Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Pro prohlen se regni.
Číst diskuzi
Právě je zde: 1 host(ů)
 Tisk diskuze
Hrozba II.
Adrian_S
Protože nemám tušení, jak vypadá skutečný kvestor legie, vydám se do tábora a odchytnu si prvního mága/vojáka a zeptám se ho:
"Je tady někde velitel? Musím s ním mluvit!" a pokud mě pošle za důstojníkem, ukloním se mu, "Jsem Fallen Merle, tovaryš magie škol obnovy, proměn a ničení. Přicházím z mágské univerzity, kde již boje ustaly. Na chodbách a v síních je konečně klid, můžete všem studentům sdělit, aby se vrátili zpět na pozemky! Hrozba byla zahnána! Už nehrozí žádné nebezpečí!"

"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!"

7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka"

17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014
7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"

Přečtěte si také moje díla:
Adriho verše
Adriho povídky I - Ruka zloděje
Adriho povídky II - Temná smlouva
Adriho povídky III - Děti Skyrimu
Adriho povídky IV - Prokletí daeder
Adriho povídky V - Osvobození
Adriho povídky VI - Putování M'aiqa Lháře
Adriho povídky VII - Torna plná cukříku
Adriho povídky VIII - Zapřísáhlej
 
Tondulin
"Myslím že by jste si měla sednout mistře nevypadáte moc v pořádku." promluvím na Carwen když jsi všimnu jak je bledá a sotva se drží na nohou."Mimochodem, když jsem byl malý kluk vždycky jsem chtěl být veverkou, díky že jste mi umožnil splnit si sen arcimágu, budu nadosmrti vaším dlužníkem." neskrývaným nadšením pronesu a poté co nejrychleji vylouskám oříšky a naházím je do misky.
Upravil/a Tondulin dne 16.02.2016 20:46
 
SuperHunter
Podívám se co je v jedné z bot a pak prohlédnu odemčenou truhlu. Pokud nenajdu nic cenného ozkouším další místnost.

Pokud bude také zamčená zkusím to o patro výš.
 
Sarako
V klidu se najím, při placení si s sebou nechám zabalit na cestu kus bábovky, abych Arveně taky něco přinesl (legionáři jí nabídnou leda chleba a vodu) a vyrazím zpět k táboru legie pod věží.
Upravil/a Sarako dne 16.02.2016 21:18
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Leneren
Zasměji se a koutkem oka se podívám na legionáře. Poté se znovu začnu věnovat Císaři "Pane, věřte mi, že ikdyby mi kdokoliv o kom nemohu mluvit dobře, věnoval jakoukoliv částku. Nezmění to můj názor. A měl bych být upřímný, přiznám se, že si nejsem jistý o jakém daru mluvíte. Možná se o něm zmínil na té schůzy než jsme vyrazili sem? Možná jsem tam ještě nebyl či si to pouze nepamatuji. " a potom s nimi budu pokračovat dál k arcimágovi
 
Killiaden09
Zruším krystal a počkám jestli legionář přinese nový štít. Potom naznačím Lukrécii aby pokračovala.
Upravil/a Killiaden09 dne 17.02.2016 07:10
I dig
You dig
We dig
He dig
She dig
They dig

Now ... it's not very beatiful poem ... But it's quite deep...
 
BadWolf
"Budeme. A připomněl si mi, zjistili jste něco o tom kdo zabil Císařovnu? Teda pokud se můžu ptát."
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
scorpioncz
"Dobře, skoro jsem a hlad zapomněl ... ale rád poznám Lyru, už o ní několikrát mluvil, ale stále jsme se snad ani nepotkali." řeknu a poté až dojdeme do jídelny tak se usadím ke stolu. Až mi bude dáno jídlo, tak začnu jíst. Tak nějak ne moc rychle, aby nebylo vidět že mam ukrutný hlad.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Aurelius
ScorpionCZ
„Je fajn.. akorát možná až trochu moc starostlivá.“ usmála se Laurana a nechala tě zasednout ke stolku. Služebná před tebe položila tác a následně odběhla pro džbán s nějakým voňavým čajem. Položila jej doprostřed stolu a postavila před tebe prázdný hrnek s uchem. Jedl jsi pomalejším tempem, abys nevypadal příliš hladově. Scipio se jen pousmál, když na tebe koukl a opět se začetl do listů od kurýra. „Půjdu zatím nahoru.. zkontrolovat Merril.“ oznámila Laurana a opustila jídelnu. V jídelně se nyní nacházíš jen ty a Scipio.

Tondulín
Když jsi poprvé promluvil tvůj hlas byl úplně jiný než předtím. Působil až komicky, ale to asi bude tím, že se málokdy vidí mluvící veverka. Carwen neudržela a zasmála se a pak s úsměvem poděkovala za tvé starosti s jejím zdravotním stavem a posadila se. Palagán se nesmál. Zachoval si svoji vážnou tvář a vyčkával na příchod císaře. Když jsi však zmínil svůj dětský sen. Pootočil se na tebe a s úsměvem ti oznámil: „Už od narození jsem si přál mít papuče z veverčího kožichu.“

Aedan: Společník (Carwen)

Adrian_S
Odchytl jsi legionáře držícího hlídku poblíž velkého velitelského tahu. Od ostatních se lišil svým rozměrem a dvojicí legionářů střežící vstup do něj. Legionář si tě prohlédl a se slovy: „Generál je uvnitř. Klidně vstupte..“ rukou ti naznačil, abys vešel a když jsi tak učinil spatřil jsi uvnitř stanu staršího muže. Jeho temně černé vlasy byly po stranách prošedlé, měl mírné strniště, které rovněž pozvolna získávalo šeď. Oblečen byl do generálské zbroje (podobná té jako má Tullius ve Skyrimu). Postarší muž pozvedl hlavu očima si tě prohlédl a v klidu dokončil svoji práci. Zabalil dopis do obálky a poté jej zapečetil symbolem svého rodu. Mezitím jsi se uklonil, představil a přednesl vše co jsi měl na srdci.

„To velmi rád slyším..“ pozvedl hlavu a pokynul ti, aby ses posadil na židli před jeho stolkem. „..ale přesto bych si to rád ověřil. Dal ti někdo z vedoucích nějaký symbol?“ optal se očekávajíc odpověď. „Neber to tak, že bych ti nevěřil, ale opatrnosti není nazbyt. Roucho sice naznačuje, že jsi z univerzity.. ale jak mohu vědět, že nejsi 'nástrojem' útočníka, který má za cíl ublížit těm nebohým novicům. Nebo jestli tu máš někoho známého kdo může dosvědčit, že jsi skutečně z univerzity.. tak mi bude stačit i to.“ dodal po chvilce, opřel se o opěradlo své židle a očima tě sledoval.

Jeho stan je vybaven velmi skromně. Krom stolku, dvojice židlí, provizorního lůžka a figuríny se zde nic jiného nenachází. Přes figurínu je přehozena těžká legionářská zbroj s plnou přilbou a větší štít se symbolem Císařství a symbolem rodu. Vzpomínáš si, že tento symbol jsi několikrát spatřil i v Daggerfallu.

Leneren
Císař to nijak nekomentoval. Koukl na dveře a následně se otočil ke všem přítomným: „Osobně arcimága neznám, ale Corrientis o něm příliš v kladném nemluvil. Dávejte si pozor na jazyk a zbytečně ho neprovokujte. Nemáme zapotřebí rozházet si vztahy s univerzitou více než jsou..“ pravil císař a pootočil se k tobě, „Znáš arcimága?“ zeptal se. Lucius celou dobu mlčel. Byl pobledlejší a vypadal jako by velice zpytoval své svědomí.

SuperHunterCZ
Sáhl jsi do boty a vytáhl menší zlatý řetízek s menším zeleným kamínkem. Těžko říct jakou bude mít cenu, ale určitě si za něj něco málo koupíš. Přesunul jsi se k truhle, která neměla zámek. Opatrně ji otevře, abys nezpůsobil žádný hluk a poté nakoukl dovnitř. Spatřil jsi větší množství látky je však dost možné, že slouží jen jako maskování a pod ní bude něco cenného.

BadWolf
„Ptát se můžeš, ale prozatím ti neřeknu nic konkrétního. Rád bych si totiž své tušení nejprve ověřil..“ začal Nir zatím co legionáři vytahovali svého legáta nahoru. „..a hlavně tohle není místo na konverzaci o těchto věcech. Později si o tom budeme moci promluvit. Teď bychom se měli vrátit k císaři a zajistit Nigidia.“ navrhl poté a očekávajíc tvůj souhlas zamířil po schodišti z hradby dolů.

Killiaden09
„Myslím.. že mi to pro dnešek stačilo. Už jsem trošku unavená z toho kouzlení.“ přiznala Lukrécie a ihned ti podělovala: „Děkuji za soukromé hodiny.. snad otec bude při smyslech a dovolí mi v nich pokračovat.“

Společník (Lukrécie)

Sarako
V klidu jsi dojedl. Požádal děvče o zabalení kousku bábovky a zaplatil. Zvedli jste se a vyrazili zpět k táboru legionářů. Výslech očividně pořád probíhal, protože Ingmara jsi nikde potulovat se po táboru nespatřil. Početnější ochranka stále postávala před stanem. Ostatní legionáři si všímali svého a vykonávali své povinnosti.


Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Upravil/a Aurelius dne 17.02.2016 23:37
 
Killiaden09
"Jde ti to prakticky samo ... ale pokud svolí asi vybere někoho jiného než bojového mága aby tě učil .." řeknu s lehkým usměvem a rozhlídnu se po okolí.
I dig
You dig
We dig
He dig
She dig
They dig

Now ... it's not very beatiful poem ... But it's quite deep...
 
Leneren
"Obávám se, že ne pane." a budu pokračovat dále
 
Adrian_S
"No... nemám u sebe žádný dekret nebo "rozkaz", jak tomu vy vojáci říkáte. Ale mezi evakuvovanými se určitě nacházejí dva mágové... učedníci. Dunmer a Orsimer... Nelze je přehlédnout.. Ti vám mohou dosvědčit, že patřím k univerzitě a nejsem na straně útočníků..." dodám s odvážnou tváří.

Předpokládám, že určitě pošle aspoň jednoho vojáka najít mé "spolužáky", ve chvíli osamocení zamířím očima na štít se znakem.

"Ten znak na tom štítu znám... ale nemohu si nějak vzpomenout, komu patří."

"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!"

7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka"

17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014
7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"

Přečtěte si také moje díla:
Adriho verše
Adriho povídky I - Ruka zloděje
Adriho povídky II - Temná smlouva
Adriho povídky III - Děti Skyrimu
Adriho povídky IV - Prokletí daeder
Adriho povídky V - Osvobození
Adriho povídky VI - Putování M'aiqa Lháře
Adriho povídky VII - Torna plná cukříku
Adriho povídky VIII - Zapřísáhlej
 
scorpioncz
Naliju si čaj a opatrně se Scipia zeptám, "Důvěřuješ Psijikům? Myslíš že jsou ti hodní?" a napiji se čaje.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
SuperHunter
Řetízek vezmu. Mohl by se hodit.

Opatrně nakouknu pod látku.
 
Tondulin
Po Palagánově poznámce přestanu žvanit a radši rychle vylouskám zbytek oříšků.
 
Sarako
Přijdu za legionářem před stanem a podám mu zabalený kus bábovky se slovy:,,Tady mám něco k jídlu pro svojí stopařku. Pošli za mnou Ingmara, mám pro něj zajímavou stopu, které by se jako bývalý bdící mohl ujmout dřív, než udělá nějakou ... To je jedno. Prostě mu vyřiď že s ním chci mluvit a ať tu mladou dunmerku nechá najíst." (doufám, že si je Arvena vědoma toho, že kdyby mě prozradila, podepíše rozsudek smrti i sobě, nehledě ne to, jak by Mefala rozkázala naložit s někým, kdo vyzradil její plány a spojil Morag Tong s vraždou císařovny)
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
BadWolf
"Samozřejmě. Jdeme."
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Aurelius
ScorpionCZ
Opatrně sis nalil čaj do hrníčku a napil se. Scipio po tvé otázce odložil listy kurýra na stůl taktéž sáhl po čaji a přelil jej do svého hrnku. „Ne. Nedůvěřuji.“ řekl krátce a napil se čaje, „Psijikové jsou až příliš velcí tajnůstkáři na to, aby si zasloužili moji důvěru. Celá léta se buď skrývají nebo jsou nečinní a v klidu si vyučují.. jenže pak zničeho nic začnou být činní a když dokončí co potřebovali zase se skryjí. Zažil jsem to už na Anorské plavbě a obrana města je další příklad. Tandil ani ten druhý tu nezůstal.. oba zmizeli.“ odmlčel se a opět upil trošku čaje.

„Myslím, že je lepší jít jim z cesty a zbytečně je neprovokovat ani se neplést do jejich plánů.“ dodal na konec a opět si vzal listy kurýra.

Tondulín a Leneren
@Aedan Palagán opět nahodil svoji vážnou tvář. Rozhodl jsi se více nemluvit a raději se dal do práce. Oříšky postupně ubývaly a zbývalo již už jen pár. Tvoje veverčí tělo je však už velmi unavené ze všeho toho louskání oříšků - unavení mohou způsobovat i tvoje poranění, které nebyly řádně ošetřeny. Už jsi s vypětím všech sil louskal předposlední oříšek, když se otevřeli dveře a ty jsi spatřil:

Císaře, kvestora Antheho, generála Lewina Falberta a Lucia Valeria, admirála Corndwolda, blonďatou agentku Penitus Oculatus a ihned poté velitele gardy Tyrwina Cala. Za ním kráčela skupinka gardistů.
(možná volná komunikace mezi tebou a Wakitou)

@Wakita: Císař to nijak nekomentoval a vešli jste dveřmi do komnaty. Doprovod gardistů vás následoval. Jakmile jsi vešel spatřil jsi komnatu v celé své kráse. Staré skříně, velký stůl za kterým seděl arcimág v černém honosném rouchu. Jeho výraz byl vážný. Před stolem seděla mladá bosmerka, která byla špinavá od krve a měla drobné poranění na obličeji, rovněž jako arcimág byla oděna do černé zbroje s kroužkovou košilí a ocelovým kyrysem. Na stole se nacházela dvojice misek. Jedna s rozlousknutými ořechy a druhá poloprázdná do které házela malá hnědá veverka v kleci rozlousknuté ořechy. Dále na stole ležel meč s pozlaceným jílcem a výrazným symbolem kříže na hrušce. Ostří se lesklo a vypadlo velmi ostře. Kladivo, které jsi viděl v držení Arteria bylo opřené o zeď.
(možná volná komunikace mezi tebou a Aedanem)

Aedan: Společník (Carwen)

Adrian_S
„To bude stačit.“ přikývl muž, přivolal legionáře hlídkující vstup do stanu a poslal jej pro dvojici mladých noviců, které jsi mu popsal. Mezitím jsi svůj zrak upřel na štít se symbolem rodu. Štít nesl několik náznaků souboje a byl trošku poškozený, ale přesto se dal znak rozpoznat.

„Patří mému rodu..“ začal starý muž v generálské zbroji, „..jsem příslušníkem rodu Arteriů z Vysokoskalý. Dlouhá léta náš erb vysel nad jedním z domů v Daggerfallu dokud tam bydlela moje dcera a studovala magii. Jsi z Daggerfallu?“ pokračoval poté a opět ti pokynul k posazení se na židli. (příchod legionáře s novici bude chvilku trvat)

SuperHunterCZ
Pomalu jsi odendal látku a našel pod ní menší truhličku. Bude trošku obtížnější jí skrýt ve své brašně, ale přesto by se ti to mohlo povést. K jejímu otevření budeš potřebovat klíč a nebo šperhák, který však u sebe nemáš. Také jsi našel několik starších knih, které jsou nejspíš vypůjčeny z knihovny. Jejich cenu nedokážeš odhadnout, protože nejsi znalec knih.

BadWolf
Seběhl jsi z hradby a pokračoval v doprovodu Nira k věži univerzity. Když jste vstoupili na pozemek spatřil jsi několik mrtvých těl, některé byly spálené jiné měli zranění od obyčejných zbraní či usmažené bleskem. Legionáři i pár přeživších členů univerzity se pokoušelo těla odstranit.

Uvnitř velkého sálu se nacházela akorát Pelena a čtveřice legionářů, které zrovna seřvala a rozkázala jim opustit univerzitu bez toho, aby někomu pomohli či se zde zdrželi déle jak pět minut. Jejich pláště naznačovali příslušnost u Luciovi legie. Když si všimla tebe její nahněvaný výraz na tváři se ještě horšil. Její zbroj byla čistá a nevypadala jako by prožila zdejší masakr.

Killiaden09
„Možná.. ale myslím, že po dnešku tu moc mágů co by pro něj rádo po tomhle..“ ukázala na univerzitu „..chtělo pracovat a učit jeho dceru nebude.“ odpověděla ti Lukrécie a starší legionář jen mlčky přikývl.

Společník (Lukrécie)

Sarako
„Nic neslibuji, ale budiž.“ odpověděl ti legionář, zkontroloval obsah zabaleného baličku a odebral se dovnitř stanu. Byl slyšet tlumený rozhovor mezi Ingmarem a legionářem, který však trval jen krátce. Ingmar vyšel ze stanu a legionářů zůstal uvnitř - nejspíš jako dozor. „Co chceš šermíři?“ zeptal se a přitom stál u vstupu do stanu.


Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Upravil/a Aurelius dne 20.02.2016 15:19
 
SuperHunter
Krabičku nějak zkusím dát do brašny aby nepřitahovala moc pozornosti.

Knihy nechám tam kde sou a zase je překryji kusem látky.

Půjdu se podívat o patro víš, pokud jsou další dveře zamčené. (nezapomenu za sebou zavírat dveře.)
 
scorpioncz
"To je asi fakt, mimochodem, víte něco o takzvané ... holi chaosu? poslední dobou se o ní mluví víc a víc. Docela by mě zajímalo co přesně dělá a proč se jí všichni tak obávají." zeptám se ještě.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Hrozba III. Zdejší kobky 5098 22.06.2024 00:26
Hrozba • Diskuze Zdejší kobky 313 23.12.2016 21:15
Hrozba • Pilíře Vědění Zdejší kobky 4 15.05.2016 23:33
Hunterovi povídačky, Svazek 1.: Hrozba Onyxu » Skyrim - Váš svět 30 20.10.2012 23:48
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4199 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8228 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5698 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4850 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12720 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7505 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6632 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6364 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7556 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist