Whirt: Jenže v deníku je napsaný jen že mám jít do toho města a získat od DB tu věc No nic, tak ten úkol neudělám a jdu do Labyrinthianu ! Děsně mě zajímá jak vypadá v Areně
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
BadWolf napsal:
Whirt: Jenže v deníku je napsaný jen že mám jít do toho města a získat od DB tu věc No nic, tak ten úkol neudělám a jdu do Labyrinthianu ! Děsně mě zajímá jak vypadá v Areně
Zkus zajít do všech hospod. Hospody fungují tak, že kdykoliv zajdeš za hostinským, je to jako by jsi mluvil i s jinými lidmi v hospodě - takhle to např. funguje, když chceš získat artefakt. Někdo ti řekne , do jaké hospody máš zajít, tam klikneš na hospodského a přitom na tebe bude mluvit někdo jiný...
Jo to vím, možná to pak zkusím. Prozatím jsem v Labyrinthianu, a zjistil jsem proč se jmenuje LABYRINThian
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Ano! Konečně někdo ví, z jakého důvodu se jmenuje Labyrinthian. Popravdě mě Labyrinthian a jeho přilehlosti ve Skyrimu zklamali - čekal jsem, že to bude propracovaný temný dungeon s hádankami a dveřmi na ukryté klíče... Bohužel. Ale i tak - linie spojené s Labyrinthianem byli ve Skyrimu zajímavé.
Každopádně v Areně pocítíš vcelku rozdíl, když hraješ za různá povolání, právě v tomto dungeonu - je mnoho možností, jak se "probloudit". Jako mág jsem se dokonce prokouzlil dovnitř (byl jsem už vcelku zručný )
No, já vím o Labyrinthianu jen to že ho postavil Shalidor, ten cvok co si postavil dům z ledu () a že se tu !@#%§ člověk děsně snadno ztratí.. naštěstí mám mapu No nic, obvyklý problém, snažím se ze země sebrat klíč Ale kliknout tak abych ho sebral je prostě děnsě těžký
Jinak takovej Labyrnthian by se mi ve Skyrimu teda taky líbil Sranda jak v Areně ho musíš vypátrat a ve Skyrimu ta obří ruina uprostřed cesty tak děsně bije do očí
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.