Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Pro prohlen se regni.
Číst diskuzi
Právě je zde: 2 host(ů)
 Tisk diskuze
Hrozba
scorpioncz
,,hmm ... tak tohle je super ... docela bych chtěl umět vyvolat ... tohle ... " ( půjdu ke scipiovi a zeptám se ho jak jsme na tom ... a kde jsou nepřítelé)
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Breza77
"To beru... Jakej materiál použijete ? Jestli potřebujete něco speciálního nemám problém pro to zaběhnout. Nějak zkrátit by čas výroby nešel ?" Doplatím 300 Septimů
 
hRDLA
,,Toho bych zvládl ve férovém bojí sám, ale budiž," řeknu, přijdu k němu a rozvážu ho.

https://s25.postimg.org/o42h2pf5b/ezgif_2_11ca8ddcc3.gif
 
SuperHunter
Ukážu jim ten iniciál
Upravil/a SuperHunter dne 14.03.2013 23:45
 
Whirt
"Jestli je po svém bratrovi, tak se z problému určitě dokáže vysekat." usměju se. "V sedm hodin se sejdu s Tariou před cechem mágů, přinese deník, můžeš přijít, jestli se chceš stavit."
 
Aurelius
hRDLA
Rozvázal jsi ho, Ulfrik sáhl po sekeře která ležela v koutě a povídá "Díky, půjdu se podívat jak si vede legie." řekl, a byl na odchodu.

Scorpion
Přišel jsi ke Scipiovi, mířil zrovna na rozbořenou hradbu. Šel jsi s ním, vyšli jste na hradbu. Viděl jsi pár legionářů s lukem, a mágy jak vrhají po nepřátelích blesky, a všelijaká kouzla. "Generále." řekl jaký si císařský, poznal jsi že se jedná o Flavia (bratra Laurany), Scipio se otočil "Legáte, jak si vedete...". Flavio se usmál a povídá "Bídně, ale Psijikové mají kouzlo téměř hotové, musíme vymyslet jak thalmor zadržíme abychom stihli ustoupit.". Scipio povídá "k tomhle případu jsem měl Arteria, ale ten zmizel... tudíž budeme muset zavalit vchod k univerzitě kameny.. jeto jediná možnost jak snížit počet ztrát.". Mezitím co se dohadovali, všiml sis Laurany, klečela u jednoho raněného legionáře a obvazovala mu ránu. Měla na sobě těžkou legionářskou zbroj.

Whirt
"Šel bych rád, ale staroch mě bude potřebovat k provedení nějakého kouzla. Chce dát signál všem členům neco to mi to říkal... mimochodem, myslím že v Cyrodiilu jsou dva členové, netuším jak se jmenují ani co jsou to za rasu. Jen vím že se o nich staroch zmínil. řekl Valindor.

BW
Probíháš mezi bojujícími válečníky, proběhl jsi zničenou bránou. Vidíš před sebou univerzitu, když se ti na jednou postaví do cesty altmer, v ruce má magickou hůl, a v druhé palcát.

SH
"Zajímavé, ale to nic nedokazuje!" křikl chlapec. Matka se na něj podívala a povídá "Sebral jsi to tomu ještěřákovi?". Chlapec kývne, a matka povídá "To od tebe bylo ošklivé, podívej jak je chudý a určitě má nemoci zbav se toho.". Chlapec, řekl "Promiň..."

Breza77
"Materiál mám, potíž je v tom že mám hladu práce. Jarlův kovář v hlavní síni je nemocný, a proto všechno zbylo na mně. Pokud se do toho dám teď hned, možná to do zítřka stihnu. Ale potřeboval bych abys Jarlovi doručil tento meč, abych zbytečně neztratil čas." řekl, a podal ti kvalitní meč. Byl dlouhý, a z tvrdé oceli. Rukojeť měl zdobenou.


http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
hRDLA
,,Čekej, mohl bys nám pomoct otevřít tu bednu."

https://s25.postimg.org/o42h2pf5b/ezgif_2_11ca8ddcc3.gif
 
Whirt
"Chm. Možná bych s nimi mohl navázat kontakt já a dostat je sem. Mistr mě nabídl, že bych se mohl teleportovat do Imperial City kvůli znalostem jednoho druhu magie a já bych měl ještě zájem o nějaké kouzlo, co by mi pomohlo odkrýt obsah deníku. Myslím, že bych s tebou mohl za Seanwenem na chvilku jít. Do sedmi hodin času dost." řeknu.
 
scorpioncz
,, Laurano!" (rozeběhnu se k ní)
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
BadWolf
Óóó, pán se snaží vypadat badass! Na to nemám čas Grin Mám meč, on palcát, som rychlejší a agilnější Grin Ho zabiju, a možná si vezmu jeho hůl Grin
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Breza77
"Krásná práce, ten meč ... Jasně rád pomůžu" vezmu meč a jdu ho doručit
 
Aurelius
hRDLA
"Moc vám toho neřeknu, o té truhle vůbec nic nevím." řekl Ulfrik, a zastavil se "Ancano chtěl abych mu o tom řekl vše co vím, řekl jsem mu jen to že strážce truhly je mrtví, tak ať si jde najít jeho mrtvolu... no, a potom jste přišly vy."

Scorpion
Rozeběhl jsi se k Lauraně, ta se zvedla od zraněného legionáře. Právě mu došetřila zranění. "Škorpione.." řekla, z trápeně a objala tě.

Whirt
"Dobrá, ale musím ti říct že se starochem bude poslední dobou k nevydržení, plánuje osvobození útočiště už dlouho, když odešel vykonat potřebu nakoukl jsem do map... fakt je ta cesta dlouhá a nebezpečná." řekl Valindor. Vyšli jste kopec, a byly jste u Seanwenovi chatrče.

BW
Zaútočil jsi na mága, první úder odrazil a holí tě přetáhl přes záda. Zaskučel jsi bolestí, ihned po tom co jsi se vzchopil sáhl jsi rukou po jeho holi, a pokusil se ji sebrat. Vytrhl jsi mu ji z ruky, a mečem ho sekl. Mág se chytl za hrudník, dalším úderem jsi ho probodl.

Breza77
"Díky, dělal jsem se s tím dlouho... ještě moment, stráže v poslední době nejsou moc přívětiví, dávej si pozor." řekl, a rozloučil se s tebou. Vyšel jsi schody a byl připravený vejít do podkalní pevnosti. Nějaký stráž tě zastavil a ptal se "Proč si přeješ navštívit pevnost?"


http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
hRDLA
,,Kdo by ten strážce a cos tu vůbec dělal ty?"

https://s25.postimg.org/o42h2pf5b/ezgif_2_11ca8ddcc3.gif
 
BadWolf
Ok, běžím i s holí dál Grin Zatím to vypadá děsně badass xD
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
scorpioncz
,,jsi v pořádku? zdáš se nějaká ... unavená ... co se stalo? "
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Breza77
"Kovář mě poslal doručit Jarlovi nový meč."
 
Whirt
Zaťukáme a vstoupíme. Zeptám se na kontaktování členů řádu bydlících v Imperial city.
 
Aurelius
hRDLA
"Strážce jsem neznal, jen jsem viděl jeho mrtvolu. Myslím že to byl nějaký starý dumner, hodně starý. A já jsem patřil k legionářům co bránili věž před altmeri, mě jedinému se podařilo přežít, popravdě ani sám nevím proč mě nechali žít.. jediné co po mně chtěli byly informace o truhle."

Scorpion
"Ani, ne... ale asi bych ti měla něco říct." řekla, a po chvilce pokračovala "Škorpione, já... já jsem těhotná. Už je to delší dobu, bála jsem se ti to říct... a proto mi Arterius poradil kouzlo kterým jsem to maskovala."

Whirt
Seanwen vám ihned otevřel, vešli jste dovnitř. Posadil jsi se na židli, a Valindor odešel do vedlejší místnosti (uklidit vak), Seanwen ti mezitím odpovídá "Zase Valindor co, ví toho dost... jeho otec byl kronikář našeho spolku, proto toho tolik ví i Valindor. Ale neříkej mu to, zatím.." řekl. Valindor se mezitím vrátil a sedl si také na židli. Seanwen pokračoval "Tilmo, v Cyrodiilu se nachazejí členové. Bohužel absolutně netuším jak se jmenují a jak vypadají.. pokud chceš najít člena, pátrej po prstenech. Pokud je stále loajální bude mít prsten navlečený na prstu."

BW
Běžíš dál, vyhýbáš se bojům. Pomalu jsi se dostal až ke dveřím univerzity, ty se po chvilce otevřeli. A vyběhlo z ní několik legionářů. Pomohli ti dostat se do Univerzity. Ve velkém sále byly raněný legionáři, na ošetřovně která byla vedle bylo také téměř plno. Kolem raněných chodili knězové a mágové z Univerzity, uviděl jsi i profesorku za kterou jsi suploval.
(byla to bratonka, se kterou jsi se seznámil během jídla, její jméno neznáš. Suploval jsi na hodině během které jsi napadl Škorpa.)

Breza77
"Tak dobrá, můžeš dál." řekl stráž, a pustil tě dovnitř. Šel jsi temným sálem, vyšel jsi schody, a spatřil trůn na kterém seděl Jarl, byl to starý muž, měl dlouhé šedé vlasy, a na sobě drahý šat. Po jeho pravé straně stál rádce, byl to nord s pomalovanou tváří, byl poměrně mladý. A na levé straně osobní strážce, nord v těžké plátové zbroji, na zádech měl obrovské kladivo. "Proč vyrušuješ jarla?" zeptal se zástupce.


http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
hRDLA
,,Dávej na něj pozor," šeptnu mágovi. ,,A kde je to tělo?"

https://s25.postimg.org/o42h2pf5b/ezgif_2_11ca8ddcc3.gif
 
scorpioncz
,,Arterius mi o tom už řekl ... (obejmu jí) ale proč jsi se bála ? mě by to udělalo jen radost ... jen škoda že jsou zrovna teď takové špatné časy ... to víš ... válka a tak (usměju se)"
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Hrozba III. Zdejší kobky 5098 22.06.2024 00:26
Hrozba • Diskuze Zdejší kobky 313 23.12.2016 21:15
Hrozba • Pilíře Vědění Zdejší kobky 4 15.05.2016 23:33
Hunterovi povídačky, Svazek 1.: Hrozba Onyxu » Skyrim - Váš svět 30 20.10.2012 23:48
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4199 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8228 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5697 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4850 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12720 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7504 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6631 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6364 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7556 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist