Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Pro prohlen se regni.
Číst diskuzi
Právě je zde: 1 host(ů)
 Tisk diskuze
Hrozba II.
Killiaden09
"Je to jen slabý déšť taková věc nikdy nikoho nezabila a navíc je to pouze na chvíly." Řeknu směrem k legionáři
I dig
You dig
We dig
He dig
She dig
They dig

Now ... it's not very beatiful poem ... But it's quite deep...
 
scorpioncz
Položím spisy a pomůžu Tandilovi, mezitím co budeme odsouvat víko, tak mu řeknu pár informací co jsem zjistil. Pak nahlédneme dovnitř abychom zjistili co tam je. Když tak pak zase vezmu spisy a budu pokračovat ve čtení těch důležitých pasáží.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Leneren
Hodím Dunmerku do cestě dýky. Potom rychle s hlasitým "Hááá" který má upozorniz Lucia a Correntise, že se něco dějezaútočím na Dunmera. Zaútočím po jeho nohách rychlým sekem a až ho dokončím prohodím si meč rychle do levé ruky a zaútočím znovu, tentokrát na levé rameno
 
BadWolf
"Ovšem nevíme která cesta je rychlejší. Navrhuju aby jeden z nás se tou chodbou vidal a druhý šel varovat Legii a za Císařem normálně. Já klidně chodbou půjdu, na druhou stranu, pokud tam jsou upíři, možná byste měli jít spíše vy. Rozhodnutí nechám na tobě."
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Aurelius
ScorpionCZ
Odložil jsi stranou spisy a následně pomohl Tandilovi odsunout víko u kamenné rakve. Když se vám to povedlo naskytl se vám pohled do prázdné rakve. Jediné co uvnitř bylo a nebylo téměř na první pohled vidět byl kámen duší. Tandil jej opatrně vzal do ruky a prohlížel, „Řekl bych, že je plný.“ konstatoval poté.
Převzal jsi zpět spis a následně začal číst:

„Mé vrcholné dílo! Nezničitelné kamenné tělo mého mocného dítěte, mého celoživotního snažení. Konečně dokonáno! Teď už jen vymyslet jak uzavřít duši dostatečně silnou pro ovládání... (nečitelná část) ...nemohu uvěřit, ale po tolika letech se to povedlo! A co k tomu stačilo? Pouze... (nečitelná část) ...nyní bohatě stačí onen kámen duší vložit do těla mého potomka a následně provést oživovací rituál, který ze níže popisuji.“

Následovalo několik magických formulích a následně jsi spatřil na další stránce mísu totožnou s tou, která se nacházela zde. Část následující stránky byl však vytržený.

Společník (Tandil)

Tondulín
Carwen na tebe koukla, ale zprvu to nijak nekomentovala. Vystřelila šíp a trefila štít jednoho z legionářů. Na první pohled je jasné, že obyčejnými šípy jen tak dobře nacvičenou legionářskou formaci neprorazíte. „Pak to vypilujeme neboj..“ odpověděla ti a sáhla po dalším šípu, „..každopádně by nebylo na škodu dát znamení Arteriovi. Potřebujeme rozbít tu jejich formaci.“ zvolala tak, aby si jí při úderu katapultu dobře slyšel. Bariéra na místě dopadu střel katapultu zeslábla.

Svůj úder provedli i mágové na pravé hradbě, ačkoliv neměli zrovna nejlepší úhel na seslání kouzla přímo na beranidlo dokázali svými ledovými kouzli chladit nejednoho legionáře. Zejména pak jejich štíty, které s přibývajícím ledem začali pozvolna těžknout a legionářská formace s pozvolna začala na pravé straně dostávat do problémů. (jedná se o formaci u beranidla) „Chopte se toho beranidla chlapy! Nějaký mágové nás přece nezastaví!“ zvolal rázně kvestor a pozvedl meč vpřed. Carwen si jej všimla a zamířila jeho směrem. „Jen počkej prevíte..“ špitla tiše a přivřela své modré oko. „Oštěpy!“ zvolal kvestor a dvojice legionářů v zadní části formace odkryla své těla a zamířila krátkými oštěpy k vaší bráně. „Teď!“ křikl kvestor těsně předtím než jej srazil k zemi Carwenin šíp. Legionáři vrhli své oštěpy proti válečníkům na bráně. Hanz se přikrčil, aby nebyl zasažen. Jeden z mágů však to štěstí neměl a v momentě kdy chtěl seslat nějaké kouzlo byl zasažen oštěpem.
„..neměl jsi se odkrývat.“ poznamenala při svém zásahu a poté sáhla po dalším šípu. Všiml sis pětice mágů v lehkých černých uniformách Thalmoru. Běželi směrem k legionářům na mostě.

- 1 mág

Informace o bitvě


Společník (Globullus, Hanz, Carwen, Lora)

SuperHunterCZ
Z důvodu nereagování na vyzvání vypravěče na napsání tahu bylo o rozkazu pro Thalmorské mágy rozhodnuto hodem kostkou. Nehodlám čekat až se uráčíš napsat tah.
„Nad tímhle snad nemá ani smyl přemýšlet, ne?“ promluvil Gerrick a vykročil k okraji hradby, opřel se a ukázal na most. „Pět mágů zaujme místo na mostě. Budou útočící legionáře krýt před magií a střelami z luku.. sice proti střelám z luku jen částečně, ale pořád lepší něco nežli nic..“ pokračoval a poté se pootočil, „..zbylých pět zaujme pozici na této hradbě. Svojí magií - konkrétně kouzlem jiskření - zahájí útok na bariéru. Pokusí se jí co nejvíce oslabit.“ domluvil a obě nižší důstojníci souhlasně přikývli (myšlen Tarlow a Siderion). „Fajn.. to jsem rád.“ pronesl poté a opět se ohlédl směrem k univerzitní věži, Tarlow se postavil vedle něj se založenými rukami. „Budeme jen čekat, nebo se smím zapojit?“ zeptal se.
„Zapoj se. Nebudu tě okrádat o tvoji slávu..“ odvětil mu Gerrick s úsměvem, „..ale buď mi po ruce. Budu tě potřebovat.“ Tarlow jen mlčky přikývl a sáhl po svém luku.

„Co máme dělat my?“ optal se Gor Nigidia, „Vyčkávat a nebo se zapojit do dění v bitvě. Tvá orčí zběsilost v boji by se mohla hodit jak u brány tak i v mém záložním plánu..“ odpověděl mu Nigidius, „..nejprve vyčkáme jak se věci vyvinou.“ dodal a sledoval bitvu. Uveď v následujícím tahu i rozhodnutí ohledně své účastni v bitvě. Zdali budeš preferovat cestu přes moc či podpoříš plán B.

Informace o bitvě

Sarako
Veliteli gardy se očividně nelíbilo tvé zvýšení hlasu neboť se zamračil a následně rázně zvolal: „Uvědomte si, že tady nejste v hospodě! Zde platí určitý řád a pravidla. Císař je uprostřed jednání a tohle je běžný postup při žádání o audienci. Jak si myslíte, že by to tu vypadalo, kdyby se každý druhý domáhal audience u císaře stejným způsobem jako vy?!“ řekl rázně a následně ukázal prstem na židli, „Sedněte si na prdel a vyčkejte do příchodu císaře a jeho doprovodu, nebo vás na tu židli nechám usadit!“ dodal a Talar přitom zvolal, „Měli bychom ho poslechnout. Přeci jen je to císařský důstojník.“, Erina celou záležitost jinak nekomentovala.

Všiml sis, že chodbou prochází admirál Corndwold (byl přítomen na sněmu jako doprovod císaře) dle jeho výrazu na tváři nevypadal, že by byl zrovna v nejlepší náladě a zvýšený hlas velitele zcela ignoroval. Velitelovi oči mezitím bedlivě sledovali každý tvůj pohyb.

Společník (Talar, Erina)

BadWolf
„S upíry mám zkušenosti to ano.. ale upřímně neznám tyto stoky..“ začal Ingmar, „..navíc nejsem si úplně jist jestli by vás pustili do věže, když budete páchnout stokou. Já mám nějaké postavení v legii generála Valeria a moje tvář je o něco známější mezi jeho muži, takže bych ten problém mít neměl.. ale pokud máte nějakého známého v Penitus Oculatus, Gardě nebo snad máte přízeň samotného císaře nemělo by vám to dělat problém.“ dodal nakonec. Všiml sis, že chodbou kterou vás posílal bdící přišla dvojice dalších bdících. Jeden z nich vypadal raněně.
„Co se zatraceně stalo?!“ zvolal prozatímní vůdce bdící (ten se kterým jste mluvili).
„Past Ivare.. byla to léčka. Znají to tu jako své boty..“ vydechl bdící a opatrně svého poraněného kamaráda pokládal na suché místo, další k němu běžel s brašnou v níž řinčeli lektvary.

Leneren
Vrhl jsi probouzející dunmerku směrem vrhnuté dýky a následně vydal zvuk ze svých úst. Lucia upozornil velmi dobře, ohlédl se a zanechal svého útoku. Dunmer toho využil a z posledních sil se bil o svůj život. Po několika krátkých úderů však skončil s rozseknutou hlavou na podlaze domu. Lucius na tebe děkovně kývl a ohlédl se na tvého protivníka, který si tě již nevšímal poté co spatřil umírat svého bratra znejistěl. Dunmerku mezitím sáhla dýka podle všeho, ale nezpůsobila smrtelné zranění.
„Za tohle se vám Mefala pomstí!“ zvolal rázně dunmer těsně předtím než jsi jej sekl po noze. Zaskučel bolestí a byl vyveden z rovnováhy, ale přesto odrazil tvůj další útok. Jednu ruku sevřel v pěst a udeřil tě vší silou do obličeje. Jeho úder byl rychlí a jeho následný styl útoků taktéž. Sotva jsi je stihl vykrýt a protivník byl na krátko schopen ignorovat své zranění. Když dokončil sérii rychlých útoků, oddechoval, jednou rukou šmátral v brašně a druhou tě držel mečem od těla co nejdéle.

Společník (Lucius Valerius, Corrientis)

Killiaden09
„Samozřejmě, že ne. Já měl takové počasí na svém legionářském výcviku furt. Otužilost je dobrá a mladé paní to jen prospěje.“ přikývl starý legionář, poté povolal dvojici zbylých legionářů a vyrazil vám dělat ozbrojený doprovod. Lukrécie hlasitě vzdechla, když jste vyšli ven a za ní řinčela těžká zbroj legionářů. Natáhla si kápi a vykročili jste ulicemi směrem k univerzitě. (k univerzitě dorazíš následující příspěvek, můžeš libovolně komunikovat se všemi přítomnými)

Společník (Lukrécie)



Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..
 
Tondulin
"Nejspíš máš pravdu, vypadá to že se bez něho neobejdeme, také jim jim jdou na pomoc mágové to by mohl být problém, snažte se je zasáhnout než dojdou blíž." odpovím Carwen, zamávám mečem nad hlavou a budu sledovat co Arte dovede.
Upravil/a Tondulin dne 30.01.2016 00:49
 
BadWolf
"Když to takhle říkáte, bude asi lepší pokud půjdete vy. Možná mezitím i pomůžete vašim přátelům Bdícím. Samozřejmě je to na vás, já to jenom navrhuju. Tak jako tak, já jdu ven. Hodně štěstí."
Vyběhnu ven ze stok a rychle se pustím směrem k Zlatobílé věži abych mohl zažádat o to abych viděl člověka co žádá audienci u Císaře.

XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Sarako
,,Pane Corndwolde, musím varovat císaře, než bude pozdě. Lucius byl spolčený s Bothiel a teď se zoufale snaží zabít každého, kdo by proti němu mohl svědčit. Je jen otázkou času kdy napadne a vyvraždí mágskou univerzitu, aby mohl zničit jeden z důkazů proti němu. Vyřiďte prosím císaři mé varování dřív, než budou zmařeny desítky životů z rozmaru generála, který se paktuje s upíry." potom se posadím v audienční síni a vyčkám příchodu císaře.
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
scorpioncz
"Předpokládám, že se musí ten kámen duší dát do té mísy. Potom se musí něco tedy udělat ... ale nevím co." zkusím ještě alespoň odhadnout co tam je ... třeba poznám nějaký písmeno atd. Pak vezmu kámen duší a dám ho do mísy.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Leneren
Rychle prodloužím svůj meč pomocí ledového kouzla a vyrazím prudce vpřed. Zkusím to prodloužení udělat co nejrychleji, potom si přiblížím rukojeť meče k hrudi a přenesu váhu na levou nohu. Půjdu poté pravou nohou k zemi a levou nohou se zároveň budu tlačit dopředu a nahoru. Takhle bych ho měl snad zasáhnout do břicha. Pokud ho netrefím zkusím o něj sekem rozbít ledové prodloužení zbraně a potom se k němu přiblížit po straně ruky, kterou šmátrá v brašně.
 
Aurelius
ScorpionCZ
Znovu jsi si přečetl knihu, ale opravdu je to nečitelné. Povedlo se ti akorát rozluštit první část 'oživování' při kterém musíš využít magii ohně, blesků i chladu a následně kámen duší potřísnit svojí krví. Tandil nevypadá zrovna dvakrát nadšený z tohoto postupu, ale nahlas to nedal najevo. Položil jsi kámen duší do mísy.

Společník (Tandil)

Tondulín
Mágové urychleně přeběhli most, aby se co nejrychleji stihli dostat ke svým spojencům a mohli je ochránit před magií. Mezitím jsi taseným mečem zamával nad hlavou, poté jej schoval do pouzdra a chopil se opět luku. Carwen mezitím vypálila dvojici šípů na mágy. Jednoho zasáhla do stehna a donutila jej opozdit se od skupinky čímž se z něj stal lehký cíl pro válečníky střílející z luku. (-1 Thalmorský mág), dalšího mága však nezasáhla. Šíp odrazil za pomoci magie a kryt v doprovodu dalších třech mágů pronikl až k legionářům.

Na balkóně jsi spatřil Arteria jak pozvolna zvedá své magické kladivo. Opět se jako první rozzářila spodní část kladiva (ta která napohled nepřijde jako by byla součástí kladiva odjakživa) poté následovala násada či držadlo a poté zbytek. Několik na první pohled slabých ohnivých střel začalo padat z nebes. Zprvu se zdálo, že nezpůsobí díky své malé velikosti žádné velké škody, ale jakmile se začaly blížit k zemi začal se jejich objem velmi rychle zvětšovat. Těsně před dopadem jsi zaslechl jednoho z mágů jak křičí: „Kryjte se!“ a následně byla slyšet série ohnivých úderů do mostu a velmi silný zář, který udeřil i do hradeb univerzity a donutil některé válečníky a mágy udělat několik kroků vzad. „Woohoo! Takhle se mi to líbí!“ zvolal Hanz, který měl mírně očouzený obličej, ale jinak vypadal v pořádku. Postavil se na nohy a nahnul se z hradby jakmile kouzlo pominulo.

Na mostě toho moc živého nezůstalo. Mágové se sice zachránili, ale ztráty mezi legionáři byly tragické. Mnoho jich bylo spáleno na uhel. Zůstala jen hrstka. Ta se však dala urychleně do kupy a kryla se svými štíty před útoky mágů a válečníků univerzity. Lehké popáleniny jim chladily kapky deště. „Držte formaci! Zformujte se!“ řval na legionáře jeden z mágů a poté začal tvořit nějaké větší kouzlo. Zbylí dva mágové jej kryli svými protiútoky - vypálili několik bleskových kouzel proti pravé hradbě, čímž narušili palbu svých nepřátel. „Vydržte!“ zvolal mág poté co jej obklopili i legionáři.

„Zatraceně..“ zvolala Carwen a opět napnula svůj luk a zamířila směrem k mágovy. Chtěla vystřelit, ale jeden z mágů proti ní vrhl velkou ohnivou kouli (v dešti nebude tak účinná, ale přesto může být její výbuch smrtelný a může zasáhnout jak Carwen tak i tebe pokud neuneš). Nepřátelští mágové z protější hradby udeřili do bariéry za pomoci bleskového kouzla zvané jiskření. Bariéra v místě jejich úderů začala jevit pozvolné známky rozpadu. (bude trvat, než se úplně rozpadne - její stav je ve spoileru, Xarie je schopna jednou bariéru obnovit, kdy k tom však dojde netušíš). Bariérou opět proletěl šíp a zasáhl válečníka - nezabil jej ihned - šíp se zabodl do jeho hrudního plátu a pozvolna jej zabíjelo jeho bleskové očarování. (vytažením šípu bys přerušil jeho umírání a dal mu naději na život, ale může vykrvácet dřív než jej někdo dopraví k Mirabelle).

Informace o bitvě


Společník (Globullus, Hanz, Carwen, Lora)

SuperHunterCZ
Z důvodu nereagování na vyzvání vypravěče na napsání tahu bylo o rozkazu pro Thalmorské mágy rozhodnuto hodem kostkou. Nehodlám čekat až se uráčíš napsat tah.
„Nad tímhle snad nemá ani smyl přemýšlet, ne?“ promluvil Gerrick a vykročil k okraji hradby, opřel se a ukázal na most. „Pět mágů zaujme místo na mostě. Budou útočící legionáře krýt před magií a střelami z luku.. sice proti střelám z luku jen částečně, ale pořád lepší něco nežli nic..“ pokračoval a poté se pootočil, „..zbylých pět zaujme pozici na této hradbě. Svojí magií - konkrétně kouzlem jiskření - zahájí útok na bariéru. Pokusí se jí co nejvíce oslabit.“ domluvil a obě nižší důstojníci souhlasně přikývli (myšlen Tarlow a Siderion). „Fajn.. to jsem rád.“ pronesl poté a opět se ohlédl směrem k univerzitní věži, Tarlow se postavil vedle něj se založenými rukami. „Budeme jen čekat, nebo se smím zapojit?“ zeptal se.
„Zapoj se. Nebudu tě okrádat o tvoji slávu..“ odvětil mu Gerrick s úsměvem, „..ale buď mi po ruce. Budu tě potřebovat.“ Tarlow jen mlčky přikývl a sáhl po svém luku.

„Co máme dělat my?“ optal se Gor Nigidia, „Vyčkávat a nebo se zapojit do dění v bitvě. Tvá orčí zběsilost v boji by se mohla hodit jak u brány tak i v mém záložním plánu..“ odpověděl mu Nigidius, „..nejprve vyčkáme jak se věci vyvinou.“ dodal a sledoval bitvu. Uveď v následujícím tahu i rozhodnutí ohledně své účastni v bitvě. Zdali budeš preferovat cestu přes moc či podpoříš plán B.

Sledovali jste jak mágové urychleně dobíhají k legionářům, aby se zapojili do bitvy. Jeden z nich byl však zasažen šípem do stehna - zranění jej oddělilo od skupiny a stal se z něj snadný terč pro lukostřelce (válečníky univerzity). (-1 Thalmorský mág). Několik na první pohled slabých ohnivých střel začalo padat z nebes. Zprvu se zdálo, že nezpůsobí díky své malé velikosti žádné velké škody, ale jakmile se začaly blížit k zemi začal se jejich objem velmi rychle zvětšovat. Těsně před dopadem jsi zaslechl jednoho z mágů jak křičí: „Kryjte se!“ a následně byla slyšet série ohnivých úderů do mostu a velmi silný zář, který udeřil i do hradeb univerzity. Magický úder pravděpodobně vyčaroval někdo na balkóně v arcimágově komnatě.

Na mostě toho moc živého nezůstalo. Mágové se sice zachránili, ale ztráty mezi legionáři byly tragické. Mnoho jich bylo spáleno na uhel. Zůstala jen hrstka. Ta se však dala urychleně do kupy a kryla se svými štíty před útoky mágů a válečníků univerzity. Lehké popáleniny jim chladily kapky deště. „Držte formaci! Zformujte se!“ řval na legionáře jeden z mágů a poté začal tvořit nějaké větší kouzlo. Zbylí dva mágové jej kryli svými protiútoky - vypálili několik bleskových kouzel proti pravé hradbě, čímž narušili palbu svých nepřátel. „Vydržte!“ zvolal mág poté co jej obklopili i legionáři.
„Dokážeš něco podobného?“ otočil se Gerrick na Sideriona, „Dokážu, ale nač plýtvat svojí magickou energií, když je tam bariéra.“ odvětil mu Siderion a koukl po svých spolubojovníků. Jeho mágové se postupně rozestavěli po hradbě a udeřili do bariéry bleskovými kouzli - jiskřením. Bariéra se v některých místech začala pozvolna rozpadat. „Brzy je budeme mít v hrsti legáte..“ konstatoval hrdě Gerrick a postavil se vedle Nigidia, „..doufám, že mi ponecháte to potěšení proklát srdce toho šmejda.“ dodal a očekával odpověď.
„Samozřejmě, že si jednou budete moc bodnout..“ usmál se Nigidius, „..co vám vlastně tak strašného udělal?“ optal se poté.
„Je to až příliš osobní legáte. Soustřeďte se na obléhání.“ zvolal Gerrick.

Informace o bitvě

Sarako
Vypadalo to, že Corndwold bude zprvu tvé oslovení ignorovat, když jsi, ale zmínil univerzitu zastavil se a vrátil se k vám. Velitel se připravoval k dalšímu proslovu o porušení pravidel a neuposlechnutí jeho rozkazu, ale nedostal k tomu prostor. „Všiml jsem si nezvyklého napětí u univerzity. Nezvyklí posun legionářů a obléhacích strojů..“ začal a přitom si tě prohlížel, Erina pozorně sledovala oba muže a Talar mlčky vyčkával jak tohle dopadne. „..císař je uprostřed důležitého jednání a nebylo by moudré ho obtěžovat. Pojďte se posadíme se tu a v klidu celou věc projednáme.“ vybídl tě poté k posazení v audienční místnosti. „Vy veliteli Cale můžete jít. Já se o tohle postarám.. a nebo mezitím vyřešte tu audienci, kterou jste jim slíbil.“ otočil se k velitelovi a poté zamířil k jedné z židlí uvnitř místnosti. Velitel si odfrkl a poté rozčileně vykročil vyplnit admirálův rozkaz. Dveře zůstali otevřené dokořán.

„Zdá se mi to? Nebo ti je trošku podobný?“ zeptal se Talar při pohledu na admirála. Erina se bez váhání vydala ke stolku. Admirál se usmál, když ji uviděl přicházet blíž a přivítal ji slovy: „Moje drahá sestřičko. Býval bych tě v té purpurové nepoznal..“ usmál se a objal Erinu a poté oba usedli za stůl. „..nečekal bych tě tu.“ přiznal poté.

Společník (Talar, Erina)

BadWolf
Ingmar kývl, „Hodně štěstí.“ popřál a poté vyrazil odbočkou, kterou vám ukázal bdící. Tvé kroky směřovali zpět k táboru bdících. Běžel jsi a přitom nedával příliš pozor na hrozící nebezpečí - nebylo třeba - vylezl jsi ze stok a opět ucítil dešťové kapky. Tábor bdících už opuštěný nebyl z jednoho stanu se ozývali hlasy. Pokračoval jsi v běhu až k věži. Když jsi udýchaný doběhl k vstupu spatřil jsi dvojici legionářů.
„Co tu chceš..?“ optal se tě jeden z nich a očividně mu vůně stok zrovna nevoněla, „..tohle není žádná hospoda do které bychom pouštěli každého trhana a nebo bezďáka co vyleze ze stok.“ dodal opovrhujícím tónem. Jakmile to dořekl přišla k vám agentka Penitus Oculatus, hnědá kápě jí chránila vlasy a tvář před deštěm - pod kápí má blonďaté vlasy. Mlčky na tebe koukla a následně kývla na pozdrav oběma legionářům a bez sebemenšího problému vešla dovnitř věže. „Takže?!“ koukl na tebe legionář. (agentka, která kolem tebe prošla bude s největší pravděpodobně totožná s tou, kterou jsi potkal v Kvatchu)

Leneren
Prodloužil jsi ostří svého meče za pomoci ledového kouzla. Tím se však zvýšila i váha meče a nedalo se sním příliš dobře obratně šermovat. Natáhl jsi meč ve snaze jej bodnout do břicha. Když zaznamenal tvůj útok uspíšil šmátrání v brašně a cosi vytáhl a vrhl to po tobě. Sklenička se roztříštila o tvoji ruku a potřísnila tě nějakým žíravým lektvarem. Ruka ve které jsi držel meč tě začala šíleně pálit a následně i části ruky, které nebyly kryté zbrojí. (poranění žíravinou může mít trvalé následky pokud jej urychleně nevyléčíš lektvarem, pomocí léčitele či nějakého mága) tvůj meč však s prodlouženým ledovým ostřím projel jeho tělem a ukončil život dunmerův. Tělo pozvolna padlo na kolena a následně dopadlo k zemi. Meč jsi předtím stihl vytáhnout.

Lucius, který mezitím dokráčel k ženě a chtěl se sklonit a zjistit její životní funkce neboť zmiňoval, že chce, alespoň jednoho dunmera živého. To se mu však vymstilo. Žena mu zabodla dýku do boku a následně jej ze sebe pokusila setřást. To se jí však nepovedlo a Lucius jí s bolestí zavalil. Hák jí zaryl do jejího těla a následně úderem do hlavy omráčil. Opět zaskučel a rukou si přejel po krvácejícím boku, „..zatracená.. dě*ka.“ zaklel a poté koukl vzhůru k patru. „V pohodě?“ otočil se k tobě. Corrientis mezitím sešel ze schodiště. Měl mírně poškozené roucho od sečné zbraně a z nosu mu tekla krev, ale jinak vypadal v pořádku. „Uprchl.. ale zdechne. S takovým zraněním bude muset vyhledat léčitele.. jinak se nedožije ani večera..“ vysvětloval a přitom se opřel o svoji hůl. „..už jsem na tohle starej.“ dodal poté a hlasitěji oddechoval.

Společník (Lucius Valerius, Corrientis)

Killiaden09
Když jste došli až k chrámu spatřili jste několik obléhacích strojů - včetně balisty - vetší počet legionářů v čele s Nigidiovým sborem hrdinných legionářů, stany ošetřovatelů zkrátka dění kolem chrámu vypadalo jako nějaké ležení u hradu. Náhrobky velitele útoku očividně jinak netrápily. Nigidius postává na hradbě v doprovodu trojice Thalmorských důstojníků.

Společník (Lukrécie)



Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Upravil/a Aurelius dne 30.01.2016 22:37
 
Tondulin
"Hanzi ten šíp." Zařvu směrem k bráně a poté rychle uskočím před kouzlem, přičemž pro jistotu strhnu Carwen s sebou.
 
scorpioncz
"Tak do toho, nekromancie se z toho snad nevylíhne." podotknu a znovu přesunu kámen duší, tentokrát někam do toho ementála. "Takže začneme kouzli a pak to dokonáme ... trochou krve z mojí osobní sbírky. Nebo ho chceš zkusit ovládat sám za pomoci tvojí krve?" zeptám se a sešlu na ementálníka z jedné ruky jiskry (ty elektrický, takový to nejšupáčtější kouzlo), potom plameny (to plamenný nejšupáčtější kouzlo) a dokončím to ... mrazem? no prostě tím mrazivým nejšupáčtější kouzlem. Předpokládám, že se ještě nic nestane, a tak kdyžtak pařenechám místo Tandilovi, nebo vytasím svůj meč a říznu se nepatrně do dlaně svojí levé ruky. (zatraceně nikdy jsem nepochopil, proč to všichni ve filmech a hrách dělají, protože pak nemůžou teoreticky používat tu ruku nějakou dobu, ale asi anení lepší místo) Nechám poté kdyžtak nakapat pár kapek mojí drahocenné tekutiny do mísy.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Lord Rade
Pomalu dojím a dopiju. ,,Život bez povinností je fajn. Fakt se chceš vrátit zpět?" zeptám se jí.
http://oi59.tinypic.com/2ag3kaf.jpg

"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
 
Killiaden09
"Zatracení elfíci" utrousím spíše pro sebe potichu a dojdu pod místo kde stojí nigidus tak aby si naší malé skupiny nevšiml a při tom se budu stále dívat na bariéru a pokusím se zjistit jak byla vytvořena (za pomoci jaké magie)
I dig
You dig
We dig
He dig
She dig
They dig

Now ... it's not very beatiful poem ... But it's quite deep...
 
Sarako
,,Tyhle rodinná setkání mě nikdy nepřestanou dojímat. Kdybych nechal Luciovi tu jeho upírku a vykašlal se na vyšetřování, mohl jsem mít rodinu taky. Za ty peníze, co jsem z Luciuse dostal za to, že nepředložím jeden z důkazů už v průběhu sněmu, jsem si mohl s Therou pořídit krásný velký dům někde ve městě. Ano, můj rozhovor s Luciem na sněmu vám nejspíš přišel podezřelý, stejně jako všem ostatním účastníkům sněmu. To, že jsem nepředložil ty důkazy v průběhu sněmu byla chyba, za kterou zaplatila dunmerka, která pro mě něco znamenala. Thera mi zachránila život, ale ztratila při tom ten svůj, jenom proto, že jsem chtěl proti Luciovi najít něco, co nebude možné zpochybnit." dál Corndwoldovi vylíčím všechno, co veliteli Calovi, přitom budu doufat, že si císař udělá čas co možná nejdřív.
Upravil/a Sarako dne 30.01.2016 23:49
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
SuperHunter
Podpořím plán B a vyčkám s Gorrem a Gerrickem jak se věci vyvinou.
 
Aurelius
ScorpionCZ
„Nechci ti do toho nějak mluvit.. ale asi bys měl to všechno provést v té míse a až potom to zasunout do astronacha..“ namítl Tandil. „..a raději moji krev než tvoji.“ po těchto slovech jsi začal zahřívat mísu, chvilku ji ochlazoval a nakonec ji probil bleskem, Tandil poté vyvolal magickou dýku a řízl se do dlaně. Potřísnil krví kámen i mísu. Jakmile tak učinil vyryté symboly se rozzářili. Na vyžádání jsi předal Tandolovi spis ve kterém stálo zaklínadlo a vyrazil s kamenem duší k astronachovi, opatrně jej vložil do malého otvoru a počkal až Tandil vyřkne zaklínadlo. Opatrně jsi poodstoupil a vyčkával. Jakmile dořekl poslední část zaklínadla astronach ožil.
„Dlouhá léta spát jsem měl..“ ozval se hrubý hlas, „..kdo ruší spánek můj?“ pokračoval a přitom se rozzářila každá prasklina na jeho těle. „Tandil!“ zaznělo rozlobeně, „A ten druhý?!“ upřel svůj zrak k tobě.

Obdržen achievement: Oživený astronach s duší arcimága

Společník (Tandil)

Tondulín
Zařval jsi na Hanze a poté uskočil a přitom chytl i Carwen. Stihla před tvým povalením vystřelit, ale zdali šíp něco trefil netušíš. Když jste dopadli na zem (přimáčkl jsi jí k zemi jak jen to její hrudní plát dovolil - přeci jen jsi o dost těžší, bosmerky jsou velmi lehké, štíhlé a mrštné) ozval se výbuch a ty jsi na zádech pocítil žár, který s deštěm rychle pominul (popálen jsi nebyl) „Au..“ vydala ze sebe, když se při pádu udeřila o kamennou podlahu hradby. Shlédla tě modrými očima a promluvila k tobě „..díky, ale uskočila bych klidně i sama..“ a pousmála se. (při tvém povalení se udeřila do hlavy, ale žádné viditelné zranění nemá - ty jsi dopadl do 'měkka' takže se ti nic nestalo) Hanz mezitím opustil své stanoviště a doběhl k raněnému válečníkovi. Vytáhl šíp z těla - bylo už však příliš pozdě - sklopil hlavu a pomaličku zavřel mrtvému válečníkovi oči. Koukl na tebe a zakroutil hlavou, „Přišel jsem pozdě..“ vydal ze sebe a poté vzal a vyrazil na své stanoviště, aby se opět zapojil do boje.

Všiml sis, že dole pod hradbou (na vaší straně) vrcholí přípravy s opevňováním brány. Válečníci zapřeli bránu trámy a Globullus je za pomoci své ledové magie přimrazil ke kovové bráně.

Informace o bitvě


Společník (Globullus, Hanz, Carwen, Lora)

SuperHunterCZ
„Na plán B je ještě příliš brzo..“ namítl Nigidius, „.počkáme až se nám podaří oslabit jejich síly a hlavně tu bariéru. Poté zahájíme úder my.“ dodal a koukl na Gerricka který kývl, „Já, Tarlow a Siderion půjdeme s vámi. Siderion nás v případě nějaké komplikace teleportuje.“ promluvil poté.
„Půjdu jen já, Gerricku. Aktivuji pevný teleport a pak přijde tvůj finální úder..“ ozval se Tarlow, který přehodil luk přes záda a otočil se k vám, „..hádám, že jeden z nich bude v ubikacích noviců.“ dodal a hrdě se napnul, když Siderion i Gerrick souhlasili s jeho plánem. Nigidius rovněž neměl nic proti, ale přesto bylo vidět, že raději spoléhá na své legionáře než na Thalmor. „Mezitím se chopte luků.. ať jste trošku k užitku!“ zvolal na vás Nigidius a ukázal na připravené toulce a luky u hradby.

Informace o bitvě

Sarako
Začal jsi mluvit a postupně došel až ke stolku. Corndwold tě bedlivě poslouchal a chvilkami přikyvoval. Poté se opřel o opěradlo a založil si ruce. Erina si shrnula kápě a konečně jsi spatřil její obličej. Očima sledovala svého bratra a chvilkami koukla i po tobě, když jsi mluvil.
„Císař mi říkal o jeho dohodě s generálem Valeriem. Upřímně.. já generála Valeria respektuji. O jeho vůdčích schopnostech nemám žádné pochybnosti a sice má nějaký ten nečestný čin na svědomí, ale útok na univerzitu za bílého dne mi k němu nesedí..“ zamítl Corndwold, „..ať už jen mezi ním a Arteriem jakýkoliv spor určitě by jej Valerius řešil jinak na ne tímto stylem.“ dodal a mlčky přemýšlel. „Vašeho rozhovoru s Luciem jsem si samozřejmě všiml, ale upřímně to je jen a pouze vaše tvrzení. Nestačí to pro prokázání nějaké viny. Bude to vaše slovo proti jeho.. smrt Bothiel..“ odmlčel se a koukl na stul, rukou po něm přejel a poté pokračoval: „..to byla chyba. Císař mi říkal, že s generálem poslal svého vrchního mága Corrienta. Měl jste předat Bothiel jemu on by ji postavil před spravedlnost a ještě by jste měl živí důkaz proti Valeriovi. Teď máme akorát její mrtvé tělo a vás jako vraha. Co se bdících týče.. to nebude důvěrný zbroj. Jejich nenávist vůči upírům a nemrtvím občas zasahuje až do jejich osobních pocitů. V případě vojenského soudu nebudou považování za důvěryhodný zdroj.“
„Jako vůdce bdících můžu potvrdit, že se legát Nigidius pokusil osvobodit Bothiel.“ ozval se Talar.
„Nepopírám vaše tvrzení. Jen říkám, že nejste důvěrný zdroj Talare. Pokud vím vaše žena zemřela rukou upíra.. nemám pravdu?“ začal opět Corndwold, „Tudíž máte osobní důvod je nenávidět a vojenský soud toto vytáhne. Navíc jste ji nevydali a to je ještě horší. Celou dobu jste ji měli v držení a neráčili jste to ohlásit nikomu z císařských důstojníků. V té době byl v čele generál Arterius nikoliv Valerius. Nevím co vás k tomu vedlo ale vyšetřování na vlastní pěst je mnohdy to nejhorší.“ pokračoval a následně se odmlčel a koukl po své sestře.
„Kámen duší s duší upírky..“ usmál se Corndwold, „..až donedávna jsem si myslel, že je to nemožné. Pokud skutečně existuje mohl by u vojenského soudu obstát.. ale nejde mi do hlavy, proč jste ho nechal na univerzitě? Proč jste si ho nevzal sebou?“ zeptal se poté, „Je vám jasné jaké může mít následky odstoupení generála Valeria? Sice jsme v míru, ale Cyrodiil potřebuje vrchního generála a Osmá legie generála.. a následky budou katastrofální pokud se ukáže, že Valerius byl jen nastrčená loutka za níž tahal někdo jiný.. protože ten útok na univerzitu mi k němu moc nesedí.“

Společník (Talar, Erina)

BadWolf
Ingmar kývl, „Hodně štěstí.“ popřál a poté vyrazil odbočkou, kterou vám ukázal bdící. Tvé kroky směřovali zpět k táboru bdících. Běžel jsi a přitom nedával příliš pozor na hrozící nebezpečí - nebylo třeba - vylezl jsi ze stok a opět ucítil dešťové kapky. Tábor bdících už opuštěný nebyl z jednoho stanu se ozývali hlasy. Pokračoval jsi v běhu až k věži. Když jsi udýchaný doběhl k vstupu spatřil jsi dvojici legionářů.
„Co tu chceš..?“ optal se tě jeden z nich a očividně mu vůně stok zrovna nevoněla, „..tohle není žádná hospoda do které bychom pouštěli každého trhana a nebo bezďáka co vyleze ze stok.“ dodal opovrhujícím tónem. Jakmile to dořekl přišla k vám agentka Penitus Oculatus, hnědá kápě jí chránila vlasy a tvář před deštěm - pod kápí má blonďaté vlasy. Mlčky na tebe koukla a následně kývla na pozdrav oběma legionářům a bez sebemenšího problému vešla dovnitř věže. „Takže?!“ koukl na tebe legionář. (agentka, která kolem tebe prošla bude s největší pravděpodobně totožná s tou, kterou jsi potkal v Kvatchu)

Leneren
Prodloužil jsi ostří svého meče za pomoci ledového kouzla. Tím se však zvýšila i váha meče a nedalo se sním příliš dobře obratně šermovat. Natáhl jsi meč ve snaze jej bodnout do břicha. Když zaznamenal tvůj útok uspíšil šmátrání v brašně a cosi vytáhl a vrhl to po tobě. Sklenička se roztříštila o tvoji ruku a potřísnila tě nějakým žíravým lektvarem. Ruka ve které jsi držel meč tě začala šíleně pálit a následně i části ruky, které nebyly kryté zbrojí. (poranění žíravinou může mít trvalé následky pokud jej urychleně nevyléčíš lektvarem, pomocí léčitele či nějakého mága) tvůj meč však s prodlouženým ledovým ostřím projel jeho tělem a ukončil život dunmerův. Tělo pozvolna padlo na kolena a následně dopadlo k zemi. Meč jsi předtím stihl vytáhnout.

Lucius, který mezitím dokráčel k ženě a chtěl se sklonit a zjistit její životní funkce neboť zmiňoval, že chce, alespoň jednoho dunmera živého. To se mu však vymstilo. Žena mu zabodla dýku do boku a následně jej ze sebe pokusila setřást. To se jí však nepovedlo a Lucius jí s bolestí zavalil. Hák jí zaryl do jejího těla a následně úderem do hlavy omráčil. Opět zaskučel a rukou si přejel po krvácejícím boku, „..zatracená.. dě*ka.“ zaklel a poté koukl vzhůru k patru. „V pohodě?“ otočil se k tobě. Corrientis mezitím sešel ze schodiště. Měl mírně poškozené roucho od sečné zbraně a z nosu mu tekla krev, ale jinak vypadal v pořádku. „Uprchl.. ale zdechne. S takovým zraněním bude muset vyhledat léčitele.. jinak se nedožije ani večera..“ vysvětloval a přitom se opřel o svoji hůl. „..už jsem na tohle starej.“ dodal poté a hlasitěji oddechoval.

Společník (Lucius Valerius, Corrientis)

Killiaden09
Vykročil jsi blíže. Legionáři v táboře ti nijak v cestě nebránili, když viděli jaký máš doprovod (nejspíš ani netušili, že se nejedná o tvůj doprovod, ale o Lukréciin). Zastavil jsi se tak, abys viděl na bariéru. Bariéra je jednoznačně ryze magické tvorby, pravděpodobně byla vyvolána několika vyššími mágy, protože takhle velkou bariéru není jeden mág schopen vyčarovat sám. Ze svých magických schopností usuzuješ, že se bude jednat o obranou bariéru tudíž nepropustí většinu střel - jak magických tak i těch ostatních - ale propustí každou živou bytost.

Společník (Lukrécie)

Lord Rade
„Jakby sis to představoval? Měla bych se vzdát svého šlechtického titulu?“ optala se s úsměvem Silvie, „Mám ke Kvatchu nějaké závazky.. a bratr zesnulého hraběte se k vedení města moc nehlásil. Jestli si vzpomínáš.“ dodala po chvilce a dívka k vám přiběhla se slovy, „Mohu přinést další?“ vzala do ruky dvojici prázdných lahví a vyčkávala na vaši odpověď. (hraběnka bude pokračovat jakmile odejde děvče)


Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Upravil/a Aurelius dne 31.01.2016 01:32
 
Tondulin
"Já jen tak pro jistotu." Usměju se a pomůžu jí zpět na nohy, "Jsi v pořádku?" zeptám se, zatímco se už budu připravovat ke střelbě na mágy.
 
Killiaden09
Rozhlédnu se jestli neuvidím nějakého mága na naší straně bariéry. Po té se otočím k Lukrécii "Docela impozantní bariéra nemyslíte ? i když moc velká na to aby jí vytvořil jeden člověk..."
I dig
You dig
We dig
He dig
She dig
They dig

Now ... it's not very beatiful poem ... But it's quite deep...
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Hrozba III. Zdejší kobky 5098 22.06.2024 00:26
Hrozba • Diskuze Zdejší kobky 313 23.12.2016 21:15
Hrozba • Pilíře Vědění Zdejší kobky 4 15.05.2016 23:33
Hunterovi povídačky, Svazek 1.: Hrozba Onyxu » Skyrim - Váš svět 30 20.10.2012 23:48
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4199 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8228 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5699 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4851 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12720 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7505 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6633 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6365 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7556 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist