Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Pro prohlen se regni.
Číst diskuzi
Právě je zde: 1 host(ů)
 Tisk diskuze
Hrozba II.
scorpioncz
"Ale když ... kdo je to?" řeknu s obavami v hlase a bez otrhnutí pohledu na postavu ležící na stole. Udělám ještě krok, ale potom se otočím se slovy "Je to jen iluze ... iluze ... je to iluze ..." která budu potichu vystrašeně šeptat a chytnu Tandila za ruku.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
BadWolf
"Mágové. Proč prostě musej všechno komplikovat." postěžuju si a postavím se, abych lépe viděl co se to tak mohlo stát.
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Leneren
Pokusím se zadržet Lucia a pošlu nějákého legionáře pro Corrientise "Tohle bude ještě dlouhý den" zamrmlám si pro sebe
 
Sarako
Probodnu zezadu Bothiel svým stříbrným mečem tak, abych nezasáhl její srdce.
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Aurelius
ScorpionCZ
Chytl jsi Tandila za ruku. Ucítil jsi jak ti někdo či něco sahá do brašny a poté ti urychleně něco přehazuje přes krk. Nebyl schopen se jakkoliv pohnout. Jakoby tvé tělo zkamenělo v momentě kdy jsi sáhl na Tandila. Když si na hrudi ucítil cosi kovového všechno se před tebou rozplynulo. Spatřil jsi opět potemnělou chodbu a stál jsi na úplném začátku jako bys neudělal žádný krok. „Zapomněli jsme na amulet.“ pravil Tandil, který stál za tebou.

Společník (Tandil)

Tondulín
„Já vím..“ ozvala se opět válečnice, přitom co jste jí hleděli s Beliem na pozadí. „..moc dobře se sním znám.“ dodala a poté přetlumočila vaše rozkazy novicům a novickám. Všiml sis mezi nimi i Serany, která se prosmýkla a zmizela v jednom z prázdných pokojů, kde se pravděpodobně chtěla zašít. Novicové a novicky postupně procházeli teleportem, ačkoliv nebyli příliš nadšení z opouštění univerzity. „Nezoufejte přátelé, až se vrátíte opět tu najdete univerzitu tak jak ji znáte.“ usmíval se Belius.

Sarako
Projel jsi stříbrným mečem skrz na skrz Bothieliným tělem. Silverwoodová provedla své připravené kouzlo a pokusila se zavřít upírčinu duši do kamene. Jakmile kouzlo přestalo působit, Silverwoodová sklonila ruku s kamenem a oddechla si. „Hotovo..“ pravila a prohlížela si kamen, „..řekla bych, že jí to jen oslabí. Duše se jejího těla drží neobvyklou silou, ale jak jste říkal, možná by bylo možné nahlédnout skrze kámen do jejích vzpomínek.“ dodal po chvilce. Z balkónu se mezitím vrátil Arterius a Xarie. Arterius vypadal dost pobledle a Xarie se na něj ustaraně dívala. „Říkala jsem, že tvůj zdravotní stav ti neumožňuje čarovat v takovýchto mezích.“ namítla Xarie káravým tónem. „Jsem v pohodě neměj obavy, jen příště použiji své magické kladivo..“ namítl a usadil se pomalu do arcimágova křesla. Dunmerka se postavila opodál.
„Hotovo?“ zeptal se, „Neměli bychom nechat Lucia dlouho čekat.“

Sarako: Společníci (Thera, Ralyen)

BadWolf a Leneren
@Oba: Vlk se postavil tak, aby lépe viděl. Noha ho stále pobolívá a pravděpodobně jen tak nepřestane. Anthe mezitím poslal legionáře pro Corrienta. Lucius se zastavil a hleděl na bariéru z bezpečné vzdálenosti. „Ještě mají tak deset minut.. tak co sakra šaškují?“ zamumlal a koukl na Antheho a poté na Vlka.

Když se vrátil legionář s Corrientem, ihned se jej Lucius zeptal na podrobnosti. „Magická bariéra. Vyvolat ji dá zabrat a shodit jí je ještě těžší pokud nejste mág, který ji vyvolal. Každopádně je průchozí akorát je schopna pohltit některé kouzla a většinu munice z katapultu - alespoň po nějakou dobu..“ vysvětloval. „..každopádně mág co to vyvolal má můj obdiv. Vytvořit takto velkou bariéru vyžaduje velmi velkou magickou energii a nebo pomoc nejméně pěti dalších mágů.“ dodal užasle.
„A nebo runovou magii..“ konstatoval Ingmar, který k vám zrovna dokráčel a zjevně zaslechl část rozhovoru. „Ano..“ odkýval Corrientis.

Anthe: Společníci

Killiaden09
Vstal jsi a zamířil k oknu. Déšť ti kazil výhled společně s velkou vzdáleností. Nejsi schopný nic bližšího rozeznat, snad jen to, že se nejedná o kouzlo, které by kterýkoliv mág hravě zvládl obzvláště v těchto rozměrech.
„Netuším..“ namítla dívka a taktéž vstala, aby se blíže podívala.

Lord Rade
„To by šlo.. za předpokladu, že nebude chtít některý z justiciárů vidět jejich pozůstatky, aby měli jistotu, že jsme je fakt 'zničili'..“ odpověděla ti hraběnka, „..nějaký nadaný mág by mohl být na univerzitě, mohli bychom se tam před odjezdem mrknout.“


Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..
 
BadWolf
Znovu si sednu, abych dal odpočinout noze a poslouchám, co nám mágové povědí.
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Tondulin
Dám si menší facku, abych se z té podívané vzpamatoval a poté promluvím k válečnici. "Moc rád jsem vás poznal, teď mě na chvíli omluvte ještě musím něco zařídit." až domluvím půjdu najít Seranu.
Upravil/a Tondulin dne 12.01.2016 21:38
 
Lord Rade
,,Také nebude důkaz, že jsme je nezničili. Dobře, souhlasím. Cestou se tam podíváme," řeknu a sáhnu po korbelu. ,,Tak, na co si připijeme?"
http://oi59.tinypic.com/2ag3kaf.jpg

"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
 
Leneren
Jsem trošku překvapený "Runová magie? Mohli by jste povědět více?"
 
Sarako
Podám Theře dva lektvary neviditelnosti ze svojí brašny:,,Půjdeš na nádvoří, a použiješ je. Jakmile tam dorazím s Bothiel, položíš mi ruku na rameno a s rukou položenou na mém rameni mě budeš následovat na most. Až pronesu větu:"Na shledanou Lucie.", nebo po mě některý z těch pitomců z legie začne střílet, teleportuješ nás zpět na naše provizorní stanoviště." počkám, až Thera odejde a potom pokračuji:,,Arterie, ty odtoky na nádvoří, jsou doufám už ucpané. Až projdu branou ven, začněte s pokládáním ledových run." na chvíli si představím ty chudáky, jak se pod sprškou zamrzající vody, mění v nehybné ledové sochy ,,Ven půjdu jen já a má kouzelnice. Nechci riskovat životy nikoho dalšího. Pokud nikdo nemá žádné otázky, můžeme nahodit Botliel do chůze schopného stavu a pomalu vyrazit na nádvoří."
Upravil/a Sarako dne 12.01.2016 22:52
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
scorpioncz
"Aha ... no ... takže ... je to v pohodě, nic se nestalo a můžeme jít?" zeptám se ještě trochu vyklepaně. "Tak tedy jdeme ..."
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Killiaden09
Otočím se čelem ke dveřím a opřu se o parapet. ''Hmm asi něco nacvičují .. a nebo na ně někdo útočí ale to je nesmysl ....'' řeknu spíše sám pro sebe.
I dig
You dig
We dig
He dig
She dig
They dig

Now ... it's not very beatiful poem ... But it's quite deep...
 
Aurelius
ScorpionCZ
„Teď když máš amulet nemělo by se ti nic zjevovat. Iluze by měli být průhledné a nebo se ti jevit v původním stavu..“ začal Tandil, když jste udělali první kroky chodbou. „..akorát neměj na krku amulet v přítomnosti nějakých kouzelnic. Z osobní zkušenosti vím, že občas je lepší nevědět jak moc používají omlazovací nebo zkrášlovací kouzlo.“ mírně se usmál. „Podle toho jak jsi vyklepaný to asi nebyl průchod růžovou zahradou, co?“ zeptal se po chvilce.

Společník (Tandil)

Tondulín
„Mějte se.“ odpověděla ti žena a koukla na Belia, který se usmíval a stál v pozoru. Přitom sledoval jak všichni novicové a novicky postupně procházejí portálem. Tvé kroky směřovali ta Seranou do pokoje. Uvnitř se však nikdo nenacházel. V místnosti je krok dvou lůžek, nočních stolků i jedna velká společná skříň pro roucha a jiné oblečení. Je dělená v půli. „Co tu hledáš? Nějakou kočku, co se před tebou chtěla schovat?“ zašklebil se Belius a rozhlížel se po pokoji. „Jestli mi dají nějaký mrňavý kabinet tak bych se mohl přestěhovat sem..“ pokračoval a přitom se posadil na postel, „..ani totiž krom toho smradlavého kabinetu jiný volný nemají, mno a chci dopřát Arteriovi a té rudovlasé krásce trošku soukromí.. takže v jeho kabinetu nemůžu zůstat věčně..“ odmlčel se, „..postel je měkká.“ konstatoval po chvilce sezení.

Sarako
Thera kývla, převzala lektvary a poté vykročila ke dveřím. Arterius chtěl něco namítnout, ale Xarie byla rychlejší. „Arterius by s vámi v tomto stavu stejně nemohl jít.“ a koukla na něj koutkem oka.
„Jsem v pořádku, takže rozmístím runy a-“ začal poté, ale Xarie ho přerušila, „Zůstaneš sedět na zadku a budeš odpočívat, rozuměl si?“ řekla s důrazem, „O runy se postarám já.“ dodala při pohledu na tebe.
„Nedělej ze mě lazara. Jen se mi trošku udělalo špatně, když jsem uviděl tu výšku.“ vzdoroval Arterius, ale dunmerská mágině se jen tak nedala, „Sedni si na zadek a seď!“ zvolala rázně a přitom mávla rukou. Snad ani nevyčarovala žádné kouzlo, ale Arterius seděl v arcimágově křesle jak přikovaný. „Fajn..“ usmála se a vydala se na odchod. Carwen zírala s pozvednutým obočím.

„Budeš potřebovat můj luk?“ zeptala se, když jsi procházel kolem, „Mohla bych se vmísit mezi válečníky na hradbě a v případě nutnosti zasáhnout.“ navrhla a očekávala tvoji odpověď.

Sarako: Společníci (Thera, Ralyen)

BadWolf a Leneren
@Oba: Vlk se opět posadil, aby dopřál své noze odpočinek a Corrientis mezitím odpověděl Anthemu na otázku, „'Nově' používaná magie, popravdě se používala už dávno, ale většinou v užším kruhu až s příchodem Arteria a několika jeho předchůdců se začala otevřeně vyučovat na univerzitě..“ začal Corrientis, „..přesné informace nevím, protože mě tento typ magie nikdy nezajímal. Já jsem ze staré školy - z cechu mágů - a tam nás trénovali pořádně nepotřebovali jsme žádnou runovou magii, aby šetřila naše magické schopnosti a energii nebo co to vlastně dělá.“ dodal poté.

Anthe: Společníci

Killiaden09
„Neříkal Nigidius něco o univerzitě? Když pro něj přišel ten legionář?“ zeptala se dívka, „Nebo se mi to jen zdálo.. asi zdálo. Otec a Nigidius často o univerzitě mluví a obzvlášť o jednom mágovi co tam působí.“ pokračovala po chvilce.

Lord Rade
„Na ten mír? Když už jsme pro něj tak usilovně hlasovali?“ optala se Silvie a rovněž pozvedla svůj korbel. Všiml sis, že děvče odběhlo do kuchyně co nevidět vám asi přinesou jídlo.


Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..



http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
Tondulin
"Ne Belie, na rozdíl od tebe já už našel tu pravou." S úsměvem odpovím Beliovi."Nepřemýšlel jsi už někdy o tom že by jsi zůstal s jednou ženou, založil rodinu, postavil si pěkný domek, měl pár faganů a žil krásným životem prostého občana říše?" Usměju se a mezitím přijdu blíže ke skříni a opatrně ji otevřu.
 
Lord Rade
,,Fajn, tak na mír," odpovím a přiťuknu si.
http://oi59.tinypic.com/2ag3kaf.jpg

"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
 
Sarako
,,Já jsem svůj život riskoval tolikrát, že jsem si na to zkrátka zvykl. Pokud Lucius zaútočí, bude tě potřeba zde." odpovím s úsměvem Carwen, ujistím se jestli je Bothiel dostatečně spoutaná zavážu jí ústa roubíkem, počkám, až profesoři uvedou Bothiel do chůze schopného stavu, a vyvedu jí na nádvoří.
Tam počkám, až ucítím Theřinu ruku na rameni, přiložím Bothiel čepel svého meče ke krku a pomalu se vydám na most. Až se za mnou zavře brána magické univerzity, pomalu před sebou povedu Bothiel do půli mostu, přitom budu bedlivě sledovat okolí. Zastavím se asi dvanáct metrů před nejbližšími legionáři, abych si udržel nějaký odstup, prohlédnu si všechny přítomné a nahlas pronesu:,,Generáli Luciusi, přišel jsem ti vrátit tu tvojí krvežíznivou děvku. Mám tvé slovo, že odtáhneš pryč a necháš univerzitu na pokoji?" přitom stále držím čepel svého meče u Bothielina krku.

Upravil/a Sarako dne 13.01.2016 01:23
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
scorpioncz
"Ehm ... jistě." řeknu a zatřepu hlavou. "Jdeme dál, kolik že je těch zkoušek? Podle všech odvětví magie? Takže máme za sebou a ještě jsme v ... třetí že? Eh, je jich ještě dost." Vyrazím pomalu a obezřetně chodbou dál.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
BadWolf
"Až dojdete k nějakýmu závěru, tak pro mně pošlete, budu u medika" jdu hledat nějakého Legionářského léčitele, aby mi ošetřil nohu.
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Aurelius
ScorpionCZ
„Přesně, tři už máme za sebou..“ oznámil s úsměvem Tandil, když jste prošli bez sebe menšího problému chodbou iluzí. „..zbývá zbylých šest.“ dodal bez nadšení a pokračovali jste svižnější chůzí dál. Vaše kroky se zastavili u další chodby, která byla tentokrát dobře osvětlená a jevila se bezpečně, ale Tandilovi se cosi nezdálo. „Umíš kouzlo kamenná kůže? Nebo něco na ten způsob?“ optal se, „Pokud ne, tak půjdu já. Myslím, že na konci bude páčka, kterou se deaktivuje tanhlec prastará past..“ dodal a poté se sehnul k zemi a prstem ti ukázal na různě zdobené dlaždice, „..nebo chceš zkusit rozluštit hádanku?“

Společník (Tandil)

Tondulín
„Aedane..“ povzdechl si Belius, „..já jsem ještě moc mladý na to, abych se usadil.. atd.. navíc dovedeš si představit kolik žen by plakalo, když by se dozvědělo, že jsem se oženil?“ podle výrazu na tváři si to živě představoval, „Bylo by jich hodně.“ konstatoval s vážným výrazem na tváři. Mezitím co mluvil jsi opatrně dokráčel ke skříni a pomalu ji otevřel. Uvnitř nic krom několika volných ramínek a rób nebylo. Ještě sis všiml bot, které byly trošku rozhozené po skříni, ale jinak nic.
„Co blbneš?“ zeptal se Belius, „Krom toho už mám možná nějakou krásku vyhlídnutou..“ dodal nakonec a stále seděl na posteli, přitom očekával odpověď na otázku.

Sarako
Thera mezitím vyprostila Bothieliny řetězy z ledových sloupů. Zkontroloval jsi zdali je dobře spoutaná a poté jí uvázal roubík. Ještě předtím jsi jí, ale vyndal z úst kus hadru. Bothiel po nějakou dobu nejevila žádné známky života. Když Xarie odešla rozmístit runy a uvnitř z mágů zůstala jen Silverwoodová a Arterius. Nezbylo Silverwoodové nic jiného než se pokusit dát upírku opět dohromady. „Kouzla obnovy tu nebudou nic platná..“ pravila a poté sáhla do kapsy u svého roucha. Vydala menší lahvičku s červenou tekutinou (léčivým lektvarem). „Tohle je nám téměř k ničemu..“ ozval se Arterius, „..nejlépe se zregeneruje krví.“ dodal a stále seděl v křesle. Silverwoodová schovala lektvar a zamračeně oznámila, „Já kvůli ní krvácet nehodlám.“
„Nápodobně.“ řekl Arterius.
„Moment..“ ozvala se Carwen a vrátila se ke skříni, kterou předtím otevřela Silverwoodová, když hledala nějaký kámen duší. V zakrváceném hadru bylo zabaleno několik ampulek s krví. „Vida..“ usmála se, „..jedna ampulka by mohla stačit.“ vzala ji přešla k Bothiel. Sundala jí roubík a opatrně jí pootevřela ústa, obsah ampulky nalila do úst a poté poodstoupila. Předtím ještě vrátila roubík na původní místo. Bothiel se pozvolna začala probouzet k životu. Využil jsi jejího oslabení a odvedl ji ven na nádvoří. Venku již byla již při smyslech, ale nijak se nevyjadřovala. Kdyby bývalo nebylo zataženo a nebyl déšť dozajista by se rozpadla na prach a to možná zapříčinilo, že byla poslušná a nijak nevzdorovala, když jste ji vedli skrze bránu na most.

Jakmile vás spatřili na druhé stranu mostu vykročil Lucius v doprovodu vrchního mága Corrientia, čtveřice legionářů a dvou mužů k naproti vám. (více tah @Sarako, (Vlk), Anthe)

Sarako: Společníci (Thera, Ralyen)

BadWolf a Leneren
@Oba: „Už jdou!“ zvolal Lucius spokojeně, když spatřil kráčet po mostě Morrowindského šermíře s nějakou ženou drženou v okovech. Vlk se mezitím odebral najít nějakého léčitele, ale Luciovo zvolání zaslechl (pokud se chceš připojit k Anthemu - Lenovi - Luciovi a Correntovi můžeš). Lucius, Anthe a Corrientis s doprovodem čtveřice legionářů vyrazili na most. (více viz tah. @Sarako, (Vlk), Anthe)

@Vlk: (pouze v případě, že se rozhodneš pokračovat za léčitelem) Vyhledal jsi mezi legionáři nějakého léčitele. Nebylo to zrovna snadné, ale povedlo se. Postával v červené róbě se symbolem legie u chrámu a o čem si diskutoval s kněžkou. Byl to starý muž s vrásčitou tváří. „Čopak váš tšrápí mladíku?“ optal se a přátelsky se usmál. Všiml sis, že má jen pár zubů.

@Sarako, (Vlk), Anthe: „Generáli Luciusi, přišel jsem ti vrátit tu tvojí krvežíznivou děvku. Mám tvé slovo, že odtáhneš pryč a necháš univerzitu na pokoji?“ znělo z úst šermíře, který Bothiel přivedl. (@Anthe, Vlk: Bothiel byla černovlasá bosmerka, oči měla zakryté šátkem a ústa roubíkem. Ruce měla spoutané a na noze měla nepřirozeně velký okov, který vyzařoval magickou energii. Na levé ruce měla jen a pouze tři prsty a na sobě neměla téměř nic - jen potrhané zbytky jejího dřívějšího oděvu) „Samozřejmě, že jakožto generál Osmé legie a vrchní generál Cyrodiilu dodržím své slovo..“ vydal ze sebe Lucius a ohlédl se. K jeho doprovodu se připojil Ingmar (@Sarako: starší muž s páskou přes oko) Vrchní mág Corrientis nespouštěl z upírky oči. Šermíř držel stříbrný meč u Bothielina krku.
(můžete volně komunikovat, pokud chcete šeptat nějaké postavě tak pište tah do spoileru)

Anthe: Společníci

Killiaden09
„Neříkal Nigidius něco o univerzitě? Když pro něj přišel ten legionář?“ zeptala se dívka, „Nebo se mi to jen zdálo.. asi zdálo. Otec a Nigidius často o univerzitě mluví a obzvlášť o jednom mágovi co tam působí.“ pokračovala po chvilce.

Lord Rade
Přiťukli jste si a oba se naráz napili. Dívka mezitím přinesla na stříbrném tácku dvojici menších stříbrných talířů s vaší objednávkou. Před tebe položila hovězí s bramborami jako přílohou a před hraběnku to samé akorát měla vepřové maso, poté každému z vás podala čisté příbory. „Ještě něco si budete přát?“ zeptala se.


Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..
 
Tondulin
"Kdopak má takové štěstí smím-li se optat?" Usměju se a rukou prošmátrám skříň jestli se náhodou Serana nezviditelnila nebo jestli tu nemá nějakou tajnou chodbu.
Upravil/a Tondulin dne 14.01.2016 00:09
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Hrozba III. Zdejší kobky 5098 22.06.2024 00:26
Hrozba • Diskuze Zdejší kobky 313 23.12.2016 21:15
Hrozba • Pilíře Vědění Zdejší kobky 4 15.05.2016 23:33
Hunterovi povídačky, Svazek 1.: Hrozba Onyxu » Skyrim - Váš svět 30 20.10.2012 23:48
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4200 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8230 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5700 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4852 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12720 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7507 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6633 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6366 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7556 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist