Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Pro prohlen se regni.
Číst diskuzi
Právě je zde: 1 host(ů)
 Tisk diskuze
Hrozba II.
scorpioncz
(Umím nějaké kouzlo?) "No aspoň bych se na tu hádanku podíval." podotknu a sehnu se co nejblíže ke dlaždicím, ale ne tak blízko abych nějakou zapl a spustil past.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Sarako
,,Dobře zvažte svůj příští tah Luciusi, císař se na nás dívá zpoza oken Bílo zlaté věže, tak aby jste se nezapsal do historie, jako vrchní generál působící jen jeden den. Na Vašem místě bych si přečetl ten dekret od císaře ještě jednou, abyste věděl, k čemu vás opravňuje. Na shledanou Lucie." usměji se, zprudka přitlačím volnou rukou Bothielinu hlavu směrem dopředu (aby se uvolnily šlachy), přitom uvedu čepel svého meče do řezu a potom jí zprudka trhnu hlavou dozadu, abych snáze oddělil hlavu od krku v místě páteře. (v tuhle chvílí by měla Thera teleportovat pryč)
Upravil/a Sarako dne 14.01.2016 09:51
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
BadWolf
Zůstanu, když vidím, že přichází šermíř s Bothiel.
"To zas bude..." povzdechnu si.
Nechávám věcím volný průběh, ale jakmile si všimnu, že se chystá použít svůj meč, pokusím se vrhnout kupředu a vytrhnout Bothiel, aby pokud možno řez aspoň nešel přes krk.

XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Killiaden09
"Hmmm to je vlastně pravda … a tím mágem by mohli myslet Arteria … skoro nikdy nikoho nic nenaučil …" řeknu zamyšleně podívám se opět na univesitu
I dig
You dig
We dig
He dig
She dig
They dig

Now ... it's not very beatiful poem ... But it's quite deep...
 
Leneren
Počkám do té doby než si všimnu k čemu se chystá,
Potom skočím k němu a chytnu jeho čepel za ploché strany tak pevně jak to půjde a budu ji táhnout od Boethiel, jakmile se mi ji podaří trošku odtlačit vytáhnu dýků a bodnu ho do boku.
Pokud seznám, že při držení za ploché strany nebudu mít dost síly na to, abych to zastavil tak chytnu jednou rukou meč za čepel a co nejsilněji ji budu držet na místě [alt](tak dlouho jak nebude táhnout jednou či druhou stranou tak bude ruka v bezpečí)[/alt
Pokud se mi nepodaří rychle nahmatat dýku tak místo toho použiji čepel z ledového kouzla ]
 
Aurelius
ScorpionCZ
Tohle kouzlo ani nějaké podobné neumíš. Dřepl sis, aby jsi viděl lépe na jednotlivé dlaždice. Byly různě seřazené a každá měla symbol jednoho typu magie. Destruktivní, Proměny, Iluzí a obnovy. Pravděpodobně s nimi nepůjde hýbat, ale jsou sestavené tak, abys byl schopný na dlaždici šlápnout jedno nohou a poté ihned dupnout na další druhou nohou. (pokud budeš chtít můžu ti poslat grafický náhled)

Společník (Tandil)

Tondulín
Belius se jen a pouze usmíval a neodpověděl ti na otázku,. Rukou jsi začal šmátrat po skříni, ale nic se ti nepovedlo nahmatat, ani jsi nenašel žádnou tajnou chodbu. Belius jen nechápavě zakroutil hlavou, „Co furt tak blázníš?“ zeptal se znovu a očividně ho zajímalo co tě vede k tak důkladné prohlídce šatníku.

Sarako, BadWolf a Leneren
(omlouvám se, že jsem detailněji nepopsal rozložení a most, ale upřímně jsem takovýto zvrat nečekal)
@Všichni: Jakmile šermíř domluvil pozvolna se začal připravovat na utnutí hlavy Bothiel. Vlk se rozeběhl, ale noha mu nedovolila běžet dostatečně rychle, aby zdolal vzdálenost minimálně dvanácti kroků včas. Podobě Anthe, který se rovněž odhodlal něco podniknout. Corrientis, který očima stále sledoval upírku.

Sarako

Šermíř dokončil tah mečem a oddělil Bothielinu hlavu od těla. Její tělo se skácelo k zemi i s oddělenou hlavou. Corrientis v momentě kdy spatřil modrý záblesk seslal kouzlo, které zmizelo společně s šermířem uvnitř teleportu. Následovalo i hlasité zahřmění, které doprovázelo její smrt.

Anthe, Vlk

Sarako

Sarako: Společníci (Thera)

Killiaden09
„Jo.. to je on..“ ozvala se dívka, „..ale naše rody mají docela krvavou historii, takže jestli k našemu rodu chová nějakou zášť vůbec se mu nedivím.“ dodala a vykročila zpátky ke stolu. „Mimochodem jakže se jmenujete?“ zeptala se, když usedla na židli.

Lord Rade
Přiťukli jste si a oba se naráz napili. Dívka mezitím přinesla na stříbrném tácku dvojici menších stříbrných talířů s vaší objednávkou. Před tebe položila hovězí s bramborami jako přílohou a před hraběnku to samé akorát měla vepřové maso, poté každému z vás podala čisté příbory. „Ještě něco si budete přát?“ zeptala se.


Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Upravil/a Aurelius dne 15.01.2016 00:12


http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
Tondulin
"Asi mám nějaký halušky, ještě před chvílí jsem tu viděl Seranu." Odpovím Belliovi a nevěřícně zakroutím hlavou. "Zkus se kouknout pod postel, třeba se tam schovává jinak bych se měl fakt nechat vyšetřit."
Upravil/a Tondulin dne 15.01.2016 00:14
 
Lord Rade
,,Barda tu asi nemáte, co?" zeptám se.
http://oi59.tinypic.com/2ag3kaf.jpg

"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
 
Sarako
Arterius by na takhle podlý a riskantní plán nikdy nepřistoupil, proto jsem musel hrát roli hodného hrdiny.
Snažím se jen hrát svou roli padoucha toužícího stát se Mefaliným šampiónem, proto jsem Bothiel zabil (stejně, jako císařovnu) před zraky všech, kvůli prestiži mezi ostatními zabijáky.

,,Co zabiješ je tvoje." zamumlám polohlasně s tváří zabořenou do podlahy, jako bych chtěl odpovědět onomu nelidskému hlasu, aniž bych čekal odpověď. Pokusím se vybavit si tváře, které jsem tam zahlédl, ale jakmile si vzpomenu na mágovo kouzlo, hlavou mi proběhne jediná myšlenka,,Thera!" a pokusím se zjistit, jak je na tom, i kdyby mě to mělo stát poslední zbytky sil.
Upravil/a Sarako dne 15.01.2016 02:27
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
BadWolf
"Jdu si ošetřit nohu, potom za váma příjdu." oznámím.
Jdu tedy za nějakým tím medikem abych si nohu nechal ošetřil.

XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Killiaden09
"Jmenuji se Edward.…" Řeknu a lehce se ukloním "… a vaše jméno je ?"
I dig
You dig
We dig
He dig
She dig
They dig

Now ... it's not very beatiful poem ... But it's quite deep...
 
scorpioncz
"Připravte si kouzlo té kamenné kůže, zkusím to vyřešit. Kdyžtak mne půjdete zachraňovat." řeknu a zasměju se, přičemž si pozorněji prohlédnu všechny dlaždice. (Pošli to Grin)
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
SuperHunter
Podíváms e na Rangelu a zeptám se jí
"Jdeš taky ?"
Nezávisle na její odpovědi kývnu na Gora že jdu s ním. Pokud Rangela nejde tak se s ní rozloučím s tím že se snad brzy vrátím.
 
Leneren
"Tohle je nepříjemné..." potichu si zamrmlám, trošku se rozhlédnu a půjdu za Luciem
 
Aurelius
ScorpionCZ
„Budu připraven.“ kývl Tandil. Po stranách úzké chodby se nacházejí otvory, které vypadají jako by z nich mělo buď něco vyletět nebo vyjet. (něco na způsob ohnivé pasti ve Skyrimu) Koukl jsi na dlažbu a pozorně si ji prohlédl.

Dlažba


Společník (Tandil)

Tondulín
Belius se sehnul a koukl pod jednu z postelí (v pokoji jsou dvě), poté zakroutil hlavou a otočil se, aby viděl pod druhou. „Tak vylez..“ zvolal s úsměvem a poté pomohl vylézt Seraně zpod postele. Její oděv byl od prachu stejně tak i její vlasy, které byly i mírně rozcuchané. Ihned se začala prachu zbavovat, Belius jí chtěl pomoci, ale gestem mu naznačila, že si jeho potom nepřeje.
„Nechci se evakuovat..“ začala a koukla na tebe, „..přeci mě nepošleš pryč? Nechci opustit bratra..“ pokračovala a přitom se zatvářila smutně. „..krom něho tu nikoho nemám.“ dodala.
„Máš mě. Své bratránka Belia.“ pronesl hrdě Belius.
„To právě není žádná výhra Belie.“ odpověděla mu Serana a pousmála se.

Sarako
Nelidský hlas k tobě již více nepromluvil. Otočil jsi se na bok a ohlédl se. Theru jsi spatřil ležet na boku - nedýchala - její oděv i tělo mělo znatelné popáleniny od bleskového kouzla. Očima hleděla kupředu a nejevila žádné známky života. Nikoho jiného v místnosti zatím nevidíš.

BadWolf
Vydal jsi se vyhledat léčitele, který postával u jednoho z obléhacích strojů a bavil se s legionářem. Vypadalo to, že se moc dobře znají neboť se něčemu smáli a tykali si. Byl to starý muž s vrásčitou tváří oděn do červené róby se symbolem legie. „Čopak váš tšrápí mladíku?“ optal se a přátelsky se usmál. Všiml sis, že má jen pár zubů. Přes rameno měl přehozenou tornu v které cinkali lahvičky. Když jsi mu ukázal bolavou nohu ukázal ti ať jej následuješ. „Mušíme někam kde bude větší klid..“ povídal cestou do chrámu. Když jsi vešel do chrámu spatřil jsi sochu boha Akatoshe a několik dalších oltářů - chyběl ten Talosův. Všiml sis lorda Gerricka, který se procházel kolem sochy, prohlížel si jí a mírně se usmíval. Jeho válečníci stáli tak, aby byli schopní zavčasu zareagovat.
„Tudy..“ ukázal léčitel a nakázal ti posadit se na dřevěnou židli. Sáhl do brašny a rozkázal ti sundat si boty a vyhrnout nohavice. „..jak še vám povedlo še takto zranit?“ vyptával se, když spatřil poraněnou nohu.

Leneren
Anthe - znění starého tahu

Postával jsi na mostu a sledoval jak legionáři odnáší na nosítkách pozůstatky po Bothiel. Nigidius stál s hrdě vypnutou hrudí a sledoval očima univerzitu. „Zatracený mágové..“ poznamenal, „..kdyby nebylo té podělané magie nebyla by mrtvá císařovna ani by nám neutekl ten Morrovindskej parchant.“ dodal a odkráčel k chrámu odkud zamířil na hradbu, aby měl lepší přehled odění.

Vlk se vydal hledat léčitele - jednoho jsi předtím viděl u chrámu - nejspíš zamířil právě tam. Lucius, Ingmar a Corrientis vyrazili najít Morrowindského šermíře s doprovodem větší skupinky legionářů, chvilce chůze jsi je dohnal a připojil se k nim. Mířili k propadlišti (místu kde se při obléhaní došlo k propadu až do stok - místo je velmi nebezpečné kvůli upírům, které se v těchto částech stok nacházejí). V průběhu cesty všechny mlčeli. Lucius byl vytočený, Corrientis pravděpodobně také, ale snažil se to na sobě nedávat znát a Ingmar se tvářil normálně. (následující příspěvek dorazíte na místo, pokud chceš s někým mluvit klidně můžeš)
Upraveno dne 15.1. ve 22:45

SuperHunterCZ
„Raději ne.. na tyhle věci já moc nejsem..“ odpověděla ti Rangela, „..využiji návštěvy města projdu si nějaké obchody, no však to znáš.“ dodala s úsměvem. Gor kývl, ponechal pár Septimů na stole a vydali jste se k odchodu.

Chvilku jste kráčeli uličkami a poté stanuli u chrámu, který byl v obklopení legionářů a válečných strojů nasměřovaných na univerzitu. Na hradbě byly nastoupení legionáři vyčkávající jen a pouze na rozkaz svého velitele. „Co se tu zatraceně děje?“ zeptal se Gor.
Upraveno dne 15.1. ve 22:52

Killiaden09
Mírně jsi se uklonil. „Lukrécie Valerius, těší mě..“ usmála se dívka, „..dcera generála Lucia Valeria, neboli generála s železným hákem.“ dodala po chvilce.

Lord Rade
Děvče zakroutilo hlavou, „Bohužel, ne pane.“ poté si vzala prázdný tác a vyrazila k jinému stolu, protože ji čtveřice u stolu volala. „Asi bych měla do sídla taky nějakého sehnat.. ten současný sice není špatný, ale je má nějaké špatné zdraví a nemyslím, že se v brzké době vyléčí.“ začala hraběnka, když dojedla sousto a měla prázdná ústa, „..ale nejprve toho dvorního mága.“


Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Upravil/a Aurelius dne 15.01.2016 23:52
 
BadWolf
"Skočil jsem z nepříliš bezpečné výšky."
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Tondulin
"Serano, tvůj bratr má o tebe akorát strach a pro klid jeho duše bude lepší, když půjdeš pryč s ostatními. Stejně se nejspíše žádný útok ani konat nebude a za chvíli se budeš moct vrátit zpátky." Usměju se. "Já bych tě tu klidně nechal, ale rozkaz je rozkaz a pokud ho nesplníme zabije nás Arte oba." Až domluvím pokynu Seraně směrem k teleportu a budu ji následovat.
Upravil/a Tondulin dne 16.01.2016 01:08
 
scorpioncz
Eh ... ok čekal jsem to mnohem lehčí. Mrknu se na stěny, jestli tam nejsou nějaké nápisy, které by mi pomohli, nebo alespoň poradili, co udělat, abych nebyl terčem výstřelů.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Sarako
Dostanu ze sebe:,,To ne, tohle se nemělo stát. Proč jsi se nedržela za mnou?" v naději, že pro ní můžu ještě něco udělat a že by jí některý z bdících dokázal pomoci, zavolám:,,Talare!" (měl by mě slyšet on, nebo některý z bdících z polorozpadlého domu naproti přes ulici) a přitom se zoufale pokusím o resuscitaci.
Ve chvíli, kdy Talar s bdícími (nebo jenom bdící) vstoupí dovnitř, pronesu:,,Bothiel je mrtvá, byla spolčená s Luciem, proto jsem mu jí nemohl vydat, ale to teď není důležité." podívám se na Theřino bezvládné tělo ,,Musíte jí pomoc, byla pro mě víc, než pouhá služebná. Bez ní bych byl mrtvý a Talarova mysl by stále byla zotročena Bothieliným kouzlem." (Vím, že dělám hroznou chybu. Kdyby se to bdícím náhodou povedlo, Lucius by z Thery snadno dostal, co jsem vlastně zač.) ve chvíli, kdy se některý z bdících pokusí zjistit Theřin stav, pokračuji:,,Na mágské univerzitě je kámen, do kterého jsem uvěznil část Bothieliny duše. V rukou schopného mága se dal použít jako důkaz proti Luciovi. Musíte někoho poslat, aby o tom informoval císaře." potom ještě požádám o léčivý lektvar, vypiji jej, odbelhám se k zadnímu východu, přitom se naposled podívám na Theřino tělo a vyrazím k nejbližšímu vstupu do stok.
Pokud prohlásí, že už Theře není možné nijak pomoci, dodám při svém posledním pohledu na její tělo slova:,,Jmenovala se Thera."
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Killiaden09
"Těší mne Lukrécie … takže … mám zde počkat a nebo jít panu Nigidovy naproti ?" Řeknu a opět se podívám směrem k universitě
I dig
You dig
We dig
He dig
She dig
They dig

Now ... it's not very beatiful poem ... But it's quite deep...
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Hrozba III. Zdejší kobky 5098 22.06.2024 00:26
Hrozba • Diskuze Zdejší kobky 313 23.12.2016 21:15
Hrozba • Pilíře Vědění Zdejší kobky 4 15.05.2016 23:33
Hunterovi povídačky, Svazek 1.: Hrozba Onyxu » Skyrim - Váš svět 30 20.10.2012 23:48
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4199 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8229 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5699 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4852 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12720 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7505 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6633 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6366 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7556 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist