Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Pro prohlen se regni.
Číst diskuzi
Právě je zde: 1 host(ů)
 Tisk diskuze
Hrozba II.
Leneren
"Mimochodem, potom bychom měli odvolat obléhání. Nemyslím si, že s tím měli mágové cokoliv společného"
 
Aurelius
ScorpionCZ
Na zdech se žádná nápověda nenachází, ale pravděpodobně to bude souviset s magií, kterou jsi ještě nepoužil a nebo ji budeš vyžadovat při procházení touto 'pastí', když tvá odpověď selže.

Dlažba


Společník (Tandil)

Tondulín
„Nemyslím si, že by nás přímo zabil.. ale dobře.. půjdu.“ odpověděla ti a vykročila k teleportu, který už stihl teleportovat snad všechny novice a novicky neboť u něj stála jen válečnice a válečník. „Opatrujte se tu.“ dodala nakonec a prošla teleportem. Belius se pousmál, „Je to rozumná holka, bitva není nic pro ní.“ konstatoval a koutkem oka koukl na válečnici.
„Asi bychom měli jít omrknout situaci venku, ne?“ navrhl poté.

Sarako
Po tvém křiku přiběhlo několik bdících (pravděpodobně hlídka, která zůstala v táboře poté co Talar se zbytkem vyrazil vstříc upíří hrozbě) Když jsi jim vysvětlil situaci jeden z nich okamžitě klekl s Theře. Přiložil jí ruku na čelo a následně ke krku, zamumlal nějaké zaklínadlo a ruka se mu rozzářila, druhý mezitím přehraboval tornu a hledal vhodný lektvar. Vyžádal sis lektvar. Bdící, který nakonec vytáhl dva léčivé lektvary ti jeden hodil a druhý podal svému kolegovy, který se snažil dunmersku oživit. „Vyřídíme. Náš velitel je momentálně ve stokách, takže se o vše postará až se vrátí.“ odpověděl ti bdící, který postával poblíž tebe a celou dobu ti naslouchal. Když jsi do sebe naklopil lektvar odebral ses k odchodu. Naposledy jsi koukl k tělu Thery a když bdící zakroutil hlavou bylo jasné, že je definitivní konec. Oznámil jsi jim její jméno a ulicí vyrazil k propadlišti, které bylo jednou z nejbližších vstupů do stok. Zarazil jsi se ale na konci ulice a přitiskl se k stěně domu. Neboť si zaslechl známý hlas - Luciův.

„Fajn, kde teda je?“ zeptal se Lucius, „Poblíž. Řekl bych, že v jednom z opuštěných domů.“ odpověděl mu Corrientis.
„Rozdělíme se. Vy čtyři projdete jeden dům, vy čtyři další..“ rozkázal osmi legionářům, „..vy tři zůstane tu a budete hlídat tuhle ulici, kdyby náhodou chtěl pláchnout do stok. Rozuměli jste?“
„Ano, generále!“ zvolali jednohlasně.
„Ty a my tři půjdeme do toho posledního. Souhlasí s tím všichni?“ zeptal se poté, „Mějte oči otevřené.“ dodal. (altmerský vrchní mág - rádce císaře ve věcích magie - pravděpodobně dovedl Lucia až k přibližnému místu vašeho teleportu)

Pokud se rozhodneš přeběhnout do k táboru bdících a vlézt do stok propadlištěm riskuješ odhalení neboť Lucius a jeho doprovod stojí mezi domy a táborem.

BadWolf
„Ach! Vy mladí.. pošád nějak špcháte.. pšitom vám švět neuteše..“ vydal ze sebe léčitel v doprovodu kroucení hlavou a následně i tvou nohou což poměrně dost bolelo. „..nič vášného to, ale není. Naštěstí.“ dodal s úsměvem a mírně ti narovnal nohu, poté zamumlal zaklínadlo a tvoje noha rázem přestala bolet. „Šekl bych še dobšý, ne?“

Leneren
„Nemyslím si..“ vydal ze sebe za chůze Lucius, „..Arterius si ho přivedl už na setkání, nechal ho hovořit a dokonce i navrhnout tyhle podmínky. Já hlupák mu na ně skočil.“ dodal rozčileně. „Neviňte se z toho generále. Mohl jsem zasáhnout dříve a pomocí magie rozeznat neviditelnou osobu.“ promluvil Corrientis.
„Máme aspoň jeho tvář. Nějaký schopní malíři nakreslí plakáty a najdeme ho, když se nám to nevede teď.“ pravil Ingmar po jeho slovech jste vyšli z ulice a spatřili tábor bdících. Byl opuštěný, nejspíš vyrazili čelit upíří hrozbě.

„Fajn, kde teda je?“ zeptal se Lucius, „Poblíž. Řekl bych, že v jednom z opuštěných domů.“ odpověděl mu Corrientis. Naproti táboru bdících je několik opuštěných domů (byly opuštěny buď dobrovolně a nebo padly do spáru upírů během prvních útoků) „Rozdělíme se. Vy čtyři projdete jeden dům, vy čtyři další..“ rozkázal osmi legionářům, „..vy tři zůstane tu a budete hlídat tuhle ulici, kdyby náhodou chtěl pláchnout do stok. Rozuměli jste?“ otočil se k zbylým třem, „Ano, generále!“ zvolali jednohlasně. „Ty..“ ukázal na legionáře, „a my tři půjdeme do toho posledního. Souhlasí s tím všichni?“ zeptal se a koukl na vás. Ingmar kývl stejně tak Corrientis, který si přičaroval svoji magickou hůl. (podle vzhledu hole usuzuješ, že se specializuje na magii blesků) „Mějte oči otevřené.“ dodal nakonec.

SuperHunterCZ
„Raději ne.. na tyhle věci já moc nejsem..“ odpověděla ti Rangela, „..využiji návštěvy města projdu si nějaké obchody, no však to znáš.“ dodala s úsměvem. Gor kývl, ponechal pár Septimů na stole a vydali jste se k odchodu.

Chvilku jste kráčeli uličkami a poté stanuli u chrámu, který byl v obklopení legionářů a válečných strojů nasměřovaných na univerzitu. Na hradbě byly nastoupení legionáři vyčkávající jen a pouze na rozkaz svého velitele. „Co se tu zatraceně děje?“ zeptal se Gor.

Killiaden09
„Když za ním teď půjdete a vyzvete ho na souboj zabije vás a nebo vás nechá zatknout. Nebude s vámi mít slitování..“ začala Lukrécie, „..neriskujte to.“

Lord Rade
Děvče zakroutilo hlavou, „Bohužel, ne pane.“ poté si vzala prázdný tác a vyrazila k jinému stolu, protože ji čtveřice u stolu volala. „Asi bych měla do sídla taky nějakého sehnat.. ten současný sice není špatný, ale je má nějaké špatné zdraví a nemyslím, že se v brzké době vyléčí.“ začala hraběnka, když dojedla sousto a měla prázdná ústa, „..ale nejprve toho dvorního mága.“


Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..
 
Tondulin
"Ne, po rozumné holce musí projít teleportem ještě rozumný chlapec Belie, stejně se někdo musí postarat o Seranu a všechny ty novicky na druhé straně." Usměju se a budu si dávat pozor na to aby mi Bel neutekl.
Upravil/a Tondulin dne 16.01.2016 23:38
 
Sarako
Rychle a potichu se vrátím o kus zpět, potom zahnu postranní uličkou a potichu poběžím pryč od legionářů, přitom se budu snažit najít některý ze vstupů do stok. Pokud žádný nenajdu dřív, než postranní ulička vyústí na ulici, nebo přede mnou bude jedna z hradeb Imperial city, pokusím se ukrýt v jednom z opuštěných domů
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
BadWolf
Zkusím se postavit a pak to rozchodit.
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Leneren
"Další krásný den v našem krásném císařství, jej." trošku si zamrmlám a půjdu za nimi. Budu si dávat pozor na záda a na stropy etc..
 
SuperHunter
"Ať se tu děje cokoliv nevypadá to zrovna dobře."

Je někde v okolí něco co by mohlo naznačit co se tam děje ?
 
Aurelius
ScorpionCZ
Na zdech se žádná nápověda nenachází, ale pravděpodobně to bude souviset s magií, kterou jsi ještě nepoužil a nebo ji budeš vyžadovat při procházení touto 'pastí', když tvá odpověď selže.

Dlažba

Společník (Tandil)

Tondulín
Belius se hlasitě zasmál, „Není to trošku v rozporu s tím co jsi říkal uvnitř pokoje?“ zeptal se, poté se otočil ke teleportu. „Co když se mé vyvolené něco stane a já tu nebudu, abych ji ochránil?“ dodal a pootočil se k tobě, „Spíš bys měl místo mě poslat střežit novice a novicky Hanze. Na něj tam bude čekat jeho milovaná.“ Po jeho slovech prošla velkými dveřmi do ubikací Mirabelle, která pomáhala Světlaně držet se na nohou. (pravděpodobně je po úderu ho hlavy zmatená a má nějaký ten těžší otřes mozku) Belius se ihned otočil k nim a jako správný gentleman vyrazil Mirabelle na pomoc aniž bys stihl jakkoliv zareagovat.
„Bude v pořádku?“ zeptal se starostlivě, když vzal Světlanu opatrně do náruče a očima si ji prohlížel.
„Bude..“ kývla hlavou Mirabelle, „..akorát je zesláblá a potom silném úderu do hlavy zmatená. Nebojím se, ale říct, že měla nehorázné štěstí, že takový úder vůbec přežila. Nejspíš díky pohotovému zásahu novicky a profesorky Viciové.“ odpověděla mu poté a koukla na tebe.
„Fajn.. no.. já se o ni postarám. Odnesu ji portálem a potom na ní dohlídnu..“ vydal ze sebe Belius, „..přece jen jak říkal Aedan. Neměl bych nedávat ty novicky a novice bez dozoru.“ dodal a vykročil se Světlanou v náručích k teleportu. „Hodně štěstí a hlavně přežijte!“ zvolal a prošel teleportem. Jakmile byl pryč válečnice s válečníkem na vás koukli, „Nikdo z noviců už nezůstal. Můžete to zavřít profesorko.“ řekla válečnice poté, Mirabelle kývla a když oba odešli sehnula se k pevnému teleportu a pomocí kouzla omrzliny ochladila krystal a vyjmula jej, podle jejího výrazu na tváři byl dost ledový.

Sarako
V postranní uličce jsi sice zahlédl jeden ze vstupů, ale byl zabarikádovaný (nejspíš kvůli upíří hrozbě), odstranění by bylo namáhané a zabralo by dost času. Postranní ulička nevyústí u hradby a proto jsi vběhl do jednoho z domů, který působil opuštěně a byl dál těch do kterých se zrovna vydali na průzkum legionáři. Bude chvíli trvat než tě objeví a nebo narazí na zbytek tvé party.

Dům nebyl patrový a měl mírně poškozený strop od obléhání. Dveře dovnitř byly otevřené a tak ti nic nebránilo v tom, abys vešel. Uvnitř chodby leželo mrtvé tělo ženy s viditelnými známkami boje s upírem, opodál ve společenské místnosti se starým gaučem ležel muž, který na tom nebyl o moc lépe. S jediným rozdílem, že pravděpodobně zemřel na bodné zranění než na vysátí upírem, dýka trčela z jeho levého boku, kolem krku měl stříbrný amulet a na ruce stříbrný prsten.

BadWolf
Postavil jsi se. Noha tě již při pohybu nebolela a ani bys neřekl, že byla kdy zraněná. Léčitel se spokojeně usmíval. Velkými dveřmi vešel do chrámu lord Raven v doprovodu dvojice válečníků ve zlatavé zbroji a nějakého staršího altmerkého mága jenž byl oděn podobně jako Raven do černé uniformy. O tebe ani o léčitele nezavadil nikdo z nich ani pohledem. „Koukám, že nemeškáš Gerricku..“ zněl chodbou Ravenův hlas.
„Ani ve snu Ravene. Potřebují názornou ukázku jak se zbavit oltářů s Talosem, krom toho v Hammerfellu mě nic takového nečeká, akorát tak písek a děsný vedro.“ odpověděl mu Gerrick.
„Takže nemíříš na tu slávu do Valenského lesa?“ zeptal se Raven.
„Ne. To s veškerou úctou přenechám tobě, já mám své plány v Hammerfellu.“ odvětil mu Gerrick.
Raven se zasmál, „Valenský les jediné místo kde jsem byl jako generál poražen.“ řekl když dozněl jeho smích.
„Tehdy měla legie ještě svoji úroveň a generálové byli opravdu generálové.. to s dnešní dobou nemůžeš vůbec srovnávat..“ pravil Gerrick. „..krom toho generál co tě porazil už není mezi živými, takže bych si nedělal starosti. Hammerfell padne a Císařství se postupem času zničí samo o tom není pochyb. Vždyť důkaz o jejich slabosti je hned venku. Oblehli si vlastní univerzitu.“ v posledních slovech bylo znát šklebení.
„To mě právně znepokojilo. Měl jsem v plánu ji navštívit a prohodit pár slov s jedním z mágů, ale na rozkaz generála Valeria je tam údajně vstup zakázán.“ odpověděl mu Raven.

„Zatšašeně.. teď tu budou štšašit ještě oni..“ zamumlal tiše léčitel, „..oblešená univešita nám bohatě štašila.“ dodal podrážděně. „Kam ten švět špěje..“

Leneren
Následoval jsi Lucia, Ingmara a Corrientia do jednoho z domů. Jakmile jste vešli dovnitř spatřili jste několik bdících. Dvojice zrovna postávala u mrtvého těla dunmerské ženy, která měla na svém těle výrazné popáleniny od bleskového kouzla. Ingmar se usmál, „Že by vaše práce?“ koukl na vrchního mága a ten mlčky přikývl a vykročil blíže k ženě. Zastavil se až když spatřil hůl. „Bothielina..“ pravil ztišeným hlasem.
„Jak jste ji našli?“ zeptal se Lucius jednoho z bdících.
„Při prohledávání domů..“ vydal ze sebe bdící.
„Při prohledávání domů?!“ zvolal Lucius rázně, „Nepřijde mi, že by jste v plném počtu prohledávali domy aniž by jste nechali opuštěný tábor a už vůbec ne tak pozdě, když jste na to měli včera celý den!“ dodal opět rázně a pohlédl na bdícího.
„P-pane.. já- říkám vám pravdu.“ vykoktal ze sebe ze strachu, ale přesto mu oči rejdili všemi směry a Lucius mu očividně moc nevěří.
„Víš s kým to vůbec mluvíš a koho taháš za nos?!“ dodal rázně Lucius a jeho tvář se pozvolna měnila do ruda a vyskočila mu žilka na čelu, chytl mladého bdícího pod krkem, ostatní se ohlédli a jejich ruce sjeli na zbraně, ale netasili neboť si moc dobře uvědomovali, že by čelili generálovi legie. „Ří-říkám pravdu!“ řval bdící a Ingmar nesouhlasně kýval nespíš také nevěřil.
„Myslím, že náš vrah Bothiel bude poblíž.“ konstatoval Corrientis při pohledu na hůl a následně na ženu. „Tělo přeneseme do tábora naší legie a necháme jej podrobit bližšímu ohledání..“ ozval se Ingmar, „..popravdě bych nerad něco zanedbal. Nepřišli mi jako banda amatérů, ale jako dobře sehraný tým.“

SuperHunterCZ
„To teda..“ konstatoval Gor, když jste kráčeli blíže k mostu vedoucímu k univerzitě. Do cesty vám, ale vstoupil legionář se slovy, „Univerzita je na rozkaz generála Lucia Valeria, generála Osmé legie a vrchního generála Cyrodiilu uzavřena. Odejděte prosím.“ Gor se zamračil a koukl na tebe, následně na legionáře, „Já si du pro své prachy tak mi uhni z cesty!“ zvolal rázně.
„Lituji, ale ne. Rozkaz je rozkaz.“ odpověděl legionář.
„Pohněte krucinál s tím beranidlem a balistou!“ řval kdosi z hradby a šestice legionářů k vám mířila s malým beranidlem. „Balista připravena pane!“ znělo z druhého konce. „Fajn! Nabijte katapult!“ zvolal opět velitel.

Killiaden09
„Když za ním teď půjdete a vyzvete ho na souboj zabije vás a nebo vás nechá zatknout. Nebude s vámi mít slitování..“ začala Lukrécie, „..neriskujte to.“

Lord Rade
Děvče zakroutilo hlavou, „Bohužel, ne pane.“ poté si vzala prázdný tác a vyrazila k jinému stolu, protože ji čtveřice u stolu volala. „Asi bych měla do sídla taky nějakého sehnat.. ten současný sice není špatný, ale je má nějaké špatné zdraví a nemyslím, že se v brzké době vyléčí.“ začala hraběnka, když dojedla sousto a měla prázdná ústa, „..ale nejprve toho dvorního mága.“


Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..
 
Tondulin
"To je poprvé co jsem správně vykonal Arteho rozkaz, skvělý to pocit." Pomyslím si a usměju se. "Tak to bysme měli, všichni jsou bezpečně evakuováni. Jak to vypadá venku, schyluje se k bitvě?" zeptám se Mirabelle, pokud nebude vědět, půjdeme se optat Arteho jak šlo vyjednávání.
 
Killiaden09
"Hmm máte pravdu lepší počkat …" řeknu a opět si sednu na židli
I dig
You dig
We dig
He dig
She dig
They dig

Now ... it's not very beatiful poem ... But it's quite deep...
 
BadWolf
"Kdo jsou zač?" tiše se zeptám léčitele.
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
scorpioncz
Po krátkém rozmýšlení a pohledu na dlaždice usoudím. "Asi to má co dělat s vyvoláváním, přece jen je to tu stavěné tak aby se to dalo přeskákat po těchto dlaždicích." šlápnu na první dlaždici s vyvoláváním tak, aby jsem nebyl ve směru střel ze zdí, jen tak jako pokrčenou nohou šlápnu, připraven hned uskočit.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Leneren
Počkám co se bude dělat dál
 
Sarako
Tah v PM
(přece sem nenapíši, kam jsem se schoval Grin)
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
SuperHunter
Počkám jak se situace vyvine.
Upravil/a SuperHunter dne 18.01.2016 20:59
 
Aurelius
ScorpionCZ
Opatrně jsi šlápl na dlaždici se znamením magie vyvolávání a nic se nestalo. Mechanizmus pasti se nespustil. Tandil postával se založenými rukami a s napětím vyčkával jestli projdeš nebo ne. „Hlavně opatrně..“

Společník (Tandil)

Tondulín
„Těžko říct..“ pokrčila rameny, „..celou dobu jsem se věnovala Světlaně, takže jsem neměla moc času sledovat dění kolem.“ dodala. Po těchto slovech jste nemeškali a vyrazili vyhledat Arteria. Vaše kroky směřovali do komnaty, otevřeli jste a spatřili skupinku mágů a válečníků stojící v hloučku kolem arcimágova stolu v jehož křesle seděl pobledlý Arterius oblečený do černé kroužkové zbroje a na nátepníku má výrazný symbol řádu. Postavili jste se tak, aby jste dobře viděli na stůl s mapou univerzity a přilehlého okolí. U stolu byli přítomni:

Arterius sedící v křesle arcimága, Edwin se nachází po jeho pravici, poté Globullus, který je oblečen do černého roucha se symbolem řádu na hrudi u opasku má připnut podobný meč jako nosívá Arterius. Xarie stála vedle profesora ve svém tradičním nazelenalém rouchu (šit ve stylu Morrowindu). Finn a Hanz, kteří stáli vedle sebe a pozorně vyčkávali na znění plánu. Carwen opřená o kamenný sloup a na závěr válečnice, kterou jste potkali s Beliem na pokojích.

„Koukám, že jsme všichni..“ konstatoval Arterius a vstal ze židle, opřel se dlaněmi o stůl a rozhlédl se po přítomných. „..situace se má takto: Bothiel byla podle všeho zabita a nebo prostě předání neproběhlo tak jak mělo podle toho rozruchu v táboře legie. Nicméně my musíme být díky malému počtu schopní zatraceně rychle jednat a být připraveni na možnou nutnost tuto věž střežit. Výhodou nám jednoznačně bude moment překvapení, kdy Luciova legie nemá ani šajna jakou mocí zde vládneme..“ odmlčel se a koukl po všech přítomných, „..magická bariéra na krátkou dobu zadrží veškeré vystřelené projektily - šípy, koule z katapultů - atak dále. Nicméně často zasažená místa budou postupně oslabována a nakonec budou propouštět. Bariéra nezabraňuje vstupu lidem a živým bytostem..“ vysvětloval princip bariéry a Xarie s Globullem mlčky souhlasně pokyvovali. Prstem ukázal na most propojující chrámovou čtvrť s univerzitou. „Sem budeme soustředit naše hlavní síly. Legie může projít jedině tímto směrem a právě zde je musíme odrazit. Naše brána není natolik silná, aby vydržela věčně, proto na to pamatujte. Podporu mágů mít nebudou takže nemějte obavy, že by nám nějak zákeřně vpadli do zad.“ dlouze se odmlčel.
„Mohu připravit nějaké lepší lektvary. Zbytek můžeme využít z našeho magického obchůdku včetně svitků.“ pravil Globullus a Arterius souhlasně kývl.
„Připravím nějaké magické runy. Myslím, že budou o něco lepší než pouhé svitky, které jsou jen na jedno použití.“ promluvila Xarie, „Půjčím ti klíče od učebny runové magie. Najdeš tam vše co budeš potřebovat.“ řekl Arterius a koukl na Mirabelle.
„Já se budu držet opodál, abych mohla ošetřovat raněné.“ vydala ze sebe a Arterius spokojeně kývl, jeho zrak se nyní upřel na Finna s Hanzem, kteří ihned hlásili: „My si vezmeme na starost obranu brány, akorát by se nám hodila podpora nějakého mága.“ Arterius opět kývl po jejich slovech a nijak více se nevyjadřoval.
„Já si najdu nějaké vhodné místo pro odstřelování - nejlépe na hradbě.“ oznámila Carwen.
„Budu hlídat stav brány a pomáhat s podpěrami.“ ozvala se válečnice, „Dobrá Loro.“ kývl Arterius a prstem poklepal na místě mostu, „Hlavně pamatujte. Legionáři nesmí prorazit branou na pozemky univerzity. Veškerou palbu soustřeďte na most. Málem bych zapomněl!“ poslední slova zvolal dost hlasitě, „Ve sklepení jsou zbytky oleje. Aedne..“ otočil se k tobě, „..potom mi pomůžeš je přinést k bráně.“ dodal a rozhlédl po všech ostatních. „Xarie a Icarie..“ otočil se k obou mágům, „..až budete mít hotovo sejdeme se na place před univerzitou.“

„Co když budou tyhle manévry zbytečné?“ zeptala se Mirabelle, „Popravdě bych si přál, aby byly zbytečné, ale jak se říká: Štěstí přeje připraveným..“ odpověděl jí Arterius, „..nějaké další dotazy?“ zeptal se.
„Jakého mága nám vypůjčíš k bráně?“ zeptal se Finn.
„Nemějte obavy někoho vám tam pošlu.“ ujistil ho Arterius a poté očekával nějaké další otázky.

Pokud nebudeš mít žádné otázky, všichni se rozejdou, aby zbytečně neztráceli čas. Později budou k zastižení na svých stanovištích, ale to už může být pozdě a nějakou delší rozmluvu či zásah do plánu.

Sarako
Uvnitř domu do kterého jsi se přemístil se nacházeli ve spodním patře celkem tří místnosti. Malá úzká chodba, koupelna a společenská místnost s kuchyní ze které vedlo točivé schodiště směrem nahoru do patra. V horním patře byly dva pokoje. Jeden dětský a druhý pro manželský pár. Při průchodu mezi pokoji sis všiml záblesku v domku ve kterém jsi měl 'ležení' se svými společníky (nejspíš konečně dorazili za pomoci teleportačních svitků)
Střecha je v dětském pokoji poškozená a pokud bys přemístil nábytek byl bys schopný na ní vyšplhat v opačném případě se lze dostat přes balkón v ložnici manželského páru. (balón je nasměrován do ulice) Také jsi v okně zahlédl Ingmara, který rychlou chůzí mířil uličkou zpět do ulice mezi domem a táborem bdících.

Dětský pokoj má okna směrem k domu (vašemu stanovišti či ležení), uvnitř pokoje se nachází jedna menší postel, noční stolek a dvojice skříní s poličkami jedna je o něco menší než ta druhá, nábytek vypadá na velmi kvalitní výrobu. Ložnice má okno a balkón směrem k ulici (která už nespadá do bezprostředně ohrožené zóny upíry a je často využívána občany), nachází se zde velká postel s dvěma nočními stolky a velkou šatní skříní naproti posteli, na stěně visí několik obrazů.

Je něco málo po jedné hodině odpoledne, do stmívání zbývá ještě času dost a stále prší.

BadWolf
„Thalmoští vyšlanci..“ začal tiše léčitel, aby nebyl slyšet až k nim. „..vyšoce poštavení genešálové v Hammešfellu. Není dobší se jim motat pod nohy..“ upozornil tě poté.

„Uvidíme jak daleko to dospěje. Zatím se měj Gerricku.“ znělo z chodby a následně jsi spatřil lorda Ravena s doprovodem jak opouští chrám velkými dveřmi.
„Myslím, že jsme tu hotovy kněžko.“ zněl Gerrickův hlas k vrchní kněžce. Jestli mu něco odpověděla jsi neslyšel, ale pravděpodobně ano, protože poté opět zazněl altmerův hlas „Odchod!“ a se vší parádou i doprovodem odkráčel pryč z chrámu. Gerrick o tebe pohledem zavadil, ale nic nenamítal jen se ušklíbl a prošel otevřenými dveřmi ven.

Leneren
Lucius držel bdícího pod krkem. Silou jej narazil na zeď a poté znovu rázně zvolal: „Mluv pravdu! U Stendarrova milosrdenství to vyklop!“ řval z plných plic a mladý bdící sebou jen trhl a jeho tvář se změnila ve vyděšenější výraz. „Jsme tu ve jménu císaře! Opravdu chceš mařit císařovi rozkazy a sprostě mi tu lhát?! Mě, který proléval krev, aby jsi ty mohl žít a klidně lhát a sr*át lidem na hlavu?!“ pokračoval s rázně a stále byl vzteky rudý a žilka z jeho čela neustupovala a jeho hák se ocitl na tváři bdícího.
„Já- o-omlouvám se.. p-pane!“ zvolal bdící, „..mlel něco o-o nějaké Bothiel.. o tom, že jste byly spolčení a o tom, že se jim povedlo uvěznit její duši.. a že-e ten kámen drží na univerzitě.“ domluvil a Lucius jej pomalu pustil.
„Vidíš, že to jde.“ usmál se spokojeně a koukl na Corrienta, který kráčel k nim.
„Uzavřeli její duši do kamene duší?“ zeptal se s pozvednutým obočím bdícího a ten urychleně kývla, „To.. to není možné..“ usmál se a přitom mu to očividně vrtalo hlavou.
„Ingmare!“ křikl Lucius, „Sežeň dva legionáře ať se postarají o to mrtvé tělo.“ dodal a Ingmar vyrazil vykonat jeho rozkaz. Už byl téměř na u dveří, když se ozval v patře mírný modrý záblesk.
„Thera! Tak se jmenovala!“ zvolal bdící a Lucius mu stiskl ústa, aby jej umlčel.
„Teleportační kouzlo.. svitek..“ konstatoval Corrientis a opatrně si připravil hůl, Ingmar gestem naznačil, že doběhne pro posily. „..budou tři nebo čtyř, podle počtu záblesku.“ dodal tiše a opatrně vykročil ke schodišti, které bude určitě vrzat.

SuperHunterCZ
Z hradby sešel starý legát s výraznou jizvou táhnoucí se mu od koutu pusy až u uchu. „Uhněte!“ okřikl vás a mířil k vám. „Hodlám srazit hřebínek tomu id*otovi a nastolit tu pořádek.“ zvolal směrem k vám.
„Tím idiotem myslíte Arteria?“ zeptal se s trochou nadsázky Gor a když legát kývl orkova tvář zářila úsměvem.
„S tím máte taky nějaké spory..“ usmál se Gor a koukl na tebe.

Killiaden09
Usadil jsi se na židli a mlčky na sebe koukali. Z chodby bylo slyšet řinčení zbroje a nepravidelným pohybem kolem vašich dveří. Za okny stále prší a jen tak nejspíš nepřestane.


Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Upravil/a Aurelius dne 18.01.2016 21:33
 
scorpioncz
"Dobře, čas drobek zariskovat." křiknu a trochu si couvnu, abych měl rozeběh. Potom vystřelím jako šíp vystřelený z luku a proskáču past po dlaždicích se symbolem vyvolávání.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Tondulin
"To zní jako velmi solidní plán Arterie, jsi to ale hlavička." ohodnotím celou akci a usměju se. "Až na to že přeci jenom trochu mrháme mým talentem, když musím chodit pro olej." prohodím k Arteriovi zatímco půjdeme do sklepení.
 
Sarako
Ve chvíli kdy spatřím těch několik záblesků, pomyslím si:,,Tohohle si legionáři určitě museli všimnout taky. Nemůžu svému týmu nijak pomoct, ani je varovat, aniž bych se přitom neprozradit." využiji toho, že budou legionáři na nějakou dobu zaměstnaní a pokusím se proklouznout do jiné části Imperial city, přitom budu doufat, že se alespoň někomu z mých lidí podaří utéct.
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Killiaden09
otočím se na dveře a pokud to jde pomocí magie se pokusím zjistit co se děje.
I dig
You dig
We dig
He dig
She dig
They dig

Now ... it's not very beatiful poem ... But it's quite deep...
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Hrozba III. Zdejší kobky 5098 22.06.2024 00:26
Hrozba • Diskuze Zdejší kobky 313 23.12.2016 21:15
Hrozba • Pilíře Vědění Zdejší kobky 4 15.05.2016 23:33
Hunterovi povídačky, Svazek 1.: Hrozba Onyxu » Skyrim - Váš svět 30 20.10.2012 23:48
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4199 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8228 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5699 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4852 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12720 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7505 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6633 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6366 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7556 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist