Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Pro prohlen se regni.
Číst diskuzi
Právě je zde: 1 host(ů)
 Tisk diskuze
Hrozba II.
Sarako
,,Možná máte pochyby o mých slovech, a jistě Vám nestačí ani můj dobrovolný příchod před císaře. Dovolil bych si tvrdit, že zoufale hledáte stopu, které by jste se mohl chytit a s tím vám mohu pomoci. Na sněmu se kvestor Aedan tvrdil, že byl Luciovým zajatcem a tvrdil, že Bothiel stála na Luciově straně a prý viděl jak Bothiel vysála a zabila Leyovu ženu, která prý taktéž byla Luciovou zajatkyní, ale podle Leyovi výpovědi jeho ženu zabil právě generál Arterius. Podle mého skromného závěru, byly oba výroky ve své podstatě pravdivé. Navíc jsem se o útoku na Luciův konvoj dozvěděl od Arteria, protože tam hledal Bothiel, která již při mém prvním setkání měla znatelná zranění od nepovedené teleportace. Sice mi Arterius přímo neřekl, jestli Leyovu ženu zabil, ale podle toho, že byla podle Aedanovi výpovědi kousnutá od Bothiel, tak soudím, že ano. Navíc v Luciových rozkazech stálo, že má Bothiel dohlédnout na převoz Leyovy ženy. Jako bývalý bdící by jste mohl prohlédnout tělo Leyovy ženy a zjistit jakékoliv známky vampirismu. To by Vám mohlo pomoci naleznout hned několik odpovědí, ale dejte si pozor na Corrientise. Bude stát při Luciovi, protože mu v případě Luciova usvědčení hrozí kromě ztráty titulu vrchního mága, odsouzení za vraždu a on dobře ví, že udělám všechno, aby se houpal na provaze hned vedle Lucia." z hluboka se nadechnu a pokračuji: ,,Možná že už Lucius nařídil spálení těla Leyovy ženy, ale v to případě si jistě oba položíme otázku: Proč se nekonal řádný pohřeb, jaký by si žena šlechtice zasloužila? Pokud máte zájem, odpovím vám na všechny vaše otázky. V opačném případě vám doporučuji rozhovor s Arteriem, Leyem a Aedanem." otočím se k jednomu z Luciových legionářů: ,,Nevíte náhodou, kde bychom našli lorda Leye?"
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Leneren
Mírně se pokloním, abych pozdravil arcimága. Poté se zařadím mírně za Císaře
 
Killiaden09
"No jo no .. uvídíme jak se to vyvrbí..." řeknu s usměvem a porozhlédnu se směrem k táboru
I dig
You dig
We dig
He dig
She dig
They dig

Now ... it's not very beatiful poem ... But it's quite deep...
 
Tondulin
"Arcimágu mohl by jste mě už přeměnit zpátky? Jsem z těch vašich oříšků už opravdu unavený a moje zranění se taky moc nelepší, navíc z těhlech lidí si můžete udělat klidně celou armádu veverek." hlavou poukážu na císařskou delegaci a poté vylousknu poslední dva oříšky.
Upravil/a Tondulin dne 20.02.2016 23:33
 
Adrian_S
"Ano, pocházím z Daggerfallu. Od dětství jsem byl zařazen do cechu mágů, po boku svých rodičů. Ale nedávno, tak... šest měsíců, jsem dorazil sem, na doporučení mého cechmistra.. Možná ho znáte, "Revon Motierre"... Skvělý učitel." otočím se zpět ke štítu, "Tenhle štít.. ehm, tedy v menším měřítku, vždycky visel nade dveřmi knihovny. Nejspíše rod Arteriů investoval do cechu." ohlédnu se zpět, "Nevím, jen hádám."

Počkám, až přijdou mí spolužáci.

Upravil/a Adrian_S dne 20.02.2016 21:32
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!"

7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka"

17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014
7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"

Přečtěte si také moje díla:
Adriho verše
Adriho povídky I - Ruka zloděje
Adriho povídky II - Temná smlouva
Adriho povídky III - Děti Skyrimu
Adriho povídky IV - Prokletí daeder
Adriho povídky V - Osvobození
Adriho povídky VI - Putování M'aiqa Lháře
Adriho povídky VII - Torna plná cukříku
Adriho povídky VIII - Zapřísáhlej
 
BadWolf
Nemám potřebu se nijak vyjadřovat. Počkám co bude Nir dělat.
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Aurelius
ScorpionCZ
„Já toho moc o magických artefaktech nevím. Jediné co o té holi vím je to, že její část byla držena pod zámkem ve věži pod dozorem nejvyššího mága jeho skupinky pověřených mágů. Ale při útoku byla tahle část hole ukradena a nikdo neví kam se poděla..“ upil trošku čaje, „..Arterius po ní krátce pátral ale jestli jí našel a získal zpět to netuším. Co ještě vím – nebo si spíše pamatuji z lekcí historie – je mág, který ji před mnoha stoletími používal. Nepoužil ji zrovna k něčemu pěknému.. doporučím ti optat se nějakého mága. Myslím, že by mělo být jedno kterého protože o této holi slyšel asi každý z nich.“

Tondulín a Leneren
Mírně jsi se poklonil. Palagánův výraz na tváři se nezměnil ani když císař naznačil mírnou úklonu což značně dopálilo velitele Tyrwina, který se ihned ozval: „Měl by jste se uklonit císaři, arcimágu.“
Palagán na něj koukl se slovy: „Ne. Možná bych měl.. ale nemusím..“ poté koukl na císaře, „..žádám aby tu zůstali pouze důstojníci.“ vyzval jej poté.
„Jsme tu od toho, abychom chránili císaře.“ zdůraznil velitel Tyrwin Calus.
„Před čím? Přede mnou? Myslíte, že bych chtěl ublížit císaři? Nebo snad před Carwen?“ začal arcimág a koukl na bosmerku, „Nebo máte dojem, že by císaři mohla ublížit tahle veverka?“ ukázal s údivem na klec v níž se nacházela veverka, která zrovna směšným lidským hláskem prskala a stěžovala si. „Nebo si myslíte, že tu někde ve skříni mám schovanou armádu, která na vyběhne na císaře když tu nebudete? Nebuďte směšný veliteli.“ domluvil klidným tónem Palagán a pousmál se, „Nehledě na to, kdybych si přál vaši smrt už by jste byli dávno pod drnem.“ řekl s důrazem.
„Jsme tu, abychom chránili císaře.“ stál si za svým názorem ke kterému byl vycvičen a dal přísahu, že bude vždy oddaně chránit své císaře a jeho rodinu.
„Tady nejsi v podrobené zemi!“ zařval rázně Palagán a v jeho tváři byl hněv, „Jestli chceš, aby tohle 'mírové posezení' skočilo dobře tak odejdeš ihned nebo s tvými muži vymaluji celou univerzitu.“ pokračoval rázně a přitom byl stále nahněvaný, když domluvil a císař rozkázal veliteli stažení s neochotou jej poslech a opustil místnost. Palagán spokojeně nabral hrst ořechů a očekával reakci císaře a přítomných.
(možná volná komunikace mezi Aeadanem a Wakitou)

Aedan: Společník (Carwen)

Adrian_S
„Cechmistr Motierre.. ano. To jméno mi něco říká. Sice jsem sním nikdy pořádně nemluvil ale moje dcera ho bude znát. Jak jsem řekl nějakou dobu tam studovala a je teda dost možné, že sponzorovala cech.“ poté se krátce odmlčel. „Třeba ji znáš alespoň od vidění..“ namítl poté se přel si lokty o stůl. „..jmenuje se Adrianne Arterius.. studovala tam a pak odešla do rodného města Northpoint kde náš rod už léta pobývá a žije.“ odmlčel a stejně jako ty vyčkával na příchod legionáře s novici.
(příchod legionáře s novici bude chvilku trvat)

SuperHunterCZ
Ukryl jsi krabičku do své brašny (bude přidána do inventáře) a opatrně vrátil látku na místo. Vykradl jsi se z pokoje a tvé kroky směřovali po schodišti na ubikacích nahoru. (kabinety a učebny jsou v prvním patře ve kterém jsi se až doposud nacházel) Spatřil jsi opět několik dveří s čísly a nakonec větší dveře do ošetřovny. Uvnitř se nenacházel nikdo ranění, ale lektvarů v různých vitrínách zde byl nespočet i brašny s první pomocí se zde válely.

BadWolf
„Jaká je situace kvestorko?“ optal se Peleny Nir. „Pod kontrolou.“ řekla s náznakem hněvu v hlase. Nir na tebe koukl pokrčil rameny a poté ti pokynul ať pokračuješ. „Vypadá to, že není zrovna v dobré náladě.“ konstatoval cestou. Když jste kráčeli po schodišti spatřil jsi nosítka na kterém nesli mrtvé tělo Nigidia. Nir přikázal legionářů zastavit, aby si jej mohl prolédnout.

Pohled na Nigidiovo mrtvé tělo nebyl nejhezčí. Měl rozpůlenou hlavu od úderu ze shora a jeho zbroj nenesla žádné náznaky magického poškození jako by byl celou dobu až do své smrti chráněn před jakoukoliv magií. Také sis všiml rány v boku, která bude bez pochyby hluboká, ale smrtelnou byl úder ze shora.
„Čí rukou padl?“ optal se Nir během prohlížení.
„Arcimág.. důstojníku.“ odpověděl jeden z legionářů.
„Palagán se vrátil?“ zeptal se udiveně Nir, „No.. to nebude snadné vyjednávání.“ konstatoval s povzdechnutím a rozkázal tělo odnést do věže pro bližší ohledání.

Killiaden09
„Uvidíme..“ přikývla. Rozhlédl jsi se po táboře. Legionáři začali své obléhací stroje balit a odnášeli raněné do provizorních ošetřoven. Padlé odnášeli stranou a pomalu sepisovali listiny se ztrátami. Doprovod císaře již dávno zmizel uvnitř univerzity. Starý legionář na tebe koukl: „Nevrátíme se? Tedy už stejně nebude nic k vidění a jestli nechcete nasrat jejího otce bylo by moudré mě poslechnout, protože on nebude nadšený z toho, že jste ji vystavil nebezpečí když se to doví.. doufejme, že si nás prve nevšiml.“

Společník (Lukrécie)

Sarako
„Naposledy byl Ley spatřen v přístavišti.. jinak o něm nemáme žádné zprávy.“ odpověděl ti pohotově legionář a jeden z agentů si založil ruce. „Tělo by bylo mezi mrtvými legionáři.. pochybuji, že se to bude chtít někomu přehrabovat a hledat její hlavu a tělo. I když to druhé se najde možná snáz.“ oznámil Ingmar a více ti k tomu neřekl.


Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Upravil/a Aurelius dne 21.02.2016 00:39
 
Tondulin
"Zkurvenej Džemík." nahlas poznamenám a opakovaným narážením do stěny své klece se jí pokusím svrhnout na zem.
 
scorpioncz
"Dobře ... díky za názor." řeknu napiji se čaje, přičemž se pohodlně usadím a budu mít spokojený výraz zaslouženého odpočinku po úkolu.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Adrian_S
"Možná... párkrát... na hodinách proměn. Ale musel byste mi jí popsat důkladněji." dám si ruku na srdce, "Abych byl zcela upřímný, nezajímal jsem se moc o lidi..." sejmu ruku ze srdce a stále budu čekat, až přijdou spolužáci.

Přitom si prohlédnu onoho důstojníka a pomyslím si, "Že by měl tenhle důstojník dceru? Jakou? Zrzka nebo černovláska?"

"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!"

7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka"

17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014
7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"

Přečtěte si také moje díla:
Adriho verše
Adriho povídky I - Ruka zloděje
Adriho povídky II - Temná smlouva
Adriho povídky III - Děti Skyrimu
Adriho povídky IV - Prokletí daeder
Adriho povídky V - Osvobození
Adriho povídky VI - Putování M'aiqa Lháře
Adriho povídky VII - Torna plná cukříku
Adriho povídky VIII - Zapřísáhlej
 
SuperHunter
Postupně vyzkouším dveře jestli jsou odemčené a vklouznu do první místnosti co je odemknutá a prohledám jí. Pokud jsou všechny dveře zamčené půjdu si prohlédnout ty lektvary ve vitrínách.
Upravil/a SuperHunter dne 21.02.2016 01:36
 
Killiaden09
"Pochybuji že si nás nevšiml ... ale asi bychom se opravdu měli vrátit .. " řeknu a pomalu se i s celou skupinkou vrátím
I dig
You dig
We dig
He dig
She dig
They dig

Now ... it's not very beatiful poem ... But it's quite deep...
 
Sarako
,,Arterius nejspíš moc dobře věděl co dělá, když jí utl hlavu, jinak by tu nespíš běhala další upírka. Já se s agenty vydám najít Leye. Arterius s Aedanem budou na univerzitě, ovšem pokud je Luciovi legionáři nestačili před příchodem císaře zamordovat, takže jejich výpovědi mohou počkat. A co se Leye týče, proč nezažádal o vydání těla s své ženy? Nebo mu to snad bylo zamítnuto? No nic, jestli se tyto výpovědi potvrdí, přijdete o všechny pochybnosti o správnosti mého jednání a věřím, že mi dáte za pravdu, když řeknu, že jsem udělal jen to, co jsem musel." po těchto slovech se vydám k přístavu, kde se pokusím najít Leye.
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Leneren
Zamrmlám si pod vousy "promluvila právě teď ta veverka?"
 
Aurelius
ScorpionCZ
„Nemáš zač.“ odpověděl ti Scipio a dále si všímal listů od kurýra. Upíjel jsi čas a pohodlně seděl na židli. Tvůj odpočinek mírně narušil příchod služebné. Vzala tác s talířem a odnesla jej do kuchyně. „Lyra je na návštěvě u kamarádky.. seznámím vás až se vrátí..“ promluvil k tobě Scipio, „..pokoj máte na stejném místě jako předtím.“

Tondulín a Leneren
Palagán svůj zrak upřel k veverce. „Koukám, že se nudíš.. no nevadí.“ Když zpozoroval jak se snaží převrhnout klec. Chytl jí vrátil a na původní místo - pohnula se sotva o pár centimetrů - a vytáhl ze zásuvky ve stole hrst nevyloupaných oříšků. Opatrně je nasypal do klece a svůj zrak se spokojeným výrazem pootočil na císařskou delegaci.

„Chtěl bych omluvit činy muže jménem Nigidius Amatius. Za zády císařství a svého generála napadl univerzitu. Vím, že pouhá slova životy nevrátí a škody nenapraví, ale císařství udělá vše co bude v jeho silách, aby pomohlo rodinám padlých a opravilo škody, které napáchalo.“ začal císař se zármutkem směrem k arcimágovi, který jej pozorně poslouchal.
„Já se rovněž omlouvám..“ zval si slovo generál Valerius a vstoupil z řady. „..věřil jsem muži, kterému jsem nabídl nástupnictví v čele svého rodu a dědictví s rukou mé jediné dcery. Za mými zády přesvědčil legionáře a využil je k tomuto útoku.“ pokračoval s mírnou lítostí generál.
„S tímto mužem už je konec. Zabil jsem ho a pomstil tak život každého mága, který umřel jeho rukou. Doufám, že už se na světě někdo takový nezrodí. Co se týče mých požadavku: Chci aby císařství uznalo nezávislost naší univerzity, kterou jsme vyhlásili už dávno. Chci aby se všichni legionáři stáhli z našich pozemků a aby císařství zaplatilo finanční náhradu za své činy. “ promluvil Palagán očekávajíc souhlas ze strany Císaře. „Pohádky typu "nevěděl jsem co je zač" a "dělal to za mými zády" mně absolutně nezajímají generále Valerie. Já taky nemám oči všude, ale přesto mám přehled o svých kolegů a dění na univerzitě.“ opřel se do generála Valeria arcimág.

„S vaším dovolením arcimágů..“ ozvala se bosmerka, „..nebude vadit, když jsi vypůjčím Aedana a půjdu na ošetřovnu. Potřebovala bych ošetřit.“ dodala pobledlá elfka. Palagán se své veverky z počátku vzdát nechtěl, ale nakonec svolil a elfka si ji směla vzít sebou. Opatrně uchopila klec a vydala se k odchodu.
(možná volná komunikace mezi Aeadanem a Wakitou)

Aedan: Společník (Carwen)

Adrian_S
Muž už se nadechoval ke slovu, ale do stanu vešel legionář v doprovodu dvojice noviců. „Generále Arterie. Tohle jsou oni.“ ohlásil legionář a postavil se do pozoru. Muž si je zpoza stolku prohlédl a poté přikázal legionáři nový rozkaz, měl za úkol přivést jeho syna Belia Arteria. Uvnitř stanu zůstal stát Eris (dunmer) a Gaturn (ork). Zpočátku se k tobě nehlásili, ale jakmile se jich zeptal generál na univerzitu a na tebe ihned obrátili. „Ano. Je to náš spolubydlící generále. Už dlouhých šest měsíců.. teda myslím, že šest. On ten čas děsně letí.“ vzal si slovo Eris a začal vysvětlovat. Generál přikývl.

„Fajn..“ vydal ze sebe generál, vstal od stolu a opatrně přešel k figuríně. „..jděte se připravit. Sbalte tábor a všichni legionáři se budou do čtvrt hodin hlásit u teleportu, který vám kvestor Arterius otevře. Rozuměli jste?“ při posledních slovech se na vás otočil a Eris Gaturn téměř jednohlasně zvolali: „ANO!“
„Pojď s námi.. aspoň nám pomůžeš.“ promluvil k tobě dunmer.

SuperHunterCZ
Postupně jsi vyzkoušel všechny dveře. Zastavil jsi se až u dveří s číslem třináct. Otevřel je a vešel. Uvnitř to vypadalo téměř totožně jako v předchozím pokoji. Skříně, truhly, postele a stolek byl rozvržen po pokoji úplně stejně. Akorát tu nebylo tolik čisto. Na stolku se nacházeli zbytky nedojedeného oběda či svačiny. Rozepsané poznámky a trojice septimů položených na stolku.

Když jsi otevřel společnou skříň spatřil jsi opět hromadu rouch, látkových bod a také jeden o něco honosnější oblek. Všiml sis také torny, která ležela pohozená u bot. Vypadala vcelku nově a možná je o něco větší než ta tvoje.

BadWolf
„Jaká je situace kvestorko?“ optal se Peleny Nir. „Pod kontrolou.“ řekla s náznakem hněvu v hlase. Nir na tebe koukl pokrčil rameny a poté ti pokynul ať pokračuješ. „Vypadá to, že není zrovna v dobré náladě.“ konstatoval cestou. Když jste kráčeli po schodišti spatřil jsi nosítka na kterém nesli mrtvé tělo Nigidia. Nir přikázal legionářů zastavit, aby si jej mohl prolédnout.

Pohled na Nigidiovo mrtvé tělo nebyl nejhezčí. Měl rozpůlenou hlavu od úderu ze shora a jeho zbroj nenesla žádné náznaky magického poškození jako by byl celou dobu až do své smrti chráněn před jakoukoliv magií. Také sis všiml rány v boku, která bude bez pochyby hluboká, ale smrtelnou byl úder ze shora.
„Čí rukou padl?“ optal se Nir během prohlížení.
„Arcimág.. důstojníku.“ odpověděl jeden z legionářů.
„Palagán se vrátil?“ zeptal se udiveně Nir, „No.. to nebude snadné vyjednávání.“ konstatoval s povzdechnutím a rozkázal tělo odnést do věže pro bližší ohledání.
Jakmile jste vyšli schodiště spatřil jsi spoušť po boji a také poničenou učebnu, která už neměla ani dveře a z chodby bylo vidět ven. Také jsi spatřil Xarii vypadala dost vytočeně a zároveň velmi unaveně. Její tvář byla poraněná a stejně tak i její oděv měl známky popálenin. Vlasy měla rozcuchané jako by do ní udeřil nějaké bleskové kouzlo. „Císař bude nejspíš už arcimága.“

Killiaden09
Na tvoje slova nikdo nereagoval. Souhlasil jsi s legionářem a společně jste se vydali zpět k domu rodu Valeriů. Legionáři opět dodržovali svoji formaci. Cestou se po tvém boku objevil starý legionář: „Omlouvám se za své předchozí chování.. ale strach o mladou paní mi nedovolil jednat jinak.“ omlouval se a napřáhl ruku na usmířenou. (další tah dorazíš k vile rodu Valeriů)

Společník (Lukrécie)

Sarako
Ingmar ti nijak neodpověděl jen a pouze pokrčil rameny. Jakmile jsi se odebral k odchodu otočil se a vrátil do stanu. Cesta do přístavu ubývala rychle oba agenti za tebou kráčeli a nespouštěli z tebe oči. Cestou jste minuli několik ulic, které vypadali relativně dobře. Oprava po útoku zde vrcholila a již brzy by to tu mohlo vypadat jako dříve. Když jste prošli kolem majáků a spatřil jsi trojici velkých lodí. Dvě měli plachty s císařským symbolem, třetí měla červeno-bílé pruhované plachty a bylo o dost menší než císařské bojové lodě.
„To jsou admirálovi lodě..“ začal jeden z agentů při pohledu na dvě bojové lodě, „..ta největší je vlajková.“ dodal s mírným úžasem v hlase. „Jo.. a ta poslední je toho zatraceného argoniana z Anvilu.“ poznamenal s opovržením druhý.
„Mohli bychom provést prohlídku lodi, ne?“ navrhl první.
„Máme jiné povinnosti. Dneska mu to projde.“ odmítl druhý a pokračovali jste blíž k domům.
(následující tah dorazíš k obchodům, hostinci v přístavu)


Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Upravil/a Aurelius dne 21.02.2016 11:42
 
scorpioncz
"Dobře, hned se tam vydám. Zatím naschle." rychle se rozloučím, ještě upiju čaje a vyrazím za Lauranou.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Tondulin
"Uff.. už nikdy v životě nechci vidět ani jeden jediný oříšek." Zasměju se, zatímco si spokojeně budu ležet na dně kleci, šťasten že už jsem konečně svobodná veverka.
 
Adrian_S
Přistoupím ke spolužákům, "Už jsem myslel, že vás neuvidím..." chytnu je kolem ramen (jako Eris na levé straně, já uprostřed a Gaturn napravo), "Buďte rádi, že jste utekli včas... Celá univerzita je malovaná krví. Uff.. jak jste to tady zvládali? Všechno v pořádku?"

Poté pomůžu s přesunem, jak požádal kvestor.

Upravil/a Adrian_S dne 21.02.2016 12:00
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!"

7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka"

17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014
7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"

Přečtěte si také moje díla:
Adriho verše
Adriho povídky I - Ruka zloděje
Adriho povídky II - Temná smlouva
Adriho povídky III - Děti Skyrimu
Adriho povídky IV - Prokletí daeder
Adriho povídky V - Osvobození
Adriho povídky VI - Putování M'aiqa Lháře
Adriho povídky VII - Torna plná cukříku
Adriho povídky VIII - Zapřísáhlej
 
Sarako
,,Zatracený argonián z Anvilu? Koho tím myslíte? Na Morrowindu jsme názoru, že argoniané jsou užiteční jenom na plantážích. Myslel jsem, že císařství tento názor zas tolik nesdílí. No nic, Ley bude nejspíš v hostinci, takže bych začal s hledáním tam."
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
SuperHunter
Nechám věci tak jak jsou a zavřu skříň. Projdu ještě truhly jestli nejsou zase zamčené. Pokud jsou zamčené půjdu se podívat na ty lektvary.
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Hrozba III. Zdejší kobky 5098 22.06.2024 00:26
Hrozba • Diskuze Zdejší kobky 313 23.12.2016 21:15
Hrozba • Pilíře Vědění Zdejší kobky 4 15.05.2016 23:33
Hunterovi povídačky, Svazek 1.: Hrozba Onyxu » Skyrim - Váš svět 30 20.10.2012 23:48
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4199 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8228 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5698 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4850 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12720 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7505 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6631 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6364 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7556 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist