Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Pro prohlen se regni.
Číst diskuzi
Právě je zde: 2 host(ů)
 Tisk diskuze
Hrozba
scorpioncz
(hodím do ancana blesk se slovy aby nechal tilma ... Grin)
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Breza77
Slaním se za legátem a zabiju pár elfů, pokusím se postupovat ke katapultům (Kdo všechno je se mnou ?)
Upravil/a Breza77 dne 20.03.2013 22:28
 
Whirt
"Přesný jako hodinky," křiknu na Zaratha, postavím se na nohy a připravím se na to, že hRDLA bude potřebovat pomoc. Ať už vyléčit, nebo píchnout ohnivou magií, pokusím se však moc neplést do cesty.
 
SuperHunter
"To je dobrý. Ale už to prosím nedělej."
 
Aurelius
hRDLA, Scorpion, Mopidu, Whirt a BW
Tilmo se snaží vstát, Ra´Jaza mu pomohla na nohy. Ancano mezitím pomalu míří k Zarathovi a povídá "Velká pýcha, brzký pád!". Zarath se rozebíhá s pozvednutým štítem, proti Ancanovi. Ten ale vyčaruje jakou si kamennou pěst kterou smete Zaratha. Mág (ten co je s vámi) začne čarovat jaké si ledové kouzlo a po chvilce ho poslal proti Ancanovi, Ancano však kus ledu pomocí ohně roztavil. "To je vše?! Víc toho nesvedete?!" křikl Ancano a pochechtával se. Vlk který se snažil dostat Ancanovi se podařilo proklouznout, když byl ale dostatečně blízko. Ancano vyvolal bleskový plášť a Vlk dostal zásah bleskem. Zásah ho odhodil až mezi hroby. Tilmo vyléčil Zaratha, a doplnil mu tak síly. Ra´Jaza si všimla že se k vám blíží skupina altmerských válečníků.

Breza77
Slanil jsi se, rozeběhl s legátem směrem ke katapultům. Do cesty se vám postavilo několik altmerů, jednoho z nich jsi udeřil pěstí do obličeje a zasadil mu bodnou ránu do břicha. Legát mezitím zabil mávnutím meče jiného altmera a pak křikl "Sakra! Nemáme moc času!" a rozeběhl se opět ke katapultům. Následoval jsi ho, když jste k nim doběhli postavilo se vám do cesty několik altmerů. Byly jste připraveni k útoku když náhle střela z balisti zničila jeden katapult. "Výborně ! Už jen jeden, norde postarej se o to, mi je zadržíme!"


http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
hRDLA
Vezmu si ještě ten druhý ohnivý svitek a připravím si ho do ruky co v ní mám štít, poté se rozeběhnu a těsně před ním svitek použiji a následně zaútočím mečem.

https://s25.postimg.org/o42h2pf5b/ezgif_2_11ca8ddcc3.gif
 
scorpioncz
(vyvolám vlka ... teda pokud mám ještě manu ... pokud ne tak tasím meč)
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Breza77
Dokončím co jsem začal, zabiju pár altmerů a udělam co mi ten legát řekl
 
Whirt
Ohlédnu se za altmerskými válečníky a silou vůle vyvolám další ohnivou stěnu, abych je, přec jen na chvilku, zdržel. Pak se otočím na Vlka a vyléčím ho.

"Tolik slov, Ancano! Mluvíš o pýše, ale sám se v ní brodíš!" vykřiknu. "Dokaž, že na nás stačíš sám, hůl u nás stejně nenajdeš!"
Připravím se na nejhorší.

Upravil/a Whirt dne 21.03.2013 21:06
 
Aurelius
hRDLA, Scorpion, Mopidu, Whirt a BW
Tilmo vyvolává ohnivou stěnu, zastavil tak přicházející válečníky. Ancano se usmál když se proti němu Zarath rozeběhl, Zarath použil ohnivou kouli. A sekl Ancana mečem. Ancano si rukou sáhl za řeznou ránu, a usmál se. Další Zarathův útok, odrazil jakousi holí, kterou si pomocí telekineze přitáhl k sobě. Udeřil Zaratha pěstí, a pomalu pochodoval k Tilmovi, se škodolibým úsměvem. Tilmo upřeně zíral na hůl, byla podivná. Ancano po chvilce zvolal "Myslíš tuto hůl?! Sice není celá, ale moc v ní!". Škorpion vyvolal vlka, ten ale nezůstal dlouho vyvolaný. Protože Škorpion byl slabý. Ancano došel až k Tilmovi, usmál se. A namířil proti němu hůl, mág ale Ancana kouzlem odhodil. Ancano měl co dělat aby se zvedl, pomocí kouzla si zastavil krvácející ránu, a chytl Ra´Jazu, a přiložil jí kus hole ke krku (Ancano nemá celou hůl, má pouze část s magickým krystalem a kus dřevěné rukojeti). "A řekněte že nebojuji fér! Mágové totiž nikdy nehrají fér!".
(Whirt - Ucítil jsi přítomnost jakého si dalšího mága, ale nedokážeš poznat o koho se jedná. Nikdo jiný krom tebe o něm neví.)

Breza77
Sebral jsi louč která sloužila k zapalování střel, a polil katapult olejem. Katapult naposled stihl vystřelit, zasáhl věž s balistou. Rychle jsi katapult zapálil a vyběhl jsi proti prvnímu altmerovi kterého jsi uviděl, probodl jsi ho. A dalšího jsi sekl do stehna, legát ho úderem štítu omráčil. "Čas se vrátit a bránit univerzitu... co říkáš?"


http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
BadWolf
Takže, jelikož Ancano si mě nevšímá, využiju momentu a pokusím se zachránit Ra'Jaazu.
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
hRDLA
,,A já jako smrdím, čí co? Kdybys radši bojoval a nekecal," mám ještě nějaký svitek? Pokud ano připravím si ho, pokud ne, nevadí. ,,Tak se ukaž ty chytráku, jeden na jednoho, co říkáš, to je pro tebe přeci jednoduché sousto ne?" podívám se po nejbližším členovy skupiny a šeptnu. ,,Získám nějaký čas, kouzlo za chvíli propukne, a hůl nehůl, Ancano zemře."

https://s25.postimg.org/o42h2pf5b/ezgif_2_11ca8ddcc3.gif
 
Breza77
"A já si to tady zrovna začal užívat. Dobře tak se vrátíme bránit uniberzitu až seberu svojí partu... proč tu máte všichni tak naspěch?" Dojdu pro svou partu a vrátime se k univerzitě
Upravil/a Breza77 dne 21.03.2013 21:28
 
Whirt
Dělej jakoby nic, pomyslím si a řeknu Ancanovi: "Opravdu? Jen ty a tví posluhovači z magie děláte to, za co ji teď většina považují - Hrozbu! Jen tvoje intriky nutí ostatní podvádět, protože jinak by neměli šanci!" křiknu. "Možná, že dneska padlo mnoho mužů a mnoho ještě padne. Vlastně nejen mužů - i ženy a děti umírali a jen kvůli tvojí bláhovosti! Víš co tvoří pravého mága? Moudrost a rozvážnost! Vlastnosti, které tys nikdy neměl a nikdy mít nebudeš!"
 
scorpioncz
(vytasím meč a rozhlédnus e jestli nejsou někde nepřátelé ... kteří by mohli nějak ... otravovat Grin)
Upravil/a scorpioncz dne 21.03.2013 21:43
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Mopidu
Zkusím získat prostor mezi sebou a holí...nebo počkám až poleví
https://s10.postimg.org/i9098u5a1/glit.gif
 
Aurelius
hRDLA, Scorpion, Mopidu, Whirt a BW
BW: Pokoušíš se vstát, pomalu jsi vstal. A zamířil k Ancanovi, jsi trochu spálený od kouzla, a hlavně cítíš nesnesitelnou bolest, a taky smrdíš spáleninou (Grin). Sotva se hýbeš, ale snažíš se jít dál. Najednou se zatáhlo, a začal foukat silný vítr. (více viz. Ostatní)

hRDLA: Ancano na tebe promluvil, "Čest, pche.. co to je! Je to pouze slabost, kterou by 'rytíři' máte, já nemám čest! A ani se ti nemusím postavit v rovném souboji!". Najednou se zatáhlo, a začal foukat silný vítr. (více viz. Ostatní)

Mopi: Ancano tě drží pevně, a nezdá se že by polevil v ostražitosti. Najednou se zatáhlo, a začal foukat silný vítr. (více viz. Ostatní)

Ostatní: Ancanovi se zablyští v očích když uslyší Tilmova slova, najednou se pomalu začne zatahovat obloha, a foukat prudký vítr. "Já jsem vystudoval univerzitu! Učil jsem krátkou dobu na Ledohradské Univerzitě! A objevil tajemství Psijisckých mnichů! A já že nemám vědomosti! Samotná daedra vědomostí mi je dala! Měl jsem i palcát ale ten už nevlastním.." (Whirt cítíš jak přítomnost mága sílí, zdá se že je blízko...), Škorpion se ohlédl, altmerové se pomalu dostávají přes oheň. Otočil se zpět, a náhle jste uslyšeli cvaknutí kovu, a pak jste viděli jak je Ancano probodnutý. Padl na kolena, a upustil Ra´Jazu. "Archanděl, si pro tebe přišel profesore..". Ancano se otočil, rukou si chytl ránu. A začal si ji léčit, potom se pohotově zvedl, a udeřil kusem hole Arteria do břicha a zasadil mu několik ran pěstí a přitom křikl "Odhalil jsem ti kouzla která se ti ani nesnila! Pomohl jsme ti z toho průseru který jsi udělal když jsi Palagána vyhodil oknem! A ty ses mi teď vzepřel!". Arterius který měl už dost spadl na kolena a zamumlal "Ty nejlepší způsoby... jsou předávaný těmi... těmi... kteří přežijou...".

Breza77
"Psijikové vypustí mocné kouzlo které zastaví thalmor! A na území Univerzity bude nejslabší!" křikl legát, běželi jste k Univerzitě, několik legionářů který s vámi šli vám vybojovali cestu. "Ty koně! Použijeme je!" křikl legát a ukázal na několik válečných koní. Své zbylé válečníky jsi spatřil kousek od tebe.


http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
hRDLA
,,Nečestně říkáš?" běžím Arteriovi na pomoc, pokud možno zezadu na Ancana, skočím na něj a snažím se ho povalit.

https://s25.postimg.org/o42h2pf5b/ezgif_2_11ca8ddcc3.gif
 
BadWolf
No tak nevím jak vy, Arteria je mi líto, ale Ancana šetřit nebudu!
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Mopidu
"Arterie!" vykřiknu. Vím že to není nejchytřejší, ale napřáhnu sekyru a seknu po Ancanovi
https://s10.postimg.org/i9098u5a1/glit.gif
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Hrozba III. Zdejší kobky 5098 22.06.2024 00:26
Hrozba • Diskuze Zdejší kobky 313 23.12.2016 21:15
Hrozba • Pilíře Vědění Zdejší kobky 4 15.05.2016 23:33
Hunterovi povídačky, Svazek 1.: Hrozba Onyxu » Skyrim - Váš svět 30 20.10.2012 23:48
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4199 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8228 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5696 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4849 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12719 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7504 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6630 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6364 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7556 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist