Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Pro prohlen se regni.
Číst diskuzi
Právě je zde: 2 host(ů)
 Tisk diskuze
Hrozba II.
Sarako
,,Nic, jen jsem byl zadržen na rozkaz důstojníka Nira a protože jsem se k zabití Bothiel doznal, bylo mi před císařem slíbeno, že se po dobu před zahájením Nirova výslechu mohu starat o svojí zraněnou stopařku. Takže můžeme vyrazit." pokynu legionáři rukou směrem ke stanu, kam právě vkročil Ingmar.
Upravil/a Sarako dne 12.02.2016 23:28
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Adrian_S
"Gaturn a Eris už šli... Hmm... kde mám hůl?" ohlédnu se po místnosti a až ji najdu, vezmu si ji do rukou a zaposlouchám se do zvuků boje, "Mí profesoři budou mít jistě potíže... Musím jim pomoct!".

Před odchodem z komnat si procvičím ruce ke kouzlení a poté s hlubokým nádechem vyrazím do chodeb. Pokud uvidím nějakého zraněného mistra, pokusím se ho vyléčit kouzlem. Pokud nepřítele (legionáře), prvně se zarazím a rozmyslím se, zda vůbec mohu zaútočit. Ale jestli uvidím náznak, že útočí po čarodějích, budu připraven kouzlit "ohnivé střely".


* EDIT: Z důvodu pozdějšího pochopení, jsem upravil předešlou část...
Upravil/a Adrian_S dne 13.02.2016 00:04
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!"

7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka"

17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014
7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"

Přečtěte si také moje díla:
Adriho verše
Adriho povídky I - Ruka zloděje
Adriho povídky II - Temná smlouva
Adriho povídky III - Děti Skyrimu
Adriho povídky IV - Prokletí daeder
Adriho povídky V - Osvobození
Adriho povídky VI - Putování M'aiqa Lháře
Adriho povídky VII - Torna plná cukříku
Adriho povídky VIII - Zapřísáhlej
 
SuperHunter
Využiju jeho nevýhody a znovu zaútočím.
Nigidiovi nebudu momentálně věnovat moc pozornosti.
 
Aurelius
ScorpionCZ
Odsekl jsi osobě v černém a ihned jsi spatřil modré světlo a následně tě ovál studený vítr. Stanul jsi před Ledohradem. Nohy se ti zabořili do sněhu, kterého od tvé poslední návštěvy dost napadlo. „To šlo hladce..“ usmál se spokojeně Tandil, „..chceš se do Imperial City vrátit hned.. nebo toto malé 'vítězství' nad řádem půjdeš oslavit se mnou a Nerienem?“ zeptal se poté očekávajíc odpověď.

Společník (Tandil)

Tondulín, SuperHunterCZ

Bitva probíhá z pohledu vás obou a zachycuje celé její dění v prvním patře magické univerzity. Zaměřena bude na každé pojmenovanou postavu. Pokud vás dění nezajímá stačí otevřít spoiler s jménem vaší postavy a tam najde vše potřebné pro napsání dalšího tahu.

Legionář se připravil na provedení úderu, ale byl sražen k zemi Silverwoodiným kouzlem. Než se jakkoliv stihl postavit na nohy zasáhlo jej další její kouzlo a ihned poté čepel Lořina meče. Na obou ženách byla vidět úleva. „Kam mizela Mirabelle?“ zeptala se Lory. „Jeden z legionářů jí vedl k ubikacím..“ zvolala Lora a následně koukla směrem ke schodišti, „..doběhnu to zkontrolovat dolů. Tady to vypadá v náš prospěch.“ křikla poté a rozeběhla se ke schodišti. Silverwoodová se rozhlédla po bojišti. Zjevně váhala jestli pomoci Hanzovi nebo vyrazit na pomoc Mirabelle. Nakonec o ní zvítězila Mirabelle a ona vykročila k ubikacím.

Palagán, který viděl jak se oči Nigidia pomalu zavírají naznal, že je konec a poodstoupil od jeho těla. Když však vytáhl meč a zjistil, že na těle nejsou žádné viditelné poranění po bodnutí ihned odvolal svůj meč a telekinezí se rozhodl přitáhnout svůj. Než tak však stihl učinit Nigidius vytáhl runový kámen a pokusil se jej použít. Palagán byl nucen odvolat své kouzlo a bránit se. Bylo však už příliš pozdě. Kouzlo jej zasáhlo a Nigidiův meč skončil v jeho noze. Čímž z cela jistě připravil Palagána o bezproblémovou chůzi. Následně jej udeřil runou po hlavě čímž přerušil jeho paralyzování a jakmile dopadl arcimág na stěnu Nigidius jen s úšklebkem koukl na Pelenu, který celou dobu jejich souboj sledovala. „Čekala jsem něco víc od mocného Palagána, ale pověsti a klepy asi skutečně lhali.“ pronesla při pohledu na něj. „Taky jsem čekal něco víc.. ale opět jen keci v kleci.“ ušklíbl se Nigidius a připravil se k zasazení posledního úderu. Palagánovi bylo jasné, že zde jeho magie nepomůže - neboť Nigidius má svůj očarovaný amulet - očima koukl na Pelenu.

Carwen se celá znavená a zakrvácená svalila vedle mrtvého Sideriona a zhluboka oddechovala. Otvorem ve zdi proniklo několik zbylých legionářů v doprovodu jednoho Thalmorského mága. „Stahujeme se! Císař přichází!“ řval jeden z legionářů. Nigidius se pootočil, „Můj rozkaz stále platí! Neposlouchejte toho červa. Lže!“ zvolal z plných plic a když viděl jak se k němu legionář rychle blíží zatím co ostatní váhají zdali poslechnout svého velitele nebo legionáře vrhl svůj meč proti němu. Zabodl se v legionářovi hrudi. „Přísaha vás zavazuje mi sloužit! Nikdo z vás neudělá ani jeden krok vzad! Rozuměli jste?!“ řval z plných plic a poté vytasil svůj druhý meč, který předtím schoval zpět do pouzdra a přiložil jej k Palagánovu krku.
(souboj bude pokračovat v následujícím příspěvku)

Tahy hráčů:
Aedan

Nadarr

Stav bojiště:
Informace o bitvě

Aedan: Společník (Lora, Carwen)

Adrian_S
Hůl jsi měl opřenou o svoji truhlu. Vzal ji do ruky a zaposlouchal se do zvuků boje. Jak jsi tak poslouchal zdálo se ti jako byl poblíž někdo v těžké zbroji. (těžkou zbrojí jsou, ale vyzbrojeni i válečníci univerzity) Procvičil sis ruce a poté otevřel dveře od pokoje a vyšel na chodbu ubytovny a poté pokračoval dveřmi na hlavní chodbu univerzity, která byla sužována bojem. Jakmile jsi otevřel dveře spatřil jsi po chodbě kráčet hnědovlasou bretonskou profesorku Mirabelle. Podle její chůze bude mít nejspíš poraněnou nohu. Společnost jí dělal legionář oděn do těžké zbroje. Nepodpíral jí nýbrž kráčel nezvykle blízko za ní. Všiml sis, že mu v pochvě chybí meč. Profesorka působila nervózně a oni o tebe očima nezavadila.

Sarako
Legionář se netvářil nadšeně, ale přesto tě pustil do tábora. Odvedl tě ke stanu a přesvědčil legionáře, aby tě vpustili dovnitř. Dvojice agentů tě následovala až do stanu. Ingmar zrovna stál zády k Arveně, ruce měl za zády a hlavou si prohlížel střechu stanu. Zaznamenal jsi i část jejich rozhovoru „..rozdíl od vašeho vůdce neřežu prsty a nemučím. Takže nepokoušejte moji dobrotu a zodpovězte mi mé otázky. Osmá legie a samotné císařství vám tuto službu oplatí. Vaším propuštěním..“ otočil se na elfku a ta mlčky hleděla do stolu. Neměla žádné výrazné poranění. „..co tu chcete?!“ otočil se na tebe a tvůj doprovod.

Leneren
Položil jsi ruku na Corrientovo rameno. Spatřil jsi záblesk modrého světla a následně jsi stanul na mostě. Na první pohled byl porušen. Poškození nebylo způsobeno magií, nýbrž střelami z katapultu. Jakoby kdosi útočil i na most. Brána na univerzitu byla zcela zničená jako by ji někdo silným magickým kouzlem vyhodil do vzduchu. Z pozemků se ozývali zvuky boje. Kdosi dokonce vyskočil z prvního patra a následně zmizel na pozemku univerzity.

BadWolf
„V tom případě nebudeme otálet.“ pravil Nir poté co zmizel Corrientis a Anthe. Vyšli jste z místnosti a rychlejší chůzí pokračovali pryč z věže. Nedaleko věže už postávala skupinka legionářů pod velením admirála a skupinka gardistů pod vedením velitele Cala. Generál Falbert měl akorát doprovod dvojice legionářů v těžkých zbrojích. Zbytek poslal prohledávat město.

Císař vyšel krátce před vámi z věže. Opět mu společnost dělala Livie a několik agentů Penitus Oculatus. Když jste vylezli z věže Nir se na tebe podíval se slovy: „Jak jsem říkal nahoře. Nebudete to nijak dramatizovat. Prostě budeme dělat společnost císaři a v případě nutnosti zakročíme.. co se týče Nigidia rád bych ho měl živého. Kvůli výslechu. Mrtvej nám moc neposlouží.“. Poté jste se na rozkaz císaře dali na pochod k univerzitě.

Jakmile jste prošli branou do chrámové čtvrti spatřil jsi obléhací stroje, které bez milosti metali jednu střelu za druhou ačkoliv se většinou netrefili. Legionáři připravující se na další útok se zarazili jakmile spatřili císaře a jeho doprovod. Jeden z nich vykročil směrem k vám. Všiml sis velkého počtu lukostřelců na hradbě, všichni se připravovali k další salvě šípů. Také sis všiml balisty a lorda Gerricka, který se k vám vyřítil z chrámu v doprovodu dvojice válečníků ve zlatých zbrojích.

„Navrhuji nechat císaře jednat.. my dva bychom mezitím mohli zajistit odstavení těch katapultů a zastavit rozkaz k palbě..“ otočil se k tobě Nir, „..ne totiž každý bude respektovat rozkaz.“ dodal a přitom pohlédl na kvestora, který se připravoval na vydání signálu ke střelbě.

Killiaden09
Lukrécie se usmála a bylo na ní vidět, že jí tvá pochvala udělala velkou radost. „Jo.. tyhle dva rody se ve vedení střídali. Doufám, že tradice bude zachována. I když v případě rodu Valeriů je to s pokračováním horší.. Arteriovci mají haldu členů ve Vysokoskalý.“

Společník (Lukrécie)


Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Upravil/a Aurelius dne 13.02.2016 01:37
 
Tondulin
Jakmile uvidím že se začíná situace obracet, rychle sesbírám veškeré zbylé síly a znovu se s námahou postavím, s kudlou ve zdravé ruce. Udělám pár kroků směrem k Peleně a budu se snažit upoutat její pozornost. "Opravdu mě mrzí že tě nudíme Peleno, asi bych se měl pokusit to změnit." pokusím se o chabý úsměv a dále půjdu směrem k ní, aby to vypadalo že se jí chystám napadnout, až budu dostatečně blízko, z ničeho nic se otočím a vrhnu dýku po Nigidiovi.
Upravil/a Tondulin dne 13.02.2016 10:49
 
Leneren
Poběžím k univerzitě. Pokud uvidím jakéhokoliv legionáře okamžitě mu nařídím ústup z Univerzitní půdy
 
Adrian_S
"Mistryně Mirabelle!" křiknu na ní z dostatečně velké vzdálenosti a vykouzlím ohnivou střelu po legionáři. Budu doufat, že ho vyřídím a jestli se povede, přiběhnu k ní, "Jste zraněná! Posaďte se, vyléčím vás!" a začnu léčivým kouzlem jí ošetřovat rány.

* EDIT: Zase jsem si neuvědomil situaci :/ grrr...
Upravil/a Adrian_S dne 13.02.2016 17:17
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!"

7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka"

17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014
7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"

Přečtěte si také moje díla:
Adriho verše
Adriho povídky I - Ruka zloděje
Adriho povídky II - Temná smlouva
Adriho povídky III - Děti Skyrimu
Adriho povídky IV - Prokletí daeder
Adriho povídky V - Osvobození
Adriho povídky VI - Putování M'aiqa Lháře
Adriho povídky VII - Torna plná cukříku
Adriho povídky VIII - Zapřísáhlej
 
scorpioncz
"Asi se hned vrátím, ale řekni mi Tandile .. co chcete dělat s tou holí?" Až mi odpoví, tak se ho zeptám ještě na jednu otázku, "Myslím že víš co za osobu tam dole byla v té černé ... kdo to byl? nebo spíš k čemu patřil?"
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Sarako
,,Jako bývalý bdící by jste měl vědět, že se Stendarrova neskonalá milost nevztahuje na dremory, nemrtvé a upíry, proto si vyprošuji, aby mě za mými zády pomlouval muž, který stojí na straně generála, jehož muži právě masakrují kouzelníky na zdejší univerzitě. Krom toho, výslechem byl pověřen důstojník Nir, ne vy." přijdu k Arveně a položím jí ruku na rameno se slovy:,,Jsem rád, že tě vidím živou. Můžeš mi teď vylíčit, jak to proběhlo, když na vás Lucius se svými muži zaútočil? (počítám s tím, že Arvena přistoupí na mojí hru) To jak jsem se snažil vyprovokovat Lucia k souboji, abych jej mohl zajmout, Ingmar i já víme." pokud je oblečení, co má Arvena na sobě mokré, přehodím jí přes ramena svůj kabát, podívám se jí do očí a pronesu:,,Víš, po tom co jsem slyšel na sněmu, jak se na Leyově ženě vystřídalo hned několik Luciových legionářů, jsem měl o tebe starost."
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
BadWolf
"Rozumím." řeknu a vydám se k obléhacím strojům.
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Killiaden09
Počkám co mi ještě řekne legionář. Po té se rozhlédnu po okolí jestli se situace nějak zklidnila.
I dig
You dig
We dig
He dig
She dig
They dig

Now ... it's not very beatiful poem ... But it's quite deep...
 
SuperHunter
"Poslední slova ?" řeknu a po jeho odpovědi ho dorazím.

Vytáhnu pak Gorův meč a vyrazím na pomoc Nigidiovi. Než opustím místnost ohlédnu se za Gorovím tělem a na místo odkud zmizel Arterius. S hněvem v očích pak vyrazím proti nejbližšímu nepříteli.
 
Aurelius
ScorpionCZ
„Uložím ji na bezpečné místo a tak zabráním, aby ji dostal do ruky někdo s temným úmyslem..“ odpověděl ti Tandil, „..neměj obavy, bude v bezpečí. Ta osoba v černém je na delší povídání a rozhodně na nějakém soukromějším místě.“ dodal. (svoje předchozí vybavení nalezneš v pokoji na Ledohradské univerzitě)

Tondulín, SuperHunterCZ

Aedan

Nadarr

Stav bojiště:
Informace o bitvě

Aedan: Společník (Carwen)

Adrian_S
Jakmile jsi vykřikl Mirabelle na tebe očima koukla a když spatřila blížící se ohnivou střelu vytrhla se legionáři. Ten nestihl zareagovat a ohnivá střela jej zasáhla do hrudi. Ihned mu vzplála veškerá látka pod zbrojí a s bolestivým řevem se svalil k zemi. Začal válet sudy, aby oheň uhasil. Když se ti zdálo, že už nepředstavuje žádnou hrozbu vyrazil jsi k Mirabelle.

Přiměl si jí posadit se na chladnou podlahu, prohlédl si její poraněnou ránu na noze. Zamumlal zaklínadlo a kouzlem ošetřil zranění. Když se zranění zhojilo, koukla na mrtvého legionáře jehož tělo pomalu dohořívalo. Oddechla si a poděkovala: „Děkuju..“ krátce mlčela a prohlížela si tvůj obličej, „..vy budete Fallen Merle, nemám pravdu? Trošku si vás pamatuji ze svých přednášek.“ pokračovala po chvilce a pomaličku se postavila na nohy. Zvuk zbraní přicházející z hlavní chodby pomalu utichl. Jakoby se konečně přestalo válčit.

Sarako
„Já si zase vyprošuji, aby do stanu ve kterém provádím výslech lezl někdo jako jste vy..“ pravil Ingmar, „..nehledě na to, že se ty mé 'pomluvy' vůči vám zakládají na pravdě.“ dodal a koukl na agenty Penitus Oculatus. „Důstojník Nir klidně výslech provést může. Stejné právo na to mám já.“ pravil poté a jakmile jsi vykročil k Arveně vstoupil ti do cesty se slovy: „Šermíř je na odchodu pánové. Vzkažte důstojníkovi Nirovi, že jsem nechtěl riskovat ovlivňování svědka.“ koukl na dvojici agentů.

Jeden ti položil ruku na rameno se slovy: „Slyšel jste rozkaz pane. Pojďte. Důstojník Nir nás přes agentu Livii informoval o vašich záměrech. Vidíte, že je živá, zdravá takže vaši pomoc nepotřebuje.“ očekávajíc, že odejdeš. Druhý stojí o kousek dál, rovněž očekávající tvoji reakci.

Leneren
Rozeběhl jsi se po mostě k pozemkům univerzity. V momentě kdy jsi proběhl otvorem v hradbě kde se v minulosti nacházela brána spatřil jsi skupinku legionářů ohrožující trojici mužů. Starý vousatý profesor kolem sebe a dvojice přátel udržoval ledový kruh, který znemožňoval legionářům zaútočit či se k nim přiblížit na vzdálenost menší než dva metry. Na všech třech mužích byla vidět úleva když zaslechli tvé slova o stáhnutí.

„Na čí rozkaz?“ zeptal se jeden z legionářů co byl nejblíž a rukou naznačil, aby se legionáři stáhli o několik metrů dál. „Nigidius zavelel k ústupu?“ dodal poté a očekával tvoji odpověď.

BadWolf
Vyrazil jsi k prvnímu obléhacímu stroji. Legionáři se zrovna připravovali k výstřelu. Na tvůj rozkaz ustali a koukali na tebe. Když si všimli císaře ihned zajistili stroj a vyrazili se seřadit ke zbytku. I Nir byl úspěšný. Stihl vyběhnout schodiště a přitom odvolat rozkaz ke střelbě. Císař s doprovodem mezitím pokračuje k mostu.

Killiaden09
Legionář by býval pokračoval, ale spatřil císaře a jeho početný doprovod. „U dev-osmičky!“ zvolal a udělal několik kroků od vás, aby měl lepší výhled. „Legionář! Ihned do pozoru.“ rozkázal svým mužům a ty se ihned postavili vedle sebe a hrdě sledovali příchod Císaře. Lukrécie se rovněž otočila. Urychleně si upravila svůj oděv a sundali si kápi neboť déšť postupně ustal.

Císař v doprovodu dvojice generálů a blonďaté agentky Penitus Oculatus kráčel pomalu k mostu. Za ním následovala čtveřice legionářů. Oba generálové byli na první pohled staří. Jejich vlasy byly prošedlé a tvář měla již vrásky. Jeden dokonce měl místo ruky hák, který se velmi leskl jako by o něj vzorně pečoval. Poblíž císaře se ještě držel admirál, který byl o něco mladší než oba generálové. Měl černé krátce střižené vlasy a na tváři vážný výraz. Podle barev tógy jsi usoudil, že generál s hákem bude současným velitelem Osmé legie.

Společník (Lukrécie)


Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..
 
Adrian_S
"Ano, to jsem, mistryně.." vydechnu, "Ale.. ehm, nejsem si jist, jestli je zrovna vhodná chvíle se představovat. Můžete mi prosím říct, jak jsou na tom ostatní lektoři? A... mohu vám nějak pomoct?" pomůžu ji vstát ze země a požádám, aby se trochu prošla, zda se rána zacelila, "Ostatní studenti včas odešli teleportem..."
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!"

7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka"

17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014
7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"

Přečtěte si také moje díla:
Adriho verše
Adriho povídky I - Ruka zloděje
Adriho povídky II - Temná smlouva
Adriho povídky III - Děti Skyrimu
Adriho povídky IV - Prokletí daeder
Adriho povídky V - Osvobození
Adriho povídky VI - Putování M'aiqa Lháře
Adriho povídky VII - Torna plná cukříku
Adriho povídky VIII - Zapřísáhlej
 
scorpioncz
"Dobře, věřím ti ... Můžeš mě poslat domů?"
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Tondulin
"Nemohla sis vybrat lepší načasování Peleno." usměju se a nechám se ošetřit.
Upravil/a Tondulin dne 13.02.2016 23:11
 
SuperHunter
Zvážím svoje možnosti a poté co uslyším kvestorku Pelenu a spatřím co provedla se rozhodnu poslechnout tu čarodějnici.

Protočím párkrát meče v rukou a pak je schovám do pouzder a odplivnu si.
 
BadWolf
Půjdu znovu za Nirem a zeptám se ho "Tak co bude teď?"
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Leneren
"Císař a generál Valerius, podle všeho Nigidius překročil své pravomoce. Brzy sem dorazí císařská garda, najdete je a řeknete jim vše co se tu stalo ano? Řekněte, že vás posílá Anthe, budou vědět" Potom se od nich odvrátím a postoupím k těm třem, jenž drží bariéru "Jsem legát Anthe, můžu s někým z vás mluvit? Jsem tu, abych zastavil zrádce Nigidia, jenž vede útok na Univerzitu. Ovšem obávám se, že ostatní jednotky jsou moc daleko a já budu potřebovat pomoc"
 
Sarako
,,Kolikrát se ještě odvrátíte ke Stendarrovi zády? Stendarrova milost je sice neskonalá, ale jestli se jí jen dotkneš, vyzvu tě na souboj a pochybuji, že pro mě budeš takovým protivníkem jako byla obávaná Bothiel, kterou jsem během dneška několikrát porazil. Myslel jsem, že oba stojíme na stejné straně, ale ty jsi jen obyčejný odpadlík." podívám se na Arvenu a dodám:,,Drž se. Slibuji, že udělám všechno, aby jsi mohla opět vidět, jak zapadá slunce za Velothskejma horama." potom vyjdu s agenty ven ze stanu, přitom venku jednoho z nich požádám:,,Nechte mi prosím přinést loutnu. Pokud vím, důstojník Nir mi zpívat nezakázal." (kdyby neměli loutnu v táboře, jistě nějaká bude v Bílo-zlaté věži)
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Hrozba III. Zdejší kobky 5098 22.06.2024 00:26
Hrozba • Diskuze Zdejší kobky 313 23.12.2016 21:15
Hrozba • Pilíře Vědění Zdejší kobky 4 15.05.2016 23:33
Hunterovi povídačky, Svazek 1.: Hrozba Onyxu » Skyrim - Váš svět 30 20.10.2012 23:48
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4199 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8228 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5698 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4850 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12720 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7505 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6632 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6364 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7556 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist