Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Pro prohlen se regni.
Číst diskuzi
Právě je zde: 1 host(ů)
 Tisk diskuze
Hrozba II.
Leneren
"heh, vypadá to, že on a já máme něco stejného. Mě by se léčitel také hodil, heh. Nemáte někdo lektvar nebo kouzlo na tuhle hezkou žíravinu?" Pokynu na zasažené místa "Pokud ne tak by se hodilo vzít tuhle" pokynu na dunmerku " a sehnat mi někoho"
 
BadWolf
"Jsem Curalius "Vlk" Vihner, agent Legie. Dostali jsme informaci, že nepřátelský šermíř, který nám uprchal, žádá o audienci u Císaře. Jsem tady, abych uvedl na pravou míru jakkékoli lži, jež by mohl šířit, a, na základě Císařova rozhodnutí, ho pak případně převést před spravedlnost."
na chvíli se odmlčím
"Uvědomuju si ten fakt, že smrdím jako stoka, ale kdyby nám tam neutekl, tak bychom ho tam nemuseli pronásledovat. V naší branži se to stává."

Snažím se rozpomenout za jakých okolností jsem viděl agentku Penitus Oculatus.

XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Sarako
,,Upíři jsou jen hezcí nemrtví, kteří se snaží vypadat jako živí. Kdybyste usekl hlavu kostlivci, nebo zombii, jistě by vás nikdo za vraha nepovažoval. Za tu dobu, co upíry lovím, mě za smrt každého z nich oslavují a tady mi za to chtějí udělit zásah bleskovým kouzlem, nebo mečem do hrudi. Co se Bothielina předání týče, v dekretu, který Lucius přečetl, nebylo zmíněno, v jakém stavu mám Bothiel předat. Navíc v něm nebylo zmíněno mé jméno, ale Arteriovo, přitom všichni věděli, že jsem byl pověřen jejím výslechem já. Kdybych už poprvé přinesl jenom Bothielinu hlavu a požádal odměnu za dopadení upírky, považoval by mě snad vraha? Dle císařova dekretu jsem byl pověřen nejen Bothieliným výslechem, ale i zodpovědností za to, že se nedostane opět na svobodu. O tom, jakou hodnotu mají slova generála Lucia, se můžete přesvědčit sám. Na sněmu dal Lucius slib, že hned jak získá místo vrchního generála, odvolá legáta Nigidia, ale Nigidius si stále běhá po městě ve zbroji legie. Kdybych spáchal nějaký zločin, určitě se tu nebudu procházet po Bílo-zlaté věži a hledat císaře, abych se mu mohl udat."
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Aurelius
ScorpionCZ
„Nechci ti do toho nějak mluvit.. ale asi bys měl to všechno provést v té míse a až potom to zasunout do astronacha..“ namítl Tandil. „..a raději moji krev než tvoji.“ po těchto slovech jsi začal zahřívat mísu, chvilku ji ochlazoval a nakonec ji probil bleskem, Tandil poté vyvolal magickou dýku a řízl se do dlaně. Potřísnil krví kámen i mísu. Jakmile tak učinil vyryté symboly se rozzářili. Na vyžádání jsi předal Tandolovi spis ve kterém stálo zaklínadlo a vyrazil s kamenem duší k astronachovi, opatrně jej vložil do malého otvoru a počkal až Tandil vyřkne zaklínadlo. Opatrně jsi poodstoupil a vyčkával. Jakmile dořekl poslední část zaklínadla astronach ožil.
„Dlouhá léta spát jsem měl..“ ozval se hrubý hlas, „..kdo ruší spánek můj?“ pokračoval a přitom se rozzářila každá prasklina na jeho těle. „Tandil!“ zaznělo rozlobeně, „A ten druhý?!“ upřel svůj zrak k tobě.

Obdržen achievement: Oživený astronach s duší arcimága

Společník (Tandil)

Tondulín
Odkulil jsi se a postavil se, podal jsi Carwen ruku a pomohl jí postavit se na nohy. „Jo.. jsem..“ vydala ze sebe, když jsi pustil její ruku. „..přilba ztlumila úder do hlavy..“ dodala poté a rukou si zaklepala na přilbu, „..díky.“ poděkovala ještě jednou a poté sebrala svůj luk a připravila se ke střelbě. Rovněž jsi se připravil, zamířil a poté vystřelil. Tvůj šíp však spálilo ohnivé kouzlo jednoho z mágů - který jej vyvolal jako protiútok.

„Stále držte formaci!“ křikl opět Thalmorský mág a pokračoval v tvorbě svého kouzla, které začalo nabírat velké síly. (mág je velmi dobře hlídán jak legionáři tak mágy, bude těžké jej zasáhnout běžným způsobem) „Ta bariéra moc dlouho nevydrží!“ křikl Hanz, když naznal, že po častých úderech kouzla jiskření ze strany Thalmorských mágů na protější hradbě začíná docházet k pozvolnému rozkladu ve spodní části. (pokud se rozpadne spodní část nebudete kryti před střelbou lukostřelců, střelba z katapultů bude stále ještě po nějakou dobu kryta) „Jim zase mana nevydrží věčně!“ křikla na něj Carwen. „Já vím, ale proč ještě nedošlo k posílení bariéry? Copak to neměla udělat Xarie?!“ zvolal, aby jej bylo zřetelně slyšet při všech těch úderech magie.

Skrze most běží další početná skupinka legionářů, zatím jsi ji nestihl napočítat přesně, ale odhaduješ, že jich počet bude něco kolem deseti legionářů. Také jsi zaznamenal záblesky nad bránou chrámové čtvrtě, které nakonec vyústili v silný proud blesků (kouzlo: Bouře - bleskový element, ničivé kouzlo) jenž udeřil do bariéry - konkrétně do místa nad bránou (pokud bariéra povoli kouzlo smete vše co nad bránou nachází a udeří i do budovy univerzity). Ihned poté co kouzlo udeřilo do bariéry bylo možné poznat velký otřes v celé bariéře. Rovněž šlo zaznamenat záblesk zeleného světla na vrcholku věže a následné zezelenání celé bariéry (zezelenání může být vyvoláno posilujícím kouzlem nebo značným oslabením bariéry). Thalmorský Mmág kouzlem udeří do brány co nevidět a pravděpodobně využije i oslabení bariéry v tomto místě.

Informace o bitvě


Společník (Globullus, Hanz, Carwen, Lora)

SuperHunterCZ
„Na plán B je ještě příliš brzo..“ namítl Nigidius, „.počkáme až se nám podaří oslabit jejich síly a hlavně tu bariéru. Poté zahájíme úder my.“ dodal a koukl na Gerricka který kývl, „Já, Tarlow a Siderion půjdeme s vámi. Siderion nás v případě nějaké komplikace teleportuje.“ promluvil poté.
„Půjdu jen já, Gerricku. Aktivuji pevný teleport a pak přijde tvůj finální úder..“ ozval se Tarlow, který přehodil luk přes záda a otočil se k vám, „..hádám, že jeden z nich bude v ubikacích noviců.“ dodal a hrdě se napnul, když Siderion i Gerrick souhlasili s jeho plánem. Nigidius rovněž neměl nic proti, ale přesto bylo vidět, že raději spoléhá na své legionáře než na Thalmor. „Mezitím se chopte luků.. ať jste trošku k užitku!“ zvolal na vás Nigidius a ukázal na připravené toulce a luky u hradby.

„Stále držte formaci!“ křikl opět Thalmorský mág u brány a pokračoval v tvorbě svého kouzla, které začalo nabírat velké síly. „Vyšlete další legionáře ať je podpoří.“ rozkázal Nigidius a jeden z legionářů v lehké zbroji vyrazil jeho rozkaz dolů přetlumočit. Hnědovlasá kvestorka Pelena vše pozorně sledovala. „Připojíš se Siderione?“ zeptal se Tarlow s úsměvem, „Asi bych měl.“ přikývl a poté vyrazil po hradbě až k bráně. Postavil se a začal mumlat nějaké zaklínadlo. Jeho magická hůl se rozzářila a když ji nasměroval proti bariéře ozvalo se hlasité jiskření a světelné úder do bariéry, který ji zčásti narušil. Všiml sis, že bariéra po zeleném záblesku na vrcholku věže zezelenala (buď to může být výsledkem posílení a nebo brzkého pádu). Nigidius se spokojeně usmíval a přitom pohlédl na Pelenu, „Nebojte kvestore. Císařství nás za tohle vyznamená.“ oznámil a koukl na Gora, „Půjdeme k balistě..“ vybídl vás a v doprovodu kvestora Peleny a svých čtyřech legionářů vyrazil k balistě. Tarlow jej taktéž následoval, ale předtím se ujistil, že má vše potřebné.

Informace o bitvě

Sarako
„Nevím jaký vztah byl mezi Bothiel a vrchním mágem, každopádně vrchní mág císaři jasně naznačil, že si přeje Bothiel vyslechnout a následně ji veřejně popravit za veškeré zločiny, které způsobila říši. Tím, že jste ji zabil jste znemožnil objasnění hned několika věcem.. krom toho vás můžu ujistit, že Corrientis by rozhodně Bothiel nepustil, protože zažil cech mágů a jeho výchovu.“ začal Corndwold, „..když to vezmeme do důsledků, tak vy na sobě máte roucho bdících a bdícím nejste. Jak si můžete být jist, že Nigidius stále zastává pozici legáta nikoliv řadového legionáře?“ zeptal se, „Hlavně jste mi nezodpověděl moji předchozí otázku. Odvolání generála Valeria může být velké následky.. legie má být symbolem bezpečí nikoliv symbolem intrik a sporů mezi jednotlivými generály.. navíc by ho musel někdo nahradit a momentálně mě nenapadá nikdo kdo by se na tu pozici hodil.“

Společník (Talar, Erina)

BadWolf
Oba legionáři poslouchali, „Myslíš, že bychom sem pustili někoho kdo smrtí na míle daleko stokou? Tohle je Bělo-zlatá věž!“ zdůraznil legionář, „Tři takový tu přece prošli.. v doprovodu bdícího Talara.“ ozval se druhý. Legionář protočil oči, „Fajn.. když jsi agent legie určitě tě bude znát někdo od Penitus.“ povzdechl si a křikl na agentku, která před chvilkou prošla kolem. Zastavila se a vrátila k vám.
„Potřebujete něco?“ optala se.
„Znáte toho to muže?“ zeptal se legionář a očekával odpověď. Blonďatá agentka Penitus Oculatus na tebe koukla a prohlédla si tě. (už nemá kápě přehozené přes hlavu - grafický vzhled) „Tvrdí, že se jmenuje Curalius Vihner.. nebo Vlk, prý pracuje jako agent legie..“ pokračoval a přitom vysvětlil důvod tvé návštěvy věže. Blonďatá agentka Livie dokončila prohlížení a poté poznamenala, „Nevím o tom, že by tento muž byl členem agentů legie, nebo Penitus Oculatus.“

Livii jsi potkal v Kvatchu, když pátrala na rozkaz důstojníka Nira po důkazech v okolí místa vraždy. Více zde.

Leneren
„Kde jsou sakra ty legionáři.. copak neslyšeli zvuky boje?“ postěžoval si Lucius, opatrně vytáhl dýku a poté koukl na mága. „Nejprve ošetřím generála a pak kouknu na tvé zranění.“ odpověděl. Přiložil k Luciově boku ruku a následně zamumlal léčivé zaklínadlo. Se slabším světelným paprskem se Luciovi ulevilo od bolesti a rána v boku se mu zacelila.
„Díky..“ poděkoval a rozhlédl se po místnosti. „Co myslíš, že byli zač?“ zeptal se Corrienta při pohledu na omráčenou dunmerku. Mág se mezitím přesunul k tobě, prohlédl si tvé poranění, vyžádal si odepnutí nátepníku a poté podobně jako u Lucia zamumlal léčivé zaklínadlo. Ruka se pozvolna zhojila, ale nějaký náznak dřívějšího poranění na ní zůstal. „Co myslíš, že jsou zač?“ zeptal se tě Lucius.

Společník (Lucius Valerius, Corrientis)

Killiaden09
Spojenci legionářů - Thalmorští mágové - vypomáhají na mostě a kryjí legionáře u brány za pomoci svých obraných kouzel, občas provedou nějaký protiútok. Vzhledem k tomu, že déšť je vcelku silný ohnivá kouzla jsou značně oslabená. Další mágové - opět z řad Thalmoru - se nacházejí na hradbě kde pomocí kouzla jiskření oslabují magickou bariéru. (cesta přes most je bez štítu či nějakého obraného kouzla sebevražda,
cesta na hradbu je zase komplikována přítomností legáta Nigidia)
pootočil jsi se na Lukrécii a promluvil k ní.

Společník (Lukrécie)

Lord Rade
„Jakby sis to představoval? Měla bych se vzdát svého šlechtického titulu?“ optala se s úsměvem Silvie, „Mám ke Kvatchu nějaké závazky.. a bratr zesnulého hraběte se k vedení města moc nehlásil. Jestli si vzpomínáš.“ dodala po chvilce a dívka k vám přiběhla se slovy, „Mohu přinést další?“ vzala do ruky dvojici prázdných lahví a vyčkávala na vaši odpověď. (hraběnka bude pokračovat jakmile odejde děvče)


Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Upravil/a Aurelius dne 31.01.2016 15:17
 
Leneren
Pokynu na díky Correntisovi
Na Lucia "Společníci toho po kom jdeme, řekl bych. Mimochodem, měli bychom ji svázat a odnést a zabezpečit. Je nebezpečná a jsem si jistý, že se ji někdo pokusí osvobodit."
 
BadWolf
Odbyju je rukou "Pravda pravda, každý jen děláme svoji práci. Tedy až tady na paní slečinku. Poroučím se pánové, možná se pak vrátím s Ingmarem."
Vzdálím se, tak abych pořád viděl na přístupovou cestu, kdyby někdo přicházel, ale abych nezacláněl. Podívám se jestli u sebe nenajdu kus papíru a brk.

XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Killiaden09
Okej začneme s nějakými základy. Pro Bojového mága jsou zasadní tři typy Magie: Led, Oheň a Blesky ... každý pomáhá jinak například blesky pomáhají vysávat magickou sílu protívníka nebo oslabovat bariéry jako je vidět tady..." a ukážu na Thalmorské mágy používající jiskření na Bariéru "... Dále se používají ochranná kouzla jako je například neoblomná ochrana která před uživatelem vytvoří velmi silný magický štít. Občas nějaké ty iluze nebo magie přeměn ale né moc často ...a ohledně toho kdo tu bariéru vyčaroval ..."otočím se na Legionáře který to řekl "... je na universitě jen pár takových ... dokonce snad i jeden který by to zvládl sám ale ... ten už je dpcela dlouho nepřítomný ..."
Upravil/a Killiaden09 dne 31.01.2016 15:10
I dig
You dig
We dig
He dig
She dig
They dig

Now ... it's not very beatiful poem ... But it's quite deep...
 
Sarako
,,Lucius dostal můj hlas jenom proto, abych ozkoušel Arteriovu loajalitu vůči císařství. Jelikož nezůstal v legii alespoň ve funkci legáta, je jeho loajalita velice pochybná. Proto bych navrhoval legáta Antheho. V osmé legii zůstal, i když jí ostatní legáti opouštěli. Když byl nečestným způsobem připraven o titul Chorrolského hraběte, stále zůstal věrný císařství. Jeho loajalita k císařství je pověstná, stejně tak jako jeho schopnosti v bitvě. Navíc mu jeho původ umožňuje ucházet se o Morrowindskou korunu, takže císařství opět získá loajálního krále pro Morrowind. O jeho původu mi řekl, Chorrolský komoří, když jsem u něho hodlal uložit truhlu s vynuceným poplatkem od Lucia za nepředložení důkazů o Bothiel. Pan Anthe o svém původu zatím nic neví, protože Delmus chce nejprve zajistit jeho hraběcí titul." zhluboka se nadechnu a dodám:,,Lepší loajální a čestný dunmer, než pomstychtivý, intrikami prolezlý neřád, jako je Lucius. Pokud zde nemohu nalézt žádnou spravedlnost, zaručím se vám veškerým osobním majetkem, ..." opatrně vyndám z torny měšce s 5000 septimy (budou tam střepy z rozbitých lektvarů) ,,... půjčím si koně a zbroj a vyzvu Lucia na souboj. Mám snad jinou možnost, jak očistit své jméno?"
Upravil/a Sarako dne 31.01.2016 16:12
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
scorpioncz
"Já jsem Scorpias, jeho pomocník. Přišli jsme zabránit tomu, aby se tato poslední část hole chaosu, kterou v sobě třímáš, nedostala do nesprávných rukou, kde by mohla napáchat veliké škody."
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Tondulin
"Nezbývá nám než doufat že to Xarie zvládne, jinak moc dlouho nevydržíme." zamumlám si pro sebe a dále se budu snažit trefit některého z mágů.
 
Aurelius
ScorpionCZ
„Skutečně?!“ zaburácel astronach a pohlédl na Tandila, „Tandil má dobré úmysly? Skutečně?“ zeptal se poté, „Občas zapomínám, že všechny úmysly psijických mágů jsou 'dobré'.“ znělo z jeho kamenných úst a přitom na vás střídavě koukal. „A ten třetí? Krčící se za mou rakví skryt pod rouškou neviditelnosti?!“ ozval se znovu nahněvaným tónem a celý se otočil zády k vám. (jeho zadní stavba působí o něco slaběji než přední část těla) Tandil se k tobě naklonil a šeptl, „Teď je naše šance na úder.“ a přitom schoval pravou ruku za záda a po zamumlání kouzla se zjevil v ruce vyvolaný meč.

Společník (Tandil)

Tondulín
Napnul jsi luk, zamířil a vystřelil. Stejně jako Carwen jsi, ale trefil jen štít jednoho z legionářů, který vší silou bránil Thalmorského mága při dokončování jeho kouzla. Ledová kouzla tvých mágů jim nepůsobili žádné větší trable. Dobře semknutá formace legionářů byla velmi dobře chráněná dvojicí mágů před jakýmkoliv magickým útokem. Legionáři se zase svými štíty starali o bezpečí mága před výstřely z luků. „Ještě chvilku!“ zvolal a stále se soustředil na kouzlo.

„Carwen! Sejmi ho!“ křikl Hanz, který se naklonil z hradby „Dělej Carwen! Sejmi ho!“ řval opět a Carwen sevřela pevně luk a zamířila. Magická bariéra se opět silně otřásla se stupňující se silou bleskového výboje z hradby a slabými výboji od Thalmorských mágů došlo k jejímu proražení v místě nad bránou přesně ve chvíli kdy seslal kouzlo i Thalmorský mág.

Následující věci se odehrály ve stejný čas..
Ozval se hlasitý výbuch doprovázený explozí a následným odhozením všech přítomných nad bránou. Hanz byl mezi prvními co byly výbuchem odhozeni a dopadli na tvrdou zem. Jeho tvář bude bezpochyby ošklivě popálená - za předpokladu, že vůbec přežil. Jako jediný měl štěstí, že jej minulo bleskové kouzlo a zasáhl jej jen a pouze výbuch.
„Pomoz mu!“ rozkázal Finn jednomu z mágů a ten se ihned rozeběhl k Hanzovi, který zpočátku ležel nehybně na zemi, když k němu však mág doběhl Hanz se pozvolna pootočil a zhluboka se nadechoval. „Žije!“ křikl mág radostně a sehnul se k němu.

S výbuchem byla zničena celá brána a část okolních hradeb. (tebe a Carwen výbuch nezasáhl) Část zničené hradby zasáhla válečníka na levé hradbě a urazila mu hlavu. Válečníci v čele s Finnem byli ihned připraveni reagovat. Semkli se do obrané formace a Globullus začal čarovat nějaké silnější ledové kouzlo, kterým by zabránil v postupu legionářů a dvojice Thalmorských mágů, kteří s obývajícím dýmem a prachem kráčeli na pozemky univerzity. (Carwen se jednoho z nich povedlo zasáhnout)

Když se povedlo bleskovému kouzlu projít rozbitou bariérou udeřilo do věže magické univerzity a s odrazem vystoupalo na vrcholek kde způsobilo rozsáhlí výbuch, který měl za následek sražení obranné bariéry. Katapulty, které byly nabity a připraveny k výstřelu vystřelily a jejich dvě střely udeřily do věže. Jedna zcela minula. Lukostřelci, kteří byli celou dobu nečinní měli nyní šanci zasáhnout.

Po výbuchu brány a výbuchu na vrcholku věže následoval výstřel z balisty jejíž šíp se zabodl do slabší zdi univerzity a mezi hradbou v chrámové čtvrti a věží byl prověšen jakýsi řetěz. Po němž se v dáli začal kdosi spouštěl k vám. Carwen ihned napnula luk a vystřelila onu osobu zasáhla a se řevem spadla dolů, následovali však další. Chtěla opět vystřelit, ale náhle se na vrcholku objevil zelený záblesk a bariéra se opět zjevila. „Dokázala to..“ vydala ze sebe Carwen a pokračovala v míření. „Myslím, že bychom se měli stáhnout dolů a zapojit se do boje tam. Když je neodrazíme tam padneme.“ navrhla Carwen, „Jaké jsou rozkazy?!“ křikla na tebe Lora z pravé hradby (nedostane se k vám, kvůli následkům po výbuchu, musela by seběhnout dolů)

Legionáři mají nyní volnou cestu přes most až na vaše pozemky. Brána pro ně již není žádná překážka a druhá bariéra se nejeví tak stabilně jako ta první je jen otázko času kdy bude zničena nějakým větším výbuchem.

Informace o bitvě


Společník (Globullus, Hanz, Carwen, Lora)

SuperHunterCZ
„Na plán B je ještě příliš brzo..“ namítl Nigidius, „.počkáme až se nám podaří oslabit jejich síly a hlavně tu bariéru. Poté zahájíme úder my.“ dodal a koukl na Gerricka který kývl, „Já, Tarlow a Siderion půjdeme s vámi. Siderion nás v případě nějaké komplikace teleportuje.“ promluvil poté.
„Půjdu jen já, Gerricku. Aktivuji pevný teleport a pak přijde tvůj finální úder..“ ozval se Tarlow, který přehodil luk přes záda a otočil se k vám, „..hádám, že jeden z nich bude v ubikacích noviců.“ dodal a hrdě se napnul, když Siderion i Gerrick souhlasili s jeho plánem. Nigidius rovněž neměl nic proti, ale přesto bylo vidět, že raději spoléhá na své legionáře než na Thalmor. „Mezitím se chopte luků.. ať jste trošku k užitku!“ zvolal na vás Nigidius a ukázal na připravené toulce a luky u hradby.

„Stále držte formaci!“ křikl opět Thalmorský mág u brány a pokračoval v tvorbě svého kouzla, které začalo nabírat velké síly. „Vyšlete další legionáře ať je podpoří.“ rozkázal Nigidius a jeden z legionářů v lehké zbroji vyrazil jeho rozkaz dolů přetlumočit. Hnědovlasá kvestorka Pelena vše pozorně sledovala. „Připojíš se Siderione?“ zeptal se Tarlow s úsměvem, „Asi bych měl.“ přikývl a poté vyrazil po hradbě až k bráně. Postavil se a začal mumlat nějaké zaklínadlo. Jeho magická hůl se rozzářila a když ji nasměroval proti bariéře ozvalo se hlasité jiskření a světelné úder do bariéry, který ji zčásti narušil. Všiml sis, že bariéra po zeleném záblesku na vrcholku věže zezelenala (buď to může být výsledkem posílení a nebo brzkého pádu). Nigidius se spokojeně usmíval a přitom pohlédl na Pelenu, „Nebojte kvestore. Císařství nás za tohle vyznamená.“ oznámil a koukl na Gora, „Půjdeme k balistě..“ vybídl vás a v doprovodu kvestora Peleny a svých čtyřech legionářů vyrazil k balistě. Tarlow jej taktéž následoval, ale předtím se ujistil, že má vše potřebné.

Magická bariéra se opět silně otřásla se stupňující se silou bleskového výboje od Sideriona a slabými výboji od Thalmorských mágů na hradbě došlo k jejímu proražení v místě nad bránou přesně ve chvíli kdy seslal kouzlo i Thalmorský mág u brány.

Následující věci se odehrály ve stejný čas..
Ozval se hlasitý výbuch doprovázený explozí a následným odhozením všech přítomných nad bránou.

S výbuchem byla zničena celá brána a část okolních hradeb. Část zničené hradby zasáhla válečníka na levé hradbě a urazila mu hlavu. Legionáři v doprovodu dvojice mágů pokračovali na pozemky univerzity.

Když se povedlo bleskovému kouzlu projít rozbitou bariérou udeřilo do věže magické univerzity a s odrazem vystoupalo na vrcholek kde způsobilo rozsáhlí výbuch, který měl za následek sražení obranné bariéry. Katapulty, které byly nabity a připraveny k výstřelu vystřelily a jejich dvě střely udeřily do věže. Jedna zcela minula. Lukostřelci, kteří byli celou dobu nečinní měli nyní šanci zasáhnout.

Jakmile byla bariéra pryč rozkázal Nigidius vystřelit z balisty. Šíp v balisty se zabodl v jedné z tenčích zdí věže a několik prvních noviců se po něm začalo spouštět dolů do bojiště. Tarlow s dvojicí válečníků Thalmoru se rovněž připravoval. Pelena, Nigidius a další čtyři legionáři se postupně shromáždili u balisty, „Tohle bude pořádný adrenalin..“ vydal ze sebe Gor následující legáta.

Jakmile se objevil další zelený záblesk na věži objevila se obnovená bariéry. „Nemějte obavy! Tahle nebude moc stabilní!“ křikl Siderion a rozkázal svým mágům, aby se připravili na další magický úder. Katapulty před obnovením bariéry vystřelili a krom jednoho výstřelu trefili dvakrát věž.

Na aktualizaci tahu se pracuje..

Informace o bitvě

Sarako
„Arteriova loajalita k císařství je nezpochybnitelná. Jeho otec byl generálem Osmé legie, jeho strýc je generálem Osmé legie.. dokonce byl přítomen i na sněmu. Jeho bratranci slouží v legii. Tenhle rod je podobně jako Valeriové a Viciové oddaný císaři a císařství a budou věrni i v těch nejtemnějších hodinách.“ oznámil ti Corndwold, „Jméno Anthe mi sice známé je, ale kvality tohoto důstojníka říše jsem ještě neměl možnost posoudit a vyhodnotit, krom toho to není tak snadné. Generálové končí buď složením velení a nebo odvoláním císaře..“ chtěl pokračovat, ale dveřmi vešel velitel.
„Císař vás přijme, ale před zraky všech poradců, důstojníka Nira a generálů. Pojďte se mnou..“ pravil a koukl po Corndwoldovi, „..císař čeká.“ po této větě Corndwold vstal a zamířil ke dveřím, „Císaři řekni to co jsi řekl mě.“ pravil když kolem tebe procházel.

Když se zvedla i Erina s Talarem velitel je zarazil, „Vy dva tu zůstanete. Císař přijme jen a pouze jeho.“

Společník (Talar, Erina)

BadWolf
Livie se po tvých slovech zamračila, otočila se a vyrazila chodbou hlouběji do věže. Už jsi byl na odchodu, když legionář po zmínce Ingmarova jména obrátil: „Ingmar? Proč jste to neřekl hned, že sloužíte v Osmé legii pod vedením generála Valeria.“ zvolal a poté ti uhnul, „My legionáři z Osmičky držíme při sobě i když jsou v našich řadách nováčci..“ dodal poté s úsměvem, „..jděte po schodech nahoru do přijímací místnosti a nebo se připojte k té agentce Penitus Oculatus.. ona pravděpodobně půjde za císařem.“

Leneren
„Není zač..“ odpověděl ti na poděkování Corrientis a poté se vypravil k mrtvé dunmerce, sklonil se k ní a jeho oči směřovali k magické holi, „..Bothielina hůl.“ vydal ze sebe, ale nedotkl se jí. Lucius na tvá slova přikývl, „Taky to tak vidím. Doufám, že Ingmar byl stejně úspěšný jako mi. Přivolám legionáře a nechám ji odvést na výslech.“ odmlčel se a začal prohlížet vybavení, které si zde připravili.

Bylo zde nějaké víno, bochníky chleba a hlavně několik stříbrných meče, když mezi nimi našel i kvalitnější provaz usmál se a vyrazil k omráčené dunmerce, svázal jí ruce a poté z kusu utržené látky vyrobil roubík, aby během cesty do tábora či kasáren nemohla mluvit. Když do domu vtrhla trojice legionářů ihned je sjel pohledem a slovy: „Kde se flákáte! Už jste tu měli dávno být!“ poté jim rozkázal ženu odvést do tábora postaveného u Bělo-zlaté věže. Třetího legionáře pověřil přivoláním ostatních a následným odnesením mrtvých těl rovněž do tábora (nejspíš je bude chtít podrobit důslednějšímu ohledání). Když byly rozkazy vydány Lucius se spokojeně rozhlédl po místnosti a povídá: „Měl bych se vrátit k univerzitě.. doufám, že si Nigidius vzal svoji šanci na polepšení lépe a nevyvedl nějakou blbost..“ povzdechl si, „..mám totiž nějaký divný pocit.“ poté koukl na Corrienta, „Teleportoval bys pak Antheho k Chorrolu?“ zeptal se mága.
„Teď hned? Pokud později tak mě budeš muset vyhledat ve věži.“ otočil se k tobě a vstal od mrtvého těla. Přitom v ruce držel obě hole - jak Bothielinu tak svoji.

Společník (Lucius Valerius, Corrientis)

Killiaden09
Lukrécie pozorně poslouchala a přitom kývala, když jsi mluvil s legionáři sledovala magickou bariéru. „Konkrétně? Kdo by byl schopný tohle vyčarovat?“ ozvalo se znovu.
„Arcimág je prý mrvej.. aspoň co se říká. Podlehl nějaké nemoci a po něm převzali univerzitu jeho zástupci.“ ozval se jeden z legionářů a starý přikyvoval.

Společník (Lukrécie)

Lord Rade
„Jakby sis to představoval? Měla bych se vzdát svého šlechtického titulu?“ optala se s úsměvem Silvie, „Mám ke Kvatchu nějaké závazky.. a bratr zesnulého hraběte se k vedení města moc nehlásil. Jestli si vzpomínáš.“ dodala po chvilce a dívka k vám přiběhla se slovy, „Mohu přinést další?“ vzala do ruky dvojici prázdných lahví a vyčkávala na vaši odpověď. (hraběnka bude pokračovat jakmile odejde děvče)


Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Upravil/a Aurelius dne 01.02.2016 17:13
 
scorpioncz
"Počkej, a kdo je ten třetí?!" potichu se zeptám Tandila a tasím potichu svůj meč. Sna nějakou dobu bude otočen k té třetí osobě, takže nějaký ten čas na rychlou výměnu názorů je. Pokud se ho bude vyptávat jako nás.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Leneren
"Spíš později, teď mě zajímá ta ženská. Chci o tom šermíři vědět víc, takže půjdu s legionářema co ji odnesou a až se probere tak ji nejspíš podrobím výslechu" Pokud nebudou mít co říct tak dohoním legionáře a půjdu s nimi
 
Tondulin
"Carwen, společně s mágy z levé hradby zůstanou nahoře a budou nás podporovat střelbou, zbytek se zapojí do Finnovi formace." zařvu a půjdu se postavit na místo vedle Finna. "Kdyby bariéra znovu výrazně zeslábla tak z té hradby urychleně vypadněte, taky někdo odneste Hanze na ošetřovnu." (Mágové dole ve formaci se budou soustředit pouze na naší ochranu před projektily)
 
Killiaden09
"Například Alawen Silverwoodová, učí iluze, proměny a očarování ... dost silná čarodějka pokud mohu říct... dále pro vás dost známy A. D. Arterius zástupce arcimága ... ti by toho byly schopní a samozdřejmě arcimág... " na chvíli se odmlčím " ... nevím a pravděpodobně ani nikdo na universitě neví jestli stále žije ale jsem si jist že by mu tvorba nebo naopak zničení takové bariéry dělalo nějaké problémy."
Upravil/a Killiaden09 dne 31.01.2016 23:54
I dig
You dig
We dig
He dig
She dig
They dig

Now ... it's not very beatiful poem ... But it's quite deep...
 
Sarako
V rychlosti ze sebe stáhnu roucho, které mám přes společenský oděv, měšce se zlatem dám zpět do torny a vyrazím za císařem. Když předstoupím před císaře, pokleknu na jedno koleno a počkám, dokud mě nevybídne, abych vstal. Potom všem vylíčím to samé, co Cornwoldovi a Veliteli, s tím, že vynechám tu část s výzvou na souboji a tu část s Therou si nechám nakonec a zakončím jí slovy:,,Z celého srdce lituji, že jsem v průběhu sněmu nepřečetl Luciův dopis a nechal se zlákat vidinou snadného výdělku, když jsem se snažil najít nezpochybnitelný důkaz. K čemu je mi zlato, když za něj zaplatila životem dunmerka, na které mi záleželo." vysypu přitom zlato z měšců na podlahu ,,Můžete mě soudit za zneužití sněmu k usvědčení Lucia ze spojenectví s upíry, můžete mě soudit za prodání mého a Theřina hlasu, ale ať mi nikdo netvrdí, že se na zabití upírky, která ohrožovala celé císařství, pohlíží jako na vraždu. Kdyby některé z Luciových obvinění bylo pravdivé, nestojím tu před Vámi a nedožaduji se spravedlnosti. Když necháte předvolat Generála Luciuse a bývalého legáta Nigidia agenty Penitus Oculatus, jsem schopen je oba usvědčit pouhým pokládáním otázek, které Vám mohou vše objasnit. Také sem můžete předvolat legáta Antheho a osobně jej pověřit, aby se postaral o stažení vojsk z okolí univerzity a vyzkoušet si tak osobně jeho velitelské schopnosti a loajalitu k císařství. Já sám se nebráním žádným otázkám, proto odpovím každému z přítomných na jakoukoliv otázku."
Upravil/a Sarako dne 31.01.2016 22:41
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Aurelius
ScorpionCZ
Tandil pokrčil rameny, „Nevím o kom mluví..“ zatím co jsi tasil meč. Astronach si vaší komunikace nijak nevšímal. Jeho zrak byl upřen k rakvi.
„S tebou mluvím! Copak nemáš dostatek odvahy postavit se mi čelem?! Jako mág mágovy?!“ burácel astronech rozčileným tónem a přitom vyčkával zdali se někdo zjeví. „Bral bych to jako znamení k útoku..“ poznamenal tiše Tandil, „..tolik příležitostí se nám nenaskytne.“

Po vašem krátkém rozhovoru se před zrakem astronacha objevila postava v černém cestovním rouchu mužské verze, měla dlouhou kápi, která velmi dobře zakrývala tvář postavy a rovněž měl černé rukavice takže nešla posoudit ani rasa. U opasku měla připnutý ocelový meč se skleněnou dýkou a v ruce svírala magickou hůl s elementem obnovy (posiluje sílu jen a pouze kouzel magie obnovy).

„Kdo jsi?!“ burácel opět astronech a sevřel svoji kamennou pěst. „Mluv!“ vyzval jej znovu a poté přešlápl na místě. Osoba v černém celou dobu mlčela.
„Kdo to zatraceně je?“ povzdech si Tandil. „Nikdo nás sem přeci nemohl sledovat.. dával jsem si pozor.“ dodal poté a koukl na tebe.

Společník (Tandil)

Tondulín
Carwen kývla a napnula luk. Opět zamířila a poté poznamenala „Prorazit jejich formaci bude těžké.“ a vypálila šíp. Zdali trefila netušíš. Seběhl jsi z hradby a celá pravá hradba se zapojila do boje na pozemcích. Finn a jeho válečníci drželi formaci (ty vzhledem k tomu, že máš dlouhý meč a nemáš štít bys formaci narušoval) „Zůstaň vzadu nebo v boku. Naše štítová formace je zdrží!“ zvolal na tebe Finn, „Hlavně chraň Globulla!“ dodal poté, abys jej dobře slyšel a rozkázal přibíhajícím válečníkům, aby doplnili formaci. Lora se rovněž postavila vedle Globulla, která začal mávat svojí magickou holí.

Legionáři rovněž utvořili podobnou formaci a je jen otázkou času kdy dorazí jejich početná podpora kráčející přes most. Legionářskou formaci vede jeden z Thalmorský mágů. „Vpřéd!“ zařval z plných plic a legionářská formace se rozeběhli proti vaší. (následující příspěvek dojde ke střetu) Oba Thalmorští mágové ihned seslali několik bleskových kouzel, které Globullus odrazil svým obraným kouzlem a odklonil je do nebes. (stále můžeš dát signál Arteriovi) Mág, který měl zkontrolovat stav Hanze jej pomalu zvedl a pomohl mu dostat se dovnitř univerzity. O jejich dalším pohybu nemáš žádné informace.

Všiml sis trojice legionářů a trojice válečníků, kteří se za pomoci řetězu snažili dostat na pozemky univerzity. (řetěz jim umožňuje vniknout do prvního patra věže kvůli poničené snětě během prvního úderu katapultu) Carwen jim nevěnuje pozornost, protože se stará o legionářskou formaci na mostě.

Informace o bitvě


Společník (Globullus, Hanz, Carwen, Lora)

SuperHunterCZ
„Na plán B je ještě příliš brzo..“ namítl Nigidius, „.počkáme až se nám podaří oslabit jejich síly a hlavně tu bariéru. Poté zahájíme úder my.“ dodal a koukl na Gerricka který kývl, „Já, Tarlow a Siderion půjdeme s vámi. Siderion nás v případě nějaké komplikace teleportuje.“ promluvil poté.
„Půjdu jen já, Gerricku. Aktivuji pevný teleport a pak přijde tvůj finální úder..“ ozval se Tarlow, který přehodil luk přes záda a otočil se k vám, „..hádám, že jeden z nich bude v ubikacích noviců.“ dodal a hrdě se napnul, když Siderion i Gerrick souhlasili s jeho plánem. Nigidius rovněž neměl nic proti, ale přesto bylo vidět, že raději spoléhá na své legionáře než na Thalmor. „Mezitím se chopte luků.. ať jste trošku k užitku!“ zvolal na vás Nigidius a ukázal na připravené toulce a luky u hradby.

„Stále držte formaci!“ křikl opět Thalmorský mág u brány a pokračoval v tvorbě svého kouzla, které začalo nabírat velké síly. „Vyšlete další legionáře ať je podpoří.“ rozkázal Nigidius a jeden z legionářů v lehké zbroji vyrazil jeho rozkaz dolů přetlumočit. Hnědovlasá kvestorka Pelena vše pozorně sledovala. „Připojíš se Siderione?“ zeptal se Tarlow s úsměvem, „Asi bych měl.“ přikývl a poté vyrazil po hradbě až k bráně. Postavil se a začal mumlat nějaké zaklínadlo. Jeho magická hůl se rozzářila a když ji nasměroval proti bariéře ozvalo se hlasité jiskření a světelné úder do bariéry, který ji zčásti narušil. Všiml sis, že bariéra po zeleném záblesku na vrcholku věže zezelenala (buď to může být výsledkem posílení a nebo brzkého pádu). Nigidius se spokojeně usmíval a přitom pohlédl na Pelenu, „Nebojte kvestore. Císařství nás za tohle vyznamená.“ oznámil a koukl na Gora, „Půjdeme k balistě..“ vybídl vás a v doprovodu kvestora Peleny a svých čtyřech legionářů vyrazil k balistě. Tarlow jej taktéž následoval, ale předtím se ujistil, že má vše potřebné.

Magická bariéra se opět silně otřásla se stupňující se silou bleskového výboje od Sideriona a slabými výboji od Thalmorských mágů na hradbě došlo k jejímu proražení v místě nad bránou přesně ve chvíli kdy seslal kouzlo i Thalmorský mág u brány.

Následující věci se odehrály ve stejný čas..
Ozval se hlasitý výbuch doprovázený explozí a následným odhozením všech přítomných nad bránou.

S výbuchem byla zničena celá brána a část okolních hradeb. Část zničené hradby zasáhla válečníka na levé hradbě a urazila mu hlavu. Legionáři v doprovodu dvojice mágů pokračovali na pozemky univerzity.

Když se povedlo bleskovému kouzlu projít rozbitou bariérou udeřilo do věže magické univerzity a s odrazem vystoupalo na vrcholek kde způsobilo rozsáhlí výbuch, který měl za následek sražení obranné bariéry. Katapulty, které byly nabity a připraveny k výstřelu vystřelily a jejich dvě střely udeřily do věže. Jedna zcela minula. Lukostřelci, kteří byli celou dobu nečinní měli nyní šanci zasáhnout.

Jakmile byla bariéra pryč rozkázal Nigidius vystřelit z balisty. Šíp v balisty se zabodl v jedné z tenčích zdí věže a několik prvních noviců se po něm začalo spouštět dolů do bojiště. Tarlow s dvojicí válečníků Thalmoru se rovněž připravoval. Pelena, Nigidius a další čtyři legionáři se postupně shromáždili u balisty, „Tohle bude pořádný adrenalin..“ vydal ze sebe Gor následující legáta.

Jakmile se objevil další zelený záblesk na věži objevila se obnovená bariéry. „Nemějte obavy! Tahle nebude moc stabilní!“ křikl Siderion a rozkázal svým mágům, aby se připravili na další magický úder. Katapulty před obnovením bariéry vystřelili a krom jednoho výstřelu trefili dvakrát věž.

Informace o bitvě

Sarako
Stáhl jsi ze sebe rouchou, měšec schoval do torny a vyrazil za císařem. Velitel i Corndwold šli před tebou, aby tě navedli do správných dveřím. Jakmile jsi vešel spatřil jsi větší obdélníku místnost s trůnem jak císaře tak císařovny. (císařovnin trůn je samozřejmě prázdný) Po císařovně pravici se nacházelo ještě nacházela jedna volná židle (židle náleží vrchnímu mágovi, který je nyní nepřítomen – dvorním mágem je Corrientis, mág co zabil svým kouzlem Theru) na levé stráně od císařovnina trůnu seděl starší muž se symbolem Kancléře rady starších (byl přítomen na sněmu podobně jako většina přítomných). V místnosti se dále nacházel generál Falbert (Vysokoskalský vrchní generál) a důstojník Penitus Oculatus Nir, který stál vedle blonďaté agenty stejné organizace. Corndwold a velitel se zařadili naproti nim a podobě jako ostatní mlčky vyčkávali.

Kráčel jsi po červeném koberci a poté poklekl na jedno koleno. Císař oděn do svého honosného roucha pozvedl ruku čímž naznačil, že můžeš mluvit. Začal jsi vyprávět a když jsi domluvil zamračil a po chvilce ticha povídá:
„To je velice znepokojivá zpráva.“
Začal jsi mluvit o Theře a přitom vysypal měšec se Septimy na zem, přičemž sis všiml jak kancléř při cinkání mincí zpozorněl.
„Rád bych doplnil, že napětí u univerzity začíná znepokojovat už i mě.“ ozval se Corndwold, „Myslím, že bychom měli nejprve zasáhnout tam a až teprve potom v klidu tento problém vyřešit.“ navrhl poté a přitom sledoval reakci všech přítomných, císař mlčky přikyvoval.
„Důstojníku Nire, co si o tom myslíte?“ zeptal se císař.
„O legátovi Nigidiovi jsem nikdy neměl dobré mínění. Nicméně nechápu proč jste nevydal Bothiel do rukou vrchního mága Corrienta, kdyby jste tak učinil měli bychom živou svědkyni. Takhle máme akorát vaše tvrzení a tvrzení několika bdících.. každopádně situaci u univerzity nechám prověřit svými agenty a generála Valeria nechám předvolat, císaři.“ otočil se na císaře a císař kývl. „Livie, přiveďte generála Valeria a někoho pošlete pro legáta Amatia. Ať si vyslechneme obě strany a přiveďte i toho Antheho.“ rozkázal jí důstojník, agentka kývla a vyrazila vyplnit rozkazy. „Dále mi uniklo naše jméno.“ otočil se důstojník k tobě očekávajíc odpověď.

„Pokud dojde k odvolání generála Valeria měl by se na pozici generála Osmé legie vrátit Arterius. Legionáři si na něj svým způsobem zvykli a když už musí dojít k dalším čachrům v řadách velení měl by to být on, protože na sněmu se rozhodovalo mezi ním a generálem Valeriem..“ začal Falbert, „..v opačném případě. Navrhuji na tuto pozici Elberta Arteria – syna Klarga Arteria, generála legie z Vysokoskalí. Měl jsem možnost mít ho pod svým vedením a společně s generálem Arteriem jsme mu předávali veškeré své zkušenosti. Sice by to bylo jeho první působení v legii mimo jeho domovinu, ale dozajista by to zvládl.“ pokračoval a císař přitom poslouchal.
„Prozatím nebudeme řešit možné nástupnictví..“ začal císař, „..vůči Arteriovi z Cyrodiilské univerzity by to bylo férové. Měl značnou podporu na sněmu a jeho otec legii vedl a někteří pamětníci by rádi opět stanuli pod vedením jeho syna.. ale je tu ta věc s Bothiel..“ odmlčel se císař a chvilku mlčel, „..ovšem vím o muži, kteří má s vedením legie dlouholeté zkušenosti a v minulosti vedl čtvrtou legii. Je to pravý veterán legie, výborný stratég a za svoji vlast by položil život.“

BadWolf
Livie se po tvých slovech zamračila, otočila se a vyrazila chodbou hlouběji do věže. Už jsi byl na odchodu, když legionář po zmínce Ingmarova jména obrátil: „Ingmar? Proč jste to neřekl hned, že sloužíte v Osmé legii pod vedením generála Valeria.“ zvolal a poté ti uhnul, „My legionáři z Osmičky držíme při sobě i když jsou v našich řadách nováčci..“ dodal poté s úsměvem, „..jděte po schodech nahoru do přijímací místnosti a nebo se připojte k té agentce Penitus Oculatus.. ona pravděpodobně půjde za císařem.“
Tak jak blonďatá agentka rychle zmizela v chodbě věže tak se i rychle objevila s početným doprovodem agentů Penitus Oculatus. Prošla kolem tebe a ani nepohnula hlavou. Když byla několik metrů od tebe zvolala na své agenty. „Vy tři seženete generála Valeria a předvedete ho před císaře. Vy tři uděláte to samé s Nigidem. Zbytek půjde se mnou najít kvestora Antheho.“ po těchto slovech se otočila a spatřila Antheho kráčet k táboru legionářů. Ihned za ním vyrazila.

Leneren
„Později budu ve věži. Tak mě tam vyhledej.“ přikývl Corrientis. „Díky kvestore Anthe. Za tuhle podporu bychom si později mohli promluvit o možném povýšení do pozice legáta. Někteří totiž nesouhlasí s mým nástupem a podali odvolání z funkce.“ promluvil k tobě Lucius, „..ale teď běž. Čím dříve tu ženskou skřípneš tím dříve budeme mít informace. Promluvit si budeme moc v klidu později.“ dodal a vykročil s tebou pryč z budovy. Popoběhl jsi, abys dohnal legionáře nesoucí dunmerku. Následoval jsi je až do tábora u věže.

U věže jsi spatřil Vlka, který vyčkávala domlouval se na něčem s legionáři u vstupu. (pokud chceš reagovat na Bwho klidně můžeš, pokud ne tak následující tah dorazíš k táboru)

Killiaden09
„Mno.. já sem slyšel, že je tuhej..“ stál si za svým legionář, „..a to, že nebyl na sněmu to jen dokazuje.“ dodal po chvilce a přitom koukl na starého legionáře jako by očekával nějakou podporu. „Mě je jedno jestli je živej nebo mrtvej.. doufám, že tu bariéru shodí a napraví tam pořádek. Když už se odhodlali k takovému hle činu.“ řekl se založenými rukami starý legionář.
„A to císař dovolí?“ zeptala se trošku překvapeně Lukrécie, „Vždyť je to univerzita a ne nějaká nepřátelská základna.“
„Víš jak se to říká. Co oči nevidí to srdce nebolí.“ odbyl jí starý legionář a dále sledoval obléhání.

Společník (Lukrécie)

Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Upravil/a Aurelius dne 02.02.2016 16:51
 
Sarako
,,Marcus Scinius syn Antonia Scinia. Můj rod kdysi vlastnil ve Velothkých horách nedaleko Cheydinhallu pevnost, než zchudl a mí předkové odešli do Morrowindu, kde si za dlouhá staletí po několik generací vydobývali zpět jméno svého rodu. Od doby, co mého otce zavraždili zabijáci z Temného bratrstva, se živým jako lovec upírů, dremor a nekromantů, příležitostně jako žoldnéř. Přísahal jsem, že ti kdo zabili mého otce, za to zaplatí vlastními životy. Mojí rukou padlo mnoho členů Temného bratrstva a má poslední stopa vedla do Cyrodiilu. Když jsem se dozvěděl o zdejších upírech, ochotně jsem nabídl svou pomoc, ale shodou okolností byla první upírka, kterou jsem ulovil právě Bothiel. Tehdy jsem ještě netušil, jak zkažení mohou být někteří zdejší šlechtici a v dobré víře jsem začal Bothieliným vyšetřováním. Má čest mi říká, že jsem jednal správně, když jsem neumožnil Luciovi, aby mohl pustit Bothiel na svobodu, ale mé srdce, je plné žalu nad ztrátou dunmerky, která mohla žít, kdybych nechal Lucia, aby mohl tu svojí upíří čarodějku postil zase na svobodu. Kdybych rovnou přinesl Bothielinu hlavu a vyzvedl si odměnu za její dopadení, nikdo by se na mě nepokoušel hodit žádnou špínu a vy všichni by jste si žili v blažené nevědomosti." zhluboka se nadechnu a pokračuji:,,Co se Corrienta týče, vrchní mág, který není schopen objektivně posoudit situaci, staví cenu života nemrtvé stvůry, nad cenu života dunmerky, a bezhlavě metá blesky, není zkrátka hoden této funkce. Kdyby použil nějaké plošné rušivé, utlumující, nebo paralyzující kouzlo, mohl mě s Therou zastavit a nechat nás předvést před vás, abychom se za své jednání mohli zodpovídat. To, že Theru chladnokrevně zavraždil, mu nikdy neodpustím."
Upravil/a Sarako dne 02.02.2016 01:39
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Killiaden09
"To muže být pravda ... ale myslím že císařství to teď spíše ublíží než pomůže ... ale koho zajímá názor jednoho člověka že ano ..." prohodím k starému legionáři a poté se otočím na lukrécii "tak názorné příklady jste viděla tak něco zkusíme vytvořit ne ?" řeknu s lehkým usměvem
I dig
You dig
We dig
He dig
She dig
They dig

Now ... it's not very beatiful poem ... But it's quite deep...
 
Tondulin
"Carwen zaměř se na ty na řetězu!" křiknu a poté dám znovu znamení Arteriovi. Společně s Lorou se postavím poblíž Globulla a připravím se na střet.
Upravil/a Tondulin dne 02.02.2016 18:02
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Hrozba III. Zdejší kobky 5098 22.06.2024 00:26
Hrozba • Diskuze Zdejší kobky 313 23.12.2016 21:15
Hrozba • Pilíře Vědění Zdejší kobky 4 15.05.2016 23:33
Hunterovi povídačky, Svazek 1.: Hrozba Onyxu » Skyrim - Váš svět 30 20.10.2012 23:48
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4199 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8228 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5698 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4850 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12720 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7505 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6632 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6364 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7556 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist