Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Pro prohlen se regni.
Číst diskuzi
Právě je zde: 1 host(ů)
 Tisk diskuze
Hrozba II.
Leneren
Sjedu legionáře očima, něco se mi tu nezdá, obrátím se poté k Nigidiovi, mé skupině a spol. "Něco se stalo. Vlk je na mostě s Luciem, jdu za nimi. " a půjdu za nimi
 
Sarako
,,A dejte ucpat všechny odtoky na nádvoří. Chci, aby tam stála voda (doufám, že pořád prší). Pomůže nám to za pomoci ledových kouzel odrazit první vlnu útočníků, kteří vniknou dovnitř, nebo alespoň zdržet jejich postup." zavolám na Arteria a vydám se s profesorkou za Bothiel, přitom jí cestou vysvětlím svůj plán.
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Aurelius
ScorpionCZ
„Sami od sebe ne, ale nikdo ti nezaručí, že potom co je spatříš ti nepřeskočí a nespácháš sebevraždu.“ namítl Tandil a následoval tě. Jakmile jsi udělal několik kroků temnou chodbou ucítil jsi jak v tobě pozvolna ožívají tvé noční můry spojené s vizemi na univerzitu. Při dalším kroku jsi už nešlápl na hrbolatý povrch, ale na kamennou zdobenou podlahu uvnitř univerzity. Uvnitř to znělo jakoby o kamenné zdi bubnovala munice obléhacích strojů. „Tohle je náš poslední boj! Poslední boj ve kterém se můžeme vzepřít! Poslední boj ve kterém můžeme zvítězit! Chtěli jste svobodnou univerzitu! Bojujte o ni! Bojujte za svobodnou univerzitu, kterou vám právě teď chtějí vzít!“ zněl chodbou Arteriův hlas a když dozněl před tebou se objevilo několik osob v černých kroužkových zbrojích, které ti bránili v průchodu chodbou dál. Tandil mlčky došel k tobě. Jakmile tak učinil ozvalo se několik ran a válečníci vyrazili k obrovským dveřím, které spojovali velký sál a venkovní prostředí. Jakmile se rozletěli spatřil jsi legionáře Osmé legie jak se bez slitování snaží probít ke schodišti. Jakmile jsi udělal další krok vše se změnilo a ty jsi spatřil kolem sebe hořet oheň. Viděl jsi muže, který k tobě kráčel a kohosi držel v náruči. Vypadal poraněně, kulhal a chvílemi to vypadalo jako by měl padnout k zemi i s osobou náručích. Stále jsi však neopustil univerzitu.

Společník (Tandil)

Tondulín
Naštvaně jsi zabouchl dveře a vykročil na chodbu. Zrovna jsi spatřil Arteria jak šlape do schodů. Jakmile vyšel poslední schod zamířil k tobě, „Jsou všichni v po-“ nestihl doříct neboť se otevřeli dveře a vyšla z nich Edwin, který ihned oznámila Vlkovu zradu. „Vlk nás zradil? To je docela špatné..“ namítl Arterius a chvilku mlčel, přemýšlel a Edwin na něj koukala. „Xarie ti to pak všechno poví.“ dodala ještě.
„Mhm.. ale teď nemáme moc času. Měli bychom vztyčit magickou bariéru, začít s evakuací nevinných a připravit se na nejhorší pokud by Lucius nebyl spokojen s předáním.“
„S předáním?“ vyhrkla překvapeně Edwin.
„Ano. Ten šermíř má plán..“ odvětil jí Arterius, po těchto slovech vyšla ven z učebny Xarie. Koukla na Arteria a nejspíš chtěla něco říct, „Později si o tom promluvíme Xarie. Teď budu potřebovat tvoji pomoc s vyčarováním bariéry.“ promluvil k ní.
„Vyčarování bariéry? Copak jsi se pomátl? Víš, že tě to-“ začala nesouhlasně Xarie, ale Arterius ji nezarazil slovy „Je to nezbytné.“ Edwin po její větě zpozorněla.
„Kouzlo povedu já. Jasný?“ namítla Xarie a Arterius kývl. Dunmerská kouzelnice vykročila ke komnatě arcimága, pravděpodobně míří na balkón. Arterius koukl na Edwin, „Sluší ti to..“ pronesl s úsměvem a stále ji sledoval. „Díky.. počkám v kabinetu, kdybys potřeboval pomoci se zbrojí.“ taktéž se usmála a vykročila se kabinetu. „Aedane jakmile se vám povede ošetřit raněné v té učebně doprovoď je všechny na ubikace. Zprovozníme tam pevný portál a teleportujeme novice a novicky do bezpečí. Belius nebo Mirabelle si budou vědět rady s teleportem takže na nic potom nečekejte.“ odmlčel se a udělal několik kroků blíž, „Chtěl jsi být členem řádu tak teď budeš respektovat a vykonáš tenhle rozkaz: Serana a Belius projdou teleportem ani jeden tady na téhle univerzitě nezůstane, rozuměl si? I když budou vzdorovat musí odejít.“ koukl na tebe a očekával odpověď. Všiml sis, že chodbou mezitím prošel šermíř v doprovodu nějaké bosmerské profesorky.

Sarako:
Vyšli jste schody a zamířili do komnaty. Profesorka jen a pouze kývala hlavou a občas ze sebe vydala: „Hmm..“ když jste procházeli chodbou v prvním patře všiml sis Arteria, který zrovna mluvil s Aedanem. Když jste vešli do komnaty nikdo navíc uvnitř nebyl - krom té dunmerské kouzelnice, která se mihla na balkónu. Válečník a Mirabelle (bretonka a přítelkyně Aedana, specializace: Magie Obnovy) se v komnatě nenacházeli. Thera postávala společně s Ralyenem u zajatkyně. „Předpokládám, že máte velký kámen duší?“ pronesla Silverwoodová.

Sarako: Společníci (Thera, Ralyen)

BadWolf a Leneren
@Anthe: Sjel jsi legionáře pohledem a poté vyrazil z hradby dolů za Vlkem a Luciem.

@Vlk: „Mají půlhodiny, pak zahájíme obléhání..“ začal Lucius a otočil se směrem k ní. Mezitím k vám odkráčel Anthe, Lucius na něj koutkem oka koukl.

@Oba: Mezitím co Vlk dopřával své poraněné noze odpočinek, Lucius očima pozoroval univerzitu. „.Pokud bychom ji obsadili a připojili zpět k říši museli by tam platit opět zákony říše. Arterius by bezpochyby přišel o vedoucí funkci byl by uvězněn a společně s ním každý kdo se vzepřel. Univerzitu by určitě převzal někdo rozumný a ochopil by, že bojové mágy potřebujeme. Jenže když nám ji teď dobrovolně vydají nebudeme moc zaútočit.“


Anthe: Společníci

Killiaden09
„Samozřejmě, že jsem vzdorovala! Ale bylo mi to houby platné..“ povzdechla si, „..vždyť sem tu skoro jako ve vězení.“ dodala a zamračeně sledovala déšť. Náhle se otevřeli dveře a vešla jedna ze služebných.
„Budete si paní přát něco k jídlu? A pán taktéž?“ zeptala se.

Lord Rade
„Pěkně řečeno..“ usmála se Silvie a dívka před vás položila dva korbele a dvě lahve s medovinou, která nesla na etiketě symboly Skyrimu. „..v Kvatchu moc nordů není, takže bych se nějakého tlaku nebála.. akorát budeme muset přežít návštěvu justiciářů, kteří si přijdou zkontrolovat chrám.“ odmlčela se, „Každopádně bychom měli sehnat nějakého schopného dvorního mága, aby byl kdykoliv po ruce, když budu potřebovat já a nebo ty.“


Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Upravil/a Aurelius dne 09.01.2016 22:55
 
Tondulin
"Jasná páka kámo." Zasměju se a odejdu zpět do učebny, kde vyhledám Belia a požádám ho ať mi pomůže s tím teleportem.
 
BadWolf
"Uvědom si ale, že čím víc lidí a prostředků obětujeme našemu cíli, tím nápadnější budeme. Nakonec nás můžou označit za vlastizrádce - což o to, mně to vadit nebude, já jsem na život psance zvyklej, ale jen... aby vás to nezaskočilo."
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Leneren
"Bohové pomožte..." zamrmlám potichu " Řeknu to takhle: Nebudeme zabíjet, nebudeme obléhat, nebudeme nic ničit pokud to půjde. Vymstilo by se to jen a jen nám. Mimochodem, uvědomujete si, že ikdyž potřebujete bojové mágy, tak že si ty budoucí mágy proti sobě teď poštváváte? Ta střela z katapultu byla poslední kapka. O to hůř pokud to někoho zabilo"
 
Killiaden09
''Né děkuji nemám hlad..'' řeknu s usměvem a počkám na dívčinu odpověď
I dig
You dig
We dig
He dig
She dig
They dig

Now ... it's not very beatiful poem ... But it's quite deep...
 
Sarako
,,Radši bych použil rovnou obrovský, nechci nic ponechat náhodě. Taky jsem doufal, že bude v inventáři zdejší pracovny. Vypomáhám zde jako host, takže o prostorách zdejší univerzity nemám přehled. V opačném případě bych rád poprosil některého z profesorů, aby jej urychleně obstaral."
Podívám se na Theru:,,Jak velké máš zkušenosti s kameny duší? Taky bych byl rád, aby jsi si připomněla všechna cestovní kouzla která znáš, protože až budeme na mostě, může se stát cokoliv a já nemám v úmyslu skončit se šípem v zádech." a nakonec se zeptám všech přítomných:,,Nemohl by mi někdo obstarat svitek Kotvy, nebo jiný svitek umožňující bezpečný výstup pro teleportační kouzla?"
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
scorpioncz
"WAU! to je dobrá iluze." řeknu když se objevím v univerzitě. "Naštěstí máme tu výhodu, že víme že to je iluze ne?" poznamenám , když uvidím útočící postavy. "Ale kdo je tohle?" řeknu a přejdu blíž k osobě někoho nesoucí.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Aurelius
ScorpionCZ
Zatím co jsi pokládal otázky jsi kráčel chodbou dál. Už jsi byl téměř u osoby, které k tobě kráčela když náhle s jedním tvým krokem kupředu zmizela. Plameny kolem tebe ustaly a místnost se zahalila do tmi, přitom jsi stále viděl zdi univerzity. Ačkoliv jsi stál na místě zdálo se ti jako by se stěny přibližovali k tobě, stejně tak i stěna za tvými zády. Před sebou si cítil štiplavý zápach lektvaru pro léčbu popálenin. Přicházel ze dveřích, které se ti zformovali přímo před očima, než se zabouchly spatřil jsi osobu jak pokládá kohosi na postel. Teprve teď sis uvědomil, že iluze kopírují univerzitu v patře s ošetřovnou. Tandila jsi nikde neviděl.

Společník (Tandil)

Tondulín
Arterius na tvoji reakci nijak nereagoval a vyrazil do komnaty za Xarií. Otočil jsi se a vrátil do učebny pro Belia. Mirabelle tam zrovna probírala Světlanu ležící na chladné zemi. Ránu již měla zhojenou. „Světlano? Slyšíte mě?“ promlouvala k ní tiše a Belius mezitím ošetřoval ránu zraněné novici společně s Hanzem.
„Hned jdu.“ zvolal na tebe a koukl na Hanze, ten naznačil, že se bez něj obejde a společně jste vyrazili na ubikace. Když jste kráčeli po chodbě Belius si postěžoval: „Proč na mě vždycky vyjde chlap? Proč? Taky sem mohl ošetřovat Světlanu.. ale ne, já musím ošetřovat novice, který smrdí jako by se týden nemyl.“

Když jste prošli většími dveřmi na ubikace spatřil jsi několik dveří do pokojů a točivé schodiště do vyššího patra ubikací a ošetřovny. Většina noviců byla již připravena k evakuaci. Oznámila jim to dvojice válečníků v černém včetně nějaké ženy v kožené zbroji s trošku výraznějším výstřihem na který tě Belius ihned upozornil šťouchnutím do boku. „Jsou všichni připravený?“ zeptal se Belius poté a pohlédl na ženu.
„Téměř..“ odpověděla mu, „..zbývá už jen horší patro a aktivace teleportu.“ dodala a ukázala na kamenný kruh na konci chodby.
„Ach.. ano.. kvůli tu jsme.“ vydal ze sebe Belius s úsměvem a vykročil k teleportu, dřepl si a prohlížel si jej. „Aedane.. pojď mi pomoc - budu potřebovat něco podržet.“ ozval se poté a rukou otřel držadlo ve tvaru ruky.

Sarako
„Arcimág tu určitě nějaké mít nebude..“ namítla Silverwoodová a zamířila k první ze skříní, „..nechodím sem často. Nevím kde by je měl. Budete mi muset pomoci s hledáním.“ dodala, když otevřela dvířka u skříně a spatřila jen nějaké staré balzamovací nástroje a mísu v níž ležel starý zakrvácený hadr.
„Budou v té prosklené vitríně vzadu.“ ozval se Globullus.
„Vůbec sem si vás nevšimla pane profesore.“ přiznala Silverwoodová a přitom si zachovala svoji chladnou tvář, zatím co Globullus se usmíval od ucha k uchu.

Zeptal si se Thery jaké má zkušenosti s kameny duší. Než ti stihla odpovědět Silverwoodová uraženě pronesla, „Nevěříte snad mým schopnostem?“ a kráčela k vitríně. „Skoro žádné.. ale k teleportu bychom mohli využít ten pevný portál ve vedlejší místnosti. Teleportace z něj by byla přesnější a bezpečnější.“ odpověděla ti Thera.
„Svitky vám můžeme nějaké dát včetně toho teleportačního. Bude stačit když jeden z vás půjde se mnou a já mu jich pár dám. Osobní výroba.“ promluvil k vám Globullus, když zaslechl váš rozhovor. Carwen postávala u okna a sledovala situaci venku. Bothiel se nijak neprojevovala.

Silverwoodová se během chvilky vrátila k obrovským kamenem duší, „Ten bude stačit..“ pronesla a koukla na zajatkyni „..kdo se zhostí té poslední 'smrtelné' rány?“ zeptala se.

Sarako: Společníci (Thera, Ralyen)

BadWolf a Leneren
@Oba: „To jsem jen konstatoval jak by to mohlo být..“ oznámil Lucius, „..krom toho Arterius není sdílný ohledně svých plánu, takže většina evakuovaných nebude mít ani šajna proč musí náhle odejít.“ dodal a poodešel stranou, „Ten výstřel z katapultu si někdo šeredně odskáče..“ promluvil na Antheho.

Corrientis koukl na váš spolek z hradby a poté se vrátil na své stanoviště kde pravděpodobně hovořil s Ingmarem nebo sledoval situaci na mostě na který měl velmi dobrý výhled i přesto, že silně pršelo.

Anthe: Společníci

Killiaden09
Dívka zakroutila hlavou a služka mlčky odešla. „Nenápadná kontrola toho starého legionáře..“ šeptla tiše, „..kéž by tam Nigida něco rozmáčklo. Měla bych boží klid.“


Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..
 
Tondulin
"Doufám že tím zas nemyslíš na nějakou prasárnu Belie." Zasměju se a pomůžu mu s tím držadelm.
 
Killiaden09
''To chápu ... mám ho uspat aby od něj byl klid ?'' zeptám se a podívám se na dívku očekávaje odpověď.
I dig
You dig
We dig
He dig
She dig
They dig

Now ... it's not very beatiful poem ... But it's quite deep...
 
Sarako
,,Řeknu to trochu jasněji. Budu tě potřebovat na mostě, při předání. Nevěřím, že nás Lucius nechá odejít živé, potom co mu Bothilel předáme. Spíš bych řekl, že vydá rozkaz lučištníkům, jakmile se k němu otočím zády, proto budu potřebovat, abys alespoň nás dva dokázala přemístit zpět na naše provizorní stanoviště." vysvětlím Theře, podívám se na Ralyena a podám mu ptáka:,,Jdi s profesorem a obstarej tři teleportační svitky a jeden, pro vytvoření bezpečného výstupního portálu, který pošleš těm dvěma (Trevyn s Arvenou), ať jej použijí v našem provizorním stanoviště, hlavně se jim nezapomeň zmínit, kde naše stanoviště leží a pro jistotu jim nech napsat návod od profesora."
Vezmu kus hadru, zavážu s ním Bothiel ústa, vytasím meč a dodám:,,Jsem připravený postarat se o Bothilel."

Upravil/a Sarako dne 10.01.2016 23:38
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
BadWolf
"No, asi by bylo lepší, kdyby mně teďka nikdo, kdo by se k nám chtěl přidat z Univerzity, neviděl. Mají mě tam pravděpodobně teďka za masovýho vraha."
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Leneren
"Hmmm.... co teď? nemůžou se nám pokusit propašovat boethil někudy?"
 
scorpioncz
"Tandile?" Zeptám se nejprve a pak to jméno zakřičím. "Zatraceně, však tu před chvilkou byl. To je ale puch ..." pronesu k sobě a pomalu se vydám ke dveřím. "Ještě že mě ty stěny nemůžou rozmáčknout ... i tak by to bylo dost hnusný." pomyslím si a zatlačím na dveře.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Lord Rade
,,Co se tedy s talosovými oltáři udělá? Osobně bych je neničil. Jsou památníkem dnešní doby a dřív či později bude Talos určitě opět uctíván. Co bych je jen někam mimo město zakopal. Po mágovi jsem už pátral, ale zatím neúspěšně."
http://oi59.tinypic.com/2ag3kaf.jpg

"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
 
Aurelius
ScorpionCZ
Pokračoval jsi dál ke dveřím. Zdálo se ti jako bys šel a dveře se neustále vzdalovali. Jakoby jsi se vůbec nepřibližoval. Když jsi při jednom kroku stanul přímo u nich. Sáhl jsi na kliku a otevřel. Jakmile jsi otevře spatřil jsi ošetřovnu na lužku ležela postava ze zlatavou pokožkou. „Musíme jít! Musíme odejít!“ křičel na tebe Tandil, který se vyřítil po otevření dveří. „Podej mi ruku! Dokážu nás odtud dostat!“ křičel na tebe a byl opět oblečen do svého psijického oděvu.

Společník (Tandil)

Tondulín
„Neboj se..“ namítl Belius a válečnice se mírně pousmála a netrpělivě pochodovala polem dokola. Kontrolovala jak jsou na tom ostatní novicové. „..popravdě jsem zvědav co jim Art řekne jestliže to bude planý poplach a k útoku nedojde.“ dodal po chvilce, když se vám podařilo očistit držadlo ve tvaru ruky a vrátit jej do původní polohy. Belius sáhl do kapsy u brašny a vytáhl menší krystal, umístil jej do držadla a poté zkontroloval kamennou desky, přitom nenápadně koukl na pozadí válečnice, která se zrovna otočila zády a cosi řešila s jedním novicem. „..řekl bych, že je to moc dobrý.“ konstatoval s úsměvem a poté koukl zpět na krystal, zamumlal zaklínadlo a po chvilce zahřívání se pevný teleport otevřel.

Oba jste udělali pár kroků dozadu, aby jste byli mimo působení. „Výborně pánové..“ pochválila vás žena, „..nevíte jestli už máme zahájit evakuaci a nebo až na rozkaz zástupce? Kapitán Finn nebyl moc sdílný.“ dodala vyčkávala vaši odpověď.

Sarako
Thera mlčky kývla. Ralyen koukl na Globulla, „Můžeme jít profesore..“ po těchto slovech od tebe převzal ptáka a pevněji jej stiskl, protože to zprvu vypadalo jako by byl v jeho přítomnosti pták neklidný. Když zmizeli na chodbě a kolem vás prošel Arterius, který mlčky kráčel za Xarii na balkón. Thera se usmála, „Ralyena nemají zvířata v lásce.“ poté podstoupila. Otrhl jsi kus hadru a narval jej do úst Bothiel. Silverwoodová se mezitím připravila, postavila se kousek od Bothiel a namířila kámen proti ní. V pravé ruce pozvolna začala tvořit nějaké kouzlo a tiše mumlala zaklínadlo. „Budu připravená, pro případ, že by se něco pokazilo.“ promluvila Carwen a stoupla si tak, aby byla schopná zasáhnout Bothiel šípem. Silverwoodová naznačila, že můžeš konat. Nejspíš čekala, až Arterius s Xarii vztyčí ochrannou bariéru kolem univerzity.

Sarako: Společníci (Thera, Ralyen)

BadWolf a Leneren
@Oba: „Pochybuji. Moc dobře ví, že by z jejich univerzity zbyla hromada trosek, kdyby se o to pokusili.“ namítl Lucius na Antheho slova a na Vlkovu větu se jen pousmál, „Neboj.. tvoje pověst nebude ohrožená. Když si tě nikdo nepamatuje po tvém předposledním incidentu se sekerou a nějakým novicem tak tohle taky rychle zapomenou. Lidi se snaží na tyhle špatné věci nemyslet.“ pravil a shlédl k obloze neboť zaznamenal slabý světelný záblesk, který poté obklopil univerzitu jakousi magickou bariérou. „Co to má zatraceně znamenat?!“ zamumlal rozčileně a udělal několik kroků směrem k mostu, aby se podíval blíže.

Anthe: Společníci

Killiaden09
„Popravdě.. nikdy bych takhle nesmýšlela, ale opravdu ho nechci..“ vydala ze sebe smutně dívka, „..jenže neexistuje způsob jak otevřít mému otci oči a nebo se zbavit potencionálního ženicha jinak než.. však víte.“ promnula si ruce a poté koukla opět z okna, stále tam pršelo. Všiml sis, že u magické univerzity se pozvolna začíná formovat magická bariéra.

Lord Rade
„To by šlo.. za předpokladu, že nebude chtít některý z justiciárů vidět jejich pozůstatky, aby měli jistotu, že jsme je fakt 'zničili'..“ odpověděla ti hraběnka, „..nějaký nadaný mág by mohl být na univerzitě, mohli bychom se tam před odjezdem mrknout.“


Ostatní tahy - Tahy, na které ještě nebylo odpovězeno..

Upravil/a Aurelius dne 11.01.2016 21:40
 
Killiaden09
Zvednu se ze židle a pomalu přejdu k oknu '' To je .. Ochraná bariéra Univerzity ?! Co se tam proboha děje ?'' řeknu spíše sám pro sebe než pro dívku a zkusím se rozeznat detaily přes déšť.
Upravil/a Killiaden09 dne 11.01.2016 21:36
I dig
You dig
We dig
He dig
She dig
They dig

Now ... it's not very beatiful poem ... But it's quite deep...
 
Tondulin
"Za Finna se omlouvám, je ve své hodnosti krátkou dobu a má se ještě co učit." Usměju se. "Tak to vám určitě zapomněl i sdělit že právě já ...ehm...podpůrný generál Aedan Ervine a můj chrabrý praporčík Bellius Arterius jsme pověřeni zástupcem, abychom řídili evakuaci, tudíž se nemusíte obávat o své bezpečí, račte nastupovat ihned,nemáme času nazbyt." Zasměju se a pokynu směrem k teleportu, samozřejmě nezapomeneme s Belliem ještě naposledy pohledem zkontrolovat pozadí válečnice.
Upravil/a Tondulin dne 11.01.2016 23:42
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Hrozba III. Zdejší kobky 5098 22.06.2024 00:26
Hrozba • Diskuze Zdejší kobky 313 23.12.2016 21:15
Hrozba • Pilíře Vědění Zdejší kobky 4 15.05.2016 23:33
Hunterovi povídačky, Svazek 1.: Hrozba Onyxu » Skyrim - Váš svět 30 20.10.2012 23:48
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4200 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8230 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5700 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4852 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12720 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7507 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6633 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6366 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7556 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist