Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Pro prohlen se regni.
Číst diskuzi
Právě je zde: 2 host(ů)
 Tisk diskuze
Hrozba II.
Leneren
Podívám se na tu Bosmerku
 
Aurelius
ScorpionCZ
Scipio ti nijak neodpověděl opět pokračoval ve své činnosti upíjení čaje a pročítání listů. Tvé kroky směřovaly po schodišti nahoru, paměť tě vedla do jednoho z pokojů. Když jsi však vešel vypadalo to v něm úplně jinak než předtím. Vybavení připomínající dětství zmizelo a nahradil jej kvalitní nábytek Cyrodiilské výroby. Obrazy na stěnách byly rovněž jiné a záclona u okna taktéž. I postel byla nová a dozajista měkčí než ta předchozí.

Malá Merril ležela ve své postýlce a ručkami sahala po zavěšené hračce. Laurana seděla před zrcadlem a česala si své dlouhé vlasy. Před zrcadlem byl položen svatební dárek od Tandila a nějaké sladkosti - několik už jich bylo rozdělaných. Tvůj příchod zaregistrovala přesto, ale pokračovala v česání.

Tondulín
Carwen tě odnesla v kleci ven z komnaty. Přitom ti nemohl utéct pohled dunmerského kvestora Antheho Wakity, který svůj zrak upíral na dvoji mistryni. Jakmile jste opustili komnatu byla na Carwen vidět úleva. Barva se jí to tváře sice nevrátila, ale přesto si oddechla. Místo boje bylo již téměř odklizené. Zbývalo s mít krev a zamést. „Odnesu tě k Mirabelle.. já tohle odčarovat nedokážu.“ špitla tiše a přidala do kroku. Cestou dolů jste minuli Xarii, Vlka a důstojníka Nira. Když Carwen sešla schodiště spatřil jsi Pelenu. Stála k vám zády a na hněvaně sledovala přesun svých legionářů.

„Doufám, že si nás nevšimne..“ šeptla opět tiše a opatrně našlapovala ke dveřím od Mirabellina kabinetu. Zaklepala co nejtišeji, ale přesto jí uvnitř Mirabelle zaslechla. Pootevřela dveře a dovolila Carwen vstoupit. Vůně už nebyla tak silná a Mirabelle už byla převlečená do svého tradičního roucha.
„Potřebovala bych.. no.. odčarovat tuhle veverku.“ začala Carwen a opatrně předala Mirabelle klec. Mirabelle tě udiveně sledovala. „Kdopak ji zaklel?“ zeptala se opatrně pootevřela dvířka. Do ruky předtím však vzala oříšek a se slovy, „Pojď ke mně veveruško.. pojď.. já ti neublížím.“ tě lákala z otevřené klece na svoji ruku. „Doufám, že nekouše.. většina proměněných bývá dost agresivních, protože s proměnou nesouhlasí.“ Carwen se jen a pouze nepatrně uculovala.

Aedan: Společník (Carwen)

Leneren
Pohlédl jsi na bosmerskou elfku s dlouhými blonďatými vlasy a výraznými modrými oči ihned sis vzpomněl, že byla přítomna na sněmu po boku kvestora Aedana. (grafický náhled) Opustila místnost i s klecí a Císař poté koukl na arcimága „Souhlasím a ještě jednou se hluboce omlouvám za to co se tu stalo. Věřte mi, že nechám celou situaci pořádně prošetřit důstojníkem Nirem a jeho elitními agenty.“ pravil a arcimág spokojeně přikývl.
„Řekl bych, že je to vše.. nebo máte něco dalšího na srdci?“ optal se poté koukajíc střídavě na delegaci. Císař si však vzal slovo a vyžádal si Arteriovu přítomnost.
„Profesor Arterius není přítomen na univerzitě. Krátce po ukončení boje se teleportoval společně s Edwin Monet neznámo kam. Řekl bych, že se nemá v plánu jen tak vrátit.. alespoň ne v nejbližších dnech.“ odpověděl mu Palagán. Císař se zamračil a poté koukl na generála Lucia Valeria.
„Proč jste s ním chtěl mluvit?“ zeptal se zvídavě arcimág.
„Chtěl jsem něco objasnit ale to je už jedno. Mohl by jste se dostavit na zasedání ohledně tohoto útoku v Bělozlaté věži?“
„Mám jiné plány ale myslím, že Globullus by se mohl zúčastnit. Přeci jen on tu byl odpočátku celé téhle rozepře.“ odpověděl mu Palagán a zabral si hrstku oříšků. Spokojeně je začal chroupat a Císař koukl na svůj doprovod a se slovy: „To je vše co jsem chtěl vědět. Navrhuji vrátit se do věže a připravit se na vynesení závěrečného usnesení a uzavření tohoto sporu jednou pro vždy.“
„Mimochodem. Měl by jste zvážit povýšení kvestorky Peleny. Kdyby nebylo jí.. univerzita by asi padla.“ přiznal náhle arcimág.

Adrian_S
S dvojicí spolužáků po boku jsi opustil velitelský stan. Provedli tě táborem a mezitím každému řekli, aby započali s balením svých stanů a věcí. Cestou jste potkali profesora Belia Arteria, který se nejspíš vracel ke stanu na rozkaz generála. „Přijdete do kroku ať na vás nemusíme čekat.“ pobídl vás s úsměvem na tváři a pak si hleděl svého. „Jasně! Jasně pohneme..“ křikl za ním tvůj orský spolužák.

Ve stanu Erise a Gaturna toho příliš nebylo. Zdá se, že si skoro vůbec ani nevybalili. Dvojice spacích pytlů byla smotaná u batohu a na stole leželi zbytky ze svačiny. Pomohl jsi jim vynosit jejich osobní věci a následně jste složili stan a předali jej legionářům. V průběhu balení ti Eris zodpověděl tvé otázky. „Bylo to tu v poklidu. Otec profesora Belia Arteria – ten generál se kterým jsi mluvil – nám zajistil stany, jídlo a ochranu. Docela zvláštní, když si vezmeš.. že tam na univerzitě..“ ukázal na na věž v dáli „..legie univerzitu napadla. Pak mi musíš všechno pořádně povyprávět.“ domluvil Eris. Přehodil si svůj batoh přes záda a vyrazili jste k teleportu.

U teleportu byla shromážděna většina noviců a novicek. Posledních pár opozdilců ještě urychleně balilo. Profesor Belius Arterius mezitím oživoval magický teleport. Umístil krystal do držadla ve tvaru ruky a následně jej opatrně ohřál. Jakmile tak učinil teleport se pozvolna otevřel a byl schopný průchodu.
„Postupujte po jednom.. ten teleport není úplně dokonalý.“ pravil a první novicové a novicky se pomalu začali řadit před portálem. „To zase bude tlačenice..“ povzdech si Gaturn.

SuperHunterCZ
Skříň jsi ponechal tak jak je a přesunul se k první truhle. Otevřel jsi a spatřil její poloprázdný vnitřek. Krom nějakého hnědého váčku připomínající poloprázdný měšec a lahvičky s neznámým nažloutlým obsahem uvnitř nic jiného nebylo. (vzhledem k tomu, že tvá postava není zběhlá v lektvarech nejsi schopen je rozeznat – rozeznáš pouze ty základní)

BadWolf
„Jaká je situace kvestorko?“ optal se Peleny Nir. „Pod kontrolou.“ řekla s náznakem hněvu v hlase. Nir na tebe koukl pokrčil rameny a poté ti pokynul ať pokračuješ. „Vypadá to, že není zrovna v dobré náladě.“ konstatoval cestou. Když jste kráčeli po schodišti spatřil jsi nosítka na kterém nesli mrtvé tělo Nigidia. Nir přikázal legionářů zastavit, aby si jej mohl prolédnout.

Pohled na Nigidiovo mrtvé tělo nebyl nejhezčí. Měl rozpůlenou hlavu od úderu ze shora a jeho zbroj nenesla žádné náznaky magického poškození jako by byl celou dobu až do své smrti chráněn před jakoukoliv magií. Také sis všiml rány v boku, která bude bez pochyby hluboká, ale smrtelnou byl úder ze shora.
„Čí rukou padl?“ optal se Nir během prohlížení.
„Arcimág.. důstojníku.“ odpověděl jeden z legionářů.
„Palagán se vrátil?“ zeptal se udiveně Nir, „No.. to nebude snadné vyjednávání.“ konstatoval s povzdechnutím a rozkázal tělo odnést do věže pro bližší ohledání.
Jakmile jste vyšli schodiště spatřil jsi spoušť po boji a také poničenou učebnu, která už neměla ani dveře a z chodby bylo vidět ven. Také jsi spatřil Xarii vypadala dost vytočeně a zároveň velmi unaveně. Její tvář byla poraněná a stejně tak i její oděv měl známky popálenin. Vlasy měla rozcuchané jako by do ní udeřil nějaké bleskové kouzlo. „Císař bude nejspíš už arcimága.“

Killiaden09
Na tvoje slova nikdo nereagoval. Souhlasil jsi s legionářem a společně jste se vydali zpět k domu rodu Valeriů. Legionáři opět dodržovali svoji formaci. Cestou se po tvém boku objevil starý legionář: „Omlouvám se za své předchozí chování.. ale strach o mladou paní mi nedovolil jednat jinak.“ omlouval se a napřáhl ruku na usmířenou. Během několika minut chůze jste stanuli před vilou rodu Valeriů. „Půjdete dál.. nebo už musíte jít?“ optala se Lukrécie.


Společník (Lukrécie)

Sarako
„Říká si Caesar. Je to zlodějíček, ale protože má velké bohatství a správné kontakty císařství na něj téměř vůbec nemůže. Důstojník Natalius to dlouze přehlížek, Edwin měla dost starostí takže se o dění v Anvilu moc nezajímala a Nir využije jakékoliv příležitosti jak tomuto argonianovi zavařit.. bohužel moc možností nemá.“ vypravoval cestou agent. Vaše kroky vás zavedli až k místnímu hostinci, který se posledních pár let rozšířil i o nevěstinec. O proti tomu Anvilskému nebyl tolik vyhlášený, ale přesto byl často navštěvován opuštěnými námořníky.

Už jste byli téměř u dveří když sis všiml dvojice mužů v hnědých kožených zbrojích a nějakého khajiita jak kopou poblíž louže do nějakého muže v uličce mezi hostincem a větším domem. „Hej!“ křikl jeden z agentů, „Zůstaň tu se šermířem!“ rozkázal druhému a s vytaseným mečem vyrazil k trojici můžu. Jakmile jej spatřili khajiit se dal na útěk směrem do hostince a dvojice můžu koukla dokončila svůj poslední kopanec. „Copak – Copak.. zbloudilí agent Penitus Oculatus?“ konstatoval jeden z mužů a sevřel pěsti. „Jménem Tamrielského císařství nechte toho muže být!“ rozkázal agent.
„Prdlačky.. ani šlechtici si nesmějí zahrávat naším šéfem. Stejně tak vy..“ odmítl muž a stáhl po svém palcátu. Druhý vytáhl drobnou dýku – „žabykuch“.


Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Upravil/a Aurelius dne 21.02.2016 18:27
 
Tondulin
"Tvůj oblíbenec Džemík a díky, ale oříšky už nejím." odpovím, zatímco se znaveně doplazím na Mirabellinu ruku.
 
scorpioncz
"Ahoj milovaná." přijdu k ní a políbím jí krátce na krk "Dost se to tu změnilo." podotknu a rozhlédnu se po místnosti.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
SuperHunter
Nakouknu do do váčku a pokud v něm budou peníze nebo jiné cennosti. Otevřu jednu z lahviček a přičuchnu k obsahu.
 
Sarako
Vykročím k nim (k muži s kudličkou) se slovy:,,Pokud patříte k přisluhovačům Lucia Valeria, rád využiji záminky kterou jste mi právě dali a ukončím vaše mrzké životy stejně tak, jako jsem to dnes udělal obávanou Bothiel. V opačném případě odložíte zbraně, necháte toho muže jít, a já vás na oplátku všechny pozvu na Luciovu popravu, proto ocením, když okamžitě zavřete huby a zavedete mě za vaším šéfem. Hledám tady jistého Leye Rulla a neodejdu, dokud nedosvědčí Luciovu spolupráci s Bothiel. Lucius nechal zabít několik mých přátel a ženu, na které mi záleželo a já přísahal, že za to zaplatí vlastním životem." přitom budu očekávat možný útok z jejich strany (počítám s tím, že oblíbenost generála Lucia mezi touhle spodinou nebude nijak velká, spíš jim udělá radost, že by mohl být popraven některý z generálů, který by se mohl pokusit zničit jejich gang. Pokud se muž s kudličkou pokusí zaútočit, plivnu mu do obličeje, následně se mu pokusím uštědřit kopanec do rozkroku a poté ránu pěstí do obličeje. Nepočítám s tím, že by tohle čekal od dobře oblečeného a neozbrojeného muže v doprovodu císařových agentů).
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Adrian_S
"Tak zase zpátky na univerzitu!" dodám tiše a vkročím do teleportu.
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!"

7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka"

17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014
7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"

Přečtěte si také moje díla:
Adriho verše
Adriho povídky I - Ruka zloděje
Adriho povídky II - Temná smlouva
Adriho povídky III - Děti Skyrimu
Adriho povídky IV - Prokletí daeder
Adriho povídky V - Osvobození
Adriho povídky VI - Putování M'aiqa Lháře
Adriho povídky VII - Torna plná cukříku
Adriho povídky VIII - Zapřísáhlej
 
Leneren
Budu čekat co se bude dít
 
BadWolf
"Budeme pokračovat tedy tam?"
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Aurelius
ScorpionCZ
Tvé kroky směřovali k Lauraně. Po polibku na krk se pousmála a se slovy: „Scipio to tu nechal s Lyrou trošku vylepšit.. snad se ti to líbí.“ odložila hřeben a pootočila se s tebou k prohlídce pokoje. Když tvé oči skončili na dvojici velkých šatních skříní Laurana jen s úsměvem poznamenala: „Tahle velkou skříň nikdy sama nenaplním.. asi o mně má strýc chybný představy. Vždyť nosím jen roucho a občas něco svátečnějšího..“ pootočila se zpět k zrcadlu a pokračovala v česání.

Tondulín
„Aedane..“ usmála se Mirabelle a jakmile jsi jí vysílený vylezl na ruku opatrně tě zvedla. „..chudáčku. Já toho Palagána jednou přetrhnu.“ pronesla rozčileným tónem hlasu a přitom tě pohladila prstem po hlavě. „Můžu?“ optala se Carwen směrem k vědru s čistou vodou. Mirabelle kývla jí kývla a položila tě na svoji postel. Carwen mezitím smyla krev ze svých rukou a následně obličeje. Mirabelle zamumlala zaklínadlo a během chvilky jsi byl zpět ve svém těle sice s divným pocitem a pachutí na jazyku. Zranění tě se ihned ozvali.
„Jsi zraněný..“ zvolala a ihned vytáhla zpod postele dřevěnou krabičku s první pomocí. „..chvilku to bude trvat.. ale budeš v pořádku.“ vytáhla několik lektvarů a obvazů. Poté se ti naklonila nad ránu na noze a zamumlala zaklínadlo. Slabé žluté světlo uzdravilo tvou poraněnou nohu a zastavilo zcela krvácení. Zůstala jen a pouze drobná jizvička, která časem zmizí.

„Tohle vypadá na poraněnou kost..“ konstatovala při pohledu na rameno. Přelila lektvar do menšího hrníčku a podala ti jej, „..vypij to urychlí to srůst kostí. Potom to doléčím magií.“ lektvar v hrníčku nevoněl zrovna nejlépe a ani tak nevypadal - působil hustě. „Kdo vlastně vymyslel přezdívku Džemík?“ zeptala se Carwen.

Aedan: Společník (Carwen)

Leneren a BadWolf
@Wakita: „Budu si to pamatovat. Děkuji za audienci arcimágu.“ odpověděl Císař a s těmi to slovy opustil komnatu. Následovali jste jej. Na chodbě již bylo téměř uklizeno – těla odnesena, sutiny se zametali a krev se z podlahy smývala vodou za pomoci Globulla a jeho magie. Na chodbě jsi spatřil Nira a Vlka do kterého se zrovna opřela naštvaná dunmerská mistryně. (více viz @Oba)

@Vlk: Nir přikývl. Moc kroků jste však neudělali. Xarie si tě ihned všimla a přiřítila se k vám. Také sis všiml císaře a jeho delegace (mezi nimi je i Anthe – Len). (více viz @Oba)

@Oba: „Ty máš ještě tu drzost sem vkročit?!“ zvolala rozčileně dunmerská mistryně Xarie na Vlka a Nir jen udiveně koukl. „Nějaký problém?“ optal se na konec.
„Ano! Tento muž – Vlk ohrožoval bezpečnost univerzity před útokem. Držel jednu z novicek jako rukojmí a nechoval se vůbec jako někdo se zdravým rozumem a teď má ještě tu drzost si sem jen tak přijít.“ vysvětlovala Xarie a přitom očekávala, že se Nir nějak vyjádří. Ten však koukl na Vlka očekávajíc potvrzení či vyvrácení jejího tvrzení.

Adrian_S
Jakmile na tebe přišla řada prošel jsi teleportem a se zábleskem modrého světla stanul uvnitř univerzitní ubytovny. Novicové se ještě nerozešli do svých pokojů, aby si vybalili. Stáli po obvodu teleportu a vyčkávali až jim dá svolení profesorka v modrém honosném obleku (něco na způsob toho modrého obleku co je ve Skyrimu). Na tváři měla přísný výraz. Když teleportem prošli oba tvoji spolužáci a nakonec i profesor Belius Arterius v doprovodu světlovlasé ženy v modrých šatech konečně promluvila.

„Vážení novicové! Ohrožení univerzity bylo zažehnáno. Přesto na vás apeluji, aby jste neopouštěli univerzitu pokud to není skutečně nezbytné. Za těmi zdmi jste v bezpečí.. venku vám bezpečí zajistit nemůžeme..“ odmlčela se a koukla na Belia, který se postavil vedle ní v doprovodu světlovlasé ženy. „..přednášky byly prozatím zrušeny. Jediná, která nebyla zrušena je přednáška o upíří hrozbě, kterou si pro vás připravil profesor Globullus. Pojednává o upířím problému zde v Imperial City. To je vše.. pokud nejsou nějaké dotazy můžete se rozejít do svých pokojů.“ domluvila bosmerská profesorka s krátkými černými vlasy a přísným výrazem na tváři. (grafický vzhled - ZDE)

Jedná se o profesorku Alawen Silverwoodovou. Je o ní známo, že je velmi náladová. Na univerzitě přednáší a vyučuje magii Proměny a Očarování.


SuperHunterCZ
Nakoukl jsi do váčku. Uvnitř se nacházelo šest obyčejných dřevěných kostek. (pokud se rozhodneš je vzít budou přidány do inventáře) Vytáhl jsi lahvičku odvíčkoval a přivoněl svých argonianským nosem. Nevonělo to zrovna nejlépe ale asi to nějaký zajímavý účinek na tvé tělo bude mít.

Killiaden09
Na tvoje slova nikdo nereagoval. Souhlasil jsi s legionářem a společně jste se vydali zpět k domu rodu Valeriů. Legionáři opět dodržovali svoji formaci. Cestou se po tvém boku objevil starý legionář: „Omlouvám se za své předchozí chování.. ale strach o mladou paní mi nedovolil jednat jinak.“ omlouval se a napřáhl ruku na usmířenou. Během několika minut chůze jste stanuli před vilou rodu Valeriů. „Půjdete dál.. nebo už musíte jít?“ optala se Lukrécie.

Společník (Lukrécie)

Sarako
„Stůjte!“ křikl na tebe agent a když neměl jinou možnost rozeběhl se za tebou. Jakmile jsi promluvil na muže s „žabukuchem“ hlasitě se ti vysmál a připravil se k útoku. Druhý s palcátem si všímal agenta.
„Jsme přesile vzdejte se!“ zvolal naposled agent a druhý rovněž vytasil meč.

Muž s „žabykuchem“ proti tobě vyběhl. Plivl jsi na něj a následně jej nakopl do rozkroku a poté dorazil ránou do obličeje. Muž upustil dýku a kácel se omráčený k zemi. Druhý mezím svým palcátem provedl útok proti agentovi. Úder ubránil svým mečem a následně po několika střetech jejich zbraní jej poslal seknutím k zemi. Muž bolestivě skučel a držel si krvácející zranění. „Ani se nehni!“ rozkázal mu agent a druhému přikázal zkontrolovat zraněného. „Žije Maro?“
Maro (druhý agent Penitus Oculatus) se sklonil k muži, který byl terčem útoku. Opatrně jej přetočil a přitom konstatoval: „Má bodné poranění v boku..“ poslouchal zdali dýchá a poté „..vypadá to, že je mrtev.“ zvolal Maro a koukl na svého kolegu, který přiložil meč ke krku zraněnému útočníkovi: „Budeš se zodpovídat ze smrti šlechtice!“

Podle obličeje jsi poznal Leye. Jeho tvář vypadala jako by byla terčem nějakému mučení, oděv měl špinavý od bahna a modrý. „NE! Není! Žije!“ zvolal hlasitě Maro a pomalu pomohl Leyovi posadit se, Ley kašlal a bolestivě se snažil nadechnout. „Fajn! Ber ho a já beru tohohle šmejda. Ty šermíři pomoz Marovi. Musíme vypadnout než ten jejich khajiití kamarád zalarmuje ostatní. V téhle části města posledních pár let vítaná legie moc není.“ zvolal agent. Chytl muže a vytáhl jej na nohy, přiložil mu meč ke krku a donutil jej jít.


Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Upravil/a Aurelius dne 21.02.2016 22:11
 
Tondulin
"To já nevím slyšel jsem to tady od Mirabelle a Škorpiase." Usměju se a poté vypiju ten lék a zakuckám se."Fuj, co to bylo za břečku? To bych byl radši bez ruky než pít tohle." Udělám kyselý obličej a požádám Carwen zda by mi mohla podat vodu.
Upravil/a Tondulin dne 24.02.2016 15:56
 
Sarako
Seberu ze země palcát se slovy:,,Než mě začnete kárat o vašich instrukcích a předpisech, objektivně zohledněte situaci, protože já nehodlám zdechnout při prvním střetu jenom proto, že nebudu mít zbraň. Krom toho, kdybych se chtěl pokusit o útěk, využil bych nastalé situace místo toho, abych vám pomohl." potom pomohu odnést Leye do bezpečí, přitom budu mít palcát stále v ruce, abych se mohl v případě napadení bránit. Schovám jej, až se dostaneme pryč z přístavu.
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Killiaden09
Pevně stisknu legionáři ruku "To je v pořádku .. kdyby mi byla svěřena na ochranu pravděpodobně bych se zachoval stejně ..." řeknu a budu pokračovat v cestě. Až dorazím a budu tázát zda jít dál "Jistě přece jen jsem slíbil že tu počkám nebo snad ne ? " řeknu s usměvem a budu následovat Lukrécii
Upravil/a Killiaden09 dne 21.02.2016 23:14
I dig
You dig
We dig
He dig
She dig
They dig

Now ... it's not very beatiful poem ... But it's quite deep...
 
Adrian_S
Přitakám oběma spolužákům, aby šli za mnou za profesorkou Silverwoodovou, "Nemáte chuť se něco nového naučit? Já ano... Trocha magie proměn by se hodila."

Předstoupím před profesorku a ukloním se, "Mistryně Silverwoodová, jsem velice rád, že jste na živu poté, co legionáři napadli univerzitu. Vím, že jste teď hlásila, že veškeré přednášky jsou zrušeny... přesto, myslím si, že kdybychom byli opět napadeni, mohly by se nám hodit nějaká kouzla z Proměn." nahodím vážný výraz, "Nemohla byste mně a mým spolužákům předvést kouzlo "Zamknout"? V případě dalšího napadení by se tohle jistě hodilo.."

Ať už bude její reakce jakákoli (přihmouří oko a naučí nás, nebo pošle pryč), po jejích slovech a možné výuce se vrátím zpět se spolužáky do svých komnat, "Říkal's Erisi, abych ti vyprávěl, co se tu stalo... Nalijem si víno, budu vyprávět." až dojdem do komnat, otevřu lahev vína a naliju do číší.

Upravil/a Adrian_S dne 21.02.2016 23:17
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!"

7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka"

17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014
7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"

Přečtěte si také moje díla:
Adriho verše
Adriho povídky I - Ruka zloděje
Adriho povídky II - Temná smlouva
Adriho povídky III - Děti Skyrimu
Adriho povídky IV - Prokletí daeder
Adriho povídky V - Osvobození
Adriho povídky VI - Putování M'aiqa Lháře
Adriho povídky VII - Torna plná cukříku
Adriho povídky VIII - Zapřísáhlej
 
Leneren
Omluvím se u Císaře a doprovodu a půjdu za Vlkem a postavím se vedle něj a zaměřím se na dunmerku
"Omluvte mne. Jestli by vám to nevadilo, rád bych Vám objasnil proč tu Vlk byl a rád bych se ho zastal. Neříkám, že to co udělal bylo správné, ovšem věřte mi, že nechtěl nikoho zranit a nebyl to jeho nápad a navíc neměl ani na výběr." Na chvíli se odmlčím a poté budu pokračovat
"Obávám se, že vše co se tu událo, bylo zapříčiněno tím, že zde na Univerzitě přebývala Boethiel, mocná upírka, kterou jsme plánovali převzít a podrobit vyšetřování. Poté vzít její život. Obávali jsme se, že určité elementy, které by se mohli dostat a volně pohybovat zde na Univerzitě, by mohli Boethiel zneužít sobě k vůli. Vlk měl být naše pojistka, aby se to nestalo. Bohužel se to zvrtlo."
Potom počkám jestli bude reagovat
 
BadWolf
"Tak jak řekl Anthe. Já jsem ti to říkal Xarie. Nečekal jsem že útok bude, ale ta možnost tu byla... Je mi líto co se stalo. Útok od Nigidia v tu chvíli nebyl mojí přední starostí a možná být měl. Věř mi ale, že pokud by se mi Nigidius do ruk dostal živej tak by ještě rád umřel.
Co se týče rukojmí... Však jsem ji pustil, a ani ji nekšrábnul, asi jen trochu traumatizoval. To divadlo, to se u nás v branži občas musí. Musel jsem zdiskreditovat svoje akce svojí hranou nepříčetností, když to musíš vidět.

Chápu, že mě nemáš ráda Xarie, já tebe taky ne, ale zkus víc uvažovat. Kdyby svět byla růžová zahrada tak bych mohl pracovat jinak, ale holt není a já pracuju jak pracuju. Jestli je to špatně tak mě určitě bohové potrestají v pravý čas."

XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
scorpioncz
"Nevíš co život přinese. Ale ano, jinak se mi to celkem líbí, je to takové domácké a přívětivé." Potom se posadím na nějakou židli nebo postel a zeptám se Laurany, "Můžeš mi prosím tě ještě říci co se stalo na univerzitě? i s detaily?"
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
SuperHunter
Vezmu jen ty lahvičky a cestou ven si rychle vyměním torny. Při přendavání věcí do nové si nasadím Nigidiův náhrdelník a schovám ho pod zbrojí aby nebyl moc vidět.
 
Aurelius
ScorpionCZ
„Moc toho nevím.. Scipio tam taky nebyl osobně od někoho se to dozvěděl a mně zakázal opustit dům.“ začala Laurana. „Jediné co jsem odtud stihla zjistit bylo vztyčení magické bariéry a její následný pád.. nevím jak na tom jsou.. a ani vlastně nevím jestli vůbec někdo z našich přátel žije..“ dodala smutně, přestala si česat vlasy. „..doufám, že všichni vyvázli v pořádku. Jestli sem půjdeš podívat půjdu s tebou!“ zvolala odhodlaně a přitom koukla na Merril, „Chůva ji se Scipiem chviličku pohlídá.“

Tondulín
„Existují i horší.. věř mi..“ pravila Mirabelle s úsměvem a položila ti ruku na rameno. Opět zazářilo slabší žluté světlo a jediná památka na zranění zůstala v podobně malé jizvičky. „..nějaká další zranění?“ optala se. Carwen mezitím vylila špinavou oknu z okna a poté vymyla hrníček v čisté, kterou vyčarovala.
„Umíte čarovat?“ podivila se Mirabelle.
„Jen základy nic víc.“ odpověděla jí a podávala ti hrníček s čistou vodou. Jakmile dokončila Mirabelle ozařování jakýmsi kouzlem pousmála se a spokojeně konstatovala: „Měl bys být v pořádku.“

Aedan: Společník (Carwen)

Leneren a BadWolf
Anthe se přesunul k Vlkovi, Nirovi a Xarii. Zdůvodnil Vlkův čin a poté promluvil i Vlk ve snaze se obhájit. „To tykání si zhluboka vyprošuji. Nikdy jsme si nebyli rovni mocí ani věkem. Jestli ke mně nemáš úctu jako k osobně tak bys měl mít alespoň trochu vychování a nějakou úctu k mému věku.“ napomenula Vlka Xarie. „Koneckonců.. tohle si s tebou vyřeší vedení univerzity. Já tu od toho nejsem. Pevně ale doufám, že Palagán s tebou nebude mít slitování..“ dodala poté, „..a přesto si pamatuj, že tu dívku téhle traumatické vzpomínky jen tak nezbavíš. Pamatuj si, že vždy je jiné řešení – jen ty jsi ho opět nehledal.“ po těchto slovech se odporoučena a zamířila k arcimágovi. Cestou minula císaře i jeho doprovod. Zdvořile pokynula na pozdrav a mírně se uklonila. Následně bez klepání zmizela uvnitř komnaty.
„No.. řekl bych, že bychom měli co nejdříve tuhle univerzitu opustit. Mágové na nás mají pořádný vztek.“ konstatoval Nir, „..ale upřímně? Nedivím se jim a ten tvůj čin Vlku je docela zarážející ale jsou situace ve kterých je člověk nucen jednat a občas není čas rozumě myslet.“ poté koukl na Vlka, „Půjdeš za arcimágem?“ optal se.

Adrian_S
„No..“ stihl ze sebe vydat Gaturn než byl přerušen Erisovým hlasem souhlasícím s tvým návrhem. Gaturn jen znaveně povzdech. „Aspoň si odnesu věci. Pak vás doženu.“ pravil nakonec a už byl na odchodu do pokoje i se svým vakem, když mu Eris bez zeptání přidal i ten svůj. „Díky..“ usmál se a Gaturn bez jakkýchkoliv slov vyrazil do pokoje. Dostihnout profesorku Silverwoodovou nebylo příliš těžké. Jen co opustila ubytovnu zastavil jí na chodbě Belius a krátce ji držel.

„Všechny ne..“ opravila tě pohotově Silverwoodová, „..Globullus o přednášku nepřišel. Já upřímně nemám dneska náladu cokoliv někomu předvádět a vysvětlovat. Univerzita byla napadena. Byla jsem nucena používat kouzla vyšší magie Iluzí a Proměny což dost vysiluje. Nehledě na to, že teď bude určitě svolána porada profesorů.“ jakmile domluvila otočila se a vyrazila pryč od vás.
„Prosím.. jen jedno kouzlo. To vám přeci neublíží.“ pořádal i Eris a Gaturn se mezitím doploužil k vám.
„Řekla jsem ne. Počkejte si na Globullovu přednášku.“ odmítla Silverwoodová a zmizela za rohem chodby. „Takže se můžeme vrátit..“ povzdech si Eris, „..mělo mi to dojít hned. Ona není zrovna dvakrát nejochotnější.. když nemá dobrou náladu a tu moc často nemívá.“ poznamenal cestou do pokoje.

Uvnitř pokoje na první pohled vypadalo vše tak jak jste ponechali. Gaturn shodil boty a ihned se rozvalil na své posteli. Eris si pomalu začal vybalovat věci a odnášel je zpět do skříně. Mezitím jsi vytáhl víno, které jsi pečlivě schoval pod postel. Skleničky (číše) bohužel ve vybavení pokoje nemáte ale máte k dispozici několik hrnků. Rozlil jsi víno a jakmile Eris dokončil vybalování přikývl: „Jojo.. doufám, že to bude zajímavý příběh. Osobně jsem v žádném pořádném boji nebyl.“ vzal jeden z hrnků a koukl na Gaturna, který už hlasitě podřimoval. „Celou dobu se usilovně snažil vyčarovat jedno kouzlo, aby mohl zazářit před jednou orčicí ale vůbec se mu to nedařilo. Proto byl tak unavený až z toho usnul.“ šeptal tiše Eris.

Seznam přednášek naplánovaných na dnešek a na zítřek nalezneš u sborovny profesorů, Velkém sálů a nebo by měl být vyvěšený na nástěnce uvnitř ubytovny noviců.

SuperHunterCZ
Vzal jsi lahvičku a uschoval ji do téměř plné brašny. Tvé kroky směřovali zpět ke skříni. Otevřel jsi ji a opatrně přendal všechny věci do větší brašny a následně je vyměnil. Nasadil sis Nigidiův amulet a ihned jsi ucítil jeho magické očarování. Schoval jej pod koženou zbroj a jakmile jsi tak učinil zaznamenal jsi po chodbě kroky a hlas, který říkal: „Pff.. konečně na univerzitě.. už se těším až zapadnu do postele a do rána nevylezu.“

Killiaden09
Lukrécie se po tvých slovech usmála a vedla tě dovnitř domu. Uvnitř domu už vonělo připravené jídlo a tvoje promoklé tělo ihned zahřálo přicházející teplo z rozhořelého krbu. „Právě včas! Zrovna jsem se chystala dát oběd vašich spolubojovníkům.“ oznámila služka a přidala několik talířů navíc. Když zpozorovala tebe se zamračením pronesla: „S vámi jsem nepočítala.“
„Je to náš host. Takže bude jíst s námi.“ oznámila jí Lukrécie.
„Váš otec by tu někoho takového jistě netrpěl.“
„Ale on tu není a jsem tu já takže se budete řídit mými rozhodnutími.“ odbyla služku Lukrécie a služka po tobě zlověstně hodila pohledem. „Z toho zase bude zbytečně zle.. a kdo to odnese? Já!“ zvolala rozčileně a s těmi to slovy před tebe položila talíř a zmizela ve vedlejší místnosti. Starý legionář se jen usmál a usedl ke stolku.

Společník (Lukrécie)

Sarako
„Kašli na to a ber zbraň!“ okřikl tě Maro a uchopil Leye. Pomohl jsi mu a společně jste jej táhli pryč z uličky. Když se otevřeli hlavní dveře hostince byli jste již daleko. Legionáře či nějakou stráž by jste zde hledali zbytečně. Nacházelo se zde jen několik námořníků od císařských lodí ale ty měli plno svých starostí.
„Musíme ho dostat k té lodi.“ pobídl tě Maro a odtáhli jste Leye až k jedné z císařských lodí. Na molu zrovna postávala známá tvář – Erina. Byla uprostřed rozhovoru s jedním z legionářů u vstupu na palubu, když zaslechla vaše volání. Přiběhla k vám a Maro jí ihned seznamoval se situací. Doprovod jí dělal legionář a jeden z námořníků – byl svlečený do kalhot a bos. Na tváři měl trojici ošklivých výrazných jizev a na hrudi měl výrazný symbol Císařského námořnictva a nějaké další malůvky.

„Co oni? Půjdou.. nebo nepůjdou..“ zamumlal při pohledu na přibližující se skupinku pětice ozbrojenců. Pevněji sevřel zbraň a naznačil, že to s popravou muže myslí vážně. Ozbrojenci se zastavili a následně rozešli. „Srabíci..“ ušklíbl se agent. Muž toho ale využil. Prudce se pohnul dozadu a i s agentem spadl do vody. „Zatraceně!“ křikl Maro. Přenechal Leye Erině a sledoval hladinu vody s připraveným mečem.


Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Upravil/a Aurelius dne 22.02.2016 23:06
 
Tondulin
Nejdříve poděkuji Mirabelle za ošetření a Carwen za vodu. Vypláchnu si pusu po pachuti z lektvaru a odložím hrnek stranou. "Ještě tady," usměji se a ukážu na rty, v očekávání že mě Mirabelle políbí. "Teď mě tak napadá,Carwen, víte co je zač ten Tarlow?" Zeptám se poté.
Upravil/a Tondulin dne 24.02.2016 15:55
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Hrozba III. Zdejší kobky 5098 22.06.2024 00:26
Hrozba • Diskuze Zdejší kobky 313 23.12.2016 21:15
Hrozba • Pilíře Vědění Zdejší kobky 4 15.05.2016 23:33
Hunterovi povídačky, Svazek 1.: Hrozba Onyxu » Skyrim - Váš svět 30 20.10.2012 23:48
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4199 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8228 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5698 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4850 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12720 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7504 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6631 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6364 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7556 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist