Keby sa mi to zobrazilo
Zaujíma vás ako môže vyzerať budúcnosť ľudstva? Tak neváhajte a prečítajte si môj príbeh z post-apokalyptického sveta, v ktorom smrť číha na každom kroku. Môj príbeh- http://skyrim.4fa...rowstart=0
Ja som na mobile tak neviem, ale tesim sa na to. Hned zajtra si to obzriem.
Zaujíma vás ako môže vyzerať budúcnosť ľudstva? Tak neváhajte a prečítajte si môj príbeh z post-apokalyptického sveta, v ktorom smrť číha na každom kroku. Môj príbeh- http://skyrim.4fa...rowstart=0
Super hRDLO, si ten nejstatečnější člověk na světě!
Ale musím vám říct, že pro dnešek asi s kreslením končím - já si v podstatě zatím od té doby, co jsme to vymysleli ani nedal šlofíka
hRDLA- je to skvele
Whirt napsal:
Super hRDLO, si ten nejstatečnější člověk na světě!
Ale musím vám říct, že pro dnešek asi s kreslením končím - já si v podstatě zatím od té doby, co jsme to vymysleli ani nedal šlofíka
Whirte, je to super. Akorát by tam mělo být
spoiler představení argonianky
Jinak perfekt, je to pěkná ještěrka
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Dobrá práce s tím shromážděním. Nemáš tam seznámení s tím Nordem, ale u něj by to šlo lehce. Bylo by tam jen pár oken kde by měl pořád stejnej výraz a pak by se tam ukázal nějakej ten jeho poskok, kterej tady byl zmiňovanej a jen by dodal ,,Víte on nemá jazyk."
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
nagasadowcz napsal:
V případě, že by někoho něco napadlo, je možné se vám ozvat nebo je tvůrčí kolektiv uzavřen? Tohle totiž vypadá svěle
Samozřejmě - jedině rádi uvítáme dobré nápady
Mimochodem zde je (první část) Argonianka a její seznámení - ještě jsem ji nedodělal, ale myslel jsem, že by jste ji chtěli vidět
SPOILEROS
To to někdo natáčí na kameru ?
Whirt napsal:
Mimochodem BadWolfe, hádej, co poslouchám při kreslení:
Tenhle díl mám rád, konečně zmizí Rose, tu vůbec nemusím. Jo, a ta hudba je samozřejmě vynikající.
Upravil/a BadWolf dne 12.08.2012 02:31
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
1) Jak jde kreslení?
2) Tu svojí mega ultra věc budu průběžně editovat o představení další charakterů (upíři a Nord) plus budu přidávát nové stripy, odškrtávat nakreslené a budu to háze vždy třeba po 10ti stránkách.
Upravil/a hRDLA dne 12.08.2012 18:16
1) Jak jde kreslení?
2) Tu svojí mega ultra věc budu průběžně editovat o představení další charakterů (upíři a Nord) plus budu přidávát nové stripy, odškrtávat nakreslené a budu to háze vždy třeba po 10ti stránkách.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.