hRDLA "Moc toho nevím, nejsem mág. Jediné co si pamatuji že říkal že hůl byla rozdělena... tudíž pokud je to pravda, je Ancanovi k ničemu, leda že by měl všechny části." pokračoval Legát Vici.
Scorpion
Spolu s Lauranou jste vyrazili dolů z hradeb, Dremwuse jste zahlédli s legionáři, kteří stáli u mrtvého těla Legáta Pavy. Zeptal jsi se Dremwuse a on ti odpověděl "Psijikové používají kouzla která já jakožto obyčejný mág nikdy nepochopím ani je nikdy nebudu mít šanci provést... opravdu nevím co mají v plánu provést za kouzlo."
Whirt
Po zemi jsou sutiny, kusy dřeva (z lavic), také jsou na podlaze rozházené knihy, po levé straně jsou vitríny uvnitř jsou jaké si kameny. Opodál byla neporušená katedra. Po zemi se také válí vylité kalamáře."Jsme v nějaké učebně, myslím že jsme v prvním patře." konstatoval Falwus.
Breza77 "Nic mi není... rád bych se k tobě přidal ale mám tu povinnosti. Je mi líto." řekl Torolf.
Mopidu
Vešli jste na ošetřovnu, spatřila jsi Arteriuse jak se opírá o obrovské kladivo bok měl obvázaný obvazem, a róbu měl ohořelou. Hádal se s nějakou bretonkou. Zaslechla jsi jen jak Arterius říká "Použili jsme lektvary proto aby jí nezůstali jizvy, a víc se o tom s tebou nemíním bavit." bretonka uraženě odkráčela pryč, a Arterius si povzdechl. "Dobře mami." řekl Alda, a usmál se.
"Asi by bylo nejlepší se odtud co nejrychleji dostat, kdo ví, co se může stát, když je učebna v takovémhle stavu." opatrně zamířím k východu, pomyslím si na kouzla ohnivá koule a neoblomná ochrana - bůh ví, co na mě může čekat. Počkám na Falwuse a Tariu.
hRDLA "To je právě to, nikdo neví kde jsou zbylé kusy. Většina těch co po nich pátrali jsou mrtví, a nebo už staří." dodal Legát Vici, Ulfrik se vložil do rozhovoru slovy "Co hrobka, hrobka prvního mága který hlídal tu hůl po tom co byla rozdělena. Určitě musel něco vědět."
Scorpion "Musíme se nechat překvapit." řekl Dremwus a zasmál se, a po chvilce pokračoval "každopádně ten svitek vím jak použít... ale, o tom psijiském kouzlu nic nevím."
Whirt
Došel jsi ke dveřím, když Taria zvolala "Možná jsem něco našla.". Falwus jí pomohl pomocí kouzla nadzvednout rozbitou lavici, a Taria vytáhla hůl. Falwus povídá "Magická hůl, s tímto tipem se ti budou lépe čarovat destruktivní kouzla Tilmo.". Taria se usmála, a podala ti hůl. Vzal jsi ji do ruky, byla poměrně těžká, byla z jakého si šedého kovu, a na konci měla podivný červený kámen.
Breza77
Šel jsi do svého pokoje, posadil jsi se. A vyčkával (budeš vyčkávat 5 příspěvků, kdykoliv můžeš vyčkávání přerušit).
Mopidu
Arterius se na tebe otočí a povídá "To byla Mirabelle, je naštvaná že jsem použil lektvary na zhojení jizev místo kouzla... ale ona je naštvaná furt.". Alda se usmál a křikl "Strejdo!" a objal Arteria. "Tak co, jak jste se měli?". "Skvěle." řekl Alda. Arterius se na tebe podíval a pokračoval v odpovídání "magickou hůl jsem měl také, ale přišel jsem o ní během boje.. a ty jizvy, léčili jsme jednu profesorku co byla poraněna kouzly. Už je v pořádku, a dostane se z toho."
hRDLA "Copak já vím, já jsem ze Skyrimu." řekl Ulfrik, Legát chvilku přemýšlel a po tom povídá "Myslím že to byl, vysoký elf. A je pohřben tady v Cyrodiilu, jenže nevím kde. Ale určitě bychom to zjistili kdyby jsme přečetli nějaké knihy nebo se zeptali mágů."
Scorpion "Pokud vím tak jsi se přiklonil na stranu Mirabelle a Arterius odešel zpět na univerzity.." řekl Dremwus.
Whirt "To je na dlouhé vysvětlování, a je to hlavě o cviku. Stejně si nakonec řekneš že tahat hůl je zbytečnost." řekl Falwus a pokusil se otevřít dveře, otevřel je a povídá "Vysvětlím ti to až se dostaneme na bezpečnější místo... tady by se to mohlo každou chvíli zřítit. teď tu hůl používej na mlácení, je to efektivnější. A bolestnější.", následoval jsi Falwus ven z učebny, Taria byla hnedka vedle tebe. Falwus vás vedl dlouhou chodbou, až do jakého si velkého sálu. Leželo tam mnoho raněných legionářů, kněží a mágové je ošetřovali. Taria potichu řekla "To je strašné...", Falwus se rozhlédl a povídá "Musíme zjistit co se děje."
Mopidu "Špatně.." povzdechne si a pokračuje "Altmerů je moc, a nás pomalu ubývá. Morálka také není nejlepší, jediné v co jim zbývá doufat a věřit je to Psijické kouzlo, které připravují."
BW
Sešel jsi ze schodů, a zamířil k bráně. Ihned tě odchytl nějaký legionář se slovy "Vlku?! To jsi ty?" otočil jsi se na něj, byl to tvůj starý kámoš z legie. (jméno si můžeš vymyslet)
Upravil/a Aurelius dne 17.03.2013 17:52
(Ok, takže se jmenuje Veyer Jednou z něj bude Pán Démonů, bacha na to !)
"Veyere?! Co se děje?"XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
hRDLA "Může to být kdekoliv, tudíž bych se na to teď vybodl." řekl Ulfrik, Vici mu ale rychle odpověděl "Můžeme poslat nějakého legionáře, aby se zeptal mágů.". Scipio je ale přerušil slovy "Altmerové se dali do pohybu."
Scorpion
Rozběhl jsi se k Univerzitě, proběhl velkými dveřmi. Uviděl jsi mnoho raněných, kněze a mágy jak je léčí. Všiml sis Mirabelle, a Serany. Serana mluvila s jakým si Altmerem.
Whirt "Tilmo?! Jistě že je to Tilmo." řekla jaká si bretonka a přistoupila k tobě, přes hlavu měla kápě. A na sobě novickou róbu, a na tváři úsměv. Sklopil jsi hlavu, aby jsi na ní viděl. Když viděla že jsi ji nepamatuješ pokračovala "Vím že je to dlouho co jsme se viděli... ale opravdu si mě nepamatuješ? Já jsem Serana.". Falwus který zrovna dohovořil s nějakým knězem se vrátil a když zaslehl poslední slova povídá "Serana Arterius? Hmm.. zajímavé, nevíte kde je můj bratr?", Serana se na Falwuse otočila a povídá "Byl u hradby, šel bojovat.". Falwus se na tebe podíval a povídá "Půjdu se za ním podívat... ty tu asi budeš chtít zůstat a promluvit si se Seranou?"
Breza77
(3 příspěvky)
Mopidu "Ano je tu jedna věc. Zůstaň v bezpečí, nechci aby se ti něco stalo. Alda tě bude potřebovat, a já bych zrovna nebyl nejlepší opatrovník." řekl a usmál se.
BW "Co se děje?! Sakra neviděli jsme se od té doby co tě převeleli! Tak co jak jsi se měl?" řekl Veyer (byl to tvůj dobrý kamarád už od dětství)
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.