Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Pro prohlen se regni.
Číst diskuzi
Právě je zde: 1 host(ů)
 Tisk diskuze
Hrozba II.
Sarako
,,O útoku na univerzitu nepadlo ani slovo, tak jak můžete vědět, že začal? Můj dotaz se vztahoval k násilnému vniknutí do tábora bdících (k ničemu jinému se Nigidius na sněmu přece nepřiznal). Kdyby nebylo mě, Bothiel by si běhala na svobodě už ráno, když selhala bezpečnostní opatření bdících. Přivedl jsem s sebou i Talara, který může vše dosvědčit, proto by bylo vhodné jej taktéž předvolat, aby mohl má slova potvrdit."
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Leneren
Budu stále čekat
 
SuperHunter
Děkovně kývnu zpět na legionáře, seberu se ze země a vyrazím na pomoc Gorovi.
Po cestě seberu dýku, kterou sem hodil po jedné z iluzí.
 
Aurelius
ScorpionCZ
Odrazil jsi se a dopadl na zem. Tandil seslal své kouzlo a to zcela zastavilo astronacha. Jeho kamenné tělo zmrzlo v poloze ve které hodlal do Tandila udeřit svou mohutnou pěstí. „Doraz ho.. já si musím odpočnout.“ vydal ze sebe a sáhl do brašny pro lektvar many. Všiml sis, že postava černém sebou trhla a probrala se opět k životu. (je od tebe tři metry daleko a zatím stále leží)

Společník (Tandil)


Tondulín, SuperHunterCZ

Bitva probíhá z pohledu vás obou a zachycuje celé její dění v prvním patře magické univerzity. Zaměřena bude na každé pojmenovanou postavu. Pokud vás dění nezajímá stačí otevřít spoiler s jménem vaší postavy a tam najde vše potřebné pro napsání dalšího tahu.

Lora po několika vysilujících úderem konečně udolala legionáře. Bolestivé zranění ji boj komplikovalo více než čekala. Klekla si a volnou rukou přejela po zraněné noze. Hanz si jejího oslabení všiml a snažil se držet Kvestora s nímž bojoval co nejdéle od Lory, aby nemohl udělat nějaký úskok, kterým by ji ohrozil. Lora mezitím odložila zbraň, zatnula zuby a vytáhla šíp ze stehna. Krvácení rychle zesílilo, ale Lora zůstala klidná. Vytáhla svitek ze své brašny a vyvolala slabý plamínek, kterým si ránu za bolestivého sténání vypálila a zabránila tak krvácení. Byla přitom celá zarudlá a tvář měla plnou bolesti. Když pominula s úlevou oddechovala až do chvíle než se jeden legionářů oddělit od formace a vyrazil proti ní. Napřáhl přitom meč ve snaze ukončit její život utnutím hlavy, ale byl sražen ledovým kouzlem. (ledový hrot mu prostřelil hlavu skrz na skrz – přilba tomu zabránit nedokázala) Lora nemeškala a ohlédla se za svým zachráncem. Spatřila Mirabelle držící v ruce magickou hůl jak hledí do bojiště a pozvolna připravuje další smrtící kouzlo. Sáhla po své dýce a vrhla jí proti Kvestorovi, který se při provedení útoku na Hanze odkryl. Zabodla mu ji do těla a Hanz jej svým úderem se shora rozpůlil na půl. „Díky.. Loro..“ poděkoval udýchaně a ohlédl se na formaci legionářů a válečníků.

Carwen mezitím očima sledovala přibližujícího se legionáře, pevněji sevřela meč a vyčkávala. Siderion se mezitím vzpamatoval z úderu a rovněž zahájil přípravu. Jeho magická hůl se na hrotu rozzářila a v momentě kdy bylo kouzlo dostatečně silné ji nasměroval proti Carweniným zádům. Ta však uskočila a kouzlo zasáhlo legionáře. Udeřilo do jeho štítu a silný výboj legionáře zcela ochromil. Carwen stačilo zasadit smrtelný úder mečem a legionář se skácel mrtev k zemi. Sebrala jeho meč a rozkročila se do bojového postavení. Siderion se napřímil a s úšklebkem konstatoval: „Opět to samé jako na hradbě.. ty se nepoučíš.“ (souboj těchto dvou postav bude následovat v dalším příspěvku, hráči se do něj mohou vložit)

Edwinino ostří meče se středlo s Gorovým a to nespočetně krát. Edwin svého protivníka nešetřila a neustále prováděla prudké údery svým mečem dokud Gor mírně nepolevil. Sekla jej svým mečem přes tvář a následně přes hruď. V Gorovi jeho zranění probouzeli běsnění, které vyvrcholilo několik minut poté co jej zasáhla znovu. (většina jejích zásahu je pouze povrchová, protože Gorova zbroj je velmi silná) Gor začal zběsile útočit a Edwin měla jedinou možnost – krýt se. Vykrývaní jeho zběsilých úderů ji nedělalo problém až do chvíle než ji při jednom ze zběsilých úderů mečem udeřil Gor zatnutou pěstí do obličeje. (na ruce má rukavici, která obsahuje kousky ocely) Úder byl natolik silný, že ji srazil k zemi. Ork opět napřáhl svůj meč a hodlal rudovlasou válečnici dorazit, ale jejich ostří se znovu střetly. Edwin spatřila orkovi temné oči plné hněvu a ihned poté ucítila bolest v boku neboť ji vší silou nakopl. (kopanec z části utlumil její kyrys) Vyjekla bolestí.

Arterius mezitím stihl z posledních sil vyvolat silnější ohnivou střelu, kterou vrhl proti Gorovi. Předtím však upozornil Edwin. Stihla se otočit obličejem k podlaze a její tělo zůstalo od zásahu ohnivé magie ušetřeno. Silnější ohnivá střela zasáhla Gorovu hruď a se slabým explodováním mu poškodila hruď i jeho krk čímž mu znemožnila bezproblémové dýchaní – skácel se na kolena a upustil svůj meč. Bolestivě chroptěl a snažil se nadechnout. Edwin se s bolestí odplazila k Arteriovi, opřela se zády o zeď a chytla jej za ruku. „Zvládli.. jsme to..“ pravila a levou rukou se chytla za místo do něhož jí ork kopl. Její tvář byla podobně jako Arteriova zalita krví. „Jo.. dokázali..“ vydechl Arterius tisknouc si svoji pochroumanou pravou ruku více k tělu. Levou v níž se držel s Edwin pevněji stikl, když mu položila hlavu na rameno.

Nigidiova formace mezitím prorazila skrze zbytky válečníků a on s trojicí legionářů vyrazil přímo proti Silverwoodové. Mág jenž jí měl hlídat seslal několik destrukčních kouzel a přitom zasáhl jednoho z útočníků. Jeho život byl však ukončen krátce poté co mu Nigidius svým mečem uťal levou ruku a následně i hlavu. Silverwoodová pozvedla svoji magickou hůl nad hlavu. Zamumlala zaklínadlo a prudce jí zabodla do kamenné podlahy. Hůl ve své těsné blízkosti vytvořila slabou magickou bariéru jenž ozářila bosmerskou profesorku a dodala jí magickou energii pro další čarování. Její další kouzlo byl silný plamen kterým zasáhla Nigidia i jeho doprovod. K jejímu údivu kouzlo nijak nezranilo kráčejícího Nigidia. Jen a pouze mu rozzářilo očarovaný amulet na jeho hrudi. Zahodil svůj štít a tasil druhý meč. Už byl téměř metr a půl od Silverwoodové, když se mezi nimi objevil jasně modrý záblesk doprovázený silnou magickou energií. Silverwoodová užasle pozvedla obočí, když spatřila kdo přední stojí.

Spatřila samotného arcimága – Dremuwse Palagána – oděného do těžkého černého roucha se stejnobarevnými nátepníky, rukavicemi i nátepníky. Krátký přehoz, který měl přes sebe nesl symbol řádu i univerzity. V levé ruce držel svoji černou magickou hůl na jejímž hrotu zářil magický kámen a v pravé ruce svíral ocelový meč s ebonitově zdobeným jílcem. Jeho vlasy a vousy, které měl smotané do uzlu již nebyly tak prošedlé a nepůsobil tak staře jeho předtím, ale přesto stárnutí zcela zastavil. Nigidius se při zjevení arcimága zastavil. Pohlédl na něj a přitom pevněji sevřel své meče. Hrot Palagánovi hole se rozzářil s úšklebkem na jeho tváři. (souboj těchto dvou postav bude následovat v dalším příspěvku, hráči se do něj mohou vložit)

Tahy hráčů:
Aedan

Nadarr

Stav bojiště:
Informace o bitvě

Aedan: Společník (Lora, Arterius, Hanz, Edwin, Carwen)

Sarako, Leneren a BadWolf
„Neřekl jsem, že začal..“ upozornil rázně vrchní mág šermíře a ihned poté pokračoval, „..jen vy jste tu řekl, že generál Valerius hodlal napadnout univer-“ nestihl doříct a otevřeli se dveře. Dovnitř vběhl udýchaný agent Penitus Oculatus. Zcela ignoroval nějaké zvyky v přítomnosti císaře a zvolal: „Univerzita je napadena! Nigidius se zcela pomátl.. po legátovi Platoriovi není ani stopy a pár neloajálních legionářů k Nigidiovi tvrdí, že ho zabil!“

Falber, Conrdwold upřeli svůj zrak k Valeriovi. Ten však vypadal zaskočeně a chvilku se nadechoval než vůbec z úst vypustil „Cože?“ přitom si rukou přejel po hrudi, „Cože se stalo?“ dodal poté očekávajíc odpověď.
„Univerzita je napadena. Legát Platorius mrtev a Nigidius převzal vedení a napadl ji se vším co měl.“ zopakoval mu. Lucius vykuleně zíral.

Killiaden09
„Jsem připravena.“ pravila s úsměvem a vyčkávala až utvoříš krystal. Starý legionář přestal civět na most vydal se k vám. Rovněž sis všiml, že agent Penitus Oculatus co zde zůstal netrpělivě přešlapuje a když spatřil lorda Gerricka vyrazil za ním.

Společník (Lukrécie)


Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Aurelius přiložený následující obrázek:


[39.94kB]
Upravil/a Aurelius dne 08.02.2016 00:11
 
Tondulin
"Hanzi, kryj Loru a běžte za Mirabelle ať zastaví to krvácení, potom pomož Arteriovi, vypadá to že všichni ostatní to celkem zvládají." zavelím, zatímco budu bedlivě sledovat elfa, aby se o něco nepokusil. "Dal jsi mi takové krásné poučení na začátek, ale moc jsi se nepředvedl, asi je pravda že od ušáků nesmíš očekávat víc než jen namyšlené kecy." Znovu se ušklíbnu a budu očekávat další útok. (Snažím se Tarlowa cíleně vyprovokovat, aby se soustředil pouze na mně a nemohl ohrozit ostatní či aby udělal nějaký neopatrný útok.)
Upravil/a Tondulin dne 08.02.2016 00:09
 
Leneren
Vystoupím dopředu "Sežeňte mi co nejvíce volných válečníků. Během dvou minut ať jsou připraveni u paty věže jít do boje. Rychle než bude pozdě!" potom se otočím k Correntisovi "myslíte, že by jste nás tam dokázal pár dostat? Klidně i mě samotného?" Jestli ano tak to prosím hned udělejte a potom pošlete všechny kdo se shromáždí k univerzitě. Není času nazbyt
 
Killiaden09
Vytvořím další slabý krystal tentokrát o něco menší než předchozí a kývnu na lukrécii že může začít. Potom se podívám na Starého legionáře a zeptám se "Tak co jak si myslíte že to tam vypadá ? "
I dig
You dig
We dig
He dig
She dig
They dig

Now ... it's not very beatiful poem ... But it's quite deep...
 
Sarako
Až Anthe domluví, pronesu ke všem přítomným:,,Vidíte, přišel jsem vás varovat včas, jenže mě vaši gardisté zdrželi. Ještě někdo si snad myslí, že jsem mrhal vaším časem? Teď je vhodná chvíle povýšit Antheho na generála. Myslíte si snad, že by se Lucius postavil proti muži, kterému slíbil ruku své jediné dcery. Muži, který za něj vykonává všechnu špinavou práci? Žádám o okamžité zadržení generála Lucia Valeria po dobu, dokud se celá záležitost řádně neprošetří. Muž, který porušil své slovo tím, že neodvolal legáta Nigidia a ohrozil tak existenci celého císařství, není hoden zastávat svojí funkci."
Upravil/a Sarako dne 08.02.2016 08:23
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Leneren
Pokud mě Corr neodteleportuje až s ním domluvím zařvu na šermíře "Teď není čas na takovéhle věci sakra! Univerzita má přednost" a buď se nechám teleportovat nebo vyběhnu ven a půjdu k patě věže
 
Sarako
,,Cením si vaší válečnické cti pane Anthe, ale považuji za naprosto nevhodné, aby se Lucius staral o boj proti svému budoucímu zeťovi, který pro něho věrně vykonával všechnu špinavou práci." otočím se k císaři:,,Mám k dispozici tým s kvalitním výcvikem a dlouholetými zkušenostmi, které se pro nastalou situaci budou hodit. Mým cílem byla záchrana univerzity, takže udělám vše abych tento cíl dokončil. Pokud císař dovolí, vezmu si zpět své lidi, kteří padli do Luciova zajetí a dokončím, co jsem začal." opět se podívám na Antheho:,,Nigidia ke svému vyšetřování potřebuji živého. Krom toho, mi Nigidius dluží jeden duel za svůj nezdařený pokus o záchranu Bothiel, ale nejdříve ho potřebuji vyslechnout."
Upravil/a Sarako dne 08.02.2016 19:48
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
BadWolf
"Myslím, že VY, pane, by jste radši neměl ostatní obviňovat ze špinavé práce. Uvědomte si, že momentálně jste pod vyšetřováním a nedoporučoval bych nikomu aby vás nechal odejít. Nyní je důležité abychom se postarali o Nigidia a zachránili Univerzitu, zajistili důkazy. Poté můžeme vyšetřovat. A poté, pokud budete shledání nevinnými, vás propustíme. Neočekávejte, že ale potom, co o vás vím, vám bude jen tak dovoleno se tu potulovat."

Poté se otočím na Císaře: "Očekávám rozkazy. Též bych požádal, aby bylo dřív nebo podzěji doslyšeno mé svědectví, neboť mám jedinečné informace o tomto muži. Jak s nimi bude naloženo nechám na vás, ale doporučoval bych obezřetnost."

Upravil/a BadWolf dne 08.02.2016 21:02
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
scorpioncz
Vystřelím blesk do atronacha a pak se k němu rozeběhnu. Skočím mu zase na záda a chytím se rukojeti svěho meče. Zapřu se a nakonec ho vytrhnu tak, aby udělal co největší škody, takže dost vyklavě a pak ho zarazím znovu do oblasti krku, tak nějak z bodu, abych ho o hlavu připravil. Použiju meč drobek jako páčidlo ... a odloupnu ty dva kameny od sebe. Potom pro jistotu ještě jednou do atronacha bodnu, do jedné z jeho škvír. Až se mi podaří ho nějak odpravit, hned se otočím k tajemné postavě a s mečem v ruce seskočím a pokusím se k ní dostat dřív, než se jí podaří se pořádně zotavit. Namířím jí na krk meč a pronesu otázku, takovým sebejistým temným hlasem, jelikož jsem si vědom nově nabité síly meče, což zvýšilo moje sebevědomí."Již podruhé se tě na to někdo dnes ptá ... Kdo jsi a co tu pohledáváš?"
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Sarako
,,Jakou váhu bude mít slovo muže, který se v přestrojení vplížil na univerzitu a vyzvídal rozestavení jednotek na univerzitě v rámci přípravy pro útok. Tohle mi mohou dosvědčit všichni mágové, kteří byli přítomni u Bothielina výslechu. Žádám o možnost dokončení svého úkolu. Má obvinění za splnění císařových rozkazů jsou naprosto směšná! Kdybych měl na svědomí nějaký zločin, nebudu stát v tomto sále. Své varování jsem již vyřídil, a všichni zde přítomní, se mohly přesvědčit o pravdivosti mých slov."
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
BadWolf
"Váhu muže, jenž slouží Císařství celý svůj život, věrně, úspěšně, a nikdy mu nelhal. Váhu muže, který se neodvolává na ostatní, nepodplácí ani nevydírá, a nemučí aby dosáhl svého, nýbrž konfrontuje své nepřátele a přátele čelem. Muž, který si stojí za svým slovem, a vždy čelí následkům svých činů. Soudit mě za mé činy mohou mnozí, nicméně vy zrovna ne."
Upravil/a BadWolf dne 08.02.2016 22:17
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Sarako
Vaše důslednost a snaha vždy dotáhnout svůj úkol až do úplného konce je nezpochybnitelně stejná, jako ta moje. Ovšem nastalá situace dává mým slovům svou váhu. Všichni zde přítomní si teď jistě kladou otázku, proč Lucius neodvolal Nigidia, jak slíbil na sněmu? Tím pádem je hned několik jeho hlasů pro jeho zvolení do pozice vrchního generála naprosto neplatných, neboť byli získány křivou přísahou. Nemusím se na nikoho odvolávat, protože tato slova jsou nezpochybnitelná."
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
SuperHunter
Obhlídnu místnost. Neměl bych je podceňovat, i když vypadají neozbrojeně.
Dojdu před Arteriuse, po cestě vezmu do druhé ruky Gorův meč, a potom co k němu dojdu tak se ho jedovatě zeptám:
"Nějaká poslední slova ? Zrádče ?!"
 
Aurelius
ScorpionCZ
Seslal jsi blesk. Astronech nevydal žádný zvuk. Nýbrž jen došlo k mírnému narušení ledová kouzla, ale přesto byl stále znehybněn. Vyskočil jsi a zabodl mu meč do krku, začal jej postupně ničit a páčit dokud jsi mu celou jeho kamennou hlavu neurazil (jeho tělo bylo během působení ledového kouzla o něco křehčí). Když jeho tělo zhaslo seskočil jsi a otočil se k osobě v černém. Tandil, který byl už opět při síle seslal ohnivé kouzlo čímž astronacha zcela dodělal. Jeho mrtvé kamenné tělo dopadlo k zemi a cesta k holi byla volná.

Osobě v černém jsi přiložil meč ke krku ve chvíli, kdy jednou rukou lovila ve své brašně. Zpoza kápě na tebe koukla a tiše povídá, „Zabraňuji ukradení dalšího artefaktu! Tenhle patří Tamrielu, celému světu a ne jenom hamižnému Psijikovi.“ poté očividně očekával tvoji odpověď. Tandil mezitím vykročil k mrtvému tělu, aby zní vypreparoval část hole chaosu. „Nech mě jít nebo nebudu mít jinou možnost! Nejde mi o tebe.. tohle není spor mezi námi dvěma, ale mezi mým řádem a Psijiky. Odlož meč a dovol mi dokončit to o co se snažíme již léta.“ pravil co nejtišeji, aby ho psijický mág neslyšel.


Společník (Tandil)


Tondulín, SuperHunterCZ

Bitva probíhá z pohledu vás obou a zachycuje celé její dění v prvním patře magické univerzity. Zaměřena bude na každé pojmenovanou postavu. Pokud vás dění nezajímá stačí otevřít spoiler s jménem vaší postavy a tam najde vše potřebné pro napsání dalšího tahu.

Lora a Hanz se na Aedanův rozkaz stáhli k Mirabelle. Legionáře a Nigidia přenechali Palagánovi, který na svého soka hleděl s připravenými zbraněmi a očekával jeho útok. „Ukaž mi tu nohu..“ vyzvala Mirabelle Loru a sehnula se k jejímu stehnu. Opatrně jej osahala ruko a následně povídá, „..to vypálení bylo sice dobrý nápad, ale -“ Hanz jí však skočil do řeči: „Na připomínky teď nemáme čas!“ po jeho slovech se dvojice legionářů odpojila od Nigidia a vyrazila k Hanzovi. Mirabelle mezitím seslala léčivé kouzlo a vyléčila Lořino zranění – jizvy z vypálení se však jen tak nezbaví. „Na.. převezmi to.“ rozkázal Hanz Loře a předal jí svůj obou-ruční meč. Hanz se poté otočil na Mirabelle, „Dostaň mě na druhou stranu. Rychle.“ pravil, „Jak?!“ zvolala Mirabelle. „Most! Připrav mi most!“ zvolal poté. Mirabelle nevypadala jako by zrovna dvakrát věděla jak na to, ale nakonec udeřila svými ledovými kouzli do zdi a vytvořila jaký si 'most' po kterém Hanz přeběhl. Nebyl stabilní s každým jeho krokem se za ním rozpadal. Lora mezitím čelila legionářů. Hanz za bouřlivého válečného křiku překonal Silverwoodovu nad její vlastní hlavou a když Mirabelle byla na konci svého dosahu skočil a dopadl přitom v kotoulu na kamennou podlahu.

Palagán očima sledoval Nigidia. Hrot magické hole zářil a když Nigidius provedl první útok Palagán jej odrazil svým mečem a následně zaútočil holí, která se střetla s druhým Nigidiovým mečem. Magický hrot přitom zhasl a ihned poté došlo k novému střetu ostří mečů a hole s mečem, tento střet se ještě několikrát zopakoval až do chvíle než Palagán svojí holí udeřil Nigidia po hlavě a následně provedl útok proti jeho hrudi. Nigidius úder odrazil na poslední chvíli a jeho zbroj utrpěla škrábanec. Zahodil přilbu a pohlédl na arcimága, „Zabijte ho!“ křikl na své legionáře a sám se za ně stáhl. „Peleno! Ty ne. Ty se drž u mě!“ rozkázal ihned poté a vyčkával jak si arcimág poradí s přesilou.(souboj bude pokračovat v následujícím tahu)

Carwen v rozeběhu zaútočila na Sideriona. Její útok odrazil magickou holí a následně si vyčaroval magický meč. Ihned poté provedl prudký seknutí na její břicho. Uhnula a kopla jej do holeně a následně sekla mečem přes obličej čímž mu způsobila další ošklivou jizvu na tváři. „Ty zku*vná dě*ko!“ zvolal se zaskučením, potlačil bolest a provedl rychlí útok, který padl opětovným střetem dvojice mečů s holí a vázaným mečem. Poté následovalo několik rychlých střetů dokud nesrazil Carwen k zemi úderem hole. Ihned přerušil vázaný magický meč a pomocí tlakové vlny jí přilepil k zemi. Nasměroval proti ní hůl jejíž hrot se pozvolna rozzářil. (souboj bude pokračovat v následujícím tahu) V její těsné blízkosti leží štít, ale těžko říct zdali dokáže překonat tlakové kouzlo, které na ní neustále působí.

Se zábleskem modrého světla se u o probořené stěny objevila Xarie – dunmerská mágyně – její vlasy byly rozcuchané jako by dostala zásah od nějakého výboje. Oděv nesl známky propálení ohněm či bleskem a její tvář byla místy od krve. Opírala se o svoji magickou hůl. „On.. je tu..“ pronesla, když spatřila Palagána a na její tváři se objevil mírný úsměv. Siderion po jejím zjevení odklonil svůj zrak od Carwen, ale přesto na ní stále působil svojí magií. (souboj bude pokračovat v následujícím tahu)

Tahy hráčů:
Aedan

Nadarr

Stav bojiště:
Informace o bitvě

Aedan: Společník (Lora, Hanz, Carwen)

Sarako, Leneren a BadWolf
„Povolám co budu moct. Sejdeme se před věží.“ pravil admirál Corndowld a poté opustil místnost, „Část mé legie je nedaleko od Imperial City v případě nouze ji můžeme povolat. Sice měla původně podpořit snažení v Hammerfellu, ale nyní může posloužit i k jinak..“ promluvil generál Falbert, „..v jejím čele je momentálně generál Klargus Arterius z Vysokoskalý.“ dodal poté a zařadil se zpět.

„Kolik lidí jste z jeho týmu zajali?“ optal se císař generála Valeria, „Pouze jednu Císaři, dva zemřeli, jedna mrtvá již byla a poslední nám uprchl, ale hádám, že nevydrží bez ošetření příliš dlouho..“ odpověděl mu generál Valerius, „..ztráty na straně legie byli rovněž velké.“ dodal poté nepříliš nadšeným tónem.
„Tu ženu bych rád vyslechl, stejně tak i šermíře..“ ozval se důstojník Nir, „..a samozřejmě i Vlka. Proto nesouhlasím s požadavkem o jejím propuštění. Když zůstane pěkně od zámkem budeme mít jistotu, že se šermíř nepokusí o nějaký nečekaný útěk.“ pokračoval a přitom očekával podporu císaře a taktéž ji dostal. „Dobrá. Svoji přeživší společnici propustíme z vězení až po vyřešení vyšetřování. Co se týče generála Valeria zůstane až do konce vyšetřování v pozici generála, protože prozatím máme jen a pouze dohady a žádný hmatatelné důkazy, krom toho vrchní mág popřel, že by měl generál Valerius s útokem na univerzitu cokoliv společného.“ začal císař a přitom koukl z jedné osoby na druhou, přivolal jednoho ze sluhů a přikázal mu připravit zbroj a zbraň. Sloha odběhl a Císař vstal z trůnu, „Veliteli Cale. Svolejte svoji gardu. Ihned! “ rozkázal, velitel přikývl a s úklonou odešel z místnosti.

„Co se týče vás generála Valerie..“ otočil se císař na generála Valeria, který měl na tváři furt překvapený výraz a zjevně ještě nějak nestihl pochopit co se vůbec stalo. „..vy půjdete se mnou. Stejně tak generál Falbert a velitel Calus. Vy Nire si s Livií a svým doprovodem určitě najdete lepší cestu nemám pravdu?“ ohlédl se na Nira, „Mám nějaké možnosti, ale myslím, že pro tentokrát to nebudeme zbytečně dramatizovat a půjde přímo po mostě s vámi císaři.“ odvětil mu.

„Anthe problém teleportovat se na univerzitu by být neměl. Riskování odhalení totiž nehrozí a hlavně jsem si vzpomněl na starý pevný teleport, který je umístěn na místě kam se málo kdo odvažuje..“ začal Corrientis, „..každopádně teleportaci můžu dvěma způsoby. Buď zkusit napojení na onen starý pevný teleport a nebo kamkoliv na univerzitu, ale nezaručuji, že nás to nevyhodí někde do bojiště pokud je tam situace tak napjatá.“ krátce se odmlčel, „První možnost mi umožňuje teleportovat větší počet osob, druhá jen tři.“

Killiaden09
Vytvořil jsi menší krystal a nechal Lukrécii čarovat. Pomaličku se krystal zvětšoval a ty jsi mezitím rozmlouval se starým legionářem. „Těžko říct. Doufám, že my..“ odpověděl ti. „..bych musel blíž, abych měl přehled a to se mi nechce. Takhle z dálky to bohatě stačí. Já už si těchhle bojů zažil dost.“ dodal po chvilce.

Společník (Lukrécie)


Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Aurelius přiložený následující obrázek:


[36.61kB]
Upravil/a Aurelius dne 09.02.2016 10:29
 
Sarako
,,Jestli dává císař na slova křivopřísažníka, který na sněmu lhal přímo před jeho zraky, potvrzená vraždícím čarodějem, je to císařovo rozhodnutí a já jej musím přijmout. Rád bych se postaral o záchranu života jednoho ze svých mužů, který nejspíš umírá někde ve čtvrti vypleněné upíry a zajistil péči ranhojičů i pro zajatou stopařku z mého týmu. Nehodlám opustit nikoho ze svých lidí, když mě teď potřebují." podívám se na Nira a pronesu:,,Řekněte si čas, ve který se mám k vašemu výslech dostavit, abych mohl hájit sebe, i svou stopařku. Nemám v plánu nikam utíkat, proto klidně nechám všechny své zbraně zde. Jak si ceníte životů mužů, kteří jsou pod vaším velením? Pokud mi nevěříte, pošlete se mnou dva muže, ale nesnažte se mi bránit v záchraně životů těch, se kterými jsem bojoval bok po boku, protože kdyby byli ohroženy životy vašich věrných spolubojovníků, jednal by jste stejně."
Upravil/a Sarako dne 09.02.2016 11:48
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
BadWolf
"Nevidím důvod, proč by jste pro něj měl jít osobně. Legie určitě najde někoho kdo bude schopný jej zachránit - a přitom neohrozí vyšetřování. Nebojte se, v našem zájmu není nechat vaše muže zemřít. Ale je v našem zájmu aby jste odsud neutkl - zadržení zbraní je pro vás to poslední, co by vám v tom bránilo, a doprovod by jste mohl navést do pasti. Musíte mít strpení."
Upravil/a BadWolf dne 09.02.2016 12:27
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Sarako
,,Jak si myslíte, že bude reagovat na legionáře, kteří se jej na Luciův rozkaz pokusili zabít? Jakožto šlechtic, v jehož žilách koluje krev šlechticů z nejstarší éry císařství, mám právo být vyšetřován na svobodě, protože proti mě nemáte žádné přímé důkazy. Máte snad v úmyslu zavřít mě do vedlejší klece hned vedle mé stopařky, abych se mohl celou dobu dívat, jak trpí? Pokud ano, tak alespoň do stejné klece, abych mohl alespoň vyčistit její rány a tišit její bolest." podívám se na Corientise ,,Který z mých mužů přežil? Alchymista, bojovník, nebo lučištník?"
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Hrozba III. Zdejší kobky 5098 22.06.2024 00:26
Hrozba • Diskuze Zdejší kobky 313 23.12.2016 21:15
Hrozba • Pilíře Vědění Zdejší kobky 4 15.05.2016 23:33
Hunterovi povídačky, Svazek 1.: Hrozba Onyxu » Skyrim - Váš svět 30 20.10.2012 23:48
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4199 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8228 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5698 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4850 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12720 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7505 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6632 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6364 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7556 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist