Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Pro prohlen se regni.
Číst diskuzi
Právě je zde: 1 host(ů)
 Tisk diskuze
Hrozba II.
Tondulin
"Zatím je ten déšť docela romantický, snad nepřijde nějaká velká bouřka." Usměju se a začnu Mirabelle něžně líbat.
 
scorpioncz
"Dobře, podíváme se dovnitř. Pojď mi pomoct." řeknu a odhalíme jednu z rakví.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Aurelius
ScorpionCZ
Přistoupili jste k první rakvi a opatrně poodsunuli víko. Jakmile se vám to povedlo spatřili jste staršího dumnera. Jeho tělo bylo značně zachované. „A pak že mágové nežijí věčně..“ pronesl tiše Tandil a kouzlem zkontroloval jeho životní funkce. „..alespoň teda vzhledově bez rozkladu.“ dodal a naklonil se pro spis, který ležel k kožených deskách na hrudi smaragdového roucha.
„Chceš mít tu čest jako první?“ zeptal se podával ti desky se spisem.

Společník (Tandil)

Tondulín
Začal jsi Mirabelle něžně líbat a dlouhou dobu nepřestával, až do chvíle než o magickou bariéru neudeřilo několik prvních střel z katapultu. V tom momentě jste byli nuceni zanechat činnosti neboť na balkón vtrhl Arterius a krátce za ním i Edwin, která měla mírně pocuchané vlasy. „Tak nám to začalo..“ pronesl opírajíc se o kamenné zábradlí. „..měli bychom obsadit pozice.“ dodal a pootočil se na Edwin. Mlčky kývla a naposled se políbila s Arteriem a vyrazila na své stanoviště.

Sarako
Upravil sis kápi a následoval dvojici k chrámu. Erina se držela trochu stranou od Talara, ale přesto jej následovala. Legionáři vám nebránili ve vstupu. Nechali vás projít chodbou a pokračovat po schodišti kde rovněž téměř na každém rohu postával buď agent Penitus Oculatus nebo někdo z císařské gardy (elitní legionáři, kteří doprovází císaře do každé bitvy a bojují po jeho boku). Talar vás vedl po schodišti do nahoru směrem ke komnatě císaře, kde přijímal audience. Cestou vás však odchytl starší muž ve zbrojí císařské gardy. „Kam máte namířeno, pánové a dámo?“ promluvil k vám a přísně si vás prohlížel, „Zde jste v Bělo-zlaté věži nemusíte mít kápě. Žádám vás, aby jste jej dali dolů.“ vyžádal si poté.
„Žádáme o audienci u císaře. Je to důležité.“ začal Talar směrem k muži a sundal si na jeho rozkaz kápě.
„Z jakého důvodu? Císař je uprostřed rozhovoru s důstojníkem Nirem, nechce být nikým vyrušován.“ pravil muž a hleděl na ženu.
„Já si kápě nesundám. Už jen kvůli tomu, že jsem žena a mám právo mít pokrývku hlavy i v budově.“ obhájila se a muž jen zamračeně přikývl.
„Máme naléhavé zprávy o upírech v Imperial City, celé město je ve vážném ohrožení.“ vysvětloval Talar důvod návštěvy císaře.
„A s tímto chcete otravovat císaře? Skutečně?!“ znělo z úst muže. Jakmile zvedl trošku hlas upozornil několik hlídkujících legionářů a agentů a ti se ihned otočili vaším směrem. „Od toho tu jsou pokud vím jeho váleční poradci a generálové. Například generál Valerius.. a nebo si najděte toho mága Arteria ten vás sem pozval, nebo snad ne?“ domluvil muž a koukl na tebe, „Sundej si tu kápi.“ vybídl tě.

Společník (Talar)

BadWolf
Vyšel jsi zpoza rohu a promluvil na Ingmara. „Ale! Prchl mi tímhle směrem šermíř z Morrowindu..“ začal a koukl na tebe, „..ale podle nich tudy nikdy neprošel. Sice mohl změnit směr cesty, ale proč by utíkal temnými chodbami, když mohl běžet osvětlenou?“ dodal a koukl na bdícího. Bdící si zachoval vážnou tvář.
„Kdyby tu byl Nigidius ten by to z nich vymlátil, ale já zas takhle krutý k živým bytostem nejsem..“ promluvil opět a koukl na bdícího, „..s nemrtvými a upírami je to jiné, ale tohle bývali moji bratři.“ (abys mohl odhalit zdali bdící lže budeš potřebovat být přítomen alespoň u krátkého rozhovoru s ním)

SuperHunterCZ
„To nezní vůbec špatně..“ konstatoval s úsměvem Gor a legát spokojeně pokyvoval. „Výborně. Pojďte se mnou. Hodlám vás seznámit se svým plán.“ pokračoval s pootočením vyrazil ke schodišti na hradbu. Následovali jste jej. Když jste stanuli na hradbě spatřil jsi univerzitu a její věž. Hrstka válečníků již postávala na jejích hradbách a byla obklopena magickou bariérou.
„Centrální útok povedeme přes most, prorazit bránu by nemělo trvat dlouho, protože je slabá..“ začal vysvětlovat Nigidius a přitom ukazoval na most, „..celí postup budou krýt naše katapulty a balista do které jsem si sehnal speciální náboj, který je schopen projít skrze magickou bariéru, ale to je taková moje specialita na konec.“ dodal hrdě a usmál se, chtěl pokračovat, ale vedle něj se náhle zjevil jiný legát. Rovněž byl starší, ale nebyl tolik zjizvený a tak po zuby ozbrojený jako Nigidius a očividně s ním nesdílel nadšení z obléhání univerzity.
„Pomátl jsi se na rozumu Nigidie?!“ zvolal na něj rázně, „Copak nevíš co tohle může vyvolat?!“ pokračoval rázným tónem, ale Nigidius si z toho očividně nic nedělal. S klidem mu odvětil, „Téhle operaci velím já, takže jestli se ti něco nelíbí sbal se a táhni jinam.“ ušklíbl se, „To byl rozkaz, legáte Platorie.“
„Tohle přeci nemůžeš!“ zvolal Platorius, „Generál Valerius dal své slovo.“ po těchto slovech Nigidius pouze protočil oči.
„Na té univerzitě žije vlastizrádce a jeho dě*ka jejíž otec se otevřeně paktuje s těma zku*venýma ušákama. Něco takového nehodlám trpět já a nebude ani císař..“ znělo z Nigidiových úst, „..a kdokoliv se připojí k tomu deb*lovi je zrádce a se zrádci nemáme slitování.“ dodal rázně.
„Tohle ti nedovolím. Generál něco takového nepovolil.“ vzepřel se legát Platorius.
„Podívej se kolem sebe! Tohle nejsou legionáři. Tohle jsou pravý legionáři. Legionáři ochotní umírat pro správnou věc. Kdo je přesvědčil, aby nastoupili do legie a složili Luciovi?! JÁ! A poslechnou moje rozkazy, když ji nařídím, aby vykonali to na co tu nikdo z našeho vedení nemá koule! Takže dovolíš!“ vydal ze sebe Nigidius a aniž by to Platorius čekal sáhl po své dýce a zarazil mu jí přímo do hrudi. Následovalo bolestné zasténání a ohlédnutí několika přítomných, kteří však nijak nezasáhli.
„Sbohem slabochu..“ vydal ze sebe Nigidius a dopomohl k tomu, aby legátovo tělo spadlo z hradby. „..budeme pokračovat.“ dodal a ušklíbl se. Dýku nechal v těle legáta. Otočil se směrem k chrámu a začal hlasitě mluvit, aby jej slyšel každý legionář: „Všichni ti kdož tu stojíte moc dobře víte čeho je Arterius a jemu podobní schopní. Následovali jste mě do hnutí, které podporovalo generála Lucia Valeria proto, že jsem vám slíbil, že dokážu ustanovit rovnováhu! Rovnováhu na bojišti a i mimo ní! Mágové jsou zdrojem tohohle problému! Jejich moc je nebezpečná - podívejte se na Thalmor, opět mágové. Bájný úsvit - musíme zahájit radikální řešení, abychom zabránili dalším těmto uskupením. Mimo jiné nesmíme zapomínat, že Arterius se nemůže nabažit spojení hole Chaosu a dozajista se o to právě dnes pokusí! Budeme stát při sobě. Dnes i další dny, abychom nastolili rovnováhu v tomto světě, podrobili mágy a dokázali kontrolovat a zkrotit jejich moc. Jako bonus dnes při pádu univerzity získáme vlastizrádce a tu jeho dě*ku! Připraveni?! Připraveni přepsat historii?!“ při posledních slovech řval a následně pozvedl svůj meč, který ještě předtím stihl vytasit. Ostatní hlasitě zvolali.
„Zahajme obléhání!“ s těmi to slovy schoval meč a opřel se o cimbuří. „Nyní uvidíte destruktivní sílu mé legie..“ dodal s hrdostí, „..mám s bojem s mágy dlouholeté zkušenosti.“
Jakmile domluvil vypustili obléhací stroje svoji první munici a ta bez milosti udeřilo do bariéry o kterou se roztříštila na kusy. Legionáři s beranidlem se připravili k čelnímu útoku skrze most v doprovodu další skupinky legionářů tvořící bojovnou formaci se štíty. Lukostřelci mezitím zaujali pozici ačkoliv svými šípy nebyli schopni prostřelit bariéru.

Leneren
Chytit dunmerku ti nedělalo problém. Byla paralyzovaná a neschopná pohybu. Odzbrojil jsi ji a vzal si ji jako živý štít proti dunmerovi s mečem a lukostřelci. Lucus odvrátil další útok šermíře a využil jeho nepozornosti, když se poohlédl na dunmerku. Prudce naznačil útok a nakonec svůj útok změnil a mírně sekl svého protivníka. Dunmer se však pohotově vzchopil a byl opět připraven k útoku a obraně. Mával svým mečem tak jak jej to učili a občas provedl nějaký útok. Lukostřelec znovu vystřelil, ale Corrientis opět použil tvé obranné kouzlo a jeho šíp odrazil. Udělal několik kroků, aby se přiblížil ke svému protivníkovi. Lukostřelec mezitím odložil svůj luk a vytasil meč. Zaútočil na mága a několikrát prudce udeřil do jeho hole. mág se však nevzal a i přesto, že měl jeho protivník podobný styl boje jako válečník s mečem a očividně studoval nějaký styl boje Corrientis jej dokázal za pomoci své magie přelstít. Po několika úderech jej slabě paralyzoval a následně odhodil kouzlem ke stěně u níž se nacházelo okno. Dunmer se při odhození udeřil a kouzlo paralyzování přestalo působit. Mág udělal několik kroků a napřáhl svoji hůl jejíž hrot se rozzářil bleskovým kouzlem. Legionář, který tu s vámi zůstal se zatím nezapojoval do boje dokud jeho život nebyl ukončen přímím probodnutím zezadu. Skácel se k zemi a za ním stál další dunmer akorát zbrojen dýkou a mečem.

První dunmer ozbrojený mečem čelí Lucovi a je v přízemí stejně jako ty. Nachází se však za Luciem a tak ti znemožňuje Luciovo tělo zásah jakýmkoliv kouzlem aniž bys jej ohrozil, protože nedokážeš předvídat jeho úskoky. Druhý dunmer se nachází v patře a čelí Corrientovi. Dunmerka je paralyzována a zůstane tak po dobu dalších dvou příspěvků. Třetí dunmer se pod rouškou neviditelnosti proplížil dveřmi a zasáhl vašeho legionáře. Nyní mu v cestě stojíš ty. Lucius i Corrientis jsou zaneprázdněný svými protivníky a o novém zatím neví.

Společník (Lucius Valerius, Corrientis)

Killiaden09
Lukrécie mlčky přikývla. Začal jsi se rozhlížet po pokoji. Zkoušet tu magii by asi nebylo příliš bezpečné, protože nábytek je dřevěný a je tu spousta křehkých předmětů, které by při špatném vyslovení kouzla mohli být rozbity.
„Co kdybych se šli podívat k univerzitě? Sice jsem tam původně nechtěla.. ale nebylo by užitečné vidět to co se mě chystáte učit zblízka a na živo?“ zeptala se náhle a však tlumeným hlasem, aby ji nikdo neslyšel.


Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Upravil/a Aurelius dne 25.01.2016 00:08
 
Tondulin
"Vypadá to že nás opravdu nehodlají přestat vyrušovat." Zasměju se a pustím Mirabelle. "Kdyby to s námi vypadalo opravdu špatně, tak s Edwin zmizte pomocí těch teleportů, nemá cenu tady zbytečně zemřít." řeknu a poté si dojdu pro svůj slavný oštěp a hurá k bráně.
 
Killiaden09
"Můžeme ale mohlo by to tam být nebezpečné a jistě nás bude následovat snad celej dům...držte se u mě nebo u někoho kdo má zrovna v ruce štít. A doufejte že ná nezahlédne váš otec nebo ten legát jinak mě popraví a vás zavřou ne do pokoje ale do sklepa. " Vstanu a při posledních slovech se lechce usměju na Lukrécii.

I dig
You dig
We dig
He dig
She dig
They dig

Now ... it's not very beatiful poem ... But it's quite deep...
 
scorpioncz
"Ale jistě." Řeknu a vezmu si od něho ty spisy. Natočím si je tak, abych na nich měl nějaké to světlo a začnu si v duchu číst, kdyby to bylo zaklínadlo, tak ať to hnedka nevyvolám. Když se přesvědčím že není tak to přečtu nahlas, aby z toho měl něco i Tandil.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
BadWolf
Kývnu hlavou a začnu si povídat s Bdícím.
"Vážně si nikoho takového neviděl? V tý tmě sis ho možná mohl splést s nějakým upírem."

XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Sarako
,,Dobře víte, kdo jsem." odpovím veliteli, přitom kývnu hlavou na Talara, aby ukázal dekret s císařovou pečetí, a aby mi kryl s Erinou záda, v případě, že by došlo k útoku ze strany onoho velitele a odepnu si meč od pasu ,,Doufám, že jste čestný muž, protože se ještě dnes uvolní místo na pozici vrchního generála, abych vás mohl císaři na toto místo doporučit." vyndám dýky a upustím je na zem ,,Proti Luciovi je příliš mnoho důkazů a svědectví o jeho paktu s Bothiel." trochu zvýším hlas, aby mě dobře slyšeli i ostatní gardisté a sundám si kápi ,,Já jsem své poslání splnil a císař již očekává mé hlášení. Každý, kdo se mě pokusí zastavit, bude jednat proti vůli císaře." po těchto slovech nechám Talara s Erinou kus za sebou a vykročím vpřed. (Budu doufat, že v sobě má velitel tolik cti, aby nezaútočil na neozbrojeného. V opačném případě se budu spoléhat na Talara s Erinou a na to, že rozkazy velitele budou v rozporu s císařovým dekretem, takže o nich budou gardisté značně pochybovat. Krom toho, možnost na povýšení do pozice vrchního generála by pro něho mohla být velmi lákavá.) Očekávám případný útok ze strany velitele a v nejhorším případě se útoku pokusím uhnout.
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
SuperHunter
Počkám jestli se legionářům podaří nějak probít skrze bariéru. Pokud ano budu je následovat do útoku.
 
Aurelius
ScorpionCZ
Převzal jsi knihu a v duchu si ji začal číst. Nejedná se zatím o žádnou kouzelnou formuli nýbrž o krátké věty s popisem konstrukce onoho kamenného monstra. Je to vysvětleno vcelku detailně ovšem má to jeden háček. Ten co to psal tento spis velice škrábal a nějaká slova stěží přečteš. „To není ono..“ namítl, když jsi mu začal předčítat konstrukci, otočil jsi několik stránek dozadu a spatřil nákres této místnosti a opět naškrábané poznámky, které nebyly čitelné už skoro vůbec, když Tandil viděl jak ti dělá problém přečíst pár slov nahlédl a povídá, „..zatraceně.. taky mohl psát líp.“ a zamyšleně se začal procházet po místnosti. „Jde nám o oživení. Třeba, když ho oživíme správě tak na nás bude 'hodný'. Sice trošku bláhová myšlenka, ale nic jiného mě nenapadá.“ začal po chvilce a zastavil se u druhé rakve, pozorně si ji prohlížel „Zajímavé.. jako by bylo to víko nakřivo.“ zamumlal a následně zvolal: „Zkus najít kapitolu s oživením. Nějakou kouzelnou formuli cokoliv. Jde nám o tuhle mísu..“ a ukázal prstem na mísu.

Společník (Tandil)

Tondulín
Mirabelle nic nenamítala, ale dle jejího výrazu se jí plán opuštění nelíbil. Arterius tě však podpořil slovy, „Aedan má pravdu. Jakmile by to začalo být nahnutý zachraňte se.. už jen kvůli tomu, že Nigidius se svými vězni nezachází zrovna v rukavičkách.“ a po těchto slovech se rozloučil s Edwin a zůstal stát na balkóně. Mirabelle tě naposled objala a vyrazila s Edwin na své stanoviště. Také si tak učinil, „Opatruj se Aedane a hodně štěstí.“ popřál ti Arterius a nakoukl do komnaty, aby si mohl přitáhnout své magické kladivo.

Když jsi upustil komnatu tvé kroky směřovali pro oštěp. Vzal si jej a rychlejší chůzí sešel schody a opustil univerzitu přes velký sál. Válečníci již byly rozestoupení. Globullus stál s menším doprovodem (čtyř válečníků) za bránou opírajíc se o svoji hůl, po jeho boku stál i Finn, který měl připravený svůj štít. Oba měli navlečenou přilbu, takže bys je zprvu ani nepoznal. (Globulla ano, podle jeho menšího vzrůstu, dlouhých vousů a tlustší postavy) Na hradbě postávala Carwen, Lora a Hanz. Hanz stál přímo nad bránou. Lora se nacházela na pravém hradbě od brány a Carwen na levé. Vyšel jsi schodiště a postavil se vedle Carwen, abys měl dobrý výhled.

„Naše první společná bitva..“ vydala ze sebe a v ruce držela přilbu, „..doufám, že nebude naše poslední. Tak zbytečně neriskuj.“ dodala s mírným úsměvem a trošku se na tebe pootočila. „Ještě jednu věc bys měl vědět..“ nadechla se a koukla směrem k mostu a protější bráně (brána vedoucí do chrámové čtvrti) „..bariéra zabraňuje veškeré munici v průchodu.. takže jsme krytí před palbou jejich lukostřelců - alespoň na krátkou dobu. Těžko říct jak dlouho ta bariéra vydrží, ale vzhledem k našemu počtu doufám, že co nejdéle.“ během rozhovoru s Carwen se k vám připojil Hanz, který k tobě promluvil slovy: „Ty katapulty jsou nepřesný a dlouho jim bude trvat nabití! To samé ta balista!“ ukázal na balistu nacházející na věži, „Má velký zpětný ráz, takže se s ní netrefí na stejné místo dvakrát. Každopádně by výstřel zní neměl projít bariérou, ale dával bych si v její případě pozor.. přeci jen kdyby.“ dodal a očima slehl situaci u brány. „Jakmile dáš signál polijeme je olejem a následně zapálíme.. ale dobře si to načasuj! Máme jen dvě nádoby. Arterius rovněž udeří na tvůj signál.. a brána moc úderů jejich beranidlem nevydrží, ale Globullus se jí pokusí udržet vcelku co nejdéle svojí magií.“ domluvil na koukl na tebe a následně na Carwen. O zbroje vám buší kapky deště. „Hlavně ber v úvahu déšť. Tohle nebude jen nějaká přeháňka, takže ohnivá kouzla budou značně oslabená.“ domluvila nakonec Carwen a nasadila si přilbu.

Podíval jsi se na protější hradbu. Spatřil jsi připravené lukostřelce a Nigidia, který s hrdě hleděl opřen o cimbuří na své vojsko kráčející se po mostě. Balista je očividně připravená k výstřelu, ale Nigidius rozkaz ještě nevydal. Podle všeho mu ve velení vypomáhají tři nižší kvestoři. Jeden je podle všeho přítomen u legionářů kráčejících po mostě - vepředu jde šestice legionářů nesoucí lehké beranidlo a za ní několik legionářů se štíty. Beranidlo po obvodu chrání legionáři se štíty. Celkem jsi jich napočítal:

Informace o bitvě


Společník (Globullus, Hanz, Carwen, Lora)


SuperHunterCZ
Na Nigidiův rozkaz vyrazilo několik prvních legionářů s beranidlem přes most k bráně univerzity. Stál jsi kousek od Nigidia, opírajícího se o cimbuří. Gor sledoval veškeré dění na mostě a před vámi. „Prozatím se budeme držet standardního plánu. Chcete vstoupit bránou společně s mojí hrdinskou skupinkou legionářů, nebo dáte přednost mému plánu B, který je o trošku zákeřnější, ale rizikovější? Ovšem když uspěje plán B jsou v pr*deli.“ zeptal se hrdě legát, když se k vám otočil očekávajíc vaši odpověď. Gor už se nadechoval, že odpoví, když se ozval hlas Thalmorského důstojníka Lorda Gerricka.
„Koukám, že obléhání je v plném proudu..“ s úšklebkem se podíval vpřed „..Thalmor vám nabízí podporu. Shodou okolností mám zatykač na mága o němž mám silné podezření, že se účastnil Anorské plavby.“ pokračoval a přitom koukl na Nigidia, kterému se vyčaroval úsměv na tváři.
„Takže přijmeme moji skupinku deseti mágů a válečníků v plné zbroji?“ zeptal se poté a koukl střídavě na tebe a následně na legáta. Po boku Lord Gerrick stojí Thalmorský mág a válečník ve zlatavé elfské zbroji ozbrojený lukem - podle rysů tváře soudíš, že se jedná o bosmera.

O podpoře Thalmoru v této bitvě rozhodneš ty. Jejích přítomnost může mít i další následky, ale jejich připojením k bitvě získáte to co vám Lord Gerrick nabízí. Proč rozhoduješ ty? Protože se jedná o zásadní rozhodnutí, které může dost ovlivnit bitvu a zároveň další vývoj. Tudíž jej nechci nechávat na NPC. Rovněž si zvol zdali půjdeš čelním útokem a nebo plánem B abych ti mohl přiřadit společníky, kterým budeš moc velet popř. je ovlivňovat.

Informace o bitvě


Sarako
Talar sáhne do brašny a poté začne štrachat po všech kapsách co v rouchu jsou, ale nakonec jen zakroutí hlavou. „Musel mi vypadnout někde během boje..“ vydal ze sebe s povzdechem. Muž se jen a pouze pousmál. Když jsi zmínil Luciovu zradu zpozorněl. „Opravdu?“ zeptal se zaujatě, „S tím by jste se možná audience dočkali ihned, ale potřebuji víc podrobností a vašich důkazech. Chápete jistě, že nechci císaře otravovat kvůli kdejaké blbosti a hlavně bez důkazů. Nerad mrhám jeho čas.“ dodal a podrbal se na bradě. Odložil jsi braň i dýky. Muž ihned přivolal jednoho z gardistů a nechal ho sebrat zbraně. „Budou vám vráceny..“ vydal ze sebe krátce gardista a Talar s neochotou odepnul svůj palcát. „..vaši hůl prosím.“ vybídl Erinu gardista. Erina chtěla zaprotestovat, ale na náznak Talara hůl dobrovolně odevzdala. Muž udělal gesto na své levé ruce a gardista odešel i se zbraněmi, „Takže..“ vydechl netrpělivě muž očekávajíc vaše informace o důkazech proti Luciovi.

Společník (Talar, Erina)

BadWolf
„Ne. To nehrozí..“ zamítl bdící možnost spletení šermíře s upírem, „..všechny upíry v této místnosti jsme pobili a teď jen vyčkáváme na příchod našeho velitele.“ dodal a přitom ti nezodpověděl tvoji otázku celou. Ingmar si toho všiml a ihned se vyjádřil: „Neodpověděl jste na celou otázku, bdící.“
„Říkal jsem, že tudy nikdo nešel.“ odpověděl pohotově bdící. (jak jsi jej sledoval při mluvení usuzuješ, že drobné náznaky na lež tam jsou, ale nejsi si stoprocentně jistý)

Leneren
Chytit dunmerku ti nedělalo problém. Byla paralyzovaná a neschopná pohybu. Odzbrojil jsi ji a vzal si ji jako živý štít proti dunmerovi s mečem a lukostřelci. Lucus odvrátil další útok šermíře a využil jeho nepozornosti, když se poohlédl na dunmerku. Prudce naznačil útok a nakonec svůj útok změnil a mírně sekl svého protivníka. Dunmer se však pohotově vzchopil a byl opět připraven k útoku a obraně. Mával svým mečem tak jak jej to učili a občas provedl nějaký útok. Lukostřelec znovu vystřelil, ale Corrientis opět použil tvé obranné kouzlo a jeho šíp odrazil. Udělal několik kroků, aby se přiblížil ke svému protivníkovi. Lukostřelec mezitím odložil svůj luk a vytasil meč. Zaútočil na mága a několikrát prudce udeřil do jeho hole. mág se však nevzal a i přesto, že měl jeho protivník podobný styl boje jako válečník s mečem a očividně studoval nějaký styl boje Corrientis jej dokázal za pomoci své magie přelstít. Po několika úderech jej slabě paralyzoval a následně odhodil kouzlem ke stěně u níž se nacházelo okno. Dunmer se při odhození udeřil a kouzlo paralyzování přestalo působit. Mág udělal několik kroků a napřáhl svoji hůl jejíž hrot se rozzářil bleskovým kouzlem. Legionář, který tu s vámi zůstal se zatím nezapojoval do boje dokud jeho život nebyl ukončen přímím probodnutím zezadu. Skácel se k zemi a za ním stál další dunmer akorát zbrojen dýkou a mečem.

První dunmer ozbrojený mečem čelí Lucovi a je v přízemí stejně jako ty. Nachází se však za Luciem a tak ti znemožňuje Luciovo tělo zásah jakýmkoliv kouzlem aniž bys jej ohrozil, protože nedokážeš předvídat jeho úskoky. Druhý dunmer se nachází v patře a čelí Corrientovi. Dunmerka je paralyzována a zůstane tak po dobu dalších dvou příspěvků. Třetí dunmer se pod rouškou neviditelnosti proplížil dveřmi a zasáhl vašeho legionáře. Nyní mu v cestě stojíš ty. Lucius i Corrientis jsou zaneprázdněný svými protivníky a o novém zatím neví.

Společník (Lucius Valerius, Corrientis)

Killiaden09
„Neboj budu a otec vám neublíží dokud tu budu.“ odpověděla ti Lukrécie a zamířila ke skříni, když jsi otevřela spatřil jsi velký počet šatů různých barev. Sáhla však po šedivém kabátu a přehodila jej přes sebe. Koukla do zrcadla a vlasy si upravila do copu, aby jí nepřekážely. „Já jsem připravena, co vy?“ (bez kabátu bude tvé vybavení rychleji promočené a nebude tak účinné, platí převážně u spotřebních předmětů)

Společník (Lukrécie)

Lord Rade
Děvče zakroutilo hlavou, „Bohužel, ne pane.“ poté si vzala prázdný tác a vyrazila k jinému stolu, protože ji čtveřice u stolu volala. „Asi bych měla do sídla taky nějakého sehnat.. ten současný sice není špatný, ale je má nějaké špatné zdraví a nemyslím, že se v brzké době vyléčí.“ začala hraběnka, když dojedla sousto a měla prázdná ústa, „..ale nejprve toho dvorního mága.“ Dojedl jsi poslední sousto oběda a koukl jak je na tom Silvie. Zbývají jí asi dvě poslední sousta na talíři a její medovina stejně jako ta tvoje pozvolna ubyla ze sklenice i z lahve. V hostinci se postupně vyprázdnilo a zůstala zde jen hrstka štamgastů a elfský válečník ve zlatavé zbroji, kterému dělalo společnost nějaké místní děvče (ovšem elfské rasy je to taktéž atmerka).


Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Upravil/a Aurelius dne 26.01.2016 18:15
 
Sarako
,,Jeden z Luciových dopisů pro Bothiel jsem mu vrátil, výměnou za značnou sumu peněz, které jsou momentálně v úschově u Chorolského komořího, druhý je bezpečně ukryt v troskách jednoho z domů ve čtvrti vypleněné upíry. Dále každý z bdících dosvědčí, že legát Nigidius vpadl s několika legionáři a pokusil se Bothiel osvobodit. Generál Lucius dal své slovo, že jej za to zbaví velení, ale jak jsem již měl tu čest, se s Luciem setkat, tak pochybuji o tom že by slovo, které dal na sněmu dodržel. Nigidius jednal na jeho rozkaz. Krom toho mám důkazy i doznání o zmanipulování Luciových hlasů na sněmu. Většinu toho už Lucius ví, proto se teď snaží zabít každého, kdo o té jeho spolupráci s Bothiel něco ví a až se dozví, že jsem uvěznil část Bothieliny duše, kterou mohu použít proti němu jako další důkaz, protože v tom kameni duší bude uchováno dostatek Bothieliných vzpomínek, zaútočí na mágskou univerzitu, i když už ho k tomu císařův dekret neopravňuje, protože jsem mu Bothiel vydal, sice sťatou ve chvíli předání, ale pochopitelně nemohl jsem riskovat osud celého Tamrielu, protože by jí při první příležitosti pustil na svobodu. Pokud budeme otálet, zemře dnes mnoho nevinných, a z legie toho taky moc nezbude. protože jsem pomohl mágům posílit obranu a připravit past aby byli schopní odrazit prví útok. Ten kámen s Bothielinou duší opustí univerzitu při zahájení útoku a v průběhu zítřka dorazí k císaři i s druhým Luciovým dopisem. Každopádně má odměna za dopadení Bothiel počká, teď je hlavní zabránit v obléhání, protože nastanou hotová jatka a pak už nebude pro Thalmor nijak složité císařství dorazit. Dnes už bylo mrtvých dost, proto věřím tomu, že mi nebudete bránit v cestě." domluvím a vykročím vpřed, přitom stále budu očekávat možný útok ze strany velitele.
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
BadWolf
"Říkal si, že tomu tady velíš ty. Proč a kam tedy váš velitel odešel úplně sám? A kde jsou ty vaše přípravy vůči upírům?"
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
scorpioncz
"Hmm ... dobře." poznamenám při snaze vyčíst nějaké informace a zalistuju pár stránek vpřed. "Možná bychom mohli nahlédnout i do druhé rakve." přejdu stále ponořen do čtení ke druhé rakvi.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
SuperHunter
"Každá pomoc se hodí." Řeknu elfovi.

"Jaký je ten váš plán B ?" Zeptám se generála
 
Leneren
Budu se snažit použít Dunmerku jako štít a budu útočit na posledního Dunmera magií
 
Tondulin
"Zatím na ně zkuste vypálit pár šípů, proti jejich formaci to asi nebude zrovna dvakrát efektivní, ale nenecháme je sem přece dojít zadarmo." řeknu Carwen a poté si k sobě přivolám jednoho mága z levé části hradby, druhého z brány a třetího z pravé části."Naším cílem bude to beranidlo, bez něho se sem nedostanou. Dobře ho chrání a jediná příležitost k jeho zasažení bude až je polijeme olejem." Na chvilku se odmlčím. "Déšť můžeme využít v náš prospěch, legionáři budou promočení na kost, proto používejte pouze blesková a ledová kouzla. Levá hradba bude mít za úkol přímý útok na legionáře, snažte se zasáhnout hlavně ty co kryjí beranidlo. Mágové z brány se mohou pokusit zapálit olej, aspoň na chvilku by hořet mohl a poté se také zamiřte na legionáře. Pravá hradba si připraví nějaká ledová kouzla a zkusí zmrazit beranidlo, to dřevo by mělo být dost nasáklé vodou a pokud se nám to povede, jen těžko ho uzvednou." Až rozdám rozkazy postavím se vedle Carwen, založím šíp do tětivy a budu vyčkávat až se legionáři přiblíží.
Upravil/a Tondulin dne 27.01.2016 17:24
 
Killiaden09
vydám se společně s Lukrécií směrem do hlavní haly
I dig
You dig
We dig
He dig
She dig
They dig

Now ... it's not very beatiful poem ... But it's quite deep...
 
Aurelius
ScorpionCZ
Nějaké zmínky si po prolistování spisu přeci jen našel. Opět byly příšerně načmárané, ale něco se přečíst dalo. Ponořen do čtení jsi zamířil k Tandilovi. „Spíš bychom měli. Byl bych nerad kdyby nás něco překvapilo.“ souhlasil Tandil a připravil se k odstrčení víka. (opět bude potřebovat tvoji pomoc, protože sám to nezmůže)

Společník (Tandil)


Tondulín
Vydal jsi rozkazy a postavil se vedle Carwen. Vytáhl šíp z toulce, natáhl tětivu a vyčkával. Válečníci rovněž nabili své luky a natáhli tětivu. Carwen namířila a poté zvolala téměř ve stejný moment jako Lora „Palte!“. Šípy vylétli z luku a udeřili do formace, která byla na něco podobného připravena.

Lukostřelci zaplavili svými šípy formaci legionářů střežící beranidlo. Dva mágové se mezitím připravili na vylití oleje, až se beranidlo dostane do vhodné pozice. Vzhledem k tomu, že není nijak těžké jeho pohyb byl vcelku rychlí. Během chvilky bylo i s doprovodem legionářů za bariérou (bariéra zasahuje i do čtvrtiny mostu).
„Vylijte to!“ předal tvůj rozkaz Hanz a dvojice mágů vylila nádoby s olejem. Legionáři instinktivně zvedli své štíty čímž si odkryli své boky a několik rychlejších lukostřelců toho využilo. Jakmile byl olej vylit Hanz předal rozkaz k zapálení. Jeden z mágů se naklonil, aby měl lepší výhled a z jeho ruky vytryskl plamen (tlumený silným deštěm), mezitím se povedlo beranidlu udeřit do brána (-25% brány).

Carwen vystřelila trojici šípů. Prvním trefila štít kryjícího legionáře, druhým zasáhla skulinku mezi štíty a šíp se mu zabodl neznámo kam. Třetím šípem usmrtila legionáře poté co zvedl štít ke krytí před olejem. Ty jsi mezitím stihl vystřelit jeden šíp a ještě ke všemu vůbec nic netrefil. Mágové svýma ledovými hroty mířili rovněž na dřevěné štíty a v momentě kdy jich bylo ve štíte příliš nedařilo se legionářů držet štít tak jak chtěli což je jednomu z nich stalo osudným. Poté co olej částečně vzplanul nastal mezi řadou legionářů menší chaos, který vyústil k upuštění beranidla a následně seskoku dvojice zapálených z mostu. Válečník stojící po tvé pravici dostal zásah přímo mezi oči. Skácel se k zemi a několikrát sebou na následky bleskového očarování cukl. Carwen se ohlédla, „Tarlow..“ šeptla tiše a napnula tětivu svého luku.

- 4 legionáři
- 1 válečník


Informace o bitvě


Společník (Globullus, Hanz, Carwen, Lora)

SuperHunterCZ
„To jsem rád, že si to uvědomujete.“ pravil Gerrick jakmile jste souhlasili s jeho podporou. „Nuže! Hádám, že víte, že tu bariéru jen tak nesrazíte k zemi, protože nemáte mágy..“ z jeho posledních slov byl znát náznak posměšnosti, „..ale Thalmor vám je dá k dispozici. Probíral jsem tuhle situaci se svým věrným mágem Siderionem a dospěli jsme k názoru, že vás můžeme s mágy podpořit takto.“ odmlčel se a přenechal slovo svému mágovi, který byl na první pohled starý, ale dozajista velmi mocný.
„Máme celkem dvě možnosti: První možnost je poslat mágy na most, aby svojí magií odrazili co nejvíce střel protivníků. Druhou možností je bariéru srazit k zemi pomocí jiskření. Bude to dlouhé, ale rozhodně kratší než tou vaší cestou. Na druhou stranu to bude vyžadovat velkou magickou energii a naši mágové budou v pozdější fázi boje téměř bez magie. Takže volte moudře.“ domluvil mág a hrdě se napřímil.(opět přichází možnost volby, pokud rozdělíš mágy na polovinu nepokryješ celý most)
„S*át na magii..“ zvolal Tarlow (bosmerský lukostřelec ve zbroji Thalmoru), prstem přejel po svém prstenu s modrým kamínkem, přešel hradbě, sáhl po luku, natáhl tětivu a následně vystřelil. Šíp proletěl skrze bariéru těžko říct jestli někoho zasáhl. „Trefil jsi?“ zeptal se Gerrick, Tarlow se usmál, „Tvé pochyby jsou směšné starý brachu..“ konstatoval a zařadil se ke svému veliteli, „..samozřejmě, že jsem trefil.“ dodal a Siderion na něj koukl, „Jak jsi dokázal prostřelit bariéru?“ zeptal se po chvilce.
„Občas se vyplatí mít za milenku mágyně.“ ušklíbl se Tarlow a schoval svůj elfský luk. Na první pohled je znát, že tento bosmer má nezvykle velké sebevědomí.

Nigidius se nijak nevyjadřoval k činu Tarlowa a pootočil se k tobě a Gorovi, aby vás zasvětil do svého plánu, který nazýval plánem B, „Použijeme balistu k vniknutí na univerzitu. Všechno jsem detailně promyslel, moji stavitelé vypočítali a mělo by se nám to povést. Šíp z balisty je polit všelijakým magickým sajrajtem a očarován. Památka od té dě*ky Bothiel, aspoň k něčemu byla užitečná..“ odmlčel se a ukázal na připravenou balistu.

Lukostřelci zaplavili svými šípy formaci legionářů střežící beranidlo. Vzhledem k tomu, že není nijak těžké jeho pohyb byl vcelku rychlí. Během chvilky bylo i s doprovodem legionářů za bariérou (bariéra zasahuje i do čtvrtiny mostu).
Obránci vylili nádoby s olejem. Legionáři instinktivně zvedli své štíty čímž si odkryli své boky a několik rychlejších lukostřelců toho využilo. Jeden z mágů se naklonil, aby měl lepší výhled a z jeho ruky vytryskl plamen (tlumený silným deštěm), mezitím se povedlo beranidlu udeřit do brána (-25% brány). Mágové svýma ledovými hroty mířili rovněž na dřevěné štíty a v momentě kdy jich bylo ve štíte příliš nedařilo se legionářů držet štít tak jak chtěli což je jednomu z nich stalo osudným. Poté co olej částečně vzplanul nastal mezi řadou legionářů menší chaos, který vyústil k upuštění beranidla a následně seskoku dvojice zapálených z mostu.

- 4 legionáři
- 1 válečník


Informace o bitvě

Sarako
Muž bedlivě poslouchal, „To jsou vážná obvinění..“ vydal ze sebe a promnul si bradu, chvilku pochodoval ze strany na stranu a následně se zastavil, „..dobrá. Zajistím vám audienci u císaře.“ dodal a vybídl k následování. Dovedl vás až do menší místnosti, kterou nazýval přijímaci. Uvnitř se nacházel menší účkový stůl a dřevěný zdobený trůn. Uvnitř místnosti nikdo nebyl, ani nějaká hlídka nikdo. Hlídka postávala pouze přede dveřmi. „Počkejte tu. Jen co zajistím audienci tak se tu setkáte s císařem..“ začal v momentě kdy jste vešli dovnitř, „..můžu teda jít, nebo máte něco na srdci?“ pousmál se.

Společník (Talar, Erina)


BadWolf
Bdící po tvé otázce mírně znejistěl. „Byli jsme -“ nadechl se, že opět promluví, ale Ingmar mu k tomu nedal příležitost. „Raději nech toho divadla bdící. Kápni božskou a zbytečně nás nezdržuj..“ pohrozil a poté pokračoval už klidným tónem „..nebo snad chceš, aby se generál Valerius dozvěděl, že maříš vyšetřování a misi jeho legie? Pokud vím tak vy bdící si našich operací nemáte co všímat a už vůbec do nich zasahovat. Pakliže by ten šermíř nebyl s vámi nějak spolčený.“
„Ne!“ vykřikl bdící, „Nechci se namočit do nějaké špíny! Chci jen sloužit Stendarrovi jako to dělali moji předci. Tamtudy šel i s naším velitelem..“ ukázal na boční chodbu, „..hledal Erinu. Kvůli nějaké teleportaci.. chtěl mluvit s císařem.“ pokračoval bdící a Ingmar se spokojeně usmál.
„Jsem velmi rád, že tu máme takto svědomité bdící.. alespoň může s klidem večer spát.“ pravil Ingmar a poplácal bdícího po zádech. Poté s tebou poodešel stranou. „Podle mě jít tou chodbou je blbost.. jestli šel žádat o audienci u císaře najdeme ho tam. Akorát se obávám co všechno mohl stihnout už za tu dobu vyžvanit.“ šeptl tiše.

Leneren
Jakmile se k tobě dunmer přiblížil příliš blízko a spatřil svoji dunmerskou přítelkyni rychle zpomalil. Ve volné ruce jsi začal vytvářet ledové kopí a zároveň jsi ucítil jak se žena pozvolna probírá z paralyzace. Dunmer udělal úskok dozadu a jakmile jsi vrhl ledové kopí uskočil stranou ve snaze vniknout ti do boku. Pootočil jsi se jeho směrem a dunmer pevněji stiskl svůj meč a více se zamračil.

Lucius mezitím čelil svému protivníkovi. Chtěl provést útok ze shora, ale dunmer byl rychlejší. Dřepl si a podkopl generálovi nohy. Po dopadu zarachotila jeho zbroj a jakmile byl trošku schopen se opět zapojit zabodl svůj hák do nohy útočícího dunmera. Zaskučel bolestí, předklonil se. Luciův další útok následoval mečem - švihnutím sekl svého protivníka a donutil jej padnout na kolena. Lucius se za pomoci meče postavil na nohy a následně se napřáhl k dalšímu útoku. Dunmer, který na tebe hleděl si toho všiml a prudce vrhl svoji dýku. (dýku bys byl schopen zachytit telekinezí - pokud se tak rozhodneš uveď dvě čísla od 1 - 6, Corrientis a Lucius o nově příchozím protivníkovi neví - můžeš je na něj upozornit)

Společník (Lucius Valerius, Corrientis)

Killiaden09
Lukrécie tě nechala opustit místnost jako první. Na chodbě jsi spatřil legionáře, který se k tobě ihned otočil a rychlejším krokem k tobě vyrazil. Jakmile však vyšla ze dveří i i šlechtična nenápadněji zpomalil. když byl pokoj zamčen, děvče tě pobídlo k pohybu ke schodišti. Sešli jste s legionářem v patách a do schody vás přivítal starý legionář slovy: „Kampak má paní? Kampak?“ a očima koukl i na tebe. „Snad ne na procházku v tomhle počasí.“ dodal když spatřil její plášť.

Společník (Lukrécie)

Lord Rade
Děvče zakroutilo hlavou, „Bohužel, ne pane.“ poté si vzala prázdný tác a vyrazila k jinému stolu, protože ji čtveřice u stolu volala. „Asi bych měla do sídla taky nějakého sehnat.. ten současný sice není špatný, ale je má nějaké špatné zdraví a nemyslím, že se v brzké době vyléčí.“ začala hraběnka, když dojedla sousto a měla prázdná ústa, „..ale nejprve toho dvorního mága.“ Dojedl jsi poslední sousto oběda a koukl jak je na tom Silvie. Zbývají jí asi dvě poslední sousta na talíři a její medovina stejně jako ta tvoje pozvolna ubyla ze sklenice i z lahve. V hostinci se postupně vyprázdnilo a zůstala zde jen hrstka štamgastů a elfský válečník ve zlatavé zbroji, kterému dělalo společnost nějaké místní děvče (ovšem elfské rasy je to taktéž atmerka).


Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Upravil/a Aurelius dne 27.01.2016 23:04
 
Tondulin
"Zatraceně, na té střelbě bych měl opravdu zapracovat." špitnu směrem ke Carwen a znovu vystřelím tentokrát pošlu šíp do skupinky kolem kvestora.
 
Sarako
Řeknu veliteli (dostatečně nahlas, aby mě slyšeli i strážci i agenti na chodbě):,,Lucius může každou chvíli vydat rozkaz k útoku na mágskou univerzitu. Císař by jistě nechtěl, aby se k němu mé varování dostalo pozdě. Sice se Lucius útokem na mágskou univerzitu sám udá, ale co ty zmařené životy desítek mágů a legionářů? Dle vážnosti situace je nutné, abyste mě zavedl za císařem a pouze ohlásil můj příchod. V takhle vážné situaci zkrátka není čas na nějaké formality. Krom toho, když mě za mou práci císař platí, bude vhodnější když přijdu já za císařem, než aby císař musel za mnou." naznačím veliteli, aby mě zavedl přímo za císařem. Nepolevuji v ostražitosti. (Nemám z jednání velitele dobrý pocit a nemám v úmyslu se v této místnosti nechat zamknout a následně zlikvidovat. Nemám zbraň, a jestli je v Bilo-zlaté věži dostatek Luciových patolízalů, nebude pro ně má likvidace problém.) Talarovi a Erině naznačím, aby nás následovali.
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Hrozba III. Zdejší kobky 5098 22.06.2024 00:26
Hrozba • Diskuze Zdejší kobky 313 23.12.2016 21:15
Hrozba • Pilíře Vědění Zdejší kobky 4 15.05.2016 23:33
Hunterovi povídačky, Svazek 1.: Hrozba Onyxu » Skyrim - Váš svět 30 20.10.2012 23:48
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4199 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8228 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5699 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4851 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12720 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7505 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6633 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6365 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7556 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist