Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Pro prohlen se regni.
Číst diskuzi
Právě je zde: 2 host(ů)
 Tisk diskuze
Hrozba II.
Tondulin
Udělám dva rychlé kroky směrem doprava a probodnu legionáře co útočí na Loru zezadu. otočím se zpět a budu blokovat případné útoky. "Pokud se stáhneme dovnitř, rozstřílí univerzitu katapultama, ale je pravda že jim někdo musí pomoci. Globulle převezměte velení společně s Finnem a Carwen. Já s Lorou půjdeme dovnitř." odpovím Globullovi a pokud mě už nikdo nebude ohrožovat, poběžím dovnitř univerzity.
Upravil/a Tondulin dne 06.02.2016 18:01
 
SuperHunter
Vrhnu po jednom z nich dýku a vyrazím proti tomu druhému.
 
Aurelius
ScorpionCZ
Začal jsi pročítat jednotlivé stránky a přitom si vzpomněl na onu vytrhnutou stránku. Deaktivační proces bude beztak napsán právě tam. „Jak to vypadá?“ zeptal se nervózně Tandil a přitom sledoval souboj astronacha a osoby v černém. Zatím nemá ani jeden z nich navrch. Osoba v černém zasazuje svými dýkami další údery, ale kamenné tělo drží a astronach podle zvuku, který vydává zuří čím dál více.

Společník (Tandil)

Tondulín
Udělal jsi rychlé kroky a napadl nečekaně legionáře ohrožujícího Loru. Útoku zezadu nemohl nijak při tvé rychlosti zabránit a skončil probodnutý. (-1 legionář) Lora mezitím dokončila souboj s druhým legionářem a po krátkém souboji jej poslala seknutím vejpůl k zemi. (-1 legionář) Koukla po tobě zatím co jsi vydával rozkazy a následně přikývla na souhlas s tvým následováním. Globullus s tím problém neměl. Popřál ti hodně štěstí ihned poté co svým kouzlem srazil k zemi legionáře a umožnil tak válečníkovi jej dorazit. (-1 legionář). Finn je příliš daleko, aby na tebe reagovat a čelí svému protivníkovi i ostatním legionářům. (jak dlouho vydrží Globullovo kouzlo je jen a pouze otázkou, mágové jej za pomoci kouzel dokáži zničit během chvíle, legionáři bez sekery může odstranění ledu trvat i několik hodin) Rozeběhl jsi se k velkým dveřím do sálu a pokračoval sálem v doprovodu Lory po schodišti nahoru.

„Myslím, že se co nevidět stejně stáhnou.“ poznamenala, když jste vybíhali schodiště a přitom slyšeli zvuky boje v prvního patra. Otvor do učebny jenž se stala terčem prvního výstřelu byl daleko větší. Právě tam se bojovalo. Skupinka válečníků v černém, které se po smrti ihned znovu objevili v přítomnosti neustále čarující profesorky Silverwoodové (pokud ztratí hůl nebo bude zraněna či zabita veškerá její iluzionistická kouzla pominou) Arterius stál opodál a čelil útoku od orka jménem Gor (dělal doprovod Leyovi) svojí velkou sekerou udeřil do rukojeti magického kladiva a následoval souboj. (bez zásahu hráče bude pokračovat v dalším tahu a detailněji) Nigidius byl uprostřed první formace legionářů, která čelila četným útokům ze strany válečníků. Druhá formace legionářů vedená kvestorem na tom byla lépe, ale rovněž se přibližovala.

Z ubikací přiběhl Hanz s Edwin a mágem jenž byl pověřen dovedením Hanze na ošetření. Hanz měl výraznou popálenu, ale jeho oko zjevně až tak zasaženo nebylo. „Sem v pohodě!“ zvolal Hanz preventivně a pozvedl svůj obou-ruční meč. „Nehodlám ležet na lužku zatím co vy tu přátelé nasazují životy.“ dodal poté.
(Hanz, Edwin a Arterius se připojují do tvé skupiny jejich inventář s vybavením bude přidán později editem)

Thalmorský válečník v doprovodu lukostřelce se držel opodál a společně odstřelovali válečníky univerzity. Válečník ovládá zjevně i nějaká základní kouzla magie destrukce.

Informace o bitvě


Společník (Lora, Arterius, Hanz, Edwin)



SuperHunterCZ
Vrhl jsi po něm svoji dýku a zasáhl jej rozplynul se. Druhý válečník tvůj oder zablokoval a následně provedl několik rychlejších protiútoků, když je provedl a vidět, že jsi schopný je vykrýt stáhl se zpět na svůj štít a vyčkával na tvoji reakci. Gor mezitím dorazil až k Arteriovi provedl útok svojí velkou sekerou udeřil do rukojeti magického kladiva a následoval souboj. (bez zásahu hráče bude pokračovat v dalším tahu a detailněji) Silverwoodová si jejich souboje nevšímala a starala se o své válečníky a svá kouzla. Kvestor se svými legionáři vyrazil na pomoc Nigidiovy a jeho legionářům.

Tarlow se svým válečníkem postávali opodál a podporovali vás zdálky - Tarlow svým lukem a válečník základními kouzli magie destrukce. Pelena se probila až k formaci legáta a připojila se k ní.

Stav

Sarako a Leneren
Anthe

„Ten dopis..“ zastavil šermíře při zmínce o dopisu důstojník „..už u sebe určitě nemáte, mám pravdu?“ dodal poté očekávajíc odpověď. „Co se týče Tebe?! zaburácel vrchní mág, „Víš vůbec s kým mluvíš! Očividně ne. Jsi v přítomnosti císaře a jeho poradců do kterých se řadím i já. Jestli nechceš, aby ti byly ukázány dveře tak se začneš chovat tak jak máš!“ zvýšil hlas a důstojník Nir přikývl, „Souhlasím s vrchním mágem. Zvažte své chování a pozor na to koho obviňujete. Zatím jste nepředložil žádný hmatatelný důkaz o Luciově spolupráci s Bothiel a mrhat naším časem v těchto těžkých dobách není vhodné.“ povídá.

„O vašem výslechu jsem neměl ani zdání, protože jste si jej drželi s Arteriem pěkně v tichosti pod pokličkou. Jediný kdo přišel ohlásit návrat Bothiel byl generál Valerius a zde přítomný kvestor Anthe. To trošku nesedí s vaším příběhem o úplatku, proč by ji pak odhalil, když zaplatil za její utajení?“ začal opět Corrientis a přitom na něm byli znát náznaky rozčilenosti, „Nehledě na tom, že moje vyšetřování musely být pozastaveny z vážného důvodu. Bothiel byla zabita a z mrtvého těla se toho bez použití temných umění moc zjistit nedá. U její smrti jsem byl přítomen společně s dalšími mágy a tehdejším velitelem Penitus Oculatus. Její oživení bylo nečekané a vyšetřování mohlo být obnoveno a dokončeno, ale díky vám se tak nestane.“ domluvil a přenechal slovo Nirovi, který se o něj opět hlásil.

„Během sněmu k žádnému úplatku nedošlo. Sice jste si něco šuškali, ale o tom se může velmi spekulovat. K předání měšce či nějakého zlata nedošlo.“ znělo z úst Nira.

„Máme dvě legie. Osmou legii, kterou vede generál Valerius a pak tu jeho dodatečnou co vznikla z jeho loajálních legionářů a stanovila si jméno Pravá Osmá legie. K jejímu rozpuštění nebo sjednocení doposud oficiálně nedošlo. Obě jsou, ale vedeny stejným generálem.“ ozval se kancléř.

„Legie teď neřešit nemusíme! Vrchní generál Valerius ještě nebyl odvolán a není jisté jestli bude odvolán.“ upozornil císař a velitel Calus (velitel Gardy) přikývl a přitom poznamenal, „Já sám jsem si konverzace mezi šermířem a generálem Valeriem všiml a můžu potvrdit slova důstojníka Nira.“
(Generál Valerius by měl dorazit každým příspěvkem..)

BadWolf
Přisedl sis a po chvilce ticha jsi zaslechl hlas bdícího, „Jestli jste přišel žádat o přijetí císaře asi se jen tak nedočkáte. Zrovna řeší onen incident u univerzity. Pochybuji, že se to vyřeší během půl hodiny.“, žena v purpurovém rouchu přikývla a prstem přejížděla po stolku. Po několika minutách ticha se ozvala z chodby chůze a následně vstoupení blonďaté agentky Livie do místnosti. „Můžete jít se mnou Vihnere? Kvestor Anthe si vyžádal vaši přítomnost.“ promluvila k tobě a zůstala přitom stát u dveří.

Killiaden09
Ustoupili jste stranou tak, aby jste se vyhnuli Nigidiovy, který však podle reakcí legionářů na hradbě již není. Jakmile jsi pronesl svoji poznámku k legionáři přilétla na most série výstřelů, které z části zasáhli legionáře pochodující po něm a z části Thalmorské mágy, kteří chtěli prorazit ledovou bariéru u zničené brány.
„Co to do háje bylo?!“ zvolal starý legionář sledující dění, „To mají nějakou podporu na pláním u města nebo co?!“ pokračoval rozčileně a tvého kouzlení s Lukrécií si zcela nevšímal.

„Dobře.. a nějakou kouzelnou formuli? Nebo správné gesto na prstech?“ optala se Lukrécie nejistě a přitom sledovala jak vyčaruješ slabý krystal ledu.

Společník (Lukrécie)


Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Upravil/a Aurelius dne 06.02.2016 22:20
 
scorpioncz
"Deaktivace půjde v našem případě asi jen starým dobrým způsobem." zahodím spisy do hrobu, chytnu pořádně meč a do druhý si připravím kouzlo blesk. "Jinak to nevidím."
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Killiaden09
" Natáhně te ruce ke krystalu a koncentrujte se na něj ... nikam nespěchejte máte dostatek času..." řeknu lukrécii a mězitím co se bude soustředit na krystal se (anižbych se pohnul) rozhlédnu po okolí
I dig
You dig
We dig
He dig
She dig
They dig

Now ... it's not very beatiful poem ... But it's quite deep...
 
Tondulin
"Zaútočíme na ty Thalmoráky vzadu, mágu kryj nás před střelami, Hanz s Lorou se postarají o toho legionáře v cestě a popřípadě od nás držte kvestora a jeho formaci, Edwin si vezme toho mága a já lukostřelce." Rozdám příkazy a poté se rozeběhnu směrem k tomu lukostřelci.
Upravil/a Tondulin dne 06.02.2016 21:59
 
Sarako
,,Mluvím s altmerem, který chladnokrevně zavraždil dunmerku, na které mi záleželo." odpovím Corientisovi a potom promluvím ke všem přítomným:,,Mrhat časem nikoho z vás v úmyslu nemám. Kdyby si to nastalá situace nevyžádala, tak bych se touhle dobou vracel se svými lidmi ze stok, po jejich vyčištění od upírů. Krom toho se čeká právě na generála Lucia a legáta Nigidia. Jak jsem již zmínil, druhý dopis i kámen s částí Bothieliny duše dorazí do Bílo-zlaté věže v průběhu zítřka. Nyní tu před vámi stojím proto, abych zabránil masakru na zdejší magické univerzitě. Kdokoliv můžete mít námitky, že je univerzita v bezpečí, a že Lucius nevydá rozkaz k útoku, protože po mém předání Bothiel k tomu nemá žádné právo. Proč se ale Legionáři nestáhli, když už je po všem? Proč se mágové stále snaží udržet ochranou bariéru? A proč do Bílo-zlaté věže přišel admirál Cornwold informovat o vyostřené situaci poblíž univerzity?" podívám se opět na Corrientise: ,,Jestli jste se nedovtípil, Lucius zkrátka nemohl napadnout univerzitu a přijít si pro Bothiel jen tak, potřeboval od císaře dekret, který by mu to umožnil. Musel jednat rychle, aby mohl mé vyšetřování překazit dřív, než mi Bothiel poskytne dostatek informací o jeho plánech. Během jediného dne se mi podařilo získat velké množství informací právě od Bothiel, kterou by Lucius opět pustil, nebo by jí umožnil utéct, nebýt mého včasného zákroku."
Hlavou mi proběhne myšlenka:,,Jak dlouho ještě bude trvat agentům Penitus oculatus najití Lucia a Nigidia."

Upravil/a Sarako dne 06.02.2016 22:33
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Leneren
Budu pořád čekat. Jakmile příjde zpět agentka, poprosím ji jestli by mohla poslat nějákého legionáře z věže pro Nigidia, který by měl být nedaleko univerzity.
 
Aurelius
ScorpionCZ
Tasil jsi svůj meč a připravil si bleskové kouzlo. „Zkusím ho ledem přimrazit k podlaze. Nevydrží to věčně, ale když budeš rychlí mohl bys mu zasadit vražedný úder.“ pravil Tandil poté co byla osoba v černém shozena astronachem a hlavou se udeřila o stěnu. Pravděpodobně se, ale nebude jednat o smrtelné zranění nýbrž jen o omráčení. Atronech se rozčileně otočil k vám a zvolal: „Tandile! Jsi na řadě! Zradil jsi naše přesvědčení o bezpečnosti tohoto místa!“ přičemž se rozeběhl a trefil nosný sloup. Ten se však nezřítil, ale pár dalších silných otřesů a bude o jeden sloup méně.

Společník (Tandil)

Tondulín
Rozdal jsi rozkazy a rozeběhl se proti lukostřelci. Hanze a Loru jsi nechal běžet před tebou, aby měli dost šancí zabavit osamoceného legionáře. Jakmile začal čelit přesile byl ztracen a brzy se skácel probodnut k zemi Loříným mečem. Kvestor ihned vydal rozkaz k útoku a doplnění formace Nigidia.

Arterius mezitím čelil Gorovi. Jejich mohutné obou-ruční zbraně se několikrát střetli a po mnoha odražených úderech nebyl ani jeden z nich zasažen. Gor zběsile útočil jako by jej každý nevydařený útok čím dál více rozčiloval a dodával mu větší sílu. Arterius rozběsněného orka odhodil kouzlem stranou a odhodil kladivo na zem. „Chcípneš bretončíčku!“ zvolal nahněvaně ork, když se bral ze země a pevněji stiskl svoji sekeru. Rozeběhl se proti Arteriovi, který se svým taseným mečem vyčkával na jeho úder. Se zamračeným výrazem vyčkával na střet a když byl Gor dostatečně blízko uhnul a provedl rychlou otočku při čemž sekl orka do boku. Gor se zastavil až o metr dál. Rukou se chytl za bok a jakmile spatřil krev rozhněval se ještě více. Zuřivě se otočil a řítil se proti Arteriovi, který byl připraven útok z vrchu. Gorův zběsilí úder doprovázený jeho veškerou sílou však jeho meč odrazit nedokázal. Gorova sekera udeřila do Arteriova nárameníku - úder byl díky tomu ztlumen a zranění není v takovém rozsahu. Arterius zaskučel bolestí a než stihl jakkoliv zareagovat Gor jej držel pod krkem a hodil sním proti stěně. Arterius se doslova rozplácl na stěně a když dopadl na zem Gor se spokojeně usmál. Sevřel svoji sekeru. Arterius pozvedl hlavou a Gor tiše konstatoval, „Nigidius s Luciem by za tenhle pohled zaplatili miliony..“ když si všiml, že Arterius sahá po svém meči odkopl mu jej stranou. (souboj mezi postavami bude pokračovat následující tah) Arterius svůj zrak odvrátil a natáhl ruku směrem ke kladivu, které leželo několik metrů za zády Gora. Gor mu však na ruku šlápl a povídá, „Nigidius mě informoval o tvých sviňárničkách.“ ozvalo se hlasité zaskučení.

Edwin si toho všimla a zcela ignorovala tvůj plán, zanechala své cesty k Thalmorskému mágovi a rozeběhla se pomoci Arteriovi, přitom tasila svůj delší legionářský meč.

Lora a Hanz byli mezitím napadeni trojici legionářů. Drželi je však v bezpečné vzdálenosti svými dlouhými meči až do chvíle než byla Lora postřelena Tarlowovým šípem do stehna (netrefil se, protože zaznamenal tvoji přítomnost a byl nucen rychle vystřelit). „Zatraceně?! Zvládneš to?!“ zvolal Hanz starostlivě a probodl jednoho legionáře svým obou-ručním mečem. Lora kývla a uhnula útoku od legionáře. Zahodila svůj těžký meč a vytasila svoji krátkou dýku jenž zarazila do legionářova boku a několikrát rychle bodla. Legionář se skácel k zemi a brzy vykrvácel. Kvestor se oddělil od skupinky a vyrazil proti Hanzovi a Loře, aby vyrovnal počty a pomohl svému legionáři. Mág, který nestihl seslat blokovací kouzlo k tomu měl dobrý důvod. Jakmile byl Arterius mimo Silverwoodová byla zcela nechráněná a jeden z legionářů co pronikl skrze formaci vyrazil k ní. Mág mu v tom zabránil svým mečem a ledovým kouzlem, kterým jej přičaroval k zemi.

Když jsi doběhl k lukostřelci spatřil jsi trojici legionářů, která zrovna seskočila z řetězu a dopadla na podlahu učebny. Lukostřelec přehodil svůj luk přes rameno a sáhl po svém meči a sekyře. Thalmorskému mágovi, který stál opodál a všiml si tvého přiblížení problesklo bleskové kouzlo mezi prsty. (sešle jej až následující příspěvek) Bosmer se postavil do obraného postoje a vyčkával na střet.

Na tvé pravici se problesklo a spatřil jsi Carwen a onoho Thalmorského mága. Oba byli zakrvácení. Carwenin obličej byl levého spánku až po krk zalit krví stejně tak i nos. Thalmorský mág měl hůl místy od krve a roucho poničené, tvář mu hyzdila ošklivá rána a očividně přišel i o oko. Seslal kouzlo, ale Carwen jej s odrazila neoblomnou ochranou, přitom druhou rukou sahala po jednom z kamenů co se nacházel v suti.

Informace o bitvě


Společník (Lora, Arterius, Hanz, Edwin, Carwen)



SuperHunterCZ
Vrhl jsi po něm svoji dýku a zasáhl jej rozplynul se. Druhý válečník tvůj oder zablokoval a následně provedl několik rychlejších protiútoků, když je provedl a vidět, že jsi schopný je vykrýt stáhl se zpět na svůj štít a vyčkával na tvoji reakci. Gor mezitím dorazil až k Arteriovi provedl útok svojí velkou sekerou udeřil do rukojeti magického kladiva a následoval souboj. (bez zásahu hráče bude pokračovat v dalším tahu a detailněji) Silverwoodová si jejich souboje nevšímala a starala se o své válečníky a svá kouzla. Kvestor se svými legionáři vyrazil na pomoc Nigidiovy a jeho legionářům.

Tarlow se svým válečníkem postávali opodál a podporovali vás zdálky - Tarlow svým lukem a válečník základními kouzli magie destrukce. Pelena se probila až k formaci legáta a připojila se k ní.

Boj pokračuje a formace kvestora posílila formaci Nigidia. Je jen otázkou času kdy se jim podaří proniknout skrze obranu válečníků. Tarlow čelí nějakého válečníkovi v černém a Gor zmizel s Arteriem v chodbě. Z tvého úhlu však na vývoj jejich souboje vidět není.

Stav

Sarako a Leneren
Anthe

„Takže ho teď nemáte..“ konstatoval Nir, „..zítra touhle dobou může být generál odvolaný, velet někdo jiný a vy bude dávno v bezpečí za hranicemi. Skutečně si myslíte, že vám skočím na tuhle hru? Nemáte žádný pořádný hmatatelný důkaz o tom, že generál Valerius spolupracoval s Bothiel nebo snad vydal rozkaz k útoku na univerzitu, nebo se ho chystá vydat.“ domluvil a přitom mávl rukou.
„Ano. Situace u univerzity je více než napjatá. Jak říká šermíř - bariéra obklopuje univerzitu a obléhacích strojů tam taktéž nebylo pomálu.“ ozval se admirál Corndwold. „Agenti Penitus Oculatus byli poslání pro Nigida, generála Valeria a kvestora Antheho. Pokud se u univerzity něco děje budeme brzo o něco moudřejší.“ pronesl Nir a poté koukl na kancléře, který se přihlásil ke slovu, ale než stihl promluvit otevřeli se dveře.

Jako první vešel agent Penitus Oculatus a ihned za ním generál Valerius oděn do těžké zbroje legie nesoucí známky nedávného boje. „Císaři, přítomní..“ vydal ze sebe a lehce se uklonil. „..volal jste mě?“ pokračoval a pohlédl směrem k císaři. „Ano. Volal jsem vás generále..“ začal císař, „..tento muž..“ ukázal na šermíře, „..tvrdí, že jste byl spolčený s Bothiel a plánujete útok na univerzitu.“ dodal očekávajíc odpověď.

Generál Valerius se ostře podíval na šermíře a poté se chopil slova: „Popírám, že bych plánoval útok na univerzitu. Mým jediným cílem bylo vložit Bothiel zpět do rukou císařství, obléhací stroje a větší počet legionářů měl sloužit jako zastrašení v případě, že by mi nehodlali vyhovět. Jak vidíte mé vyjednávání bylo úspěšné jen z poloviny a to díky tomuto muži..“ prstem ukázal na šermíře, „..nedodržel své slovo a podřízl Bothiel přímo na mostě během předávání. Nebýt Corrienta nebyl by postaven před spravedlnost. Nejde mi o to, že podřízl někoho kdo si smrt za své zločiny zasloužil, ale o to, že narušil dlouholeté vyšetřování, které se mohlo obnoveno pod velením našeho vrchního mága.“

BadWolf
Přisedl sis a po chvilce ticha jsi zaslechl hlas bdícího, „Jestli jste přišel žádat o přijetí císaře asi se jen tak nedočkáte. Zrovna řeší onen incident u univerzity. Pochybuji, že se to vyřeší během půl hodiny.“, žena v purpurovém rouchu přikývla a prstem přejížděla po stolku. Po několika minutách ticha se ozvala z chodby chůze a následně vstoupení blonďaté agentky Livie do místnosti. „Můžete jít se mnou Vihnere? Kvestor Anthe si vyžádal vaši přítomnost.“ promluvila k tobě a zůstala přitom stát u dveří.

Killiaden09
„Dobře..“ vydala ze sebe Lukrécie a opatrně natáhla ruku ke krystalu. Zavřela oči a začala se soustředit a koncentrovat. Chvilku se nic nedělo, ale nehodlala se vzdát. Pootevřela oči a ihned je zase zavřela. Pohodlněji se postavila a přiblížila ruku ke krystalu o něco blíže. Jakmile tak učinila začal velmi pomalu sílit.

Bombardování mostu ustalo a legionáři se ve velkém odebírali na hradbu. Agenti Penitus Oculatus se po krátké rozmluvě rozdělili. Dva zde zůstali a jeden vyrazil rychlou chůzí k věži.

Společník (Lukrécie)


Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Aurelius přiložený následující obrázek:


[42.18kB]
Upravil/a Aurelius dne 07.02.2016 00:43
 
Leneren
Budu dál čekat
 
Tondulin
"Zatracená Edwin, nevyvíjí se to vůbec dobře." probleskne mi hlavou a poté co uvidím že se mág chystá vyvolat kouzlo, vytáhnu svojí dýku a mrštím ji po něm. (budu mířit na hruď či břicho, prostě doprostřed abych se trefil.) Po hodu znovu pevně uchopím svůj meč a zaútočím na lukostřelce.
Upravil/a Tondulin dne 07.02.2016 00:55
 
Killiaden09
"Dobře jen tak dál..." řeknu Lukrécii a budu si dále prohlížet situaci
I dig
You dig
We dig
He dig
She dig
They dig

Now ... it's not very beatiful poem ... But it's quite deep...
 
BadWolf
Kývnu a půjdu za Livií.
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Sarako
,,Kdybych chtěl zmizet, nechal bych se teleportovat na druhý břeh jezera Rumare, ne do Imperial city." odpovím Nirovi a otočím se k Luciovi:,,K násilnému vpádu legionářů pod velením legáta Nigidia, ke kterému se před všemi zúčastněnými sněmu, Nigidius přiznal a to pod směšným důvodem, že jsem chtěl Bothiel osvobodit, byl dle Nigidiem vyřčených slov na Váš rozkaz. Je to pravda?"
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
scorpioncz
Zkusím uskočit od Tandila, který je jasným terčem a oběhnu golema, abych se dostal za něj.Jestli ho Tandil přimrazí, tak na něj skočím a zabodnu mu meč do nějaký skuliny v místě někde u krku. Pokud ho tandil nepřimrazí, tak mu trefím blesk zezadu do hlavy a mečem provedu sek na nohu, v místě šlah (který sice golem nemá ale stejně by to mohlo mít nějaký účinek.).
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
SuperHunter
Pokud mu štít nekryje nohy pokusím se nějak zaútočit na ně.

Jinak se ho pokusím ho nějak vyprovokovat, aby na mě zaútočil on a provedu protiútok.
 
Aurelius
ScorpionCZ
Uskočil jsi od Tandila, který v rychlosti přimrazil astronachovu kamennou nohu k podlaze. Astronach rozčileně mával rukami kolem sebe a přitom několikrát trefil sloup (tentokrát jiný). Obešel jsi jej zatím co Tandil připravoval další ledové kouzlo. Jakmile jsi stanul za astronachem a zdál se být o něco klidnější rozeběhl jsi se a ve skoku mu zabodl svůj meč do skulinky u krku.

V momentě kdy projela čepel leče skulinkou jsi ucítil v meči nezvyklou sílu jako by se v něm probudilo jeho očarování. Astronech zakvílel bolestí a prudce sebou začal mlít. „Seskoč! Ať tě netrefím!“ zvolal Tandil, když se mu zdálo, že má kouzlo dostatečně připravené a silné.

Společník (Tandil)

Tondulín
Vrhl jsi svoji dýku proti mágovi. Nebyl schopen seslat obrané kouzlo, protože měl již připravené útočné. Dýka se mu zabodla do hrudi (mágové nemají pořádnou zbroj, takže zranění může být smrtelné) spadl k zemi a pozvolna umíral na krev v plících. Lukostřelec po něm koutkem oka koukl a než stihl provést útok uhnul stranou. Tvůj meč udeřil do kamenné podlahy a lukostřelec stál za tvými zády. „Nikdy nepochopím nordskou módu nosit těžké zbraně a ještě těžší zbroje.. být tak neobratný.“ vydal ze sebe nechápavě a protočil meč v ruce. Sekerou naznačil pozvolna útok.

Mág kryjící Silverwoodovou svým vyčarovaným mečem odrazil útok legionáře a po krátkém souboji se mu ho za pomoci magie destrukce povedlo zranit a následně dorazit. Ohlédl se po bojišti. (můžeš mu vydat rozkaz, pokud tak neučiníš rozhodne se sám jak zasáhne) Silverwoodová se stále snaží udržet své válečníky při životě pomocí své magie iluzí, ale pomalu jí síly začínají ubývat a válečníci rovněž ubývají.

Lora se chytla za stehno neboť jí značně komplikovalo její pohyb a boj. Hanz si toho všiml a svým dlouhým mečem několikrát prudce mávl, aby donutil legionáře i kvestora udělat několik kroků vzad. „Vydržíš to?“ zeptal se, „Jo.. budu muset.“ vydala ze sebe z bolestí a pevněji sevřela svoji dýku.

Carwen obnovila svoji neoblomnou ochranu a mág do ní opět udeřil svým kouzlem. Po úderu ochrana pominula a Carwen vrhla kámen proti mágovi. Trefila jej do obličeje a na chvilku ochromila. (nebyl to příliš velký kámen) Trojice legionářů se rychle vydala k ní. Postavila se na nohy a otočila proti nim. První legionář se rozeběhl mávajíc svým mečem. Carwen sáhla po svém šípu, který měla ukrytý v toulci a na poslední chvíli uhnula. Číp zabodla legionáři do boku (vzhledem k tomu, že má střední zbroj není nijak zvláště chráněn) a poté jej nohou skopla k zemi. Druhý útočník provedl útok proti Carweniným zádům, ale elfka se stihla sehnout a legionář minul. Nohou jej kopla do kolene a po zasténání mu zarazila šíp do spodní části lebky. Legionář se skácel k zemi a s posledním výdechem zalehl Carwen. S námahou jej shodila a uchopila do ruky jeho legionářský meč, mávnutím meče ukončila život zraněného legionáře a podívala na třetího, který se k ní blížil kryt štítem.

Gor se sehnul k Arteriovi, chytl jej a pomalu zvedl. Předtím však odložil svoji obou-ruční sekeru. Pevně jej držel pod krkem a sledoval Arteriův výraz na tváři. Arterius se pokoušel jednou rukou osvobodit (druhou ruku má poraněnou) nedařilo se mu to. Gestem v ruce aktivoval dwemerský mechanismus a probodl Gorovy ruku malou dýkou ukrytou v nátepníku. Gor zaskučel a rozčileně udeřil svojí hlavou do Arteriovi, poté jej pustil k zemi a pevně se chytl za silně krvácející zranění na ruce. Zastavil krvácení stisknutím poraněného místa a poté se ohlédl po Arteriovi, který se držel za hlavou z níž mu stékala krev (následky úderu, orkové mají 'rohy'), pravou ruku poraněnou od šlápnutí měl přitisknutou u hrudi. „Zdechneš..“ vydal ze sebe Gor a vytasil svůj orkský meč. „Ne.. dnes ne!“ zvolal Arterius mávl rukou, kterou si předtím držel hlavu a odhodil za pomoci kouzla Gora na protější stěnu. Opřel si hlavu o zeď a ztěžka oddechoval z nosu mu pozvolna začala proudem téci krev (může být způsobeno magickou vyčerpaností či úderem do hlavy). Gor se mezitím s námahou postavil na nohy. Ruka mu krvácela, ovázal ji kusem látky a vykročil proti Arteriovi, který na něj hleděl. Všiml si však Edwin, která se rychle blížila a připravil svůj meč k obraně. (souboj bude pokračovat v následujícím tahu)

„Tlačte! Už budou v koncích!“ řval Nigidius na svoji formaci zatím co zabodl svůj meč do jednoho z válečníků. Poté co se rozplynul sekl proti dalšímu, který zrovna čelil útoku od legionáře a nemohl se bránit oběma. Rozplynul se a s Nigidiovým vítězným řevem pokračovala legie v úmorném boji proti iluzím válečníků.

Informace o bitvě


Společník (Lora, Arterius, Hanz, Edwin, Carwen)



SuperHunterCZ
Štít mu nohy nekryje. Využil jsi toho a sekl po nich. Byl nucen sklonit se a následně tak odkrýt svoji hlavu. Poté zahájil útok on. Prudce udeřil štítem čímž tě zasáhl vyvedl tě z rovnováhy a úderem meče tě chtěl dorazit odrazil jsi jej mečem a poslední úder do zad mu zasadil legionář. Válečník se rozplynul a legionář na tebe kývl.

Stav

Sarako, Leneren a BadWolf
Krátce předtím než si vzal Lucius slovo se otevřeli dveře a vešel Vlk (BW) v doprovodu agentky Livie, která jej měla přivést na rozkaz kvestora Antheho. Jakmile se oba zařadili Lucius se konečně ujal slova a promluvil:

„Měl jsme v plánu ji předvést na výslech a následně před soud. U obojího by byl býval přítomen vrchní mág, ale byl zrovna tou dobou zaneprázdněn. Nemám pravdu?“

„Ano. Generál Valerius žádal o setkání se mnou, ale bohužel jsem měl příliš práce se zabezpečováním síně Starších a odmítl jsem ho..“ přiznal Corrientis. „..byl jsem přítomen po celou dobu vyjednávání s univerzitou u generála Lucia Valeria. Žádný rozkaz, který by dával oprávnění Nigidiovi k útoku na univerzitu nepadl. Jediné čím jej generál pověřil bylo dohlížením na univerzitu, aby ji nikdo přítomný nemohl opustit dokud nebude výsledek vyjednávání oznámen císaři.“ dodal poté.

„Legionářům přítomným u univerzity velel legát Platorius, nikoliv Nigidius. I kdyby chtěl Nigidius cokoliv provést musel by se nejprve poradit s Platoriem. Legionáři měli přísný rozkaz uposlechnout jen Platoria, protože každý moc dobře ví jak je Nigidius vysazený na mágy a těžko soudit co se v jeho hlavě line.“ vzal si slovo Lucius.

Killiaden09
Situace na mostě je klidnější. Bombardování znovu nenastalo. Několik legionářů za pomoci mágů přežilo a proniklo na pozemky univerzity kde bez pochyby stále zuří boj. Most je značně poškozený, ale zatím drží.

Lukrécie se stále soustředila a krystal se pozvolna zvětšoval. Pootevřela oči a zjistila, že dokáže čarovat i když je nemá zavřené. Jakmile se jí zdálo, že je dostatečně velký ustala a povídá s úžasem: „Dokázala jsem to..“

Společník (Lukrécie)


Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Aurelius přiložený následující obrázek:


[39.86kB]
Upravil/a Aurelius dne 07.02.2016 15:45
 
scorpioncz
Seskočím tak, že se nohama odrazím od zad golema a prostě hopsnu na zem, dám do toho skoku docela dost síly, abych doletěl co nejdál. Ještě při pádu se budu dívat na meč a přemýšlet co se právě stalo. Budu se snažit ležet na zemi co nejméňě, až budu schopen se zvednout, tak se rychle zvednu a připravím si do obou rukou blesk, kdyby náhodou.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Killiaden09
"Dost dobrý ... proveedeme to ještě jednou a potom už ho zkusíš udělat sama co ty na to ?"
I dig
You dig
We dig
He dig
She dig
They dig

Now ... it's not very beatiful poem ... But it's quite deep...
 
Tondulin
"Já taky ne, proto ji nenosím." Ušklíbnu se a vyblokuji jeho útok, trochu se vzdálím a budu se snažit držet si ho od těla. "Kryj Silverwoodovou, hlavně bacha na Niggu." zakřičím na mága.
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Hrozba III. Zdejší kobky 5098 22.06.2024 00:26
Hrozba • Diskuze Zdejší kobky 313 23.12.2016 21:15
Hrozba • Pilíře Vědění Zdejší kobky 4 15.05.2016 23:33
Hunterovi povídačky, Svazek 1.: Hrozba Onyxu » Skyrim - Váš svět 30 20.10.2012 23:48
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4199 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8228 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5698 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4850 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12720 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7505 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6632 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6364 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7556 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist