Norbi napsal:
ja chcem lístok na zápas AC Miláno- Inter Miláno, a tomu ver že by som bol šťastnejší ako diego ;DD
Pokud bude takový západ za pár desítek let a pořád o něj budeš mít zájem, máš se na co těšit! Ale teď si to představte, že bych se fakt jednoho dne stal miliardářem a koupil vám dvěma to, o co jste si tady teď řekli... Mně by se to třeba dost líbilo
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Norbi napsal:
ja chcem lístok na zápas AC Miláno- Inter Miláno, a tomu ver že by som bol šťastnejší ako diego ;DD
Pokud bude takový západ za pár desítek let a pořád o něj budeš mít zájem, máš se na co těšit! Ale teď si to představte, že bych se fakt jednoho dne stal miliardářem a koupil vám dvěma to, o co jste si tady teď řekli... Mně by se to třeba dost líbilo
myslím že až tak by sa mi ten futbal nezhnusil dovtedy D
You can kill yourself, or die trying...
Norbi napsal:
Já jsem praktický člověk.
Kdybych měl chtít něco po miliardáři, tak by to byly všechny jeho peníze
Upravil/a BadWolf dne 23.09.2012 03:11
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Norbi napsal:
Já chci taky něco!!! Prosím, třeba.... třeba.... třeba... sakra musím si to promyslet, moment. O pět minut později: Už to mám, chtěl bych aby byl nějaký pořádný odkaz na mě v nějaký gamese To by bylo epic, pamatovali by si mě i za pár generací.
Já jsem praktický člověk.
Kdybych měl chtít něco po miliardáři, tak by to byly všechny jeho peníze
Tak tohle ti raději neslíbím
hRDLA napsal:
Já chci taky něco!!! Prosím, třeba.... třeba.... třeba... sakra musím si to promyslet, moment. O pět minut později: Už to mám, chtěl bych aby byl nějaký pořádný odkaz na mě v nějaký gamese To by bylo epic, pamatovali by si mě i za pár generací.
To bych snad mohl zařídit. Co takhle hláška hlavního hrdiny hry, všemi milovaného borce: "Nejlepší chlap, co jsem poznal, byl na jednom fóru. Jeho nick byl hRDLA. Mám na něho jen ty nejlepší vzpomínky." To by mohlo egu lahodit
Upravil/a nagasadowcz dne 23.09.2012 11:10
(Schválně, zda-li tohle všemocný Naga dokáže splnit! )
Přál bych si, aby sem účinkoval jako Doktor v seriálu Doctor Who...
Doufám, že budeš mít těch peněz dost, aby si podplatil režiséra, producenty, atd, atd.
Whirt napsal: (Schválně, zda-li tohle všemocný Naga dokáže splnit! )
Přál bych si, aby sem účinkoval jako Doktor v seriálu Doctor Who...
Doufám, že budeš mít těch peněz dost, aby si podplatil režiséra, producenty, atd, atd.
Nooo, to bude oříšek Ale jestli ty miliardy někdy budu mít, podívám se na to. Hle, důvod proč nikdy nesmí zaniknout tato konkrétní stránka - tolik mých slibů.
BTW, jsem zvědav na Lenův první post dnes. Myslím, že do večera tu sázku prohraje
Tak jak Naga vyřkl.Můj dnešní příspěvek první je správný.(Doufám)A já mám také své přání na našeho miiliardáře.Chci účinkovat ve hře Assassin Creed 10. A ted mi ukaž jak to splníš.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.