Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Pro prohlen se regni.
Číst diskuzi
Právě je zde: 2 host(ů)
 Tisk diskuze
Hrozba II.
Adrian_S
"Škoda, že mistryně Silverwoodová nám nevěnovala moc času. Co se dá dělat... Přednášky budou až zítra, jestli jsem to dobře pochopil.." ušklíbnu se s jistým pochopením a napiju se vína.

"Nuže... ehm, zatímco jste všichni odešli do teleportu, já zůstal zde. Chtěl jsem vás doběhnout, ale dříve se mi zavřel průchod pryč." budu vyprávět napínavě, "Všude jsem slyšel křik a blížící se boj. Věděl jsem, kdo nás napadl a tak jsem se rozhodl, že když už jsem neměl kam utéct, tak pomůžu tajně profesorům." ohlédnu se pořádně na spolužáky, "Jen jsem vyšel z našeho pokoje, jeden legionář vedl mistryni Mirabelle s taseným mečem. Byla zraněná... vyčerpaná..." nadechnu se, "Pustil jsem do vojákových zad ohnivou kouli a osvobodil jí. Pak jsme se vydali do velkého sálu, kde poslední legionáři padli a profesoři zastavili veškeré boje..."

Vypiju víno v hrnku, "Teď to vypadá, že se toho tady moc nedělo, ale... no, nemyslím si, že by to vaše žaludky zvládly... pohled na mrtvoly, a tak."

Upravil/a Adrian_S dne 22.02.2016 23:12
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!"

7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka"

17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014
7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"

Přečtěte si také moje díla:
Adriho verše
Adriho povídky I - Ruka zloděje
Adriho povídky II - Temná smlouva
Adriho povídky III - Děti Skyrimu
Adriho povídky IV - Prokletí daeder
Adriho povídky V - Osvobození
Adriho povídky VI - Putování M'aiqa Lháře
Adriho povídky VII - Torna plná cukříku
Adriho povídky VIII - Zapřísáhlej
 
Sarako
Podívám se na námořníka se slovy:,,Vyhlaš poplach (je jedno, jestli k tomu použije lodní zvon, trubku, nebo roh) a ty..." vezmu Mara za rameno ,,... se seber a dohlídni na bezpečí Leye s Erinou." potom se pohledem ujistím, že se ti lapkové nevracejí, sundám si kabát a skočím do vody pomoci v boji druhému z agentů.
Pokud uvidím, že se lapkové vracejí, místo skoku do vody se připravím k obraně.

Upravil/a Sarako dne 23.02.2016 00:46
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Killiaden09
Počkám až si ke stolu sedne Lukrécie, poděkuji za pozvání a přisednu si ke stolu. Až přinesou jídlo pomalu začnu jíst a až dojím poděkuji za výborné jídlo. V průběhu jídla se zeptám starého legionáře jak je na tom vlastně legie s bojovými mágy.
I dig
You dig
We dig
He dig
She dig
They dig

Now ... it's not very beatiful poem ... But it's quite deep...
 
Lord Rade
,,Ne, jen jsem to plácnul. Jsi dobrá hraběnka a statečná žena. Kvůli pozici ti šlo o život, ale stejně jsi vytrvala. Chce to velkou odpovědnost a vytrvalost, kterou jistě máš."
Objednám si ještě jednu flašku, ale jestli to půjde tímhle tempem, tak budeme brzo ožralý.
,,Chci tě o něco požádat. Ale nejdřív se ti musím k něčemu přiznat," řeknu a podívám se na ní. ,,Když jsem ti naprostou náhodou zachránil život a tys mě pozvala na večeři, tak mi nešlo jen o románek. Najednou jsem viděl příležitost dostat se k moci a nechal jsem se tím nakazit. Přemýšlel jsem o tom, že bych nahradil tvého manžela... I jako velitel stráží jsem se nechoval k určitým lidem správně a občas byl za blbce. Zkrátka jsem zkoušel, co si můžu dovolit. Jakmile mi však před očima zemřel zástupce a já nebyl schopen případ vraždy vyřešit, tak jsem zjistil, že nejsem tak mocný, jak jsem si myslel... A pak následovala vražda císařovny, které jsem nemohl zabránit. Zkrátka jsem jako velitel stráží selhal. Proto tě žádám, abys mi hodnost odebrala." Domluvím a počkám na její odpověď.

http://oi59.tinypic.com/2ag3kaf.jpg

"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
 
SuperHunter
Zavřu se do skříně a budu poslouchat jestli neuslyším nějaké další hlasy.

Pokud osoba co jde do místnosti otevře skříň dám jí hlavíčku a pokusím se jí tím omráčit. Pokud ho/jí první rána neomráčí chytnu ho a zakryju mu pusu dlaní, aby nemohl křičet.

Upravil/a SuperHunter dne 23.02.2016 19:59
 
BadWolf
"Myslíš že bych měl? Já a Džemík Palagán jsme se nikdy moc nemuseli..."
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
scorpioncz
"Ano, hodlám se tam podívat, ale jsi si jistá že je správný jít tam oba? No co, stejně ti to asi nerozmluvím. Vyrazíme později, ještě bych se potřeboval trochu prospat ... jen krátký šlofík ... jsem unavenej ... ataky by možná bylo dobrý se obléci do něčeho jako je roucho a ne bejt v týhle zbroji." řeknu a začnu si sundávat kožennou zbroj co mám od tandila a vezmu si nějaké pohodlné roucho.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Aurelius
ScorpionCZ
Laurana už se pomalu připravovala protestovat ale jakmile jsi svolil nebylo to nutné. „Něco ti najdu.. snad tu něco bude. Nevím jestli sis tu posledně něco nechával.“ vstala a zamířila ke skříni. Mezitím jsi vysvlékl zbroj a položil jí ke stěně tak, aby co nejméně překážela. (později si ji můžeš uklidit to truhly nebo skříně) „Hmm.. vypadá to, že sis tu žádné nenechal.“ mumlala Laurana zatím co koukala do skříně. „Je tu akorát tohle..“ zvolala a pootočila se k tobě s šedivější košilí a nějakými látkovými kalhoty. „..budeš to muset nějak přetrpět v tomhle a pak si vzít z pokoje na univerzitě nějaké pořádnější roucho. A nebo ti můžu půjčit svoje.“ usmála se a podávala ti košili s kalhoty.

Tondulín
Po pláchnutí úst od pachuti jsi chtěl položit hrnek na stůl ale Mirabelle jej od tebe převzala a rukou naznačila, že máš zůstat ležet. Odložila hrníček a pomaličku se na tebe naklonila – políbila tě. Carwen se jen mírně pootočila a koukla z okna. Když jsi na ní promluvil pootočila se a se slovy: „Vím ale nevidím důvod proč to teď rozebírat. Odskočím si něco vyřídit.. a pak si vás najdu.“ s těmito slovy se dala na odchod. Všiml sis, že mírně potlačila bolest, když se natáhla ke klice dveří a zmizela na chodbě. Dveře cvakli a Mirabelle na tebe koukla s úsměvem. „Počkej chvilku..“ šeptla tiše. Vstala vytáhla čistý hadr a přinesla větší mísu s vodou. Posadila se na okraj postele a pomaličku ti začala otírat špinavý obličej.

Aedan: Společník (Carwen)

Leneren a BadWolf
„Co bys měl a neměl je čistě na tobě. Císařství tě za zločiny spáchané na pozemcích univerzity nemůže soudit ani jakkoliv zadržet..“ odpověděl Vlkovi Nir a po chvilce pokračoval „..univerzita vyhlásila nezávislost krátce po jmenování Palagána do postu arcimága.“ na Antheho dotaz co bude následovat teď odpověděl Nir následovně „Jestli je konverzace s arcimágem u konce nejspíš dojde k ukončení celého tohohle incidentu.“ a císař jeho slova svým průchodem potvrdil. Rozkázal Nirovi vyrazit na výslech všech pověřených – Šermíře, zajaté dunmerky a po případně dalších přítomných svědků. Antheho požádal o přítomnost u vynesení závěrečného rozsudku a poté společně se svým doprovodem vyrazil k odchodu.
„Povinnosti volají.“ pravil Nir a připojil se k odcházející delegaci císaře.

Len: Pokud chceš vyslechnout svědkyni je nejvyšší čas. Rád bych Hrozbu II. zakončil s uzavřením celého toho incidentu u univerzity do čehož patří i rozhodnutí o setrvání generála Valeria v pozici či jeho odvolání.

Adrian_S
Eris s napětím pečlivě poslouchal a Gaturn tvé krátké odmlky doplňoval svým chrápáním. Když jsi domluvil Eris upil trošku vína z hrníčku a poznamenal s úžasem: „To muselo být úžasný..“ odložil hrnek s vínem na stůl, „..zachránit život profesorce a vůbec.. už jen ten pocit, že bojuješ po boku svých profesorů. Vidíš je čarovat na 'ostro' bez jakýchkoliv omezení.“ nejspíš si v hlavě snažil představit jak to asi mohlo podle tvého vylíčení proběhnout. „A jsou všichni v pořádku.. myslím profesory?“

SuperHunterCZ
Zalezl jsi do skříně. Nebyla to zrovna nejpohodlnější skrýš ale nic jiného ti nezbylo. Jakmile se otevřeli dveře do pokoje vešla novicka v doprovodu dvojice noviců. Rasu ani vzhled nedokážeš skrze malinkou škvíru mezi dveřmi rozpoznat. „Jdete na tu Globullovu přednášku, nebo ne?“ optal se jeden novic ostatních.
„Nevím.. ale spíš asi jo. Protože určitě bude mluvit i tom celém dnešním incidentu a to mě hodně zajímá.“ oznámil druhý novic a podle zavrzání se posadil ke stolu. „Já si jdu lehnout. Pokud se probudím před začátkem přijdu tam.. když ne tak budu spát až do rána.“ znělo z úst novicky.

Killiaden09
Usadil jsi se jakmile se posadila ke stolu Lukrécie. Když se vrátila služebná a položila před tebe tvoji porci opět s načuřeným výrazem na tváři odešla. Dal jsi se do jídla. V průběhu ti legionář zodpověděl otázku: „Bídně. Alespoň co já vím. Legát Nigidius Amatius je nenáviděl z celého srdce a tak pod ním žádný nesloužil.. zvažuješ snad vstup do legie?“ koukl na tebe a nalil si čistou vodu do hrnku a zapil jídlo.

Společník (Lukrécie)

Sarako
Námořník koukl na Mara očekávajíc, že tvůj rozkaz potvrdí. Jakmile kývl hlavou námořník se rozeběhl k lodi, aby přivolal pomoc ostatních. „Vypadá to vážně.. pomozte mi Maro. Musíme ho dostat na loď tady toho moc nezmůžu.“ pravila Erina a Maro opatrně zvedl Leye a nesl jej na po molu na loď. Lapkové se nevracejí. Sundal sis kabát a skočil do vody. Jakmile jsi se potopil spatřil jsi muže jak zápasí s agentem. Agent se držel z posledních sil a co nevidět mu dojde dech.

Lord Rade
Zatím co jsi mluvil hraběnka Sylvie tě poslouchala. Dívka mezitím odběhla pro láhev s medovinou a jakmile se vrátila byl jsi už u konce svého povídání. Položila láhev na stůl a opět se odběhla věnovat svým povinnostem. Hraběnka vypadala překvapeně poté sklopila hlavu a povídá: „Ani jedné z těch událostí nešlo zabránit. Smrt tvého zástupce byla náhoda.. nešťastná souhra náhod a smrt císařovny rovněž není tvá vina. V tomhle případě selhalo Penitus Oculatus, které se mělo postarat o bezpečí císařské rodiny. Městské stráže jsou tu kvůli ochraně lidu města, legie kvůli ochraně země a jejích obyvatel a Penitus Oculatus čistě pro věci státu a ochranu císařské rodiny. Bylo to jejich selhání nikoliv tvé.“ domluvila a s povzdechem „Nechceš si to ještě rozmyslet?“ zeptala se s nadějí v hlase. „Kvatch už je teď dost oslabený.. nemáme dvorního mága, zažil sérii vražedných útoku a teď by měl přijít konec kapitána stáží.. strašná představa.“



Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Upravil/a Aurelius dne 24.02.2016 00:03
 
Adrian_S
"Jestli bereš krásu tak, že zabijíš lidi, pak ano. Bylo to "krásné"." otočím se po něm, "Ale jak jsem řekl... vy dva byste asi na to neměli žaludky. A... Ehm, jestli jsou profesoři všichni v pořádku... Nemohu říct přesně, nikde jsem neviděl mistra Arteria." zvednu se z postele a přemístím se k oknu a podívám se ven.

V té chvíli si pomyslím, "Kdo ví, co by mi teďka říkali rodiče?".
Pak se vrátím zpět k Erisovi, "Ty bys radši byl tady, kde lidi umírali, než někde v bezpečí?" ukážu mu svou zjizvenou tvář, "Tohle byla kdysi má cena za přítomnost v nesprávnou dobu na nesprávném místě..."


* LEVEL UP! MALAKATH!!
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!"

7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka"

17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014
7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"

Přečtěte si také moje díla:
Adriho verše
Adriho povídky I - Ruka zloděje
Adriho povídky II - Temná smlouva
Adriho povídky III - Děti Skyrimu
Adriho povídky IV - Prokletí daeder
Adriho povídky V - Osvobození
Adriho povídky VI - Putování M'aiqa Lháře
Adriho povídky VII - Torna plná cukříku
Adriho povídky VIII - Zapřísáhlej
 
Leneren
Rychle se obrátím k Císaři "Pane, dovolíte-li rád bych si udělat úsudek o tomto incidentu z vlastního úhlu a to ideálně po výslechu zajatkyně z šermířovy skupiny." Pokud mi to povolí tak se zeptám Nira jestli chce jít rovnou k ní a poté za ní vyrazím. Pokud to nepovolí setrvám v jeho blízkosti a budu ho následovat
 
BadWolf
Jdu za Nirem, za arcimágem nejdu.
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Killiaden09
"No tak momentálně nemám co na práci leda že bych ještě chodil na nějaké přednášky na universitě ale ty teď budou dost pravděpodobně zrušené... Legie se mi jevila jako dobrý nápad ... ale zase mám radši takovou tu volnos při plnění zadaných úkolů..."
I dig
You dig
We dig
He dig
She dig
They dig

Now ... it's not very beatiful poem ... But it's quite deep...
 
Sarako
Při pohledu na lapku si pomyslím:,,Ještě že to není argonián." připlavu k němu zezadu, levou rukou jej surově uchopím shora za nos, tak abych mu přitom co nejvíc zaklonil hlavu a loktem pravé ruky mu shora zasadím několik ran do čelisti. Pokud se mi to povede, měl by agenta několika ranách do čelisti pustit, protože se začne topit. Potom jej vytáhnu z vody a přitom si dám pozor, aby se o něco nepokusil.
Kdyby na tom byl agent opravdu špatně (např.: nemohl by sám vyplavat), zasadím lapkovi poslední ránu loktem do čela, abych jej omráčil, a pomůžu ven z vody agentovi.
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Tondulin
"Nevíš jak jsou na tom ostatní, jediní koho jsem zahlédl byli Arterius s Edwin, kteří se stihli teleportovat do bezpečí, ihned po bitvě jsem musel za arcimágem. Zajímalo by mě jestli jsou Finn s Globullem v pořádku."
 
scorpioncz
"Myslím že roucha s výstřihem sluší spíše ženám." řeknu škádlivě a převezmu si oblečení, které na sebe následně hodím. "Předpokládám že pojedeme na koních? to bude asi nejrychlejší." řeknu poté při zapnutí opasku s mečem a následném otočení se ke dveřím.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
SuperHunter
Budu se snažit setrvat co nejtišeji a vyčkávat co se bude dít dál.
 
Aurelius
ScorpionCZ
Laurana se usmála „Mám i bez výstřihu.. ale nevím jestli tu.“ převzal si košili a kalhoty. Převlékl se a připnul si opasek s mečem (k opasku máš připnutou i stříbrnou dýku). „Já bych šla spíš pěšky.. taková pěkná procházka. Sice tam celou dobu lilo jak z konve, ale už je to lepší.“ odpověděla ti Laurana a přehodila přes sebe nějaký kabátec a poté vyrazila ke dveřím. „Ještě skočím ohlásit náš odchod strýci, aby nás tu nehledal.“ oznámila vyrazila ohlásit váš odchod. (koně jsou ustájené v blízkých stájích – stáje se nenachází u vily)

Tondulín
„Globullus určitě. Finna jsem viděla v doprovodu nějaké ženy.. ale neptej se mně jak vypadala, protože jsem jim zase až takovou pozornost nevěnovala..“ odmlčela se a otřela ti čelo, „..nejspíš budou před univerzitou pomáhat s uklízením toho nepořádku.“ dodala po chvilce. Jakmile namočila hadr do vody – vyždímala jej – ihned pokračovala v otírání tvé tváře. „Arterius je v pořádku?“ optala se náhle a přitom tě přiměla zavřít oči. „To je dobře.. ani nechci pomyslet koho by sem Palagán poslal místo něj.“ odložila hadr a koukla na tebe. „Hotovo. Tvář máš umytou.“ na tváři měla upřímný úsměv a očima si tě prohlížela.

Aedan: Společník (Carwen)

Leneren a BadWolf
Oba jste se připojili k Císařovně delegaci. Císař s Anteho plánem souhlasil a Nir souhlasil se svojí přítomností u vyslýchání dunmerské zajatkyně. Cesta vám uběhla rychle. Viděli jste legionáře odnášející mrtvé a také balení tábora u chrámu. Spatřili jste taktéž skupinku Altmerů v čele s lordem Gerrickem, kteří si prohlíželi z dálky poškozenou univerzitu. „Z toho altmera nemám dobrý pocit.“ přiznal Nir, když jste jej míjeli velkým obloukem.

Před věží jste se rozešli. Císař s generály a velitelem pokračoval do věže kdežto vy jste mířili k táboru legie. Legionáři vás ihned pustili. Dunmerka je držena v nedalekém dobře střeženém stanu. „Chcete vést výslech vy.. nebo já?“ optal se Nir Antheho před vstupem do stanu.

Adrian_S
„Arteria? Kterého? Oni jsou totiž dva.. jeden dělá zástupce a druhý je tu krátce a ani nevím co učí.“ optal se Eris. „Každopádně doufám, že ten starší přežil.. protože netuším kdo by nám pak přednášel runovou magii. Nikdo jiný krom něho to tu neučí. Snad by nějakou náhradu sehnali co nejdříve.“ pokračoval zamyšleně zatím co jsi koukal z okna. Venku vrcholí odklízení mrtvých těl. Těla padlých legionářů si převzali pověření legionáři, kteří je následně dopraví k pozůstalým. Těla válečníků bojujících za univerzitu byla odnášena do zahrad. Nejspíš tam později dojde k nějakému poslednímu loučení.

„No.. já byl v bezpečí..“ odpověděl ti Eris, „..řídil jsem se nařízením profesorů. Ale upřímně? NE. Nezůstal bych tu. Nikdo nám neřekl pořádný důvod proč byla univerzita vůbec napadena a pochybuji, že by k útoku došlo bez důvodně.. určitě tu musí být něco co legie chtěla a nebo tu někdo chtěl něco provést a legie tomu hodlala zabránit.“ při posledních slovech si mnul zamyšleně bradu. „Třeba se na té Globullově přednášce dozvíme podrobnější informace.“ dodal a koukl na chrápajícího Gaturna.

SuperHunterCZ
Zůstáváš skryt uvnitř skříně. Novicové stále pokoj neopustili a vedou se sebou pro tebe nezáživný rozhovor. Chceš rozhovor poslouchat?

Killiaden09
„Legie vždy hledá dobré chlapy.“ pravil legionář a jakmile dojedl jídlo pokračoval: „Jestli to myslíte vážně můžete se přidat ihned jak dorazí generál. Složit přísahu totiž můžete pouze generálovi a nebo se můžete nechat přesunout za pomoci úředníků ve věži k nějakému výcvikovému táboru. Projít si výcvikem a teprve až pak složit přísahu. Výhodu to má takovou, že si to v průběhu výcviku furt můžete ještě rozmyslet a dobrovolně skounčit.“ domluvil a napil se. „Výsluhu získáte, ale až po pěti letech služby a její výše závisí na počtu odsloužených let.“

Společník (Lukrécie)

Sarako
Připlaval jsi k muži zezádu. Plně se věnoval agentovi, takže stůj útok nestihl zaregistrovat. Po několika úderech pustil agenta a ten urychleně vyplaval nad hladinu a hlasitě se nadechoval. Muž se již více nebránil. Vytáhl jsi jej omráčeného na molo. „Díky..“ poděkoval agent jakmile se vyškrábal z vody k vám a lehl si na molu.

Lord Rade
Zatím co jsi mluvil hraběnka Sylvie tě poslouchala. Dívka mezitím odběhla pro láhev s medovinou a jakmile se vrátila byl jsi už u konce svého povídání. Položila láhev na stůl a opět se odběhla věnovat svým povinnostem. Hraběnka vypadala překvapeně poté sklopila hlavu a povídá: „Ani jedné z těch událostí nešlo zabránit. Smrt tvého zástupce byla náhoda.. nešťastná souhra náhod a smrt císařovny rovněž není tvá vina. V tomhle případě selhalo Penitus Oculatus, které se mělo postarat o bezpečí císařské rodiny. Městské stráže jsou tu kvůli ochraně lidu města, legie kvůli ochraně země a jejích obyvatel a Penitus Oculatus čistě pro věci státu a ochranu císařské rodiny. Bylo to jejich selhání nikoliv tvé.“ domluvila a s povzdechem „Nechceš si to ještě rozmyslet?“ zeptala se s nadějí v hlase. „Kvatch už je teď dost oslabený.. nemáme dvorního mága, zažil sérii vražedných útoku a teď by měl přijít konec kapitána stáží.. strašná představa.“



Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..
[/quote]
 
scorpioncz
"Když pěšky, tak pěšky." odpovím Lauraně a v yyrazím počkat před sídlo.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Adrian_S
"Dělal's jen, co ti bylo nařízeno..." kývnu hlavou, "Mohl jsem být s vámi v táboře... v bezpečí, ale nestihl jsem to." kouknu na spícího orka, "Divím se, že po tomhle všem je tak unavenej. Ještě včera nás žádal, abychom ho naučili rozsvítit místnost."

Pak se podívám zpět na Erise, "S tím Artierem... mám na mysli přesně tohodle, kterého říkáš, Erisi. Ptal jsem se mistryně Mirabelle, zda o něm něco neví, ale neřekla nic. A fakt chceš jít za Globullem? Je to sice dobrý učitel, ale nemám zrovna náladu poslouchat něco, ohledně upírů. Jsou to jen pověry. A pokud si dobře pamatuji z dávných přednášek, bojí se ohně." roztančím ve dlani plameny, "Proti tomuhle nemají šanci..." pak plameny opět utiším.

"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!"

7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka"

17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014
7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"

Přečtěte si také moje díla:
Adriho verše
Adriho povídky I - Ruka zloděje
Adriho povídky II - Temná smlouva
Adriho povídky III - Děti Skyrimu
Adriho povídky IV - Prokletí daeder
Adriho povídky V - Osvobození
Adriho povídky VI - Putování M'aiqa Lháře
Adriho povídky VII - Torna plná cukříku
Adriho povídky VIII - Zapřísáhlej
 
SuperHunter
Budu poslouchat rozhovor, ale nebudu mu moc věnovat pozornost pokud nezaslechnu něco zajímavého.
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Hrozba III. Zdejší kobky 5098 22.06.2024 00:26
Hrozba • Diskuze Zdejší kobky 313 23.12.2016 21:15
Hrozba • Pilíře Vědění Zdejší kobky 4 15.05.2016 23:33
Hunterovi povídačky, Svazek 1.: Hrozba Onyxu » Skyrim - Váš svět 30 20.10.2012 23:48
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4199 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8228 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5698 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4850 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12720 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7505 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6631 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6364 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7556 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist