Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Pro prohlen se regni.
Číst diskuzi
Právě je zde: 1 host(ů)
 Tisk diskuze
Hrozba II.
Killiaden09
"Obdivuji vaši odvahu.... ale tohle kouzlo je určené právě proti štítům... nechcete ten štít spíše támhle o stěnu ?" řeknu s obavami v obličejí, počkám na odpověď a poté promluvím k lukrécii "Dobře, teď vytvoř další krystal ale malý koncentruj se a až si budeš jistá vyšly jej na střed štítu." při tom naznačím gesto kterým se ledový krystal vypouští
Upravil/a Killiaden09 dne 14.02.2016 23:34
I dig
You dig
We dig
He dig
She dig
They dig

Now ... it's not very beatiful poem ... But it's quite deep...
 
Leneren
S odporem se podívám na Nigidia "Tsss dostalo se mu lepšího konce než zasloužil" Poté se rozhlédnu po místnosti " Mohu vám zde nějak pomoct?" zeptám se Globulla "Rád bych se jménem svým i jménem legií omluvil za tento zbabělý a odporný čin. Můžu vás ujistit, že pokud ne Legie tak minimálně já a všichni mně věrní vám pomohou opravit veškeré škody které byly napáchány" a mírně se ukloním na znamení omluvy
 
SuperHunter
Půjdu se projít po univerzitě. Pokud uvidím někoho kdo by vážně potřeboval pomoc tak se mu pokusím nějak pomoc.
 
Aurelius
ScorpionCZ
Vešel jsi do zahrady starší brankou a pokračoval vydlážděnou cestičkou. Když jsi došel k legionářovi přečetl sis jeden z hlavních titulku:

Nový generál Cyrodiilu! Generál Lucius Valerius se opět po letech vrací do čela Osmé legie a Cyrodiilu!

Otrhl jsi zrak od novin a sáhl na kliku u dveří. Otevřel je a vešel dovnitř. Jakmile zavrzali dveře a cvakli dveře při zavření. Z vedlejší místnosti se vyřítila Laurana. Vypadala ustaraně. Ihned tě objala a poté se od tebe částečně odtáhla, „Měla jsem o tebe strach! Ani nevíš co se děje u univerzity!“ zvolala a stejnými dveřmi jako vyběhla ona vyšel Scipio. Neměl berli. Upíral se o zeď a na tváři měl ztrápený výraz.

Tondulín, SuperHunterCZ a Adrian_S

Fallen Merle z Daggerfallu

Aedan

Nadarr


Aedan: Společník (Carwen)

Leneren
„Jedině tím, že sbalíte své muže a odejdete.“ odvětil ti muž s jizvou a jeho kroky směřovali hlouběji do učebny v níž došlo k hlavnímu boji. (učebna je provalená do chodby) „Myslím, že omluvy moc nepomohou. Tolik zmařených životů pár omluv nevrátí..“ pronesl smutně Globullus a sklonil hlavu k zemi. „..raději pořádně prošetřete kdo vydal tenhle osudný rozkaz a toho muže rázně potrestejte a pokud to byl ten Nigidius ať je alespoň odstrašujícím příkladem pro každého kdo by chtěl kráčet v jeho stopách.“ dodal po chvilce.

BadWolf
Doplním editem..

Killiaden09
Legionář kývl, odložil svůj štít stranou tak, aby jej bylo dobře vidět a šlo ho zasáhnout. Poté poodstoupil a očekával Lukréciiono kouzlo. Lukrécie se začala soustředit, opatrně vyčarovala malý krystal a poté jej pomaličku zvětšovala dokud se jí nezdál dostatečně dlouhý. Následně jej vrhla proti štítu. Ledový hrot byl, ale příliš slabý a tak se jen a pouze o štít roztříštil. Starý legionář zatleskal.

Společník (Lukrécie)

Sarako
Napočítal jsi devět legionářů. Přehodil loutnu přes rameno a v doprovodu agentů vyrazil k místnímu hostinci. „Říká se, že byl donucen odejít poté co společně s několika dalšími nesouhlasil s postupem bdícího. Údajně měl jednoho upíra mučit celé týdny dokud ho neumučil k smrti a nedostal z něj vše co chtěl.“ promluvil k tobě cestou agent a druhý jej po chvilce doplnil slovy: „Údajně krátce spolupracoval s Baraquierem. Což je jeden z nejslavnějších lovců odměn a shodou okolností i úhlavní nepřítel našeho velitele.“


Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Upravil/a Aurelius dne 15.02.2016 00:45
 
Killiaden09
"Tak mě napadá že by jsi s takovýmhle talentem měla býtna Universitě a né doma zamknutá... Příště se koncentruj trošičku víc na to aby byl ten krystal tvrdší ... nepospíchej času máme dost." řeknu Lukrécii s usměvem "Víš co zkus ho udělat asi takhle velký." a v ruce vytvořím asi patnáct centimetrů dlouhý a pět centimetrů široký ledový krystal.
I dig
You dig
We dig
He dig
She dig
They dig

Now ... it's not very beatiful poem ... But it's quite deep...
 
Tondulin
"A to jsem myslel že na obnovu už tu máme dost profesorů." jen tak mimochodem prohodím a dále budu poslouchat rozhovor.
Upravil/a Tondulin dne 15.02.2016 00:53
 
scorpioncz
Zmateně se na ně oba podívám, "Nemám vůbec tušení co se děje. Teďka jsem byl trochu, mimo všechno dění. Někdy vám o tom řeknu, ale důležité věci dřív. Co se děje na univerzitě, že máte oba takové obavy?"
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Sarako
,,Důstojník Nir má svého nepřítele? Co se mezi těma dvěma stalo, že se tak nenávidí?" vezmu si loutnu do rukou a pokusím se na ní jen tak zahrát několik zajímavých tónů, přitom se porozhlédnu po nějaké lavičce na klidnějším místě. Až nějakou takovou uvidím, půjdu k ní, přitom agentům položím otázku: ,,Co vy dva, pokusil už se někdo z vás založit rodinu, nebo stále hledáte tu pravou? Já jsem za svůj život poznal plno krásných dívek, ale od smrti otce a pátrání po jeho vrazích zůstaly v mém životě dvě dívky, nebo spíše jen nejlepší přítelkyně. Co jsem cítil k Theře, jsem si uvědomil, až když jsem jí uviděl ležet mrtvou, když jí Corientis chladnokrevně zavraždil. Tu druhou právě vyslýchá Ingmar a potom, co jsem slyšel na sněmu jak se na Leyove ženě vystřídalo hned několik legionářů, mám o ní strach." zhluboka se nadechnu, posadím se na lavičku, přitom jim pokynu, aby se taky posadili a pokračuji:,,Snažil jsem se dostat Luciuse za spolupráci s Bothiel na šibenici, a přitom jsem během jediného dne ztratil mnoho těch, na kterých mi záleželo, každý z nich by mě následoval i do samotného Zapomnění. Jenže císař dal na Corientisova slova, i když se ani svůj zločin nepokusil obhájit a neprojevil žádnou lítost, jen hrdě prohlašoval, jak jsem mu narušil jeho čtrnáct let přerušené vyšetřování, jako by život té krvežíznivé upírky byl cennější, než život Thery." potom zůstanu sedět na lavičce se svěšenou hlavou, přitom počkám na jejich odpovědi a až si taky sednou. (tu poslední scénku se snažím zahrát s depresivním nádechem, aby zněla uvěřitelně, aby z mé strany nečekaly nějakou hrozbu)
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Leneren
"Chápu, jak si přejete tak provedu." Poté vydám rozkaz všem mužům aby se stáhli z univerzitní půdy. Řeknu dvěma Legionářům aby vzali Nigidiovo tělo a aby nezranění pomohli zraněným a vzali těla mrtvých. Sám pomůžu a zamířím pryč
 
Adrian_S
"Hmm... asi v tomhle máte pravdu. Ale, upřímně, mně se arcimág Palagán zdá jako skvělý učitel. Proto bych z Daggerfallu neodcházel..." také se rozhlédnu po okolí, "Možná, kdyby tu bylo více rukou, mohla by se univerzita brzy obnovit. Kdo má krystaly k teleportu? Sám teď nevím, jak bych tu byl nápomocný, ale mohl bych se teleportovat za ostatními studenty a sdělit jim, že už je po hrozbě a přijmout je k návratu zpět. Co myslíte? Pomohla byste mi ještě v této věci?"
Upravil/a Adrian_S dne 15.02.2016 20:04
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!"

7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka"

17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014
7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"

Přečtěte si také moje díla:
Adriho verše
Adriho povídky I - Ruka zloděje
Adriho povídky II - Temná smlouva
Adriho povídky III - Děti Skyrimu
Adriho povídky IV - Prokletí daeder
Adriho povídky V - Osvobození
Adriho povídky VI - Putování M'aiqa Lháře
Adriho povídky VII - Torna plná cukříku
Adriho povídky VIII - Zapřísáhlej
 
SuperHunter
Zajdu se podívat do ubikací
 
Aurelius
ScorpionCZ
„Údajně došlo k nějakému 'sporu' a legionáři Osmé legie vrhli na pozemky univerzity..“ začal ztrápeně Scipio, „..informace co máme nejsou pořádné, ale pevně doufám, že se tohle všechno pořádně prošetří a viník bude tvrdě potrestán.“ dodal a koukl na služebnou, která zrovna scházela ze schodiště. Byla to již starší žena, která zastávala v domě funkci hospodyně, služky a taktéž vychovatelky, která vychovávala snad všechny současné potomky rodu Vici. (myšleni potomci Aurelia Viciho a Scipia Viciho, Appius potomky neměl) „Orino byla bys jste tak laskává a připravila Škorpiasovi oběd? Určitě bude mít velký hlad..“ rozkázal jí Scipio a poté se pootočil k tobě, „..jsem rád, že se ti nic nestalo.“ s těmi to slovy se opatrně odebral zpět do místnosti ze které vyšel. Služebná jej následovala a pro jistotu dávala pozor, aby se její pán bez berle nesvalil.

Laurana na tebe s úlevou koukala a pro jistotu tě ještě jednou pořádně objala „Ani nevíš jaký jsem měla strach!“ poté se od tebe mírně odtáhla, aby se ti mohla podívat do tváře.

Tondulín
Palagán se na tebe při tvé poznámce podíval, poslední oříšek poválel v ústech a nakonec rozkousal. „Dro'Barri se z Morrowindské expedice nijak zvlášť domů nehrne a Mirabelle si jen věčně stěžuje na cokoliv co jsme tu s Arteriem společnými silami vybudovali. Místo toho, aby si cenila, že je univerzita konečně svobodná od veškerých politických vlivů říše uráží mně a haní naše snahy..“ vysvětloval zatím co přejížděl rukou po jílci Arteriova meče. „..Arterius nad ní vždy držel ochranou ruku. Je na čase jí trošku srazit ten její hřebínek a naučit jí pokoře k nadřízeným. Nemíním poslouchat, že jsem 'zkurvený dunmer' nebo snad ještě hůře 'Džemík'. Každý kdo něco takového z úst vypustí by se nad sebou měl hluboce zamyslet.“ poté rukou přejel po celém meči a zamumlal jaké si zaklínadlo. Arteriův meč se rozzářil a jakmile kouzlo pominulo jeho starší jílec a ostří vypadalo jako nové. Jílec byl pozlacený a společně sním i symbol řádu. Ostří bylo lesklé a ostré.

„Komu připadne?“ optala se zvědavě Carwen.
„Je to majetek Arteria. Připadne jeho sestře pokud se prokáže, že je Arterius skutečně mrtev.. ale mi dobře víme, že veřejnost nesmí věřit této skutečnosti a tak meč prozatím zůstane v mých rukou stejně tak i jeho kladivo.“ rukou pokynul k opřenému kladivu. „Tento meč držel v ruce samotný Sylch Arterius, Lucius Arterius, Decimus Arterius a později i náš Arterius. Nedopustím, aby spadl do rukou nějaké vetešníka.“ domluvil a meč opatrně položil na stůl.

Aedan: Společník (Carwen)

Adrian_S a Leneren
@Wakita: Vydal jsi rozkazy a už byl na odchodu, když jsi spatřil císaře a jeho početnější doprovod. „S vaším dovolením se odeberu do komnaty arcimága.“ promluvil na tebe Globullus a vyrazil ke komnatě. (více viz tah - Oba)

Fallen: Když jsi pochválil arcimága nijak to nekomentovala. Jen a pouze se mírně pousmála a poté sáhla do své malé brašničky a se slovy: „Tohle by měl být on..“ vytáhla magický krystal pro aktivaci pevného teleportu. „..víte jak se používá?“ optala se, když ti jej předala. „Bude stačit když krystal umístíte na správné místo a pak ho zahřejte. Plameny budou bohatě stačit. Deaktivace se provádí opačně. Krystal se ochladí a potom vytáhne.“ vysvětlila ti pro jistotu nakonec.

Prošla kolem vás dvojice mužů. Profesor Globullus v doprovodu nějakého dunmera v legionářské zbroji. Jejich kroky směřovali až legionářům. Dunmer rozkázal stažení všem přítomným legionářům z univerzity a vyzval je k odstranění padlých spolubojovníků. Chvilku po nich dorazila početnější skupinka. V čele skupinky kráčel starší muž v honosnější zbroji a císařskou korunou ihned jsi poznal císaře Tita Mede II. po jeho levém boku kráčel starší generál se zeleným pláštěm a těžkou legionářskou zbrojí. Všiml sis, že má místo jedné ruky železný hák, který se vypadal velmi udržovaně a leskl se. Po císařově pravici kráčel další generál, rovněž byl starší a barvy značily příslušnost k Vysokoskalské legii. Za nimi kráčel černovlasý admirál a ihned za ním blonďatá agentka Penitus Oculatus a skupinka gardistů v čele se svým velitelem. Globullus se odpojil od dunmera a vyrazil do komnaty arcimága. (více viz tah - Oba)

@Oba: „Kvestore Wakito. Byl by jste tak laskav a zúčastnil se s námi audience u arcimága.“ promluvil na dunmera (@Lena) Císař a ihned poté pověřil jednoho ze svých ochránců zajištěním audience u arcimága.

SuperHunterCZ
Tvé kroky směřovali chodbou k ubytovně noviců a novicek. Cestou jsi minul mrtvé tělo legionáře, který zemřel na následky nějakého ohnivého kouzla. Když jsi prošel většími dveřmi do kruhové místnosti ubytovny spatřil jsi točité schodiště do vyššího patra a následně několik dveří z toho každé mělo číslici.

Uprostřed místnosti se nachází kamenný kruh zdobený nejrůznějšími magickými runami a značkami. Předtím se nachází jaká si ruka ve které cosi chybí.

BadWolf
„Vy dva vytáhněte to tělo.“ rozkázal dvojici lukostřelcům. Jakmile císař zmizel uvnitř univerzity i s doprovodem Nir na tebe koukl: „Jen, aby náš hlavní aktér byl vůbec ještě naživu.. když to tu všechno tak nějak vidím.“ povzdechl si, „Nejprve císařovna a teď útok na Univerzitu.. tolik věcí na prošetření a tak málo kvalitních agentů..“ konstatoval a naposled se podíval na mrtvé tělo pod hradbou. „Budeme pokračovat?“

Killiaden09
Lukrécie na tvá slova nic neřekla. Legionář se podrbal za krkem a poté se rozhlédl. Utvořil jsi v ruce větší ledový krystal a Luckrécie se ihned pokoušela o to samé. Zprvu jí tvorba krystalu trvala delší dobu, ale nakonec jí povedlo krystal vytvořit a zvětšit do dostatečně velké velikosti.

Společník (Lukrécie)

Sarako
„Už jsme o našem veliteli mluvili dost.“ oznámil agent. Usedli jste k volnému stolku. Oba agenti naproti tobě, aby tě měli stále na očích. Uvnitř hostince je poměrně klidno a prázdno. Vysedává tu jen pár znavených cestovatelů a skupinka Thalmorských válečníků, kterým zjevně skončila hlídka u tábora a vyrazili na oběd.

„Mám ženu a dvě děti. Devítiletou dcerku a ročního synka.. a menší domek v Anvilu.“ začal první agent. „Nejsme tu kvůli seznamování.“ pokáral jej druhý a založil si ruce a sledoval jak hraješ. Mezitím se k vám přiřítila mladší dívka a optala se vás: „Dáte si něco pánové?“
„Jsme ve službě. Takže jedině vodu.“ odvětil jí přísnější agent a očekával odpověď svého kolegy, který jen s povzdechem kývl a rovněž si objednal vodu.


Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..
 
Adrian_S
"Děkuji, mistryně. Aktivuji teleport na ubikacích a přivedu evakuvované studenty." ukloním se a vydám se zpět s krystalem k pevnému teleportu. Tam zasunu krystal na patřičné místo a několika sekundovým čarováním plamenů nechám teleport "ožít".

"Je na čase vrátit studenty domů!" vstoupím do teleportu.

"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!"

7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka"

17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014
7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"

Přečtěte si také moje díla:
Adriho verše
Adriho povídky I - Ruka zloděje
Adriho povídky II - Temná smlouva
Adriho povídky III - Děti Skyrimu
Adriho povídky IV - Prokletí daeder
Adriho povídky V - Osvobození
Adriho povídky VI - Putování M'aiqa Lháře
Adriho povídky VII - Torna plná cukříku
Adriho povídky VIII - Zapřísáhlej
 
Tondulin
Když uslyším slovo Džemík tak se začnu hlasitě smát, ale poté si uvědomím že to asi nebyl dobrý nápad tak radši zmlknu a budu dále poslouchat.
 
Killiaden09
"Tak a teď ho jen nasměrovat na štít." řeknu a přitom budu udržovat svůj krystal.
I dig
You dig
We dig
He dig
She dig
They dig

Now ... it's not very beatiful poem ... But it's quite deep...
 
Leneren
Mírně se ukloním a narovnám směrem k Císaři "Žádáte-li tak pane." Na chvilku zaváhám a potom budu pokračovat "Pane, smím-li se zeptat. Copak jste udělali s tím šermířem? Obávám se, aby nereagoval s mou zajatkyní a neovlivnil ji. Či, aby dokonce neutekl. Ten muž se nestará o své lidi. Nebo lépe řečeno stará, ale jen do té doby dokud se mu to bude hodit. Je to jako někdo, kdo hraje šachy, starajíc se o své pěšáky do té doby než je může bezpečně a efektivně odhodit, aby nepřekáželi jeho manévrům." Na chvíli přeruším, abych se nadechl "Kromě toho je to extrémně manipulativní osoba a nebude váhat jít proti zákonu, bude-li to v jeho prospěch. Obávám se, že pokud jste ho pustili na svobodu s doprovodem, je jeho doprovod v nebezpečí."
Upravil/a Leneren dne 16.02.2016 00:15
 
scorpioncz
"Neboj se, umím se o sebe postarat, navíc bych vás tu nemohl nechat samotný." řeknu a usměju se. "Půjdeme dovnitř? je tu trochu zima a zvuk toho chrápání mě unavuje."
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Sarako
,,Dal bych si kuřecí prsíčka na pomerančích a k tomu mi přineste sklenku nějakého lepšího vína." odpovím s úsměvem dívce a otočím se k agentům:,,Opravdu si nedáte nic k jídlu?"
Potom zahraji a zazpívám pár písniček, a když uvidím, že už je vrací dívka s mým obědem, dohraji a pronesu: ,,Vždycky jsem měl rád hudbu, ale otec ze mě chtěl mít válečníka. No nic, já si teď nechám chutnat." poděkuji dívce a pustím se do jídla. Až se najím, zaplatím a vydám se ven z hostince, kde řeknu agentům:,,Myslím, že bych vám mohl ukázat místo, kde jsem poprvé porazil Bothiel, sice s tím staříkem co tam bydlí nebyla rozumná domluva, ale mohl by být předvolán jako svědek." a vydám se s nimi k místu, kde jsem Bothiel poprvé našel.

Upravil/a Sarako dne 16.02.2016 13:19
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
SuperHunter
Půjdu prohlédnout nejbližší místnost. Budu hledat cennosti atd., když je Nigidius mrtvý tak mi už asi stejně nikdo nezaplatí a nehodlám odejít s prázdnýma rukama.

Zavřu za sebou dveře a budu se snažit nezpůsobit moc hluku. Nepotřebuju, aby mě našel někdo kdo jde pro mrtvolu toho legionáře na chodbě.
 
Aurelius
ScorpionCZ
Laurana tě odvedla do jídelny. „Nejprve se najíš, abys nebyl o hladu.. a pak tě nejspíš bude chtít Scipio seznámit se svojí ženou Lyrou. Nepamatuji si, že by tě nějak formálněji seznamoval.“ začala cestou Laurana. Jídelna se skládala s podlouhlého stolku pro šest osob. Scipio seděl v čele a pročítal si Cyrodiilského kurýra. Jack - jeho opička - mezitím ukusovala svůj pokrm a přitom po tobě pokukovala. Služebná zrovna vyšla z kuchyně s tácem plným oběda. Polévky a hovězího masa s brambory.

Tondulín
Když jsi se rozesmál na celou místnost Palagán na tebe ostře koukl a přitom si nevšiml velmi krátkého úsměvu na Carwenině tváři. Prudce udeřil pěstí do stolu až miska s oříšky nadskočila: „Přijde vám něco vtipné Aedane Evine!“ zvolal rázně a s hněvem v očích na tebe hleděl. Carwen ihned zvážněla. „Já nejsem Arterius..“ pokračoval rázným tónem a stále na tebe hleděl s hněvem v očích, utvořil prsty gesto a poté povídá: „..ke mně si něco takového nikdy dovolovat nebudete! řval tak rázně, že přiměl kohosi zavřít dočasně dveře a vyčkat.

Jakmile se jeho vzteklý výraz na tváři změnil na něco klidnější konečně od tebe na krátko odvrátil zrak, „Co pak jste ho nenaučila slušnému chování, respektu ke starším osobám a hlavně ke starším členům řádu?!“ pustil se do Carwen. „S takovýhle náš řád brzo skončí v zapomnění..“ dodal a zakroutil hlavou. Carwen raději nic nenamítala všiml sis, ale že nějak bělala ve tváři. „Co se týče vás..“ otočil se k tobě, „..budu milosrdný.“ pousmál se a vypustil kouzlo, které měl celou dobu připravené ve své ruce proti tobě. Kouzlo do tebe udeřilo a pocítil jsi děsivou bolest, která pokračovala mžitkami před očima a následně změnou struktury celého tvého těla. Začala ti růst srst a následně i ocas, zároveň jsi se zmenšoval a tvé ruce se změnili na malinké tlapičky s drápy, stejně tak i nohy. Ucítil jsi jak ti vyrostli velké přední dva zuby a jakmile bylo kouzlo kompletní začal jsi se cítit jako veverka.

Palagán vstal ze své židle. Cestou k tobě koukl na Carwen, která nejspíš nevěděla jak reagovat. Chytl tě do rukou a opatrně přitiskl k hrudi. Když se usadil zpět na židli, sáhl jednou rukou pod stůl a vytáhl starší klec. Otevřel dvířka a zavřel tě dovnitř. Klec s tebou položil na stůl a spokojeně sáhl do zásuvky u stolku. Vytáhl větší pytel s oříšky, ale s těmi 'nerozlouskanými'. Část jich přesypal do jiné misky a vložil ti je do klece. „Až je rozlouskneš tvůj trest pomine. Potom mi je hoď sem do té misky.“ Přisunul druhou misku s rozlouskanými oříšky a ihned si hrst nabral. „Kde jsem to skončil..? Jo-“ nadechl se, že promluví, ale náhle vešel bez jakéhokoliv zaklepání legionář. Dveře otevřel takovou silou, že zůstali rozevřené a ráznou chůzí kráčel k Arcimágovi. Carwen udělala několik kroků stranou. Palagán se opatrně postavil na nohy, sáhl po tvé holi a jakmile legionář oznámil: „Císař přišel požádat o audienci..“ udeřil holí do země a s rozzářením magického hrotu opustil legionář za pomoci tlakové vlny místnost a dveře se za ním stačili jen a pouze za bouchnout. „Svět je plný idiotů co neumí ani slušně zaklepat..“ povzdechl si, opřel hůl zpět místo a spokojeně ujídal jeden oříšek za druhým.

Aedan: Společník (Carwen)

Adrian_S
„Já se podívám jestli nenajdu ještě nějakého raněného a pak se asi přesunu do svého kabinetu.. abych byla po ruce kdyby někdo potřeboval ošetřit.“ pravila Mirabelle před vaším rozchodem a poté se vydala svojí cestou po prvním patře. Tvé kroky směřovali k ubytovně noviců a novicek. Cestou jsi minul mrtvé tělo legionáře, které bylo značně ohořelé. Otevřel dveře a stal v kruhové místnosti ubytovny. Přistoupil jsi k podstavci ve tvaru ruky a opatrně do něj položil krystal. Zahřál jej plamenem a poté poodstoupil. Kamenná deska s runami se rozzářila a teleport se stal průchozí.

Vstoupil jsi do teleportu a se zábleskem modrého světla stanul v menším táboře. Spatřil jsi stany jak mágů z univerzity tak legionářů z Vysokoskalý. Teleport tě teleportoval těsně před velitelský stan legionářů. Jejich počty nebyli velké, ale očividně jsou na straně mágů. Neboť se s nimi s poklidem bavili u ohně a společně zpívali písničky a dopřávali si opečené maso. Z velitelského stanu náhle vyšel profesor Belius Arterius. (bratranec profesora Arteria, Belius vyučuje na univerzitě velmi krátce a neměl jsi ještě tu příležitost být na některé z jeho přednášek) Svižnější chůzí kráčel pryč od velitelského stanu v ruce přitom svíral nějakou kožešinu přes kterou měl přehozené modré šaty. Oblečen byl do legionářské zbroje se symbolem kvestorské pozice a barvami Vysokoskalý.

Leneren
„Dělají mu společnost dva agenti Penitus Oculatus. Nemyslím si, že by se mu povedlo ve zdraví utéci..“ promluvil k tobě císař během chůze k arcimágově komnatě. „..popravdě mně udivuje jak o něm mluvíte. Nedaroval vám snad větší finanční obnos, který jste měl zúročit pro účely svého města?“ optal poté co jste stanuli téměř u dveří. Vaši diskuzi přerušil legionář, který byl tlakovou vlnou vyhozen z komnaty a rozplácl se na stěně. Dveře se za ním zabouchli a jakmile se stihl vzpamatovat promluvil k císaři. „Přijme vás.. přijme..“

SuperHunterCZ
Vyzkoušel jsi pokoj s číslem jedna, dveře byly zamčené a tak jsi se přesunul k druhému. Opět byly zamčené až teprve dveře s číslem tři byly odemknuté a tobě se naskytla možnost nahlédnout do vybavení ubytovaných. Vkradl jsi se dovnitř a opatrně za sebou zavřel dveře. Počínal sis co nejtišeji, abys na sebe nikoho náhodou neupozornil. Otevřel jsi skříň a spatřil několik nových i starých rouch se symboly magie proměny a očarování. Také tři páry látkových bot a v jedné z nich se cosi lesklo.

Dále se v pokoji nachází menší společný stolek, trojice nočních stolků a trojice truhel, které slouží k uchování cennějších věcí. Dvě ze tří jsou zamčené zámkem.

BadWolf
„Vy dva vytáhněte to tělo.“ rozkázal dvojici lukostřelcům. Jakmile císař zmizel uvnitř univerzity i s doprovodem Nir na tebe koukl: „Jen, aby náš hlavní aktér byl vůbec ještě naživu.. když to tu všechno tak nějak vidím.“ povzdechl si, „Nejprve císařovna a teď útok na Univerzitu.. tolik věcí na prošetření a tak málo kvalitních agentů..“ konstatoval a naposled se podíval na mrtvé tělo pod hradbou. „Budeme pokračovat?“

Killiaden09
Lukrécie se za soustředila a vyslala krystal proti připravenému štítu. Kouzlo jej prorazilo skrz na skrz a starý legionář jen pozvedl obočí. „Asi si budete muset dojít pro nový..“ poznamenala s radostí Lukrécie. „To nevadí.. to nevadí.“ odvětil jí legionář. Krystal se ti daří udržovat.

Společník (Lukrécie)

Sarako
„Dobrá..“ přikývla dívka na tvoji objednávku, ale přísnější agent ji zarazil slovy: „To víno vyškrtněte. Musí být střízliví.“ Dívka nakonec znovu přikývla a vyrazila oznámit vaše objednávky kuchaři. Převzal jsi loutnu a začal hrát.

Když se dívka vrátila i s jídlem, předložila jej před tebe a opět odešla. „Možná později. Bylo by lepší, kdyby to místo viděl důstojník Nir to on vede vyšetřování.“ odvětil ti agent zatím co jsi jedl.


Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Upravil/a Aurelius dne 16.02.2016 20:31
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Hrozba III. Zdejší kobky 5098 22.06.2024 00:26
Hrozba • Diskuze Zdejší kobky 313 23.12.2016 21:15
Hrozba • Pilíře Vědění Zdejší kobky 4 15.05.2016 23:33
Hunterovi povídačky, Svazek 1.: Hrozba Onyxu » Skyrim - Váš svět 30 20.10.2012 23:48
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4199 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8228 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5698 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4850 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12720 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7505 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6631 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6364 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7556 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist