hRDLA, Scorpion, Mopidu, Whirt a BW
Zarath se pomalu přiblížil k zraněnému altmerovi, Škorpion si mezitím připravil blesk, altmer se podíval na Zaratha. A z posledních sil povídá "Redguardská špíno!". Škorpion, Vlk, Tilmo, Ra´Jaza a mág mezitím obešli náhrobek. A dostali se za záda altmerům. Vidí několik válečníků ve zlatavé těžké zbroji, v ruce mají různé zbraně. Palcáty, meče. Zatím o vás neví. Zřejmě čekají na znamení které dá raněný válečník.
Breza77 "Nebojte, já vás najdu. Jsem mág." řekl, a zasmál se. A pomalu vyrazil pryč z města. (Kovář už má po otevírací době, ale pravděpodobně ještě nespí)
hRDLA, Scorpion, Mopidu, Whirt a BW hRDLA: Zarath chce ukončit život ležícímu altmerovi, pomalu k němu přistupuje ale altmer ho kouzlem odhodí. Zarath dopadl do uličky mezi hroby, meč dopadl vedle něj. Altmer pomalu vstal, a mířil k Zarathovi.
Ostatní: Škorpion vrhá blesky, zasáhl jednoho altmera a usmažil ho k smrti. Ostatní se otočili, a rozeběhli se proti vám, Škorpion použil další blesk, ale minul. Tilmo zasáhl altmera který se k němu rychle blížil kouzlem Sežehnutí, altmer začal hořet a začal se zběsile válet po zemi. Ostatní altmerové si ho ale nevšímali běželi proti vám. Vlk napadl jednoho z altmerů, altmer se ale většinu útoků zablokoval až a jeden který mu zasadil Tilmo kouzle sežehnutí. Altmer v těžké zbroji v palcátem povalil Vlka na zem, Vlk mu ale dýku bodl do nechráněného krku. Ra´Jaze sekerou rozsekla altmera, další altmer její útok ale ubránil. A pěstí jí udeřil do obličeje, mág (který vás doprovázel) v čas zareagoval a altmera zasáhl kusem ledu. Kolem vás už zbývá jen hrstka altmerů. Zpozorovali jste že jeden z nich se dal na útěk.
Breza77
Došel jsi ke kovářovu domu, zabouchla na dřevěné dveře. Ty se po chvilce otevřeli a kovář s úsměvem povídá "Asi si jdeš pro zbroj co? Myslel jsem že ji budu mít až zítra, ale naštěstí to šlo rychle. A mám ji hotovou. Hned pro ni dojdu. Pojď mezitím dál." řekl kovář.
Rychle seberu meč a postavím se, sundám si štít ze zad a rozeběhnu se k Altmerovi. ,,Kdo si myslíš, že jsi?!" Praštím ho štítem a rychle uskočím a následuji dvěma rychlými výpady.
Kdyby Škorpion minul, tak vší koncentrací před utíkajícím altmerem zhmotním Ohnivou stěnu. Následně dalším z altmerů nechám pocítit Sežehnutí. Pak se z celé vřavy vzdálím a budu se soustředit na ochranu ostatních členů, na jejich léčbu, pokud se něco stane. Ruku budu mít neustále připravenou na holi, pro případ, kdyby některý z altmerů chtěl zaútočit na mě.
hRDLA, Scorpion, Mopidu, Whirt a BW hRDLA: Zarath se zvedl, sáhl po meči. Sundal si štít ze zad a rozeběhl se proti altmerovi, ten byl připravený k obraně ale ránu štítem nečekal, chytl se za obličej a Zarath ho několikrát zezadu probodl mečem.
Ostatní: Škorpion vrhl po mágovi blesk minul. Pomalu začíná cítit vyčerpaný. Tilmo použil ohnivou stěnu a zastavil tak utíkajícího altmera, ten spadl na zem. A bolestivě křičel. Ra´Jaza si otřela obličej a rozeběhla se proti altmerovi, udeřila ho sekerou. Altmer se nemohl bránit a proto skončil s rozseklou hlavou. Vlk se zvedl, a napadl altmera několikrát ho udeřil jílcem meče a pak ho podřízl. Tilmo použil sežehnutí na zbylé nepřítele, jednoho z nich usmažil. Ale druhý včas uhnul, rozeběhl se proti Škorpiovi ale Tilmo ho udeřil holí do hlavy, altmer je v bezvědomí. Rozhlédli jste se zdá se že už nikdo jiný nezůstal. Mág, rozhlédl a povídá "Myslím že to byl poslední... měli bychom najít ten hrob."
Breza77 "Tak tady to je." řekl, a podal ti těžkou destičkovou zbroj, vypadal dobře, a pevně. Kovář se usměje a povídá "Tyto destičkové zbroje, jsou výborné. Jsou docela lehké a poskytují výbornou ochranu." potom sáhl po nátepnících a náramenících, a podal ti i boty.
"V IC jsem vyrůstal, pokud mi dáte vodítko k hrobu, mohl bych ho najít. Ne že bych znal všechny hroby nazpaměť, ale nějaký důležitější znám "XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
hRDLA, Scorpion, Mopidu, Whirt a BW Mopi: Schovala jsi sekeru, a ohlédla se nikdy kromě vás kolem vás není.
Whirt: Dorazil jsi altmera, ránou do hlavy. A potom jsi začal hlídat, použil jsi i kouzlo ale nikoho kromě vás jsi nezaznamenal.
Ostatní: Začali jste hledat hrob, procházeli jste hřbitovem. A nacházeli různé hrobky, když si Zarath všiml malého dřevěného křížku, byl to malí náhrobek. Kříž byl zabodnutý v zemi. Text na kříži byl už nečitelný.
Breza77
Rozloučil jsi se s kovářem, a vyrazil do hostince. Před hostincem stál mág s několika dalšími mágy. Argis s válečníky už byl také nastoupený. Mág vystoupil z řady a povídá "Tak, máme vše potřebné k teleportaci."
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.