"Tak rád tě vidím, brachu! No, měl jsem se... všelijak... Jenže už mě to sere. No třebas tuhle jsem měl chytit jednoho vraha, jenže Scipio nechtěl abych mluvil s přítelem jeho neteře, takže je to celý v hajzlu. Nemluvě o tom... že jsem toho v poslední době hodně posral. Asi dám výpověď. Nicméně, jsem rád že tě vidím!"XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
hRDLA "Ty! Dojdi na Univerzitu pro nějakého mága!" řekl Legát, a jakýsi legionář se zeptal "Koho? Z mágů z Univerzity tu zůstal pouze arcimág, Arterius a Mirabelle, Benoch je zraněná."
Scorpion
Přišel jsi k Mirabelle, vypadala naštvaně. Když jsi se jí zeptal na Arteria vypadalo to že jsi naštval ještě víc "Je vedle." odsekla.
Whirt
Falwus vyrazil pryč z Univerzity, Serana chvilku mlčela a pak povídá "Je to už dávno co jsme se viděli, byly jsme tehdy ještě malí. Byly jste u nás na návštěvě tady v Cyrodiilu, dva dny předtím než došlo k 'modré noci' nebo aspoň mi jí tak říkáme. Náš rod byl vyvražděn a podle toho co jsme slyšela i váš rod postihl stejný konec."
Breza77
(2 příspěvky)
Mopidu "Zajímavého asi ne, krom toho že ošetřuješ. A pomáháš raněným." řekl Arterius, přiběhl k vám udýchaný mág a povídá Arteriovi "Altmerové, prorazili... našli nějakou chodbu do sklepení!". Arteriovi zmizel z tváře úsměv, a povídá "Jak prorazili? Vždyť... vždyť žádná chodba není ne?". Mág rychle odpoví "Musíte jít se mnou, rychle..".
BW "Zajímavé, to mě sem jen poslali bránit město.. takže opět nuda."
Upravil/a Aurelius dne 17.03.2013 19:11
"No, nevím jestli si město viděl zvenčí, ale věř mi, pokud tu zůstaneš, tak se moc dlouho nudit nebudeš... Imperial City padne, ať se to Legii líbí nebo ne, těch Altmerů je víc než by si člověk dokázal představit."XVI...............................................................[Dcery Nebes]
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
hRDLA "Udržíme se, jak jen dlouho budeme moc!" řekl Scipio, a sešel z hradby spolu s Legátem a Ulfrikem. Rozeběhl jsi se k Univerzitě, velké dveře do ní byli otevřeny, a ty jsi spatřil mnoho raněných. Všiml sis Škorpiona, který stál před Arteriem a Serany, která mluvila s nějakým altmerem a altmerskou.
Scorpion "Ono nikdy nebylo tajemstvím že se nesnáší." řekla Laurana, a vyrazili jste na ošetřovnu. U dveří jste potkali Arteria a Ra´Jazu jak zrovna vcházejí do velkého sálu.
Whirt "Tvoje rodiče dostali je taky... někde v Morrowindu o pár dnů déle, já a bratr jsme byly posláni do sirotčince proto jsme se nikdy víc neviděli. A proto si mě asi nepamatuješ, tehdy mi bylo sotva pět a tobě tři roky." řekla Serana.
Breza77
(1 příspěvky)
Mopidu
Bylo vidět že Arterius váhal, ale nakonec souhlasil. Alda řekl "Tak já tu počkám, mezitím si přečtu tu knížku.". Posadil se na lůžko které bylo volné a začal si listovat v knížce. Ty jsi mezitím s Arteriem vyrazila do velkého sálu, jen jste vešli do velkého sálu a potkali jste Škorpiona a Lauranu.
BW "Legie, nepadne. Máme Scipia, psijiky, podporu mágů. Stále je naděje!" řekl hrdě Veyer.
Upravil/a Aurelius dne 17.03.2013 20:23
"Hmm... Máš pravdu. Nicméně, já odsud mizím. Když jsem dal tu výpověď... Můžu jít kamkoliv!"XVI...............................................................[Dcery Nebes]
Přiběhnu ke Škorpovi a řeknu: ,,Ticho všichni, zdar kočko, Thalmor se dal do pohybu a co hůř, Ancano má s největší pravděpodobností část - možná i dokonce celou - strašně silné hole. Potřebuju vědět, kde se nachází hrob 1. mága co hlídal tu truhlu ve věži, možná je to naše poslední naděje."
Upravil/a hRDLA dne 17.03.2013 20:25
,,Arterie!"(křiknu na něj a doběhnu k němu),,potřebuju vědět něco o tom kouzlu co chtěl psijikové seslat ... co to udělá? a další porobnosti ... "
Upravil/a scorpioncz dne 17.03.2013 20:28
"Zdar lidi" kývnu na ně
"Ne, nevím. Snad když je tak mocná tak ji budou někte chránit...někde kde si myslí že na ně nikdo nemá" otočím se na redguarda
Upravil/a Mopidu dne 17.03.2013 20:32
"Není divu, že si na nic nevzpomínám." řeknu rozrušeně. "Nevzpomínám si ani na svoje vlastně ani na své rodiče, vždy jsem si myslel, že se mě někdo jen tak zbavil v Morrowindských močálech, s tím, že se mě někdo ujme." povzdechnu. "Co se stalo pak tobě?"
hRDLA a Scorpion a Mopidu
Arterius se podívá na Zaratha a povídá "Hrob prvního mága je na hřbitově, každý by čekal že bude mít nějaký velký honosný hrob. Ale ne, on má jen malí dřevěný křížek zabodnutý v zemi... zvláštní." potom se otočí na Škorpiona a povídá "Psijikové vládnou mocí která se nám pouhým mágům může zdát, to kouzlo které chtějí použít je třikrát silnější než kouzlo Ledové Bouře doslova to roztrhá každou bytost, zvláštní ale je, že v místě kde je kouzlo vypuštěno je nejslabší, proto se nám nemůže nic stát. Dremwus tě zajisté poslal pro můj svitek, ten je k ničemu... je to pouze pojistka kdyby se něco zvrtlo."
Whirt "Byla jsem v sirotčinci, bratr byl starší a měl velké nadání na magii proto ho odvedli do Ledohradské Univerzity, a pak mě chodil navštěvovat... támhle je." řekla, a ukázala na několik lidí který spolu diskutovali, byl tam jaký si bratonec, khajiitka, altmerka, redguard a císařský.
Breza77
Už je večer, v hostinci je ticho.
BW "Jsem zvědav jak daleko utečeš. Blázne, tady máš daleko větší šanci."
"Když jsem se dostal sem, dostanu se i ven. Ale ještě tu asi zůstanu, i když prdím na Legii, svoje přátele tu hodlat nenechám bojovat samotné. Devítka ví jestli si ještě pamatujete jak na to "XVI...............................................................[Dcery Nebes]
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.