Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Pro prohlen se regni.
Číst diskuzi
Právě je zde: 1 host(ů)
 Tisk diskuze
Hrozba II.
BadWolf
"Pokud váš člověk má špetku rozumu, pozná jestli Legionář je z Osmé Legie nebo ne. A pokud si i tak bude myslet, že se ho snaží zabít, tak je to jenom jeho chyba. Co se týče vás, vy tady nezůstáváte proto, že bychom vás chtěli týrat - já proti vám nic osobně nemám například - ale protože Císař řekl, že si nepřeje abyste záhadně zmizel. Jelikož vaší osobě není důvěřováno, nemáte povolení odejít. Nemyslete si, že bychom proti vám byli nespravedliví - konec konců, já také momentálně nemám právo odejít. Nyní bych vás poprosil, aby jste se zklidnil a mlčel. Císař pravil, že se podrobíme výslechu. Své starosti o své muže jste sdělil, tudíž do té doby než výslech začne už nemusíte pravit ani slovo, jakkékoli návrhy máte nebo jakkoli se vám něco nelíbí. Pokud se vás někdo rozhodne zeptat na informace, aby pomohl zachránt vaše muže, tak jednodušše odpovíte, ale jinak nemusíte vůbec nic říkat."
S nechutí odpovím a začnu čekat na výslech.

XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Leneren
Na Corra "Půkdu sám, pokusím se odstranit přímo Nigidiuse. Teleportuj mě na most, tam by to mělo být ideální."
 
Sarako
,,Jaký je asi mezi legionáři rozdíl, když je vrchním generálem Lucius, tudíž musí všichni plnit jeho rozkazy vy chytráku, krom toho císař svolává všechny bojeschopné muže, takže jej později naleznu leda mrtvého, a pokud vás váže k císařství alespoň nějaká loajalita, půjdete s ostatními na pomoc univerzitě." odpovím Vlkovi a podívám se na Nira se slovy:,,Jsem muž činu a nehodlám zde vysedávat a čekat, až se vrátíte od univerzity, zatímco mí lidé budou umírat, nebo trpět. Proto pokud mi nebude dovoleno, pomoci umírajícímu členovi mého týmu, chci alespoň ošetřit svou zraněnou stopařku a pokud snad nevěříte zabezpečení tábora Luciovi legie pod věží, můžete mě tam klidně strčit pod zámek k ní. Pro svou práci své lidi potřebuji živé a nezmrzačené, proto vás prosím, aby mi nebyla upřena ani tato možnost."
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
SuperHunter
Využiju jeho nepozornosti a vyrazím proti němu.
Zaútočím jedním mečem a pokud útok zablokuje zaútočím druhým.
 
Killiaden09
"Asi jste toho zažil celkem dost a navštívil i spoustu míst jako legionář ne ?" řeknu směrem k legionáři a počkám co mi odpoví poté zkontroluji velikost krystalu a až to Lukrécie bude mít řeknu "Okej to vypadá výborně ... tak a teď zkus ten krystal vytvořit sama ... nespěchej a dej si záležet."
I dig
You dig
We dig
He dig
She dig
They dig

Now ... it's not very beatiful poem ... But it's quite deep...
 
scorpioncz
"Odejít tě nechám, ale nechci aby jste si spory řešili ve chvíli, kdy jsem poblíž. Přišel jsem zabránit složení hole dohromady, kde jinde by mohla být tato část více v bezpečí než u psijického řádu?" Poodstoupím a ještě dořeknu. "Běž, nech nás být." Pronesu ale meč budu mít stále zvednutý. Udělám mu dostatečný prostor, aby se zvedl a odešel pryč, nebo se teleportoval. Stále ale budu připravený zakročit, kdyby se rozhodl udělat něco jiného, co by mohlo ohrozit život můj nebo Tandila.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
BadWolf
"Pokud váš agent pracoval s vámi, měl by vědět, že ať se děje cokkoli, dnes jste měli čelit především 8. legii. Pokud se bojí i těch ostatních, akorát to vypovídá o tom, že jeho vztahy s Legií nejsou zadobře. A ano, měl se bát jenom 8. Legie - nezapomeňte, že jsme sotva měli čas vypsat a rozeslat zatykače, nehledě na to, že ani nevíme přesně, jak ho poznáme. Vy to víte, takže to ví i on. Není tedy čeho se bát.
'Všichni bojeschopní muži' je termín, to by jste měl znát. I kdyby se znovu otevřeli brány Zapomnění, vždy někteří lidé zůstávají ve svých funkcích pokud nejsou výslovně povoláni někam jinam. Takže někdo se najde.
Co se týče mé loajality, já mám k Univerzitě větší loajalitu, než si myslíte, i když bych vůbec nemusel - konec konců se už dávno od Císařtví distancovala. Pokud bude vydán rozkaz, tak ho splním, nicméně pokud čekáte, že vám nějakým zázrakem pomůžu tuhle krizi vyřešit, tak se obávám, že momentálně se budou spíš hodit šiky Legionářů než moje služby. Oh a mimochodem, na Univerzitu jsem nešel v převleku a nikoho jsem nešálil. Normálně jsem přišel, uvedl kdo jsem, a šel jsem za Arteriem jako za starým přítelem, kterým v té době ještě byl... a bohové doufám, že ještě dostane rozum..."

"Nicméně, souhlasím s vaším posledním požadavkem, ten je rozumný."

XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Sarako
,,Jak víte, jsem z Morrowindu a takže mi struktura vašeho velení není tak detailně známa. A co by asi stálo na těch zatykačích? Hledán se za záchranu Tamrielu živý, či mrtvý, protože zabitím krvežíznivé upírky zmařil čtrnáct let přerušené vyšetřování vrchního čaroděje?" zhluboka se nadechnu a pokračuji:,,Oceňuji, že se alespoň na něčem shodneme, nicméně konečné slovo náleží důstojníku Nirovi."
Upravil/a Sarako dne 09.02.2016 21:15
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Tondulin
"Ta štípla." zasměju se poté co dostanu zásah od Tarlowa. "Je pravda že jsem ukecanej, ale prosit o milost tě rozhodně nehodlám." odpovím a znovu se připravím na obranu, poté co vyblokuji jeho údery pokusím se o protiútok.
 
Aurelius
ScorpionCZ
„V bezpeční?“ zvolal, když jsi mu naznačil, že může pomalu vstát. „Stejně jako všechny další cenné artefakty, které kradou - ah.. pardon. 'schovávají do bezpečí' a co tam s nimi dělají? Zkoumají je? Možná.. ale nikdy o svých výzkumech nic neřeknou. Hamižně je drží jen ve svých makovičkách.“ pokračoval a přitom tě zpoza kápě sledoval, „Náš řád chce vědění a bezpečí této hole. Jsme si jisti, že skrývá mnohá tajemství a my je dokážeme bezpečně rozkrýt a odhalit pro budoucí generace. Udělají snad tohle ti tvoji Psijičtí mágové? Ne. Tím jsem domluvil. Nemám s tebou žádný svár. Nech mě si to vyřešit s tím psijikem.“ Tandilovi se mezitím povedlo vypreparovat část hole. Opatrně jsi vzal do ruky a prohlížel si ji se slovy, „Předtím mi přišla větší.“ ohlédl se na tebe a dodal „Škorpiasi pojďme.“

Společník (Tandil)

Tondulín, SuperHunterCZ

Bitva probíhá z pohledu vás obou a zachycuje celé její dění v prvním patře magické univerzity. Zaměřena bude na každé pojmenovanou postavu. Pokud vás dění nezajímá stačí otevřít spoiler s jménem vaší postavy a tam najde vše potřebné pro napsání dalšího tahu.

Lora mečem zpočátku držela oba legionáře v bezpečné vzdálenosti, ale nakonec jednoho na vyžádání pustila k Mirabelle, která se jej ujala se svojí holí a magií. Lora mezitím udeřila mečem do legionářova štítu a poté provedla rychlý útok. Legionář všechno vykryl a trochu vykuleně zíral na útočící ženu. Neprovedl žádný útok jen a pouze se notnou dobu bránit. Když se mu začalo zdát, že je jeho protivnice vyčerpanější konečně zaútočil. Mečem odrazil její útok a štítem jí udeřil do boku a následně se v rychlosti stáhl zpět za svůj štít. Lora se rovněž stáhla a začala se soustředit na svojí obranu. Mirabelle mezitím svojí magickou holý vykryla několik útoků a připravila legionáře o přilbu. Štít mu při jednom z jeho útoků přimrazila k zemi a následně jej přetáhla holí přes záda. Legionář zaskučel a než se stihl vyprostit dostal další a poté následovala další, která tentokrát nesměřovala na záda, ale na jeho zrovna otočený obličej čímž mu zcela přelámala jeho nos. Legionář zaskučel a padl k zemi. „Do prdele!“ zařval s bolestí a jednou rukou si držel zakrvácený obličej, v druhé svíral meč, kterým šermoval ve vzduchu proti Mirabelle. (souboj bude pokračovat v následujícím příspěvku)

Palagán cosi tiše zamumlal a poté pohlédl na dvojici legionářů. Plížili se k němu a přitom se kryli štíty. Jakmile naznačil první legionář útok Palagán pevněji uchopil svoji hůl a se zamumláním zaklínadla udeřil do štítu. S úderem z hole vylétlo ohnivé kouzlo a štít vzplál. Legionář jej s byl nucen zahodit a přitom polevil v pozornosti. Druhý jej však zastoupil a zabránil Palagánovi ukončit jeho život. Ostří jejích mečů se střetli. Nigidius postávající za legionáři netrpělivě vyčkával. Palagán uhnul svým mečem a udeřil holí o legionářův štít. „Uhněte!“ křikla Silverwoodová a Palagán přidřel. Silverwoodina tlaková vlna odhodila legionáře se štítem přímo k Nigidovi. Prvnímu se již povedlo dostat ze štítu a zaútočil. Jeho útok však skočil s mečem zabodnutým v hrudi. Skácel se k zemi a s delším seknutím byl jeho život zcela ukončen. Nigidius rozčileně sevřel ruku v pěst a rázně vykročil proti Palagánovi. Došlo k souboji, který trval dlouho. Zbraně obou bojovníků se nespočetně krát střeli ve vzduchu. Jakmile však na Palagána vyrazil legionář, který se vzpamatoval z odhození byl nucen změnit svojí taktiku. Hůl arcimága se opět rozzářila a s úderem o zem jej obalilo ohnivý plášť, který legionáře při jeho přiblížení málem spálil uhel. Legionář byl nucen uskočit a jakmile tak učinil převzala jej Silverwoodová. Nigidius využil této příležitosti a vyrazil Palagánovi z ruky meč. Další úder byl nucen arcimág zablokovat pouze svojí holí. Když tak učinil Nigidius jej sekl druhým mečem po hrudi a způsobil mu povrchové zranění. „Bez magie jste vy mágové v prdeli. Nemám pravdu?!“ ušklíbl se Nigidius a připravoval se k dalšímu útoku. Pelena se do útoku nijak nepřidávala jen a pouze se kryla opodál. (souboj bude pokračovat v následujícím příspěvku)

Xarie sebrala zbytky své síly a udeřila do Sideriona svojí magií. Byl nucen přerušit kouzlo, kterým držel Carwen při zemi, aby ochránil sám sebe a to se mu vymstilo. Úder vykryl a odražené kouzlo udeřilo do stropu a následně seslal proti Xarii protiútok, kterému musela dunmerská mágyně pro nedostatek magické síly uskočit. Uskočila směrem k troskám a přitom za nimi z části zmizela. Carwen mezitím uchopila štít a srazila jím mága k zemi. „Tarlowé! Tarlowe!!“ řval mág a přitom se bránil rukami, když jej Carwen mydlila nelítostně štítem. (souboj bude pokračovat v následujícím příspěvku)

Tahy hráčů:
Aedan

Nadarr

Stav bojiště:
Informace o bitvě

Aedan: Společník (Lora, Hanz, Carwen)

Sarako, Leneren a BadWolf
„Sám jste řekl, že by nebylo moudré nechávat generála Valeria bez dozoru šermíři..“ začal císař vážným tónem k šermíři, „..proto ho hodlám mít po celou dobu řešení téhle situace po svém boku a při ruce. Abychom mohl sám posoudit jeho reakce a chování.“ dodal.

„Lukostřelec přežil..“ odpověděl vrchní mág na šermířův dotaz o přeživším společníkovi. „..a stopařka byla téměř bez zranění, takže vaše ošetření potřebovat nebude.“ dodal a přitom koukl na Nira, který převzal slovo. „Složíte své zraně a pošlu s vámi dvojici svých agentů, kteří vás budou doprovázet na každém kroku. Pokud! zdůraznil poslední slovo a pozvedl výhružně prst. „Nabudou dojmu, že chcete mařit vyšetřování nebo snad utéci vyvodí z toho patřičné následky.“ dodal a ponechal slovo generálovi Falbertovi.

„V Imperial City působí jen a pouze Osmá legie a Císařská garda, která je omezená na střežení věže. Pak je tu hrstka legionářů z Vysokoskalské legie dělají mi společnost během mé návštěvy a ty by si spletl s legionáři Osmičky jen na prostý – s prominutím – pitomec..“ ozval se Falbert a vystoupil z řady, aby byl dobře vidět. „..pár jich mohu postrádat, takže je vyšlu, aby našli vašeho zraněného společníka. Když ho najdou přivedou ho sem a podrobí se podobně jako vy a vaše zajatá společnice výslechu. To je z mé strany vše a teď bych raději ukončil tuhle konverzaci a začal jednat.“ domluvil a koukl na císaře. „Vyrazím se připravit. Generála Falberte, Valerie budu vás očekávat před věží. Důstojníku Nire vy se zařiďte podle sebe.“ rozkázal a po těchto slovech v doprovodu kancléře a agentky Livie – která jej na rozkaz důstojníka Nira následovala – opustil místnost.

V místnosti zůstal důstojník Nir, generál Falbert s Valeriem, vrchní mág Corrientis a samozřejmě Vlk, Anthe a šermíř. Mág nyní věnoval svoji veškerou pozornost kvestorovi Anthenu: „Hádám, že se chcete teleportovat ihned. Položte mi ruku na rameno a ocitnete se na mostě jakmile sešlu teleportační kouzlo.“

Generál Falbert koukl na generála Valeria a povídá, „Doufám, že s tímhle skutečně nemáte nic společného generála, protože pokud se něco stalo komukoliv z rodu Arteriů. Generál Klargus Arterius něco takového po druhé akceptovat nebude.“ Generál Valerius se podíval na Falberta, „Vyhrožujete mi generále? Já s tímhle útokem nemám nic společného. Vrchní mág vám to snad dosvědčil.“ odpověděl mu.
„Jen konstatuji fakta generále.“ dodal generál Falbert a poté pokynul generálovi k odchodu, společně opustili místnost. „Nemějte obavy. Generál Valerius neunikne..“ ujistil vás ihned Nir a koukl na šermíře, „Agentka Livie už zalarmovala dvojic agentků, kteří vám budou dělat společnost jakmile opustíte tuhle místnost. Co se týče vás Vlku..“ koukl na Vlka, „..buď se můžete připojit ke mně a nebo k doprovodu císaře. Volba je na vás.“

Killiaden09
„Jo.. to jo. Prožil jsem toho hodně. Velení generála Decima Arteria, velení generála Lucia Valeria, velení generála Garra Valeria a mohl jsem zažít i velení generála Aurelia Arteria což byl syn Decima, ale nesměl by to být takový čůr*k. Zrada císařství je totiž něco co nikdy nepřekousnu a on císařství zradil během Anorské plavby..“ začal legionář vypravovat zatím co se Lukrécie vší silou snažila vyčarovat svůj krystal. „Byl jsem ve Vysokoskalý, Valenském lese kde jsme pod vedením generála Arteria nakopali prdel lordovi Ravenovi.. bohužel to nestačilo a došlo k onomu převratu. Pak sem byl krátce ve Skyrimu, účastnil se Modré noci.. na to sice moc hrdý nejsem, ale co se dá dělat.. potlačil po boku generála Lucia Valeria nespočet rebelií. Po boku jeho syna jsem bojoval během obrany města. Prožil jsem toho dost no.“ dodal pyšně a koukl na mladou dívku, která se spokojeně usmívala, když vyčarovala svůj první ledový krystal.

Společník (Lukrécie)


Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Upravil/a Aurelius dne 10.02.2016 00:26
 
Tondulin
Vykřiknu bolestí, když mi Tarlow zabodne svůj meč do nohy, načež se budu hlasitě dožadovat pomoci od Mirabelle.
 
Leneren
Položím mu ruku na rameno a počkám co se stane
 
scorpioncz
"Myslím, že je to možná lepší řešení, než jí použít. Psijikové jí sice schovají, ale taktéž jí dají od nás dále. Chrání nás před naši hamižností a touhou po moci. Nezdá se že by činili něco co by nás ohrožovalo. Vědění o holi by nám mohlo pomoci, ale vezmi si, že se najde mnoho lidí co by chtělo tu hůl přímo zneužít a ovládnout pomocí ní vše živé. Nech ho proto na pokoji, aspoň pro teď, svůj spor si vyřešte v budoucnu. Přemýšlej také, právě ses probral z chvilkového bezvědomí, rozsekal by tě na kousky." Podotknu a zamířím k Tandilovi stále s mečem v ruce. "Rychle pryč, než náš přítel udělá něco, čeho bychom všichni litovali."
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Sarako
Na chvíli pomyslím na Trevyna, který si nejspíš vezme život, aby se vyhnul mučení, protože nedá na uklidňují slova legionářů, kteří jej budou hledat a vyrazím za Talarem a Erinou, kterým vzkáži:,,Situace se nevyvinula, jak jsem předpokládal. Císař stále dá na Corientisova slova, kterému prošla i Theřina vražda. Kdyby tam při předání nebyl, Lucius by skončil pod zámkem, ale takhle? Lucius skončil pod císařovým dohledem i já dostal svůj vlastní doprovod." hodím okem na ty dva co mě doprovází, zhluboka se nadechnu a pokračuji:,,Tímto vám dávám plné právo na využití všech mých stříbrných zbraních, lektvarů a svitků, které najdete v domě naproti vašemu táboru, budou se vám hodit k boji ve stokách. No a v případě, že by to se mnou dopadlo špatně, ... Bylo mi ctí Talare." potřesu Talarovi rukou a aniž bych čekal na jeho odpověď, vyrazím k táboru Luciovi legie, abych zjistil jak je na tom Arvena.
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Killiaden09
Chvíli budu sledovat lukrécii a potom řeknu "Páni ... jsi rozenej talent až tenhle humbuk pomine skočím se do knihovny podívat po nějakých knihách ... pokud teda nějaké zbydou samozdřejmě." potom se otočím k legionáři "Takže říkáte že se tyhle dva rody střídaly ve velení Osmičky ?"
I dig
You dig
We dig
He dig
She dig
They dig

Now ... it's not very beatiful poem ... But it's quite deep...
 
BadWolf
"Půjdu třebas s vámi."
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
SuperHunter
Budu ignorovat jeho výzvu a znova zaútočím, ale taky se budu soustředit na obranu kdyby chtěl provést protiútok.
GP plíz
Upravil/a SuperHunter dne 12.02.2016 19:21
 
Aurelius
Strana 300 = zvěstovatel konce témata ?

Pravidla S4F a Kobek neobsahují nic o tom, že by se muselo končit 300 stránkou. Z toho důvodu bude Hrozba II. pokračovat dokud nedojde k ukončení útoku na univerzitu či k nějakému vhodnému zakončení toho dílu. Poté bude založena vypravěčem Hrozba III. a příběh bude pokračovat v novém tématu..

Ale to nás čeká až za dlouho.. Wink



ScorpionCZ
Odkráčel jsi zpět k Tandilovi. Pohlédl na tebe a se slovy: „Tohle si nech, třeba se ti to bude hodit..“ ti přenechal spis s poznámky onoho arcimága. „..a nebo to dej někomu z profesorů.“ dodal. Koukl na osobu v černém a mávl rukou, „Nebude dělat problémy.“ přitom schoval část hole do své brašny a koukl na tebe: „Připraven?“ optal se. (teleportaci zahájíš položením své ruky na Tandilovo rameno, už se pravděpodobně na toto místo nikdy nevrátíš, proto pokud jej chceš pořádně prozkoumat máš teď ojedinělou možnost) „Děláš velkou chybu! Velkou..“ zvolala osoba v černém a opatrně vyrazila k vám.

Společník (Tandil)

Tondulín, SuperHunterCZ

Bitva probíhá z pohledu vás obou a zachycuje celé její dění v prvním patře magické univerzity. Zaměřena bude na každé pojmenovanou postavu. Pokud vás dění nezajímá stačí otevřít spoiler s jménem vaší postavy a tam najde vše potřebné pro napsání dalšího tahu.

Mirabelle útočníkův meč prudkým švihem své hole a poté se rozhlédla po bojišti neboť zaslechla Aedanovo volání o pomoc. Odzbrojený legionář využil její krátké nepozornosti. Sáhl po dýce a zabodl jí Mirabelle do nohy. Bolestivě zasténala a těsně předtím než spadla k zem udeřila svojí naposledy do legionáře. Toho však úder příliš zastavil a po chvilce jí držel jako rukojmí. „Chci domů! Dostaneš mě tam..“ zvolal a táhl Mirabelle stranou z bojiště směrem k ubikacím.
(oba zmizeli pryč z bojiště již o nich nebudete mít žádný přehled o jejich pohybu)

Lora mezitím čelila svému protivníkovi. Mečem odhodlaně odrážela údery legionáře ačkoliv měl její protivník velkou výhodu. Mohl se krýt za štítem a zároveň útočit svým lehkým krátkým mečem – kdežto Lora byla ozbrojená těžkým obou-ručním mečem. Zadýchaně odrazila poslední úder a koukla na Silverwoodovou očekávajíc podporu z její strany.

Silverwoodová čelila legionáři, kterého 'převzala' od Palagána. Jejich souboj však netrval příliš dlouho. Silverwoodová jej svojí magií dokázala zblbnout natolik, že brzy skočil na chladné zemi probodnut vlastním mečem. Očividně nesnesl vyvolané iluze Silverwoodové a ta z jeho smrti nebyla příliš nadšená. Pevněji sevřela svoji hůl a její magický hrot se rozzářil proti legionáři, který obtěžoval Loru svými údery.
(souboj bude pokračovat v následujícím příspěvku)

Palagán odrazil Nigidiův úder směřovaný seshora svojí holí a druhý meč odrazil vyvolaným mečem. Opět došlou k dlouhému souboji, který skočil výhodou Nigidia. Palagán byl nucen ustoupit ustoupit až ke stěně a následně čelil dvojici Nigidiovým mečů a dlouhou dobu se nenaskytla žádná příležitost provést útok. První šance se naskytla teprve tehdy když Nigidius oddechoval a nabíral sílu na další útoky. Palagán ihned přešel do protiútoku a po dlouhém souboji jej připravil o jeden z mečů a následně jej probodl svým vyvolaným mečem. Zabodl mu jej přímo do hrudi a s vážným výrazem očekával vyhasnutí Nigidiova života. Nigidius pomalu klesla k zemi a přitom svými nelítostnýma očima sledoval svého soka.
(souboj bude pokračovat v následujícím příspěvku)

Tarlow se rozeběhl na pomoc Siderionovi. Když však spatřil jak jej Carwen nemilosrdně mlátí štítem a s každým úderem klesá naděje na jeho záchranu otočil svůj zrak k zničené stěně. „Odpusť Siderione..“ pravil tiše a rozeběhl se k otvoru ve stěně – zničená stěna po úderu katapultu – a následně vyskočil ven.
(zmizel pryč z bojiště již o nich nebudete mít žádný přehled o jeho pohybu)

Tahy hráčů:
Aedan

Nadarr

Stav bojiště:
Informace o bitvě

Aedan: Společník (Lora, Carwen)

Adrian_S
Otevřel jsi skříň a opatrně vylezl ven. Podle hluku přicházejícího z hlavní chodby zuří bitva právě tam. Ubytovna noviců jsou prázdná. Na rozkaz zástupce arcimága byli všichni novicové a novicky nuceni opustit univerzitu pevným teleportem nacházejícím se zde na ubytovně. Nyní je jíž deaktivován, aby jej nemohl nikdo použít k odchodu či tajnému příchodu. (o tvé přítomnosti doposud nikdo neví, válečníci až tak důkladní při evakuaci nebyli)

Tvůj pokoj s tebou obývají ještě dva spolubydlící. Ork Gaturn, který není sice příliš talentovaný na magii, ale přesto se snaží a každým dnem se jeho magické nadání zlepšuje – alespoň on to o sobě tvrdí. Druhým spolubydlícím je dunmer jménem Eris. Oproti Gaturnovi tam jistý talent je a to na magii obnovy. Oba však uposlechli a byli posláni do bezpečí. (jaký si k nim poté vybuduješ vztah je čistě na tobě, oba se vrátí až po konci útoku na univerzitu)

Sarako
Odkráčel jsi pryč z místnosti a na chodbě se k tobě připojila dvojice agentů. Dělali ti doprovod na každém kroku i když jsi mluvil s Talarem a Erinou stáli ti za zadkem a bedlivě poslouchali. „Pokud už je neukradl nebo někdo nezabavil tak si je rádi vezmeme..“ přikývl Talar a poté dodal, „..bude to pro nás velká pomoc. Jménem našeho uskupení ti za všechny bdící děkuji.“ stiskl ti ruku. Erina možná něco chtěla namítnout, ale ty už jsi byl na odchodu.

Když jsi i s doprovodem vyšel z věže a zamířil k táboru legionářů. Zastavil tě ihned jeden z hlídajících: „Generál není přítomen.. co tu teda chcete?“ koukl na tebe a očekával odpověď. Tvůj doprovod agentů ho zjevně vůbec neznervózňoval. Arvena bude nejspíš střena v nedalekém stanu. Je velmi dobře hlídán čtveřicí legionářů a zrovna do něj vcházel starší muž - Ingmar. Vypadal vcelku nabručeně a krátce před svým vstupem do stanu cosi rozkázal jednomu z legionářů.

Legionáři pod vedením admirála Corndwolda a garda velitele Cala už netrpělivě postává nedaleko věže. Sice jejich počet nemůže konkurovat počtu legionářům u univerzity, ale za to mají podporu samotného císaře, který zrovna vyšel z věže v doprovodu blonďaté agentky Penitus Oculatus.

Leneren
Položil jsi ruku na Corrientovo rameno. Spatřil jsi záblesk modrého světla a následně jsi stanul na mostě. Na první pohled byl porušen. Poškození nebylo způsobeno magií, nýbrž střelami z katapultu. Jakoby kdosi útočil i na most. Brána na univerzitu byla zcela zničená jako by ji někdo silným magickým kouzlem vyhodil do vzduchu. Z pozemků se ozývali zvuky boje. Kdosi dokonce vyskočil z prvního patra a následně zmizel na pozemku univerzity.

BadWolf
„V tom případě nebudeme otálet.“ pravil Nir poté co zmizel Corrientis a Anthe. Vyšli jste z místnosti a rychlejší chůzí pokračovali pryč z věže. Nedaleko věže už postávala skupinka legionářů pod velením admirála a skupinka gardistů pod vedením velitele Cala. Generál Falbert měl akorát doprovod dvojice legionářů v těžkých zbrojích. Zbytek poslal prohledávat město.

Císař vyšel krátce před vámi z věže. Opět mu společnost dělala Livie a několik agentů Penitus Oculatus. Když jste vylezli z věže Nir se na tebe podíval se slovy: „Jak jsem říkal nahoře. Nebudete to nijak dramatizovat. Prostě budeme dělat společnost císaři a v případě nutnosti zakročíme.. co se týče Nigidia rád bych ho měl živého. Kvůli výslechu. Mrtvej nám moc neposlouží.“. Poté jste se na rozkaz císaře dali na pochod k univerzitě.
(k mostu dorazíte následující příspěvek)


Killiaden09
Lukrécie se usmála a bylo na ní vidět, že jí tvá pochvala udělala velkou radost. „Jo.. tyhle dva rody se ve vedení střídali. Doufám, že tradice bude zachována. I když v případě rodu Valeriů je to s pokračováním horší.. Arteriovci mají haldu členů ve Vysokoskalý.“


Společník (Lukrécie)


Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Upravil/a Aurelius dne 12.02.2016 22:38
 
Tondulin
Dobelhám se k mrtvému válečníkovi a vezmu si zpět svojí dýku, kterou uchopím do zdravé ruky. Poté se pokusím vydat směrem za Mirabelle, ale po chvíli zjistím že už na to nemám síly a tak se jen sesunu u nejbližší stěny, dýku položím vedle sebe a budu sledovat dění na bojišti.
Upravil/a Tondulin dne 12.02.2016 21:11
 
scorpioncz
"Nemohu věřit někomu, koho vůbec neznám." odseknu na osobu v černém a po krátkém povzdechu, ve kterém bude slyšet pouze "knihy ..." se chytnu Tandila.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Hrozba III. Zdejší kobky 5100 21.07.2024 22:12
Hrozba • Diskuze Zdejší kobky 313 23.12.2016 21:15
Hrozba • Pilíře Vědění Zdejší kobky 4 15.05.2016 23:33
Hunterovi povídačky, Svazek 1.: Hrozba Onyxu » Skyrim - Váš svět 30 20.10.2012 23:48
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4238 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8337 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5794 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4960 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12863 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7605 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6720 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6430 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7624 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist