Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Pro prohlen se regni.
Číst diskuzi
Právě je zde: 2 host(ů)
 Tisk diskuze
Hrozba II.
Aurelius
ScorpionCZ
„To bychom neměli..“ přikývl a následoval tě k chodbě. Opět byla úzká, ale nevypadala tak dlouze jako ty předchozí. Na jejím konci cosi světelně zářilo a byl vidět náznak kruhové místnosti. „..že bychom byli na konci?“ poznamenal Tandil, „No.. asi jo.“ pravil, když jste prošli chodbou, kterou vám osvětlovala levitující světelná koule, která pominula v momentě kdy jste vešli do kruhové místnosti.

Uvnitř místnosti jsi spatřil uprostřed prastarý kamenný podstavec do kterého byly vyryty téměř všechny symboly doposud známé magie (chyběla runová magie). Také se zde nacházeli celkem čtyři kruhové sloupy, které držely strop. Dále zde byla dvojice kamenných rakví, které Tandila dost překvapili neboť jejich objevení okomentoval slovy, „Netušil jsem.. že se tu někdo nechal pohřbít.“ a pomalu přistoupil k jedné z nich. Uprostřed místnosti se nacházel kamenný elementál dost mohutný, ale neoživený. V jeho hrudi byla zaseknuta poslední část hole, které si, ale Tandil vůbec nevšiml. „Tohle se mi vůbec nelíbí Škorpiasi..“ přiznal Tandil a z jeho hlas nezněl tak odvážně jako předtím. „..měli bychom najít tu hůl a vypadnout. Hlavně dávej pozor kam šlapeš.“

Společník (Tandil)

Tondulín
„Berto takhle: Když selžeme proniknou do zahrad univerzity a následně do věže. Sice se můžeme zabarikádovat uvnitř velkého sálu, ale ztratíme tím výhodnou pozici a bude otázkou času kdy nás dorazí..“ odmlčel se a hleděl z okna, „..je v tvém zájmu, abys přistupoval zodpovědně ke každému mému rozkazu a následně zodpovědně velel při obraně - pokud bude nutné v rychlosti změnit nějaký rozkaz nebo prostě zasáhnout. Uvědom si, to neděláš kvůli mě, ale kvůli všem co tu jsou a hlavně kvůli Mirabelle, nemám pravdu?“ podíval se na tebe a opět následovala odmlka, udělal několik kroků po komnatě a přitom se rozhlížel po okolí.
„Ještě jednu věc jsem chtěl..“ začal, když se zastavil u stolku a našel misku s oříšky, opatrně ji pootevřel a tiše poznamenal: „..Palagánovi oříšky.. mno není tu neuškodí, když si nabídnu..“ nabral si hrstku do ruky a pootočil se k tobě, „..nevím jestli to Carwen říkala a nebo teprve řekne. Pokud zradíš řád skončíš podobně jako Tyranus nebo Garrus s mečem v hrudi nebo bez hlavy, podle toho jakou budu mít zrovna náladu a nebo podle toho kdo tě dostane dřív. Mirabelle nic o našem řádu neřekneš. Rozuměl si? Pokud máš nějaké otázky ptej se.. ať už můžu zahájit proslov a pustit Edwin s Mirabelle dovnitř.“ domluvil a začal ujídat oříšky.

Společník (Arterius)

Sarako
Když jsi domluvil a začal se oblékat do roucha jednoho z bdících, které nevonělo zrovna nejlépe a neslo známky souboje s několika protivníky (podle krvavých stop, ušpinění a zápachu potu) Talar přivolal jednoho z bdících. „Ivare!“ křikl na něj a bdící se pootočil, „Než se vrátím tak tu velíš. Zůstanete zde, seženete zbytek a udeříme odtud, ale až se vrátím..“ pokračoval zatím co bdící mlčky kývl, „..pro jistotu projděte mrtvé upíry a přesvědčte se, že to jen nehrají. Kde je vlastně sestra Erina?“
„Sestra Erinal vedla třetí skupinu. Neměla by být daleko.“ odpověděl mu bdící Ivar a Talar mlčky kývl. Když jsi byl převlečený a zmínil cestovní kouzlo Taral nesouhlasně zakroutil hlavou.
„Nic takového neumím.. ani já ani tahle skupina co tu mám..“ spráskl ruce, „..jediný o kom vím, že se zabývá magii je sestra Erina a ta vedla jinou skupinu s cílem najít jiný vstup do jejich doupěte, abychom je sevřeli a zaútočili na ně z více míst.“ vysvětloval poté.
„Nebude daleko..“ ozval se opět Ivar, „.navíc za sebou určitě nechávali zapálené louče, takže najít je nebude problém.“ dodal a koukl na svého velitele.
„Buď jí můžeme zkusit najít a nebo se vrátíme zpět stejně jako jsme sem přišli.. akorát doufám, že tě nikdo nepronásledoval.“ vydal ze sebe Talar a zkontroloval si svoje vybavení, aby tu nenechal nic potřebného.

BadWolf
Dění kolem chrámu jsi ignoroval. Tvé kroky směřovali k propadlišti. Když prošel ulicemi a konečně se blížil k táboru bdících všiml sis v dálce nějaké osoby, která se mihla před tebou a zmizela v táboře. Nejspíš zalezla do stok. Chvilku po ní jsi zaslechl Ingmarův hlas, ale pořádně jsi mu na dálku nerozuměl. Skutečně to byl Ingmar v doprovodu legionářů utíkal za osobou přímo do tábora bdících. „Dělejte! Nesmí nám utéct.“ zvolal z plných plic Ingmar uvnitř tábora těsně předtím než zmizel propadlištěm do stok.

SuperHunterCZ
„To nezní vůbec špatně..“ konstatoval s úsměvem Gor a legát spokojeně pokyvoval. „Výborně. Pojďte se mnou. Hodlám vás seznámit se svým plán.“ pokračoval s pootočením vyrazil ke schodišti na hradbu. Následovali jste jej. Když jste stanuli na hradbě spatřil jsi univerzitu a její věž. Hrstka válečníků již postávala na jejích hradbách a byla obklopena magickou bariérou.
„Centrální útok povedeme přes most, prorazit bránu by nemělo trvat dlouho, protože je slabá..“ začal vysvětlovat Nigidius a přitom ukazoval na most, „..celí postup budou krýt naše katapulty a balista do které jsem si sehnal speciální náboj, který je schopen projít skrze magickou bariéru, ale to je taková moje specialita na konec.“ dodal hrdě a usmál se, chtěl pokračovat, ale vedle něj se náhle zjevil (přiběhl) jiný legát. Rovněž byl starší, ale nebyl tolik zjizvený a tak po zuby ozbrojený jako Nigidius a očividně s ním nesdílel nadšení z obléhání univerzity.
„Pomátl jsi se na rozumu Nigidie?!“ zvolal na něj rázně, „Copak nevíš co tohle může vyvolat?!“ pokračoval rázným tónem, ale Nigidius si z toho očividně nic nedělal. S klidem mu odvětil, „Téhle operaci velím já, takže jestli se ti něco nelíbí sbal se a táhni jinam.“ ušklíbl se, „To byl rozkaz, legáte Platorie.“
„Tohle přeci nemůžeš!“ zvolal Platorius, „Generál Valerius dal své slovo.“ po těchto slovech Nigidius pouze protočil oči.
„Na té univerzitě žije vlastizrádce a jeho dě*ka jejíž otec se otevřeně paktuje s těma zku*venýma ušákama. Něco takového nehodlám trpět já a nebude ani císař..“ znělo z Nigidiových úst, „..a kdokoliv se připojí k tomu deb*lovi je zrádce a se zrádci nemáme slitování.“ dodal rázně.
„Tohle ti nedovolím. Generál něco takového nepovolil.“ vzepřel se legát Platorius.
„Podívej se kolem sebe! Tohle nejsou legionáři. Tohle jsou pravý legionáři. Legionáři ochotní umírat pro správnou věc. Kdo je přesvědčil, aby nastoupili do legie a složili Luciovi?! JÁ! A poslechnou moje rozkazy, když ji nařídím, aby vykonali to na co tu nikdo z našeho vedení nemá koule! Takže dovolíš!“ vydal ze sebe Nigidius a aniž by to Platorius čekal sáhl po své dýce a zarazil mu jí přímo do hrudi. Následovalo bolestné zasténání a ohlédnutí několika přítomných, kteří však nijak nezasáhli.
„Sbohem slabochu..“ vydal ze sebe Nigidius a dopomohl k tomu, aby legátovo tělo spadlo z hradby. „..budeme pokračovat.“ dodal a ušklíbl se. Dýku nechal v těle legáta. Otočil se směrem k chrámu a začal hlasitě mluvit, aby jej slyšel každý legionář: „Všichni ti kdož tu stojíte moc dobře víte čeho je Arterius a jemu podobní schopní. Následovali jste mě do hnutí, které podporovalo generála Lucia Valeria proto, že jsem vám slíbil, že dokážu ustanovit rovnováhu! Rovnováhu na bojišti a i mimo ní! Mágové jsou zdrojem tohohle problému! Jejich moc je nebezpečná - podívejte se na Thalmor, opět mágové. Bájný úsvit - musíme zahájit radikální řešení, abychom zabránili dalším těmto uskupením. Mimo jiné nesmíme zapomínat, že Arterius se nemůže nabažit spojení hole Chaosu a dozajista se o to právě dnes pokusí! Budeme stát při sobě. Dnes i další dny, abychom nastolili rovnováhu v tomto světě, podrobili mágy a dokázali kontrolovat a zkrotit jejich moc. Jako bonus dnes při pádu univerzity získáme vlastizrádce a tu jeho dě*ku! Připraveni?! Připraveni přepsat historii?!“ při posledních slovech řval a následně pozvedl svůj meč, který ještě předtím stihl vytasit. Ostatní hlasitě zvolali.
„Zahajme obléhání!“ s těmi to slovy schoval meč a opřel se o cimbuří. „Nyní uvidíte destruktivní sílu mé legie..“ dodal s hrdostí, „..mám s bojem s mágy dlouholeté zkušenosti.“

Leneren
Mírně jsi se pootočil, aby nebylo vidět na tvoji levou ruku. Lukostřelec tě sice svým zrakem sledoval, ale připravovaného kouzla si zatím všimnout nemohl. Dunmer měl stále ruku uvnitř své brašny.
„Neskočíme vám na vaše slova. Zabili jste naši sestru.“ pravil lukostřelec a namířil svůj luk na Corrienta. „Soustřeď se na tu ženskou. Já si vezmu toho šermíře a Cor lukostřelce, ale pamatujte potřebujeme jednoho živého.“ šeptl tiše Lucius, že jsi jej stěží slyšel, ale něco málo jsi rozuměl a zbytek si šel lehce domyslet. Po Luciových slovech vytáhl dunmer ruku s menší lahvičkou ve které se nacházel neznámý obsah. Vrhl ji proti vám a sám udělal salto, kterým byl odhodlaný vás přeskočit a vpadnout vám do zad. Lukostřelec se připravil na výstřel z luku a žena se rovněž připravila na útok.

Killiaden09
Lukrécie mlčky přikývla. Začal jsi se rozhlížet po pokoji. Zkoušet tu magii by asi nebylo příliš bezpečné, protože nábytek je dřevěný a je tu spousta křehkých předmětů, které by při špatném vyslovení kouzla mohli být rozbity.
„Co kdybych se šli podívat k univerzitě? Sice jsem tam původně nechtěla.. ale nebylo by užitečné vidět to co se mě chystáte učit zblízka a na živo?“ zeptala se náhle a však tlumeným hlasem, aby ji nikdo neslyšel.


Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..
 
Tondulin
"Jo to už mi došlo, asi mi to nebudeš věřit, ale už se mi s tebou vážně nechce bojovat po čtvrté, člověka to časem omrzí." Zasměju se. "Otázky nemám, takže můžeme přejít k proslovu."
 
Sarako
,,Než jsem zmizel, v propadlišti do stok, měl jsem v patách několik pronásledovatelů, takže budeme muset za Erinou." počkám, až si Talar zkontroluje své vybavení a vydám se s ním podle loučí za Erinou. Cestou budu mít ruku na meči, abych byl připraven na upíry, nebo příchod svých pronásledovatelů.
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Leneren
vrhnu své kouzlo po tom co skáče a zkusím ho znehybnit a omráčit
 
Aurelius
ScorpionCZ
„To bychom neměli..“ přikývl a následoval tě k chodbě. Opět byla úzká, ale nevypadala tak dlouze jako ty předchozí. Na jejím konci cosi světelně zářilo a byl vidět náznak kruhové místnosti. „..že bychom byli na konci?“ poznamenal Tandil, „No.. asi jo.“ pravil, když jste prošli chodbou, kterou vám osvětlovala levitující světelná koule, která pominula v momentě kdy jste vešli do kruhové místnosti.

Uvnitř místnosti jsi spatřil uprostřed prastarý kamenný podstavec do kterého byly vyryty téměř všechny symboly doposud známé magie (chyběla runová magie). Také se zde nacházeli celkem čtyři kruhové sloupy, které držely strop. Dále zde byla dvojice kamenných rakví, které Tandila dost překvapili neboť jejich objevení okomentoval slovy, „Netušil jsem.. že se tu někdo nechal pohřbít.“ a pomalu přistoupil k jedné z nich. Uprostřed místnosti se nacházel kamenný elementál dost mohutný, ale neoživený. V jeho hrudi byla zaseknuta poslední část hole, které si, ale Tandil vůbec nevšiml. „Tohle se mi vůbec nelíbí Škorpiasi..“ přiznal Tandil a z jeho hlas nezněl tak odvážně jako předtím. „..měli bychom najít tu hůl a vypadnout. Hlavně dávej pozor kam šlapeš.“

Společník (Tandil)

Tondulín
„Počtvrté?“ ušklíbl se Arterius, „To už by bylo skutečně naposled.“ přikývl a poté pomocí telekineze otevřel dveře čímž beze slov naznačil Edwin a Mirabelle, že mohou vejít a následovat jej na balkón. Mirabelle se na tebe usmála a na balónu se postavila do tvé těsné blízkosti, aby tě mohla chytnout za ruku. Edwin se postavila na pravou stranu a Arterius stál uprostřed. Povedl svoji ruku k nebesům a zamumlal zaklínadlo, které způsobilo menší světelný výboj, který upozornil všechny kolem univerzity. (znamení bez pochyby viděli i na druhé straně, ale nebylo tak intenzivní) Když se všichni pootočili směrem k věži, Arterius se nadechl a pomalu zahájil svůj proslov: „Válečníci, mágové, přátelé! Dnes jsme nuceni stanout proti legionářům a proti říši samotné, kterou jsme léta podporovali a vypomáhali jí kde se jen dalo. Říše samotná se k nám zády však neotočila, nýbrž její generál Lucius Valerius a jeho sbor legionářů říkající si 'Pravá Osmá legie'. Tato legie je ve skutečnosti jen a pouze banda hrdlořezů sestavená legátem Nigidiem Amatiem pod jedním cílem!“ znělo z jeho úst a přitom se opřel o kamenné zábradlí balkónu, „Aby plnili špinavou práci a odstraňovali ty kdož překážejí říši a generálovi samotnému. Nyní jsme terčem my. Já jakožto účastník Anorské plavby a vy všichni jakožto zastánci nezávislosti této univerzity. Generál Lucius Valerius by totiž velmi rád viděl tuhle univerzitu opět v rukou cechu mágů a nejlépe pod přímím velením legie, aby mohl využívat naše zdroje, sílu a magickou moc dle svého uvážení. Nám jde jen a pouze o vzdělání našich noviců, bezpečnost a především o omezení politického vlivu říše na tuhle univerzitu! Přátelé. Když nyní ustoupíme o tyto věci přijedeme a legát Nigidius a jeho hrdlořezové s námi nebudou mít slitování! Odrazme je zde společnými silami a přepišme historii této univerzity!“ při posledních slovech zněl rázně a přitom mávl pěstí. Ze zdola se ozvala hlasitá podpora všech přítomných a když se Arterius otočil směrem k vám tiše poznamenal, „Nesnáším proslovy..“ zakroutil hlavou, „..nemohl bych být politik.“ koukl na Edwin a ta se jen a pouze pousmála, ale nic neříkala.
„Dopřejeme vám trochu soukromí, ale moc to neprodlužujte.“ vydal ze sebe Arterius a společně s Edwin odešel z balkónu do komnaty arcimága. Mirabelle na tebe koukla svými očima a mlčky si tě prohlížela.

Společník (Arterius)

Sarako
„Uhm..“ vydal ze sebe Talar, „..Ivare kdyby něco nikoho jsme tu neviděli. Jen upíry.“ pravil poté k Ivarovi a ten jen mlčky přikývl. Vzal jsi jednu z loučí a razil si cestu za Talerem, který tě vedl jednou z bočních chodeb. Místy byly osvětlené, ale nepravidelně. Sem byla některá z připravených loučí zhaslá. Cesta chodbou vám utíkala rychle a brzy jste narazili na několik mrtvých těl upírů. „Zdá se, že byli vcelku úspěšní.“ konstatoval Talar, ale nezastavoval se. Když jste dorazili až do větší místnosti ve stokách, která byla nejspíš magicky vybourána a nebo manuálně. Spatřili jste několik dřevěných rakví a mrtvá těla upírů i bdících.
„Zatraceně..“ poznamenal Talar a opatrně sáhl po palcátu. Místnost byla hůře osvětlená z čehož plynulo, že se to bdícím zjevně ani nepodařilo. Talar opatrně procházel kolem mrtvých těl a zastavil se až u jednoho z bdících, který jevil známky života. Dřepl si k němu.
„Selhal jsem, bratře Talare.. selhal..“ vydal ze sebe s bolestí muž a přitom hleděl na Talara. Všiml sis rozsáhlého poranění na hrudi a chybějící levé nohy.
„Stendarr ti dozajista odpustí, bratře Irvigu..“ pravil Talar, „..s tahle rozsáhlými poraněními nic udělat nesvedu..“ otočil se k tobě. „..kde je sestra Erina?“ zeptal se poté a opět koukl na umírajícího bdícího.
„Ustoupila.. společně s dalšími. Byla to past.. napadli nás tu a zmasakrovali aniž bychom stihli cokoliv připravit.. bylo to rychlé.. nevím jestli žije.“
„Víš kam ustoupila?“
„Támhle..“ ukázal s posledních sil hlavou směrem k boční chodbě v níž dohořívala louč. „..Talere.. prosím.“ vydal ze sebe poté a koukl na svého bratra bdícího. „Nechť je Stendarr milosrdný k tvé duši a odpustí ti všechny tvé prohřešky..“ pravil Talar a opět koukl na tebe, „..ukončil bys prosím jeho trápení? Já to palcátem udělat nemohu.“

BadWolf
Dění kolem chrámu jsi ignoroval. Tvé kroky směřovali k propadlišti. Když prošel ulicemi a konečně se blížil k táboru bdících všiml sis v dálce nějaké osoby, která se mihla před tebou a zmizela v táboře. Nejspíš zalezla do stok. Chvilku po ní jsi zaslechl Ingmarův hlas, ale pořádně jsi mu na dálku nerozuměl. Skutečně to byl Ingmar v doprovodu legionářů utíkal za osobou přímo do tábora bdících. „Dělejte! Nesmí nám utéct.“ zvolal z plných plic Ingmar uvnitř tábora těsně předtím než zmizel propadlištěm do stok.

SuperHunterCZ
„To nezní vůbec špatně..“ konstatoval s úsměvem Gor a legát spokojeně pokyvoval. „Výborně. Pojďte se mnou. Hodlám vás seznámit se svým plán.“ pokračoval s pootočením vyrazil ke schodišti na hradbu. Následovali jste jej. Když jste stanuli na hradbě spatřil jsi univerzitu a její věž. Hrstka válečníků již postávala na jejích hradbách a byla obklopena magickou bariérou.
„Centrální útok povedeme přes most, prorazit bránu by nemělo trvat dlouho, protože je slabá..“ začal vysvětlovat Nigidius a přitom ukazoval na most, „..celí postup budou krýt naše katapulty a balista do které jsem si sehnal speciální náboj, který je schopen projít skrze magickou bariéru, ale to je taková moje specialita na konec.“ dodal hrdě a usmál se, chtěl pokračovat, ale vedle něj se náhle zjevil (přiběhl) jiný legát. Rovněž byl starší, ale nebyl tolik zjizvený a tak po zuby ozbrojený jako Nigidius a očividně s ním nesdílel nadšení z obléhání univerzity.
„Pomátl jsi se na rozumu Nigidie?!“ zvolal na něj rázně, „Copak nevíš co tohle může vyvolat?!“ pokračoval rázným tónem, ale Nigidius si z toho očividně nic nedělal. S klidem mu odvětil, „Téhle operaci velím já, takže jestli se ti něco nelíbí sbal se a táhni jinam.“ ušklíbl se, „To byl rozkaz, legáte Platorie.“
„Tohle přeci nemůžeš!“ zvolal Platorius, „Generál Valerius dal své slovo.“ po těchto slovech Nigidius pouze protočil oči.
„Na té univerzitě žije vlastizrádce a jeho dě*ka jejíž otec se otevřeně paktuje s těma zku*venýma ušákama. Něco takového nehodlám trpět já a nebude ani císař..“ znělo z Nigidiových úst, „..a kdokoliv se připojí k tomu deb*lovi je zrádce a se zrádci nemáme slitování.“ dodal rázně.
„Tohle ti nedovolím. Generál něco takového nepovolil.“ vzepřel se legát Platorius.
„Podívej se kolem sebe! Tohle nejsou legionáři. Tohle jsou pravý legionáři. Legionáři ochotní umírat pro správnou věc. Kdo je přesvědčil, aby nastoupili do legie a složili Luciovi?! JÁ! A poslechnou moje rozkazy, když ji nařídím, aby vykonali to na co tu nikdo z našeho vedení nemá koule! Takže dovolíš!“ vydal ze sebe Nigidius a aniž by to Platorius čekal sáhl po své dýce a zarazil mu jí přímo do hrudi. Následovalo bolestné zasténání a ohlédnutí několika přítomných, kteří však nijak nezasáhli.
„Sbohem slabochu..“ vydal ze sebe Nigidius a dopomohl k tomu, aby legátovo tělo spadlo z hradby. „..budeme pokračovat.“ dodal a ušklíbl se. Dýku nechal v těle legáta. Otočil se směrem k chrámu a začal hlasitě mluvit, aby jej slyšel každý legionář: „Všichni ti kdož tu stojíte moc dobře víte čeho je Arterius a jemu podobní schopní. Následovali jste mě do hnutí, které podporovalo generála Lucia Valeria proto, že jsem vám slíbil, že dokážu ustanovit rovnováhu! Rovnováhu na bojišti a i mimo ní! Mágové jsou zdrojem tohohle problému! Jejich moc je nebezpečná - podívejte se na Thalmor, opět mágové. Bájný úsvit - musíme zahájit radikální řešení, abychom zabránili dalším těmto uskupením. Mimo jiné nesmíme zapomínat, že Arterius se nemůže nabažit spojení hole Chaosu a dozajista se o to právě dnes pokusí! Budeme stát při sobě. Dnes i další dny, abychom nastolili rovnováhu v tomto světě, podrobili mágy a dokázali kontrolovat a zkrotit jejich moc. Jako bonus dnes při pádu univerzity získáme vlastizrádce a tu jeho dě*ku! Připraveni?! Připraveni přepsat historii?!“ při posledních slovech řval a následně pozvedl svůj meč, který ještě předtím stihl vytasit. Ostatní hlasitě zvolali.
„Zahajme obléhání!“ s těmi to slovy schoval meč a opřel se o cimbuří. „Nyní uvidíte destruktivní sílu mé legie..“ dodal s hrdostí, „..mám s bojem s mágy dlouholeté zkušenosti.“

Leneren
Vrhl jsi své kouzlo proti dunmerovi ve vzduchu. Povedlo se mu hnout tvému ledovému kopí a dopadl na nohy. „Si myslíš, že mě trefíš?!“ vydal ze sebe posměšně a připravil si svůj meč k útoku. Vržená ampulka se rozbila o podlahu a tekutina, která uvnitř byla se dala přirovnat k oleji. Lukostřelec vystřelil, ale jeho šíp byl odražen Corrientovým kouzlem vycházejícím z hole. V ruce, kterou měl sevřenou za zády měl již připravené smrtelné bleskové kouzlo, které vrhl po lukostřelci. Ten hbitě uskočil a kouzlo udeřilo do zdi. Mezitím jsi se otočil na válečníka s mečem. Začal se soustředit na kouzlo. Lucius se k němu taktéž otočil, protože žena s malou dýkou se dle jeho uvážení momentálně nejevila jako závažná hrozba. Přepočítal se však. Žena udělal podobné salto a stanula těsně před tebou. Chtěla bodnout dýkou, ale její chvat jsi odrazil chytnutím její ruky. Pokusila se kopnout nohou, ale tvé paralizační kouzlo ji stihlo zasáhnout mnohem dříve. Lucius mezitím zablokoval mečem útok dunmerka, který hodlal pomocí ženě.

Killiaden09
Lukrécie mlčky přikývla. Začal jsi se rozhlížet po pokoji. Zkoušet tu magii by asi nebylo příliš bezpečné, protože nábytek je dřevěný a je tu spousta křehkých předmětů, které by při špatném vyslovení kouzla mohli být rozbity.
„Co kdybych se šli podívat k univerzitě? Sice jsem tam původně nechtěla.. ale nebylo by užitečné vidět to co se mě chystáte učit zblízka a na živo?“ zeptala se náhle a však tlumeným hlasem, aby ji nikdo neslyšel.


Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..
 
Tondulin
"Tak je to tady." otočím se na Mirabelle a usměju se. "Arterius mě dokonce pověřil velením obrany, snad to nepodělám jako obvykle."
 
Sarako
,,Stendarr s tebou bratře Irvigu." pronesu a probodnu jeho tělo v místě krku směrem k srdci. (aby to měl rychle za sebou) Potom posbírám dýky které uvidím (jen ty co vidím na první pohled) a s taseným mečem se rozběhnu chodbou, kterou Irvig ukazoval.
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
scorpioncz
"Ehm ... jen tak mimochodem, vím kde ta hůl je .. a taky vím co se stane až jí odtamtud vytáhneme." Řeknu a až se na mě Tandil podívá, tak ukážu s na atronacha s takovým tím výrazem, který říká: "Super, jsme docela v háji." Potom se podívám na rakve se slovy. "Ty rakve bychom také raději otevírat neměli, nevíme co se stane, může to být další past."
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
BadWolf
Pospíším si, ale pořád jsem opatrný a budu se snažit aby si mně nikdo nevšiml - ani Ingmar. Snažím se zjistit co se děje.
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Leneren
Pokusím se chytit dunmerku tak, abych ji měl před sebou jako štít před lučištníkem a dunmerem s mečem. Pokud to nepůjde přeříznu ji minimálně šlachy na jedné z noh a vyrazím rychle na dunmera s mečem
 
Aurelius
ScorpionCZ
„Nepochybně..“ přikývl Tandil a mlčky si prohlížel kamenné tělo. „..musíme jí z toho těla nějak dostat, ale jinak než rozbitím to asi nepůjde.“ konstatoval poté a promnul si bradu. „..tohle je dílo bezpochyby arcimága Nithryona.“ vydechl. „Zabýval se výzkumem kamenů duší a celkově astronachy a elementály. Popravdě za to byl dost kritizován, protože jeho výzkumy nebyly nejbezpečnější a tuším, že nakonec byl donucen odejít.. každopádně..“ odmlčel se, „..ty rakve by tu vůbec neměly být. Nikdo se tu nenechal pohřbít. Teda, alespoň co já vím.“ přešel k druhé rakvi.

Společník (Tandil)

Tondulín
Pootočil jsi se k Mirabelle a pověděl ji o tvém pověření. „Opravdu?“ vydala ze sebe překvapeně, „Trošku nečekané.. když vezme v potaz, že tu má Globulla, Carwen a tu svoji Edwin. Tršoku mě vrtá hlavou kde je Palagán, ten v té partě chybí..“ pokračovala, „..ale dost toho.“ dodala poté a rukou tě pohladila po tváři, „Neboj se, zvládneš to.. a až tohle všechno skončí vyrazíme někam na výlet.. někam daleko, abychom měli klid na odpočinek.. a mohli zapomenout na nějaké politické intriky.“ přitom na tebe koukala svými zamilovanými očima očekávajíc tvoji odpověď.

Sarako
Jakmile jsi probodl Irvinga, Talar sklopil hlavu a chvilku mlčel. „Díky..“ poděkoval na konec a zatím co jsi sbíral dýky (nasbíral jsi jich celkem pět) Talar sundal svému padlému kamarádovi prsten. „..předám ho tvé rodině.“ pravil tiše a poté poodstoupil od těla a následoval tě chodbou.

Rozběhl jsi se s taseným mečem a loučí v ruce chodbou. Talar tě následoval. Pozastavil jsi se až v momentě kdy jsi spatřil záři a zaslechl výkřik a zasténání vycházející ze začátky chodby. Když jsi udělal několik kroků blíže a opatrně vykoukl spatřil jsi ženu v purpurovém rouchu s kápí přehozenou přes hlavu. Zrovna se za pomoci své magické hole bránila útoku jednoho z upírů. Druhého těsně před tvým vykouknutím nejspíš usmažila ohnivým kouzlem. Kolem ní leželo několik mrtvol. Většina z nich spálená na uhel a několik bdících. Jeden jevil známky života, ale byl vážně poraněn. Další dva bdící čelili svým protivníkům.

„Doufám, že nechceš žádného z nich živého?“ zeptal se tiše Talar, „Jestli ne použiji Stendarrovu auru k jejich zahnání a nebo zničení. Záleží jak rychlí budu.“ dodal a pozvolna se začal připravovat.

BadWolf
Následoval jsi Ingmara, ale přitom si držel odstup. Zmizel uvnitř propadliště i s doprovodem legionářů. Vyčkal jsi až zmizí hlouběji v chodbách a seskočil dolů. Kráčel jsi osvětlenou chodbou podobně jako on. Netrvalo dlouho a dorazil jsi k zatáčce která ústila do větší místnosti. Neměl jsi moc příležitostí vykouknout aniž by jsi se prozradil a proto jsi zůstal skryt přitisknutý ke zdi a pečlivě poslouchal rozhovor.

„Kdo tomu tady velí?“ zněl has Ingmara.
„Já..“ ozval se jeden z bdících, „..bratr Ivar.“ dodal.
„Ingmar. V minulosti jsem byl jedním z vás, ale to teď nebudeme rozebírat..“ začal Ingmar, „..hledám muže..“ a začal pečlivě popisovat šermíře, který je zodpovědný za smrt Bothiel. „..neprošel tudy?“
„Ne. Nikoho takové jsem tu neviděl. Připravujeme se na hlavní úder proti těm krvelačným bastardům.“ odpověděl mu bdící.
„Opravdu?“
„Opravdu. Přeci bych nelhal císařskému důstojníkovi a už vůbec ne bratrovi bdícímu.“ znělo z bdícího úst.
(tvůj výcvik by ti umožnil poznat zdali lže, nebo ne, ale musel bys být blíže a vidět mu do tváře když mluví)

SuperHunterCZ
„To nezní vůbec špatně..“ konstatoval s úsměvem Gor a legát spokojeně pokyvoval. „Výborně. Pojďte se mnou. Hodlám vás seznámit se svým plán.“ pokračoval s pootočením vyrazil ke schodišti na hradbu. Následovali jste jej. Když jste stanuli na hradbě spatřil jsi univerzitu a její věž. Hrstka válečníků již postávala na jejích hradbách a byla obklopena magickou bariérou.
„Centrální útok povedeme přes most, prorazit bránu by nemělo trvat dlouho, protože je slabá..“ začal vysvětlovat Nigidius a přitom ukazoval na most, „..celí postup budou krýt naše katapulty a balista do které jsem si sehnal speciální náboj, který je schopen projít skrze magickou bariéru, ale to je taková moje specialita na konec.“ dodal hrdě a usmál se, chtěl pokračovat, ale vedle něj se náhle zjevil (přiběhl) jiný legát. Rovněž byl starší, ale nebyl tolik zjizvený a tak po zuby ozbrojený jako Nigidius a očividně s ním nesdílel nadšení z obléhání univerzity.
„Pomátl jsi se na rozumu Nigidie?!“ zvolal na něj rázně, „Copak nevíš co tohle může vyvolat?!“ pokračoval rázným tónem, ale Nigidius si z toho očividně nic nedělal. S klidem mu odvětil, „Téhle operaci velím já, takže jestli se ti něco nelíbí sbal se a táhni jinam.“ ušklíbl se, „To byl rozkaz, legáte Platorie.“
„Tohle přeci nemůžeš!“ zvolal Platorius, „Generál Valerius dal své slovo.“ po těchto slovech Nigidius pouze protočil oči.
„Na té univerzitě žije vlastizrádce a jeho dě*ka jejíž otec se otevřeně paktuje s těma zku*venýma ušákama. Něco takového nehodlám trpět já a nebude ani císař..“ znělo z Nigidiových úst, „..a kdokoliv se připojí k tomu deb*lovi je zrádce a se zrádci nemáme slitování.“ dodal rázně.
„Tohle ti nedovolím. Generál něco takového nepovolil.“ vzepřel se legát Platorius.
„Podívej se kolem sebe! Tohle nejsou legionáři. Tohle jsou pravý legionáři. Legionáři ochotní umírat pro správnou věc. Kdo je přesvědčil, aby nastoupili do legie a složili Luciovi?! JÁ! A poslechnou moje rozkazy, když ji nařídím, aby vykonali to na co tu nikdo z našeho vedení nemá koule! Takže dovolíš!“ vydal ze sebe Nigidius a aniž by to Platorius čekal sáhl po své dýce a zarazil mu jí přímo do hrudi. Následovalo bolestné zasténání a ohlédnutí několika přítomných, kteří však nijak nezasáhli.
„Sbohem slabochu..“ vydal ze sebe Nigidius a dopomohl k tomu, aby legátovo tělo spadlo z hradby. „..budeme pokračovat.“ dodal a ušklíbl se. Dýku nechal v těle legáta. Otočil se směrem k chrámu a začal hlasitě mluvit, aby jej slyšel každý legionář: „Všichni ti kdož tu stojíte moc dobře víte čeho je Arterius a jemu podobní schopní. Následovali jste mě do hnutí, které podporovalo generála Lucia Valeria proto, že jsem vám slíbil, že dokážu ustanovit rovnováhu! Rovnováhu na bojišti a i mimo ní! Mágové jsou zdrojem tohohle problému! Jejich moc je nebezpečná - podívejte se na Thalmor, opět mágové. Bájný úsvit - musíme zahájit radikální řešení, abychom zabránili dalším těmto uskupením. Mimo jiné nesmíme zapomínat, že Arterius se nemůže nabažit spojení hole Chaosu a dozajista se o to právě dnes pokusí! Budeme stát při sobě. Dnes i další dny, abychom nastolili rovnováhu v tomto světě, podrobili mágy a dokázali kontrolovat a zkrotit jejich moc. Jako bonus dnes při pádu univerzity získáme vlastizrádce a tu jeho dě*ku! Připraveni?! Připraveni přepsat historii?!“ při posledních slovech řval a následně pozvedl svůj meč, který ještě předtím stihl vytasit. Ostatní hlasitě zvolali.
„Zahajme obléhání!“ s těmi to slovy schoval meč a opřel se o cimbuří. „Nyní uvidíte destruktivní sílu mé legie..“ dodal s hrdostí, „..mám s bojem s mágy dlouholeté zkušenosti.“

Leneren
Chytit dunmerku ti nedělalo problém. Byla paralyzovaná a neschopná pohybu. Odzbrojil jsi ji a vzal si ji jako živý štít proti dunmerovi s mečem a lukostřelci. Lucus odvrátil další útok šermíře a využil jeho nepozornosti, když se poohlédl na dunmerku. Prudce naznačil útok a nakonec svůj útok změnil a mírně sekl svého protivníka. Dunmer se však pohotově vzchopil a byl opět připraven k útoku a obraně. Mával svým mečem tak jak jej to učili a občas provedl nějaký útok. Lukostřelec znovu vystřelil, ale Corrientis opět použil tvé obranné kouzlo a jeho šíp odrazil. Udělal několik kroků, aby se přiblížil ke svému protivníkovi. Lukostřelec mezitím odložil svůj luk a vytasil meč. Zaútočil na mága a několikrát prudce udeřil do jeho hole. mág se však nevzal a i přesto, že měl jeho protivník podobný styl boje jako válečník s mečem a očividně studoval nějaký styl boje Corrientis jej dokázal za pomoci své magie přelstít. Po několika úderech jej slabě paralyzoval a následně odhodil kouzlem ke stěně u níž se nacházelo okno. Dunmer se při odhození udeřil a kouzlo paralyzování přestalo působit. Mág udělal několik kroků a napřáhl svoji hůl jejíž hrot se rozzářil bleskovým kouzlem. Legionář, který tu s vámi zůstal se zatím nezapojoval do boje dokud jeho život nebyl ukončen přímím probodnutím zezadu. Skácel se k zemi a za ním stál další dunmer akorát zbrojen dýkou a mečem.

První dunmer ozbrojený mečem čelí Lucovi a je v přízemí stejně jako ty. Nachází se však za Luciem a tak ti znemožňuje Luciovo tělo zásah jakýmkoliv kouzlem aniž bys jej ohrozil, protože nedokážeš předvídat jeho úskoky. Druhý dunmer se nachází v patře a čelí Corrientovi. Dunmerka je paralyzována a zůstane tak po dobu dalších dvou příspěvků. Třetí dunmer se pod rouškou neviditelnosti proplížil dveřmi a zasáhl vašeho legionáře. Nyní mu v cestě stojíš ty. Lucius i Corrientis jsou zaneprázdněný svými protivníky a o novém zatím neví.

Killiaden09
Lukrécie mlčky přikývla. Začal jsi se rozhlížet po pokoji. Zkoušet tu magii by asi nebylo příliš bezpečné, protože nábytek je dřevěný a je tu spousta křehkých předmětů, které by při špatném vyslovení kouzla mohli být rozbity.
„Co kdybych se šli podívat k univerzitě? Sice jsem tam původně nechtěla.. ale nebylo by užitečné vidět to co se mě chystáte učit zblízka a na živo?“ zeptala se náhle a však tlumeným hlasem, aby ji nikdo neslyšel.


Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Upravil/a Aurelius dne 24.01.2016 00:57
 
Sarako
,,Není čas brát zajatce." odpovím Talarovi a levou rukou vrhnu dýku proti upírovi útočícího na Erinu.
Pak provolám:,,Stendaaarr!" a zaútočím sérií rychlých útoků svého meče na nejbližšího upíra.
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Tondulin
"To zní skvěle, ještě nikdy jsem nevystrčil paty z Cyrodiilu, a to je tolik míst kam by jsem se chtěl podívat. Pamatuji si jak mi khajiité v Imperial city vyprávěli o své domovině Elsweyru, prý je tam hodně horka a taky cukříku, to zní jako dobré místo na výlet ne? "usměju se a taktéž jí budu zamilovaně hledět do očí.
Upravil/a Tondulin dne 24.01.2016 10:18
 
scorpioncz
"Také z toho nemám dobrý pocit, ale i když ty rakve nemusí obsahovat mrtvé tělo, přijde mi špatné je otevírat ... ale na druhou stranu mi přijde špatné jen vytáhnout hůl a odejít ... to určitě probudí golema. Vzhledem k těmhle čtyřem sloupům by nás tu mohl pěkně pohřbít. Tohle je jistě poslední zkouška, co přesně má být zde na tomto podstavci? nemá se sem něco vložit? nebo použít kombinaci všech magií?" řeknu a prohlédnu si blíže onen podstavec a ty dva hroby, jestli se nedají jednoduše otevřít atd. (můžou být zatavené, aby se nedali otevřít a tak podobně.)
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Aurelius
ScorpionCZ
„Netuším Škorpiasi.“ odpověděl ti Tandil při otázce na podstavec a zamyšleně sis jej prohlížel. Tvoje kroky mezitím směřovali blíže k rakvím, aby sis je mohl lépe prohlédnout. Nevypadají zataveně, víko by jste při troše síly byly schopní s Tandilem odklopit a nahlédnout dovnitř. „Třeba je jedné jedné z těch rakví nějaký zápis do deníku.. nějaké vodítko.. cokoliv.“ ozval se následně a stále si prohlížel kamenné monstrum.

Společník (Tandil)

Tondulín
„Jojo..“ přikývla Mirabelle s úsměvem, „..když místo toho cukříku zahrneme do výletu slunné pláže hned to bude znít lépe. Akorát všude přítomný Thalmor by to mohl trošku narušovat.“ dodala.

Sarako
„To jsem chtěl slyšet!“ zvolal Talar a rozeběhl se za tebou. Erina svojí holí obratně držela útočícího upíra v bezpečné vzdálenosti. Ještě něž Talar stihl vyvolat Stendarrovu auru upír přemohl jednoho z bdících a seknutím meče jej poslal k zemi. Upír se napřímil, když tě uviděl přibíhat a připravil se k obraně. Tvým rychlým úderům se delší dobu pohotově bránil až do chvíle než jsi mu způsobil lehké povrchové zranění a Talar vyvolal svoji světelnou auru, která všechny přítomné upíry zahnala na útěk nebo je ozáření světlem proměnilo v prach. Silné intenzivní světlo tě donutilo na krátko zavřít oči.

Když jsi otevřel oči a rozhlédl se po okolí z většiny upířích těl ležících na podlaze zbyl jen prach. Talar vypadal unaveně. Nejspíš jej kouzlo velice zmohlo. Erina byla sehnutá k poraněnému bdícímu a kouzlem ošetřovala jeho zranění. „Přežije to?“ zeptal se Talar a Erina souhlasně kývla. Zdravý bdící mezitím zapálil všechny zbylé louče ve stojanech a mlčky se podíval na Talara.
„Ošetření není nejlepší, ale přežije..“ konstatovala Erina a poodstoupila od raněného, „..bude nezbytné použít lektvar proti nákaze..“ dodala a koukla na bdícího, „..postarej se o něj.“ bdící kývl, když jej odnesl zpět do provizorního stanoviště bdících, začal Talar vysvětlovat Erině váš plán. Pečlivě jej vyslechla a poté zamyšleně přešla z místa na místo.
„To jen tak odložíme celé tohle tažení proti upírům? Nezemřelo nás tu už dost a ty chceš ještě otálet? Každou chvílí co otálíme upíři svým způsobem sílí.. znají to tu, mají možnost připravit si léčku a past. Nemůžeme si dovolit ztrácet čas, ani když je v tom osud univerzity. My tu zase řešíme osud celého města, když tuhle hrozbu jednou pro vždy nezničíme..“ začala Erina, „..ale jestli vám to za to stojí.. vy jste tu velitel. Přemístím nás před věž a pak zase zpět.“ dodala a nezněla přitom příliš nadšeně. Její tvář je zakrytá kápí.

Společník (Talar)

BadWolf
Následoval jsi Ingmara, ale přitom si držel odstup. Zmizel uvnitř propadliště i s doprovodem legionářů. Vyčkal jsi až zmizí hlouběji v chodbách a seskočil dolů. Kráčel jsi osvětlenou chodbou podobně jako on. Netrvalo dlouho a dorazil jsi k zatáčce která ústila do větší místnosti. Neměl jsi moc příležitostí vykouknout aniž by jsi se prozradil a proto jsi zůstal skryt přitisknutý ke zdi a pečlivě poslouchal rozhovor.

„Kdo tomu tady velí?“ zněl has Ingmara.
„Já..“ ozval se jeden z bdících, „..bratr Ivar.“ dodal.
„Ingmar. V minulosti jsem byl jedním z vás, ale to teď nebudeme rozebírat..“ začal Ingmar, „..hledám muže..“ a začal pečlivě popisovat šermíře, který je zodpovědný za smrt Bothiel. „..neprošel tudy?“
„Ne. Nikoho takové jsem tu neviděl. Připravujeme se na hlavní úder proti těm krvelačným bastardům.“ odpověděl mu bdící.
„Opravdu?“
„Opravdu. Přeci bych nelhal císařskému důstojníkovi a už vůbec ne bratrovi bdícímu.“ znělo z bdícího úst.
(tvůj výcvik by ti umožnil poznat zdali lže, nebo ne, ale musel bys být blíže a vidět mu do tváře když mluví)

SuperHunterCZ
„To nezní vůbec špatně..“ konstatoval s úsměvem Gor a legát spokojeně pokyvoval. „Výborně. Pojďte se mnou. Hodlám vás seznámit se svým plán.“ pokračoval s pootočením vyrazil ke schodišti na hradbu. Následovali jste jej. Když jste stanuli na hradbě spatřil jsi univerzitu a její věž. Hrstka válečníků již postávala na jejích hradbách a byla obklopena magickou bariérou.
„Centrální útok povedeme přes most, prorazit bránu by nemělo trvat dlouho, protože je slabá..“ začal vysvětlovat Nigidius a přitom ukazoval na most, „..celí postup budou krýt naše katapulty a balista do které jsem si sehnal speciální náboj, který je schopen projít skrze magickou bariéru, ale to je taková moje specialita na konec.“ dodal hrdě a usmál se, chtěl pokračovat, ale vedle něj se náhle zjevil (přiběhl) jiný legát. Rovněž byl starší, ale nebyl tolik zjizvený a tak po zuby ozbrojený jako Nigidius a očividně s ním nesdílel nadšení z obléhání univerzity.
„Pomátl jsi se na rozumu Nigidie?!“ zvolal na něj rázně, „Copak nevíš co tohle může vyvolat?!“ pokračoval rázným tónem, ale Nigidius si z toho očividně nic nedělal. S klidem mu odvětil, „Téhle operaci velím já, takže jestli se ti něco nelíbí sbal se a táhni jinam.“ ušklíbl se, „To byl rozkaz, legáte Platorie.“
„Tohle přeci nemůžeš!“ zvolal Platorius, „Generál Valerius dal své slovo.“ po těchto slovech Nigidius pouze protočil oči.
„Na té univerzitě žije vlastizrádce a jeho dě*ka jejíž otec se otevřeně paktuje s těma zku*venýma ušákama. Něco takového nehodlám trpět já a nebude ani císař..“ znělo z Nigidiových úst, „..a kdokoliv se připojí k tomu deb*lovi je zrádce a se zrádci nemáme slitování.“ dodal rázně.
„Tohle ti nedovolím. Generál něco takového nepovolil.“ vzepřel se legát Platorius.
„Podívej se kolem sebe! Tohle nejsou legionáři. Tohle jsou pravý legionáři. Legionáři ochotní umírat pro správnou věc. Kdo je přesvědčil, aby nastoupili do legie a složili Luciovi?! JÁ! A poslechnou moje rozkazy, když ji nařídím, aby vykonali to na co tu nikdo z našeho vedení nemá koule! Takže dovolíš!“ vydal ze sebe Nigidius a aniž by to Platorius čekal sáhl po své dýce a zarazil mu jí přímo do hrudi. Následovalo bolestné zasténání a ohlédnutí několika přítomných, kteří však nijak nezasáhli.
„Sbohem slabochu..“ vydal ze sebe Nigidius a dopomohl k tomu, aby legátovo tělo spadlo z hradby. „..budeme pokračovat.“ dodal a ušklíbl se. Dýku nechal v těle legáta. Otočil se směrem k chrámu a začal hlasitě mluvit, aby jej slyšel každý legionář: „Všichni ti kdož tu stojíte moc dobře víte čeho je Arterius a jemu podobní schopní. Následovali jste mě do hnutí, které podporovalo generála Lucia Valeria proto, že jsem vám slíbil, že dokážu ustanovit rovnováhu! Rovnováhu na bojišti a i mimo ní! Mágové jsou zdrojem tohohle problému! Jejich moc je nebezpečná - podívejte se na Thalmor, opět mágové. Bájný úsvit - musíme zahájit radikální řešení, abychom zabránili dalším těmto uskupením. Mimo jiné nesmíme zapomínat, že Arterius se nemůže nabažit spojení hole Chaosu a dozajista se o to právě dnes pokusí! Budeme stát při sobě. Dnes i další dny, abychom nastolili rovnováhu v tomto světě, podrobili mágy a dokázali kontrolovat a zkrotit jejich moc. Jako bonus dnes při pádu univerzity získáme vlastizrádce a tu jeho dě*ku! Připraveni?! Připraveni přepsat historii?!“ při posledních slovech řval a následně pozvedl svůj meč, který ještě předtím stihl vytasit. Ostatní hlasitě zvolali.
„Zahajme obléhání!“ s těmi to slovy schoval meč a opřel se o cimbuří. „Nyní uvidíte destruktivní sílu mé legie..“ dodal s hrdostí, „..mám s bojem s mágy dlouholeté zkušenosti.“

Leneren
Chytit dunmerku ti nedělalo problém. Byla paralyzovaná a neschopná pohybu. Odzbrojil jsi ji a vzal si ji jako živý štít proti dunmerovi s mečem a lukostřelci. Lucus odvrátil další útok šermíře a využil jeho nepozornosti, když se poohlédl na dunmerku. Prudce naznačil útok a nakonec svůj útok změnil a mírně sekl svého protivníka. Dunmer se však pohotově vzchopil a byl opět připraven k útoku a obraně. Mával svým mečem tak jak jej to učili a občas provedl nějaký útok. Lukostřelec znovu vystřelil, ale Corrientis opět použil tvé obranné kouzlo a jeho šíp odrazil. Udělal několik kroků, aby se přiblížil ke svému protivníkovi. Lukostřelec mezitím odložil svůj luk a vytasil meč. Zaútočil na mága a několikrát prudce udeřil do jeho hole. mág se však nevzal a i přesto, že měl jeho protivník podobný styl boje jako válečník s mečem a očividně studoval nějaký styl boje Corrientis jej dokázal za pomoci své magie přelstít. Po několika úderech jej slabě paralyzoval a následně odhodil kouzlem ke stěně u níž se nacházelo okno. Dunmer se při odhození udeřil a kouzlo paralyzování přestalo působit. Mág udělal několik kroků a napřáhl svoji hůl jejíž hrot se rozzářil bleskovým kouzlem. Legionář, který tu s vámi zůstal se zatím nezapojoval do boje dokud jeho život nebyl ukončen přímím probodnutím zezadu. Skácel se k zemi a za ním stál další dunmer akorát zbrojen dýkou a mečem.

První dunmer ozbrojený mečem čelí Lucovi a je v přízemí stejně jako ty. Nachází se však za Luciem a tak ti znemožňuje Luciovo tělo zásah jakýmkoliv kouzlem aniž bys jej ohrozil, protože nedokážeš předvídat jeho úskoky. Druhý dunmer se nachází v patře a čelí Corrientovi. Dunmerka je paralyzována a zůstane tak po dobu dalších dvou příspěvků. Třetí dunmer se pod rouškou neviditelnosti proplížil dveřmi a zasáhl vašeho legionáře. Nyní mu v cestě stojíš ty. Lucius i Corrientis jsou zaneprázdněný svými protivníky a o novém zatím neví.

Společník (Lucius Valerius, Corrientis)

Killiaden09
Lukrécie mlčky přikývla. Začal jsi se rozhlížet po pokoji. Zkoušet tu magii by asi nebylo příliš bezpečné, protože nábytek je dřevěný a je tu spousta křehkých předmětů, které by při špatném vyslovení kouzla mohli být rozbity.
„Co kdybych se šli podívat k univerzitě? Sice jsem tam původně nechtěla.. ale nebylo by užitečné vidět to co se mě chystáte učit zblízka a na živo?“ zeptala se náhle a však tlumeným hlasem, aby ji nikdo neslyšel.


Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..
 
Tondulin
"Jestli přežijeme dnešní útok, tak pár Thalmoráků v Elsweyru nebude problém." Usměju se a obejmu Mirabelle kolem pasu.
 
Sarako
,,Zabránil jsem Luciovi, aby mohl pustit Bothiel na svobodu. Ale jestli nestihnu dokončit, co jsem začal, Lucius zůstane vrchním generálem a Thera zemřela zbytečně. Vím, co je Lucius zač. Muž, který mi nabídl při našem prvním setkání spolupráci na únosu Arteriovi sestry. Muž, který své hlasy na sněmu získal vydíráním a úplatky. Muž, který se neštítí zabít každého, kdo mu stojí v cestě. Jak dlouho asi potrvá, než nechá rozpustit i řád bdících, když ví, že jste mi pomohli s uvězněním Bothiel a tak jste se mohli dozvědět vše o jeho spojenectví s ní." zhluboka se nadechnu a pokračuji:,,Takhle jen ztrácíme drahocenný čas, Erino. Dostaň nás k Bílo-zlaté věži."
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
BadWolf
Vyjdu za nimi. "Zdar Ingmare. Co se tu děje?"
pozorně sleduju Bdícího

XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Aurelius
ScorpionCZ
„Netuším Škorpiasi.“ odpověděl ti Tandil při otázce na podstavec a zamyšleně sis jej prohlížel. Tvoje kroky mezitím směřovali blíže k rakvím, aby sis je mohl lépe prohlédnout. Nevypadají zataveně, víko by jste při troše síly byly schopní s Tandilem odklopit a nahlédnout dovnitř. „Třeba je jedné jedné z těch rakví nějaký zápis do deníku.. nějaké vodítko.. cokoliv.“ ozval se následně a stále si prohlížel kamenné monstrum.

Společník (Tandil)

Tondulín
„To asi nebude, máš pravdu.“ vydala ze sebe po chvilce upřeného hledění do tvé tváře. Objal jsi ji kolem pasu. Všude je nezvyklý klid. Kapičky deště bijí o strachu věže univerzity.

Sarako
„Bothiel?“ zopakovala překvapeně Erina a koukla na Talara, který mlčky přikývl. „No.. jak myslíte. Pojďte blíž.“ pravila nakonec a jakmile jste k ní přišli blíže a položil jí každý ruku na jedno z jejich ramen (ty na pravé rameno) zamumlala zaklínadlo a během chvilky jste se po záblesku modrého světla objevili před věží. Stále silně pršelo. „Zatracený počasí..“ postěžoval si Talar a koukl směrem k univerzitě, „Střeli ještě nelítají.“ dodal a vykročil ke dveřím u nichž postávala dvojice legionářů.
„Ale vztyčili magickou bariéru.“ doplnila jej Erina a porovnala si kápi, aby jí nebylo vidět řádně do tváře a nebo aby jí účes zkrátka nezmokl.

Společník (Talar)

BadWolf
Vyšel jsi zpoza rohu a promluvil na Ingmara. „Ale! Prchl mi tímhle směrem šermíř z Morrowindu..“ začal a koukl na tebe, „..ale podle nich tudy nikdy neprošel. Sice mohl změnit směr cesty, ale proč by utíkal temnými chodbami, když mohl běžet osvětlenou?“ dodal a koukl na bdícího. Bdící si zachoval vážnou tvář.
„Kdyby tu byl Nigidius ten by to z nich vymlátil, ale já zas takhle krutý k živým bytostem nejsem..“ promluvil opět a koukl na bdícího, „..s nemrtvými a upírami je to jiné, ale tohle bývali moji bratři.“ (abys mohl odhalit zdali bdící lže budeš potřebovat být přítomen alespoň u krátkého rozhovoru s ním)

SuperHunterCZ
„To nezní vůbec špatně..“ konstatoval s úsměvem Gor a legát spokojeně pokyvoval. „Výborně. Pojďte se mnou. Hodlám vás seznámit se svým plán.“ pokračoval s pootočením vyrazil ke schodišti na hradbu. Následovali jste jej. Když jste stanuli na hradbě spatřil jsi univerzitu a její věž. Hrstka válečníků již postávala na jejích hradbách a byla obklopena magickou bariérou.
„Centrální útok povedeme přes most, prorazit bránu by nemělo trvat dlouho, protože je slabá..“ začal vysvětlovat Nigidius a přitom ukazoval na most, „..celí postup budou krýt naše katapulty a balista do které jsem si sehnal speciální náboj, který je schopen projít skrze magickou bariéru, ale to je taková moje specialita na konec.“ dodal hrdě a usmál se, chtěl pokračovat, ale vedle něj se náhle zjevil (přiběhl) jiný legát. Rovněž byl starší, ale nebyl tolik zjizvený a tak po zuby ozbrojený jako Nigidius a očividně s ním nesdílel nadšení z obléhání univerzity.
„Pomátl jsi se na rozumu Nigidie?!“ zvolal na něj rázně, „Copak nevíš co tohle může vyvolat?!“ pokračoval rázným tónem, ale Nigidius si z toho očividně nic nedělal. S klidem mu odvětil, „Téhle operaci velím já, takže jestli se ti něco nelíbí sbal se a táhni jinam.“ ušklíbl se, „To byl rozkaz, legáte Platorie.“
„Tohle přeci nemůžeš!“ zvolal Platorius, „Generál Valerius dal své slovo.“ po těchto slovech Nigidius pouze protočil oči.
„Na té univerzitě žije vlastizrádce a jeho dě*ka jejíž otec se otevřeně paktuje s těma zku*venýma ušákama. Něco takového nehodlám trpět já a nebude ani císař..“ znělo z Nigidiových úst, „..a kdokoliv se připojí k tomu deb*lovi je zrádce a se zrádci nemáme slitování.“ dodal rázně.
„Tohle ti nedovolím. Generál něco takového nepovolil.“ vzepřel se legát Platorius.
„Podívej se kolem sebe! Tohle nejsou legionáři. Tohle jsou pravý legionáři. Legionáři ochotní umírat pro správnou věc. Kdo je přesvědčil, aby nastoupili do legie a složili Luciovi?! JÁ! A poslechnou moje rozkazy, když ji nařídím, aby vykonali to na co tu nikdo z našeho vedení nemá koule! Takže dovolíš!“ vydal ze sebe Nigidius a aniž by to Platorius čekal sáhl po své dýce a zarazil mu jí přímo do hrudi. Následovalo bolestné zasténání a ohlédnutí několika přítomných, kteří však nijak nezasáhli.
„Sbohem slabochu..“ vydal ze sebe Nigidius a dopomohl k tomu, aby legátovo tělo spadlo z hradby. „..budeme pokračovat.“ dodal a ušklíbl se. Dýku nechal v těle legáta. Otočil se směrem k chrámu a začal hlasitě mluvit, aby jej slyšel každý legionář: „Všichni ti kdož tu stojíte moc dobře víte čeho je Arterius a jemu podobní schopní. Následovali jste mě do hnutí, které podporovalo generála Lucia Valeria proto, že jsem vám slíbil, že dokážu ustanovit rovnováhu! Rovnováhu na bojišti a i mimo ní! Mágové jsou zdrojem tohohle problému! Jejich moc je nebezpečná - podívejte se na Thalmor, opět mágové. Bájný úsvit - musíme zahájit radikální řešení, abychom zabránili dalším těmto uskupením. Mimo jiné nesmíme zapomínat, že Arterius se nemůže nabažit spojení hole Chaosu a dozajista se o to právě dnes pokusí! Budeme stát při sobě. Dnes i další dny, abychom nastolili rovnováhu v tomto světě, podrobili mágy a dokázali kontrolovat a zkrotit jejich moc. Jako bonus dnes při pádu univerzity získáme vlastizrádce a tu jeho dě*ku! Připraveni?! Připraveni přepsat historii?!“ při posledních slovech řval a následně pozvedl svůj meč, který ještě předtím stihl vytasit. Ostatní hlasitě zvolali.
„Zahajme obléhání!“ s těmi to slovy schoval meč a opřel se o cimbuří. „Nyní uvidíte destruktivní sílu mé legie..“ dodal s hrdostí, „..mám s bojem s mágy dlouholeté zkušenosti.“

Leneren
Chytit dunmerku ti nedělalo problém. Byla paralyzovaná a neschopná pohybu. Odzbrojil jsi ji a vzal si ji jako živý štít proti dunmerovi s mečem a lukostřelci. Lucus odvrátil další útok šermíře a využil jeho nepozornosti, když se poohlédl na dunmerku. Prudce naznačil útok a nakonec svůj útok změnil a mírně sekl svého protivníka. Dunmer se však pohotově vzchopil a byl opět připraven k útoku a obraně. Mával svým mečem tak jak jej to učili a občas provedl nějaký útok. Lukostřelec znovu vystřelil, ale Corrientis opět použil tvé obranné kouzlo a jeho šíp odrazil. Udělal několik kroků, aby se přiblížil ke svému protivníkovi. Lukostřelec mezitím odložil svůj luk a vytasil meč. Zaútočil na mága a několikrát prudce udeřil do jeho hole. mág se však nevzal a i přesto, že měl jeho protivník podobný styl boje jako válečník s mečem a očividně studoval nějaký styl boje Corrientis jej dokázal za pomoci své magie přelstít. Po několika úderech jej slabě paralyzoval a následně odhodil kouzlem ke stěně u níž se nacházelo okno. Dunmer se při odhození udeřil a kouzlo paralyzování přestalo působit. Mág udělal několik kroků a napřáhl svoji hůl jejíž hrot se rozzářil bleskovým kouzlem. Legionář, který tu s vámi zůstal se zatím nezapojoval do boje dokud jeho život nebyl ukončen přímím probodnutím zezadu. Skácel se k zemi a za ním stál další dunmer akorát zbrojen dýkou a mečem.

První dunmer ozbrojený mečem čelí Lucovi a je v přízemí stejně jako ty. Nachází se však za Luciem a tak ti znemožňuje Luciovo tělo zásah jakýmkoliv kouzlem aniž bys jej ohrozil, protože nedokážeš předvídat jeho úskoky. Druhý dunmer se nachází v patře a čelí Corrientovi. Dunmerka je paralyzována a zůstane tak po dobu dalších dvou příspěvků. Třetí dunmer se pod rouškou neviditelnosti proplížil dveřmi a zasáhl vašeho legionáře. Nyní mu v cestě stojíš ty. Lucius i Corrientis jsou zaneprázdněný svými protivníky a o novém zatím neví.

Společník (Lucius Valerius, Corrientis)

Killiaden09
Lukrécie mlčky přikývla. Začal jsi se rozhlížet po pokoji. Zkoušet tu magii by asi nebylo příliš bezpečné, protože nábytek je dřevěný a je tu spousta křehkých předmětů, které by při špatném vyslovení kouzla mohli být rozbity.
„Co kdybych se šli podívat k univerzitě? Sice jsem tam původně nechtěla.. ale nebylo by užitečné vidět to co se mě chystáte učit zblízka a na živo?“ zeptala se náhle a však tlumeným hlasem, aby ji nikdo neslyšel.


Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..
 
Sarako
,,Vzkažte legionářům, že nesete císaři naléhavé zprávy o upírech a že je celé Imperial city v ohrožení. (ve své podstatě je tento výrok pravdivý, takže Talar ani nebude muset lhát) Ať nás k němu urychleně zavedou. Já budu mluvit až před císařem." pronesu polohlasně k Talarovi, upravím si kápi, aby mi nebylo vidět do obličeje a vydám se s ním a s Erinou k Bílo-zlaté věži. S legionáři nechám mluvit Talara, cestou chodbami věže budu zticha a promluvím, až předstoupíme před císaře.
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Hrozba III. Zdejší kobky 5098 22.06.2024 00:26
Hrozba • Diskuze Zdejší kobky 313 23.12.2016 21:15
Hrozba • Pilíře Vědění Zdejší kobky 4 15.05.2016 23:33
Hunterovi povídačky, Svazek 1.: Hrozba Onyxu » Skyrim - Váš svět 30 20.10.2012 23:48
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4199 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8228 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5699 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4851 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12720 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7505 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6633 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6365 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7556 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist