovídat, pošle někoho, aby ho zabil." pronesu k Erině, zhluboka se nadechnu a pokračuji:,,Až nabude vědomí, vyřiďte mu, že ho pozdravuje Markus Scinius, muž, který mu zachránil život, muž, který zabil upírku, která si pochutnávala na krvi jeho ženy, muž, který ví, co se tu noc před sněmem doopravdy stalo." potom se vydám za doprovodu agentů zpět do tábora pod Bílo-zlatou věží.
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Killiaden09
Budu čekat a sledovat situaci
I dig
You dig
We dig
He dig
She dig
They dig

Now ... it's not very beatiful poem ... But it's quite deep...
 
BadWolf
"Jo, bude lepší když to převezme Anthe. Naposled když jsem vyslýchal tak se z toho vězeň už nevzpamatoval." řeknu nahlas, vůbec nesnažím před tou dunmerkou tu informaci šeptat.
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Aurelius
ScorpionCZ
Vrátil jsi se zpět do vily a vyštrachal ve své skříni nějaký teplejší kabát – hnědé barvy. Přehodil sis jej přes sebe a urychleně se vrátil k Lauraně. Společně jste vyrazili k univerzitě.
(cesta bude trvat ½ příspěvků – můžeš volně komunikovat s Lauranou)

Tondulín
„Promiň.. ale já se o něm bavit nechci. Pro mně je to už minulost a ráda bych na ni co nejdříve zapomněla. Tahání špatných věcí z minulosti do současnosti natropí hodně problémů.“ odpověděla ti Mirabelle zatím co jsi k ní kráčel. Postavil jsi se vedle ní. Podíval se z okna. Úklid padlých byl již téměř u konce. Také jsi spatřil Finna a Loru jak zrovna kontrolují zničenou hradbu s bránou. Pootočil jsi se k Mirabelle, podíval se jí do očí a položil otázku. Mirabelle z počátku mlčela přestala si hrát s přívěškem a s nádechem povídá „Nechtěla jsem.. ale nebyla jiná možnost..“ začala smutně „..jediné co jsme měla byla střecha nad hlavou.. jenže jsem neměla žádné pořádné peníze. Dělat ošetřovatelku během těhotenství je hodně rizikové kvůli nemocem atak.. které by mohly ohrozit dítě.. a jiný způsob na práci nebyl.. postupem času mi došli i veškeré poslední úspory. Odešla jsem do Ledohradu.. arcimág shodou okolností potřeboval někoho na magii Obnovu, když Kovadlinkovi odešli.. jenže všechny ty konflikty s neposlušnými novici a novickami byly děsně vysilující.. a já během zimy onemocněla..“ do očí se jí začali pomaličku drát slzy a přitom odklonila svoji hlavu stranou. „..porod byl komplikovaný.. velmi.. neměla jsem jinou možnost Aedane. Opravdu. Nemohla jsem dát své dcerce domov, který by si zasloužila..“ odmlčela se a po její tváři již stékaly slzy. „..a teď prosím běž.“

Leneren a BadWolf
Arvena váhala, ale nakonec přeci jen odpověděla: „Já mu vždy říkala Šermíř nebo Morrowindský šermíř. Jménem jsem mu nikdy neřekla, protože jsme si nebyli příliš blízcí a přišlo mi to nevhodné. Šermířem ho nazývají i zde takže se přezdívka zjevně ujala.“ odmlčela se, „Vy taktéž vykáte vrchnímu mágovi nebo generálovi. Nemám pravdu? Není na tom nic zvláštního mít úctu ke svému nadřízenému.“ dodala.
„Trochu nezvyklé, aby skupinu dunmerů vedl imperiál..“ poznamenal Nir.

Adrian_S
„Fajn.. vždyť se hned nemusíš rozčilovat.“ namítl Eris. Zkontroloval si své vybavení a poté povídá „Já tam jít hodlám.. zajímá mě fůra věcí a Globullus mi určitě dá odpovědi, když na to půjdu chytře.“ koukl na Gaturna, „Budit ho nebudu.. každopádně jdu, abych sehnal nějaký lepší místo a nemusel stát.“ s těmito slovy se vydal na odchod. „Zeptám se.“ odpověděl ti před zavřením dveřím.

Jakmile jsi zůstal v pokoji se spícím Ganturnem začal jsi trénovat kouzlo 'Magická svíce'. Připravil sis kouzlo a následně s kouzelným zaklínadlem vyčaroval menší světélkující kouli. (velikost světélkující koule si můžeš různě měnit a její vyvolání spotřebovává manu podle velikosti) Gaturn se převalil na posteli a jeho chrápání krátce utichlo.

Můžeš klidně profesory či mistry (mistryně a profesorky) požádat o soukromé hodiny. Zdali budou souhlasit záleží jen a pouze na jejich pracovním nasazením (zdali nemají něco v plánu nebo nějaké povinnosti jako jsou přednášky, atd..) a pak také na jejich náladě (to platí zejména u Silverwoodové) a vztahu k tobě (pokud tě nemají příliš v lásce nemusí ti pochopitelně vyhovět).


SuperHunterCZ
Skryt ve skříni jsi vyčkával. Novicka se nakonec také připojila k dvojici. Novic otevřel truhlu a sám pro sebe si nahlas zamumlal: „Nevzpomínám si, že bych to tu měl takhle položené..“
„Nezdržuj! Každý ví, že zase prohraješ..“ pronesl druhý novic a rozložil si Septimy na stolku.
„Ne. Dnes ne! Dnes prohraješ ty.“ zvolal první a posadil se na židli, vysypal kostky z váčku a poté započala hra s prvními sázkami. Naproti skříni sedí novicka, zády ke skříni novic a bokem novic, kterému patřila navštívená truhla.

Killiaden09
„No.. tak nám povězte něco o sobě mágu. Třeba vaše jméno.. už jsem ho zapomněl. Nebo jestli jste mi ho vůbec řekl.“ optal se starý legionář. „Dojdu se převléknout.“ oznámila Lukrécie a vyrazila ke schodišti a následně k pokoji.

Sarako
„To mi nepřijde jako pravděpodobné ale budiž..“ odpověděla ti Erina, „..každopádně mi přijde, že jste trošku zaujatý vůči generálovi Valeriovi. Leyovi to vyřídím.“ přiznala a nakonec si opět hleděla svého. V doprovodu dvojice agentů jsi vyrazil zpět k Bělo-zlaté věži. Cestou jste míjeli onen hostinec při kterém Maro poznamenal: „Měli bychom se sem později vrátit v utajení a pořádně to tu proklepnout. Stejně tak i tu loď z Anvilu.“ druhý jen přikývl. „Alespoň máme plán na večer.“

Následující příspěvek dorazíš k věži. Během cestování můžeš komunikovat s oběma agenty Penitus Oculatus (Marem a jméno druhého zatím neznáš).



Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Upravil/a Aurelius dne 27.02.2016 13:14
 
Tondulin
"Já...promiň, je mi to líto.......Vážím si toho že jsi mi řekla pravdu i když je dost bolestivá." odpovím Mirabelle, políbím ji na tvář a půjdu očíhnout zda už se Belius se Seranou vrátili zpět.
Upravil/a Tondulin dne 27.02.2016 15:46
 
SuperHunter
Budu vyčkávat dál.
Upravil/a SuperHunter dne 27.02.2016 15:42
 
Sarako
,,Lucius udělá všechno, aby si udržel svojí pozici. Já jen nechci opět podcenit muže, který nechal zabít mé lidi." zareaguji na Erininu poznámku o zaujatosti.
Cestou budu jen doufat, že se podařilo zajmout Nigidia živého (což asi doufám zbytečně), a beze slova kráčet zpět k Bělo-zlaté věži.
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Leneren
Souhlasne přykývnu "Chápu, ovšem není "Šermíř" trošku zvláštní? Copak vaše skupina nemá žádné hodnosti či podobně?" a poté ji požádám aby odpověděla Nirovi
 
BadWolf
Dál poslouchám výslech.
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Hrozba III. Zdejší kobky 5098 22.06.2024 00:26
Hrozba • Diskuze Zdejší kobky 313 23.12.2016 21:15
Hrozba • Pilíře Vědění Zdejší kobky 4 15.05.2016 23:33
Hunterovi povídačky, Svazek 1.: Hrozba Onyxu » Skyrim - Váš svět 30 20.10.2012 23:48
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4199 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8228 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5698 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4850 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12720 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7504 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6631 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6364 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7556 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist